• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب هواداران آ.ث. میلان

Bhrzk

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2,968
این آنجلوتی هم بازی خوبی میکنه با چلسی ... الان دار بازی رو میبینم خیلی روون و با برنامه هستند . :D

Ronan

Registered User
لایک‌ها
876
فصل پیش جلوی همین تیم های این سطحی کلی حرص میخوردیم. حالا اون نتیجه 1-5 نه، ولی بازی هایی که اختلاف یکی دو گل بود - لچه ها و رجینا ها رو هنوز فراموش نکردم. ولی دیشب من از همون بیست دقیقه اول این حس سراغم اومد که میبریم. اصلا نگران نبودم!

این سیدورف چهره اش دیدنی شده بود وقتی دقیقه 85 دوربین نشونش داد :happy: لذت بردم از اینکه قدم های سنگین و تصمیم گیری های کندش دیشب رو اعصابم راه نرفت!

تو آخرین صحنه ی آهسته ای که نشون داد توپ یه کوچولو با سرش تماس داشت!

در مورد سيدورف باهات موافقم ... بهترين چيز ميلان اين بود كه با 2 مهاجم و يك Cf داشت بازي ميكرد

يعني 2 تا St و يك Cf كه اين جاي اميدواري داره ... كاشته هاي پيرلو كه همش قاطي باقالي ها بود

ولي باز هم من 5 بار ديدم اصلا به پاي پاتو نخورد ... سرش رو چجوري ديدي خورد ؟ :blink:

live for what?

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
374
فصل پیش جلوی همین تیم های این سطحی کلی حرص میخوردیم. حالا اون نتیجه 1-5 نه، ولی بازی هایی که اختلاف یکی دو گل بود - لچه ها و رجینا ها رو هنوز فراموش نکردم. ولی دیشب من از همون بیست دقیقه اول این حس سراغم اومد که میبریم. اصلا نگران نبودم!

این سیدورف چهره اش دیدنی شده بود وقتی دقیقه 85 دوربین نشونش داد :happy: لذت بردم از اینکه قدم های سنگین و تصمیم گیری های کندش دیشب رو اعصابم راه نرفت!

تو آخرین صحنه ی آهسته ای که نشون داد توپ یه کوچولو با سرش تماس داشت!

کلآ تو زندگیت رو هم فقط دوتا اشتباه داری :دی

عدم اعتقاد به سیدورف و اینزاگی!!!
بازی با اینتر عیار تیم رو مشخص میکنه! اینتر بدون زلاتان به نظر خیلی هم ترسناک نیست.
کلآ اینتر هم خیلی جالب یارگیری نکرد! شاید قهرمان ایتالیا بشه دوباره! اما هیچکدوم از تیمهای سری آ برای قهرمانی لیگ قهرمانان تیمشون رو نبستن!
من فکر میکنم فینال امسال یک ال کلاسیکوی اروپایی بشه! در واقع امیدوارم باز شاهد تکرار ملال آور رسیدن 5 تیم لیگ برتری به جمع 4 تیم نهایی نباشیم :دی

Bhrzk

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2,968
من فکر میکنم فینال امسال یک ال کلاسیکوی اروپایی بشه! در واقع امیدوارم باز شاهد تکرار ملال آور رسیدن 5 تیم لیگ برتری به جمع 4 تیم نهایی نباشیم :دی

لااقل یکیش که اسپانیایی هست :D
اما بعید میدونم دیگه امسال از بارسا حمایت کنند بیاد فینال .

live for what?

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
374

جدا از اینکه بارساست! اما انصافآ پارسال تیم خیلی خوبی داشت! شاید یکی از بهترین تیمهایی که تو طول تاریخ بودن!
امسال رئال خیلی ستاره داره! اما من خیلی امیدوار نیستم بتونم مثل بازی های پارسال بارسا از فوتبال لذت ببرم! احتمالآ فقط از بردهاشون لذت میبرم نه خود بازی
اتفاقی که سالهاست برای میلان افتاده و کمتر میشه از فوتبال میلان لذت برد! بیشتر از بردش لذت میبرم! که اون هم خیلی نصیب ما نمیکنه!
من فوتبال قشنگ رو هم دفاع میدونم هم حمله! متاسفانه میلان مدتهاست دفاع قشنگی هم نمیکرد

Radiohead

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
184
کلآ تو زندگیت رو هم فقط دوتا اشتباه داری :دی

عدم اعتقاد به سیدورف و اینزاگی!!!
بازی با اینتر عیار تیم رو مشخص میکنه! اینتر بدون زلاتان به نظر خیلی هم ترسناک نیست.
کلآ اینتر هم خیلی جالب یارگیری نکرد! شاید قهرمان ایتالیا بشه دوباره! اما هیچکدوم از تیمهای سری آ برای قهرمانی لیگ قهرمانان تیمشون رو نبستن!
من به اینزاگی اعتقاد دارم. فقط شخصا خوشم نمیاد ازش. اصلا منکر استعداد تک بعدی اش هم نیستم :دی سیدورف رو هم خب، جوون تر که بود قبول داشتم ولی حالا فقط باعث میشه تیم کند و بی انگیزه بشه. فصل پیش واقعا ملال آور شده بود. اینکه بشینه رو نیمکت و فقط لحظه های مهم بیاد زمین و گره ی بازی رو برامون با تجربه ای که داره باز کنه خوبه، ولی از صمیم قلب امیدوارم بازیکن ثابت نشه!

