• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب هواداران آ.ث. میلان

Radiohead

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
184
کسی متوجه این شد اصلا؟

nuovamaglia1.jpg

ALL

Registered User
لایک‌ها
18
کسی متوجه این شد اصلا؟

nuovamaglia1.jpg

مبارکه :D خوشم اومد طرحش از لباسای این چند سالمون بهتره.
آخرین اخبار اینه که مارکو استوراری به یوه پیوست و میلان هم به جاش آملیا 28 ساله رو به ترکیب خودش اضافه میکنه که امروز در تست پزشکی شرکت کرده احتمالا در چند ساعت آینده قراردادش امضا میشه.
از تیم جوانان هم 3 تا بازیکن به نامهای استراسر، اودماندی و گرین به تیم اصلی اضافه شدن که استراسر یه هافبک میانی و اودماندی هم مهاجم نیجریه ای الاصل تیم جوانان میلان هستن.

ALL

Registered User
لایک‌ها
18
قرارداد میلان با آملیا هم به ثبت رسید و این بازیکن فصل بعدی رو به صورت فرضی در میلان خواهد بود سایت میلان نیوز هم تاغیر و تحولات باشگاه رو تا امروز گذاشته بود که جالبه.
Here is the overview of the main formal negotiations that Milan has worked and is working during the transfers, 48 hours after the end of players' contracts jointly. MilanNews.it will be informing its readers of all negotiations in and out of the market Rossoneri until August 31.

Shopping
Mario Alberto Yepes - Chievo from
Marco Amelia - from Genoa on loan with the right of redemption

Disposals
Marco Storari - Juventus

Ownership / purpose loan
Alberto Paloschi - renewal ownership with Parma
Marcos Diniz - loan to Parma
Elijah Alloy - ended loan from Croton
Davide Di Gennaro - end of loan from Livorno
Amantino Mancini - Inter Milan
Davide Astori - Cagliari
Ferdinando Coppola - Atalanta
Pierre Aubameyang - Lille
Michal Miskiewicz - Chievo
Matthew Darmian - Padua
Kingsley Eber Umunegbu - Varese
Wilfred Osuji Chinoy - Varese
Giorgio Gianola - Varese
Matthew Bruscagin - Gubbio
Willy Aubameyang - Kas Eupen
Diago - Crotone
David Porter - Pavia

Contract End
Giuseppe Favalli
Nelson Dida

Ronan

Registered User
لایک‌ها
876
لباسمونکه تعطیله ... من نمیدونم کجاش خوشگله ؟ حال آدمو به هم میزنه

تیم هم که ماشالا ... یه بازیکن درست و حسابی نداریم :(

ALL

Registered User
لایک‌ها
18
قرارداد آلگری با میلان به ثبت رسید و رسما آلگری به عنوان مربی میلان معرفی شد. امیدوارم بیاد یه سامونی به نقل و انتقالاتمون بده.

Radiohead

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
184
خب اونقدر شناختی از الگری نداریم که بخوایم نظر تحلیلی بدیم! امیدوارم موفق باشه و دستی به سر و روی تیم بکشه!

Ronan

Registered User
لایک‌ها
876
فعلا جام جهانیه کسی با میلان و باشگاه کاری نداره :D

اما تا بازیکن نخرن باز هم کاری نمیتونن انجام بدن

ALL

Registered User
لایک‌ها
18
لباس هاي دوم و سوم و گرمكن ميلان هم رونمايي شد.

r80mn.jpg

tutamn.jpg

شبيه لباس اسپانيا شده

biancamn.jpg

ALL

Registered User
لایک‌ها
18
چند خبر جدید.

1. رندی استراسر بازیکن جوانان میلان رسما به لیست تیم اصلی منتقل شد و احتمالا به عنوان جانشین آمیروزینی روی نیمکت خواهد بود. بازیکن بسیار آینده داری هست.

2. مانسینی به اینتر پس داده شد ولی مطابق قولی که مسئولان میلان به اینتریها داده بودند پول به اونها پرداخت شد ولی خوشبختانه نه برای گرفتن مانسینی بلکه برای خریدن 3تا از بازیکنان تیم جوانان اینتر که مثل اینکه یکیشون هم از بهترینهای این چند ساله جوانان ایتالیا بوده. امیدوارم امسال اگه خرج نمی کنن حداقل به جوانان بها بدن.

