• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب هواداران آ.ث. میلان

ALL

Registered User
لایک‌ها
18
آملیا گلر اوله؟ بازی امشب که مثل اینکه نیست. زلاتان به بازی امشب هم میرسه یا مثل ایران باید کلی صبر کنند؟

تا دیقه 20 بازی با تک گل پاتو 1-0 از لچه جلوئه

آبیاتی گلر اوله. زلاتان هم از دو هفته دیگه که بازی بعدیمون هست میتونه بازی کنه. (هفته آینده تیم های ملی بازی دارن)

نیمه اول 3-0 با دوگل پاتو یک گل از سیلوا پاس گل ها هم رونی و آمبروزینی. یاد آوری میکنم شبکه Rai در برنامه domenica sportiva خلاصه همه بازیها رو میزاره برنامش رو هم درست بعد از اتمام بازیها شروع میشه.

Ronan

Registered User
لایک‌ها
876
تبریککککککککککک ... برد روحیه آوری کسب کردیم ... 4 گل ... 2 تا از تیزپای قرن ... یکی از بهترین مدافع جهان

یکی هم از روباه پیر :D

Amenocy

کاربر فعال برنامه نویسی
کاربر فعال
لایک‌ها
602
رفتیم اول جدول :دی چه حالی داد .

من خیلی به این تیم امیدوارم . شخصا" خوشحالم که با بودن پاتو و ابرا دیگه حرس بورلیو رو نمیخورم .

فکر میکنم مهمترین رقیبمون تو لیگ همون رم باشه . اینتر هم خوبه ولی یه جوریه ... تنها حسم اینه که امسال دبلشون کنیم عوض پارسال . دیگو هم از یووه رفت .(بهتر ولی خداییش بازیکن خیلی خوبی بود حیف شد نیومد میلان :دی )

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
اینتر با بنیتز کاری نمیتونه بکنه.
میدونید که بنیتز مرد قهرمانی نیست. اون قهرمانی استانبولش هم شانسی بود جلو میلان

امسال یووه و رو خطرناکن. خط میانه خوبی داشته باشیم شانس خوبی داریم برای اسکودتو

ALL

Registered User
لایک‌ها
18
چیزی که خوشحالم میکنه اینه که خوب و هماهنگ بازی کردیم. بیشتر هم میتونستیم بزنیم دوتا موقعیت 100 درصد سیدورف خراب کرد. البته خوب بازی میکرد ولی ضربه آخر رو خوب نزد. یکی هم پیپو از بالا سر دروازبان انداخت خورد به تیر.
ولی از بازیکن ها. پاتو عالی بود همونطور که تو مصاحبه های قبل از بازی گفته بود که به آلگری گفته دوست داره نزدیک مهاجم نوک در مرکز بازی کنه همونجا هم به کارش گرفت که عالی هم جواب داد خصوصا گل دومش که حال کردم:D رونی بین 4 دفاع توپ رو انداخت تو عمق اونم دروازبان رو رد کرد زدش تو گل یه صحنه هم توپش رو تکل زدن که خواست با پشت پا بزندش تو گل که دروازبان آخرین لحظه گرفتش.
رونی:D:D:D همینو بگم که بازیش واقعا لذتبخش بود ( کلی تو فرو انگلیسی میلان با دونگا و اهل و عیال احوالپرسی شد) بوآتنگ رو هم که به جای پاتو آورد تو خوب بود یاد جنگندگی 5 سال پیش رینو افتادم سر گل پیپو هم میخواست توپ رو از دفاع رد کنه که خورد به پای مدافع افتاد زیر پای پیپو بقیشم معلومه دیگه.
پ.ن 1: زلاتان مراسم معرفیش به هوادارها بود که اومد تو زمین و با لباس میلان عکس گرفت که لباسش هم هنوز شماره نداشت.
پ.ن2 : سیدورف یه شوت زد که دفاع با دست زد ولی داور ندید و پنالتی نگرفت که البته مهم هم نیست فقط خواستم بگم مثل پارسال جلو فیورنتینا که بعضی افراد فریب خورده سعی کردن سر یه خطا همه نتایج میلان رو زیر سوال ببرن از الان یادشون باشه که این میتونه برا همه اتفاق بیفته.
پ.ن3 : تشکر از Radiohead به خاطر معرفی سایت daylife برای عکسها.
x610.jpg

610x.jpg

Last edited:

Amir 1986

Registered User
لایک‌ها
16
سلام دوستان
من اصلا از زلاتان خوشم نمیاد ...
vomit.gif

وقتی تو بازی باشه من اصلا دوست ندارم که بازیو ببینم ، به نظرم بدترین بازیکن تاریخ میلان هستش ...
من که خیلی بدم میاد ازش ، خداکنه اصلا بهش بازی ندن ، مصدوم بشه و ... !
opteufel.gif

Omid_Z

کاربر فعال موسیقی
کاربر فعال
لایک‌ها
213
مرسی میلان ، مرسی پاتو! من قبلا هم گفتم که اون ته دلم یک صدم درصد میلان رو دوست دارم و به همین خاطر از برد میلان خوشحال میشم
icon10.gif
با اضافه شدن زلاتان و اومدن احتمالی روبینیو توی ژانویه میلان بهتر هم میشه. آرزوی موفقیت برای میلان توی کل فصل به جز بازی رفت و برگشت با رئال!!
icon10.gif

و یه تبریک ویژه به ردیوهد
2822967qt4ddv1dqc.gif

mori

Registered User
لایک‌ها
14
بازی فوق العاده عالی ای بود
البته من هایلایتهارو دیدم، ولی راحت میتونست دو برابر این باشه برتری میلان!! حالا یا لچه خیلی تعطیله یا میلان امیدوارکننده شده...

Ronan

Registered User
لایک‌ها
876
به نظرم تیم روحیه گرفته ... اومدن زلاتانم باعث شده تیم فکر کنه بزرگ شده ... بازیکن بزرگ داره

اینکه فقط یه پاتو داریم یدونه روباه پیر اصلا خوب نیست ... الان میشه امیدوار بود زوج ویران کننده ای داشته باشیم

پاتو + زلاتان و همینطور پشتشون هم رونی میتونه خیلی عالی باشه

ALL

Registered User
لایک‌ها
18
چند تا از سایت ها خبر دادن روبینیو فردا در میلان خواهد بود تا قراردادش رو تا قبل از اتمام فرصت نقل و انتقالات نهایی کنه.
هونتلار رسما اعلام کرد با اومدن ایبرا به میلان برا خودش جایی نمیبینه و به شالکه خواهد پیوست مثل اینکه قیمت پیشنهاد شده 13 ملیون خواهد بود.
بریلو هم مثل اینکه میلان با پیشنهاد یوه موافقت کرده ولی وکیلش داره پیشنهاد رم رو هم برسی میکنه به نظر من بریلو در رم موفق تر خواهد بود.

Radiohead

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
184
اینتر با بنیتز کاری نمیتونه بکنه.
میدونید که بنیتز مرد قهرمانی نیست. اون قهرمانی استانبولش هم شانسی بود جلو میلان

امسال یووه و رو خطرناکن. خط میانه خوبی داشته باشیم شانس خوبی داریم برای اسکودتو
والا باخت به اتلتیکو و مساوی با بولونیا کمی منو به اثر جادویی بنیتز داره امیدوار میکنه :D ببینیم چی میشه... یووه هم به طرز گریه آوری رقت انگیز شده. با اینکه تو نقل و انتقالات خیلی از میلان فعال تر بودن تو چند سال گذشته. امیدوارم بودم دیگه امسال برگردن به اوج ولی باخت به باری... انگار طلسم شدن.

پ.ن3 : تشکر از Radiohead به خاطر معرفی سایت daylife برای عکسها.

no problem :دی
اگه سایت http://sports.yahoo.com/sow رو هم چک نکردی، عکس هاش مثل دیلایف هست بعضی اوقات خوش کیفیت و خوش رنگ تر. منتها فردای بازی بری احتمالا نیستن دیگه (سیستمش اینجوریه که دیگه نمیشه سرچ شون کرد!). همون بعد از بازی باید بری save شون کنی.

