• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب هواداران آ.ث. میلان

live for what?

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
374
پاتو مصدومه ؟!

پ.ن : علی نمیاد ! نیست ؟! کجاست ؟ یا شاید ترک میلان کرده ! (live for what?)

سلام و علیکم :دی

هستم اما خیلی کم :دی

حالا امشب یووه رو میبریم میام پست میزنم :دی

Radiohead

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
184
پاتو مصدومه ؟!
آره متاسفانه. برای بازی امشب هم دعوت نشد
icon3.gif

رونالدینیو فوق العاده بود. فکر میکنی دونگا دعوتش کنه تیم ملی؟
اگه همینجور ادامه بده، قطعا.
دونگا هم کلا رونالدینیو رو دوست داره. برعکس پاتو که این دونگا یه پدر کشتگی عجیب با این بچه داره!

امشب هم اینتر تو یه ماراتن فوتبال 4 3 سیه نا رو برد.

عجب بازی زیبایی بود. تا اخرین ثانیه نشسته بودم و میدیدم. در دقیقه پایانی والتر ساموئل گل چهارم و پیروزی بخش رو زد.

جالب اینکه اینتر 2 بار عقب افتاد. 2 ضربه ایستگاهی هم اشنایدر زد که گل شد.
این رکورد چندین ساله ی نباختن های خونگی مورینیو هنوز هم ادامه داره! دیشب داشت به حقیقت میپیوست ولی نه تنها مساوی کردن که بردن.

بار ها این سناریوی لعنتی (!) تکرار شده. اینتری که تو یه بازی خونگی و جلوی یک تیم کوچک به مشکل میخوره ولی دست آخر قسر در میره! من نمیدونم کی قرار از این ها امتیاز بگیره...

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
انصافا دیشب اینتر خوب بود

البته سیه نا هم فوق العاده بود. مخصوصا اون کچله اسمش رو یادم رفت. 2 تا گل زد. خیلی ازار داد اینتر رو

اهان ماکارونه بود اسمش

اما گلهای اینتر همه سالم بودند. اخر بازی هم که غوغا بود. اینها چطوری بازی میکنن به قول یوسفی یه تیمی مثل اینتر با این حاشیه امنیت 10 امتیازی داره برای برد جلو سیه نا میجنگه تا دقیقه اخر

اونوقت تیم های ما اصلا چیزی به اسم روحیه پیروزی طلبی درونشون وجود نداره.

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
چه کرد رونالدینیو

یوونتوس رو در تورین نابود کردیم رفت

یوونتوس 0 میلان 3

گلها : نستا - رونالدینیو (2 گل)

واقعا این رونالدینیو متحول شده. بکهام هم همین. چه سانترهایی میکرد.

فکر کنم چیرو فرارا رفتنی شد. بنده خدا اخماش خیلی تو هم بود.

giba-iran30

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
209
چه مه یی گرفته بود زمین رو !!
آخرش به زور میشد بازی رو دید

رونالدینیو هم خیلی خوب بود

Ronan

Registered User
لایک‌ها
876
منفجرشون کردیم ... منفجرررررررررررررررررررررررر

چه کرد این رونی ... چه کرد ... بکام هم خوبه ... پیرلو هم مثل همیشه بی خاصیت :hmm:

هیچ کاری نمیکنه ... هیچییییییییییییییییییییییییییییییی

نه بازیسازی ... نه پاس درست ... نه کاشته خوب ... نه سانتر خوب :hmm:

ALMANPARAST

Registered User
لایک‌ها
2
(اگه امتحانا بذاره):D
زدیم ترکوندیمشون رفت اساسی.سوسک که هیچی پشه هم نبودن.عجب حالی داد بعد از چندسال....
میلان عروسیه.....تورین( )سوزیه:D

Radiohead

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
184
اونوقت تیم های ما اصلا چیزی به اسم روحیه پیروزی طلبی درونشون وجود نداره.
نداشتیم ولی داریم بدست میاریم انصافا!

امشب خیلی منطقی و خیلی به نظرم راحت یووه رو بردیم. ده پونزده دقیقه ی اول هر نیمه گذاشتیم بازی کنن و بعد کشیدیم جلو. فکر کنم دیدا فقط یک بار مجبور شد عکس العمل نسبتا سختی انجام بده.

به هر حال طبق معمول همیشگی بازی های میلان یووه، بازی جالبی نبود! کند و نسبتا خسته کننده. ولی حاضرم همیشه یوونتوس رو به همین شکل هم که شده 3-0 ببریم!

جای خالی پاتو و حتی سیدورف حس میشه شدید. نمیدونم با این مهاجمان اندک چطور 3 تا زدیم بهشون! البته میدونم :D هر سه تا از روی ضربات کاشته! وقتی کارلو باهامون بود سالی به زحمت از 3 ضربه کرنر 3 تا گل میزدیم! الان در عرض یک شب اینکار رو کردیم. این است تاثیر لئوی عزیز! کاملا مشخص روی کاشته ها کار میشه. همینکه دینهو دو بار از روی کرنر ضربات سر به اون قشنگی میزنه و یکی اش گل میشه خودش ثابت میکنه این رو!

نستا و خصوصا سیلوا عالی بودن. سیلوا از دید من رسما یک مدافع world class هست! واقعا عالیه. نستا هم که احتیاج به تعریف نداره. جدا از اینها دینهو و آمبروزینی هم عالی بودن.

Ronan

Registered User
لایک‌ها
876
سیلوا از دید من رسما یک مدافع world class هست! واقعا عالیه. نستا هم که احتیاج به تعریف نداره. جدا از اینها دینهو و آمبروزینی هم عالی بودن.

واقعا بی نظیره این مدافع ... عالیه ... دیدی چه پاسای قطری و بلندی میده ؟

از دفاع توپ رو میندازه پشت محوطه جریمه روی سینه بازیکن خودی ... چنین مدافعانی خیلیییییییی کم پیدا میشن

کم کم حس میکنم بعضی ها انرژی های منفیشون داره به مثبت تبدیل میشه :cool:

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
نداشتیم ولی داریم بدست میاریم انصافا!

امشب خیلی منطقی و خیلی به نظرم راحت یووه رو بردیم. ده پونزده دقیقه ی اول هر نیمه گذاشتیم بازی کنن و بعد کشیدیم جلو. فکر کنم دیدا فقط یک بار مجبور شد عکس العمل نسبتا سختی انجام بده.

به هر حال طبق معمول همیشگی بازی های میلان یووه، بازی جالبی نبود! کند و نسبتا خسته کننده. ولی حاضرم همیشه یوونتوس رو به همین شکل هم که شده 3-0 ببریم!

جای خالی پاتو و حتی سیدورف حس میشه شدید. نمیدونم با این مهاجمان اندک چطور 3 تا زدیم بهشون! البته میدونم :D هر سه تا از روی ضربات کاشته! وقتی کارلو باهامون بود سالی به زحمت از 3 ضربه کرنر 3 تا گل میزدیم! الان در عرض یک شب اینکار رو کردیم. این است تاثیر لئوی عزیز! کاملا مشخص روی کاشته ها کار میشه. همینکه دینهو دو بار از روی کرنر ضربات سر به اون قشنگی میزنه و یکی اش گل میشه خودش ثابت میکنه این رو!

نستا و خصوصا سیلوا عالی بودن. سیلوا از دید من رسما یک مدافع world class هست! واقعا عالیه. نستا هم که احتیاج به تعریف نداره. جدا از اینها دینهو و آمبروزینی هم عالی بودن.

تیمهای ما منظورم تیمهای ایرانی بودند.

H-C

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
414
الان کلا آماده باش دادیم برای منچستر !

من جدا منتظر این 2 بازی تاریخی هستم حال این انگلیسی ها رو بگیریم !

