• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب هواداران آ.ث. میلان

Radiohead

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
184
دو بازی پشت سر هم با رئال - به به!

برنامه بازی های میلان:

سه شنبه 15 سپتامبر/24 شهریور --- "مارسی - میلان"

چهارشنبه
30 سپتامبر/8 مهر --- "میلان - زوریخ"

چهارشنبه
21 اکتبر/29 مهر --- "رئال - میلان"

سه شنبه
3 نوامبر/12 آبان --- "میلان - رئال"

چهارشنبه
25 نوامبر/4 آذر --- "میلان - مارسی"

سه شنبه
8 دسامبر/17 آذر --- "زوریخ - میلان"

Bhrzk

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2,968
بازی سوم (21 اکتبر) سانتیاگو
بازی چهارم (3نوامبر) سن سیرو

برنامه کاملش توی سایت یوفا هست :happy:

حیف شد :( کاش بازی اول تو سن سیرو بود ....

دو بازی پشت سر هم با رئال - به به!

2 تا 3-0 نگه داشتیم :D:D:D منتظر باشید

آخ چه حالی میده ببریم این بهروز یه مدت افسرده بشه :D:p

کاکا بازیکن ماست :p

H-C

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
414
چه کرد این گتوزو !!!

ciamac

Registered User
لایک‌ها
10
با اينكه ميلان كلا come back زياد داره اما اميدوارم سه گل ديگه نيمه ي دوم بزنيم و گل هم نخوريم كه يه خورده حساب هايي رو تسويه كنيم!!

Amenocy

کاربر فعال برنامه نویسی
کاربر فعال
لایک‌ها
602
کابوس نیمه اول رو فقط میشه با فینال 2005 مقایسه کرد ! به آینده امیدوارم !

ciamac

Registered User
لایک‌ها
10
لعنتي, اگه بارسا 4-0 جلو بود باز هم حمله ميكرد اما بازيكنهاي اينتر نيمه ي دوم مثل ماست بودن.

live for what?

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
374
تمام پیش بینی های من درست بود! البته یکمی متفاوت شد! من پیش بینی کرده بودم که میلان بتونه تا 15 دقیقه خوب باشه اما تمام خوب بودنش 8 دقیقه بود! با توجه به خریدن اشنایدر حالا میشه اینتر رو تیمی دونست که حداقل برای نیم نهایی لیگ قهرمانان بسته شده!
تنها بازیکنانی که نسبتآ خوب بودند! پاتو و استوراری و نستا بودن! بقیه در حد فاجعه بازی کردن!
نسخه تقلیدی مربی جوان هم جواب نداد! تعویض هاش دقیقآ همونهایی بود که کارلتو میکرد! مربی جوونی که ریسک نکنه به چه دردی میخوره! وقتی 3-0 عقبی چرا هافبک 100 ساله و 200 ساله میاری تو بازی؟!
به نظر من تمام ویژگی مثبت مربی های جوان قدرت ریسک کردن بالای اونهاست! و دلیل موفقیتشون هم دقیقآ همون هست! کاری که کلیزمن تو تیم ملی آلمان کرد در جام جهانی و پپ در بارسا کرد فصل پیش! تو بعضی از بازی ها با چهارتا مهاجم بازی میکردن.

باخت جلوی برلوسکنی هم خوب بود! تحقیر نخست وزیر و رئیس خرفت و معاون خرفت ترش! نشون میده برای اداره یک تیم فوتبال خیلی بیشتر از غرور کذایی و حرکتهای رسانه ای احتیاج هست. هرچند مثل همیشه وقتی تیم بد باشه بین دو نیمه میره بیرون.

برخلاف نظر فردوسی پور اصلآ جای خالی کاکا احساس نشد! جای خالی حداقل 9 بازیکن احساس میشد! دو دفاع کناری کاملآ از جریان مسابقه خارج بودن! نزدیک 3-4 سال هست یک دفاع چپ میلان احتیاج داره! و دقیقآ مانند بنگاه خیریه برای دفاع راست سراغ پیرمردهایی مثل فاوالی و زامبروتا میره. مرکز دفاع کل دفاع تک نفره میلان بود! نستا ...

مرکز میدان باز مثل سال قبل یک سایه از پیرلو! کاش فروخته بودیمش! اینجوری پیش بره سال دیگه یه چیزی هم بذاریم روش کسی برش نمیداره. گتوزو! مثل یک بازیکن 16 ساله که یهو از رختخواب و بغل مامان و بابا پریده وسط یک دربی دو خطا ، دو کارت و ریختن آب پاکی روی تیم ، فلامینی یک حرکت خوب داشت! یک نیمه دوید و اومد بیرون! سیدورف فاجعه تر از اونی که بشه در موردش حرف زد! اگه بخواد باز هم فوتبال رو ادامه بده لیگ محلی تونس احتمالآ جایی خواهد بود که میتونه باز بدرخشه.
آمبروسینی هم چیز خاصی نشون نداد! کلآ من یادم نمیاد میلان تو میانه زمین توپی بگیره یا توپی نگه داره اونجا بخواد بازی سازی کنه.

