• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب هواداران آ.ث. میلان

navid69

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,633
روبن در میلان!

آرین روبن مهاجم ملی پوش و هلندی بایرن ممکن است در پنجره نقل و انتقالات تابستانی بایرن را ترک کند و به سری آ برود.
مهاجم 27 ساله بایرن احتمال دارد در صورتی که این باشگاه آلمانی موفق به کسب سهمیه لیگ قهرمانان اروپا در فصل بعد نشود بایرن را به مقصد آث میلان ترک کند.
بایرن در حال حاضر در مکان پنجم جدول بوندسلیگا قرار دارد و هانوفر با پنج امتیاز اختلاف نسبت به باواریایی ها در رتبه سوم جای گرفته است.
هموطن و دوست نزدیک روبن مارک ون بومل در پنجره نقل و اتنقالات زمستانی بایرن را ترک و به میلان رفت و به بازیکنی کلیدی در باشگاه جدید تبدیل شد.
روبن امیدوار است تا فن بومل مدیران میلان را برای جذب او متقاعد کند البته بایرنی ها نیز به همین راحتی ستاره خود را از دست نخواهند داد.

درگیری کاکا با بازیکنان رئال در رختکن مادریدی!

هر چه به انتهای فصل و تابستان نزدیک می شویم شایعه حضور کاکا در میلان روز به روز جدی تر می شود.حتی این روز ها اکثر رسانه های اسپانیایی و ایتالیایی خبر از توافق اولیه کاکا به میلان می دهند.

به نقل از خبرگزاری اسپانیایی معروف رادیو مارکا - رئال مادريد قصد دارد كاكا بازيكن برزيلي خود را به فروش برساند.آخرين شايعات پیرامون این ستاره سال های نه چندان دور روسنوری ها مبني بر وجود اختلاف بين كاكا و بازيكنان رئال وجود دارد كه آنها كاكا را متهم به خودخواهي و تظاهر به مصدوميت ميكنند.

مسئولان باشگاه رئال درخواست گزارشي مبني بر ارزش اين بازيكن كردند و قيمت او را مورد بررسي قرار دادند واين به نفع باشگاه است.اين روزها همه در مورد قيمت كاكا صحبت ميكنند كه حدود 20-25 ميليون خواهد بود.

Last edited:

navid69

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,633
میلان به دنبال ریکاردو مونتولیوو

ریکاردو مونتولیوو، هافبک ارزشمند فیورنتینا توجه میلان صدرنشین را به خود جلب کرده است. او در این فصل نمایش‌های درخشانی داشته.

میلانی‌ها به دنبال هافبکی هستند که جانشین کلارنس سیدورف پا به سن گذاشته شود. قرارداد سیدورف هم رو به انقضاست.

مونتولیوو بازی خود را در آتالانتا آغاز کرد و در تابستان 2005 به فیورنتینا پیوست. او تبدیل به بازیکن کلیدی ویولا شد و بیش از 150 بازی رسمی با پیراهن این تیم انجام داد.

البته قیمت او پایین نیست، چرا که قراردادش با فیورنتینا همچنان ادامه دارد.

taaie7bij7tbcos3i7.gif

Last edited:

live for what?

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
374
مشکل بزرگ میلان در بازی با تاتنهام نبود شعور بازی بود.
این شعور نه در کادر فنی بود ، نه در بازیکنان!
بازیکن محبوب این تاپیک در اول فصل بوآتنگ نمونه بارز صحبت من هست! بازیکنی که و دقیقه 70 وقتی میلان به شدت به گل احتیاج داره در حالیکه هیچکس جلوش نیست پاعوض میکنه و بعد هم توپ رو به شکل مضحکی لو میده.

