• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب هواداران آ.ث. میلان

minita

کاربر فعال فرهنگ و هنر
کاربر فعال
لایک‌ها
10
تو مصاحبه ای که حدودا همین یک هفته پیش با World Soccer انجام داد، گفت نمیخواد سراغ مربیگری بره:

World Soccer: Have you any specific plans for the future? In the past you have said you absolutely do not want to coach. Is that still the case?

Maldini: Definitely. I am not going to coach. It's a great job but very stressful and it involves some of the things that I like least in football. At the end of a game, I see [Milan boss Carlo] Ancelotti do seven different interviews, answering the same questions seven different times. Also, I wouldn't be at ease having to go to Coverciano [the Italian federation's technical center] to be taught about football, just to get my coaching badge. I have two business interests that I intend to follow up more closely. I have a clothing line with friends and we also have a company that does house restoration.
مرسی که منبع هم برای من جور کردی!!!..من هرچی مصاحبه ازش دارم گفته نمی خوام مربی بشم این یکی رو نخونده بودم ولی!!

H-C

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
414
سلام.

دوستان این موضوع حقیقت داره ؟!

خیلی باید پست فطرت باشه تماشگر اگه این کار رو کرده باشه !

Radiohead

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
184
سلام.

دوستان این موضوع حقیقت داره ؟!

خیلی باید پست فطرت باشه تماشگر اگه این کار رو کرده باشه !
هم آره هم نه. آره از این لحاظ که یه عده ای از اولترا ها به خاطر یه خصومت کوچیک که برمیگرده به چهار سال پیش اعراضی به مالدینی کردن. نه از این لحاظ که تا جاییکه من میدونم کسی مالدینی رو هو نکرد!

اون خصومت قضیه اش برمیگرده به فینال سال 2005 و اون بازی کذایی با لیورپول که بعد از شکست میلان و در فرودگاه شهر، اولترا های دو آتیشه به تیم در اون حال و روز داغون اعتراض کرده بودن، که مالدینی هم بعد در اعتراض بهشون گفته بوده mercenary (یه چیزی مثل مزدور!). البته این ها یک گروه هستن که خیال میکنن برای خودشون کسی هستن دیگه! اولترا های Curva Sud (که همیشه در بخش پشت دروازه میشینن). خلاصه از سال 2005 این خصومت کوچیک بین مالدینی و اون اولترا های که Curva Sud وجود داشته تا اینکه باز اخیرا سر بازی های بد میلان و اعتراض و سوت کشیدن اون ها، مالدینی ازشون انتقاد میکنه که باید در هر شرایطی تیم رو حمایت کنن.

یکشنبه موقع دور افتخار، وقتی به اونجا رسید یه چند تا بنر از طرف اون اولترا اونجا بود مثل:
یک تشکر صمیمانه از طرف کساییکه مزدور خطاب شون کردی. یا
25 سال در زمین فوتبال یک قهرمان بی رقیب بودی، ولی به کساییکه تو رو به شهرت و پول رسوندن بی احترامی کردی (!). یا
ما فقط یک کاپیتان داریم (فرانکو بارزی).

البته در اینکه این وسط کی مقصره که شکی نیست. اون سری از اولترا ها (که البته همه ی اولترا ها رو هم شامل نمیشه فکر کنم) یه سری الاغ به تمام معنی هستن! ربطی هم به 95% بقیه ی جمعیت سن سیرو که آدم های معمولی هستن ندارن.
جدا از اینکه اگر هم اعتراضی به مالدینی داشتن باید در یک روز و موقعیت دیگه مطرح اش میکردن، اینها کسایی هستن که با شوچنکویی که میلان رو اونجور به بهونه ی یادگرفتن انگلیسی و ... ترک کرد و فقط به خاطر اینکه تو چلسی گند بالا آورد دوباره برگشت روابط بهتری دارن تا مالدینی. چرا؟ چون شوچنکو بعد از برگشتنش رفت تو یکی از جلسات این گروه و با چاپلوسی و پاچه خواری! دل شون رو دوباره به دست آورد. در حدی که حالا این اولترا ها بنر علم میکنن که "شوا باید بمونه" و کلی بنر های تمجیدی دیگه!

این عده به کنار، نه فقط هوادار های میلان که کل جامعه ی فوتبال حداقل در ایتالیا همیش در حال تمجید از مالدینی بودن. حتی ظاهرا اولترا های فیورنتینا میخوان به اون اولتراهای میلان درس اخلاق بدن و ترتیباتی برای تقدیر از مالدینی دیدن.

اصلا چرا راه دور بریم، همون هوادارهای اینتر در آخرین دربی میلان با حضور مالدینی، رو یه بنر بزرگ (این) اینو نوشته بودن:

Da 20 anni nostro rivale ma nella vita sempre leale
For twenty years our rival but in life always loyal

واقعا کاری که اون عده* از اولترا های میلان کردن زشت و غیر قابل درک بود... من که برای همیشه ازشون متنفر شدم.

* برای این هی روی "اون عده" تاکید میکنم چون واقعا نمیدونم همه ی تیفوسی های Curva Sud بودن یا فقط یه عده ای شون...

minita

کاربر فعال فرهنگ و هنر
کاربر فعال
لایک‌ها
10
در خصوص مسائلی که یه عده اندک از تماشاگرای میلان در روز خداحافظی مالدینی راه انداختن باید بگم متاسفم...کسی که به کاپیتان اسطوره ای تیم مثلاً محبوبش توهین میکنه طرفدار نیست...اوباشه بیشتر...جالبش اینه که این جور بازیکنهای بزرگ که هم از نظر فنی هم اخلاقی در سطح بالایی هستن،توسط یه عده آدم احمق مورد این جور توهینها قرار می گیرن،وگرنه در تمامی مدت زمان حضور مالدینی در میادین فوتبال از سرسخت ترین رقباش تا صمیمی ترین رفقاش از پائولو نه فقط به نیکی یاد نکردن که فراتر از اون ازش به عنوان یه الگو یاد کردن...توهین یه عده قلیل نه تنها چیزی از ارزشهای مالدینی کم نمی کنه که فقط باعث بی آبرویی خودشون میشه....جالبش اینه که مالدینی آدمی نیست که با این آدما دهن به دهن کنه...حدود ده سال پیش هم یکی از بازیکنان یکی از تیمهای انگلیسی - که یادم نیست دقیق اسم تیمه رو- قبل از بازی با میلان تو لیگ قهرمانان اروپا جلوی دوربینهای تی وی روی لباس مالدینی آب دهن انداخته بود و اون رو زیر پاش لگد کوب کرد!!....پائولو هم هیچی نگفت!!..بعد فکر می کنید میاد به این یه عده خلو چل عکس العمل نشون بده...همین چیزهاست که باعث شده پائولو بشه پائولو...بشه یه الگو و اسطوره...بارزی هم بازیکن بزرگی بود اما فرانکو بارزی کجا پائولو مالدینی کجا...

ALL

Registered User
لایک‌ها
18
آبته: صحنه‌های شرم‌آور در سن‌سیرو
سایت گل: جیان‌کارلو آبته، رییس اتحادیه فوتبال ایتالیا گفته برنامه‌هایی برای دیدار خداحافظی مالدینی با پیراهن تیم ملی ایتالیا دارد. او همچنین رفتار طرفدارانی که در دیدار با رم مالدینی را هو کردند تقبیح کرده.

تماشاگران بخش Curva Sud سن‌سیرو پلاکاردی با خود به ورزشگاه آورده بودند که روی آن عبارتی توهین‌آمیز نوشته شده بود. آبته بر این باور است که طرفدارانی که به مالدینی بی‌احترامی کردند باید شرمسار باشند. او گفته است: «شرم‌آور است چون مالدینی شایسته احترام برای کارهایی که کرده بود. هیچ منطقی پشت این ماجرا نمی‌بینم. به هر حال ما برای بزرگداشت او یک بازی دوستانه برگزار می‌کنیم.»

مالدینی به روشنی در آخرین حضور خود در سن‌سیرو از دست طرفداران ناراحت بود و بدون این که حرف چندانی به زبان آورد ورزشگاه را ترک کرد.

----------------------
سایت گل- فرانچسکو توتی بسیار به طرفدارانی که پائولو مالدینی را هو کردند تاخته است. مالدینی در آخرین حضورش در ورزشگاه سن‌سیرو به عنوان یک بازیکن از سوی بخشی از هواداران هو شد. آنها یک پلاکارد اهانت‌آمیز به ورزشگاه آورده و نام فرانکو بارزی را فریاد می‌زدند.

کاپیتان رم در روزنامه کوریره دلو اسپورت نوشته: «این کالچو که این روزها می‌بینیم باید تغییر کند. ارزش‌ها و احترام‌ها جای خود را از دست داده. اتفاقی که برای پائولو مالدینی افتاد نشان از فاز منفی کالچو دارد. برای ما بازیکنان، پائولو همواره الگو بوده. اتفاقی که برای چند هوادار افتاده توجیه کننده آن چیزی نیست که یکشنبه دیدیم. در آن روز بازیکنی که 900 بار این پیراهن را پوشیده بود با ورزشگاه خداحافظی کرد. کاملا ناراحتی او را درک می‌کنم. او شایسته تشویق از سوی تمام فوتبال ایتالیاست، از ورزشکاران تا مدیران و مربیان. کمتر کسی می‌تواند به رکورد او دست یابد.»

