• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب هواداران آ.ث. میلان

ALMANPARAST

Registered User
لایک‌ها
2
میگم که خیلی حال گیری هست به خدا.آدم میبینه اون تیمی که گل زده هم مربیش کارلتو هست و هم شوا داره بازی میکنه بعد میبینه اونی که گل خورده میلان هست.

Radiohead

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
184
'Enough with 30 year old players also because they earn so much. We'll go for those under 23'

برلوسکونی گفته اینو...

ALL

Registered User
لایک‌ها
18
The official club website of AC Milan this afternoon announced the signing of Villarreal star Giuseppe Rossi, only for the story to then mysteriously disappear just moments later, according to Radio 24 and Radio Radio.

The Rossoneri are well known to be in the market for a top class attacker, and recently failed in their attempts to sign Wolfsburg's Edin Dzeko and Sevilla's Luis Fabiano.

Villarreal forward Giuseppe Rossi has made no secret in the past of his wish to join Milan, the team he supported as a boy, but any transfer this summer had always appeared unlikely due to the Italian club's financial problems.

However, Milan then dropped a bombshell this afternoon by announcing the signing of the Confederations Cup star on their official website, only for the story to be removed moments later.

It seems that there are two possible explanations. Either acmilan.com was hacked by an outsider playing a practical joke, or this was a sensational gaffe by a Milan employee who published the announcement too early.

All Milan fans will be hoping for the second explanation, and the fact that Villarreal signed Brazilian striker Nilmar at the weekend will certainly boost their hopes that Rossi is indeed set to join the Rossoneri

به شدت امیدوار شدم:rolleyes:

ALL

Registered User
لایک‌ها
18
'Enough with 30 year old players also because they earn so much. We'll go for those under 23'

برلوسکونی گفته اینو...

من موافق این گفته هستم ولی به شرطی که منظورشون از بازیکن کم سن فقط کم سن بودنش نباشه و بهکیفیت بازیشم توجه کنن.

Omid_Z

کاربر فعال موسیقی
کاربر فعال
لایک‌ها
213
خب حالا باید یکم نگران شد! دیشب 4-1 به بایرن باخت! بایرنی که نه تونی رو داشت ، نه ریبری و نه کلوزه!

البته بازم زوده که بشه سرنوشت میلان تو این فصل رو پیش بینی کرد ولی از اولین بازی تدارکاتی تا این آخری سیرش کاملا نزولی بوده!

Ronan

Registered User
لایک‌ها
876
خب حالا باید یکم نگران شد! دیشب 4-1 به بایرن باخت! بایرنی که نه تونی رو داشت ، نه ریبری و نه کلوزه!

البته بازم زوده که بشه سرنوشت میلان تو این فصل رو پیش بینی کرد ولی از اولین بازی تدارکاتی تا این آخری سیرش کاملا نزولی بوده!

من نگران نيستم ... نتيجه هاي پيش فصل مهم نيست ... نگرفتن بازيكن مهمه كه اينا هيچ كسي رو نگرفتن

و بايد كم كم به فكر رده هاي 10 تا 14 باشيم اگر بخوان هيچ كيو نخرن :(

Radiohead

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
184

احتمالا مضحک ترین و بی برنامه ترین pre-season بود برای میلان. دیشب با بوکا، پریشب! با بایرن، یکی دو روز قبل اش پرواز دهن سرویسی از امریکا به آلمان، قبلش در تور آمریکا 3 بازی در عرض 5 روز. مسخره بود.

فکر کتم به آخرین چیزی که فکر کردن آماده شدن مناسب بازیکن ها بود! بیشتر پول و تبلیغ مد نظر بوده ظاهرا! آخه کی انقدر فشرده بازی های آماده سازی برگزار شده؟

Last edited:

Radiohead

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
184
انگار از مربی هم چیزی در نمیاد نه ؟
بد بخت چیکار کنه آخه؟ از میلانی که آنچلوتی با اون همه ادعا در دو فصل آخر چیزی بهتر از پنجم و سوم (و کلی نتایج تحقیر آمیز مثل حذف از کوپا ایتالیا به دست لاتزیو و یوفا به دست برمن) نتونست بگیره، بازیکن مهمی مثل کاکا و وزنه ی بزرگی مثل مالدینی رو بکن، بعد بده دست لئوناردو. خب معلومه نمیتونه معجزه کنه!! اگه چهار تا خرید هوشمندانه و خوب انجام میدادن همون شروع نقل و انتقالات من بعید میدونم لئو بد نتیجه می گرفت الان.

