• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب هواداران آ.ث. میلان

Radiohead

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
184

studio works

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
با طوفانی که از پیش فصل همه شاهدش بودیم ، من دیگه از بازی فردا هم میترسم. امیدوارم دیگه آبرومندانه بازی کنن. ترسم از دشامپ هست که دیگه فوتبال ایتالیا رو مثه کف دستش میشناسه ...

Radiohead

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
184
فکر کنم ببازیم :دی

مدیاست هم گزارش میده که ممکنه رونالدینیو بشینه رو نیمکت - که خبر خوبیه!

کلا افتضاحیم ولی تو این شرایط سخت بیشتر از همیشه نسبت به میلان احساس علاقه دارم.

Radiohead

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
184
چرا اون وقت ؟
چون بد بازی میکنه! و نیمکت نشین هم شد:

MILAN: Storari; Oddo, Nesta, Thiago Silva, Zambrotta; Flamini, Pirlo, Ambrosini; Seedorf; Pato, Inzaghi

اولین بازی CL میلان بعد از 2 سال
241.gif
241.gif
به امید تساوی :D

Majid_4553

کاربر برنزی تالار فوتبال - فروشنده معتبر
کاربر فعال
لایک‌ها
653
ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴
بعد از دو سال غیبت اولین بازی یه برد توی فرانسه. شروع خوبی بود

بازهم پیپو گل زد. (فکر کنم استاد گل زدن توی جام اروپا باشه)

minita

کاربر فعال فرهنگ و هنر
کاربر فعال
لایک‌ها
10
می گم این پیپو از میلان بره کی میخواد گل بزنه!!...کریم باقری رو ببرن براشون گل بزنه:wacko:

ALL

Registered User
لایک‌ها
18
پیپو دیشب رکورد گرد مولر افسانه ای رو هم زد:D
سیدورف هم همون کاری رو کرد که رونی باید بکنه ولی نمی کنه. 2 تا پاس درست داد.

MILAN

Storari: 6.5 - Responded sensibly to the slippery surface by punching when necessary. Also made a couple of fairly spectacular saves.

Nesta: 7.5 - A vision of calm, unflappable assurance in an otherwise over-crowded madhouse of a penalty area. His pace was also crucial when Marseille counter-attacked.

Zambrotta: 6 - Replaced Jankulovski at left-back and was mostly more convincing than the Czech although he was beaten a couple of times and rarely ventured forward.

Oddo: 6.5 - Showed the physical side of his game to good effect tonight, using impressive upper body strengh to shake off the attentions of the powerful Marseille forwards.

Silva: 6 - Didn't see much of the Brazilian during the game but he was always in the midst of any potential trouble in the Milan area and dealt with it well.

Ambrosini: 6.5 - A typically tenacious performance from the skipper who was instrumental in slowing the flow of the French sides surges and denting their spirit in the process.

Pirlo: 6 - Not a game for the faint-hearted this one and you couldn't help feeling that Pirlo was somewhat out of place as he attempted to be the wall between the Marseille hordes and his own back four.

Flamini: 6.5 - Proved his worth tonight with a disruptive and sometimes brutal display which surely cements his place in the team for the forseeable future.

Seedorf: 7.5 - As his confidence grew, so did his contribution. He laid on both goals for Inzaghi and was easily the most skillful player on the pitch.

Pato: 6 - Suddenly seemed like a little boy in a game full of giants, the Brazilian clearly has talent in spades but he also showed more than a little naivity tonight.

Inzaghi: 8 - What can you say? He was a thorn in the Marseille backside all night and crowned a man-of-the-match performance with two typically clinical strikes on goal.

Substitutes:

Huntelaar: N/A

Abate: N/A

Gil Gillespie, Goal.com

Radiohead

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
184
Jesus ****ing Christ

این اینزاگی کی تموم میشه پس؟ جون من یکی بره گل دوم اش رو ببینه. عین یک مهاجم شش دانگ که تو اوج دوران فوتبالش هست گل زد!

دو پاس گل از سیدورف، دو گل از پیپو. الان علی میاد باز شروع میکنه :دی

البته حس میکنم پاس گل دوم سیدورف شانسی بود! همینجور فرستاد تو محوطه و پیپو هم آماده...

