• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب هواداران آ.ث. میلان

Ronan

Registered User
لایک‌ها
876
فکر کن...! با فرانک رایکارد هم بازی بوده تو آژاکس... با داوور شوکر تو رئال ... هم بازیاش تا حالا 2-3 تا تیم عوض کردن، البته به عنوان سرمربی... :D

مثل زالو چسبیده رو تیم و کاری جز گند زدن به تیم رو نداره ... پیرلو هم کم کم داره بهش نزدیک میشه

15 بازی افتضاح - 1 بازی معمولی - 1 بازی خوب

ARMF

مدیر بازنشسته ورزش
لایک‌ها
18,108
تیم میلان در دهه هفتاد میلادی که با شکست 2-1 تیم لیرس بلژیک، به فینال حام یوفا راه یافت...

ARMF

مدیر بازنشسته ورزش
لایک‌ها
18,108
سایت گل – رونالدینیو، بازی‌ساز میلان شاید در ژانویه این تیم را ترک کند.

او نتوانسته جایی ثابت در ترکیب تیم ماسیمیلیانو آلگری بیابد و در این فصل دچار مصدومیت‌هایی هم شده است. روبرتو دی‌آسیس، برادر و مدیر برنامه‌های او گفته او شاید از میلان برود.

قرارداد رونالدینیو 30 ساله با میلان در پایان فصل منقضی می‌شود و او ممکن است همین ماه آینده از میلان برود.

دی‌آسیس می‌گوید: «فوتبال بسیار سریع پیش می‌رود. امروز رفتن از میلان دشوار به نظر می‌رسد، اما معلوم نیست در چند روز آینده چه خواهد شد. همه چیز ناگهان تغییر می‌کند.

بازگشت به برزیل به او اجازه می‌دهد دو قهرمانی که آنها را کم دارد به دست بیاورد: کوپا لیبرتادورس و قهرمانی برزیل را. برای او بسیار مهم است این دو جام را به ویترین افتخاراتش بیفزاید.

اما او کجا خواهد رفت؟ بستگی به باشگاه، مربی و پروژه‌ای دارد که به او پیشنهاد می‌شود.»

ronaldinho-milan.jpg

ARMF

مدیر بازنشسته ورزش
لایک‌ها
18,108
سایت گل – تیاگو سیلوا و الکساندر پاتو شاید در 27 دسامبر به میادین بازگردند.

هفته گذشته ترس از این وجود داشت که سیلوا پس از کشیدگی منیسک مقابل آژاکس در لیگ قهرمانان شش ماه دور از میادین باشد، اما دانیله تونیاچینی، رییس بخش پزشکی میلان می‌گوید که مصدومیت او آن قدر که انتظار می‌رفت جدی نیست.

او می‌گوید: «پاتو در 27 دسامبر در کنار بقیه بازیکنان خواهد بود. تیاگو سیلوا هم همین طور. یکی از افراد کادر پزشکی در برزیل به همراه سیلوا است و گفته او در راه بهبودی است.»

او همچنین از فیزیک زلاتان ایبراهیموویچ تمجید کرده: «او از نظر ساختار فیزیکی‌اش توپ طلا را می‌گیرد و بهترین در دنیاست.»

1282551367.jpg

ALL

Registered User
لایک‌ها
18
تو قرعه کشی خوردیم به تاتنهام که میتونه بازی خیلی سختی باشه. از طرف دیگه هم مثل اینکه میخوان کاسانو رو بخرن البته قراردادش فقط یه گیر 5 میلیونی داره که اونم کچل باز شروع کرده زدن تو سر مال گفته ما 5میلیون نداریم بدیم آخرشم اینم مفت خرش میکنن میره. ولی از این اخلاقش میترسم یهو دیدین خودش و زلاتان سر تمرین به هم تیراندازی کردن:p ضمنا تعجبم چرا این اینتری ها نمیخرنش.

ARMF

مدیر بازنشسته ورزش
لایک‌ها
18,108
نستا: می خواهم در میلان بمانم

سایت گل- الساندرو نستا، مدافع باتجربه میلان، از مدیران این باشگاه خواسته تا با شتاب بیشتری مذاکرات تمدید قرارداد را پیگیری کنند و به این ترتیب تمایلش برای ماندن در این باشگاه را اعلام کرده است.

