• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب هواداران آ.ث. میلان

ALL

Registered User
لایک‌ها
18
Kevin Prince Boateng بازیکن تیم غنا در جام جهانی امروز وارد میلان شده و مشغول گذروندن تست های پزشکی هست و فکر کنم همین امروز فردا با یک قرارداد مشترک بین میلان و جنوا به میلان بپیونده.

ALL

Registered User
لایک‌ها
18
سایت میلان رسما پیوستن Kevin Prince Boateng از پورتسمورث به میلان با قرارداد مشترک میلان جنوا رو تایید کرد و این بازیکن امسال برای میلان به زمین خواهد رفت.

A.C.MILAN OFFICIAL PRESS RELEASE
8/18/2010
A.C. MILAN announce that the club has signed Kevin Prince Boateng on loan from Genoa Cfc.

Kevin%20Prince%20Boateng_1.jpg

navid69

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,633
سایت گل

زلاتان ایبراهیموویچ با میلان به توافق رسیده تا به ایتالیا برگردد.

در چند روز گذشته خبرهای بسیاری مبنی بر پیوستن احتمالی او به میلان به گوش می‌رسید و آدریانو گالیانی، نایب‌رییس میلان گفته بود قصد دارد با مقامات بارسا بر سر انتقال او مذاکره

کند.

کارلو پلگاتی، خبرنگار Mediaset گفته ایبراهیموویچ و میلان بر سر مسائل شخصی به توافق رسیده‌اند: «میلان و ایبرا بر سر قرارداد به توافق دست یافته‌اند. قرارداد بین آنها امضا شده است. بازیکن سوئدی سالانه 6 میلیون یورو دستمزد می‌گیرد و بقیه دستمزدش را هم بارسلونا خواهد پرداخت.

زلاتان حقیقتا خوشحال است که به روسونری می‌رود و از این شاد است که آنها در لیگ قهرمانان حضور خواهند داشت، آنچه عامل مهمی برای او به شمار می‌رود.»

Mediaset شرکتی ایتالیایی است که سیلویو برلوسکونی، رییس باشگاه میلان آن را بنیان نهاده است.

Fininvest، شرکت هولدینگ خانواده نخست‌وزیر ایتالیا Mediaset را کنترل می‌کند و گزارش خبرنگار آنها نشان می‌دهد که به احتمال زیاد، قرارداد انتقال زلاتان بین بارسلونا و میلان در روزهای آینده بسته خواهد شد.

Majid_4553

کاربر برنزی تالار فوتبال - فروشنده معتبر
کاربر فعال
لایک‌ها
653
ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴
امشب در جام نمدونم چی چی :دی در ضربات پنالتی میلان به بارسا باخت. چقدر بد میزدن ضربه ها رو.

Rezazzzjjj

Registered User
لایک‌ها
219
جام نمدونم چی چی
خوان گمبر(تاسيس كننده ي بارسلونا) :دي

گل اينزاگي خيلي قشنگ بود(نمي دونستم غير از هميشه تو افسايد بودن تواناييه زدن همچين گلايي رو داره :دي)
اين دروازه بانه ميلان هم خيلي خوب بود

Radiohead

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
184
تلویزیون بازی رو نشون داد؟!؟!

گل اینزاگی رو هم الان دیدم. دست کم گرفتیدش؟ جوون بود بهتر از این هم گل میزد :دی بعد که پیر شد گل هاش بیشتر شد نوک پایی لب مرز آفساید و ... . گل باحالی بود به هر حال. برای یک بازیکن 37 ساله!

اين دروازه بانه ميلان هم خيلي خوب بود
همون خوش تیپه؟ :دی

Majid_4553

کاربر فعال
لایک‌ها
653

قرار بود پخش کنه حالا این که از اولش رو پخش کرد یا نه رو نمیدونم. من فقط 10 دیقه اخر رو دیدم.

دروازه بان از جایی که من دیدم روما بود.

Ronan

Registered User
لایک‌ها
876

گل اینزاگی رو هم الان دیدم. دست کم گرفتیدش؟ جوون بود بهتر از این هم گل میزد :دی بعد که پیر شد گل هاش بیشتر شد نوک پایی لب مرز آفساید و ... . گل باحالی بود به هر حال. برای یک بازیکن 37 ساله!

اینزاگی شاهکار کرد ... از اون گلایی زد که فقط و فقط خودش میتونست بزنه ... هیچ مهاجمی تو دنیا چنین گلی

نمیتونه بزنه

قرار بود پخش کنه حالا این که از اولش رو پخش کرد یا نه رو نمیدونم. من فقط 10 دیقه اخر رو دیدم.