ترکیب چیدن تنها وظیفه مربی نیست. باید برای هر بازی یک استراتژی داشت! با وجود انواع مصدومیت ها و محرومیت ها این یک ترکیب ایده آل برای میلان این فصل بود. فقط جای خالی کاسانو احساس میشد. اما میلان هیچ برنامه ای برای گل زدن نداشت!
سری آ به شدت در حال سقوط هست ، سهمیه چهارم ایتالیا هم ظاهرآ بلاخره نصیب المانی ها شد! اتفاقآ برای بازگشت به روزهای اوج بوندسلیگا میتونه یک الگو مناسب باشه ، سری آ به یک بازسازی کلی احتیاج داره
مربی جوون وقتی خوبه که جسارت داشته باشه مثل گواردیولا یا یوآخیم لو یا یورگن کلوپ مربی جوونی که حتی از ردنپ 60 و خورده ای ساله جسارتش کمتر به درد نمیخوره! اگر قرار هست مربی محافظه کار داشته باشیم مربی های با تجربه و مسن خیلی بهترند! حداقل میشه روی تجربه اونها حساب کرد.

در مورد کاکا بزرگترین اشتباه برگردوندن اون هست! هرچند هیچوقت بازیکن خیلی محبوب من نبود اما اصلآ دوست ندارم همون بلایی که سر شوای دوست داشتنی اومد سر این هم بیاد

navid69

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,633
مشکل بزرگ میلان در بازی با تاتنهام نبود شعور بازی بود.
این شعور نه در کادر فنی بود ، نه در بازیکنان!
بازیکن محبوب این تاپیک در اول فصل بوآتنگ نمونه بارز صحبت من هست! بازیکنی که و دقیقه 70 وقتی میلان به شدت به گل احتیاج داره در حالیکه هیچکس جلوش نیست پاعوض میکنه و بعد هم توپ رو به شکل مضحکی لو میده.

ترکیب چیدن تنها وظیفه مربی نیست. باید برای هر بازی یک استراتژی داشت! با وجود انواع مصدومیت ها و محرومیت ها این یک ترکیب ایده آل برای میلان این فصل بود. فقط جای خالی کاسانو احساس میشد. اما میلان هیچ برنامه ای برای گل زدن نداشت!
سری آ به شدت در حال سقوط هست ، سهمیه چهارم ایتالیا هم ظاهرآ بلاخره نصیب المانی ها شد! اتفاقآ برای بازگشت به روزهای اوج بوندسلیگا میتونه یک الگو مناسب باشه ، سری آ به یک بازسازی کلی احتیاج داره
مربی جوون وقتی خوبه که جسارت داشته باشه مثل گواردیولا یا یوآخیم لو یا یورگن کلوپ مربی جوونی که حتی از ردنپ 60 و خورده ای ساله جسارتش کمتر به درد نمیخوره! اگر قرار هست مربی محافظه کار داشته باشیم مربی های با تجربه و مسن خیلی بهترند! حداقل میشه روی تجربه اونها حساب کرد.

در مورد کاکا بزرگترین اشتباه برگردوندن اون هست! هرچند هیچوقت بازیکن خیلی محبوب من نبود اما اصلآ دوست ندارم همون بلایی که سر شوای دوست داشتنی اومد سر این هم بیاد

شما ناعادلانه قضاوت میکنین فکر کنم اگر توپ روبینیو گل میشد شما این حرف نمیزدین.الگری مربی بزرگی که بدون هافبکاش تونست 90 دقیقه تاتنهام رو لول کنه بعدش هم از اول فصل تمرکر میلان روی سری ا بود حتی اگر شما خرید های زمستانی رو نگاه کنین به غیر از لگروتالیه هیشکی نمیتونست توی لیگ قهرمانان بازی کنه دوران طوفانی میلان نزدیکه

فورزا میلان

live for what?

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
374
شما ناعادلانه قضاوت میکنین فکر کنم اگر توپ روبینیو گل میشد شما این حرف نمیزدین.الگری مربی بزرگی که بدون هافبکاش تونست 90 دقیقه تاتنهام رو لول کنه بعدش هم از اول فصل تمرکر میلان روی سری ا بود حتی اگر شما خرید های زمستانی رو نگاه کنین به غیر از لگروتالیه هیشکی نمیتونست توی لیگ قهرمانان بازی کنه دوران طوفانی میلان نزدیکه

فورزا میلان

من نمیدونم تعریف شما از مربی بزرگ چیه! اما مربی بزرگ تو بازی های بزرگ خودش رو نشون میده! فصل قبل هم گفتم تغییر سر مربی سبک بازی میلان رو عوض نکرده! انگار مرد ثابت نیمکت تاسوتی هست که بازی ها رو طراحی میکنه

اگر بارسا با این تاتنهام بازی میکرد 6-5 گل میزد! به خاطر جسارت مربیش! وقتی شما با دفاع کند تاتنهام طرف هستید باید بازیتون سرعت داشته باشه مخصوصآ وقتی ابزارش رو دارید! میلان ابزارش رو داشت اما تاخیری بازی میکرد هرکسی توپ رو میگرفت اول یکمی باهاش ور میرفت بعد سرش رو بالا میاورد که تصمیم بگیره باز هم ور بره یا پاس بده! چرا این وسط بازی یانکولوسفکی به چشم میومد! با اینکه این همه توپ خراب کرد تقریبآ تک ضرب بازی میکرد.

مربی میلان بودن در لیگ قهرمانان با مربی تیم کوچه بیستم بودن در جام یوسف آباد خیلی فرق میکنه! قهرمانی در اینجور مسابقات به خاطر ستاره ها و بازیکنان طلایی نیست! اگر اینجوری بودن کهکشان مادرید هر سال قهرمان میشد. ما تو بازی بزرگان خیلی ساده باختیم. اگر قبل از شروع بازی ها میگفتند میلان با اون همه افتخارات و با این بازیکنان (همینهایی که بازی کردند منهای مصدومین و خریدهای زمستان) از تاتنهام میبازه و حذف میشه چند نفر باور میکردند؟!شما وقتی میگید بدون هافبک تاتنهام رو لوله کرده بود به این هم توجه دارید که تاتنهام چه هافبکهایی داشت! اصولآ چند درصد از شهرت و مهارت بازیکنان میلان رو اونها داشتند؟! ما با تیمی به مراتب سطح پایین تر از خودمون بازی کردیم و باختیم

تا وقتی سر رئیس باشگاه با بازی های سیاسی و سر زدن به فـــاحشه خونه های 18 سال به پایین گرم هست میلان درست بشو نیست! حالا کارلو بره لئو بیاد اون بره آلگری بیاد ، تو پست قبلی هم گفتم فوتبال ایتالیا یک فکر اساسی میخواد. بهترین الگو هم فوتبال آلمان هست که لیگ تک تیمی به یک لیگ و فوتبال پویا رسیده! سهمیه اروپایی ایتالیا رو هم قاپید!

Last edited:

ALL

Registered User
لایک‌ها
18
مطمئنا آلگری هنوز مربی بزرگی نیست (منظورم مربی که کاریزمای یک قهرمان بودن رو داره خلاصه تر یعنی کسی که صرف حضورش رو نیمکت یک تیم اون تیم رو بشه مدعی قهرمانی دونست مثل فرگوسن و مورینیو و کارلتو و...) ولی خوب همه این مربیان بزرگ که یک شبه به اینجا نرسیدن بازی خوب و بد هم در کارنامه هر مربی هست انصاف هم نیست که به خاطر حذف شدن از جامی که همه میدونستیم نمیتونیم بگیریمش اونهم بدون داشتن خیلی از بازیکنهای موثرمون مربی رو مقصر بدونیم. live for what عزیز شما رو من چندین ساله دورادور تو همین فروم میشناسم و میدونم که مثل خیلی از هوادارهای قدیمی میلان حتما باختمون به دپورتیو تو جام قهرمانان رو یادتون هست مربیمون اونجا کی بود کارلتویی که همگی به مربی بزرگ بودنش اذعان (درسته:lol:) داریم کارنامش هم هرچی نداشته باشه پر از قهرمانیه ولی از یک تیم متوسط چندین گل خورد و حذف شد. من نمیگم آلگری بهترین مربی دنیاست یاحتی بهترین مربی که ما میتونیم داشته باشیم خودم هم به خیلی از تاکتیک هاش و خصوصا تعویض هاش ایراد دارم اساسی ولی چند تا نکته هست که نباید از نظر دور داشت.
مهمترینش اینه که آلگری سال اولش در میلان و کلا در یک باشگاه بزرگه و با توجه به خریدهای تابستونیمون هوادارها یکهو طالب قهرمانی شدن سران باشگاه هم با توجه به خرجی که کردن مسلما نتیجه میخان پس آلگری نمیتونه ریسکهایی که یک مربی بزرگ معمولا تو تیمش میکنه رو انجام بده مثلا کارلتو اومد یانکو رو از اودینزه خرید گذاشت دفاع چپ در حالی که اونجا مهاجم بود همین بازیکن تو فینال لیگ قهرمانان هم دفاع چپ ما بود ولی اگه آلگری چنین کاری بکنه و جواب نده مسلما هوادارها بیچارش میکنن پس ریسک نمیکنه و همه تلاشش رو صرف این میکنه که تیمش رو تو صدر جدول نگه داره (به هر قیمتی) اینکه در سالهای آینده میتونه بیشتر پیشرفت بکنه یا در جا خواهد زد بسته به خودشه و همین فاکتورها میتونه تایین کنه که ما مثلا 5 سال دیگه بهش بگیم مربی بزرگ یا نه.
یه نکته هم در مورد برخی خراب کاریهای روبینیو خصوصا تو ضربه آخرهاش اشتباهات بازیکن ها و مربی ها رو هم هوادارها وقتی تلاش و پیشرفت اونها رو ببینن میبخشن مثلا سیلوا پارسال جلوی رم به خودمون گل زد ولی با تلاش خودش رو به جایی رسونده که امروز همه هوادارهای میلان دوسش دارن روبینیو هم میتونه جبران کنه و خودشو نشون بده یا مثل خیلی بازیکن های دیگه تبدل به یک بازیکن متوسط بشه. (به شخصه دعا میکنم به بهترین شکلی جبران کنه)
در مورد مسائل مدیریتی باشگاه، مشکلات شخصی برلو به خودش مربوطه و کلا هم به شخصه هیچوقت دلم به حال هیچ سیاستمداری نسوخته و نخواهد سوخت.
مسائل مدیریتی رو هم بعدا صحبتش رو میکنیم.
پ.ن1: خیلی وقت بود پست به این طولانی نداده بودم.
پ.ن2: زنده باد کافو (همینجوری الان یادش افتادم;))

Last edited:

Radiohead

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
184
تا وقتی که صدر جدولیم و شانس اول قهرمانی، من یکی هیچ شکایتی از هیچکس ندارم :دی از حذف از اروپا هم ناراحت نیستم.

برای فصل بعد میدونیم دستکم سیدورف میره (میشه از اشک هایی که بعد از حذف شدن از CL ریخت اینو فهمید) یه سری بازیکن مسن مون هم قرارداد شون در حال به اتمام رسیدنه و اگه تمدید نشه (!) اونها هم رفتنی هستن. برلو تقریبا هیچ کاره ست در مورد میلان. نقل و انتقالات رو گالیانی طراحی میکنه و انجام میده و من شک ندارم دست کم دو تا بازیکن خوب تابستون به میلان اضافه میشن. از نظر کیفی. از نظر کمی هم فکر میکنم 5 تایی بازیکن جدید بیاد. این دست ِ کم قضیه بود.

در مورد الگری، دست زدن بهش اشتباه محض هست و باز هم مطمئنم الگری فصل بعد هم مربی ما باقی میمونه. هر کی بگه الگری عملکرد خوبی نداشته مطمئنا کم لطفی میکنه. برای یک مربی که اولین فصل حضورش رو تو یه تیم بزرگ تجربه میکنه به نظر من خیلی هم خوب کار میکنه. منکر اشتباهاتش نیستم. نمایش های CL مون هم قابل قبول نبودن درسته، ولی از این طرف تو لیگ جبران کردیم (حداقل تا این لحظه). قهرمان شدن مطمئنا اعتماد به نفس بیشتری هم به تیم و هم به مربی میده برای فصل بعد، و با اضافه شدن چند بازیکن کلیدی مطمئنا عملکرد اروپایی مون هم بهتر میشه. فراموش نکنیم جلوی همین تاتنهام به شدت از نبود یک شماره 10 یا یه بازی ساز هجومی رنج بردیم. درسته سیدورف لباسش 10 هست ولی پستش همون پست پیرلو بود و در نتیجه کاری در فاز هجومی مون نمیتونست انجام بده. کاری هم از دست الگری بر نمیومد.

اباته هم که داره یاد کافو رو زنده میکنه
اعتراف میکنم آباته خیلی پیشرفت کرده اخیرا و خصوصا تو هوش دفاعی و جاگیری و ... داره یه چشمه هایی میاد، ولی گذاشتن اسمش کنار کافوی کبیر کمی جو گیرانه هست!
باید بازی هجومی اش رو خیلی بهتر از اینها کنه. کسی که هنوز نمیتونه تو یه بازی یکی دو تا سانتر درست حسابی بکنه که نمیتونه یاد کافو رو زنده کنه!

live for what?

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
374
خب الگری حداقل تو این تاپیک خیلی طرفدار داره!
هیچکس منکر این نیست که هیچ مربی ، یک شبه بزرگ نشده اما بزرگ شدن نشونه هایی داره که من تو الگری نمیبینم اما دوستان میبینند! تاکید میکنم قهرمانی تو این سری آ که به این شدت ضعیف هست به هیچ وجه برای من یکی جذاب نیست! هنوز امید به اینتر هست هرچند خیلی کم اما حتی اگر اینتر این فصل قهرمان اروپا بشه من همچنان میگم سری آ الان داره کم کم به لیگ پنجم اروپا تنزل پیدا میکنه! چه برسه به اینکه احتمال اینکه کلآ نماینده ای از ایتالیا تو 1/8 نهایی نباشه خیلی زیاده
انتقاداتی به الگری داشتم اینجاهم صراحتآ گفتم که مربی بزرگی نمیشه از نظر من! یک نگاه به تاریخ همین چند دهه اخیر میلان به همه ما ثابت میکنه میلان مربی های زیادی رو بزرگ کرده!
یادمون نرفته بزرگترین مربی های جهان از میلان اومدن کاپلو قبل از میلان حتی مربی یک تیم کوچیک هم نبود آریگو ساچی هم میلان مربی بزرگی کرد! تو چند رده پایین تر امثال تابارز ، تریم و زاک تو میلان شناخته شدند. هرچند تو تیمهای کوچیکتری که بودن موفق تر بودن
همین کارلتو هم تو یووه به جز یه اینترتوتو که ارزش زیادی نداره افتخار دیگه ای نداشت تازه با یووه ای که ترکیب رویایی داشت.
اما الگری در نهایت چیزی در حد همون تابارز میشه ... اگر خیلی پیشرفت کنه!
من دلم برای سری آ یی تنگ شده که هر تیمی ازش یک غول اروپایی بود. نه این سری آ که تیمها یا سرگرمی تیمهایی درجه 3-4 اروپایی مثل شاختار میشند! یا اینقدر خسته کننده و بی برنامه بازی میکنند که آدم به دامن تحلیل های سیاسی سیمای اسلامی پناه میبره.

Last edited:

navid69

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,633
میلان امروز با باری بازی داره اکه ببره اختلافش میشه 7 تا

باری با 18 باخت ، 7 مساوي و 3 برد 20 تومه سری ایه

توی این فصل هم میلان دو بار با باری بازی کرده که دو بارش هم برده

لیست بازیکنان دعوت شده روسونری
-------------------------------------------
دروازه بانان : کریستین آبیاتی , مارکو آملیا

خط دفاعی : ایگنازیو آباته , لوکا آنتونینی , بونرا , الساندرو نستا , تیاگو سیلوا , زامبروتا , ماریو یپس و سوکراتیس

خط میانی : اوربی امانوئلسون , متیو فلامینی , گنارو گتوزو , مارک فن بومل , کلارنس سیدورف , رودنی استراسر و الکساندر مرکل

خط حمله : آنتونیو کاسانو , زلاتان ایبراهیموویچ , الکساندر پاتو و روبینیو

ALL

Registered User
لایک‌ها
18
یه جورایی قبل از بازی مطمئن بودم نتیجه خوبی نمیگیریم این مدت هربار فرصتی شده تیم از رقبا فاصله بگیره بد نتیجه گرفته.
حس ایرانیتم میگه یه جریانیه که سری آ رو الکی هیجان انگیز کنن.
خدایشش زلاتان رو برا چی اخراج کردحالا.

ARMF

مدیر بازنشسته ورزش
لایک‌ها
18,108
درود ...

