به نقل از ciamac :
اقا من جسارتا با این صحبتت مخالفم
تجربه ی مانچو به ما نشون داد که شاید با مربیهایی با این کالیبر که استعداد دارن و جویای نام هم هستن توی سری آ بشه نتیجه گرفت اما لیگ قهرمانان بحثش فرق میکنه! این دست مربی ها باید حداقل با تیمهایی مثل سمپدوریا ,پالرمو و ناپولی توی بازیهای اروپایی خودی نشون بدن بعد جذب تیم های تاپ سری آ بشن. امثال میلان , اینتر و یووه جایی برای آزمون و خطا ی مربیها نیستن.
دقیقا با "چی" حرف من مخالفی؟

مگه من اصلا صحبتی از لیگ قهرمانان کردم؟
اتفاقا اگه یه عنوان باشه که داریم براش از تشنگی له له میزنیم همون اسکودتو هست!
به علاوه میلان الان از لحاظ نفرات تیمی نیست که مربی بزرگ حاضر بشه بیاد توش کار کنه. تیم داره یه مراحل باز سازی رو میگذرونه (حرف هام شبیه آنکل فستر شده ولی حقیقت داره!). پیر پاتال ها
کم کم دارن میرن کنار. بهترین گزینه اتفاقا امثال همین آلگری هست نه مثلا هیدینک! که تیم جوون و تقویت شده رو تا یه سطح نزدیک به سطح مربی های بزرگ برسونه و از اونجا به بعد سکان رو بدن دست یه مربی بزرگ برای قهرمانی های بزرگ.
متوجه نمیشم :دی
آ آ ... ریسک کردن روی یه بازیکن جوون با یه مربی فرق داره, مثل این میمونه که با خرید یک سری تجهیزات عالی (بازیکن ها) یه اصلحه ی توپ (تیم) بسازی بعد بدیش دست یه بچه که باهاش شلیک کنه!! نتیجه مشخصه! رئال فصل گذشته! :دی (no offence البته)
اینتر این فصل هم مثال نقضی بود برای این صحبتت.
حرف من اینه که اول باید بستر رو آماده کرد، تیم رو باید از نو ساخت، بازیکن های خوب بهش اضافه کرد و بعد داد دست یه مربی world class. به قول خودشون مرحله ی transition هست الان میلان. به نظر من احتمال اینکه میلان طی دو فصل آینده هم جامی ببره تقریبا 0 هست. ولی این مسیری که "ظاهرا" (چون هنوز قطعی نشده) در پیش گرفتیم مسیر درستی هست.
من کاملا حاضرم برای حداقل یک فصل که شده عملکرد آلگری رو ببینم. نمیدونم چرا حس میکنم موفق میشه. البته به شرط اینکه چند تا بازیکن درست (ژکو، کراسیچ، یه سنتر بک، یه فول بک، یه هافبک!) به تیم اضافه شه.
به نقل از ALL :
یکی دو نکته دیگه رو هم که باید در مورد آلگری گفت یکی اینه که همون پارسال هم صحبتش بود که به جای آنجلوتی آلگری بیاد میلان که این اتفاق نیفتاد این چند هفته هم علاوه بر میلان فیورنتینا هم مشغول مذاکره باهاشه چونکه ممکنه پراندلی به تیم ملیایتالیا بره ولی با توجه به اتفاقات این چند روزه فکر کنم به میلان اومدنش بیش از 90 درصد هست.
ولی در مورد خودش دیشب یکی از برنامه های ایتالیایی زبان یه مسائلی در موردش گفت و تحلیلی رو سبک مربی گریش داشت که خوشبختانه زیر نویس انگلیسی داشت مام یه چیزایی فهمیدیم.
اولا اینکه آلگری به عنوان یه استراتژیست درجه یک معروفه و هرچند که تجربه کاری با تیم های بزرگ رو نداره ولی همیشه جلوی تیم های بزرگ خوب بازی میکنه و این استراتژیست بودن و هدفمند بودنش رو به آنجلوتی تشبیه میکردن.
کارشناس برنامه میگفت که : اگه آنجلوتی ترجیح میده همه بازی ها رو 1-0 ببره آلگری نتیجه 3-2 رو ترجیح میده که همین هم دلیل علاقه برلو به اون هست. ضمنا علاوه بر نتایجی که با کالیاری گرفته باید اشاره کنم قبل از اونهم مربی لیورنو بوده که اگه یادتون باشه لیورنو 4 سال پیش چقدر خوب و هجومی بازی میکرد وحتی لوکارلی اون سالها اونجا مهاجم بود و آقای گل هم شد
مرسی اطلاعات جالبی بود. :happy: