• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب هواداران آ.ث. میلان

ALL

Registered User
لایک‌ها
18
بازی جام حذفی رو 2- 1 با گل های پیپو و فلامینی بردیم. لئو یکی دو تا از جوونا رو بازی داد ولی بازم حاضر نشد از کلنگی به نام کالاتزه در ترکیبش صرف نظر کنه.یه جورایی مثل اینکه می خواست این بازی به اونایی که از مصدومیت اومدن بازی بده و دی جنارو و بونرا و... ولی یه دفاع چپ از تیم جوانان اورده بود به اسم Andrea De Vito که بازیش خیلی امیدوارم کرد.متئو هم که بالاخره با یکی از اون شوتهای اساسیش برامون 3 امتیاز رو گرفت. راستی اونایی هم که حدس نزدن گلی که خوردیم روی اشتباه کی بود.... بیشتر فکر کنن.
.
.
.
گفتم که کالاتزه تو ترکیب بوده:p

Last edited:

Ronan

Registered User
لایک‌ها
876
بازی جام حذفی رو 2- 1 با گل های پیپو و فلامینی بردیم. لئو یکی دو تا از جوونا رو بازی داد ولی بازم حاضر نشد از کلنگی به نام کالاتزه در ترکیبش صرف نظر کنه.یه جورایی مثل اینکه می خواست این بازی به اونایی که از مصدومیت اومدن بازی بده و دی جنارو و بونرا و... ولی یه دفاع چپ از تیم جوانان اورده بود به اسم Andrea De Vito که بازیش خیلی امیدوارم کرد.متئو هم که بالاخره با یکی از اون شوتهای اساسیش برامون 3 امتیاز رو گرفت. راستی اونایی هم که حدس نزدن گلی که خوردیم روی اشتباه کی بود.... بیشتر فکر کنن.
.
.
.

عجب سوراخیه این کالادزه جدا ... دیگه در سطح علی اکبر استاد اسدی داره بازی میکنه :hmm:

Radiohead

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
184
پسر تو درست بشو نیستی !!

سر بازی با رئال هم میگفتی اینا رو، ولی دیدی چی شد ؟!

این تیم اسمش A.C.Milan ه !

شک نکن میزنیم منچستر رو !

اینتر هم چلسی رو میزنه انتقام پارسال رو میگیریم :دی

باشه میبینیم !!!

خب حالا که انقدر امید داری، پاتو میگن دوباره مصدوم شده و بازی با منچستر هم همین هفته ست! :( (ادیت: حالا همین هفته ست؟ :دی یه چی پروندم همینجوری!)
بعدش هم دربی!

اگر هم برسه به هر کدوم از این بازی ها احتمالا در شرایط نامطلوب و آمادگی کم.

راستی اونایی هم که حدس نزدن گلی که خوردیم روی اشتباه کی بود.... بیشتر فکر کنن.
.
.
.

:D :D

Last edited:

live for what?

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
374
دیشب اینتر در بازی که 3 تا پنالتی داشت و یک گل معمولی! 2-2 مساوی کرد! تا ما با دو بازی کمتر به فاصله 9 امتیازی اینتر برسیم! چیزی که اول فصل به شدت غیر قابل باور داره اتفاق میوفته! هرچند من اصلآ امیدوار به قهرمانی نیستم با این تیم! و این نتایج رو خوب نمیدونم! چون فصل بعد هم باز شاهد تغییر خاصی نخواهیم بود.
امید من به بازی با منچستر هست! بردش برای من از چند جهت سود هست. :دی

Radiohead

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
184
امروز با سیه نا بازی داریم که بعد از نتایج این چند وقت، برد مون اصلا دور از انتظار نیست.

بعد بازی عقب افتاده با فیورنتینا و دربی میلان هم هست. اگه این سه تا رو ببریم امتیاز مون با اینتر مساوی میشه!
البته بردن اینتر رو محال میدونم. یه تساوی بگیریم هم خوبه.

چون فصل بعد هم باز شاهد تغییر خاصی نخواهیم بود.
نه فصل بعد پول CL هست. بدهی ها هم که با فروش کاکا صاف شد. دلیل نداره خریدی نشه!
اومدن ژکو که تقریبا حتمی ئه. و این خودش تغییر بزرگی در خط حمله ست.

ciamac

Registered User
لایک‌ها
10
امروز با سیه نا بازی داریم که بعد از نتایج این چند وقت، برد مون اصلا دور از انتظار نیست.

