anita2377
Registered User
فصل جدید کی شروع میشه؟
نه فقط طرز حرف زدنش رو گفتن. جوری که لج آدم رو در میاره! وگرنه یک تار موی برلو رو به سرتاپای آقای X نمیدم! البته نا گفته نمونه برلو هم خیلی از میلان به نفع خودش و جایگاه سیاسی اش استفاده کرده... ولی باز هم قابل مقایسه نیستن.اصلا مقايسه ي خوبي نكردي!!!
برلوسكوني حداقل يه انسان متمدنه! و اينكه فكر نمي كنم نيت بدي داشته باشه نسبت به باشگاه بر خلاف اونطرف مقايسه كه...
راستي كلا اوضاع درست و درموني ندارن باشگاههاي ايتاليايي! موراتي هم گفته از خريد هاي ميليوني خبري نيست و با يه برنامه ي سه ساله ميخواد اقتصاد باشگاه رو سر و سامون بده! خريد بازيكنان جوون و آينده نگري و اين حرفها... كلا وقتي صحبت از rejuvenate ميشه تنم ميلرزه!![]()
یه ضرب المثلی هست که خیلی دوست دارم: we can't behave like crocodiles and cry over spilt milk and broken eggsحدود سيصد نفر از هواداران ميلان روز دوشنبه پس از انکه لئوناردو سرمربي جديد اين تيم نخستين تمرين خود را برگزار کرد در مجتمع تمرين ميلان دست به اعتراض زدند.
ایرنا: هواداران خشمگين تيم فوتبال آث ميلان با پرتاب بمب هاي دودزا و ترقه در بيرون محل نخستين تمرين پيش از فصل اين تيم ، نسبت به فروش کاکا اعتراض کردند.
فکر کنم هنوز برنامه ی فصل جدید بیرون نیومده ولی معمولا اواخر آگوست هست.فصل جدید کی شروع میشه؟![]()
بلاخره یه خبر خوب
کسی رو نخریدیم ولی یکی رو زن دادیم
اردک رفت قاطی مرغا![]()
بیخود نبود خوزه اینقدر مسخرش میکردمن موندم که این آنجلوتی زبان انگلیسی رو از کجا یاد گرفته؟ نمی دونم من بد شنیدم یا نه ولی توی اولین مصاحبه ش برای چلسی رسما به Question گفت "کوئستیون" :blink: . بعد از یکی دیگه هم پرسیدم اون تایید کرد . شاید هر دو قات زدیم ...
ای خدا یکی بگه شبیه چی/کی شده تو این عکس چپی!! خیلی آشناست این ژست و استایل و قیافه و لباس! مثل یک گاوباز.. یا بیلیارد باز. یه چیزی تو اون مایه ها!
کمی شبیههپپ گوارديولا!
هنوز بیست سالش هم نشده، طبیعتا خیلی زود ازدواج کرده، ولی از یه نظر هایی بلاخره خوبه! جدی میگم، همون دوری از خانواده و تنهایی در یک کشور غریبه خودش کم چیزی نیست. برای پاتویی که 17 سالگی اومد ایتالیا. به علاوه ازدواج باعث میشه یه سری حواسپرتی ها سراغ اش نیان! کلا فکر میکنم جنبه های مثبت اش بیشتر از منفی اش باشه!دختر خوشگليه ... ايشالا زندگي خوبي داشته باشن ... اما خيلي زود ازدواج كرده ... باز اميدوارم فابيانو رو بخرن
و 2 تا مهاجمه يك نوك حمله آتشين درست كنن ... هونتلار هم خوبه بخرن اما منچستر زوم كرده روش :hmm:
حالا دیگه تو تاپیک لوس بلانکوس باید بذاری فکر کنم!]چند تا عكس كه نميدونم بايد اينجا بزاريم يا جاي ديگه![]()
عجب خوابي ديدم ديشب ... پيش پاتو بودم خانومشم بود تو يك مجلسي بوديم كلي بهش تبريك گفتم و زنش خيلي دختر خوبي بود جدي ميگم همش ميخنديد و چند دقيقه هم با پاتو صحبت كردم ( فارسي ) و رفتم
من مطمئنم خانومش چشمت رو گرفته بوده اونم تو لباس عروسی تا صبح داشتی خوابش رو میدیدیعجب خوابي ديدم ديشب ... پيش پاتو بودم خانومشم بود تو يك مجلسي بوديم كلي بهش تبريك گفتم و زنش خيلي دختر خوبي بود :lol: جدي ميگم همش ميخنديد و چند دقيقه هم با پاتو صحبت كردم ( فارسي ) و رفتم خيلي خواب باحالي بودجالبه با خودش و خانومش همش فارسي حرف ميزدم ... از كي تا حالا پاتو كلاس.زبان فارسي ميره ؟
درسته که میلان هم هونتلار رو میخواد یا فقط شایعه های مارکا و آ اس هست؟
من مطمئنم خانومش چشمت رو گرفته بوده اونم تو لباس عروسی تا صبح داشتی خوابش رو میدیدی![]()
درسته که میلان هم هونتلار رو میخواد یا فقط شایعه های مارکا و آ اس هست؟
من مطمئنم خانومش چشمت رو گرفته بوده اونم تو لباس عروسی تا صبح داشتی خوابش رو میدیدی![]()