• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب هواداران آ.ث. میلان

ciamac

Registered User
لایک‌ها
10
چرندیات goal.crap یا هر سایت دیگه! هرنانس رو بگیریم هنر کردیم.

ضمنا رکورد افسانه ای زدیم در این دوستانه ها، 8 باخت پیاپی!
surprisedf.gif
surprisedf.gif
البته با تمام اینها حس میکنم فصل خیلی بدی نخواهیم داشت! شاید دلم الکی خوشه... ولی فکر میکنم به محض اینکه قضیه جدی شه تیم هم خودش رو جمع و جور کنه.

ديگه وقتي شما از دست اين goal.sht حرص مي خوريد ما چي بايد بگيم؟؟
عجيبه ميلان نرفته سراغ اشنايدر يا فن در فارت! با اينكه مورينيو به شدت اشنايدر رو ميخواد موراتي خيلي مذاكرات رو كش داده , قيمت هم از 25 ميليون اول فصل اومده روي 15 ميليون اما هنوز هم خريد انجام نشده! اگه ميلان يا تيم ديگه اي ميخواستش و موراتي يكم فشار احساس ميكرد زودتر ازينها سعي ميكرد ترانسفر رو كامل كنه.

بمب خبری برلوسکنی چی شد؟

احتمالآ همین که نباختیم به اندازه کافی بمب بود احتیاجی به دست به جیب شدن آقا نیست ...

الان اگه میفهمیدم مرضش چیه که تیم رو واگذار نمیکنه خیلی خوب میشد ...

روند خوبي رو داريد طي ميكنيد ;) ظاهرا فروش season ticket هاي امسال اينتر دوبرابر ميلان بوده! 40000 به 20000!! در حالي كه هر سال خيلي نزديك بودن به هم!

ALMANPARAST

Registered User
لایک‌ها
2
اینجا هم داور دست از نامردی ور نداشت.خدا بخیر کنه در بازی رسمی تو لیگ یا هرجا دیگه میخوان چیکار کنن؟؟؟

Radiohead

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
184
بازی رو نشون داد تلویزیون؟
argh.gif

شنیدم خوب بازی کردیم... و اینکه دو سه تا هم پنالتی به نفع مون نگرفته داور!
گل یووه هم که گل به خودی خودمون بود!

باز جای امیدواری داره همینش!
عجيبه ميلان نرفته سراغ اشنايدر يا فن در فارت! با اينكه مورينيو به شدت اشنايدر رو ميخواد موراتي خيلي مذاكرات رو كش داده , قيمت هم از 25 ميليون اول فصل اومده روي 15 ميليون اما هنوز هم خريد انجام نشده! اگه ميلان يا تيم ديگه اي ميخواستش و موراتي يكم فشار احساس ميكرد زودتر ازينها سعي ميكرد ترانسفر رو كامل كنه.
میلان روی بازیکن هایی که میخوان یا باید رئال رو ترک کنن first option داره به خاطر قراری که سر فروش کاکا گذاشتن پرز و گالیانی. یعنی اگه واقعا میخواستن میتونستن مقصد اسنایدر یا فن در فارت رو جای اینتر میلان کنن! ولی ظاهرا تمایل ندارن - که خیلی ناراحت کننده ست از دست دادن چنین موقعیتی...

Last edited:

ALL

Registered User
لایک‌ها
18
مثل اینکه هفته اول هتلار رو هم به دلیل اینکه هفته اخر لیگ اسپانیا بازی جلوی اوساسونا اخراج شده نداریم.

Amenocy

کاربر فعال برنامه نویسی
کاربر فعال
لایک‌ها
602

1408

Registered User
لایک‌ها
57
آندره‌آ پيرلو هافبک ميلان مي‌گويد پيروزي در ضربات پنالتي مقابل يوونتوس در جام برلوسکوني روحيه تيمش را پيش از شروع فصل بسيار بالا برده است.

