• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب هواداران آ.ث. میلان

ALL

Registered User
لایک‌ها
18
این خبر تجمع رو کجا خوندی؟ ایول اگه حقیقت داره!

توی twitter در مورد اینکه دارن برنامه میریزن برای تجمع یه چیزایی نوشته بود.مثل اینکه جریان رو اولتراها شروع کردن ولی تا پایان فصل فکر نکنم حرکت علنی بکنن هر چند از جماعتی که مالدینی رو هو کنن هر کاری بر میاد یهو دیدی زدن دوباره دماغ برلو رو شکوندن!.
همین الان هم یه خبر مرتبط با همین موضوع تو گل دیدم.
Milan fans want Silvio Berlusconi out of the club, and they are ready to march through Via Turati demanding he steps down as president.

A group called "Berlusconi Out Of Milan, Protest In Via Turati" has appeared on social networking site Facebook, and it has over 18,000 members.

Fans are furious with another trophyless season, and even more enraged at Fininvest, the club's holding company, who this week said major cut-backs would happen, and that they had spent €237 million in five years on the team.

A protest is now being planned as they attempt to push Berlusconi out. This comes less than 24 hours after Berlusconi allegedly claimed that Leonardo would leave the club, only for his aide Adriano Galliani to deny the whole affair.

Some extracts of the anti-Berlusconi group statement reads:

"Having spent €237m to then find themselves with a team dragging their feet for years is not a note to be proud of, or a justification."

"The management of the club is bordering on the ridiculous."

"We want transparency, and that everyone takes responsibility."

"Milan have become the most ridiculous team in Europe."

Milan clash with Fiorentina at the weekend. They have won just once in their last six games.

من به شخصه آنتی برلوسکنی نیستم و اتفاقا دوست دارم بمونه ولی بابا یکی باید به اینا حالی کنه اگه میخاین کمتر خرج تیم کنین خوب به جونا بازی بدین یعنی من هنوز تو کفم لئو چطور شد که آلبرتازی که دفاع وسط هست و تو تیم منتخب رقابت های جوانان جهان بوده رو بگذاره رو نیمکت و اودو رو که همون پست تخصصیش هم دیگه به درد نمیخوره رو بگذاره دفاع وسط :blink:
یا نمیدونم بازیهای تیم جوانان رو دنبال میکنی یا نه همین الانش هم چند تا بازیکن در حد حداقل ذخیره برا تیم اصلی داریم مثل زیگونی و سیمونه وردی که با گل های همینام بود که قهرمان جام حذفی رقابت های جوانان شدیم وردی که واقعا آینده داره. خوب اگه همینا رو بگذارن تو تیم اشتباه هم بکنن آدم دلش نمی سوزه یا مثلا دروازبان تیم جوانان چیش کمتر از روما هست که باید الکی اونو میخریدیم.
کلا تنها دوتا استراتژی معقولانه هست که میتونه تیم رو از این وضعیت در بیاره یا سرمایه گذاری روی جوانان یا خرج سنگین برا باز سازی تیم .

ALL

Registered User
لایک‌ها
18
1-0 فیورنتینا رو بردیم ولی از دیدن این میلان متاسف شدم ببین کار ما به کجا کشیده که رونالدینیو دوتا دریبل میزنه فردوسی پور میگه بهترین بازیکن میلانه ضمنا من سوال دارم این مانسینی از وقی اومد تو زمین غیر از اون خطایی که کرد کجا بود من اصلا ندیدمش:cool:

Radiohead

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
184
من به شخصه آنتی برلوسکنی نیستم و اتفاقا دوست دارم بمونه ولی بابا یکی باید به اینا حالی کنه اگه میخاین کمتر خرج تیم کنین خوب به جونا بازی بدین یعنی من هنوز تو کفم لئو چطور شد که آلبرتازی که دفاع وسط هست و تو تیم منتخب رقابت های جوانان جهان بوده رو بگذاره رو نیمکت و اودو رو که همون پست تخصصیش هم دیگه به درد نمیخوره رو بگذاره دفاع وسط :blink:
یا نمیدونم بازیهای تیم جوانان رو دنبال میکنی یا نه همین الانش هم چند تا بازیکن در حد حداقل ذخیره برا تیم اصلی داریم مثل زیگونی و سیمونه وردی که با گل های همینام بود که قهرمان جام حذفی رقابت های جوانان شدیم وردی که واقعا آینده داره. خوب اگه همینا رو بگذارن تو تیم اشتباه هم بکنن آدم دلش نمی سوزه یا مثلا دروازبان تیم جوانان چیش کمتر از روما هست که باید الکی اونو میخریدیم.
کلا تنها دوتا استراتژی معقولانه هست که میتونه تیم رو از این وضعیت در بیاره یا سرمایه گذاری روی جوانان یا خرج سنگین برا باز سازی تیم .
این بحث بازی دادن اودو تو دفاع وسط به جای آلبرتاتزی حسابی تو فروم میلان داغ بود :D نمیدونم والا.. شاید به این دلیل که اگه اوددو اشتباه کنه، با توجه به تجربه و البته آخر خط بودنش، چیزی رو از دست نمیده. ولی آلبرتاتزی یه بازیکن جوونه و هر چقدر هم ما بگیم از اوددو بدتر کار نمیکنه، ولی اگه نتونه خوب بازی کنه رو خودش تاثیر منفی میذاره. اگه میخواستیم به جوون ها بازی بدیم باید از اول فصل اینکار رو میکردیم اونهم اول تو جام حذفی و ... نه این مقاطع حساس (که البته امشب با قطعی شدن لیگ قهرمانان دیگه عملا فصل مون غیر حساس هست در دو بازی آخر).

بازی های جوانان رو در حد نتیجه میدونم چی به چیه و اینکه بازیکن های بهتر کیان.

1-0 فیورنتینا رو بردیم ولی از دیدن این میلان متاسف شدم ببین کار ما به کجا کشیده که رونالدینیو دوتا دریبل میزنه فردوسی پور میگه بهترین بازیکن میلانه ضمنا من سوال دارم این مانسینی از وقی اومد تو زمین غیر از اون خطایی که کرد کجا بود من اصلا ندیدمش:cool:
واقعا اسفناک شدیم! رونالدینیو ولی انصافا خوب بود.
هونتلار ندیده بودم ایندق رپا به توپ بشه. بدک نیست کنترلش روی توپ. آوردن اینزاگی به جاش هم یه اشتباه فاحش بود. کلا تعویض ها بد در اومدن و البته از تیمی که چنین نیمکتی داره و چنین بازیکن هایی بیشتر انتظار نمیره.

مانسینی رو هم باید محترمانه پس بدن به اینتر! آشغال جمع کنی که نیست اینجا. اینجا AC Milan ئه!

Ronan

Registered User
لایک‌ها
876
رونالدینهو عالی بود ... چی میگی فقط 2 تا دریبل زد ؟ واقعا جای فکر داره شما بازی رو میبینید یا فقط با تعصب

بی خودی قضاوت میکنی

ALL

Registered User
لایک‌ها
18
این بحث بازی دادن اودو تو دفاع وسط به جای آلبرتاتزی حسابی تو فروم میلان داغ بود :D نمیدونم والا.. شاید به این دلیل که اگه اوددو اشتباه کنه، با توجه به تجربه و البته آخر خط بودنش، چیزی رو از دست نمیده. ولی آلبرتاتزی یه بازیکن جوونه و هر چقدر هم ما بگیم از اوددو بدتر کار نمیکنه، ولی اگه نتونه خوب بازی کنه رو خودش تاثیر منفی میذاره. اگه میخواستیم به جوون ها بازی بدیم باید از اول فصل اینکار رو میکردیم اونهم اول تو جام حذفی و ... نه این مقاطع حساس (که البته امشب با قطعی شدن لیگ قهرمانان دیگه عملا فصل مون غیر حساس هست در دو بازی آخر).

بازی های جوانان رو در حد نتیجه میدونم چی به چیه و اینکه بازیکن های بهتر کیان.

واقعا اسفناک شدیم! رونالدینیو ولی انصافا خوب بود.
هونتلار ندیده بودم ایندق رپا به توپ بشه. بدک نیست کنترلش روی توپ. آوردن اینزاگی به جاش هم یه اشتباه فاحش بود. کلا تعویض ها بد در اومدن و البته از تیمی که چنین نیمکتی داره و چنین بازیکن هایی بیشتر انتظار نمیره.