:D البته فینال هایی که دو تیم از یک لیگ برگزار میکنن برای من خیلی جالب نبوده چه چلسی-من یو چه میلان-یووه. ولی باز فینال تمام اسپانیایی کمی فرق داره - میشه تحمل کرد... به هر حال مهم نیست چون قرار نیست فینال بارسا-رئال رو ببینیم!

:rolleyes: یعنی چی حمایت کنن؟ بنده خدا ها با اقتدار و با فوتبال ناب اومدن بالا و جام رو بردن! حالا چون طرفدار رئالیم نباید کم لطفی کنیم! حق رو باید داد به حق دار!

از این ها بگذریم، بارسا رو بعید میدونم دوباره تا فینال بیاد بالا...

Last edited:

1408

Registered User
لایک‌ها
57
باشگاه میلان قصد دارد قرارداد جدیدی با " رونالدینیو " امضا کند.
به گزارش Il Corriere Dello Sport، سران روسونری قصد دارند در آستانه دربی بزرگ میلانو، قرارداد جدیدی با این ستاره برزیلی امضا کند.

براساس این قرارداد، او که برای هر فصل 6.5 میلیون یورو دریافت می‏کرد اکنون دستمزد سالانه‏اش به 8 میلیون یورو افزایش خواهد یافت. علاوه بر این، گزینه‏ای در قرارداد " رونالدینیو " گنجانده خواهد شد که در پایان فصل 2011-2012 که او به سن 33 سالگی می‏رسد، می‏تواند سالانه قراردادش را تمدید کند.
ستاره سابق پاریسن‏ژرمن در بازی روز شنبه برابر سیه‏نا خیلی خوب بازی کرد و در پیروزی میلان نقش بسزایی ایفا کرد.

Bhrzk

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2,968
یعنی چی حمایت کنن؟ بنده خدا ها با اقتدار و با فوتبال ناب اومدن بالا و جام رو بردن! حالا چون طرفدار رئالیم نباید کم لطفی کنیم! حق رو باید داد به حق دار!

منم نظر تورو دارم . اما بازی با چلسی رو نمی تونم حضم کنم ....
حالا هرچی که بوده تموم شده .

امیدوارم امسال با شما تو فینال بازی کنیم :D

gpod

Registered User
لایک‌ها
6
خوب ما هم اومدیم . ! تازه اینجارو پیدا کردیم . !

Radiohead

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
184
منم نظر تورو دارم . اما بازی با چلسی رو نمی تونم حضم کنم ....
حالا هرچی که بوده تموم شده .
خب اون یه بازی آره - کمی شرایط عجیبی داشت.

امیدوارم امسال با شما تو فینال بازی کنیم :D
:D

خوب ما هم اومدیم . ! تازه اینجارو پیدا کردیم . !
خوش اومدی. be postive :cool:

Radiohead

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
184
به نقل از live for what? @ PT football magazine :
و در نهایت پاتو! جوان اول و آخر سن سیرو! تنها ستاره و شیر با دندان میلانی ها! امید تمام سرخ و سیاه دوستان عالم. دوگل در بازي اول! به امید کفش طلا اروپا و امید اینکه این رو هم قربانی بد سلیقگی و سو مدیریت گالیانی و برلوسکنی نشه.

شیر ئه علی! ایول.

live for what?

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
374
شیر ئه علی! ایول.

الان علی شیر ئه یا پاتو یا هر سه؟ :دی

فصل نقل و انتقالات همین روزها تموم میشه! (تا آخر اگوست بود دیگه؟!)

معمولآ تو روزهای آخر یه بازیکن بزرگ جا به جا میشه اما من خیلی امید ندارم که میلان یکی رو بیاره!
اشنایدر یا فن درفات! احتمالی های 10-20 درصدی هستند که البته من اولی رو به دومی به شدت ترجیح میدم.

این فصل اگر میلان نتیجه نگیره! هرچند ما ناراحت میشیم اما ممکنه به سود باشگاه بشه!
هر چند خیلی ها فکر میکردن وقتی ما دو سال پیش به لیگ قهرمانان هم نرسیدیم چیزهایی عوض میشه. اما در عمل نشد!
کارلتو رفته ، این شاید همه معادلات رو عوض کنه!

Radiohead

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
184
الان علی شیر ئه یا پاتو یا هر سه؟ :دی

فصل نقل و انتقالات همین روزها تموم میشه! (تا آخر اگوست بود دیگه؟!)

