• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب هواداران آ.ث. میلان

ARMF

مدیر بازنشسته ورزش
لایک‌ها
18,108
رونالدینیو در آستانه جدایی از میلان

سایت گل- ماجراجویی های رونالدینیو در میلان به پایان خود نزدیک می شود و او اولین قدم ها برای ترک سن سیرو را برداشته است.
ورود کاسانو زمینه را برای جدایی این ستاره برزیلی فراهم کرده است.
تقریبا راه برگشتی برای این ستاره 30 ساله وجود ندارد و مذاکرات برای تمدید قراردادش با میلان برای سه فصل دیگر کاملا متوقف شده است.
نشریه کوریه ره دلو اسپورت ادعا کرد که این ستاره برزیلی آماده جدایی از میلان است و برادر و مدیر برنامه هایش، روبرتو دی آسیس، مذاکرات با باشگاه های خواهان رونالدینیو را آغاز کرده است.

باشگاه پالمیراس و لوئیس فیلیپه اسکولاری آماده اند تا با قراردادی 3 ساله و دستمزدی معادل 6.8 میلیون یورو برای هر فصل او را به خدمت بگیرند.
این تقریبا معادل قراردادی است که رونالدینیو از مدت ها پیش انتظار داشت باشگاه میلان به او ارائه دهد.
گفته می شود دی آسیس مذاکراتش را با مدیران باشگاه پالمیراس آغاز کرده است. این در حالی است که باشگاه های گرمیو و فلامینگو نیز برای به خدمت گرفتن این بازیکن ابراز تمایل کرده اند اما پیشنهادهای آنها با پیشنهاد باشگاه پالمیراس قابل مقایسه نیست.

Ronan

Registered User
لایک‌ها
876
خبر جالببببببببببببببببببب ... اینتر مربی خودش رو اخراج مرده ( نبیتس ) و گفته مربی تیم ما لئوناردو خواهد بود

موراتی علاقه خاصی به لئوناردو داره و گفته من واقعا لئوناردو رو دوست دارم

باید دید چه رقابتی شکل میگیره بین این 2 تیم ... رقابت جالبی باید باشه :)

ARMF

مدیر بازنشسته ورزش
لایک‌ها
18,108
لئوناردو تا پايان ژوئن 2012 قرارداد بست

به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از توتواسپورت ايتاليا، لئوناردو سرمربي ناموفق سابق آ.ث ميلان كه جاي خود را به آلگري داده اكنون رسما سرمربي تيم فوتبال اينترميلان است.
وي عصر روز گذشته با حضور در دفتر كار موراتي به همراه وكيل خود قراردادي عجيب و دور از انتظار منعقد كرد.
با توجه به قرارداد منعقد شده وي تا پايان ساعت كاري 30 ژوئن 2012 سرمربي اينترميلان خواهد بود.
هر چند موراتي نشان داده كه چندان در قيد تاريخ قرارداد مربيان خود نيست اما عقد اين قرارداد ثابت كرد كه باشگاه اينترميلان چندان دغدغه قرارداد به يك مربي بزرگتر از لئوناردو را ندارد.

leonardo-milan.jpeg

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
همین لئوناردو که با نامهربانی از میلان انداختنش بیرون ببین یک بلایی سر میلان بیاره :)

ARMF

مدیر بازنشسته ورزش
لایک‌ها
18,108
گزارش روز:زلاتان پیش از جدایی از بارسا ، گواردیولا را تهدید کرد

سایت گل- طبق گزارش روز پنجشنبه «اونا اف ام»، زلاتان ایبراهیموویچ زمانی که با مسئولان باشگاه بارسلونا مشغول انجام مذاکرات برای پایان دادن حضورش در نوکمپ بود، پیغامی تهدید آمیز برای آنها داشت. در حالی که پرونده انتقال زلاتان به میلان روی میز قرارداشت و همه منتظر امضای ایبرا برای نهایی شدن این انتقال بودند، ستاره سوئدی گفت:« من امضا نمی کنم.» او در حالی این جمله را برزبان آورد که مسئولان و مدیربرنامه هایش با چهره ای متعجب به او می نگریستند و زلاتان ادامه داد:«تنها به شرطی این را امضا می کنم که چیزی به گواردیولا بگوئید.»