Radiohead

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
184
خب دیگه pre-season کم کم شروع میشه و وقتشه برگردیم سر میلان و رویابافی در مورد خرید بازیکن X یا Y و آینده و اینا!

چند خبر جدید.

1. رندی استراسر بازیکن جوانان میلان رسما به لیست تیم اصلی منتقل شد و احتمالا به عنوان جانشین آمیروزینی روی نیمکت خواهد بود. بازیکن بسیار آینده داری هست.

2. مانسینی به اینتر پس داده شد ولی مطابق قولی که مسئولان میلان به اینتریها داده بودند پول به اونها پرداخت شد ولی خوشبختانه نه برای گرفتن مانسینی بلکه برای خریدن 3تا از بازیکنان تیم جوانان اینتر که مثل اینکه یکیشون هم از بهترینهای این چند ساله جوانان ایتالیا بوده. امیدوارم امسال اگه خرج نمی کنن حداقل به جوانان بها بدن.

در مورد ارتقا استراسر، از اونجاییکه هم پست رینو و آمبرو هست و آمبرو هم کاپیتان هم و هم بازیکن ثابت، گفته میشه رینو رفتنیه. نمیتونم بگم ناراحت میشم. وقتشه این پوست لعنتی رو بندازیم و جوون شیم! رینو هم اصلا بازیکن سابق نیست و پیر هم شده. پس.. ciao Rino!

در مورد رفتن مانسینی... دوست دارم یه نیشخندی بزنم به سیامک عزیز که گفت دیگه نمیتونید از شرش راحت بشید و این عین سرطان میمونه و در میلان موندنیه و ... . :D خوشحالم نتونستن این جنس بی کیفیت رو بندازن بهمون!

در مورد اون بازیکن جوون اینتر، سابقا بازیکن نوجوانان خودمون بوده که چند سال بود به اینتر رفته بود. مارکو فوساتی. 17-18 سالش هست پس فعلا باید بمونه تو آب نمک تا ببینیم بعد چی میشه. ولی تعریفش رو زیاد میکنن.

ALL

Registered User
لایک‌ها
18
خب دیگه pre-season کم کم شروع میشه و وقتشه برگردیم سر میلان و رویابافی در مورد خرید بازیکن X یا Y و آینده و اینا!

در مورد ارتقا استراسر، از اونجاییکه هم پست رینو و آمبرو هست و آمبرو هم کاپیتان هم و هم بازیکن ثابت، گفته میشه رینو رفتنیه. نمیتونم بگم ناراحت میشم. وقتشه این پوست لعنتی رو بندازیم و جوون شیم! رینو هم اصلا بازیکن سابق نیست و پیر هم شده. پس.. ciao Rino!

در مورد رفتن مانسینی... دوست دارم یه نیشخندی بزنم به سیامک عزیز که گفت دیگه نمیتونید از شرش راحت بشید و این عین سرطان میمونه و در میلان موندنیه و ... . :D خوشحالم نتونستن این جنس بی کیفیت رو بندازن بهمون!

در مورد اون بازیکن جوون اینتر، سابقا بازیکن نوجوانان خودمون بوده که چند سال بود به اینتر رفته بود. مارکو فوساتی. 17-18 سالش هست پس فعلا باید بمونه تو آب نمک تا ببینیم بعد چی میشه. ولی تعریفش رو زیاد میکنن.

خدمت دوستان عرض شود که نوابغ میلانی به مانسینی پیشنهاد یه سال دیگه تمدید دادن که خوشبختانه خودش قبول نکرد:p
رینو هم منم امیدوارم رفتنی باشه میگن از ولفسبورگ و یونان و ال اهلی پیشنهاد داره.
کلا خبرها امیدوار کننده نیست من که فقط امیدوارم امسال به جونها فرصت بازی بدن استعداد حرکت خاص دیگه ای درشون نمیبینم.

ALL

Registered User
لایک‌ها
18
Sokratis Papastathopoulos بازیکن یونانی الاصل تیم جنوا به زودی رسما به میلان میاد روراست بگم شناخت خاصی ازش ندارم و اومدنش هم هیجان زدم نمیکنه خصوصا که میگن ممکنه از بازیکنایی مهمی از تیم جوانانمون برا پرداختن پول خریدش استفاده بشه.