خلاصه اینکه، پیپو ممکنه پیرمرد باشه، ولی از نظر فوتبالی هیچ فرقی با مثلا 4 سال پیش خودش نداره چون سبک بازی اش احتیاج به ورزندگی و athleticism و اینا نداره. اینزاگی یه poacher ئه. شاید بهترین poacher تخصصی که تو عمرم دیدم و خواهم دید. بازیکنی که بدون کوچکترین استعدادی در زمینه های دیگه ی فوتبالی، میاد و رکورد بهترین گلزن UEFA رو میشکونه. به لطف همون استعداد تک بعدی!

هر چند هیچوقت طرفدار پر و پا قرص اش نبودم ولی Forza Filippo 'the Immortal SuperPippo' Inzaghi !

بازی اروپایی بعدی مون هم مقابل زوریخه تو سن سیرو که میشه روی برد حساب کرد. قبل از دو بازی سخت مون با رئال حداقل کمی تا قسمتی میتونیم به صعود از گروه امیدوار باشیم.

فایل های ضمیمه

• 610x.jpg
    610x.jpg
    148.8 KB · نمایش ها: 2

live for what?

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
374
Jesus ****ing Christ

این اینزاگی کی تموم میشه پس؟ جون من یکی بره گل دوم اش رو ببینه. عین یک مهاجم شش دانگ که تو اوج دوران فوتبالش هست گل زد!

دو پاس گل از سیدورف، دو گل از پیپو. الان علی میاد باز شروع میکنه :دی

البته حس میکنم پاس گل دوم سیدورف شانسی بود! همینجور فرستاد تو محوطه و پیپو هم آماده...

خلاصه اینکه، پیپو ممکنه پیرمرد باشه، ولی از نظر فوتبالی هیچ فرقی با مثلا 4 سال پیش خودش نداره چون سبک بازی اش احتیاج به ورزندگی و athleticism و اینا نداره. اینزاگی یه poacher ئه. شاید بهترین poacher تخصصی که تو عمرم دیدم و خواهم دید. بازیکنی که بدون کوچکترین استعدادی در زمینه های دیگه ی فوتبالی، میاد و رکورد بهترین گلزن UEFA رو میشکونه. به لطف همون استعداد تک بعدی!

هر چند هیچوقت طرفدار پر و پا قرص اش نبودم ولی Forza Filippo 'the Immortal SuperPippo' Inzaghi !

بازی اروپایی بعدی مون هم مقابل زوریخه تو سن سیرو که میشه روی برد حساب کرد. قبل از دو بازی سخت مون با رئال حداقل کمی تا قسمتی میتونیم به صعود از گروه امیدوار باشیم.

شانسی؟
شوخی میکنی؟!
سیدورف یه بازیکنی هست که همیشه اینکارها ازش برمیاد! و سوپر پیپو! فکر کنم فقط 15 دقیقه تو لیگ قهرمانان میخواد که گل بزن! برعکسش تو سری آ خیلی بد گل میزنه!
سوپر پیپو رو بذاره دقیقه 70 بازی با رئال بفرسته تو! یکی از این گل قشنگ ها رو بزنه بهشون برق سه فاز ازشون بپره! :دی

با همه اینها! میلان فوقش دو مرحله از مرحله گروهی دور بشه! تو مسابقات حذفی مخصوصآ اگه به یکی از غولها بخوریم مشکل زیادی داریم.

پ.ن: این گل ها رو تو این سایت عربی چه جوری پیدا میکنی؟!

Bhrzk

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2,968
ما هاینزه رو فرستادیم اونجا گل زد بهتون که :D

خوب فعلا دوتاییمون 3 امتیازی هستیم :p

Radiohead

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
184
شانسی؟
شوخی میکنی؟!
سیدورف یه بازیکنی هست که همیشه اینکارها ازش برمیاد! و سوپر پیپو! فکر کنم فقط 15 دقیقه تو لیگ قهرمانان میخواد که گل بزن! برعکسش تو سری آ خیلی بد گل میزنه!
سوپر پیپو رو بذاره دقیقه 70 بازی با رئال بفرسته تو! یکی از این گل قشنگ ها رو بزنه بهشون برق سه فاز ازشون بپره! :دی

با همه اینها! میلان فوقش دو مرحله از مرحله گروهی دور بشه! تو مسابقات حذفی مخصوصآ اگه به یکی از غولها بخوریم مشکل زیادی داریم.