مسئولان باشگاه های بارسلونا و میلان آنچه را که شنیدند باور نکردند و از زلاتان پرسیدند که باید به گواردیولا (که در سالن حاضر نبود) چه بگویند.

پاسخ زلاتان باعث شد تا همه با تعجب بیشتری به اطراف نگاه کنند:«آنچه من می خواهم به او گفته شود این است که اگر در کاتالونیا که نه ، نمی توانم ولی اگر در جای دیگری در اروپا او را ببینم، او را «ناک اوت» می کنم.»

gsghs.jpg

ARMF

مدیر بازنشسته ورزش
لایک‌ها
18,108
كارلو آنچلوتي: ميلان قهرمان سري آ مي شود

سايت گل- كارلو آنچلوتي، سرمربي چلسي، مطمئن است كه ميلان مي تواند اين فصل قهرمان ايتاليا شود.
سرمربي آبي هاي لندن رقابت هاي سري آ را به دقت دنبال مي كند و معتقد است كه تيم سابقش از شانس بيشتري نسبت به بقيه براي قهرماني برخوردار است.
آنچلوتي در مصاحبه با كوريه ره دلو اسپورت گفت:" ميلان بايد از فكرش استفاده كند، در اين صورت قهرمان سري آ خواهند شد. آلگري هم از من بهتر است."

رونالدينيو در آستانه ترك ميلان قرار دارد اما اين مسئله آنچلوتي را شگفت زده نكرده است.

" شرايط رونالدينيو موجب تعجب من نشده است. انتظار اين مسئله را داشتم. شرايط بدني دائما در حال افت است."

روبينيو: كاسانو پسر خوبي است اما شخصيت ويژه اي دارد

سايت گل- روبينيو، ستاره برزيلي ميلان، ادعا كرد آنتونيو كاسانو مي تواند به ميلان كمك كند تا اين تيم اين فصل به يك سه گانه تاريخي دست پيدا كند.
كاسانو روز 3 ژانويه رسما به ميلان خواهد پيوست و با اين تيم براي سپري كردن تعطيلات زمستاني راهي دوبي خواهد شد.
روبينيو كه در رئال مادريد با كاسانو هم بازي بوده، بي صبرانه در انتظار بازي كردن دوباره در كنار اين ستاره جنجالي است.
او در مصاحبه با كوريه ره دلو اسپورت گفت:" كاسانو؟ من مطمئنم كه او مي تواند در تيم ميلان بازي هاي خوبي به نمايش بگذارد و به ما در فتح جام هاي مختلف كمك كند.
من در رئال در كنار او بازي كردم. او بازيكن فوق العاده اي است. او در تمرينات كارهاي خارق العاده اي انجام مي داد. او آدم بدي نيست. كاسانو پسري بسيار بااستعداد و بخشنده است اما شخصيت ويژه اي دارد.
بي صبرانه در انتظار بازي كردن در كنار او هستم. آرزوي من براي سال 2011 فتح همه جام ها با ميلان است. اسكودتو، كوپا ايتاليا و چمپيونز ليگ همه براي ما مهم هستند."

Last edited:

Radiohead

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
184
C_27_photogallery_3740_GroupPhotogallery_listphoto_itemPhoto_3_immagine.jpg

کاسانو IN
رونالدینیو 99% OUT

من که شکایتی ندارم. این رونالدینیو خیلی این اواخر بی خاصیت شده بود آخرین بازی ای که انجام داد هم واقعا بد بود و بی انگیزه و روحیه. کاسانو دو سال جوون تره و البته در حال حاضر خیلی بازیکن بهتریه از رونالدینیو.

فقط اگه یکی بتونه قرص هاش رو سر وقت بهش بده که یه وقت دیوونه بازی در نیاره، ما بقی حله.

C_27_photogallery_3740_GroupPhotogallery_listphoto_itemPhoto_10_immagine.jpg

Ronan

Registered User
لایک‌ها
876
]
کاسانو IN
رونالدینیو 99% OUT

من که شکایتی ندارم. این رونالدینیو خیلی این اواخر بی خاصیت شده بود آخرین بازی ای که انجام داد هم واقعا بد بود و بی انگیزه و روحیه. کاسانو دو سال جوون تره و البته در حال حاضر خیلی بازیکن بهتریه از رونالدینیو.

