• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب هواداران آ.ث. میلان

Radiohead

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
184
Last edited:

ALL

Registered User
لایک‌ها
18
خبر جدید

Oguchi Onyewu مدافع آمریکایی میلان که تمام فصل گذشته رو به خاطر مصدومیت از دست داد چونکه قراردادش داره تموم میشه رفته دفتر باشگاه و تمدید کرده ولی نکته جالب اینجاست که حاضر شده مجانی یک سال بازی کنه و از میلان دستمزدی نگیره. البته مسلما این به نفع هر دو طرفه چونکه هم اونیو میتونه وجهه ای قبل از جام جهانی پیدا کنه و بازیکن میلان بمونه و به عنوان یک شکست خورده به کشورش نره هم مسلما برلوسکنی الان داره از خوشحالی بال بال میزنه.
کلا این دوتا کچل هم آدمای جالبین ها درسته همه غلطی میکنن ولی هم خیلی خوش شانس تشریف دارن هم اینکه معلومه مخ زن های درجه یکین بعضی وقتا یه کاری میکنن آدم این شکلی بشه:blink::blink::blink::eek::eek::eek::blink:

Ronan

Registered User
لایک‌ها
876
خبر جدید

Oguchi Onyewu مدافع آمریکایی میلان که تمام فصل گذشته رو به خاطر مصدومیت از دست داد چونکه قراردادش داره تموم میشه رفته دفتر باشگاه و تمدید کرده ولی نکته جالب اینجاست که حاضر شده مجانی یک سال بازی کنه و از میلان دستمزدی نگیره. البته مسلما این به نفع هر دو طرفه چونکه هم اونیو میتونه وجهه ای قبل از جام جهانی پیدا کنه و بازیکن میلان بمونه و به عنوان یک شکست خورده به کشورش نره هم مسلما برلوسکنی الان داره از خوشحالی بال بال میزنه.
کلا این دوتا کچل هم آدمای جالبین ها درسته همه غلطی میکنن ولی هم خیلی خوش شانس تشریف دارن هم اینکه معلومه مخ زن های درجه یکین بعضی وقتا یه کاری میکنن آدم این شکلی بشه:blink::blink::blink::eek::eek::eek::blink:

از خرید بازیکن جدید خبری نیست ؟ فکر کنم دوباره با دیدا و فاوالی 2 سال دیگه تمدید کنه :lol:

navid69

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,633
میلان باید تورس و کروس و جوزپه روسی و آدلر با فابرگاس بخره

تمام اینها میشه 90تا 100میلیون :lol:

به امید میلان جدید با(سرمربیگری:لیپی):lol:

Last edited:

navid69

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,633
یک خبر خوش به تمام میلانی ها:
برلوسکنی قول داده یک خرید بزرگ مثل رونالدو

توچند تا سایت هم از مذاکره میلان با روبینیهو وزلاتان نوشته بود

به امید میلان طوفانی:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

ALL

Registered User
لایک‌ها
18
یک خبر خوش به تمام میلانی ها:
برلوسکنی قول داده یک خرید بزرگ مثل رونالدو

توچند تا سایت هم از مذاکره میلان با روبینیهو وزلاتان نوشته بود
به امید میلان طوفانی:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

یادش به خیر ما هم یه زمانی با خوندن این خبرهاتو سایتهایی مثل گل و ... قند تو دلمون آب می شد ولی بدبختی اینجاست که اینا اصلا قابل پیشبینی نیستن همیشه یه لیست از عالی ترین گزینه های ممکن میدن آخرشم میرن یکی دیگه رو میگیرن مثلا چند سال پیش تا مرز امضای قرارداد با تورس رفتن ولی بعدش رونالدو و (خدارو شکر) پاتو رو خریدن یا همین پارسال به هوگو لیورس باز هم تا مرز امضا قرارداد رفتن ولی آخرش سر رودربایستی با آبیاتی نخریدنش رفتن روما رو خریدن ازدست دادن بازیکنای مثل سیسوکو و گورکف هم که دیگه گفتن نداره ضمنا تا تکلیف مربی تیم معلوم نشده خرید خاصی نخواهیم داشت. تنها حرف امیدوار کننده ای که برلو زده بود این بودکه چند بازیکن از جوانان به تیم اضافه میشن که منهم همینجا از این بازیکنان خصوصا زیگونی و آلبرتازی و البته آندی دی ویتو اعلام حمایت میکنم. چند تا از حرکات دی ویتو رو دانلو آفلاین گیرم اومده سر فرصت آپلود میکنم ببینین محظوذ (درسته!؟) بشین.

Last edited:

navid69

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,633
به نظر من امسال باسالهای دیگه فرق میکنه چون اگه برلوسکونی خرید خوبی نداشته باشه محبوبیتش خیلی میاد پایین
دوست دارم بازی دی ویتو ببینم:lol::lol:

ALL

Registered User
لایک‌ها
18
برلو و گالیانی قراره ملاقاتی با آلگری مربی سابق کالیاری داشته باشند تا درمورد اینکه آیا برای فصل بعد مربی میلان بشه یا نه مذاکراتی داشته باشند. مربی بدی نیست خصوصا تیمش همیشه در کارهای هجومی خوبه و معمولا با دو مهاجم بازی میکنه ولی در دفاع یه مقدار کارش میلنگه.

پ. ن : میلان یک سال دیگه قرارداد اینزاگی رو تمدید کرده تا مشتی باشد بر دهان یاوه گویانی که انتظار حضور جوانان در باشگاه رو دارند.

Ronan

Registered User
لایک‌ها
876
تا زمانی که این فاسدان بی عقل باشن وضع میلان همینه ... بازیکن زیر 36 سال نمیخرن

افت داره براشون

ALL

Registered User
لایک‌ها
18
آلگری امشب با مسئولین میلان ملاقات داشته و گالیانی هم با بخش های مختلف باشگاه رو بهش نشون داده. هنوز رسما چیزی نگفتن ولی فکر کنم معلومه که مربی آینده میلان ماسیمو آلگری سر مربی سابق کالیاری خواهد بود.

Amenocy

کاربر فعال برنامه نویسی
کاربر فعال
لایک‌ها
602
بزگترین افتخارش همین مربیگری کالیاری بوده که 16 ام شدند امسال ! احتمالا" فصل بعد برای بقا میجنگیم

Radiohead

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
184
بزرگترین افتخارش اینه که دو سال پیاپی بهترین مربی سری آ شده (با رای مربی های دیگه ی لیگ). بالاتر از ژوزه خان!
کالیاری رو از یه تیم بی نام و ته جدولی تبدیل کرد به تیمی که میومد جلوی بزرگتر ها گردن کلفتی میکرد. و بازی های جالبی هم انجام میدادن. مربی بدی نیست. امثال آنچلوتی و اسپالتی و ... مگه از کجا شروع کردن؟ پارما و اودینزه و امثالهم. ضمنا چند ماهی هست که اخراج شده از کالیاری (به خاطر اینکه همش شایعه رفتنش به یه تیم بزرگ مثل میلان به گوش میرسید). رتبه 16 دست گل ایشون نیست!

بعدش دیگه نقش مربی هر چقدر مهم باشه به مهمی "خوب بودن تیم" نیست. تا ما بازیکن ها رو درست نکنیم بهترین مربی دنیا هم بیاد نمیتونه کاری کنه.

Last edited:

Amenocy

کاربر فعال برنامه نویسی
کاربر فعال
لایک‌ها
602
بزرگترین افتخارش اینه که دو سال پیاپی بهترین مربی سری آ شده (با رای مربی های دیگه ی لیگ). بالاتر از ژوزه خان!
کالیاری رو از یه تیم بی نام و ته جدولی تبدیل کرد به تیمی که میومد جلوی بزرگتر ها گردن کلفتی میکرد. و بازی های جالبی هم انجام میدادن. مربی بدی نیست. امثال آنچلوتی و اسپالتی و ... مگه از کجا شروع کردن؟ پارما و اودینزه و امثالهم. ضمنا چند ماهی هست که اخراج شده از کالیاری (به خاطر اینکه همش شایعه رفتنش به یه تیم بزرگ مثل میلان به گوش میرسید). رتبه 16 دست گل ایشون نیست!

بعدش دیگه نقش مربی هر چقدر مهم باشه به مهمی "خوب بودن تیم" نیست. تا ما بازیکن ها رو درست نکنیم بهترین مربی دنیا هم بیاد نمیتونه کاری کنه.

اوکی :D نمیدونستم :wacko:

ALL

Registered User
لایک‌ها
18
یکی دو نکته دیگه رو هم که باید در مورد آلگری گفت یکی اینه که همون پارسال هم صحبتش بود که به جای آنجلوتی آلگری بیاد میلان که این اتفاق نیفتاد این چند هفته هم علاوه بر میلان فیورنتینا هم مشغول مذاکره باهاشه چونکه ممکنه پراندلی به تیم ملیایتالیا بره ولی با توجه به اتفاقات این چند روزه فکر کنم به میلان اومدنش بیش از 90 درصد هست.
ولی در مورد خودش دیشب یکی از برنامه های ایتالیایی زبان یه مسائلی در موردش گفت و تحلیلی رو سبک مربی گریش داشت که خوشبختانه زیر نویس انگلیسی داشت مام یه چیزایی فهمیدیم.
اولا اینکه آلگری به عنوان یه استراتژیست درجه یک معروفه و هرچند که تجربه کاری با تیم های بزرگ رو نداره ولی همیشه جلوی تیم های بزرگ خوب بازی میکنه و این استراتژیست بودن و هدفمند بودنش رو به آنجلوتی تشبیه میکردن.

