خبر مهم:
یووه میخواهد بوفون وترزگه رو به میلان بده بجاش بورلیو رو بگیره
فکر کنم معامله خوبی باشه مگه نه؟
بعید میدونم یووه همچین خریت بزرگی انجام بده
خبر مهم:
یووه میخواهد بوفون وترزگه رو به میلان بده بجاش بورلیو رو بگیره
فکر کنم معامله خوبی باشه مگه نه؟
ولی فقط بوفون بیاد چی میشههههههههههههههههههه
این حرفت من رو یاد مساله ای انداختش
طرف داشته تو دریا ماست میریخته و هم میزده میگن چرا اینکارو میکنی ؟ میگه میخوام دوغ درست کنم
بهش میگن نمیشه که بنده خدا ... میگه میدونم اما اگه بشه چی میشه :lol::lol::lol:
بوفون هیچ جا نمیره.
اگه هم یه وقت خدایی نکرده خواست از جاش تکون بخوره میره انگلیس. که نمیره بازم.
با اینکه یک میلانییم ولی دوست دارم بوفون تو یووه بمونه
ولی خبر الکی نیست
3-2 بازی دوستانه با دی سی یونایتد رو باختیم 2 گلمون رو هم اودو زده!!!:blink: پس منتظر باشید که قرارداد این قهرمان بزرگ تمدید بشه ضمنا در جهت جوان سازی تیم کریستین بروکی رو هم برگردوندن.فاوالی هم هنوز هستش خدا اینا چی فکر میکنن:f34r:
امیدوارم موقت باشه و ردشون کنن برن گم شن دیگه.
فابیانو گمون نکنم بیاد ایجنتش همگفته تا حالا تماسی از میلان نداشتم. کلا هم به این خبرهای سلیت گل چندان اعتباری نیست من خودم به شخصه همیشه خبرهای milannews.it و گازتا رو دنبال میکنم که معتبرترن.
ولی مهمترین خبرهای این 2تا در مورد میلان اینها بوده.
میلان سعی داره از بین درنته از رئال و وندر وید از آژاکس و گرت بیل یکی رو به میلان بیاره.
احتمال زیادی داره که با اومدن آلگری به میلان لازاری بازیکن مورد علاقه خودش رو هم که یک هافبک حجومیه به میلان بیارو و مثل اینکه کالیاری هم خاسته که آستوری رو به اونها بدیم و پالوچی رو هم قرضی برای 2 سال در اختیار اونها قرار بدیم.
سایت گل:
پیشنهاد 30 میلیون یورو میلان به لوکاس باریوس مهاجم 25 ساله بورسیا دورتموند
میلان به دنبال خرید برباتوف :
گفته میشود هزینه این انتقال 22میلیون است
خوب تو ایم بهبوئه جام جهانی معلومه اینا مشغولن..به گزارش خبرگذاری ها و با تایید مسئولین میلان قرارداد ماسیمو آلگری با تیم کالیاری فسخ شد و او به زودی به عنوان مربی جدید میلان رسما قرارداد خواهد بست.