بعد بازی عقب افتاده با فیورنتینا و دربی میلان هم هست. اگه این سه تا رو ببریم امتیاز مون با اینتر مساوی میشه!

سلام
سیه نا اینتر رو خیلی اذیت کرد اما احتمالا یه برد راحته برا میلان.
اوضاع اینتر هم همچین خوب نیست یعنی نه که بد باشه اما این دفاع نمیدونم چرا اتوبان شده چند وقته گل زیاد میخوریم.
اما اتوو برسه به دربی کارتون سخت میشه!
توی این سه تا بازی سخت ترینش با فیورنتیناست! مارک مای وردز! :D
ژکو به اینتر هم یه نیمچه لینکی شد که زیاد جدی نبود! واسه خریدش رقیب جدی ندارین احتمالا, خودش هم که طرفدار میلان بوده و هست! بازیکن خطرناکیه.

ALL

Registered User
لایک‌ها
18

بازی با فیورنتینا فکر کنم به خاطر بازیهای جام حذفی بازم عقب افتاد. در مورد خریدم بابا مسئله ما که فقط نداشتن پول نبوده یعنی از همین الان دارم اماده میشم که تابستون حرفهای گالیانی رو در مورد اینکه خرید نمی کنیم و دیدا و فاوالی و اینزاگی چه بازیکنان بزرگی هستن می شنوم:f34r:

Ronan

Registered User
لایک‌ها
876
نابود کردیم سینا رو ... واقعاااااااااا دارم لذت میبرم بازی های میلان رو میبرم ... بازی هجومی ... زیبا

گلای قشنگ ... روی فرم اومدن رونی ... دیگه رونی داره بهتر از بارسا بازی میکنه ... یه تنه همرو گل میزنه

تازه پاتو هم تو تیم نیست هنوز ... میریم که اینتر رو له کنیم

دیدا هم یه سوپر سوپر سوپر Save وحشتناک داشت که هنوز تو کفم چجوری توپرو گرفت

پ.ن: الان یکی میاد میگه ! من میدونم نمیتونیم ببریم ... من میدونم ما قهرمان نمیشیم ... من میدونم بازی بعدی

حتما میبازیم ... من میدونم این آخرین برد ما بود ... من میدونم اینا همش الکیه !

حالا حدس بزنید این شخص کی میتونه باشه ؟:D

خیلی وقته Radio گوش ندادم :D

Amenocy

کاربر فعال برنامه نویسی
کاربر فعال
لایک‌ها
602
تبریک !

رونی هتریک کرد !
4-0 بردیم .
3 تا رونی یکی هم بورلیو
-----
لوکا تونی هم 2 تا گل برای رم زده !

H-C

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
414
چه عصر خوبی هست ! 4 تا شما 3 تا هم ما !
yay.gif

@ منچستر

ما داریم می آییم !
crazy.gif

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
چه میکنه این میلان

و چه میکنه این رونالدینیو

چه دیریبلهایی میزد. واقعا رو فرم اومده. دفاع های کناری میلان خیلی خوب بازی میکنند. ابانه و انتونینی

دیدا واقعا اون سیوش فوق العاده بود. گل بوریلو هم به قول گزارشگر انگلیسی Acrobatic Scoring بود.

تبریک

Ronan

Registered User
لایک‌ها
876
عجیبه هنوز انرژی منفی نیومده

ALL

Registered User
لایک‌ها
18
تبریک به خاطر این برد عالی:D:D:D
رونی که عالی بود ولی باید به یه نکته گیر بدم اونم این تعویض های لئو هست قبول که نستا رو بکشه از ترس مصدومیت یا محرومیت جلوی اینتر بیرون ولی اخه مگه آدم قحط بود که فاوالی رو بیاره تو این بازی بهترین فرصت بود که به جوون ها بازی بده ولی این.........
امیدوارم زوتر پاتو برگرده این بازی مثل اینکه بکام یادش رفته بود چه پستی داره بازی می کنه مدام می اومد عقب و بازی رو می کشید وسط میدون طفلک این آباته هرچی توپ می خواست و نفوظ می کرد بهش پاس نمی دادن .
رادیو هد قبول کن آنتونینی داره بالای اورج بازی می کنه:lol:

Last edited:

Radiohead

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
184
عجیبه هنوز انرژی منفی نیومده
من اومدم :D

خب متاسفانه مجبور شدم برم جایی و تا برگشتم بازی رسیده بود دقیقه 80. بنابراین چیز زیادی منهای گل ها و سیو دیدا ندیدم!
اینهایی که در ادامه میخوام بگم مسخره بازیی نیست ها! جدیه!
من نمیدونم شماها چه زود جو گیر میشید! آقا دیگه منچستر و اینتر هر تیمی نیست! نمیدونم چطور از برد دارید حرف میزنید! خصوصا جلوی اینتر. متاسفانه روش شکست دادن ما رو خیلی خوب بلد شدن و هر چقدر جلوی امثال باری و سیه نا بی خیال بازی کنه، جلوی ما از دل و جون مایه میذارن! نمیخوام انرژی منفی ساطع کنم ولی به نظرم یه تساوی از اینتر بگیریم هنر کردیم! ولی احتمال باخت مون زیاد هست خصوصا اگه سیدورف و پاتو و حتی زامبروتا نرسن! بردن سیه نایی که تقریبا کل بازی 10 نفره بوده و یووه ای که ماشاالله به هیچ تیمی "نه" نمیگه (و امروز از کیه وو هم باخت) نباید تیم رو مغرور کنه. اینتر نه سیه ناست نه این یووه. امیدوارم حواس بر و بچ به این نکته باشه و مغرور نشن!

به سرعت هر چی تمام تر تفاضل گل مون داره خوب میشه. 4 تا به سیه نا 3 تا به یووه 3 تا به جنوا و ... . اینجور پیش بریم راحت بهترین خط حمله لیگ میشیم.

راستی عجب گلی زد این بوریه لو!!! عادت کرده گل های تماشایی بزنه اصلا! خیلی از گل دینهو به نظر من باحال تر بود. از گل های قیچی ای که جلوی جنوا و پارما زد هم بهتر. به قول سایت فوتبال-ایتالیا، یه گل فان باستنی بود. کار هر کسی نیست اینجور یک ضرب volley زدن.

گل دینهو هم قشنگ بود ولی اون دینهو ئه. قشنگ تر از اینو با بارسا به خودمون زده بود.

تبریک به خاطر این برد عالی:D:D:D
رونی که عالی بود ولی باید به یه نکته گیر بدم اونم این تعویض های لئو هست قبول که نستا رو بکشه از ترس مصدومیت یا محرومیت جلوی اینتر بیرون ولی اخه مگه آدم قحط بود که فاوالی رو بیاره تو این بازی بهترین فرصت بود که به جوون ها بازی بده ولی این.........
امیدوارم زوتر پاتو برگرده این بازی مثل اینکه بکام یادش رفته بود چه پستی داره بازی می کنه مدام می اومد عقب و بازی رو می کشید وسط میدون طفلک این آباته هرچی توپ می خواست و نفوظ می کرد بهش پاس نمی دادن .
رادیو هد قبول کن آنتونینی داره بالای اورج بازی می کنه:lol:
بابا این عمو فاوستر امسال دیگه بازنشسته میشه. بازی های آخرش هست دیگه. گیر نده!
-
آنتونینی داره رو اوج بازی میکنه؟ تو همون 10 دقیقه ای که من دیدم یک حرکت خیلی مبتدیانه انجام داد. شدیدا average ئه این لوکا!
دیگه الان اینی که میبینید نهایت بازی اش هست. وای به حال روزی که بخواد افت کنه. آرزو میکنم زامبروتا برای دربی برسه چون با وجود اینکه پیر شده ولی هنوز class تو وجودش هست. هنوز ممکنه یه بازی مثل روز های جوونی انجام بده! به همچنین سیدورف. خدا کنه این دو تا به اضافه ی پاتو در آمادگی بدنی خوب برسن به دربی که اگه نخوایم ببازیم بهشون احتیاج داریم!