مالدینی هفته بعد در خانه فیورنتینا آخرین دیدار خود با پیراهن میلان را انجام خواهد داد و انتظار می‌رود طرفداران بنفش‌پوشان بسیار از او استقبال کنند.
---------------------

بارزی: نباید به مالدینی اهانت می‌کردند
سایت گل: پائولو مالدینی مدافع میلان آخرین دیدار خود در سن‌سیرو را روز یکشنبه مقابل رم انجام داد. او در پایان فصل بازنشسته می‌شود. اما این دیدار برای او خوشحال‌کننده نبود چرا که تیمش سه بر دو باخت و کاپیتان مورد اهانت طرفداران افراطی قرار گرفت.

بعضی از طرفداران پلاکاردهایی با عدد 6 در دست داشتند که نشان از علاقه آنها به فرانکو بارزی داشت. آنها فریاد می‌زدند: «تنها یک کاپیتان وجود دارد.» بارزی در این باره گفته مالدینی یک بازیکن در سطح جهانی بود: «افسوس می‌خورم، چون پائولو شایسته چنین رفتاری نبود.»

بارزی که در فینال جام جهانی 94 حضور داشت حرف دیگری در این باره نزد، چرا که این رفتار را شرم‌آور می‌دانست. مالدینی 24 سال در میلان حضور داشت. او در سال 1985 اولین دیدار خود با پیراهن این تیم را انجام داد. او پنج بار با میلان قهرمان اروپا شد و بیش از 900 بار با پیراهن میلان در تمام رقابت‌ها بازی کرد.
-----------------------------

کاپیتان روسونری در صحبتهایی از نحوه رفتار برخی از هواداران در طول مراسم خداحافظی اش در ورزشگاه سن سیرو، گلایه کرده است.
سایت گل: پس از رفتارهای نادرستی که ازسوی برخی از هواداران روسونری در جریان مراسم خداحافظی مالدینی رخ داد. این ستاره 40 ساله در اوج و به شکلی زیبا از هواداران روسونری خداحافظی کرد و با چهره ای خندان و با لبخندی زیبا و سربلند از زمین چمن خارج گردید.

پس از به پایان رسیدن مراسم خداحافظی مالدینی، برخی از هواداران روسونری، شروع به انتقاد از او نمودند ولی خود مالدینی ترجیح می داد تا در این رابطه صحبتی نکند. زمانی که او وارد پارکینگ سن سیرو می شد، به خبرنگاران اعلام کرد که به احتمال فراوان در آخرین دیدار میلان در رقابتهای این فصل مقابل فیورنتینا حاضر خواهد شد و در مورد رفتار ناپسند برخی از هواداران در سن سیرو گفت:«افتخار می کنم که یکی از این هواداران نیستم.» بدین ترتیب مالدینی ثابت کرد که او در خارج از زمین مسابقه نیز به سان داخل زمین،ستاره ای بزرگمنش است.

Last edited:

Radiohead

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
184
BARCELONA: GUARDIOLA'S DEDICATION TO PAOLO MALDINI

5/27/2009

MILAN - "I dedicate this victory to Paolo Maldini, a world-class player admired all across Europe", was what Catalan coach Guardiola said at the end of the Champions League final in Rome. A truly splendid phrase, from a human and sporting point of view, by the Barcelona coach with regards to our Captain.
acmilan.com
البته سایت میلان نصفه نیمه حرف هاش رو نقل قول کرده. این کامل'ش:

Guardiola's Italian dedication

Thursday 28 May, 2009

Barcelona boss Josep Guardiola dedicated his Champions League triumph to Italian football and Milan legend Paolo Maldini.

Guardiola's side outplayed Manchester United and lifted Europe's most prestigious trophy after a 2-0 win at the Stadio Olimpico.

In his post-match interview, Guardiola, who played for Brescia and Roma, thanked the host nation and took time to praise Maldini, who was jeered in his final home game.

“I want to dedicate this win to Italian football and Maldini, who doesn't need to worry because the whole of Europe admires him,” the young Coach told Rai Sport.

“It is such a great joy and it has been a huge pleasure to win the Champions League in Rome. I want to give a big hug to all Italians.

“We know that we have achieved something magnificent here and I would like to congratulate the whole club and the fans.”

Guardiola invited former Brescia Coach Carlo Mazzone to last night's game as his guest of honour.