قرارداد فعلی این مدافع 34 ساله در تابستان 2011 به پایان می رسد اما هنوز قراردادش را با روسونری تمدید نکرده است. باشگاه میلانی تصمیم گرفته که در ماه مارس در مورد تمدید قرارداد بازیکنانش تصمیم گیری کند.

با این وجود در حالی که شایعات حاکی از بازگشت نستا به باشگاه لاتزیو است، او تاکید کرده که می خواهد در سن سیرو بماند.

او در گفتگو با نشریه کوریه ره دلو اسپورت گفت:" آینده من؟ این مسئله به من بستگی ندارد. من می خواهم بمانم و به حضورم در این تیم ادامه بدهم.

در ماه مارس تصمیم گیری خواهم کرد و باید ببینم چه اتفاقی رخ خواهد داد. تمدید قرارداد؟ باشگاه در این زمینه استراتژی مشخصی دارد و در انتظار پاسخ سایر بازیکنان است.

اما من می خواهم اینجا بمانم و فصل آینده نیز با این تیم در لیگ قهرمانان اروپا بازی کنم."

میلانی ها این فصل روزهای درخشانی را سپری کرده اند و نستا امیدوار است که این روند ادامه داشته باشد.

" ما می توانیم به این روند ادامه بدهیم و در این تردیدی وجود ندارد."

player_74_allesandro%20nesta.jpg

کاسانو با پیراهن میلان در برنامه تلویزیونی: این پیراهن به من می آید

سایت گل- میهمان این برنامه Striscia la Notizia که برنامه تلویزیونی محبوبی در ایتالیا به شمار می رود، آنتونیو کاسانو بود. سال گذشته یکی از مجریان این برنامه با حقه پیراهن میلان را برتن بالوتلی کرده بود و این بار نوبت کاسانو بود.

این بار ماریو استافلی پیراهن میلان را به کاسانو داد و کاسانو قبل از آنکه پیراهن را بپوشد،گفت:« بد نیست..بد است؟؟؟ به من می آید.»

کاسانو ادامه داد:« چه کسی حاضر به پذیرش پیشنهاد میلان نیست؟ میلان یکی از بزرگترین تیمهای تاریخ است. در رئال مادرید یک فاجعه بود. باید ببینیم در روزهای آتی چه اتفاقاتی خواهد افتاد. هنوز جزئیات کوچکی برای نهایی شدن ماجرا باقی است.»

cassano.efe.mdeportivo.jpg

zxcvmohsen

Registered User
لایک‌ها
25
اه

این بوریلو فعلا ما رو عقب انداخته
یکی عقبیم

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
میلا بازی رو 1 - 0 واگذار کرد.

Ronan

Registered User
لایک‌ها
876
متاسفانه به رم باختیم ... باخت بدی بود ... این رم معلوم نیست چه تیمیه ... اینتر و میلانو میبره از اون ور به کاتانیا

و آسکولی میبازه ... این قدر بدم میاد از این تیمای بدون هویت و شخصیت :D

H-C

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
414
متاسفانه به رم باختیم ... باخت بدی بود ... این رم معلوم نیست چه تیمیه ... اینتر و میلانو میبره از اون ور به کاتانیا

و آسکولی میبازه ... این قدر بدم میاد از این تیمای بدون هویت و شخصیت :D

سلام !
crazy.gif

ARMF

مدیر بازنشسته ورزش
لایک‌ها
18,108
ده روسی رونالدینیو رو هل داد توی محوطه جریمه... تک به تک زلاتان هم مطمئن نیستم که آفساید بود ولی اون حرکتش و اخطار مفتی که گرفت احمقانه بود.
اینجور بازیا بهترین موقعیت برای فرار کردن توی جدوله... حیف که از دست رفت... :(

Radiohead

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
184
بازی دیشب حسابی دست به آب گرفت به اعصاب ما. وحشتناک بد بازی کردیم و بی اغراق و تعارف و .. میگم، سیدورف بدترین بازی عمرش رو انجام داد. تا حدی افتضاح که کم کم سر و صدای تماشاگر ها در اومد. زلاتان دو تا تک به تک خراب کرد. روبینیو معلوم نبود کجا بود. پیرلو همون اول کار مصدوم شد و یک ماه مرخصی.