پاتو تنها بازیکنی که توپ زیر پاش میومد دوتا اینتری یکمی به خودش زحمت میدادن توپ رو ازش بگیرن! باقی بازیکن ها خودشون به اینتری ها پاس میدادن!

وقتی مایکون تو محوطه جریمه میلان میتونه روپایی بزنه! کاملآ مشخص هست عیار تیم چقدر هست! هر یک شوتی که اشنایدر میکرد یک یادی از گالیانی و برلوسکنی میکردم با شرایط خوبی که برای خریدش داشتن گذاشتن بپره تو بغل موراتی.

در کل میلان امسال در همین حد هست! بازیکنان پیرش به اندازه کافی جام گرفتن و به خودشون مغرور هستند که مثل همیشه جلوی تیم های کوچیک هم بی انگیزه باشن! زورمون هم به تیم های بزرگ نمیرسه. مگر اینکه معجزه ای بشه که کلآ خیلی بهش اعتقاد ندارم.

nedi

کاربر فعال فرهنگ و هنر
کاربر فعال
لایک‌ها
5
با اينكه ميلان كلا come back زياد داره اما اميدوارم سه گل ديگه نيمه ي دوم بزنيم و گل هم نخوريم كه يه خورده حساب هايي رو تسويه كنيم!!
ايول.
پس قبول دارين يه خورده حسابهايي دارين:p

با ديدن بازي يادم افتاد به مقاله علي اوي مجله فوتبال پي تي.

Omid_Z

کاربر فعال موسیقی
کاربر فعال
لایک‌ها
213
وای ، وای ، وای! چرا اینجوری شد پس؟!
icon10.gif

یاد ال کلاسیکوی فصل قبل افتادم!

اصلا انتظار همچین بازی رو نداشتم خصوصا با دیدن اون چند دقیقه ابتدای بازی که میلان بهتر بود! اگه توی اون چند دقیقه میلان اونجوری از هم نمیپاشید عمرا همچین نتیجه ای رقم نمیخورد! پنالتی ای که وقتی تیم توی حمله بود اتفاق افتاد و گتوزو یی که اصلا روز خوبش نبود و بعد این اتفاقات یک تیم بی روحیه رو دیدیم که برای خوردن گل های بیشتر هنوز جا داشت!

میلان واقعا بازیکن نداره ولی به نظرم هانتلار در هر شرایطی از بوریلیو بهتر ه! این دو سه باری که بازی بوریلیو رو دیدم هیچ حرکت خاصی توی بازی انجام نمیده! کند و کم تحرک!

به هر حال اشکال نداره! به امید بازی های بهتر توی هفته های بعد!

Radiohead

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
184
عیب نداره . فوتباله دیگه ... :p
شما خودتون پارسال خیلی بدتر از این به حریف تون باختید :p بگذریم...

میلان تا قبل از دیوونه بازی های گتوزو بد کار نمیکرد. حداقل در حد تیمی که قراره ضایع بشه نبود. نهایت 1-0 یا 0-2 میباختیم مثل همیشه! ولی کارهای گتوو واقعا کمر روحیه تیم رو شکست! وحشتناک بود! نمیخوام بیشتر از این بهش فکر کنم.

نمیخوام چیزی بگم که بهم خندیده بشه فقط میگم از نظرم اوضاع اونقدر ها هم بد نیست!! این بازی از اون موارد خاص بود خداییش. اینتری که از همیشه ی خدا قوی تر شده - میلانی که با از دست دادن یک سری از افراد با تجربه اش هنوز خودش رو پیدا نکرده.

@ علی

لئوناردو ابدا نمیتونست با اون وضع اسفناک بازی و نتیجه و روحیه ی تیم، تعویض های ریسکی هم بکنه! فراموش نکن دستیارش تاسوتی هست که مربی با تجربه ای هست و من فکر میکنم تا حدودی با هم تصمیم میگیرن. آوردن سیدورف و آمبرو کار معقولی بود.

کاری به این بازی ندارم، به نظرم میلان داره پیشرفت میکنه از نظر فوتبالی! کاری که کارلو میکرد چیدن یک ترکیب کند دفاعی بود که هدف اولش گل نخوردن بود. به علاوه میتونست روی قدرت کاکا و تجربه مالدینی حساب کنه. تیم امسال اینجور نیست. نمیخوام بگم کارشناسم (!) ولی به وضوح تو عمق بازی میلان دارم تغییرات مثبت رو نسبت به تیم پارسال میبینم. فقط بی تجربگی و اینکه مجموعه هنوز به اعتماد به نفس و خودباوری نرسیده تنها مانع سر راه و عامل اینجور باخت هاس. البته دیوونه نیستم و نمیگم تیم کاملی داریم! مینیمم دو تا دفاع کناری (دیگه نمیتونم زامبرو و یانکو رو تحمل کنم!) و یک تره کوارتیستا (به جای این دینهوی...) نیاز داشتیم و خیلی امیدوارم بودن با فروختن کاکا و گورکوف این خلا ها پر بشن. ولی متاسفانه نشدن!