فقط اگه یکی بتونه قرص هاش رو سر وقت بهش بده که یه وقت دیوونه بازی در نیاره، ما بقی حله.

مشکل همینجاست دقیقا ... تا حالا کسی نتونسته قرصاشو به موقع بهش بده :دی

ARMF

مدیر بازنشسته ورزش
لایک‌ها
18,108
اولين درخواست نامعقول كاسانو از ميلاني ها: مربي شخصي ام را استخدام كنيد

سايت گل- در حالي كه هنوز آنتونيو كاسانو به طور رسمي به ميلان نپيوسته و حتي يك دقيقه نيز براي اين تيم به ميدان نرفته است، با درخواست مربي اختصاصي، اولين جنجالش را در اين باشگاه ايجاد كرده است.

به گزارش توتواسپورت، اين ستاره 28 كه همراه با ساير بازيكنان ميلان براي تعطيلات زمستاني راهي دوبي شده، از باشگاه ميلان خواسته تا مربي اختصاصي اش، آگوستينو تيبائودي، كه مدت هاست با او كار مي كند، را استخدام كنند اما اين درخواست با مخالفت باشگاه ميلان روبرو شد.

ميلاني ها معتقدند كه كار كردن زير نظر دانيله تونياچيني، مربي بدنسازي ميلان، مي تواند كاسانو را به اوج آمادگي برگرداند.

كاسانو آخرين بار روز 24 اكتبر در ديدار سمپدوريا مقابل اينتر كه با تساوي 1-1 به پايان رسيد، به ميدان رفت. گفته مي شود او از آمادگي كامل فاصله گرفته و بايد در دوبي تمرينات فشرده اي را پشت سر بگذارد.

ميلاني ها امروز بعد از ظهر در حالي از فرودگاه مالپنسا راهي دوبي شدند، كه هواداران تيم براي ديدن كاسانو در فرودگاه تجمع كرده بودند.

sadeghbb

Registered User
لایک‌ها
6,160
مبارک باشه انشالا! اگر مدیران لایق تری داشتن مثال(جناب کاشانی) قطعا بجای بازیکن بزرگ به فکر .... بودن!!!
بزرگ بزرگی میاره!
و امیدوارم کاسانو بتونه تو میلان جواب بده تا طلسم این چند ساله شکسته بشه که دیگه پوکیدیم!
البته تلویزیون ما کلا به تیمی به نام میلان اعتقاد نداره و الان چند مدتی میشه بازی هاشو فرت کرده!

ARMF

مدیر بازنشسته ورزش
لایک‌ها
18,108
ميلان وارد دبي شد

به نقل از رويترز، كاروان ميلان بدون رونالدينيو و همراه با خريد تازه خود، كاسانو وارد شهر دبي شد.
اردوي ميلان در دبي 6 روزه است اما اين بازه زماني به صلاحديد طرف ايتاليايي و با توجه به تعطيلي كالچو قابل تغيير است.
اتحاديه فوتبال امارات كليه هزينه‌هاي مربوط به استقرار ميلان در دبي را متقبل شده و روز گذشته نيز استقبال كم‌سابقه‌اي از اين تيم داشته تا حدي كه تشكر رسمي گالياني را در پي داشته است.
شماري از هواداران ايتاليايي ميلان نيز به همراه تيمشان در قالب يك تور 5 روزه راهي دبي شده و در هتلي در نزديكي كاروان ميلان مستقر شده‌اند.
قرار است ميلان در يك بازي تداركاتي به مصاف الاهلي برود اما مذاكره با وكيل اين باشگاه براي بازي با النصر و الوحده همچنان ادامه دارد.
آلگري قصد ندارد در اردوي امارات بازيكنانش را خسته كند و نگاهي نيمه تفريحي به اين اردو در كاروان ميلان مشهود است.

ac%20milan.jpg

ARMF

مدیر بازنشسته ورزش
لایک‌ها
18,108
روبينيو: مي خواهم 10 سال در ميلان بمانم

سايت گل- روبينيو، ستاره برزيلي ميلان، گفت پس از دوره اي نااميد كننده در انگليس و تيم منچسترسيتي، از زندگي در ايتاليا لذت مي برد و اعلام كرد كه دوست دارد در تيم ميلان به دوران بازي اش پايان دهد.