فقط یک نفر تو میلان خوب (عالی) بود و اون همانا نستای کبیر بود.

بعضی از تماشاگر ها بوریه لو رو jeer کردن (چی معنی میشه؟ :دی) که به نظرم جالب نبود. انگار نه انگار همین یک سال پیش اینجا بود و محبوب هم بود. شاید به خاطر مدل موی رقت انگیزش بود!

ARMF

مدیر بازنشسته ورزش
لایک‌ها
18,108
براي پيوستن به ميلان؛ كاسانو 5 ميليون يوروي رئال را مي پردازد

سايت گل- آنتونيو كاسانو، ستاره جنجالي باشگاه سمپدوريا، قصد دارد با پرداخت 5 ميليون يورو به باشگاه سابقش، رئال مادريد، همه شرايط را براي پيوستنش به ميلان فراهم كند.

فلورنيتنو پرس، رئيس باشگاه رئال، اعلام كرده بود حاضر نيست از اين مبلغ چشم پوشي كند و ميلاني ها نيز گفته بودند نمي توانند چنين مبلغي را پرداخت كنند و اين مسئله موجب شد تا كاسانو شخصا دست به كار شود.

به گزارش نشريه گاتزتا دلو اسپورت، اين ستاره 28 ساله قصد دارد هر طوري شد در بازار نقل و انتقالات زمستاني راهي ميلان شود و به همين دليل حاضر شده مبلغ مورد نظر باشگاه رئال را به آنها بپردازد.

آدريانو گالياني، نايب رئيس باشگاه ميلان چند روز قبل اعلام كرده بود كه اين باشگاه نمي تواند براي به خدمت گرفتن كاسانو پول زيادي هزينه كند اما علاقه مندي روسونري براي خريد اين بازيكن را تاييد كرده بود.

باشگاه سمپدوريا بعد از درگيري كاسانو با ريكاردو گارونه، رئيس باشگاه، از كميته انظباطي فدراسيون فوتبال ايتاليا خواسته بود قرارداد اين بازيكن را فسخ كنند اما كميته انظباطي اين مسئله را نپذيرفت، با اين وجود دستمزد كاسانو به نصف كاهش پيدا كرد.

كاسانو كه روز جمعه در يك برنامه تلويزيوني شركت كرده بود، با در دست گرفتن پيراهن تيم ميلان گفت:"‌به من مي آيد؟ اين طور نيست؟ كدام بازيكن است كه دوست نداشته باشد براي ميلان بازي كند."

"پيرلو" يک ماه خانه نشين شد

آندره پيرلو، هافبک تيم فوتبال ميلان، به دليل آسيب ديدگي از ناحيه ران تا يک هفته قادر به همراهي اين تيم نخواهد بود.
پیرلو در دیدار شنبه شب با رم که به شکست یک بر صفر میلان در ورزشگاه خانگی انجامید، از ناحیه ران دچار کشیدگی شد و تا یک ماه قادر نخواهد بود این تیم را همراهی کند.
بر پایه گزارش خبرگزاری فرانسه، پیرلو تیم فوتبال میلان را در اردوی تمرینی دوبی در تعطیلات زمستانی که دو و نیم هفته به طول می انجامد همراهی خواهد کرد.
یکی از مقامات باشگاه میلان در این خصوص اظهار داشت: پیرلو در دوبی تیم ما را همراهی خواهد کرد. گرمای هوای آنجا به بهبود وضعیت او کمک می کند.

ARMF

مدیر بازنشسته ورزش
لایک‌ها
18,108
برلوسکونی و تائید خبر خرید کاسانو

سایت گل- سیلویو برلوسکونی، رئیس باشگاه میلان در صحبتهایی اعلام کرد که این باشگاه، آنتونیو کاسانو مهاجم باشگاه سمپدوریا را به خدمت خواهد گرفت

برلوسکونی در صحبتهایی به آندکرونوس گفت:« بله، ما کاسانو را به خدمت خواهیم گرفت.من از شیوه بازی تیم واقعا راضی هستم.»