مانسینی رو هم باید محترمانه پس بدن به اینتر! آشغال جمع کنی که نیست اینجا. اینجا AC Milan ئه!

فرصت که برا استفاده از جوانان زیاد داشتیم ولی متاسفانه به این نتیجه رسیدم که لئو نمیتوته تیم رو کنترل کنه تو فقط ببین چه خبره که چند بازی پیش فاوالی وقتی تعویضش کردن اعتراض کرده! گتوزو هم یادته که نیم فصل چه اوضاعی راه انداخته بود حالا حد اقل میشه گفت گتوزو تو فکر جام جهانیه ولی بقیه مثل اودو و فاوالی و...چی. نظر من رو بخان به نظر من الان فلامینی با اختلاف بهترین هافبک میانیمون هست که متاسفانه فعلا پشت اسم گتوزو و ... و ملیت ایتالیایی اینا اونمهم قبل از جام جهانی و در شرایطی که میلان میخاد حتما چندتایی سهمیه تو تیم لیپی داشته باشه گیر کرده.
هونتلار رو هم بیچاره جای پاتو گذاشته بودن که اصلا پستش اونجا نیست و فقط یکی دو بار که اومد تو محوطه جریمه خطرناک بود هر چند تو همون پست غیر تخصصیش هم بهتر از مانسینی تو پست تخصصیش بازی کرد فقط ای کاش اون صحنه پاس بلندی که رونی داد به جای هونتلار اونجا پاتو بود
رونالدینهو عالی بود ... چی میگی فقط 2 تا دریبل زد ؟ واقعا جای فکر داره شما بازی رو میبینید یا فقط با تعصب
بی خودی قضاوت میکنی

فکر کنم منظورم رو بد بیان کردم قصدم این نبود که بگم رونی فقط دوتا دریبل زد یا اینکه بهترین بازیکنمون نبود میگم ببین چه قدر تیم ما بد شده که رونالدینیو تویه روز معمولیش (نسبط به خودش نه دیگران) راحت و بدون هیچ رقیبی میتونه بهترین بازیکنمون باشه مثلا ببین سایت گل در مورد فاوالی چی نوشته
Favalli: 6 - The veteran defender didn’t make any major miscues or mistakes tonight and will be pleased that his side kept a clean sheet
به فاوالی 6 داده چونکه هیچ کلنگ بازی ضایعی در نیاورده یعنی جدا الان کارشناسا از بازیکنان ما انتظار همین تابلو بازیها رو دارن و وقتی نکنن خودش نکته مثبتیه.

Last edited:

ALL

Registered User
لایک‌ها
18
از نظر خرید بازیکن هم که تاالان خود ماریو یپس تایید کرده که سال آینده در میلان خواهد بود. آستوری هم به احتمال زیاد از کالیاری پس میگیرن البته اسم همین Kroldrup فیورنتینا هم اومده که اول تعجب کردم دیدم دفاع خوبیه ولی بعدش فهمیدم شرایط ما رو داره یعنی بالای 30 ساله و ضمنا قراردادش با فیورنتینا آخر فصل تموم میشه و هنوز تمدید نکرده.
با یه بازیکن از تیم هامبورگ به اسم اوگو که سابقه بازی ملی برا آلمانم داره یه مذاکراتی کردن که 23 سالشه و هم میتونه دفاع چپ بازی کنه هم خط میانی چند وقتی هم هست که صحبت سر ادرسون بازیکن لیون هم هست کهباید دید چه شود.
پ.ن: دیشب مهمون برنامه دیوید لترمن دیوید بکام بود یه سوالایی کرد که کلی خندیدم انصافا این آمریکایی ها هیچی از فوتبال حالیشون نیست. ولی دیوید با وجودی که تو برنامه هم با عصا اومد داخل گفت که دارم تمرین میکنم شاید به جام جهانی برسم ولی من شنیده بودم مصدومیتش جوریه که احتمالا تا چند ماه بعد از جام جهانی هم نمیتونه بازی کنه کسی خبر موثق نداره؟

Radiohead

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
184
پ.ن: دیشب مهمون برنامه دیوید لترمن دیوید بکام بود یه سوالایی کرد که کلی خندیدم انصافا این آمریکایی ها هیچی از فوتبال حالیشون نیست. ولی دیوید با وجودی که تو برنامه هم با عصا اومد داخل گفت که دارم تمرین میکنم شاید به جام جهانی برسم ولی من شنیده بودم مصدومیتش جوریه که احتمالا تا چند ماه بعد از جام جهانی هم نمیتونه بازی کنه کسی خبر موثق نداره؟
آخه شرایط بهبودی مصدومیت برای هر بازیکنی فرق داره. مثلا گتوزو معروفه به اینکه زودتر از موعد مقرر مصدومیتش برطرف میشه. بکهام هم فکر کنم یه جورایی تو این دسته ست.

