Bhrzk
مدیر بازنشسته
این آنجلوتی هم بازی خوبی میکنه با چلسی ... الان دار بازی رو میبینم خیلی روون و با برنامه هستند . 
فصل پیش جلوی همین تیم های این سطحی کلی حرص میخوردیم. حالا اون نتیجه 1-5 نه، ولی بازی هایی که اختلاف یکی دو گل بود - لچه ها و رجینا ها رو هنوز فراموش نکردم. ولی دیشب من از همون بیست دقیقه اول این حس سراغم اومد که میبریم. اصلا نگران نبودم!
این سیدورف چهره اش دیدنی شده بود وقتی دقیقه 85 دوربین نشونش داد :happy: لذت بردم از اینکه قدم های سنگین و تصمیم گیری های کندش دیشب رو اعصابم راه نرفت!
تو آخرین صحنه ی آهسته ای که نشون داد توپ یه کوچولو با سرش تماس داشت!
ولي باز هم من 5 بار ديدم اصلا به پاي پاتو نخورد ... سرش رو چجوري ديدي خورد ؟
فصل پیش جلوی همین تیم های این سطحی کلی حرص میخوردیم. حالا اون نتیجه 1-5 نه، ولی بازی هایی که اختلاف یکی دو گل بود - لچه ها و رجینا ها رو هنوز فراموش نکردم. ولی دیشب من از همون بیست دقیقه اول این حس سراغم اومد که میبریم. اصلا نگران نبودم!
این سیدورف چهره اش دیدنی شده بود وقتی دقیقه 85 دوربین نشونش داد :happy: لذت بردم از اینکه قدم های سنگین و تصمیم گیری های کندش دیشب رو اعصابم راه نرفت!
تو آخرین صحنه ی آهسته ای که نشون داد توپ یه کوچولو با سرش تماس داشت!
من فکر میکنم فینال امسال یک ال کلاسیکوی اروپایی بشه! در واقع امیدوارم باز شاهد تکرار ملال آور رسیدن 5 تیم لیگ برتری به جمع 4 تیم نهایی نباشیم :دی
لااقل یکیش که اسپانیایی هست![]()
اما بعید میدونم دیگه امسال از بارسا حمایت کنند بیاد فینال .
من به اینزاگی اعتقاد دارم. فقط شخصا خوشم نمیاد ازش. اصلا منکر استعداد تک بعدی اش هم نیستم :دی سیدورف رو هم خب، جوون تر که بود قبول داشتم ولی حالا فقط باعث میشه تیم کند و بی انگیزه بشه. فصل پیش واقعا ملال آور شده بود. اینکه بشینه رو نیمکت و فقط لحظه های مهم بیاد زمین و گره ی بازی رو برامون با تجربه ای که داره باز کنه خوبه، ولی از صمیم قلب امیدوارم بازیکن ثابت نشه!کلآ تو زندگیت رو هم فقط دوتا اشتباه داری :دی
عدم اعتقاد به سیدورف و اینزاگی!!!
بازی با اینتر عیار تیم رو مشخص میکنه! اینتر بدون زلاتان به نظر خیلی هم ترسناک نیست.
کلآ اینتر هم خیلی جالب یارگیری نکرد! شاید قهرمان ایتالیا بشه دوباره! اما هیچکدوم از تیمهای سری آ برای قهرمانی لیگ قهرمانان تیمشون رو نبستن!
من فکر میکنم فینال امسال یک ال کلاسیکوی اروپایی بشه! در واقع امیدوارم باز شاهد تکرار ملال آور رسیدن 5 تیم لیگ برتری به جمع 4 تیم نهایی نباشیم :دی
لااقل یکیش که اسپانیایی هست![]()
اما بعید میدونم دیگه امسال از بارسا حمایت کنند بیاد فینال .
یعنی چی حمایت کنن؟ بنده خدا ها با اقتدار و با فوتبال ناب اومدن بالا و جام رو بردن! حالا چون طرفدار رئالیم نباید کم لطفی کنیم! حق رو باید داد به حق دار!
خب اون یه بازی آره - کمی شرایط عجیبی داشت.منم نظر تورو دارم . اما بازی با چلسی رو نمی تونم حضم کنم ....
حالا هرچی که بوده تموم شده .
امیدوارم امسال با شما تو فینال بازی کنیم![]()
خوش اومدی. be postiveخوب ما هم اومدیم . ! تازه اینجارو پیدا کردیم . !
به نقل از live for what? @ PT football magazine :و در نهایت پاتو! جوان اول و آخر سن سیرو! تنها ستاره و شیر با دندان میلانی ها! امید تمام سرخ و سیاه دوستان عالم. دوگل در بازي اول! به امید کفش طلا اروپا و امید اینکه این رو هم قربانی بد سلیقگی و سو مدیریت گالیانی و برلوسکنی نشه.
شیر ئه علی! ایول.
هر سه :دیالان علی شیر ئه یا پاتو یا هر سه؟ :دی
فصل نقل و انتقالات همین روزها تموم میشه! (تا آخر اگوست بود دیگه؟!)
معمولآ تو روزهای آخر یه بازیکن بزرگ جا به جا میشه اما من خیلی امید ندارم که میلان یکی رو بیاره!
اشنایدر یا فن درفات! احتمالی های 10-20 درصدی هستند که البته من اولی رو به دومی به شدت ترجیح میدم.
این فصل اگر میلان نتیجه نگیره! هرچند ما ناراحت میشیم اما ممکنه به سود باشگاه بشه!
هر چند خیلی ها فکر میکردن وقتی ما دو سال پیش به لیگ قهرمانان هم نرسیدیم چیزهایی عوض میشه. اما در عمل نشد!
کارلتو رفته ، این شاید همه معادلات رو عوض کنه!
کارلو رفت. این خودش خیلیه! من هر چی میخوام نا امید آینده باشم، ته دلم نمیتونم. حس میکنم آینده ی خوبی در انتظاره - البته نه آینده ی نزدیک که همین فصل باشه. مثلا دو سال دیگه...هر چند خیلی ها فکر میکردن وقتی ما دو سال پیش به لیگ قهرمانان هم نرسیدیم چیزهایی عوض میشه. اما در عمل نشد!
میتونیم شاهد باشیم سمبل سابق اینتر استقبال گرمتری ازش به عمل میاد در سن سیرو یا سمبل سابق میلان! البته جواب رو از همین حالا هم میدونیم!
نوشته ای از live for what? @ PT football magazine
و در نهایت پاتو! جوان اول و آخر سن سیرو! تنها ستاره و شیر با دندان میلانی ها! امید تمام سرخ و سیاه دوستان عالم. دوگل در بازي اول! به امید کفش طلا اروپا و امید اینکه این رو هم قربانی بد سلیقگی و سو مدیریت گالیانی و برلوسکنی نشه.
بازی چندم باهم بازی میکنیم ؟
من هرچی گشتم زمان بازی هارو پیدا نکردم .