نستا: می خواهم در میلان بمانم
سایت گل- الساندرو نستا، مدافع باتجربه میلان، از مدیران این باشگاه خواسته تا با شتاب بیشتری مذاکرات تمدید قرارداد را پیگیری کنند و به این ترتیب تمایلش برای ماندن در این باشگاه را اعلام کرده است.
قرارداد فعلی این مدافع 34 ساله در تابستان 2011 به پایان می رسد اما هنوز قراردادش را با روسونری تمدید نکرده است. باشگاه میلانی تصمیم گرفته که در ماه مارس در مورد تمدید قرارداد بازیکنانش تصمیم گیری کند.
با این وجود در حالی که شایعات حاکی از بازگشت نستا به باشگاه لاتزیو است، او تاکید کرده که می خواهد در سن سیرو بماند.
او در گفتگو با نشریه کوریه ره دلو اسپورت گفت:" آینده من؟ این مسئله به من بستگی ندارد. من می خواهم بمانم و به حضورم در این تیم ادامه بدهم.
در ماه مارس تصمیم گیری خواهم کرد و باید ببینم چه اتفاقی رخ خواهد داد. تمدید قرارداد؟ باشگاه در این زمینه استراتژی مشخصی دارد و در انتظار پاسخ سایر بازیکنان است.
اما من می خواهم اینجا بمانم و فصل آینده نیز با این تیم در لیگ قهرمانان اروپا بازی کنم."
میلانی ها این فصل روزهای درخشانی را سپری کرده اند و نستا امیدوار است که این روند ادامه داشته باشد.
" ما می توانیم به این روند ادامه بدهیم و در این تردیدی وجود ندارد."
کاسانو با پیراهن میلان در برنامه تلویزیونی: این پیراهن به من می آید
سایت گل- میهمان این برنامه Striscia la Notizia که برنامه تلویزیونی محبوبی در ایتالیا به شمار می رود، آنتونیو کاسانو بود. سال گذشته یکی از مجریان این برنامه با حقه پیراهن میلان را برتن بالوتلی کرده بود و این بار نوبت کاسانو بود.
این بار ماریو استافلی پیراهن میلان را به کاسانو داد و کاسانو قبل از آنکه پیراهن را بپوشد،گفت:« بد نیست..بد است؟؟؟ به من می آید.»
کاسانو ادامه داد:« چه کسی حاضر به پذیرش پیشنهاد میلان نیست؟ میلان یکی از بزرگترین تیمهای تاریخ است. در رئال مادرید یک فاجعه بود. باید ببینیم در روزهای آتی چه اتفاقاتی خواهد افتاد. هنوز جزئیات کوچکی برای نهایی شدن ماجرا باقی است.»