Last edited:

j_2006_n

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,543
سلام دوستان

تبریک می گم واقعا میلان داره به اوجش بر می گرده.
امیدوارم امسال میلان جام قهرمانان باشگاههای اروپا رو بالای سر ببره.
تیم ما هم که روز به روز داره بدتر می شه:دی

mori

Registered User
لایک‌ها
14
هر چی باشه این میلان خیلی فراتر از حد انتظار شده! یاد آخرین باری که تو چمپیونز لیگ قهرمان شدن افتادم...
اون موقع هم اواخر فصل بود که تیم جون گرفت و رو فرم اومده بودن همه، بازیهای زیبایی هم ارائه میدادن
البته من همچنان امیدی ندارم! کما اینکه اون فصل هم نداشتم :دی

Ronan

Registered User
لایک‌ها
876
خوب همونجور که حدس میزدم موج منفی خودش رو نشون داد و موجش رو ساطع کرد و رفت

آخه بشر تو کی درست میشی ؟ میریم که همه تیمارو بترکونیم ... اینتر و چلسی و منچستر و بایرن هم ندارن

همرو میترکونیممممممممممممم

ALL

Registered User
لایک‌ها
18
بابا این عمو فاوستر امسال دیگه بازنشسته میشه. بازی های آخرش هست دیگه. گیر نده!
-
آنتونینی داره رو اوج بازی میکنه؟ تو همون 10 دقیقه ای که من دیدم یک حرکت خیلی مبتدیانه انجام داد. شدیدا average ئه این لوکا!
دیگه الان اینی که میبینید نهایت بازی اش هست. وای به حال روزی که بخواد افت کنه. آرزو میکنم زامبروتا برای دربی برسه چون با وجود اینکه پیر شده ولی هنوز class تو وجودش هست. هنوز ممکنه یه بازی مثل روز های جوونی انجام بده! به همچنین سیدورف. خدا کنه این دو تا به اضافه ی پاتو در آمادگی بدنی خوب برسن به دربی که اگه نخوایم ببازیم بهشون احتیاج داریم!

من گفتم بالای اورج نه رو اوج:rolleyes: ضمنا اگه بتونی خلاصه بازی رو ببینی چند تای حرکت عالی هم کرد یکی نیمه اول که 2-3 بار تو سر توپ زد و توپو فرستاد نیمه دوم هم یکی دو تا ارسال اساسی کرد که رو یکیش اگه بریلو یه قدم جلو تر بود... حالا به اشتباه این بدبخت گیر نده دیگه نیمه اولم این ماکارونه باید می دیدی چطور با یه حرکت نستا و فلامینی و گتوزو رو تو یه متر جا رد کرد تک به تک شد.
و اما برسیم به این عمو فاوستر:cool: یعنی اگه خودشم بگه می خوام بازنشسته بشم تا به چشم خودم نبینم زیر بار نمیرم تو تیمی که هنوز فاوالی و امثالهم بازی می کنن تو فکر می کنی این احساس کهولت می کنه:p دیشب هم گفته:
“Let’s not forget the boy is still only 29 years of age and has a lot more to give the Rossoneri in the coming years.”
اولا همین حرفش نشون می ده به نظرش بازیکن تا چند سالگی جوون محسوب میشه. ضمنا داشته باش تا آخر فصل هم سر نخریدن بازیکن همین حرفها رو تحویلمون بده. این خط ------ اینم نشون ;)

Radiohead

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
184
خوب همونجور که حدس میزدم موج منفی خودش رو نشون داد و موجش رو ساطع کرد و رفت

آخه بشر تو کی درست میشی ؟ میریم که همه تیمارو بترکونیم ... اینتر و چلسی و منچستر و بایرن هم ندارن

همرو میترکونیممممممممممممم
آخر فصل میبینمت! امیدوارم این حرف هایی که راجع به ترکوندن دسته جمعی تیم ها و قهرمانی و اینا میگی درست در بیاد و اصلا من ضایع شم :D میدونم نمیشه دیگه !