تنها حسرت من از این بازی این بود که پاتو باز هم نتونست هت تریک کنه! نمیدونم چرا تا یکی دو تا گل میزنه بیخیال میشه یهو! الگری خوب کاری کرد تعویضش کرد. این بازیکن توان چهارتریک! هم داشت ولی دقتش گاهی اوقات پایین میاد.

مرسی میلان ، مرسی پاتو! من قبلا هم گفتم که اون ته دلم یک صدم درصد میلان رو دوست دارم و به همین خاطر از برد میلان خوشحال میشم
icon10.gif
با اضافه شدن زلاتان و اومدن احتمالی روبینیو توی ژانویه میلان بهتر هم میشه. آرزوی موفقیت برای میلان توی کل فصل به جز بازی رفت و برگشت با رئال!!
icon10.gif
همش یک صدم در صد؟ چه سخاوتمندانه :D باز من میگفتم میلان رو 99% و رئال رو یک درصد دوست دارم! البته الان به لطف سیاست های اعصاب خورد کن پرز شده همون یک صدم درصد :دی

و یه تبریک ویژه به ردیوهد
2822967qt4ddv1dqc.gif
مرسی! من هم به خاطر تساوی رئال ابراز همدردی میکنم.
راستی این اسمایلیه خیلی خنده س!

بازی فوق العاده عالی ای بود
البته من هایلایتهارو دیدم، ولی راحت میتونست دو برابر این باشه برتری میلان!! حالا یا لچه خیلی تعطیله یا میلان امیدوارکننده شده...
لچه همیشه تیمی بود که دهن ما رو سرویس میکرد از بس دفاعی بود. شاید بشه این برد و بازی میلان رو به فال نیک گرفت!

چند تا از سایت ها خبر دادن روبینیو فردا در میلان خواهد بود تا قراردادش رو تا قبل از اتمام فرصت نقل و انتقالات نهایی کنه.
هونتلار رسما اعلام کرد با اومدن ایبرا به میلان برا خودش جایی نمیبینه و به شالکه خواهد پیوست مثل اینکه قیمت پیشنهاد شده 13 ملیون خواهد بود.
بریلو هم مثل اینکه میلان با پیشنهاد یوه موافقت کرده ولی وکیلش داره پیشنهاد رم رو هم برسی میکنه به نظر من بریلو در رم موفق تر خواهد بود.

اول از خبر اومدن "احتمالی" روبینیو خوشم نیومد. حس کردم بازیکن های هم پست زیاد میشن و روبینیو و زلاتان هم که...! ولی حالا که فکر میکنم میبینم اگه باز پاتو مثل پارسال مصدومیت بخوره بهش کیو داریم؟ هیچکس. الان دارم خدا خدا میکنم روبینیو رو بگیریم.

هونتلار هم ترجیح میدادم نره تا یه روز جانشین خلف پیپو شه! ولی خب اگه میخواد بره هم بره! پالوسکی رو سال دیگه برمیگردونیم!
بوریه لو هم به همچنین! دیگه با وجود زلاتان احتیاجی بهش نیست.

Last edited:

mori

Registered User
لایک‌ها
14
روبینیو بیاد که خیلی خوبه!!! :دی

Ronan

Registered User
لایک‌ها
876
شدیدااااااااااااااااااااااااااااااااااا از اومدن روبینیو استقبال میکنیممممممممممممممممممممممممممممممممممم

خوشحال میشویممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممم

ذوق میکنیممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممم

عالیه اگر بیاد ... عالیهههههههههه

ALL

Registered User
لایک‌ها
18
والا باخت به اتلتیکو و مساوی با بولونیا کمی منو به اثر جادویی بنیتز داره امیدوار میکنه :D ببینیم چی میشه... یووه هم به طرز گریه آوری رقت انگیز شده. با اینکه تو نقل و انتقالات خیلی از میلان فعال تر بودن تو چند سال گذشته. امیدوارم بودم دیگه امسال برگردن به اوج ولی باخت به باری... انگار طلسم شدن.