همون موقع مصدومیتش گفتن با یک معجزه ممکنه برسه. یعنی 100% رد نکردن. اگه خودش میگه شاید برسه، لابد شاید میرسه :دی

Radiohead

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
184
Leo annuncia l'addio
con il Milan è finita

فکر نمیکنم برای فهمیدن این جملات حتی لازم باشه ایتالیایی بدونیم...

مسلما با این تیمی که دستش دادن و مصدومیت هایی که خصوصا برای پاتو و نستا پیش اومد خیلی خوب کار کرد!

حالم داره از سیلویو به هم میخوره. یه جورایی همه میدونن دست کم یکی از دلایلیه که لئو داره میره. خدا میدونه گزینه ی بعدی کی هست. من که فکر نمیکنم هیچ مربی بزرگ و حتی نیمه بزرگی حاضر شه با چنین باشگاه بی انگیزه و چنین تیم فرسوده و متوسطی کار کنه. اگه خوش شانس باشیم یکی مثل Allegri رو بگیریم. وگرنه بعید نیست گالی مربی جوانان رو بیارن کنار تاسوتی و سر و تهش رو هم بیارن!

نکته ی تلخ این نیست که لئو دیگه مربی میلان نیست. اینه که لئو کلا داره میره و به پست قبلی اش هم برنمیگرده. بعد از اینهمه سال به این شکل همه چیز تموم شده. برلوسکونی احمق!

Amenocy

کاربر فعال برنامه نویسی
کاربر فعال
لایک‌ها
602
Leo annuncia l'addio
con il Milan è finita

مسلما با این تیمی که دستش دادن و مصدومیت هایی که خصوصا برای پاتو و نستا پیش اومد خیلی خوب کار کرد!

حالم داره از سیلویو به هم میخوره. یه جورایی همه میدونن دست کم یکی از دلایلیه که لئو داره میره. خدا میدونه گزینه ی بعدی کی هست. من که فکر نمیکنم هیچ مربی بزرگ و حتی نیمه بزرگی حاضر شه با چنین باشگاه بی انگیزه و چنین تیم فرسوده و متوسطی کار کنه. اگه خوش شانس باشیم یکی مثل Allegri رو بگیریم. وگرنه بعید نیست گالی مربی جوانان رو بیارن کنار تاسوتی و سر و تهش رو هم بیارن!

نکته ی تلخ این نیست که لئو دیگه مربی میلان نیست. اینه که لئو کلا داره میره و به پست قبلی اش هم برنمیگرده. بعد از اینهمه سال به این شکل همه چیز تموم شده. برلوسکونی احمق!

حیف شد . (از آنجایی که کسی که میاد بهتر از این نیست :D)

به نظر من بد کار نکرد , تا همین اواخر اگه مصدومیت های کلیدی مثل نستا و پاتو نبودند الان شاید وضعیت خیلی بهتری داشتیم .

تو خبرا بود که سیلوییو قراره به زنش هم پول بده تا طلاق بگیرن ! جزو گرانترین طلاق ها هست .. :D

ژکو هم که میگفتن 100% میلانی هست گویا خبرش جای دیگه میچرخه .

فکر میکنم پلگرینی رو بیاریم بد نیست :دی هرچند اونم نمیاد

Ronan

Registered User
لایک‌ها
876
امیدوارم زودتر این میلان بره دسته 2 تا شایددددددددددددددددددددددد ... شایددددددددددددددددددددددددددددددد

برلوسکنی بفهمه تیم نیاز به بازیکن داره ... لئو بهترین نتیجه هارو گرفت ... بدون بازیکن ... بدون کاکا