کارشناس برنامه میگفت که : اگه آنجلوتی ترجیح میده همه بازی ها رو 1-0 ببره آلگری نتیجه 3-2 رو ترجیح میده که همین هم دلیل علاقه برلو به اون هست. ضمنا علاوه بر نتایجی که با کالیاری گرفته باید اشاره کنم قبل از اونهم مربی لیورنو بوده که اگه یادتون باشه لیورنو 4 سال پیش چقدر خوب و هجومی بازی میکرد وحتی لوکارلی اون سالها اونجا مهاجم بود و آقای گل هم شد.

ciamac

Registered User
لایک‌ها
10

اقا من جسارتا با این صحبتت مخالفم
تجربه ی مانچو به ما نشون داد که شاید با مربیهایی با این کالیبر که استعداد دارن و جویای نام هم هستن توی سری آ بشه نتیجه گرفت اما لیگ قهرمانان بحثش فرق میکنه! این دست مربی ها باید حداقل با تیمهایی مثل سمپدوریا ,پالرمو و ناپولی توی بازیهای اروپایی خودی نشون بدن بعد جذب تیم های تاپ سری آ بشن. امثال میلان , اینتر و یووه جایی برای آزمون و خطا ی مربیها نیستن.

کالیاری رو از یه تیم بی نام و ته جدولی تبدیل کرد به تیمی که میومد جلوی بزرگتر ها گردن کلفتی میکرد. و بازی های جالبی هم انجام میدادن. مربی بدی نیست. امثال آنچلوتی و اسپالتی و ... مگه از کجا شروع کردن؟

دل نری کجاست الان؟!

بعدش دیگه نقش مربی هر چقدر مهم باشه به مهمی "خوب بودن تیم" نیست

آ آ ... ریسک کردن روی یه بازیکن جوون با یه مربی فرق داره, مثل این میمونه که با خرید یک سری تجهیزات عالی (بازیکن ها) یه اصلحه ی توپ (تیم) بسازی بعد بدیش دست یه بچه که باهاش شلیک کنه!! نتیجه مشخصه! رئال فصل گذشته! :دی (no offence البته)
اینتر این فصل هم مثال نقضی بود برای این صحبتت.

Last edited:

Radiohead

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
184
به نقل از ciamac :
اقا من جسارتا با این صحبتت مخالفم
تجربه ی مانچو به ما نشون داد که شاید با مربیهایی با این کالیبر که استعداد دارن و جویای نام هم هستن توی سری آ بشه نتیجه گرفت اما لیگ قهرمانان بحثش فرق میکنه! این دست مربی ها باید حداقل با تیمهایی مثل سمپدوریا ,پالرمو و ناپولی توی بازیهای اروپایی خودی نشون بدن بعد جذب تیم های تاپ سری آ بشن. امثال میلان , اینتر و یووه جایی برای آزمون و خطا ی مربیها نیستن.
دقیقا با "چی" حرف من مخالفی؟ :D مگه من اصلا صحبتی از لیگ قهرمانان کردم؟
اتفاقا اگه یه عنوان باشه که داریم براش از تشنگی له له میزنیم همون اسکودتو هست!

به علاوه میلان الان از لحاظ نفرات تیمی نیست که مربی بزرگ حاضر بشه بیاد توش کار کنه. تیم داره یه مراحل باز سازی رو میگذرونه (حرف هام شبیه آنکل فستر شده ولی حقیقت داره!). پیر پاتال ها کم کم دارن میرن کنار. بهترین گزینه اتفاقا امثال همین آلگری هست نه مثلا هیدینک! که تیم جوون و تقویت شده رو تا یه سطح نزدیک به سطح مربی های بزرگ برسونه و از اونجا به بعد سکان رو بدن دست یه مربی بزرگ برای قهرمانی های بزرگ.

دل نری کجاست الان؟!
متوجه نمیشم :دی

آ آ ... ریسک کردن روی یه بازیکن جوون با یه مربی فرق داره, مثل این میمونه که با خرید یک سری تجهیزات عالی (بازیکن ها) یه اصلحه ی توپ (تیم) بسازی بعد بدیش دست یه بچه که باهاش شلیک کنه!! نتیجه مشخصه! رئال فصل گذشته! :دی (no offence البته)
اینتر این فصل هم مثال نقضی بود برای این صحبتت.
حرف من اینه که اول باید بستر رو آماده کرد، تیم رو باید از نو ساخت، بازیکن های خوب بهش اضافه کرد و بعد داد دست یه مربی world class. به قول خودشون مرحله ی transition هست الان میلان. به نظر من احتمال اینکه میلان طی دو فصل آینده هم جامی ببره تقریبا 0 هست. ولی این مسیری که "ظاهرا" (چون هنوز قطعی نشده) در پیش گرفتیم مسیر درستی هست.

من کاملا حاضرم برای حداقل یک فصل که شده عملکرد آلگری رو ببینم. نمیدونم چرا حس میکنم موفق میشه. البته به شرط اینکه چند تا بازیکن درست (ژکو، کراسیچ، یه سنتر بک، یه فول بک، یه هافبک!) به تیم اضافه شه.

به نقل از ALL :
یکی دو نکته دیگه رو هم که باید در مورد آلگری گفت یکی اینه که همون پارسال هم صحبتش بود که به جای آنجلوتی آلگری بیاد میلان که این اتفاق نیفتاد این چند هفته هم علاوه بر میلان فیورنتینا هم مشغول مذاکره باهاشه چونکه ممکنه پراندلی به تیم ملیایتالیا بره ولی با توجه به اتفاقات این چند روزه فکر کنم به میلان اومدنش بیش از 90 درصد هست.
ولی در مورد خودش دیشب یکی از برنامه های ایتالیایی زبان یه مسائلی در موردش گفت و تحلیلی رو سبک مربی گریش داشت که خوشبختانه زیر نویس انگلیسی داشت مام یه چیزایی فهمیدیم.
اولا اینکه آلگری به عنوان یه استراتژیست درجه یک معروفه و هرچند که تجربه کاری با تیم های بزرگ رو نداره ولی همیشه جلوی تیم های بزرگ خوب بازی میکنه و این استراتژیست بودن و هدفمند بودنش رو به آنجلوتی تشبیه میکردن.

کارشناس برنامه میگفت که : اگه آنجلوتی ترجیح میده همه بازی ها رو 1-0 ببره آلگری نتیجه 3-2 رو ترجیح میده که همین هم دلیل علاقه برلو به اون هست. ضمنا علاوه بر نتایجی که با کالیاری گرفته باید اشاره کنم قبل از اونهم مربی لیورنو بوده که اگه یادتون باشه لیورنو 4 سال پیش چقدر خوب و هجومی بازی میکرد وحتی لوکارلی اون سالها اونجا مهاجم بود و آقای گل هم شد
مرسی اطلاعات جالبی بود. :happy:

ALL

Registered User
لایک‌ها
18
خبر جديد

گازتا گزارش داده كه كمپاني گازپروم روسيه يه پيشنهاد 250 ميليوني براي خريد 25 درصد سهام ميلان ارائه كرده كه با توجه به رابطه نزديك برلو با پوتين (حتي اگه نميدونيد بدونيد! چند سال پيش پوتين يه تختخاب از اين مدل سلطنتي ها به برلو هديه داد:p كه مثل اينكه برلو طرح ارشادشو معمولا اونجا انجام ميده) احتمال بسته شدن چنين قراردادي زياده.

navid69

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,633
اره منم خوندم فکر کنم اگه این اتفاق بیفته خوب باشه

میلان میتونه با نصف این پول بازیکنانی مثل فابرگاس و تورس بخره

Last edited:

Ronan

Registered User
لایک‌ها
876
خبر جديد

گازتا گزارش داده كه كمپاني گازپروم روسيه يه پيشنهاد 250 ميليوني براي خريد 25 درصد سهام ميلان ارائه كرده كه با توجه به رابطه نزديك برلو با پوتين (حتي اگه نميدونيد بدونيد! چند سال پيش پوتين يه تختخاب از اين مدل سلطنتي ها به برلو هديه داد:p كه مثل اينكه برلو طرح ارشادشو معمولا اونجا انجام ميده) احتمال بسته شدن چنين قراردادي زياده.

خبر خوبیه ... یه خورده پول تزریق شه شاید 6 تا بازیکن درست حسابی بخرن

navid69

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,633
خبر مهم:

یووه میخواهد بوفون وترزگه رو به میلان بده بجاش بورلیو رو بگیره

فکر کنم معامله خوبی باشه مگه نه؟

بالا