بازی رو 10:30 نشون داد ... دروازه بان خوب بود ... هم اولی خوب بود هم دومی ... اما متاسفانه دومی خیلی جوون

بود ... فقط 39 سال سن داشت :wacko: آینده میلانو تضمین میکنه :eek:

Radiohead

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
184
شوخی شوخی داریم زلاتان رو میگیریم.. نمیدونم چی بگم.. فعلا صبر میکنم ببینم قطعی میشه یا نه!

ماشاالله به حواس خودم. اه.

مارکو آملیا فکر کنم بازی رو شروع کرده بعد روما به عنوان تعویض اومده.

بازی رو 10:30 نشون داد ... دروازه بان خوب بود ... هم اولی خوب بود هم دومی ... اما متاسفانه دومی خیلی جوون

بود ... فقط 39 سال سن داشت :wacko: آینده میلانو تضمین میکنه :eek:
دیگه اذیت نکن دیگه، دروازه بان سوم تیم که احتمال 99% یه بازی هم تو کل فصل بهش نمیرسه باید چه شرایطی داشته باشه؟! آملیا 28 ساله ست. فکر کنم برای یک دروازه بان سن مناسبی باشه!

Last edited:

Ronan

Registered User
لایک‌ها
876
شوخی شوخی داریم زلاتان رو میگیریم.. نمیدونم چی بگم.. فعلا صبر میکنم ببینم قطعی میشه یا نه!

ماشاالله به حواس خودم. اه.

مارکو آملیا فکر کنم بازی رو شروع کرده بعد روما به عنوان تعویض اومده.

دیگه اذیت نکن دیگه، دروازه بان سوم تیم که احتمال 99% یه بازی هم تو کل فصل بهش نمیرسه باید چه شرایطی داشته باشه؟! آملیا 28 ساله ست. فکر کنم برای یک دروازه بان سن مناسبی باشه!

آملیا از کجا اومده ؟ ولی این میلان به من امیدواری داد که جلوی بارسای کبیر خوب بازی کرد

یعنی کار خاصی نکرد اما نذاشت بارسا هم کاری کنه ... کلا تیم خنثی باحالی داریم :D

ALL

Registered User
لایک‌ها
18
بچسبین به گروهمون تو لیگ قهرمانان

Group A: Inter, Werder Bremen, Tottenham Hotspur, Twente
Group B: Lyon, Benfica, Schalke, Hapoel Tel-Aviv
Group C: Man Utd, Valencia, Rangers, Bursaspor
Group D: Barcelona, Panathinaikos, Copenhagen, Rubin
Group E: Bayern Munich, Roma, Basel, CFR Cluj
Group F: Chelsea, Marseille, Spartak Moscow, Zilina
Group G: AC Milan, Real Madrid, Ajax, Auxerre
Group H: Arsenal, Shakhtar, SC Braga, Partizan

تو بازی با بارسا واقعا به دفاعمون امیدوار شدم خیلی خوب مهاجم های بارسا رو بسته بودن.خط حمله مون ترکیب بریلو و هانتر با هم خیلی خوب نبود اگه چنتایی از بازیکن هامون خصوصا پاتو و فلامینی بودن می تونستیم نتیجه بهتری هم بگیریم. بوآتنگ اول بازی فیکس بود و شماره 27 (شماره سابق سرجینیو) رو پوشیده بود. آلگری به جونهای میلان مثل مرکل و استراسر هم بازی داد که بد هم نبودن مثل اینکه میگن خیلی هم رو مرکل حساب باز کرده.

ALL

Registered User
لایک‌ها
18
A.C. MILAN OFFICIAL NOTE
8/28/2010
MILAN – A.C. MILAN announces the acquisition of the player Zlatan Ibrahimovic from F.C. Barcelona, through a free loan with the option to purchase the athlete’s playing rights for € 24 million at the end of the season 2010-2011. The Swedish champion will go through the medical exams tomorrow morning, before signing the contract that will tie him to the Rossonero club for four years.

سایت www.milannews.it آخرین اخبار لحظه به لحظه منتشر کرد که ترجمه به انگلیسیش رو از گل میارم اینجا.
statement on the Rossoneri's official website reads:

"AC Milan would like to communicate they have signed Zlatan Ibrahimovic from Barcelona on a loan deal with the right to an option to buy him after the 2010/2011 season for the sum of €24m.

"He will have a medical on Monday and then sign his contract."

Adriano Galliani also confirmed the figures of the deal and how Milan have obtained the player.

He told the press in Barcelona: "Yes we have defined the acquisition on loan with right to buy at €24m. The player will sign his contract on Monday.

"That is the figure we will pay over three years of €8m. I want to thank all of Milan and Silvio Berlusconi who made a big effort for this operation."

Ibrahimovic added: "Milan are one of the strongest clubs in the world. We have a fantastic attack."