تونست سوم شه ... در حالی که میتونست راحت اول شه اگر کاکا بود

دلم واقعا برای لئو میسوزه ... میدونم که خیلییییییییی سختی کشیده این مدت

واقعا حالم از برلوسکنی کثیف و گالیانی بهم میخوره

Mehraɴ

Registered User
لایک‌ها
40
برلوسکنی ع*و*ض*ی !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
حالمو داره بهم میزنه !
آخه کیو میخوان بیارن جای لئو ؟

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
Leo annuncia l'addio
con il Milan è finita

حال میده امسال لئو بره یه تیم دیگه. بعد بزنه میلان رو درب داغون کنه

لعنت به گالی و برلو

Ronan

Registered User
لایک‌ها
876
امروز نوشتن معلوم نیست هنوز بره و ممکنه تمدید کنه ... حالا باید منتظر موند ببینیم چی میشه

Ronan

Registered User
لایک‌ها
876
خوب زدیم ترکوندیم یووه رو ... 2 تا از گلا رو رونی زده ... بازیکنی که دونگا گفته به دردم نمیخوره

بعد رفته علی اکبر استاد اسدی رو دعوت کرده

امیدوارم نظر دونگا عوض بشه :(

یعنی میشه ؟ :)

Radiohead

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
184
فاوالی و دیدا هم هر دو تعویض شدن که تشویق بشن، به این معنی که هر دو آخرین بازی شون رو برای میلان انجام دادن.

باورم نمیشه دیگه فصل بعد دیدایی نیست که ما رو با اشتباهاتش زجر بده. هر چند خب کمی غمگین شدم. از وقتی میلان رو میشناسم دیدا هم تو این تیم بوده. بلاخره کمی نوستالژیک میشه آدم. فاوالی ولی.. نه همچین :دی

@ Ronan

دینهو تو لیست بازیکن های ذخیره هست و اگه مثلا الانو یا کاکا مصدوم بشن جاشون میره جام جهانی.

میشه گفت احتمالش تقریبا 0% هست |:

ادیت: بازی هم 3-0 تموم شد.

هم رفت و هم برگشت 3-0 بردیم. LOL

خداحافظ لئو *اسمایلی گریه* اگه مربی برزیل شدی بعد از جام جهانی، پاتو و دینهو رو هم دریاب!

Last edited:

ALL

Registered User
لایک‌ها
18
لئو نمیتونست با میلان بهتر از این نتیجه بگیره ولی با رفتنش یه مربی خوب و استعداد یاب عالی رواز دست دادیم یادم هست همون موقع که میلان و رئال همزمان با پاتو وارد مذاکره شدن رفت برزیل و همونجا کار رو باهاش نهایی کرد
در مورد جوزپه که البته کلا هیچ وقت بهش علاقه ای نداشتم ولی با رفتنش یه اسم آشنا رو از سال دیگه تو لیست نمیبینیم دیدا رو هم همیشه به خاطر تاریخچش تو میلان دوست خواهم داشت.

خداحافظ لئو ... خداحافظ دیدا .... خداحافظ جوزپه.

آماده شید برای تیم آینده و خریدهای در راه تو سرو کله هم بزنیم;).
فعلا که ماریو یپس و آستوری قطعی شدن پدرو لئون هم میگن 90 درصد کارها انجام شده.

Radiohead

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
184
23m6l52.jpg

wow
درسته که یه سری از همین کساییکه اینجا این بنر رو گرفتن همون کسایی هستن که روز بازی خداحافظی مالدینی اونجوری رفتار کردن و برای همیشه از چشم هر هوادار میلان افتادن.. ولی دستشون برای این یکی درد نکنه :دی

آخرین بازی فصل، در یک روز تعطیل، در مقابل یه حریف دیرینه، و اونوقت جناب برلوسکونی تشریف نداره. واقعا هم unjustified absence !!

Ronan

Registered User
لایک‌ها
876
23m6l52.jpg

wow
درسته که یه سری از همین کساییکه اینجا این بنر رو گرفتن همون کسایی هستن که روز بازی خداحافظی مالدینی اونجوری رفتار کردن و برای همیشه از چشم هر هوادار میلان افتادن.. ولی دستشون برای این یکی درد نکنه :دی

آخرین بازی فصل، در یک روز تعطیل، در مقابل یه حریف دیرینه، و اونوقت جناب برلوسکونی تشریف نداره. واقعا هم unjustified absence !!

توضیح میدادی ببینیم چی نوشته ؟

بالا