IMAGE633863082747500000.jpg

اين پيروزي پيرلو و هم‌تيمي‌هايش را خوش‌بين ساخته است. آنها حس خوبي نسبت به فصل پيش رو دارند، هر چند که در ديدارهاي قبلي نتايج بسيار ضعيفي گرفته‌اند: «حس خوبي پس‌از جام برلوسکوني يافته‌ايم. سرانجام توانستيم مقابل تيمي بزرگ خوب بازي کنيم و در نهايت در پنالتي‌ها پيروز شديم، اما مهم اين بود که نمايش خوبي داشتيم. ما هميشه با وجود شکست‌هاي پياپي و سفرهاي متوالي خوش‌بين بوده‌ايم. مي‌دانيم تيم ما پتانسيل بالايي دارد. اگر بازيکنان بزرگ ما مصدوم نبودند و آنها را در اختيار داشتيم مي‌توانستيم اين نکته را ثابت کنيم.» پيرلو هشت سال پيش از اينتر به ميلان پيوست و تاکنون233 بار در سري A بازي کرده و 31 گل زده است

منبع

Bhrzk

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2,968
ولی حیف شد . هانتلار بازیکن خوبی هست . هرچند بعید می دونم هلندی ها خیلی خوب تو میلان جواب بدن ( نسل جدید ) . اما امیدوارم بدرد بخوره و شمارو از شر اینزاگی راحت کنه :D

Amenocy

کاربر فعال برنامه نویسی
کاربر فعال
لایک‌ها
602
ولی حیف شد . هانتلار بازیکن خوبی هست . هرچند بعید می دونم هلندی ها خیلی خوب تو میلان جواب بدن ( نسل جدید ) . اما امیدوارم بدرد بخوره و شمارو از شر اینزاگی راحت کنه :D
واااو اینزاگی ! تو بازی یونتوس 3تا توپ به پاش خورد .4 تا آفساید داشت !

ALL

Registered User
لایک‌ها
18
سایت میلان لیست بازیکنهای دعوت شده فردا رو گذاشته.
MILANELLO - Here is the list of players called up for Siena-Milan: Perucchini, Roma, Storari, Antonini, Favalli, Jankulovski, Nesta, Onyewu, Thiago Silva, Zambrotta, Abate, Ambrosini, Flamini, Gattuso, Pirlo, Seedorf, Borriello, Inzaghi, Pato, Ronaldinho.
Unavailable players: Dida, Abbiati, Bonera, Di Gennaro.
Players not called up: Kaladze, Oddo, Zigoni.
Suspended: Huntelaar.

به نظر من بهتره 4-3-3 بازی کنیم و ریسک عقب کشیدن رونی به خط هافبک رو انجام ندیم . امیدوارم جلوتر وایسه و گل هم بزنه:cool:

Last edited:

nedi

کاربر فعال فرهنگ و هنر
کاربر فعال
لایک‌ها
5
فکر میکنم به محض اینکه قضیه جدی شه تیم هم خودش رو جمع و جور کنه.
_

موافقم. هنر ميلان حرص دادن طرفداراشه

در مورد اينزاگي هم درسته 80 درصد عمرشو تو افسايده اما خب خيلي وقتها هم ميلان رو نجات داده. قيافش هم كه انگارهميشه ميخواد اشكش در بياد خيلي بامزست. يه چيزي تو مايه هاي هلو!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ALL

Registered User
لایک‌ها
18
شاهکار نبودیم ولی هوشمندانه بازی کردیم. چند دفعه که پاتو رو زدن همش نگران بودم مبادا بازی بعد رو از دست بده. ولی جدا به نظر من بهترین های میلان پاتو و رونی و فلامینی بودن که علاوه بر بازی خوبشون رو گلها هم تاثیر مستقیم داشتن.
فقط کاشکی اون برگردون رونی هم گل میشد:cool:

90021001.jpg

Last edited:

Bhrzk

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2,968
بازی رو دیدیم . بازی خوبی بود . . .
اما هنوز من اون صلابت رو توی بازی میلان ندیدم .

