بحث کردن در مورد مادرید و سیاست هاش توی تاپیک آث میلان درست نیست.
باشه خق باشماست
بحث کردن در مورد مادرید و سیاست هاش توی تاپیک آث میلان درست نیست.
مشکل بزرگ میلان در بازی با تاتنهام نبود شعور بازی بود.
این شعور نه در کادر فنی بود ، نه در بازیکنان!
بازیکن محبوب این تاپیک در اول فصل بوآتنگ نمونه بارز صحبت من هست! بازیکنی که و دقیقه 70 وقتی میلان به شدت به گل احتیاج داره در حالیکه هیچکس جلوش نیست پاعوض میکنه و بعد هم توپ رو به شکل مضحکی لو میده.
ترکیب چیدن تنها وظیفه مربی نیست. باید برای هر بازی یک استراتژی داشت! با وجود انواع مصدومیت ها و محرومیت ها این یک ترکیب ایده آل برای میلان این فصل بود. فقط جای خالی کاسانو احساس میشد. اما میلان هیچ برنامه ای برای گل زدن نداشت!
سری آ به شدت در حال سقوط هست ، سهمیه چهارم ایتالیا هم ظاهرآ بلاخره نصیب المانی ها شد! اتفاقآ برای بازگشت به روزهای اوج بوندسلیگا میتونه یک الگو مناسب باشه ، سری آ به یک بازسازی کلی احتیاج داره
مربی جوون وقتی خوبه که جسارت داشته باشه مثل گواردیولا یا یوآخیم لو یا یورگن کلوپ مربی جوونی که حتی از ردنپ 60 و خورده ای ساله جسارتش کمتر به درد نمیخوره! اگر قرار هست مربی محافظه کار داشته باشیم مربی های با تجربه و مسن خیلی بهترند! حداقل میشه روی تجربه اونها حساب کرد.
در مورد کاکا بزرگترین اشتباه برگردوندن اون هست! هرچند هیچوقت بازیکن خیلی محبوب من نبود اما اصلآ دوست ندارم همون بلایی که سر شوای دوست داشتنی اومد سر این هم بیاد
شما ناعادلانه قضاوت میکنین فکر کنم اگر توپ روبینیو گل میشد شما این حرف نمیزدین.الگری مربی بزرگی که بدون هافبکاش تونست 90 دقیقه تاتنهام رو لول کنه بعدش هم از اول فصل تمرکر میلان روی سری ا بود حتی اگر شما خرید های زمستانی رو نگاه کنین به غیر از لگروتالیه هیشکی نمیتونست توی لیگ قهرمانان بازی کنه دوران طوفانی میلان نزدیکه
فورزا میلان
اعتراف میکنم آباته خیلی پیشرفت کرده اخیرا و خصوصا تو هوش دفاعی و جاگیری و ... داره یه چشمه هایی میاد، ولی گذاشتن اسمش کنار کافوی کبیر کمی جو گیرانه هست!اباته هم که داره یاد کافو رو زنده میکنه
برلوسکونی با آغوش باز منتظر کاکا
سیلویو برلوسکونی در مصاحبه با رسانه ها اذعان داشت با آغوش باز از کاکا استقابل میکند
مهاجم برزیلی سابق میلان که در سانتیاگو برنابئو نتوانسته درخشش سابق را داشته باشد بار دیگر مصدوم شد. کاکا همچنین در آخرین مصاحبه هایش از نارضایتی از برخوردهای مورینیو گفته است.
چندی پیش نیز پدر کاکا که مدیر برنامه هایش نیز هست در میلان دیده شد. برلوسکونی درباره کاکا در جشن 25 سالگی اش در باشگاه گفت" درباره مسائل مالی هنوز صحبت نکرده ایم. ابتدا باید با گالیانی صحبت کنم در واقع هنوز چیز خاصی در این باره نمیدانم"
سپس ادامه میده" اما با این حال با آغوش باز منتظریم"
نوید جان ممنون بابت خبرایی که میزاری اما یه لطفی کن یه خبرو چندین بار نزار ... این داستان کاکا رو چند باره که
گذاشتی ... حالا یا میاد یا نمیاد دیگه ... مرسی![]()
زلاتان 3 جلسه از همراهی تیم میلان محروم شد.
زلاتان 3 جلسه از همراهی تیم میلان محروم شد.