• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب هواداران آ.ث. میلان

navid69

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,633
چراغ سبز برلوسکونی به کاکا!

نه آدریانو گالیانی و نه آریدو برایدا ,تنها سیلویو برلوسکونی مالک میلان از بازگشت کاکا استقبال کرد و به نوعی درهای میلان را به روی وی باز کرد.

شایعه ها از آنجایی نشات گرفت که پدر کاکا که مدیر برنامه های او نیز می باشد هفته گذشته در ورزشگاه سن سیرو حضور داشت و به نظر می رسید برای بازگشت پسرش پس از 18 ماه مصدومیت در اسپانیا به میلان بازگشته است,هر چند که خود او این مسئله را تکذیب کرد.

برلوسکونی در آخرین صحبت های خود امروز به توتو اسپورت ایتالیا گفت " اگر باشگاه مادریدی قصد فروش او را داشته باشد این یک خبر خوب است و اگر کاکا مایل به بازگشت باشد این بهترین خبر برای هواداران و باشگاه است."

"من فکر نمی کنم این اتفاق در حال حاضر رخ دهد اما اگر خود او مایل به بازگشت باشد این می تواند خبری خوب برای باشگاه و هواداران باشد"

برلوسکونی در رابطه با بازی فردا شب میلان برابر تاتنهام که یکی از حساس ترین مسابقات اروپایی این فصل میلان است به مانند همیشه با اعتماد به نفس کاملی گفت :

"پیروزی برابر یوونتوس در تورین خیلی ارزشمند و برای ما بسیار مهم بود و ما از ابتدا در صدر بودیم و برای اسکودتو جنگیدیم پس در ادامه نیز همین کار را انجام خواهیم داد"

navid69

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,633
بازیکنان دعوت شده : تاتنهام-میلان

مصدومین روسونری

----------------------------------------
ماسیمو آمبروزینی , آندرآ پیرلو و فیلیپو اینزاگی

محرومین روسونری
-----------------------------------------
گنارو گتوزو

لیست بازیکنان دعوت شده روسونری
----------------------------------------

دروازه بان : کریستین آبیاتی , مارکو آملیا و فلاویو روما

خط دفاعی : ایگنازیو آباته , لوکا آنتونینی ,بونرا , مارک یانکولووسکی ,نیکولا لگروتالیه, الساندرو نستا ,

ماسیمو اوددو , سوکراتیس , تیاگو سیلوا , زامبروتا و ماریو یپس

خط میانی : کوین پرینس بوآتنگ ,متیو فلامینی ,الکساندر مرکل , کلارنس سیدورف ,رودنی استرسر

خط حمله : زلاتان ایبراهیموویچ , الکساندر پاتو و روبینیو

گالیانی خطاب به تیمهای خواهان مکسس:اجازه دهید مرد فرانسوی خودش تیمش را انتخاب کند!!!

گالیانی در مصاحبه با استودیو اسپورتیوا گفت:این روشن است که در ماه ژوئن باشگاه رم فیلیپ مکسس را بازیکن آزاد معرفی می کند ولی به نظر من هنوز زود است که در مورد بازار نقل و انتقالات صحبت کنیم.به نظر من باید اجازه دهید مرد فرانسوی رم باشگاهش را خودش انتخاب کند

ALL

Registered User
لایک‌ها
18
از صمیم قلب ارزو میکنم رئال کاکا رو نفروشه اگه از رئال بندازش بیرون دیگه روحیه ای براش نمیمونه و نابود میشه مثل شوا.

Radiohead

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
184
من راستش تا وقتیکه کاکا برنگرده میلان برام مهم نیست میمونه رئال یا میره از اون تیم..

در مورد بازی امشب، واقعا نمیدونم باید چه احساسی داشته باشم! بازی رفت اینهمه موقعیت ساختیم و روی یه ضد حمله گل خوردیم. تو هفته های اخیر تو لیگ خیلی بهتر از تاتنهام بودیم که حتی به بلکپول هم باخت.

به امید صعود ولی همیشه گفتم باز هم میگم، بردن لیگ برای من یکی که خیلی مهمتره تا صعود به مرحله ی بعدی لیگی که میدونیم قهرمانش نخواهیم شد!

Ronan

Registered User
لایک‌ها
876
از صمیم قلب ارزو میکنم رئال کاکا رو نفروشه اگه از رئال بندازش بیرون دیگه روحیه ای براش نمیمونه و نابود میشه مثل شوا.

من که از صمیم قلب دوست دارم کاکا برگرده میلان ... یا بره بارسا ... تو رئال داره حروم میشه

به نظرم دکترای رئال یا بدن سازاش مشکل دارن ... 100 % شک ندارم ... چون اگر دقت کنید رئال همیشه مصدومای

طولانی مدت و نافرم داره ... در صورتی که تا زمانی که تو تیمای قبلیشون بودن این مسایل نبوده

نمیدونم مشکل از کدومشونه

من راستش تا وقتیکه کاکا برنگرده میلان برام مهم نیست میمونه رئال یا میره از اون تیم..