پاتو هم واقعا بازیکن باهوشی هست

Radiohead

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
184
^^ یه جا اگه اشتباه نکنم دو تا لایی پشت سر هم به یکی از مدافع های حریف زد. دیشب شب لذت بخشی بود!
اینجوری پیش بره میتونه مدعی آقای گلی باشه. فصل قبل هم 15 گل زد بدون اینکه حتی یکی شون پنالتی باشن. امسال اگه براش مصدومیت جدی پیش نیاد من به 20 گل امید دارم.

میلان هم بد نبود. تو بعضی دقایق خوب میشدیم و تو بعضی دقایق هم وا میدادیم. ولی حس میکنم تیم داره پیشرفت میکنه! البته هفته ی آینده جلوی اینتر شانسی نداریم ولی سرنوشت فصل ما خیلی کم به چهار تا بازی جلوی اینتر و یووه وابسته ست. مهم بردن همین تیم های کوچکتره. تیم هایی که باعث شدن ما فصل پیش قهرمان نشیم!

ولی میگم که، حس میکنم تیم راه بیفته کم کم. همونطور که سر 8 باخت پیاپی دوستانه مون زیاد نگران نشدم. شوک رفتن آنچلوتی و کاکا داره کم کم از سر تیم باز میشه. کافیه خودشون رو پیدا کنن و هماهنگ بشن. فکر نمیکنم از لحاظ مهره اونقدر ها هم بد باشیم. به پای قدرت های دیگه طبعا نمیرسیم ولی برای موفق بودن در لیگ به نظرم کافیه. به شرط اینکه بازیکن های کلیدی مصدوم نشن چون نیمکت خوبی نداریم.

live for what?

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
374
هممون 2_1 تموم شد؟

بله!

برای شروع بد نیست.در واقع بردن تیم 14 لیگ قبلی هنر خاصی هم نداره برای میلان
با توجه به اینکه فصل قبل 5-1 برده بودیم این تیم رو

Ronan

Registered User
لایک‌ها
876
ميلان تو هافبك و حمله عالي بود و تو دفاع افتضاح ... با تو دفاع راست يك سيسينيو ميخوايم و يك چپ خوب هم

ميخوايم ... يانكولوفسكي بره جلو ديگه برگشتش با خداست :)

اما پاتو خيلي رو اوجه و خوشحال كننده تر اينكه روني هم اومده رو فرم حسابي ... عجب برگردوني زد

داور هم كه يك گله مارو قبول نكرد بي خودي و 2 تا آفسايد بي خودي گرفت

پس در واقع ما بازي رو 4-1 برديم

Radiohead

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
184
برای شروع بد نیست.در واقع بردن تیم 14 لیگ قبلی هنر خاصی هم نداره برای میلان
با توجه به اینکه فصل قبل 5-1 برده بودیم این تیم رو
فصل پیش جلوی همین تیم های این سطحی کلی حرص میخوردیم. حالا اون نتیجه 1-5 نه، ولی بازی هایی که اختلاف یکی دو گل بود - لچه ها و رجینا ها رو هنوز فراموش نکردم. ولی دیشب من از همون بیست دقیقه اول این حس سراغم اومد که میبریم. اصلا نگران نبودم!

این سیدورف چهره اش دیدنی شده بود وقتی دقیقه 85 دوربین نشونش داد :happy: لذت بردم از اینکه قدم های سنگین و تصمیم گیری های کندش دیشب رو اعصابم راه نرفت!

گل رو 5 بار نشون داد كه به پاي پاتو نخورد ... چجوري ميگي آفسايد بود ؟
تو آخرین صحنه ی آهسته ای که نشون داد توپ یه کوچولو با سرش تماس داشت!

بالا