روبينيو كه زوج بسيار خوبي با زلاتان تشكيل داده، نقش زيادي در رسيدن ميلان به صدر جدول سري آ داشت.

او در گفتگو با نشريه كوريه ره دلو اسپورت گفت:" من هم تيمي هاي برزيلي را دوست دارم. ما تيم فوق العاده اي داريم. همان طور كه گتوسو گفته، اين بازي ها نشان دادن هويت واقعي ميلان است.

من از بودن در اينجا راضي هستم و مي خواهم 10 فصل در ميلان بمانم و سپس در سن 36 سالگي از فوتبال خداحافظي كنم."

روبينيو پيش از پيوستن كاكا به رئال، در گفتگو با نشريات انگليسي گفته بود مطمئن است كاكا به منچسترسيتي نمي رود. اكنون در مورد بالوتلي نيز گفته مي شود كه از بودن در سيتي راضي نيست و قصد ترك ايستلند را دارد.

روبينيو در اين مورد گفت:" فكر نمي كنم او بتواند مدت زيادي آنجا بماند."

ibrahimrobinho09.jpg

ماركو فن باستن: لئوناردو با رفتن به اينتر، به ميلان خيانت كرد

سايت گل- ماركو فن باستن، مهاجم سابق ميلان، گفت رفتن لئوناردو به اينتر در واقع خيانت به ميلان است.

لئوناردو جانشين رافا بنيتس در تيم اينتر شد. سرمربي اسپانيايي به دليل نتايج ضعيفش در نيم فصل اول رقابت هاي سري آ از كار بركنار شد.

فن باستن در مصاحبه با شبكه اسكاي گفت:" من مشكلي با اينتر ندارم اما فكر نمي كنم رفتن از خانواده ميلان به اينتر درست باشد. اين مانند يك خيانت است. لئوناردو با شرايط بدي از ميلان جدا شد."

او همچنين به ستايش از تيم اين فصل ميلان، به ويژه مهاجم سوئدي اين تيم پرداخت.

" اين تيم، يك تيم جديد و تازه است. اين تيم داراي بازيكنان باكيفيتي زيادي است اما براي قهرماني در ايتاليا و اروپا، اين تيم بايد بهتر شود. من مطمئنم بودم زلاتان در ميلان خوب كار خواهد كرد. او اين مسئله را قبلا در يوونتوس و اينتر نشان داده بود.

حتي در اسپانيا، او بازي هاي خوبي انجام داد؛ با وجود اينكه بارسلونا با سبك متفاوتي بازي مي كرد و با سرمربي تيم نيز دچار مشكل شده بود.

Van.jpg

ARMF

مدیر بازنشسته ورزش
لایک‌ها
18,108
روبرتو دونادوني: ميلان بدون زلاتان هم تيم قدرتمندي است

سايت گل- روبرتو دونادوني، سرمربي كالياري، كه تيمش بايد روز 6 ژانويه در اولين ديدارش در سال جديد مقابل ميلان قرار بگيرد، تاكيد كرد كه روسونري بدون زلاتان هم تيم خطرناكي است.
زلاتان به دليل محروميت نمي تواند تيمش را در اين ديدار همراهي كند اما در مقابل آنتونيو كاسانو، خريد جديد ميلان و الكساندر پاتو، مهاجم برزيلي تيم كه به تازگي از بند مصدوميت رهايي يافته، مي توانند در اين ديدار روسونري را همراهي كنند.
دونادوني در مصاحبه با سايت اختصاصي باشگاه كالياري گفت:" انتظار يك ديدار سخت مقابل درصنشين ليگ را داريم. حتي بدون زلاتان، آنها تيم قدرتمندي هستند.
بايد با شرايط ذهني مناسب و تمركز راهي ميدان شويم. اين بازي آغاز مجموعه اي از بازي هايي است كه بايد خودمان را در آن امتحان كنيم.
تيم كالياري در ماه ژانويه بايد مقابل پارما، پالرمو، رم و باري نيز قرار بگيرد. آنها در حال حاضر تنها 5 امتياز با منطقه خطر فاصله دارند.

