• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب هواداران آ.ث. میلان

Radiohead

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
184
اصلا مقايسه ي خوبي نكردي!!!
برلوسكوني حداقل يه انسان متمدنه! و اينكه فكر نمي كنم نيت بدي داشته باشه نسبت به باشگاه بر خلاف اونطرف مقايسه كه...
راستي كلا اوضاع درست و درموني ندارن باشگاههاي ايتاليايي! موراتي هم گفته از خريد هاي ميليوني خبري نيست و با يه برنامه ي سه ساله ميخواد اقتصاد باشگاه رو سر و سامون بده! خريد بازيكنان جوون و آينده نگري و اين حرفها... كلا وقتي صحبت از rejuvenate ميشه تنم ميلرزه! :D
نه فقط طرز حرف زدنش رو گفتن. جوری که لج آدم رو در میاره! وگرنه یک تار موی برلو رو به سرتاپای آقای X نمیدم! البته نا گفته نمونه برلو هم خیلی از میلان به نفع خودش و جایگاه سیاسی اش استفاده کرده... ولی باز هم قابل مقایسه نیستن.
//
اینتر تیم خیلی خوبی داره، و با اومدن میلیتو و موتا (هر چند زیاد به وضعیت جسمانی موتا نمیشه اعتماد کرد!) بهتر هم میشید! عدم موفقیت های پی در پی در اروپا هم به نظر من همش سایکولوژیک هست. یه ذره با اومدن مورینیو وضع بهتر شد، منتها قرعه ی سختی بهتون خورد. شاید سال آینده بلاخره خودی نشون بدید!

حدود سيصد نفر از هواداران ميلان روز دوشنبه پس از انکه لئوناردو سرمربي جديد اين تيم نخستين تمرين خود را برگزار کرد در مجتمع تمرين ميلان دست به اعتراض زدند.
ایرنا: هواداران خشمگين تيم فوتبال آث ميلان با پرتاب بمب هاي دودزا و ترقه در بيرون محل نخستين تمرين پيش از فصل اين تيم ، نسبت به فروش کاکا اعتراض کردند.
یه ضرب المثلی هست که خیلی دوست دارم: we can't behave like crocodiles and cry over spilt milk and broken eggs

یا معادل نصفه و نیمه ی فارسی اش، آبیه که ریخته شده! نمیدونم اعتراض به رفتن کاکا دیگه چه فایده ای داره! تا قبل از اینکه بره، بله. من هم موافق بودم که برن تحصن کنن تو ویا توراتی. ولی حالا نه.
همه ی هوادار های میلان یک خرید خوب تو پست هجومی طلب دارن از باشگاه. چیزی که بعید میدونم باشگاه بهش عمل کنه!! نهایت اش فابیانو ست. بازیکنی که در اسپانیا و برای برزیل خوب کار میکنه، ولی من خیلی مطمئن نیستم اگه بیاد یک اولیویرای دیگه نشه.
ترجیح میدم هونتلار بیاد ولی متاسفانه هونتلار برزیلی نیست
icon2.gif

فصل جدید کی شروع میشه؟:rolleyes:
فکر کنم هنوز برنامه ی فصل جدید بیرون نیومده ولی معمولا اواخر آگوست هست.

===--===--===--===--===

راستی میلان در راستای خرید های عجیب اش، Onyewu رو خرید. بازیکنی که تو کنفدراسیون ها خیلی خوب برای امریکا کار کرد. البته بابتش پولی ندادیم و free بوده، به علاوه اینکه پاسپورت بلژیکی داره و non-EU محسوب نمیشه و همچنان میتونیم که non-EU ی دیگه بخریم. حرکت نقل و انتقالاتی بدی نبود به هیچ وجه!

p1_onyewu-ap.jpg

Last edited:

ALL

Registered User
لایک‌ها
18
بلاخره یه خبر خوب
کسی رو نخریدیم ولی یکی رو زن دادیم
اردک رفت قاطی مرغا:D

88892302.jpg

Last edited:

live for what?

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
374
بلاخره یه خبر خوب
کسی رو نخریدیم ولی یکی رو زن دادیم
اردک رفت قاطی مرغا:D

این دقیقآ کجاش خبر خوبی هست؟ :D

حالا از اون نظرهاش که بگذریم! اینها فردا با هم قهر میکنند اردک میشه لاک پشت! پس فردا طلاق میگیرن! این دو هفته بازی نمیکنه! روز بعدش دختره میره مثلآ با ریبری دوست میشه این یک فصل کلآ خراب میشه ...

De Monarch

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
17
من موندم که این آنجلوتی زبان انگلیسی رو از کجا یاد گرفته؟ نمی دونم من بد شنیدم یا نه ولی توی اولین مصاحبه ش برای چلسی رسما به Question گفت "کوئستیون" :blink: . بعد از یکی دیگه هم پرسیدم اون تایید کرد . شاید هر دو قات زدیم ...

Bhrzk

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2,968
من موندم که این آنجلوتی زبان انگلیسی رو از کجا یاد گرفته؟ نمی دونم من بد شنیدم یا نه ولی توی اولین مصاحبه ش برای چلسی رسما به Question گفت "کوئستیون" :blink: . بعد از یکی دیگه هم پرسیدم اون تایید کرد . شاید هر دو قات زدیم ...
بیخود نبود خوزه اینقدر مسخرش میکرد :D

Radiohead

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
184
C_27_photogallery_1648_GroupPhotogallery_listphoto_itemPhoto_1_immagine.jpg

^^ ای خدا یکی بگه شبیه چی/کی شده تو این عکس چپی!! خیلی آشناست این ژست و استایل و قیافه و لباس! مثل یک گاوباز.. یا بیلیارد باز. یه چیزی تو اون مایه ها!