Radiohead

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
184
خب پاپاستاتوپولوس (!) رسمی شد. بازیکن خوبی هست بدون تردید. با جنوا دیده بودمش چند بار تو جام جهانی هم خوب بازی کرد.

مطمئنا حرکت هوشمندانه ای از طرف میلان بود. اون بازیکنهای جوانان نمیتونستن جایی تو ترکیب پیدا کنن چون بهشون تایم بازی نمیرسید طبق معمول... قرارداد بازیکن هایی که به جنوا دادیم هم مشترک هست یعنی اگه چیز خوبی از آب در بیان میشه برشون گردوند. کاملا یه حرکت win-win هست.

ضمنا بد نیست اشاره ای بشه به سن این بازیکن که متولد 1988 هست. یعنی 22-23 سالشه. میتونه تا سالها در میلان حضور داشته باشه مگه این که flop از آب در بیاد. ضمنا میتونه دفاع راست بازی کنه. کاری که ترجیح میدم سیلوا انجام بده و پاپا بیاد کنار نستا. زامبروتا رو هم پرت کنن از ترکیب بیرون :دی

Last edited:

ALL

Registered User
لایک‌ها
18
تمرینات میلان هم شروع شد و بازیکنان تیم برای اولین جلسه تمرینی زیر نظر مربی جدید دور هم جمع شدن. البته اونهایی که تو جام جهانی بودن هنوز در تعطیلات هستند.

19152_big.jpg

19164_big.jpg

19152_big.jpg

بقیه عکسها

19165_big.jpg

19142_big.jpg

19141_big.jpg

19157_big.jpg

Ronan

Registered User
لایک‌ها
876
به به ... به به .. میبینم که اسپانسرمون هم امارات شده

Radiohead

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
184
ساعت خواب :دی

-

این عکس های سایت میلان هم مایه آبروزین واقعا. کوچیک و بی کیفیت!! خودم عکس های میلان رو همیشه از daylife دنبال میکنم. به شما هم همین توصیه رو میکنم!

Ronan

Registered User
لایک‌ها
876
ساعت خواب :دی

-

این عکس های سایت میلان هم مایه آبروزین واقعا. کوچیک و بی کیفیت!! خودم عکس های میلان رو همیشه از daylife دنبال میکنم. به شما هم همین توصیه رو میکنم!

آخه تا حالا روی پیرهنمون که نرفته بود ... بد هم نیست زیاد

------------

هوای ما ایرانی هارو دارن که میدونن بیشتر اینتر نتا دیال آپه :eek:

ALL

Registered User
لایک‌ها
18
این خبر رو ترجمه نمیکنم که سرش بحثی راه نیفته ولی واقعا خودم دیگه دارم از دست حرفهای یه عده ای ( شاخهایی که قبلا از حرفهای یه عده دیگه در آوردم) بلند تر میشه.

Islamic leaders against Milan: "Has the cross on the shirt"
07.24.2010 10:40 Federica Barbi article read 805 times
Source: The Journal
Photo © Philip Gabutti

No Muslim should wear the Milan shirt. "It is dangerous" because it contains a representation of a cross, symbol of another religion. "
This is the warning that two Islamic leaders in Malaysia have turned to football and inviting Muslims not to wear shirts "satanic" or "infidels." The agency said yesterday the Catholic Fides. But the appeal is not only AC Milan Manchester United also finished in the black list of the ulema because his uniform represents the devil, as well as Barcelona, Serbia, Norway, Portugal and Brazil, whose symbols include Christian crosses. The warning has sparked a wider debate in Malaysia, where, among others, Manchester United has a great following, so that in 2006 an agreement was signed between the English club and the entity national tourism. Many young people have protested on the internet, wondering, ironically, "if the ulema are not Liverpool fans." But Nooh Gadot, leader of the Religious Council of the city of Johor, no faith can do except football.
"A Muslim should not worship symbols of other religions or the devil," was the warning dell'ulema who stated: "A true Muslim should neither buy nor accept a gift."

به نقل از www.milannews.it

Radiohead

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
184
171.gif

من هم ترجیح میدم چیزی نگم چون ممکنه خودمو بن کنم.

فقط...

171.gif

171.gif

H-C

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
414
پست بالا شدیدا تایید میشه !!
171.gif

بالا