البته نباید از فشردگی عجیب برنامه ی بازی ها هم غافل شد. من تو عمرم به یاد ندارم میلان در طول 24 ساعت دو بازی کامل انجام داده باشه! اون هم در حالیکه قبل اش باز یه تور سنگین و خسته کننده داشته و بین اش یک پرواز طولانی و جت زدگی و ... .

Bhrzk

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2,968
بد بخت چیکار کنه آخه؟ از میلانی که آنچلوتی با اون همه ادعا در دو فصل آخر چیزی بهتر از پنجم و سوم (و کلی نتایج تحقیر آمیز مثل حذف از کوپا ایتالیا به دست لاتزیو و یوفا به دست برمن) نتونست بگیره، بازیکن مهمی مثل کاکا و وزنه ی بزرگی مثل مالدینی رو بکن، بعد بده دست لئوناردو. خب معلومه نمیتونه معجزه کنه!! اگه چهار تا خرید هوشمندانه و خوب انجام میدادن همون شروع نقل و انتقالات من بعید میدونم لئو بد نتیجه می گرفت الان.

البته نباید از فشردگی عجیب برنامه ی بازی ها هم غافل شد. من تو عمرم به یاد ندارم میلان در طول 24 ساعت دو بازی کامل انجام داده باشه! اون هم در حالیکه قبل اش باز یه تور سنگین و خسته کننده داشته و بین اش یک پرواز طولانی و جت زدگی و ... .
خوب شاید میخوان پول جمع کنند بازیکن بخرن ... :D

sina86

Registered User
لایک‌ها
35
میلان و علاقه دوباره به کلاس یان هونتلار

سایت گل: میلان در رقابت های پیش فصل پنج شکست پیاپی را تجربه کرد و زنگ خطر برای این تیم به صدا درآمده است.

لئوناردو مربی جدید میلان می‌گوید نیاز به چند چهره جدید برای تیمش دارد. باشگاه تاکنون کاکا را به رئال مادرید فروخته اما نتوانسته مهاجمی را که می‌خواهد به خدمت بگیرد. آنها اکنون دوباره رو به کلاس یان هونتلار روی آورده‌اند.

مهاجم هلندی در رئال مادرید بازیکن مازاد اعلام شده و میلان امیدوار است او را به خدمت بگیرد. میلان اوایل تابستان هم به دنبال او بود و می‌خواست ستاره سابق آژاکس را قرض بگیرد، اما فلورنتینو پرس رییس رئال اعلام کرد تنها قصد فروش او را دارد تا بخشی از 27 میلیون یورویی که صرف خریدش شد را پس بگیرد.

هونتلار 25 ساله انتقال به اشتوتگارت را رد کرده است. او مورد توجه تاتنهام، آرسنال و لیورپول هم قرار دارد.

Radiohead

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
184
بعد از چند هفته ای شاعیات رفتن پیرلو، امرو برلوسکونی رسما قضیه رو فیصله داد و گفت پیرلو میمونه، چون هم خودش و هم لئوناردو میخواد که بمونه. یه مهاجم هم میاد (خسته نباشه). ظاهرا یا فابیانو هست، یا هونتلار.

من خیلی هونتلار رو به فابیانو ترجیح میدم. از فابیانو زیاد خوشم نمیاد و فکر میکنم اونقدر ها هم مهاجم خاصی نیست. ولی حدس میزنم آخرش هم همین فابیانو بیاد!

ALL

Registered User
لایک‌ها
18
من خیلی هونتلار رو به فابیانو ترجیح میدم. از فابیانو زیاد خوشم نمیاد و فکر میکنم اونقدر ها هم مهاجم خاصی نیست. ولی حدس میزنم آخرش هم همین فابیانو بیاد!

با کلمه به کلمه اش موافقم

راستی این حرفها در مورد فابرگاس رو شنیدین. می دونم 99.9 دروغه ولی آدمی به امید زندس:rolleyes:

ALL

Registered User
لایک‌ها
18
انتقالش قطعی شده ولی رسمی نشده. فعلا باید صبر کرد دید به مسواک زدنش گیر میدن یا نه:D

سایت گل: سران روسونری پس از ناکامی در به خدمت گرفتن لوئیس فابیانو، مهاجم برزیلی سویا ناکام ماندند،برای خریداری کلاس یان هونتلار ، مهاجم جوان رئال وارد میدان شدند و پس از اطمینان از این انتقال، دیگر به دنبال مهاجم جدیدی نخواهند بود.