اول از خبر اومدن "احتمالی" روبینیو خوشم نیومد. حس کردم بازیکن های هم پست زیاد میشن و روبینیو و زلاتان هم که...! ولی حالا که فکر میکنم میبینم اگه باز پاتو مثل پارسال مصدومیت بخوره بهش کیو داریم؟ هیچکس. الان دارم خدا خدا میکنم روبینیو رو بگیریم.

هونتلار هم ترجیح میدادم نره تا یه روز جانشین خلف پیپو شه! ولی خب اگه میخواد بره هم بره! پالوسکی رو سال دیگه برمیگردونیم!
بوریه لو هم به همچنین! دیگه با وجود زلاتان احتیاجی بهش نیست.

بابت این یکی سایت هم ممنون. ولی در مورد اینتر باهات موافقم حس میکنم موراتی تو باد موفقیت های پارسالش خوابید و تیمش رو تقویت نکرد. دشب بد نبودن (کسی رو نداشتن رو نیمکت) اگه مصدوم بدن که تو لیگ ایتالیا حتما هم میدن جایگزین مناسبی رو ندارن بیارن داخل و این از نداشتن مربی خوب به مراتب بیشتر بهشون ضربه خواهد زد. ولی در مورد یوه اونها چندین بازیکن جدید گرفتن و فکر کنم طول بکشه تا هماهنگ بشن ولی تیمشون خوبه خصوصا کراسیچ و په په و اون دفاع جدیدی که خریدن پیر پاتالها رو هم دادن رفت و تیم رو یکهو جون کردن فقط کاشکی مربی بهتری میگرفتن درسته رقیبن ولی به وقتی رقبا قوی باشن سری آ اعتبارش میره بالا و قهرمانی هم بیشتر میچسبه :D
روبینیو که یه عمل انجام شدس الان هم تو میلانه داره تست پزشکی میده اول کاری هم تا اومده گفته I am very happy and I hope that all goes well and i can enjoy success with Milan. I hope I can show our attack will be strong," Robinho told the press. کارتمومه .
بریلو به نظر من اگه بره رم میتونه موفق باشه مثل اینکه اول رم پیشنهاد معاوضه با باپتیستا رو داد که میلان رد کرد. به هرحال تا امشب معلوم میشه. هانتر هم رسما رفت شالکه دوست داشتم بمونه ولی با اومدن ایبرا اینامیدونستن بهشون بازی نمیرسه ولی فکر میکنم تو شالکه میتونه عالی کار کنه از رفتنش ناراحتم همونجور که وقتی توماسون رو هم دادیم رفت ناراحت شدم (یادش بخیر) ولی مساله اینجاست که اینا نیمکت نشینای خوبین ولی خوب میخان فیکس باشن که تو میلان نشد.
بهترین آرزوها برای هانتر و بریلو.
پ.ن: کالاتزه تو هم گمشو دیگه.

ALL

Registered User
لایک‌ها
18
Here's the official press release from the Rossoneri acmilan.com Robinho: "AC Milan communicates it has acquired the player Robinho, outright from Manchester City. The Brazilian player has signed with the Company Rossoneri a four-year contract.

روبینیو هم به میلان پوست برلو هم بازیکن رم شد ولی بهترین خبر روز کالاتزه به جنوا رفت. بزن دست قشنگه رو;)

Omid_Z

کاربر فعال موسیقی
کاربر فعال
لایک‌ها
213
همش یک صدم در صد؟ چه سخاوتمندانه :D باز من میگفتم میلان رو 99% و رئال رو یک درصد دوست دارم! البته الان به لطف سیاست های اعصاب خورد کن پرز شده همون یک صدم درصد :دی
اولش یک درصد بود ولی به خاطر سیاست های گالیانی و برلوسکونی که رسما تیم پیرمردها رو راه اندازی کردن علاقه م به یک صدم درصد رسید!:D

مرسی! من هم به خاطر تساوی رئال ابراز همدردی میکنم.
راستی این اسمایلیه خیلی خنده س!
مرسی بابت همدردی .. ما قهرمانیم:happy: اون اسمایلی ه هم آخرشه:happy:

//

یه تبریک دیگه به خاطر روبینیو .. به نظر من به درد میلان میخوره. هیچ چیزی که نداشته باشه سرعت داره و همین یه فاکتور خیلی میتونه کمک حال میلان باشه.