Channel4
نمیدونم چی بگم... http://************/files/1sa6h6er9ide03we81a8.gif این گاردیولا خیلی خوبه از هر نظر!

=-=-=

ضمنا اگه قرار باشه حرفهای AS رو باور کنیم، پنجشنبه ی آینده رئال کاکا رو رسما به عنوان بازیکن جدیدش معرفی میکنه
3yfm7ut.gif

Last edited:

Radiohead

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
184
در ادامه ی خبر های نا امید کننده مربوط به میلان، گورکوف هم از دست رفت!!!

ای خدا!!!!!!!

A.C.MILAN COMUNICATO UFFICIALE

28/05/2009

MILANO - L’A.C. Milan comunica che l’F.C. Girondins de Bordeaux ha esercitato il diritto d’opzione per l’acquisizione a titolo definitivo del calciatore Yoann Gourcuff, cui vanno i nostri migliori auspici per il prosieguo della sua carriera.

acmilan.com

ALL

Registered User
لایک‌ها
18
لئوناردو سرمربی میلان می شود

سایت گل : به نوشته روزنامه گاتزتا دلواسپورت لئوناردو سرمربی جدید میلان خواهد بود و دوشنبه هفته آینده این خبر رسما اعلام خواهد شد و کارلو آنچلوتی سرمربی فعلی میلان در پایان فصل با توجه به خبرهایی که پیش از این منتشر شده بود هدایت چلسی را بر عهده خواهد گرفت.بدین ترتیب ستاره برزیلی و اسبق میلان روی نیمکت میلان خواهد نشست و مائورو تاسوتی را به عنوان دستیار و فیلیپو گالی را به عنوان مدیر تیم انتخاب خواهد کرد.

مسئولان روسونری همچنین به دنبال اضافه کردن یک عضو دیگر به کادر فنی خود نیز هستند که بتواند بازی حریفان میلان را آنالیز کرده و اطلاعات را در اختیار لئوناردو قرار دهد.تغییر دیگر در تیم کادر پزشکی خواهد بود که با توجه به توصیه لئوناردو به گالیانی تغییر خواهد کرد.لئوناردو از گالیانی خواسته پروفسور میرسمان پزشک تیم تغییر کند.باید تا روز دوشنبه صبر کرد و دید سرنوشت نیمکت میلان به چه ترتیبی رقم خواهد خورد.

Amenocy

کاربر فعال برنامه نویسی
کاربر فعال
لایک‌ها
602
سوابق ؟ اطلاعات ؟

اینا چرا حالیشون نیست میلان یه مربی بزرگ میخواد ~X(

Radiohead

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
184
از آنجلوتی چه خبر ؟
4fvgdaq_th.gif
آخرین روز های مربیگریش در میلان رو سپری میکنه!

لئوناردو سرمربی میلان می شود
من رایکارد و حتی فن باستن رو ترجیح میدم، ولی مهم اینه که کارلو بره! خدمت هاش رو به میلان کرده و به دلایل واضح نه خودش الکس فرگوسن ئه، نه میلان منچستر! 8 سال زیاد هم بوده و تیم حداقل دو ساله که داره درجا میزنه.

اگه لئوناردو بتونه تیم خوبی بسازه، چه بهتر. اگه نه، خب یک مربی دیگه میاد. دیگه قرار نیست دو فصل پشت سر هم مربی ای که تیم اش بد بازی میکنه و نتیجه هم نمیگیره رو تحمل کنیم. کارلو به این خاطر این مدت رو اضافه بر سازمان موند چون میلان رو به کلی قهرمانی رسونده بود.

لئوناردو یکی از چهره های خیلی محبوب فوتبال برزیل ئه. تو ایتالیا هم خیلی قابل احترامه و کلا آدم شدیدا دوست داشتنیه! کاکا و پاتو رو به واسطه ی همین خصوصیات اش کشوند به میلان. مربیگری نکرده ولی کاملا در جریان این چیز ها بوده مدت هاست. ما هم که برزیلی زیاد داریم. شاید همه چیز خوب پیش بره. اگر هم نرفت، گزینه های دیگه ای هستن. من حاضرم یکی دو سال بی ثباتی تحمل کنم ولی دیگه میلان رو به این وضع اسفناک نبینم!

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
راستی از بیلی کاستاکورتا چه خبر ؟

Radiohead

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
184
مربی یه تیم سری ب بود که اسمش رو هم یادم رفته، بعد از یه سری نتیجه ضعیف کشید کنار! فکر کنم الان بی کاره!

ولی بیلی میتونه کاپلوی ثانی بشه. کاریزما و ابهت اش واقعا مثال زدنی بود! شاید همین الان کمی زود باشه ولی بدم نمیاد چند سال دیگه تو میلان ببینمش!

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
اره بیلی بازیکن خیلی خوبیه... متفکر هم همیشه. من فکر کنم بتونه مربی خوبی بشه.

برعکس مالدینی که تمایل زیادی نداره بیلی فکر میکنم به مربیگری علاقه مند باشه.

ALL

Registered User
لایک‌ها
18
لئوناردو مدیر فنی میلانه و خیلی وقتها تو خریدهای میلان به خصوص از برزیل دخالت مستقیم داره مثلا سرجریان پاتو وقتی رئال و چلسی منتظر بودن تا از طریق منجرش و بازار رسمی بگیرنش برلوسکونی لئوناردو رو فرستاد برزیل تا مستقیما با خودش وارد مذاکره بشه. کلا هم لئوناردو در مذاکره خیلی بهتر از گالیانیه که مثلا همین فصل پیش حتا نتونست باپیستا رو راضی کنه بیاد میلان. دوران بازیگریش هم بازیکن با اخلاق و با شخصیتی بود. یه چیزی تو مایه های کافو البته مهاجم بود. برای همین هم هست که دفاع سابق میلان دسایی گفته که خیلی اونو مناسب نمیبینه و کلا مربی باید مثل کاپلو محکم و رک باشه.
به شخصه من فکر میکنم هر کسی در حال حاضر بهتر از کارلتو هست اولین تاثیر حضور اون برزیلی تر شدن میلانه خوب یا بدشو باید دید.

j_2006_n

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,543
گفت‌وگوي WorldSoccer با مدافع جاودانه ميلان
مالديني: در زندگي هيچ گلايه اي ندارم
به هيچ وجه مربيگري نخواهم كرد

45.jpg

شکي نيست که طي نيم قرن اخير، کاپيتان کهنه کار ميلان از بهترين مدافعان فوتبال جهان بوده است.

به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران(ايسنا)، پائولو مالديني هنوز هم در سن 40 سالگي در بالاترين سطح فوتبال جهان توپ مي زند امسال براي هميشه با دنياي فوتبال خداحافظي خواهد کرد.

مالديني که پيش تر در سال 2002 و به دنبال ناکامي لاجوردي پوشان در جام جهاني با فوتبال ملي خداحافظي کرده بود اين روزها در انديشه تجارت است و به هيچ وجه در انديشه ورود به عرصه مربيگري نيست.

گفت و گويي که در زير مي خوانيد توسط ماهنامه WorldSoccer با مدافع جاودانه روسونري صورت گرفته و عنوان آن "گفت و گوي خداحافظي مالديني" است:

* آويزان کردن کفش ها براي آخرين بار چقدر سخت است؟
من بسيار خوش اقبال بوده ام. تمام عمر براي ميلان که يکي از بهترين تيم ها است توپ زده ام و خانواده ام همواره حامي من بوده اند. همه چيز برايم بي نقص بوده است. من همه کارهايي را که مي خواستم در طول دوران فوتبال خود انجام داده ام.

* آيا شرايط جسماني شما حاکي از آن است که زمان کنار کشيدن از فوتبال فرا رسيده است؟
برعکس من امسال در شرايط به مراتب بهتري نسبت به سه فصل گذشته به سر مي برم. پس از دو عمل جراحي زانو همه چيز بهتر از پيش برايم دنبال شد. مي توانستم به بازي کردن ادامه دهم اما خودم نخواستم. فکر مي کردم امسال تنها چند بار به ميدان خواهم رفت، اما همواره در ترکيب اصلي حضور داشتم.

* بنابراين ما به هيچ وجه در آغاز فصل آينده شاهد حضور تو در ميادين نخواهيم بود.
نه، هرگز دوباره فوتبال بازي نخواهم کرد. وقتي به دوران فوتبال خود نگاهي مي اندازم به اين پي مي برم که واقعاً توانستم به حداکثر موفقيت دست پيدا کنم. با 16 سال سن در سري A فوتبالم را آغاز کردم و اکنون در 40 سالگي هنوز هم بازي مي کنم.