در مورد بازی امشب، واقعا نمیدونم باید چه احساسی داشته باشم! بازی رفت اینهمه موقعیت ساختیم و روی یه ضد حمله گل خوردیم. تو هفته های اخیر تو لیگ خیلی بهتر از تاتنهام بودیم که حتی به بلکپول هم باخت.

به امید صعود ولی همیشه گفتم باز هم میگم، بردن لیگ برای من یکی که خیلی مهمتره تا صعود به مرحله ی بعدی لیگی که میدونیم قهرمانش نخواهیم شد!

بازیو مستقیم نشون میده یا مثل سری قبل سخنان *#*$))$ میخواد پخش کنه

ALL

Registered User
لایک‌ها
18
من که از صمیم قلب دوست دارم کاکا برگرده میلان ... یا بره بارسا ... تو رئال داره حروم میشه

به نظرم دکترای رئال یا بدن سازاش مشکل دارن ... 100 % شک ندارم ... چون اگر دقت کنید رئال همیشه مصدومای

طولانی مدت و نافرم داره ... در صورتی که تا زمانی که تو تیمای قبلیشون بودن این مسایل نبوده

نمیدونم مشکل از کدومشونه

بازیو مستقیم نشون میده یا مثل سری قبل سخنان *#*$))$ میخواد پخش کنه

گفتن که نشون میدیم منتها چون یه طرف این بازی بارسا نیست تا لحظه پخش هیچ چیز مشخص نیست.
ما کاکا رو نمیخایم باز میان اینو میگیرن الکی هیجان زده میشن تا 11 سال دیگه نگهش میدارن بازیکن هم نمیخرن ها. ضمنا مصدومیت های کاکا از همین میلان شروع شد.

Radiohead

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
184
دقیقا ALL درست میگه، کاکا یکی دو فصل آخرش زیاد مصدوم میشد و گالیانی به موقع انداختش به رئال :دی

ManUtd1998

کاربر فعال موبایل
کاربر فعال
لایک‌ها
20
Allegri هر چی عنصر هجومی داشته، ریخته تو زمین !

Ronan

Registered User
لایک‌ها
876
به نظرم حق میلان حذف شدن نبود ... تاتنهام تو خونه خودش هیچ کاری نکرد ... خیلیم شانس آورد

زلاتان به شدن خودخواه بازی کرد ... خیلی جاها میتونست سریع تر عمل کنه که اینکارو نکرد :eek:

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
حیف میتونستیم ببریم

تاتنهام تیمی نبود. اگه اون توپه رو گالاس در نمیاورد چی میشد

Amenocy

کاربر فعال برنامه نویسی
کاربر فعال
لایک‌ها
602
اه این روبینیو چرا اینجوریه آخههه ؟! تو همه صحنه ها ریییییی د ! اون دروازه خالی .. اون از موقعیت سازی ...اون شوت دقیقه آخرش ... اول بازی هم هرچی توپ اومد تقدیم حریف کرد .

چرا کاسانو رو نداشتیم ؟!

تعویض هم واقعا" نبود دیگه چی کار میکرد آلگری ... اومدن مرکل هم بد نشد من فکر میکردم نمیه دوم به جار فلامینی بازی کنه ... کمی ترسو ه این آلگری .

navid69

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,633
اه این روبینیو چرا اینجوریه آخههه ؟! تو همه صحنه ها ریییییی د ! اون دروازه خالی .. اون از موقعیت سازی ...اون شوت دقیقه آخرش ... اول بازی هم هرچی توپ اومد تقدیم حریف کرد .

چرا کاسانو رو نداشتیم ؟!

تعویض هم واقعا" نبود دیگه چی کار میکرد آلگری ... اومدن مرکل هم بد نشد من فکر میکردم نمیه دوم به جار فلامینی بازی کنه ... کمی ترسو ه این آلگری .

مطمئن باشین الگری توی میلان یک چیزی شبیه به اریگو ساچی میشه اگر شما به بازی های میلان نگاه کنین واقعا زیبا یازی میکنه نسبت به زمان کارلو با این که کارلو توی قلب روسونری ها همیشه جا داره میلان توی مسیر درستیه :D:D

Last edited:

navid69

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,633
باشگاه مادریدی آماده بازگرداندن کاکا به میلان!

yo336924.jpg
رئال مادرید آماده است تا با فروش کاکا به میلان شوکی به بازار نقل و انتقالات تابستانی وارد کند..