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
کالادزه رفت..................

جان. چه گل بخودی هایی میزد این بشر

بابت روبینیو هم تبریک میگم. روبی ، رونی ، زلات و پاتو

اینها خودشون یه مربع قدرت به تمام معنا هستند

Amenocy

کاربر فعال برنامه نویسی
کاربر فعال
لایک‌ها
602
اقا ما اونجامون عروسیه :دی بیشتر به خاطر کالادزه . هونتلار هم همیشه اینجانب بیشترین حمایت رو ازش کردم ولی واقعیت اینه که بازیکنیه که باید فیکس باشه تا تاثیرشو ببینیم که نمیشد . لیگ ایتالیا تمام کننده میخواد مثل زلاتان میلیتو توتی دلپیرو پیپو اتوو ترزگه و....

Ronan

Registered User
لایک‌ها
876
Here's the official press release from the Rossoneri acmilan.com Robinho: "AC Milan communicates it has acquired the player Robinho, outright from Manchester City. The Brazilian player has signed with the Company Rossoneri a four-year contract.

روبینیو هم به میلان پوست برلو هم بازیکن رم شد ولی بهترین خبر روز کالاتزه به جنوا رفت. بزن دست قشنگه رو;)

همیشه خوش خبر باشیییییییییی ... خیلی خوشحال شدو روبینیو اومد ... حالیدیم :D

کالاتزه که سنی نداشت بیچاره :D 49 سال باسه میلان جوونه :happy:

کالادزه رفت..................

جان. چه گل بخودی هایی میزد این بشر

بابت روبینیو هم تبریک میگم. روبی ، رونی ، زلات و پاتو

اینها خودشون یه مربع قدرت به تمام معنا هستند

مردک چی فکر کرده بود ؟ با 90 سال سن و بازیهای آشغالی انتظار داشته فیکسم بازی کنه

اقا ما اونجامون عروسیه :دی بیشتر به خاطر کالادزه . هونتلار هم همیشه اینجانب بیشترین حمایت رو ازش کردم ولی واقعیت اینه که بازیکنیه که باید فیکس باشه تا تاثیرشو ببینیم که نمیشد . لیگ ایتالیا تمام کننده میخواد مثل زلاتان میلیتو توتی دلپیرو پیپو اتوو ترزگه و....

و ما نیز :D اما از یه چیزی میترسم ... حالا که اونجا عروسیه تو عروسی دعوا بشه تو دعوا چاقو کشی بشه

اونجای ما نیز پاره بشه :blink: :lol:

ALL

Registered User
لایک‌ها
18
این لیست نقل و اتقالات میلان هست.
Purchasing:
Amelia, P (Genoa)
D Yepes (Chievo)
Bound, d (Crotone)
Carmona, d (Barcelona)
Montelongo, d (M. River
این مونتونگلو از تیم ریور اروگوئه دفاع کناریه که خیلی بی سروصدا به میلان پیوست.
Sokratis P., d (Genoa)
Boateng, c (Portsmouth)
Ibrahimovic, a (Barcelona)
Robinho, a (Man City)

Assignment: Storari, p (Juventus)
Dida, p (End of career)
Favalli, d (End of career)
Kaladze, d (Genoa)
Diniz, d (Parma)
Darmian, d (Palermo)
Zigoni, A (Genoa)
Di Gennaro, at (Padova)
Borriello, A (Rome

گالیانی اعلام کرد که زلاتان شماره11 و روبینیو شماره70 میلان رو خواهند پوشید.

Last edited:
بالا