طبق گزارش روزنامه کوریره دلوسپورت،روز 5شنبه هونتلار قراردادی سه ساله را به امضا خواهد رساند و تا سال 2013 در رختکن روسونری خواهد ماند و در ازای هر فصل حضور در سن سیرو، 3.5 میلیون یورو دریافت خواهد کرد. سیلویو برلوسکونی، صاحب باشگاه میلان روز 4شنبه اعلام کرده بود که سران این باشگاه به زودی یک مهاجم تمام عیار را خریداری خواهد کرد و به نظر می رسد که آنها ستاره مورد علاقه شان را یافته اند و این ستاره کسی به جز هونتلار نیست.

هونتلار 25 ساله، پیش از این پیشنهاد 18 میلیون یورویی باشگاه اشتوتگارت را رد کرد. او در ژانویه گذشته با قراردادی 20 میلیون یورویی به رئال پیوست و در 20 حضورش در ترکیب کهکشانی ها، توانست 8 بار به گل برسد.

به نظر من بازیکن بسیار خوبیه و البته ملیت مورد علاقه من:cool: هلندی هم هست
خواهشا این هیتینگا رم بگیرین

Radiohead

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
184
انتقالش قطعی شده ولی رسمی نشده. فعلا باید صبر کرد دید به مسواک زدنش گیر میدن یا نه:D

:D گل گفتی. بعد از اتفاقاتی که سر سوآزو و سیسوکو پیش اومد من یکی که تا بازیکن رو رسما در میلانلو نبینم باور نمیکنم.

به هر حال همه ی سایت های ایتالیایی نوشتن به قول معروف done deal ئه و فردا اعلام میشه. هونتلار رو دوست دارم و اگه بیاد بهش خیلی امید دارم بتونه خوب کار کنه و اینا.. ولی بیشتر از اینکه فابیانو نمیاد خوشحالم!

ALL

Registered User
لایک‌ها
18
Milan general manager Adriano Galliani has confirmed that the Rossoneri have reached an agreement with Real Madrid to sign Klaas Jan Huntelaar, and that the Dutchman will arrive at San Siro tonight where he will then undergo a medical before signing his official contract.

The Italian giants have been chasing a striker all summer, and owner Silvio Berlusconi yesterday announced that the club would sign a top class hitman.

Reports then broke in the evening in the Italian media that Milan had signed Huntelaar for € 15 million, and Galliani has now confirmed that the 25-year-old is almost a Rossoneri player.

“With Real Madrid there is already an agreement on everything," Galliani told Sky Sport 24.

"It is not true that there is still no fax from Madrid, the agreement has been finalized.

“Huntelaar will arrive in Milan this evening, then we will perform his medical and he will sign the contract.”

Milan fans will be hoping that Huntelaar's medical passes without any hiccups, following the collapse of Aly Cissokho's move from Porto earlier this summer.

Anthony Sormani, Goal.com

ALL

Registered User
لایک‌ها
18
سایت باشگاه هم رسما خبر انتقال هونتلار رو تایید کرد:D

A.C. MILAN: KLAAS-JAN HUNTELAAR, AGREEMENT WITH REAL MADRID
8/6/2009
MILAN - A.C. Milan communicate they have reached an agreement with Real Madrid for the purchase of striker Klaas-Jan Huntelaar. The Dutch footballer will be subjected to the medical checks tomorrow, after which he will sign a contract which will keep him at the Rossoneri club until 30 June 2013.
تیتر های امروز
MILAN - Yesterday was the day of president Berlusconi's visit to Milanello, and it earned the first page headlines in all of today's newspapers. Here are the headlines of today, Thursday 6 August 2009:

LA GAZZETTA DELLO SPORT: SILVIO ON THE PITCH AGAIN - BERLUSCONI CHOOSES HUNTELAAR

IL CORRIERE DELLO SPORT: MILAN FIREWORKS - HUNTELAAR IN "AND PIRLO REMAINS"

TUTTOSPORT: BERLUSCONI BLOCKS PIRLO'S DEPATURE AND FROM REAL COMES HUNTELAAR

IL CORRIERE DELLA SERA: MILAN AWAKE HERE'S HUNTELAAR

LA REPUBBLICA: THE NEW MILAN - HUNTELAAR ARRIVES, PIRLO STAYS

IL GIORNALE: BERLUSCONI HAS LANDED- PIRLO REMAINS, HUNTELAAR ARRIVES HERE ARE THE TWO HITS OF THE 'KNIGHT'

Ronan

Registered User
لایک‌ها
876
خريد خوبيه ... اميدوارم موفق باشه و براي ميلان بازيهاي خوب بكنه

بالا