پ.ن: این گل ها رو تو این سایت عربی چه جوری پیدا میکنی؟!
نه شوخی نمیکنم! میدونم سیدورف اینکارست. ولی نمیتونم باور کنم این پاس به خصوص رو حداقل با چاشنی شانس نداده باشه. همینجور با بیرون پاس پاس داد پشت دفاع به امان خدا!

با همه ی این اوصاف شدیدا به دینهو ترجیحش میدم تا وقتی که دینهو خودش رو درست نکنه! با دینهو جلوی لیورنو مساوی کردیم. با سیدورف و نقش پر رنگش مارسی رو تو خونه شون بردیم. همش تقصیر این برلوسکونیه که میلان رو به گند کشیده با این عشقش به دینهو! کاکا رو هم به جان خودم فروختن که جا برای دینهو باز بشه!

پی نوشت: بلد نیستم تو خود اون سایت سرچ کنم. از فروم های فوتبالی پیداشون میکنم. soccerpulse بخش soccer video اش هر ویدئویی - با انواع و اقسام فرمت ها و کیفیت ها و ... - بخوای هست از جمله ویدئوهای همین سایت d1g. فقط باید عضو شی اول.

خوب فعلا دوتاییمون 3 امتیازی هستیم :p
میگم به بچه ها بسپار زیاد بهمون سخت نگیرنا :D من نگرانم!

_

نستایی که میشناختیم جدی جدی برگشته!

Last edited:

Amenocy

کاربر فعال برنامه نویسی
کاربر فعال
لایک‌ها
602
این یارو با کفن گل میزنه ولی مثلا مهاجم خریدیم نمیتونه کاری انجام بده ( هونتلار و پاتو):D

studio works

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
آخ که جون منه این پیپو . کلا غیرتش منو کشته . اون سالم تو بازی با بایر بود یه دفه رگ غیرتش گرفت دو تا تو آلمان زد .
بازیکن بی استعدادیه ولی هیچ وقت بی روح بازی نمی کنه .

Amenocy

کاربر فعال برنامه نویسی
کاربر فعال
لایک‌ها
602
آخ که جون منه این پیپو . کلا غیرتش منو کشته . اون سالم تو بازی با بایر بود یه دفه رگ غیرتش گرفت دو تا تو آلمان زد .
بازیکن بی استعدادیه ولی هیچ وقت بی روح بازی نمی کنه .

بی استعداد ؟! :blink: به نظرت چی باعث میشه تو این سن و سال تو اون سطح فوتبال همچین گلی بزنه ؟؟! :hmm:

Radiohead

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
184
این یارو با کفن گل میزنه ولی مثلا مهاجم خریدیم نمیتونه کاری انجام بده ( هونتلار و پاتو):D
چون نمیدونستی من اینجا طرفدار خفن پاتو و حافظ منافع اش در ایران هستم ایندفعه رو بیخیالت میشم! :D تک اخطارت رو گرفتی ها!

استعداد ذاتی پاتو 100 برابر استعداد پیپو ست از هر نظر منهای اون استعداد تک بعدی پیپو در گل های بقل پایی زدن! اون هم کمی سنش بره بالاتر حل میشه!

studio works

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
بی استعداد ؟! :blink: به نظرت چی باعث میشه تو این سن و سال تو اون سطح فوتبال همچین گلی بزنه ؟؟! :hmm:

اینزاگی تو لیگ از هر 10 تا پاسی که بهش میدن 7 تاش رو تو آفسایده و 2 تاش رو هم سوتی میده . تکنیک آن چنانی هم که نداره ولی وقتی با غیرت و تعصب بازی می کنه ، این جوری خودش رو پرت می کنه ...
البته قبول دارم یه کم بی استعداد زیاد بود براش ولی خب بعضی موقعا اعصاب خورد کن میشه.

studio works

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
امروز 400 امین بازی گنارو ست ...

بازی با بولونیا در سن سیرو

ALL

Registered User
لایک‌ها
18
با گل دقیقه 75 سیدورف بردیم:D
آباته هم دفاع راست بازی کرد.