این هم عروس خانم، استفانی. بازیگر هست فکر کنم.

C_27_photogallery_1648_GroupPhotogallery_listphoto_itemPhoto_14_immagine.jpg

C_27_photogallery_1648_GroupPhotogallery_listphoto_itemPhoto_4_immagine.jpg

C_27_photogallery_1648_GroupPhotogallery_listphoto_itemPhoto_11_immagine.jpg

C_27_photogallery_1648_GroupPhotogallery_listphoto_itemPhoto_17_immagine.jpg

ciamac

Registered User
لایک‌ها
10
ای خدا یکی بگه شبیه چی/کی شده تو این عکس چپی!! خیلی آشناست این ژست و استایل و قیافه و لباس! مثل یک گاوباز.. یا بیلیارد باز. یه چیزی تو اون مایه ها!

پپ گوارديولا!

Ronan

Registered User
لایک‌ها
876
دختر خوشگليه ... ايشالا زندگي خوبي داشته باشن ... اما خيلي زود ازدواج كرده ... باز اميدوارم فابيانو رو بخرن

و 2 تا مهاجمه يك نوك حمله آتشين درست كنن ... هونتلار هم خوبه بخرن اما منچستر زوم كرده روش :hmm:

Radiohead

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
184
دختر خوشگليه ... ايشالا زندگي خوبي داشته باشن ... اما خيلي زود ازدواج كرده ... باز اميدوارم فابيانو رو بخرن

و 2 تا مهاجمه يك نوك حمله آتشين درست كنن ... هونتلار هم خوبه بخرن اما منچستر زوم كرده روش :hmm:
هنوز بیست سالش هم نشده، طبیعتا خیلی زود ازدواج کرده، ولی از یه نظر هایی بلاخره خوبه! جدی میگم، همون دوری از خانواده و تنهایی در یک کشور غریبه خودش کم چیزی نیست. برای پاتویی که 17 سالگی اومد ایتالیا. به علاوه ازدواج باعث میشه یه سری حواسپرتی ها سراغ اش نیان! کلا فکر میکنم جنبه های مثبت اش بیشتر از منفی اش باشه!

ضمنا به عنوان یک هوادار پر و پا قرص اش، از همینجا بهش تبریک میگم :D

Ronan

Registered User
لایک‌ها
876

ciamac

Registered User
لایک‌ها
10
درسته كه كلا از جدا شدن كاكا از سري آ ناراحتم اما به خاطر بازيهاي رو در رو واقعا خوشحالم! فكر كنم بعد از چندين سال امسال با خيال راحت بشينم دربي ها رو ببينم.

Radiohead

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
184

LEGA CALCIO: SERIE A 2009/2010 DATES
7/9/2009

MILAN - The Lega Calcio announced yesterday the dates related to the 2009/10 season. The next Serie A season will start on August 23 and will end on Sunday May 16, 2010. Four mid-week rounds will be held: September 23, Octover 28, March 24 and before on January 6, when the Christmas break will be over after the last round on December 20. There will also be three breaks due to national team commitments for the World Cup qualifiers of 2010: September 6, October 11 and November 15. (ANSA)

acmilan.com

Ronan

Registered User
لایک‌ها
876
عجب خوابي ديدم ديشب ... پيش پاتو بودم خانومشم بود تو يك مجلسي بوديم كلي بهش تبريك گفتم و زنش خيلي

دختر خوبي بود :lol: جدي ميگم همش ميخنديد و چند دقيقه هم با پاتو صحبت كردم ( فارسي ) و رفتم

خيلي خواب باحالي بود :) جالبه با خودش و خانومش همش فارسي حرف ميزدم ... از كي تا حالا پاتو كلاس

زبان فارسي ميره ؟

DIXIE CHICKS

Registered User
لایک‌ها
661
عجب خوابي ديدم ديشب ... پيش پاتو بودم خانومشم بود تو يك مجلسي بوديم كلي بهش تبريك گفتم و زنش خيلي دختر خوبي بود جدي ميگم همش ميخنديد و چند دقيقه هم با پاتو صحبت كردم ( فارسي ) و رفتم

ادم تو این تاپیک که می یاد روحش تازه می شه. ایشالاه با شروع لیگ هم همین جور طراوت روحی باقی بمونه :دی

ALMANPARAST

Registered User
لایک‌ها
2
درسته که میلان هم هونتلار رو میخواد یا فقط شایعه های مارکا و آ اس هست؟

عجب خوابي ديدم ديشب ... پيش پاتو بودم خانومشم بود تو يك مجلسي بوديم كلي بهش تبريك گفتم و زنش خيلي دختر خوبي بود :lol: جدي ميگم همش ميخنديد و چند دقيقه هم با پاتو صحبت كردم ( فارسي ) و رفتم خيلي خواب باحالي بود :) جالبه با خودش و خانومش همش فارسي حرف ميزدم ... از كي تا حالا پاتو كلاس.زبان فارسي ميره ؟
من مطمئنم خانومش چشمت رو گرفته بوده اونم تو لباس عروسی تا صبح داشتی خوابش رو میدیدی:D

Ronan

Registered User
لایک‌ها
876

من مطمئنم خانومش چشمت رو گرفته بوده اونم تو لباس عروسی تا صبح داشتی خوابش رو میدیدی:D

نه بابا ... اما خواب خيلي جالبي بود :)

SonadoR

Registered User
لایک‌ها
0

مثل اینکه هونتلار داره می ره اشتوتکارت.اگه اشتوتکارت نشه احتمالا من یو .بنابراین میلان شانسی نداره

بالا