شما خودتون پارسال خیلی بدتر از این به حریف تون باختید

بگذریم...
میلان تا قبل از دیوونه بازی های گتوزو بد کار نمیکرد. حداقل در حد تیمی که قراره ضایع بشه نبود. نهایت 1-0 یا 0-2 میباختیم مثل همیشه! ولی کارهای گتوو واقعا کمر روحیه تیم رو شکست! وحشتناک بود! نمیخوام بیشتر از این بهش فکر کنم.
نمیخوام چیزی بگم که بهم خندیده بشه فقط میگم از نظرم اوضاع اونقدر ها هم بد نیست!! این بازی از اون موارد خاص بود خداییش. اینتری که از همیشه ی خدا قوی تر شده - میلانی که با از دست دادن یک سری از افراد با تجربه اش هنوز خودش رو پیدا نکرده.
@ علی
لئوناردو ابدا نمیتونست با اون وضع اسفناک بازی و نتیجه و روحیه ی تیم، تعویض های ریسکی هم بکنه! فراموش نکن دستیارش تاسوتی هست که مربی با تجربه ای هست و من فکر میکنم تا حدودی با هم تصمیم میگیرن. آوردن سیدورف و آمبرو کار معقولی بود.
کاری به این بازی ندارم، به نظرم میلان داره پیشرفت میکنه از نظر فوتبالی! کاری که کارلو میکرد چیدن یک ترکیب کند دفاعی بود که هدف اولش گل نخوردن بود. به علاوه میتونست روی قدرت کاکا و تجربه مالدینی حساب کنه. تیم امسال اینجور نیست. نمیخوام بگم کارشناسم (!) ولی به وضوح تو عمق بازی میلان دارم تغییرات مثبت رو نسبت به تیم پارسال میبینم. فقط بی تجربگی و اینکه مجموعه هنوز به اعتماد به نفس و خودباوری نرسیده تنها مانع سر راه و عامل اینجور باخت هاس. البته دیوونه نیستم و نمیگم تیم کاملی داریم! مینیمم دو تا دفاع کناری (دیگه نمیتونم زامبرو و یانکو رو تحمل کنم!) و یک تره کوارتیستا (به جای این دینهوی...) نیاز داشتیم و خیلی امیدوارم بودن با فروختن کاکا و گورکوف این خلا ها پر بشن. ولی متاسفانه نشدن!
خلاصه اینکه مقایسه لئو با پپ که چنین بازیکن های با کیفیتی در دست داشت، درست نیست. وقعا فکر میکنی این تیم میلان رو به پپ میدادن چکار میتونست بکنه؟! هیچی.
... تنها مقصر این وضع برلوسکونی هست و بس.