9-5-1388%5CIMAGE633847615596406250.jpg

کاپلو:کاسانو در میلان می درخشد

سایت گل- فابیو کاپلو، سرمربی تیم ملی انگلیس معتقد است که میلان باشگاه خوبی برای کاسانو است تا این ستاره ایتالیایی بتواند خودش را در این تیم بازیابد
مربی سابق تیمهای یوونتوس و رئال مادرید برای لئوناردو، مربی جدید اینتر نیز آرزوی موفقیت کرده.
کاپلو در صحبتهایی که در اسکای منتشر شد، گفت:« میلان جو فوق العاده ای دارد که به فداکاری زیادی نیاز دارد. روسونری الان مدعی اول قهرمانی است و فکر می کنم این می تواند به آنتونیو کمک کند. میلان استیل و سبک خاصی از فوتبال را ارائه می کند و برای بازی در این تیم به ذهنیت خاصی نیاز است.»
دن فابیو در ادامه در مورد حضور لئوناردو برروی نیمکت مربیگری اینتر گفت:« درمورد لئوناردو هم باید بگویم که هر کسی در زندگی اش تصمیماتی می گیرد و این هم تصمیم لئوناردو بوده. افراد شاید علیه این تصمیم باشند ولی من برای او بهترین ها را آرزو می کنم، چون رابطه خوبی با او داشته ام و لئوناردو فرد بسیار باهوشی است.»

ایجنت رونالدینیو:احتمال انتقال او به تیمی اروپایی

سایت گل- روبرتو دی اسیس، برادر و مدیربرنامه های رونالدینیو در صحبتهایی اعلام کرد که انتقال رونالدینیو به تیم اروپایی دیگری، غیرممکن نیست

این در حالی است که این روزها صحبتهای فراوانی در مورد احتمال بازگشت رونالدینیوی 30 ساله به باشگاه برزیلی گرمیو به گوش می رسید.رونالدینیو پیش از پیوستن به پاری سن ژرمن در سال2001، سه فصل در گرمیو توپ می زد.

روبرتو دی اسیس به اسکای سپورت 24 گفت:« من به زودی با گالیانی دیدار خواهم کرد و بدین ترتیب از آینده رونالدینیو مطلع خواهیم شد. نمی توانیم انتقال او به تیم اروپایی را رد کنیم.»
از زمان روی کار آمدن ماسیمیلیانو الگری برروی نیمکت مربیگری میلان، رونالدینیو دیگر جایی در ترکیب روسونری ندارد و با انتقال کاسانو به رختکن این تیم انتظار می رود که دقایق حضور رونالدینیو در ترکیب روسونری از این هم کمتر شود.

Last edited:

ARMF

مدیر بازنشسته ورزش
لایک‌ها
18,108
رونالدينيو و ترک تمرينات ميلان

به نظر مي رسد رونالدينيو به ميلان پشت کرده و بزرگترين علائم نااميدي اش از اين تيم را پس از ترک جلسه تمريني اين تيم، آن هم در زماني که آنتونيو کاسانو تمريناتش را با روسونري از سر گرفت، به نمايش گذاشت
توتومرکاتووب و اسکای سپورت ایتالیا در گزارشی به این نکته اشاره کرد که رونالدینیو پس از اطلاع از لغو قرار ملاقات آدریانو گالیانی با روبرتو دی اسیس، مدیر برنامه هایش به خاطر شرایط بد آب و هوایی در ریو دوژانیرو به شدت ناامید شده است.
پیش از این شنیده می شد که گالیانی قرار است با مدیربرنامه های رونالدینیو برسر لغو قرارداد این ستاره برزیلی و انتقالش به گرمیو برسر مذاکره بنشیند که این دیدار لغو شد.
اخبار به تعویق افتادن این جلسه، ممکن است به معنای عدم بازگشت رونالدینیو به برزیل باشد.بدین ترتیب انتظار می رود که گالیانی و دی اسیس به زودی با هم دیدار کنند. آینده رونالدینیو در میلان و در هفته های اخیر در پس پرده ای از ابهام است و پیوستن کاسانو به رختکن میلان، کار را برای رونالدینیو سخت تر خواهد کرد.