ALL

Registered User
لایک‌ها
18
تبریییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییک
بسی حال بردیم این انتونینی و سیلوا هم حسابی دارن بهمون حال میدن ها;) از پیشرفت این دوتا بیشر از هر چیزی خوشحالم.
یه چیزی هم در مورد بریلو بگم. این بازیکن اگه نیمه اول گل زد می افته رو دور وگرنه دیگه نمی زنه:cool: ولی جدا از شوخی وقتی که بدن میگذاره و فیزیکی بازی می کنه خیلی باهاش حال می کنم فقط باید سریعتر برای زدن ضرباتش تصمیم بگیره چون بیشتر وقتها می بینیم برا زدن ضربه اخر خیلی معطل می کنه.
forza milan

Last edited:

Amenocy

کاربر فعال برنامه نویسی
کاربر فعال
لایک‌ها
602
تبریک ! خیلی عالی بود . 3 تا گل روی 3 تا کرنر . همچنان فکر میکنم این بورلیو نباید فیکس باشه :(

Radiohead

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
184
واقعا بی نظیره این مدافع ... عالیه ... دیدی چه پاسای قطری و بلندی میده ؟

از دفاع توپ رو میندازه پشت محوطه جریمه روی سینه بازیکن خودی ... چنین مدافعانی خیلیییییییی کم پیدا میشن
حالا کار های روبه جلو و تهاجمی اش هیچی، دفاع کردنش واقعا عالیه. اونم برای یک برزیلی!

تیمهای ما منظورم تیمهای ایرانی بودند.
Oops :D

الان کلا آماده باش دادیم برای منچستر !

من جدا منتظر این 2 بازی تاریخی هستم حال این انگلیسی ها رو بگیریم !
شوخی ات گرفته؟ واقعا انتظار داری بریم بالا؟! :rolleyes:

کم کم حس میکنم بعضی ها انرژی های منفیشون داره به مثبت تبدیل میشه :cool:

تبریییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییک
بسی حال بردیم این انتونینی و سیلوا هم حسابی دارن بهمون حال میدن ها;) از پیشرفت این دوتا بیشر از هر چیزی خوشحالم.
نمیدونم چرا ولی این آنتونینی شدیدا average به نظرم میاد. برخلاف آباته که فکر میکنم اگه روش کار شه بازیکن خیلی خوبی میشه.
ولی خب آنتونینی در هر صورت بازیکن اصلی که نیست و هر تیمی به بازیکن ذخیره ای در این حد احتیاج داره که وقتی که گزینه های دیگه نیستن بیاد و بتونه یه بازی خوب ارائه بده. همینش خوبه.

تبریک ! خیلی عالی بود . 3 تا گل روی 3 تا کرنر . همچنان فکر میکنم این بورلیو نباید فیکس باشه :(
بوریه لو مهاجم خوبیه ولی جلوی تیم های بزرگ معمولا خوب کار نمیکنه.
ایشاالله تابستون ژکو میاد اوضاع ردیف میشه.

H-C

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
414
شوخی ات گرفته؟ واقعا انتظار داری بریم بالا؟! :rolleyes:

پسر تو درست بشو نیستی !!

سر بازی با رئال هم میگفتی اینا رو، ولی دیدی چی شد ؟!

این تیم اسمش A.C.Milan ه !

شک نکن میزنیم منچستر رو !

اینتر هم چلسی رو میزنه انتقام پارسال رو میگیریم :دی

Majid_4553

کاربر برنزی تالار فوتبال - فروشنده معتبر
کاربر فعال
لایک‌ها
653
ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴
منچستر اتکاش بیشتر به رونالدو بود. بدون اون درسته الان دوم هست توی جدول اما بازم خیلی ضعیف تر هست نسبت به فصل قبل. همینطور که رونالدو رفت کاکا هم از میلان رفت پس فکر نکنم تفاوت زیادی داشته باشه نسبت به اون دور پس میلان میره بالا :دی

حال کردید استدلال :دی

بالا