من گفتم بالای اورج نه رو اوج:rolleyes: ضمنا اگه بتونی خلاصه بازی رو ببینی چند تای حرکت عالی هم کرد یکی نیمه اول که 2-3 بار تو سر توپ زد و توپو فرستاد نیمه دوم هم یکی دو تا ارسال اساسی کرد که رو یکیش اگه بریلو یه قدم جلو تر بود... حالا به اشتباه این بدبخت گیر نده دیگه نیمه اولم این ماکارونه باید می دیدی چطور با یه حرکت نستا و فلامینی و گتوزو رو تو یه متر جا رد کرد تک به تک شد.

آخ ساری! اورج بود اون؟ :D
به هر حال حقیقت اینه که در حال حاضر آنتونینی داره خیلی خوب کار میکنه ولی در کل بازیکن سطح-متوسطیه. اینو چند بار که جلوی یک تیم قدرتمند عیارش مشخص شد میبینی. برای تیم هایی در حد سیه نا و ... خوبه و کلا یک بازیکن ذخیره ی خوبه ولی آخه دفاع چپ تیمی در حد و اندازه ی میلان باید خیلی سر تر از این حرف ها باشه!

آباته ولی خوبه و خیلی قبولش دارم. البته دفاع سرش نمیشه ولی تو حمله خصوصا به خاطر سرعت بالاش و سانترهاش خیلی میتونه موصر باشه و پیشرفت کنه.

و اما برسیم به این عمو فاوستر:cool: یعنی اگه خودشم بگه می خوام بازنشسته بشم تا به چشم خودم نبینم زیر بار نمیرم تو تیمی که هنوز فاوالی و امثالهم بازی می کنن تو فکر می کنی این احساس کهولت می کنه:p دیشب هم گفته:
“Let’s not forget the boy is still only 29 years of age and has a lot more to give the Rossoneri in the coming years.”
اولا همین حرفش نشون می ده به نظرش بازیکن تا چند سالگی جوون محسوب میشه. ضمنا داشته باش تا آخر فصل هم سر نخریدن بازیکن همین حرفها رو تحویلمون بده. این خط ------ اینم نشون ;)

:lol: این جمله ی کی هست؟ گالیانی؟! خب 29 کجا 38-39 کجا! یک دهه فاصله ست! من مطمئنم این آخرین فصل فاوالی هست! احتمال اینکه بازنشسته شه و بعد بیاد تو کادر فنی/مدیریتی هم زیاد هست.

Radiohead

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
184
سلام
سیه نا اینتر رو خیلی اذیت کرد اما احتمالا یه برد راحته برا میلان.
اوضاع اینتر هم همچین خوب نیست یعنی نه که بد باشه اما این دفاع نمیدونم چرا اتوبان شده چند وقته گل زیاد میخوریم.
اما اتوو برسه به دربی کارتون سخت میشه!
توی این سه تا بازی سخت ترینش با فیورنتیناست! مارک مای وردز! :D
ژکو به اینتر هم یه نیمچه لینکی شد که زیاد جدی نبود! واسه خریدش رقیب جدی ندارین احتمالا, خودش هم که طرفدار میلان بوده و هست! بازیکن خطرناکیه.
سلام سیامک جان. کم پیدایی؟
من قبول ندارم اوضاع اینتر خوب نیست. دست کم گرفتن تیم های کوچک مشکلی ئه که تازگی ها گریبان گیر تیم تون شده ولی به موقع در بازی های مهم بازی ای که باید ارائه بدید رو ارائه میدید.
//
این ژکو انقدر این علاقه اش رو به میلان و اینکه فقط میخواد بره میلان ابراز کرده که من مطمئنم جای دیگه ای نمیره و تابستون پیش خودمونه! کلا خیلی ازش خوشم اومده. چند وقتی بود یک بازیکن انقدر رو علاقه اش به میلان تاکید نکرده بود! امیدوارم مسئولین میلان در یابن.

هر چی باشه این میلان خیلی فراتر از حد انتظار شده! یاد آخرین باری که تو چمپیونز لیگ قهرمان شدن افتادم...
اون موقع هم اواخر فصل بود که تیم جون گرفت و رو فرم اومده بودن همه، بازیهای زیبایی هم ارائه میدادن
البته من همچنان امیدی ندارم! کما اینکه اون فصل هم نداشتم :دی
عرض ارادت داریم، استاد.
ایشاالله دفعه ی بعد که سر زدی به این تاپیک شب جشن قهرمانی باشه!
icon10.gif

بالا