Ronaldinho_Milan2.jpg

میلان قیمت رونالدینیو را تعیین کرد

سایت گل- طبق گزارش منتشره در سرو اورا، روبرتو دی اسیس، برادر و مدیر برنامه های رونالدینیو در صحبتهایی اعلام کرده که سران روسونری برای به فروش رساندن برادرش مبلغ 8 میلیون یورو می خواهند این مبلغ برابر با همان مبلغی است که رونالدینیو تا پایان مهلت قراردادش با میلان در ژوئن سال 2011 دریافت خواهد کرد. اسیس در ادامه صحبتهایش اعلام کرد که تیمهایی از برزیل، انگلیس، اسپانیا و آمریکا خواهان به خدمت گرفتن رونالدینیو هستند و احتمال حضور رونالدینیو در تیمی اروپایی را رد نکرد.

ARMF

مدیر بازنشسته ورزش
لایک‌ها
18,108
جلسه گالیانی و مدیر برنامه های رونالدینیو، ستاره برزیلی در آستانه جدایی

سایت گل- پس از جلسه آدریانو گالیانی با روبرتو دی آسیس، برادر و مدیر برنامه های رونالدینیو، این ستاره برزیلی یک گام دیگر به در خروجی باشگاه میلان نزدیک تر شد. رونالدینیو در رقابت های این فصل چندان مورد توجه آلگری قرار نگرفت و ورود آنتونیو کاسانو به این تیم شرایط را برای او دشوار تر کرد و به همین دلیل تصمیم گرفته باشگاه میلان را ترک کند. گالیانی پیش از این اعلام کرد که این بازیکن برزیلی دیگر جایی در برنامه های میلان ندارد و باشگاهی که بهترین پیشنهاد را ارائه دهد، می تواند رونالدینیو را به خدمت بگیرد اما شبکه اسکای اسپورت اعلام کرد که مدیران باشگاه میلان این اظهارات را رد کردند. با این وجود شایعات در مورد جدایی ستاره سابق بارسا از میلان همچنان ادامه دارد و گرمیو، باشگاهی که رونالدینیو فوتبال را از آن آغاز کرد، از بیشترین شانس برای به خدمت گرفتن او برخوردار است. رونالدینیو در سال 2008 با انتقالی 18.5 میلیون یورویی از بارسا به میلان پیوست

پاتو:امیدوارم لئوناردو در اینتر ناکام باشد

سایت گل- الکساندر پاتو، مهاجم برزیلی میلان امیدوار است که لئوناردو برروی نیمکت مربیگری اینتر موفق نباشد.مربی 41 ساله برزیلی که فصل گذشته مربی میلان بود و با این تیم مبه رده سوم رقابتهای سری آ رسید،روز چهارشنبه به عنوان مربی جدید اینتر معارفه شد.
این در حالی است که او در میلان عملکرد مثبتی داشت ولی به خاطر اختلاف نظربا سیلویو برلوسکونی از سمت خود برکنار شد.
در این میان، الکساندر پاتو، ستاره برزیلی میلان در صحبتهایی دراین رابطه گفت:«هرکسی تصمیمی که به نظرش درست می آید می گیرد.لئوناردو الان یک مربی حرفه ای است و باید به تصمیمی که او برای ادامه کارش گرفته احترام گذاشت. به رغم این صحبت امیدوارم که او در اینتر موفق نباشد! چون میلان به قهرمانی در اسکودتو و کسب عناوین به مراتب بیش از اینها نیاز دارد.»
میلان در حال حاضر با 13 امتیاز برتری نسبت به اینتر در صدر جدول رقابتهای سری آ قرار دارد.

ARMF

مدیر بازنشسته ورزش
لایک‌ها
18,108
مصدومیت بواتنگ و آملیا در اردوی میلان در دوبی

سایت گل- کوین پرینس بواتنگ و مارکو آملیا هر دو در جریان اردوی تمرینی میلان در دوبی مصدوم شده اند طبق گزارش منتشره در توتوسپورت،ستاره غنایی در جریان تمرینات تیمش از ناحیه کشاله ران مصدوم شده و به نظر می رسد که در روزهای ابتدایی ژانویه به ترکیب تیمش بازخواهد گشت و به محض بازگشت از دوبی به ایتالیا، تمریناتش را ازسر خواهد گرفت تا به اولین دیدار تیمش در رقابتهای سری آ در سال جدید میلادی برسد از سوی دیگر آملیا، دروازه بان میلان هم به دلیل مصدومیت در ناحیه دست چپ، به بیمارستان منتقل شد و به نظر می رسد که برای چند روزی از میادین به دور باشد. از سوی دیگر شنیده می شود که الکساندر پاتو، مهاجم برزیلی میلان، طبق برنامه ریزی دوران بازیابی اش را طی می کند.در حالی که او حدود دو ماه پیش مصدوم شده بود، انتظار می رود که ششم ژانویه دردیدار مقابل کالیاری به میادین بازگردد.