"I am a Milan player. I am really happy that everything has turned out for the best. They had a fantastic season last year, and I have nothing to say to the Inter supporters.

"This move gives me more adrenaline. I have moved here to win the Champions League with Milan. I want to win the double."

And, of course, a week of ups and downs wouldn't be complete without a comment from Mino Raiola.

"Galliani has done really well to drop Barcelona’s price tag from €70m to €24m."

The deal is a scoop for Milan who have obtained a massive discount on the fee after Barcelona paid Inter around €66m for the striker last year when he joined them from Inter.

یعنی واقعا گالیانی قیمت رو از 70 آورده رو 24 اونم 3 قسته !!!!!!
مجددآ ایمان می آوریم به توانایی مخ زنی این کچل. بابا این دیگه کیه میشه یه چند روز از برلو قرضش بگیریم بیاد مخ یک سری رو تو ایران بزنه.

Last edited:

Amir 1986

Registered User
لایک‌ها
16
سلام به دوستان عزیزم
امیدوارم بتونم بیشتر به اینجا سر بزنم ...
مقابل بارسا ، اینزاگی عجب گلی زد ، من اولش گفتم توپ میره بیرون ، ولی یه راست رفت توی دروازه ...
خیلی حال کردم ...
اما حق میلان باخت نبود ...
rotz.gif

روما هم بد بازی نکرد ، امیدوارم با سن نسبتا زیادش بتونه خوب بازی کنه ، چون واقعا میلان تو چند ساله اخیر مشکل دروازه بان داشته و به نظرم نیاز به دروازه بان درجه 1 داره تا شکست ناپذیر بشه ...
گرچه ستاره هاش دیگه دارن پیر میشن و جایگزین واقعی واسشون وجود نداره ، ولی هیچ وقت اسم بازی کنایی مثه گتوزو ، نستا ، اینزاگی و ... از یاد طرفدارای میلان نمیره ...
اینارو گفتم چون بازیکنای محبوب خودمن ، مخصوصا نستا ... !
clapping.gif

Radiohead

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
184
A.C. MILAN OFFICIAL NOTE
یعنی واقعا گالیانی قیمت رو از 70 آورده رو 24 اونم 3 قسته !!!!!!
مجددآ ایمان می آوریم به توانایی مخ زنی این کچل. بابا این دیگه کیه میشه یه چند روز از برلو قرضش بگیریم بیاد مخ یک سری رو تو ایران بزنه.
دقیقا، دقیقا!!

بازیکنی که یک سال پیش رو دست بارسا 50 میلیون یورو+اتوئو خرج گذاشت رو یه جورایی مفتی (24 میلیون در 3 قسط سه ساله مفتیه دیگه :D) گرفتیم. دمش گرم.

در خوب بودن زلاتان که شکی نیست. خط حمله ی پاتو-زلاتان-رونالدینیو یه جورایی دهن آدمو آب میندازه :دی اعتراف میکنم مدت ها بود چنین حسی رو نسبت به میلان نداشتم.

برای من پاتو-دوست هم از این جهت باعث خوشحالیه که مدافعان حریف کمتر میتونن رو پاتو تمرکز کنن و چند نفری بریزن سرش. قبلا خیال شون از مترسک های مثل بوریه لو و هونتلار راحت بود ولی زلاتان رو نمیشه تنها گذاشت. امیدوارم انگیزه ی دینهو هم دوباره بالا بره. اگه هر سه تاشون تو هر بازی حداکثر توانشون رو بذارن خط حمله میلان سخت مهار میشه.

یه فول بک درست حسابی هم بگیریم میشه گفت تیم مناسبی داریم و با کمی شانس میتونیم مدعی سری آ باشیم. رکورد 7 قهرمانی پیاپی زلاتان هم امیدوارم حداقل این فصل قطع نشه!

در مورد اخلاق گند و حرومزادگی های زلاتان هم چیزی نمیگم دیگه.. امیدوارم تو این مدتی که میلانه مثل آدم رفتار کنه و تو زمین حداکثر تلاشش رو بکنه. تا وقتی در خدمت میلان باشه هوادارش هستیم دیگه. نمیتونیم نباشیم.

راستی نمیدونم اصلا اشاره شد یا نه ولی خرید کوین پرینس هم خریدی بود که خیلی باهاش حال کردم و شک ندارم به دردمون میخوره.

Majid_4553

کاربر فعال
لایک‌ها
653
آملیا گلر اوله؟ بازی امشب که مثل اینکه نیست. زلاتان به بازی امشب هم میرسه یا مثل ایران باید کلی صبر کنند؟

تا دیقه 20 بازی با تک گل پاتو 1-0 از لچه جلوئه

Last edited:
بالا