* گفتي که هيچ حسرتي در دل نداري و به همه چيزهايي که مي خواستي رسيده اي، اما بدون شک فينال ليگ قهرمانان اروپا در سال 2005 برابر ليورپول و از دست دادن عنوان قهرماني در آن ديدار بايد کمي ناراحت کننده باشد؟
چرا بايد خاطره بدي از آن ديدار داشته باشم. فينال برابر ليورپول يکي از بهترين فينال هايي بود که تاکنون در آن حضور داشته ام. ما واقعاً خوب بازي کرديم، به مراتب بهتر از ليورپول بوده و بيش از آنها سزاوار پيروز شدن بوديم، اما فوتبال همين است. به هر حال آن فينال به منزله ميل ما به انتقام در فينال دو سال بعد بود. شايد فينال دوم چندان چنگي به دل نمي زد اما مهر تاييدي بر ميزان اراده تيم ما بود و پس از آن ما با شکست بوکا جونيورز در رقابت هاي جام باشگاه هاي جهان هم ثابت کرديم که چه تيم خوبي هستيم. در استانبول بهتر از ليورپول بازي کرده و شايسته پيروز شدن بوديم اما اين قانون فوتبال است. من به عناوين بسياري در فوتبال حرفه اي خود دست يافته ام و مي توانم شکست را بپذيرم. ما همه تلاش خود را در آن ديدار کرديم.

* آيا حسرت هيچ يک از بازي هايي که تاکنون در آن حضور نداشته ايد را مي خوري؟
يکي از ديدارهايي که از بابت عدم حضور در آن خوشحال هستم ديدار برگشت مرحله يک چهارم نهايي ليگ قهرمانان اروپا در سال 1991 برابر مارسي بود. بدون شک آن بازي باب ميل ما به پايان نرسيد. (در حالي که بازي با آسيب ديدگي هاي متعددي براي ميلان همراه بود مارسي با نتيجه يک بر صفر در آن شب و با پيروزي 2 بر يک در مجموع دو ديدار ميلان را در آستانه حذف از رقابت ها قرار داده بود.) نورافکن هاي ورزشگاه از کار افتادند و اين مساله راه نجاتي براي آدريانو گالياني مدير کل باشگاه ميلان به نظر مي رسيد. او با حرکتي غيرورزشي و عجيب که در ايتاليا با انتقادهاي فراوان همراه شد از بازيکنان تيم خواست تا از زمين خارج شده و سه دقيقه آخر زمان هاي تلف شده را بازي نکنيم. علت اين اقدام ميلاني ها واضح بود. آنها معتقد بودند که بازي بايد به خاطر از کار افتادن نورافکن ها دوباره برگزار مي شد. با اين حال يوفا نظر ديگري داشت و تيم ما را يک سال از حضور در رقابت هاي اروپايي محروم کرد. با وجود شکست در چنين ديدارهايي بيرون رفتن از زمين مسابقه کار درستي نيست.

* تو با 126 بار پوشيدن پيراهن تيم ملي فوتبال ايتاليا رکورددار بازي براي اين تيم هستي. با توجه به دوران طولاني مدتي که به همراه تيم ملي سپري کردي، آيا ديدن هم تيمي هاي سابق هنگامي که در جام جهاني 2006 به قهرماني رسيدند دشوار بود؟ هرچه باشد تو در بين سال هاي 1988 تا 2002 در تمامي رقابت هاي جام جهاني و جام ملت هاي اروپا حضور داشته‌ايد.

در زماني که جام جهاني 2006 برگزار مي شد من در آمريکا به سر مي بردم و تا زماني که ايتاليا به مرحله نيمه نهايي رسيد به ندرت بازي ها را مي ديدم اما ديدار نهايي را کامل تماشا کردم. به خاطر موفقيت تيم خيلي خوشحال بودم اما براي خودم خيلي ناراحت بودم چرا که در زمان بازي من ما يک بار تا حد زيادي به قهرماني نزديک شده بوديم اما من در زندگي آنقدر به موفقيت رسيده ام که نمي توانم گلايه اي داشته باشم.

* آيا جام جهاني 1990 ايتاليا ناراحت کننده نبود؟ به نظر تو ايتاليا بايد قهرمان رقابت ها مي شد؟
با وجود اينکه به موفقيت دست پيدا نکرديم اما ايتالياي 90 تجربه بزرگي بود. شايد قهرماني قسمت ما نبود اما بايد دست کم به ديدار نهايي راه پيدا مي کرديم. فراموش نکنيد که ما بدون دريافت حتي يک گل تا مرحله نيمه نهايي پيش رفتيم.

* خاطره ديگري از جام هاي جهاني داري؟
جام جهاني 1994 آمريکا بسيار عجيب بود. ديدار نخستمان برابر ايرلند که با بازي خوب آنها و سخت شدن شرايط براي ما همراه شد را به خاطر دارم. همه از ما انتظار پيروزي داشتند اما شکست ما در آن ديدار شروع ناخوشايندي را برايمان رقم زد. سپس در ديدار دوم برابر نروژ دروازه بان ما اخراج شد. چه شروع اسفناکي داشتيم. در ديدار نهايي هم با ضربه هاي پنالتي بازي را واگذار کرديم. فوتبال همين است.