Kevin-Prince-Boateng-1.jpg

Ronan

Registered User
لایک‌ها
876
مصدومیت بواتنگ و آملیا در اردوی میلان در دوبی

سایت گل- کوین پرینس بواتنگ و مارکو آملیا هر دو در جریان اردوی تمرینی میلان در دوبی مصدوم شده اند طبق گزارش منتشره در توتوسپورت،ستاره غنایی در جریان تمرینات تیمش از ناحیه کشاله ران مصدوم شده و به نظر می رسد که در روزهای ابتدایی ژانویه به ترکیب تیمش بازخواهد گشت و به محض بازگشت از دوبی به ایتالیا، تمریناتش را ازسر خواهد گرفت تا به اولین دیدار تیمش در رقابتهای سری آ در سال جدید میلادی برسد از سوی دیگر آملیا، دروازه بان میلان هم به دلیل مصدومیت در ناحیه دست چپ، به بیمارستان منتقل شد و به نظر می رسد که برای چند روزی از میادین به دور باشد. از سوی دیگر شنیده می شود که الکساندر پاتو، مهاجم برزیلی میلان، طبق برنامه ریزی دوران بازیابی اش را طی می کند.در حالی که او حدود دو ماه پیش مصدوم شده بود، انتظار می رود که ششم ژانویه دردیدار مقابل کالیاری به میادین بازگردد.

Kevin-Prince-Boateng-1.jpg

امیدوارم بوآتنگ زود تر خوب بشه ... خیلی به کارمون میاد مخصوصا وقتی که کرگدن ( گتوسو ) خوب بازی نکنه یا

مصدوم باشه ... در کل زیاد از آلگری خوشم نمیاد ... مربی بزرگی نیست ... بد کار نکرده اما مشخص مربی بزگی

نیستش ... دوست دارم ونگر - ریکارد - فیل بزرگ اسکولاری بیان بالا سر تیم

حالا فردا این آلگری رو میندازن بیرون بارسی رو میکنن مربی :wacko:

ARMF

مدیر بازنشسته ورزش
لایک‌ها
18,108
کلا در سیاستهای کلان میلان در این سالها یه جور خست عذاب آور دیده میشه. چه از بابت خرید بازیکن و چه استخدام مربی. این چند ساله - جز امسال - نه بازیکن بزرگی اومد تو تیم که رو فرم باشه و نه مربی مایه داری اومد بالای سر تیم. البته باشگاه خصوصیه و بحران اقتصادی هم هست ولی فکر میکنم اینا حاصل عملکرد مدیریت نه چندان قدرتمنده. گالیانی سالهاست تیم رو هدایت میکنه، بسیار هم افتخار آفرین بوده ولی به نظرم عملکرد سالهای اخیرش با توجه به نتایج به دست اومده زیر سوال هست. فکر میکنم یه مدیر ورزشی به روز، حداقل کنار دست گالیانی و با استفاده از تجربه اون، میتونه گره گشا باشه. هم در درک فنی مربیها و هم بازیکنهایی که به تیم میان. ببینید رئال داره از زیدان و اینتر از فیگو استفاده میکنه. چرا میلان نه؟

navid69

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,633
میلان بازی رو 2 -1 برد گلهای این بازی رو سیدورف در دقیقه 39 برتا دقیقه 73 (بازیکن پریماورای ) و حسن برای الاهلی دقیقه 86 به ثمر رسوندن

اددو عالی بازی کرد :eek:. کاسانو باشماره99 وعلی کریمی باشماره88 بازی کردن .زلاتان هم اخر بازی با مربی الاهلی درگیر شد:eek:

EMIRATES-CHALLENGE-CUP.jpg

Last edited:
بالا