روزنامه ال موندو دپورتیوو گزارش داده است که رئال آماده است تا کاکا را با قیمتی زیر 25 میلیون یورو راهی میلان کند و این در حالی است که رئال دو سال قبل با مبلغی بالغ بر 58 میلیون یورو کاکا را از میلان خریداری نمود.
مدیر باشگاه رئال فلورنتینو پرز و نائب رئیس میلان آدریانو گالیانی در حال مذاکره بر روی قیمت کاکا بهترین بازیکن سال های نه چندان دور جهان هستند.
با وجود علاقه چلسی و منچسترسیتی این میلان است که از شانس بیشتری برای جذب این بازیکن در تابستان دارد.چرا که انتخاب اول کاکا بازگشت به باشگاه روسونری ها خواهد بود جایی که می داند همیشه برای او جایی وجود دارد و شاید بتواند بار دیگر در میلان احیا شود..

Last edited:

ALL

Registered User
لایک‌ها
18
فقط به یه شرط این انتقال میتونه تاثیر منفی کمتری داشته باشه اونم اینه که روبینیو رو بدیم کاکا رو بگیریم یعنی کاکا به لیست مهاجمهامون اضافه بشه نه هافبک ها و تابستون هم حتما هافبک نفوذی خوب بخریم.
با وجود این بازم دستمزد کاکا میتونه مشکل ساز بشه و بهتره نگیریمش.

Omid_Z

کاربر فعال موسیقی
کاربر فعال
لایک‌ها
213
آقا من یه چیزی در مورد این خبرهای مربوط به کاکا بگم .. تا حالا هر چی خبر بوده که رئال و میلان با هم به توافق رسیدن منبعش ال موندو (روزنامه کاتالانی و حامی بارسا) بوده و به همین خاطر اصلا نمیشه روش حساب کرد. کلا روی خبر روزنامه های مادریدی در مورد بارسا و برعکس (خبرهای روزنامه های کاتالانی در مورد مادرید) نمیشه حساب باز کرد چون برای اینکه همدیگه رو به حاشیه ببرن بر ضد همدیگه خبر چاپ میکنن. اگه روزنامه ای مثل مارکا توی اسپانیا یا روزنامه های معتبر توی ایتالیا از این خبرها بذارن بیشتر میشه جدی گرفت قضیه رو. هر چند تاکید من بیشتر روی "مارکا"س :دی
البته با این وضعیتی که کاکا داره من یکی دیگه اصلا برام مهم نیست توی مادرید میمونه یا نه! هیچ بازدهی ای نداره برای تیم و فقط داره دستمزد آنچنانی میگیره! با این دستمزد کاکا ، مادرید میتونه چند تا(!) بازیکن جوون و آینده دار بگیره!

navid69

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,633
یک چیزیو یادم رفت بگم توی بازی تاتنهام دقت کردین یانکو چقدر خوب بازی کرد حتی از زمان جونیش هم بهتر شده .اباته هم که داره یاد کافو رو زنده میکنه
فورزا میلان

navid69

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,633
البته با این وضعیتی که کاکا داره من یکی دیگه اصلا برام مهم نیست توی مادرید میمونه یا نه! هیچ بازدهی ای نداره برای تیم و فقط داره دستمزد آنچنانی میگیره! با این دستمزد کاکا ، مادرید میتونه چند تا(!) بازیکن جوون و آینده دار بگیره!

تا حالا فکر کردین چرا بازیکنان رئال بجز رائول نسبت به تیمشون غیرت ندارن و خیلی راحت از رئال میرن چون فقط به خاطر پول میان ولی وقتی بازیکنی توی میلان میاد میلان رو به خاطر خودش میخواد نه به خاطر پول تا حالا دقت کردین چرا بازیکنها زیاد از میلان جدا نمیشن اگر هم که جدا میشن خود باشگاه میخواد

اگر هم کاکا الان مصدومه به خاطر کادر فنی و پزشکیه رئاله .ارزومه کاکا رو دوباره با پیراهن روسونری ببینم .داشت یادم میرفت جای بازیکن جون توی رئال نیست رئال بازیکنان جوان رو خراب میکنه فقط ستاره میخواد

Omid_Z

کاربر فعال موسیقی
کاربر فعال
لایک‌ها
213
تا حالا فکر کردین چرا بازیکنان رئال بجز رائول نسبت به تیمشون غیرت ندارن و خیلی راحت از رئال میرن چون فقط به خاطر پول میان ولی وقتی بازیکنی توی میلان میاد میلان رو به خاطر خودش میخواد نه به خاطر پول تا حالا دقت کردین چرا بازیکنها زیاد از میلان جدا نمیشن اگر هم که جدا میشن خود باشگاه میخواد

اگر هم کاکا الان مصدومه به خاطر کادر فنی و پزشکیه رئاله .ارزومه کاکا رو دوباره با پیراهن روسونری ببینم .داشت یادم میرفت جای بازیکن جون توی رئال نیست رئال بازیکنان جوان رو خراب میکنه فقط ستاره میخواد

باشه باشه!!

بالا