* کدام يک از بازي ها را بيش از سايرين به خاطر داري؟
نخستين حضورم در سري A را به خوبي به خاطر دارم. در آن زمان مي دانستم که توانايي بازي در اين رقابت ها را دارم. بي ترديد در آن برهه نيلس ليدهولم مربي کاملي براي بازيکنان جوان محسوب مي شد. او بسيار آرام و دلگرم کننده بود و به اضطراب من نمي افزود هرچند من به خاطر سخت کوشي هاي بسيار اضطراب چنداني نداشتم.

* پسر 12 ساله تو کريستين اين روزها سعي در دنبال کردن ردپاي پدرش دارد. آيا كريستين را در اين مسير تشويق کرده اي يا او را به کار ديگري ترغيب مي کني؟
فوتبال چيزهاي زيادي به من بخشيده است، چرا بايد اين فرصت را از کريستين دريغ کنم؟ پدر من هم چنين فرصتي را از من نگرفت.

* آيا کاپيتاني تيم ملي فوتبال ايتاليا در حالي که پدرت سرمربيگري آن را بر عهده داشت دشوار بود؟
نه، به هيچ وجه. در واقع بيشتر استثنايي بود.

* پس از پايان تمرين و بازي ها با پدرت زياد صحبت مي کردي؟
نه بيشتر از آنچه يک کاپيتان با مربي اش صحبت مي کند.

* برنامه خاصي براي آينده داري؟ پيش تر گفته بودي که هرگز وارد عرصه مربيگري نخواهي شد. آيا هنوز هم چنين نظري داري؟
شکي نيست که وارد عرصه مربيگري نخواهم شد. مربيگري شغل جالبي است، اما در عين حال با اضطراب بسيار همراه بوده و شامل چيزهايي مي شود که در فوتبال کمترين علاقه را به آنها دارم. پس از پايان هر بازي کارلو آنجلوتي را مي بينم که هفت گفت و گوي متفاوت با رسانه ها انجام داده و به 7 نوع پرسش مختلف پاسخ مي دهد. از طرفي من علاقه اي به رفتن به Coverciano (مرکز فني فدراسيون فوتبال ايتاليا) و فکر کردن در مورد فوتبال تنها براي کسب تجربه مربيگري ندارم. بيشتر قصد دارم منافع تجاري خود را دنبال کنم. يک توليدي پوشاک به همراه دوستانم دارم و يک شرکت هم راه اندازي کرده ايم که کارش ترميم منازل مردم است، اما علاوه بر اينها برنامه هاي ديگري در سر دارم که در حال حاضر قصد صحبت درباره آنها را ندارم.

* روزنامه نگاري و شايد بازيگري چطور؟
به هيچ وجه.

* سيلويو برلوسکوني هرگز از تو درخواستي مبني بر ورود به دنياي سياست و ملحق شدن به خود داشته است؟
هرگز. فکر مي کنم او بيشتر ترجيح مي دهد مرا در عرصه فوتبال ببيند. من تمايلي به حضور در عرصه هاي سياسي ندارم. عملي ساختن ايده ها در اين عرصه بسيار دشوار است.

* پس از بازنشستگي بيشتر از همه دلتنگ چه چيزي خواهي شد؟
بي ترديد بهترين لحظه هاي من در زمين تمرين ميلان سپري شده است. دلم بيشتر از همه براي حضور در زمين يا رختکن به همراه بازيکناني از نقاط مختلف جهان تنگ مي شود.

* تو در برهه اي حساس از فوتبال ايتاليا و در حالي که درخشش تيم هاي ايتاليايي دست کم با توجه به عملکرد آنها طي دو فصل اخير رقابت هاي ليگ قهرمانان اروپا رو به افول است، از فوتبال کناره گيري مي کني. آيا فوتبال ايتاليا در بحران به سر مي برد؟

نه، اما فاصله سرمايه گذاري در ليگ برتر انگليس با ساير ليگ ها اکنون بسيار زياد شده است. در ضمن بايد اعتراف کرد که فوتبال انگليس پيشرفت فوق العاده اي داشته و مربيان و بازيکنان خارجي کمک بسياري به اين پيشرفت کرده اند.

