live for what?
مدیر بازنشسته
پاتو مصدومه ؟!
پ.ن : علی نمیاد ! نیست ؟! کجاست ؟ یا شاید ترک میلان کرده ! (live for what?)
سلام و علیکم :دی
هستم اما خیلی کم :دی
حالا امشب یووه رو میبریم میام پست میزنم :دی
پاتو مصدومه ؟!
پ.ن : علی نمیاد ! نیست ؟! کجاست ؟ یا شاید ترک میلان کرده ! (live for what?)
آره متاسفانه. برای بازی امشب هم دعوت نشدپاتو مصدومه ؟!
اگه همینجور ادامه بده، قطعا.رونالدینیو فوق العاده بود. فکر میکنی دونگا دعوتش کنه تیم ملی؟
این رکورد چندین ساله ی نباختن های خونگی مورینیو هنوز هم ادامه داره! دیشب داشت به حقیقت میپیوست ولی نه تنها مساوی کردن که بردن.امشب هم اینتر تو یه ماراتن فوتبال 4 3 سیه نا رو برد.
عجب بازی زیبایی بود. تا اخرین ثانیه نشسته بودم و میدیدم. در دقیقه پایانی والتر ساموئل گل چهارم و پیروزی بخش رو زد.
جالب اینکه اینتر 2 بار عقب افتاد. 2 ضربه ایستگاهی هم اشنایدر زد که گل شد.
نداشتیم ولی داریم بدست میاریم انصافا!اونوقت تیم های ما اصلا چیزی به اسم روحیه پیروزی طلبی درونشون وجود نداره.
سیلوا از دید من رسما یک مدافع world class هست! واقعا عالیه. نستا هم که احتیاج به تعریف نداره. جدا از اینها دینهو و آمبروزینی هم عالی بودن.
نداشتیم ولی داریم بدست میاریم انصافا!
امشب خیلی منطقی و خیلی به نظرم راحت یووه رو بردیم. ده پونزده دقیقه ی اول هر نیمه گذاشتیم بازی کنن و بعد کشیدیم جلو. فکر کنم دیدا فقط یک بار مجبور شد عکس العمل نسبتا سختی انجام بده.
به هر حال طبق معمول همیشگی بازی های میلان یووه، بازی جالبی نبود! کند و نسبتا خسته کننده. ولی حاضرم همیشه یوونتوس رو به همین شکل هم که شده 3-0 ببریم!
جای خالی پاتو و حتی سیدورف حس میشه شدید. نمیدونم با این مهاجمان اندک چطور 3 تا زدیم بهشون! البته میدونمهر سه تا از روی ضربات کاشته! وقتی کارلو باهامون بود سالی به زحمت از 3 ضربه کرنر 3 تا گل میزدیم! الان در عرض یک شب اینکار رو کردیم. این است تاثیر لئوی عزیز! کاملا مشخص روی کاشته ها کار میشه. همینکه دینهو دو بار از روی کرنر ضربات سر به اون قشنگی میزنه و یکی اش گل میشه خودش ثابت میکنه این رو!
نستا و خصوصا سیلوا عالی بودن. سیلوا از دید من رسما یک مدافع world class هست! واقعا عالیه. نستا هم که احتیاج به تعریف نداره. جدا از اینها دینهو و آمبروزینی هم عالی بودن.
پاس گلها رو همه بکهام داد؟ کیا دادن؟
حالا کار های روبه جلو و تهاجمی اش هیچی، دفاع کردنش واقعا عالیه. اونم برای یک برزیلی!واقعا بی نظیره این مدافع ... عالیه ... دیدی چه پاسای قطری و بلندی میده ؟
از دفاع توپ رو میندازه پشت محوطه جریمه روی سینه بازیکن خودی ... چنین مدافعانی خیلیییییییی کم پیدا میشن
Oopsتیمهای ما منظورم تیمهای ایرانی بودند.
شوخی ات گرفته؟ واقعا انتظار داری بریم بالا؟!الان کلا آماده باش دادیم برای منچستر !
من جدا منتظر این 2 بازی تاریخی هستم حال این انگلیسی ها رو بگیریم !
کم کم حس میکنم بعضی ها انرژی های منفیشون داره به مثبت تبدیل میشه![]()
نمیدونم چرا ولی این آنتونینی شدیدا average به نظرم میاد. برخلاف آباته که فکر میکنم اگه روش کار شه بازیکن خیلی خوبی میشه.تبریییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییک
بسی حال بردیم این انتونینی و سیلوا هم حسابی دارن بهمون حال میدن هااز پیشرفت این دوتا بیشر از هر چیزی خوشحالم.
بوریه لو مهاجم خوبیه ولی جلوی تیم های بزرگ معمولا خوب کار نمیکنه.تبریک ! خیلی عالی بود . 3 تا گل روی 3 تا کرنر . همچنان فکر میکنم این بورلیو نباید فیکس باشه![]()
شوخی ات گرفته؟ واقعا انتظار داری بریم بالا؟!![]()