از سوی دیگر رئیس روسونری ناامیدی اش رااز عملکردهای اخیر رونالدینیو بروز داد و گفت:« برای رونالدو متاسفم.در حال حاضر او به اندازه ای که می تواند برای تیم خوب بازی نمی کند یا به آن خوبی که انتظار می رود،تمرین نمی کند.»

کاسانو ممکن است مجبور شود تا مبلغ 5 میلیون یوروبه رئال مادرید پرداخت کند تا بتواند سمپدوریا را ترک کند

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
کاسانو بازیکن بدی نیست. حاشیه داره اما امیدوارم ادم شده باشه.

ARMF

مدیر بازنشسته ورزش
لایک‌ها
18,108
بالوتلی: روزی در میلان کنار ایبرا بازی خواهم کرد

سايت گل - ماریو بالوتلی اذعان داشت که علاقه دارد تا روزی در کنار ایبرا در میلان بازی کند، سوپر ماریو علاقه زیادی دارد تا در آینده به روسونری بپیوندد و لباس سرخ مشکی را کنار ایبرا بر تن کند.
بالوتلی پس از کسب جایزه گولدن بوی ایتالیا و در اشاره به درخواست ایبرا نسبت به پیوستن او به میلان در مصاحبه با توتو اسپورت گفت: ایبرا از من خواسته تا به سن سیرو و به کمک او بیایم و من علاقه دارم روزی لباس میلان را بر تن کنم و با ایبرا زوج خط حمله تیم مورد علاقه ام را تشکیل دهیم.
به هر حال قبل از خروج از انگلیس او می خواهد به موفقیت های در منچستر سیتی برسد و در این رابطه می گوید: می خواهم حداقل دو چیز را در انگلیس بدست آورم، قهرمانی در لیگ انگلیس و لیگ اروپا.
سوپر ماریو در بازی های سال گذشته تیم زیر 21 سال ایتالیا نمایش بسیار خوبی داشته است و در این رابطه می گوید: از رسیدن به جایزه گولدن بوی توتو اسپورت بسیار خوشحال هستم، دو سال قبل ششم شدم، سال گذشته چهارم و حالا نوبت من بود، هر سال پیشرفت کرده ام.

Amenocy

کاربر فعال برنامه نویسی
کاربر فعال
لایک‌ها
602
بالوتلی: روزی در میلان کنار ایبرا بازی خواهم کرد

سايت گل - ماریو بالوتلی اذعان داشت که علاقه دارد تا روزی در کنار ایبرا در میلان بازی کند، سوپر ماریو علاقه زیادی دارد تا در آینده به روسونری بپیوندد و لباس سرخ مشکی را کنار ایبرا بر تن کند.
بالوتلی پس از کسب جایزه گولدن بوی ایتالیا و در اشاره به درخواست ایبرا نسبت به پیوستن او به میلان در مصاحبه با توتو اسپورت گفت: ایبرا از من خواسته تا به سن سیرو و به کمک او بیایم و من علاقه دارم روزی لباس میلان را بر تن کنم و با ایبرا زوج خط حمله تیم مورد علاقه ام را تشکیل دهیم.
به هر حال قبل از خروج از انگلیس او می خواهد به موفقیت های در منچستر سیتی برسد و در این رابطه می گوید: می خواهم حداقل دو چیز را در انگلیس بدست آورم، قهرمانی در لیگ انگلیس و لیگ اروپا.
سوپر ماریو در بازی های سال گذشته تیم زیر 21 سال ایتالیا نمایش بسیار خوبی داشته است و در این رابطه می گوید: از رسیدن به جایزه گولدن بوی توتو اسپورت بسیار خوشحال هستم، دو سال قبل ششم شدم، سال گذشته چهارم و حالا نوبت من بود، هر سال پیشرفت کرده ام.

اینم داره به اینتری ها حرس میده

بالا