* به عنوان يک مدافع، اين مساله که فوتبال ايتاليا به عنوان فوتبال تدافعي شناخته مي شود تو را آزار مي دهد؟
وقتي به بازي هاي خارج از خانه منچستر يونايتد يا ليورپول نگاه مي کنم آنها تدافعي ترين بازي‌هايي را ارائه مي دهند که تاکنون ديده ام و تمام مدت زمان بازي در نيمه زمين خود به سر مي برند. مردم علاقه اي به تماشاي بازي تدافعي ندارند، هرچند دفاع مناسب يکي از چيزهايي است که بسياري از تيم هاي بزرگ در فوتبال امروز از وجود آن بهره نمي برند. چيدمان دفاعي درست آن طور که ممکن است به نظر برسد و يا منفي جلوه کند آسان نيست. مسلماً هواداران همواره از تيم محبوب خود انتظار ارائه بازي تهاجمي و تماشاگر پسند را دارند، اما بي ترديد هماهنگي چهار بازيکن در خط دفاعي کار آساني نيست. برچسب فوتبال تدافعي از دهه 60 در ايتاليا به تيم ما زده شد. تيم هايي وجود داشتند که علاوه بر عملکرد خوب در خط دفاعي به مراتب بيش از ساير تيم ها تهاجمي بازي مي کردند. اگر در مورد دوره هاي مختلف ميلان که من در آنها بازي کرده ام فکر کنم و تفکرم تنها به ميلان زمان آريگو ساچي و مثلث رود گوليت، مارکو فان باستن و فرانک رايکارد معطوف نشود، بايد بگويم که تاکنون ما همواره بازيکنان خوب، معمولاً ريزنقش و خلاقي داشته ايم که همواره ميل به بازي تهاجمي داشته اند.

* کدام بازيکن بهترين رقيب و کداميک بهترين هم تيمي تو بوده اند؟
مارادونا بهترين بازيکني بود که برابر وي بازي کردم. او بسيار با استعداد بود و شخصيت بزرگي داشت. در ميان هم تيمي ها، از لحاظ تکنيکي بي ترديد فان باستن بهترين بود، اما کسي که بيش از همه از او ياد گرفتم فرانکو بارسي بود.

* دوست داري چگونه به فوتبال خود خاتمه بدهي؟
صحبت هايي مبني بر اينکه شايد براي آخرين بار براي تيم ملي ايتاليا به ميدان بروم وجود داشت و در اين باره با مارچلو ليپي صحبت کرده ام، اما قصد ندارم در حالي که او خود را براي موفقيت در مقدماتي جام جهاني و جام کنفدراسيون ها آماده مي کند باعث آزار و اذيت وي شوم. ترجيح مي دهم در يک بازي واقعي به فوتبال خود پايان دهم و پس از آن هم هرچه پيش آيد خوش آيد.

Radiohead

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
184
* پسر 12 ساله تو کريستين اين روزها سعي در دنبال کردن ردپاي پدرش دارد. آيا كريستين را در اين مسير تشويق کرده اي يا او را به کار ديگري ترغيب مي کني؟
فوتبال چيزهاي زيادي به من بخشيده است، چرا بايد اين فرصت را از کريستين دريغ کنم؟ پدر من هم چنين فرصتي را از من نگرفت.
http://************/files/e26sz9nlm9xnrxkuki5e.gif

واقعا امیدوارم هر دوشون رو یک روز جا پای پائولو ببینم! تصور کنید 15 سال دیگه زوج برادران مالدینی تو دفاع میلان باشه!

بزرگه کریستین ئه، کوچیکه دنیل. تو جشن قهرمانی CL 2007 میلان تو سن سیرو، دنیل که فکر کنم به زحمت اون موقع چهار پنج سال سن داشت روی پای سیدورف یه تکل دیدنی زد که خیلی بین هوادار های میلان معروف شده بود. صحنه ی سوررئالیه واقعا!

[ame="http://www.youtube.com/watch?v=zXpPD3FpxIg&feature=PlayList&p=468D2983396A16C3&playnext=1&playnext_from=PL&index=44"]YouTube - Daniel Maldini tackles Clarence Seedorf[/ame]

دیگه این چیزی ئه که از طرف پدر و پدربزرگ تو خون شونه، ذاتی ئه! باید بتونن بازیکن های خوب و حتی بزرگی بشن.

Last edited:

Ronan

Registered User
لایک‌ها
876
لئوناردو خل بازیکن خوبی بود و عجیب احساس میکنم مربی خوبی هم خواهد بود ... تومایه های پپ

Amenocy

کاربر فعال برنامه نویسی
کاربر فعال
لایک‌ها
602
ایوللللل . خداییش این تکل تو 5 سالگی مزنه دفاع های ما تو 30 سالگی نمیتونن بزنن . مدرسه فوتبال هم برا همینه .

بالا