ALMANPARAST
Registered User
میگم که خیلی حال گیری هست به خدا.آدم میبینه اون تیمی که گل زده هم مربیش کارلتو هست و هم شوا داره بازی میکنه بعد میبینه اونی که گل خورده میلان هست.
'Enough with 30 year old players also because they earn so much. We'll go for those under 23'
برلوسکونی گفته اینو...
خب حالا باید یکم نگران شد! دیشب 4-1 به بایرن باخت! بایرنی که نه تونی رو داشت ، نه ریبری و نه کلوزه!
البته بازم زوده که بشه سرنوشت میلان تو این فصل رو پیش بینی کرد ولی از اولین بازی تدارکاتی تا این آخری سیرش کاملا نزولی بوده!
خب حالا باید یکم نگران شد! دیشب 4-1 به بایرن باخت! بایرنی که نه تونی رو داشت ، نه ریبری و نه کلوزه!
البته بازم زوده که بشه سرنوشت میلان تو این فصل رو پیش بینی کرد ولی از اولین بازی تدارکاتی تا این آخری سیرش کاملا نزولی بوده!
بد بخت چیکار کنه آخه؟ از میلانی که آنچلوتی با اون همه ادعا در دو فصل آخر چیزی بهتر از پنجم و سوم (و کلی نتایج تحقیر آمیز مثل حذف از کوپا ایتالیا به دست لاتزیو و یوفا به دست برمن) نتونست بگیره، بازیکن مهمی مثل کاکا و وزنه ی بزرگی مثل مالدینی رو بکن، بعد بده دست لئوناردو. خب معلومه نمیتونه معجزه کنه!! اگه چهار تا خرید هوشمندانه و خوب انجام میدادن همون شروع نقل و انتقالات من بعید میدونم لئو بد نتیجه می گرفت الان.انگار از مربی هم چیزی در نمیاد نه ؟
خوب شاید میخوان پول جمع کنند بازیکن بخرن ...بد بخت چیکار کنه آخه؟ از میلانی که آنچلوتی با اون همه ادعا در دو فصل آخر چیزی بهتر از پنجم و سوم (و کلی نتایج تحقیر آمیز مثل حذف از کوپا ایتالیا به دست لاتزیو و یوفا به دست برمن) نتونست بگیره، بازیکن مهمی مثل کاکا و وزنه ی بزرگی مثل مالدینی رو بکن، بعد بده دست لئوناردو. خب معلومه نمیتونه معجزه کنه!! اگه چهار تا خرید هوشمندانه و خوب انجام میدادن همون شروع نقل و انتقالات من بعید میدونم لئو بد نتیجه می گرفت الان.
البته نباید از فشردگی عجیب برنامه ی بازی ها هم غافل شد. من تو عمرم به یاد ندارم میلان در طول 24 ساعت دو بازی کامل انجام داده باشه! اون هم در حالیکه قبل اش باز یه تور سنگین و خسته کننده داشته و بین اش یک پرواز طولانی و جت زدگی و ... .
من خیلی هونتلار رو به فابیانو ترجیح میدم. از فابیانو زیاد خوشم نمیاد و فکر میکنم اونقدر ها هم مهاجم خاصی نیست. ولی حدس میزنم آخرش هم همین فابیانو بیاد!
انتقالش قطعی شده ولی رسمی نشده. فعلا باید صبر کرد دید به مسواک زدنش گیر میدن یا نه![]()