خلاصه اینکه مقایسه لئو با پپ که چنین بازیکن های با کیفیتی در دست داشت، درست نیست. وقعا فکر میکنی این تیم میلان رو به پپ میدادن چکار میتونست بکنه؟! هیچی.

... تنها مقصر این وضع برلوسکونی هست و بس.

Ronan

Registered User
لایک‌ها
876
حالمونو به هم زد اين گتوزو ... واقعا اسم اين بازيكن رو ميشه حرفه اي گذاشت ؟ كسي كه مثل خر خطا ميكنه

تو محوطه 18 و ميدونه كارت داره باز مثل تراكتور خطا ميكنه اسمش بازيكن حرفه ايه ؟

جدا اين گتوزو نابودمون كرد ... 100 سال ديگه هم اينتر نميتونه 4 تا بزنه اگر اين گتوزو مثل آدم بازي ميكرد و گاو بازي

در نمياورد :hmm: گور باباش روش هم باختيم :hmm:

Amenocy

کاربر فعال برنامه نویسی
کاربر فعال
لایک‌ها
602
شما خودتون پارسال خیلی بدتر از این به حریف تون باختید :p بگذریم...

میلان تا قبل از دیوونه بازی های گتوزو بد کار نمیکرد. حداقل در حد تیمی که قراره ضایع بشه نبود. نهایت 1-0 یا 0-2 میباختیم مثل همیشه! ولی کارهای گتوو واقعا کمر روحیه تیم رو شکست! وحشتناک بود! نمیخوام بیشتر از این بهش فکر کنم.

نمیخوام چیزی بگم که بهم خندیده بشه فقط میگم از نظرم اوضاع اونقدر ها هم بد نیست!! این بازی از اون موارد خاص بود خداییش. اینتری که از همیشه ی خدا قوی تر شده - میلانی که با از دست دادن یک سری از افراد با تجربه اش هنوز خودش رو پیدا نکرده.

@ علی

لئوناردو ابدا نمیتونست با اون وضع اسفناک بازی و نتیجه و روحیه ی تیم، تعویض های ریسکی هم بکنه! فراموش نکن دستیارش تاسوتی هست که مربی با تجربه ای هست و من فکر میکنم تا حدودی با هم تصمیم میگیرن. آوردن سیدورف و آمبرو کار معقولی بود.

کاری به این بازی ندارم، به نظرم میلان داره پیشرفت میکنه از نظر فوتبالی! کاری که کارلو میکرد چیدن یک ترکیب کند دفاعی بود که هدف اولش گل نخوردن بود. به علاوه میتونست روی قدرت کاکا و تجربه مالدینی حساب کنه. تیم امسال اینجور نیست. نمیخوام بگم کارشناسم (!) ولی به وضوح تو عمق بازی میلان دارم تغییرات مثبت رو نسبت به تیم پارسال میبینم. فقط بی تجربگی و اینکه مجموعه هنوز به اعتماد به نفس و خودباوری نرسیده تنها مانع سر راه و عامل اینجور باخت هاس. البته دیوونه نیستم و نمیگم تیم کاملی داریم! مینیمم دو تا دفاع کناری (دیگه نمیتونم زامبرو و یانکو رو تحمل کنم!) و یک تره کوارتیستا (به جای این دینهوی...) نیاز داشتیم و خیلی امیدوارم بودن با فروختن کاکا و گورکوف این خلا ها پر بشن. ولی متاسفانه نشدن!

خلاصه اینکه مقایسه لئو با پپ که چنین بازیکن های با کیفیتی در دست داشت، درست نیست. وقعا فکر میکنی این تیم میلان رو به پپ میدادن چکار میتونست بکنه؟! هیچی.

... تنها مقصر این وضع برلوسکونی هست و بس.
با همه حرفات موافقم . حتی میتونم بگم اگه گل دوم رو اونجوری نمیخوردیم احتمال این که ببریم هم بود /

Mehrad W

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
من تاحالا 2 بازی میلان رو از نزدیک در ورزشگاه تماشا کردم

عاشقشم

Radiohead

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
184
خب امروز ساعت 20:30 مهمون لیورنو هستیم. تیمی که بیش از همه از لوکارلی اش میترسم. خوب بلده ما رو اذیت کنه!

گتوزو که نیست و هر چند اصولا باید آمبروزینی جاش رو پر کنه، حس میکنم سیدورف اینکار رو بکنه. بوریه لو هم بعد از 2 بازی متوسطی که انجام داد به احتمال 99% جاش رو میده به هونتلار. بقیه بازیکن ها بعیده تغییر بکنن.

به هر حال به 3 امتیاز امیدوارم. ببینیم چی میشه!

studio works

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
لیورنو هم یکی از مدافعاش رو تو این بازی به همراه نداره. Mirko Pieri

امیدوارم یه برد راضی کننده داشته باشیم .

بالا