معمولآ تو روزهای آخر یه بازیکن بزرگ جا به جا میشه اما من خیلی امید ندارم که میلان یکی رو بیاره!
اشنایدر یا فن درفات! احتمالی های 10-20 درصدی هستند که البته من اولی رو به دومی به شدت ترجیح میدم.

این فصل اگر میلان نتیجه نگیره! هرچند ما ناراحت میشیم اما ممکنه به سود باشگاه بشه!
هر چند خیلی ها فکر میکردن وقتی ما دو سال پیش به لیگ قهرمانان هم نرسیدیم چیزهایی عوض میشه. اما در عمل نشد!
کارلتو رفته ، این شاید همه معادلات رو عوض کنه!
هر سه :دی
-
اسنایدر که ظاهرا اینتری میشه. درسته گفتن لحظه آخر تصمیمش رو عوض کرده و میخواد در رئال بمونه ولی الان مدیاست و یه سری سایت دیگه میگن ظاهرا قبول کرده بره اینتر. احتمالا مشکل سر رقم پیشنهادی اینتر بوده...

در مورد میلان؛ من هم بعید میدونم کسی بیاد. شاید تو نقل و انتقالات زمستون و با دیدن نقاط ضعف تیم یه سری تغییرات انجام بدن ولی این سه روز آخر بعیده. دِ سیلوستری رو هم که فیورنتینا گرفت :eek: داشتم به اومدنش امیدوارم میشدم.

صحبت هایی در مورد رافینها (یا رافینیا) دفاع راست شالکه هست. من چند بار بازی اش رو دیدم واقعا خوشم اومد ازش. ولی انگار یووه از روی لجبازی و به تلافی کاری که ما سر فلیپه متیونی کردیم، میخواد رافینها رو بگیره تا یه وقت ما هوس نکنیم بخریمش!

کارلو رفت. این خودش خیلیه! من هر چی میخوام نا امید آینده باشم، ته دلم نمیتونم. حس میکنم آینده ی خوبی در انتظاره - البته نه آینده ی نزدیک که همین فصل باشه. مثلا دو سال دیگه...

ALL

Registered User
لایک‌ها
18
سید بندی جدید cl

j12y8qyb98635my2d1.jpg

دلم تنگ شده بود. انصافا میلان آبروی ایتالیاست ها همیشه سید 1:D

Radiohead

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
184
آره جالبه - دوست دارم بتونه اون ضریب چه جوری بدست میاد.. چون ما که دو فصل پیش در اروپا بد کار کردیم. فصل پیش هم که نبودیم! با این حال تو سید 1 بودیم!

خب قرعه کشی هم که انجام شد و بلاخره میتونیم شاهد بازی طلسم شده ی میلان-رئال باشیم! مارسی و زوریخ هم دو تیم دیگه. فکر میکنم به عنوان تیم دوم صعود کنیم. زوریخ که مشکلی نیست. مارسی ممکنه کمی اذیت کنه.

جالبه، کاکا و زلاتان رفتن مادرید و بارسا (هونلار و اتوئو از اونور اومدن میلان و اینتر). میلان خورد به رئال، اینتر خورد به بارسا!
میتونیم شاهد باشیم سمبل سابق اینتر استقبال گرمتری ازش به عمل میاد در سن سیرو یا سمبل سابق میلان! البته جواب رو از همین حالا هم میدونیم!

ciamac

Registered User
لایک‌ها
10
اين تيم هاي انگليسي به طرز مشكوكي گروههاي آسوني دارن! بعد ميگن راحت ميرن مراحل بالاي cl.

میتونیم شاهد باشیم سمبل سابق اینتر استقبال گرمتری ازش به عمل میاد در سن سیرو یا سمبل سابق میلان! البته جواب رو از همین حالا هم میدونیم!

فكر كنم از همين الان curva nord مشغول اماده كردن شعار بر عليه زلاتان باشن! پس اصلا منتظر استقبال گرم نباشيد!!

نوشته ای از live for what? @ PT football magazine
و در نهایت پاتو! جوان اول و آخر سن سیرو! تنها ستاره و شیر با دندان میلانی ها! امید تمام سرخ و سیاه دوستان عالم. دوگل در بازي اول! به امید کفش طلا اروپا و امید اینکه این رو هم قربانی بد سلیقگی و سو مدیریت گالیانی و برلوسکنی نشه.

اقا يه جوري مي نوشتين كه جوان هاي نيمه ي روشن سن سيرو زير سوال نرن :D
البته در ارزشهاي پاتو كه شكي نيست! اما اين يعني ناديده گرفتن سوپر ماريو و سانتون.

Bhrzk

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2,968
بازی چندم باهم بازی میکنیم ؟
من هرچی گشتم زمان بازی هارو پیدا نکردم .

Majid_4553

کاربر برنزی تالار فوتبال - فروشنده معتبر
کاربر فعال
لایک‌ها
653
ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴
بالا