بازی رو ندیدم. ولی این امتیازها جلوی تیمهای ضعیف وقتی از دست میره، میتونه یه زمانی خطرساز بشه واسمون. اینتر هم مساوی کرد و اختلاف 5 امتیاز موند... به امید قهرمانی ... ;)

ALL

Registered User
لایک‌ها
18
لعنت به این داوریهای مسخره سری آ میلان دو گل دیگه هم زد که داور نگرفت اولی روبینیو فکر کنم آفساید بود ولی گل صحیح زلاتان رو نگرفت و بهش کارت زرد داد یه پنالتی روش کردن داور کور ندید بعد هم سر یه خطای ساده کارت قرمز.
ضمنا گلی هم که خوردیم ضربه ازاد رو زمینی پاس دادن سمت چپ طرف اومد گرفت زد تو گل یعنی دفاع چپ تیم مالدیو هم اگه بود اون توپ به بازیکن حریف نمیرسید.

Last edited:

Ronan

Registered User
لایک‌ها
876
نمیدونم چرا میلان اینطوری میکنه ... وقتی میتونه اختلافو بیشتر کنه استوپ میکنه :eek:

امیدوارم یه قهرمانی مقتدرانه بهمون هدیه بدن که سالهاست به دنبالشیم :)

navid69

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,633
برلوسکونی با آغوش باز منتظر کاکا

سیلویو برلوسکونی در مصاحبه با رسانه ها اذعان داشت با آغوش باز از کاکا استقابل میکند
مهاجم برزیلی سابق میلان که در سانتیاگو برنابئو نتوانسته درخشش سابق را داشته باشد بار دیگر مصدوم شد. کاکا همچنین در آخرین مصاحبه هایش از نارضایتی از برخوردهای مورینیو گفته است.
چندی پیش نیز پدر کاکا که مدیر برنامه هایش نیز هست در میلان دیده شد. برلوسکونی درباره کاکا در جشن 25 سالگی اش در باشگاه گفت" درباره مسائل مالی هنوز صحبت نکرده ایم. ابتدا باید با گالیانی صحبت کنم در واقع هنوز چیز خاصی در این باره نمیدانم"
سپس ادامه میده" اما با این حال با آغوش باز منتظریم"

پائولو مالديني : هرگز مانند لئوناردو به ميلان خيانت نخواهم كرد

مدافع سابق روسونري گفت هيچ گاه و به هيچ وجه حاضر نيست به اينتر برود و دستيار لئوناردو شود.

لئوناردو كه در ژانويه سرمربي گري اينتر را پذيرفت ، از سوي اسطوره ها ، مديران و هواداران ميلان خائن شناخته شد، و ديگر هيچ كس او را دوست ندارد، حتي مالديني ساكت و كم حاشيه...

اسطوره ي ميلان در گفتگو با اسكاي اسپورت گفت :"من هرگز به اينتر نخواهم رفت، هر چقدر هم كه پيشنهادشان بالا باشد، من تمام زندگي ام را وقف ميلان كرده ام، ميلان تمام زندگي من است، نمي توانم در مورد لئوناردو نظر خاصي را بدهم ، فقط مي توانم بگويم او ديگر جايي در قلب روسونري ها ندارد"

اسطوره ي سرزمين چكمه در مورد آينده اش گفت : "من به تازگي از دنياي فوتبال خداحفظي كردم، براي حمايت ميلان هميشه به سن سيرو مي روم، ولي بيشتر دوست دارم تمام وقتم را صرف بازي با بچه هايم بكنم و در كنار همسر باشم و در كنار همه ي اين ها مشغول بيزينس هم هستم"

او در پايان خاطر نشان كرد :" شايد روزي به ميلان بازگردم و در كنار سرمربي تيم كار كنم ولي نه به اين زودي ها"

Last edited:

Ronan

Registered User
لایک‌ها
876
برلوسکونی با آغوش باز منتظر کاکا

سیلویو برلوسکونی در مصاحبه با رسانه ها اذعان داشت با آغوش باز از کاکا استقابل میکند
مهاجم برزیلی سابق میلان که در سانتیاگو برنابئو نتوانسته درخشش سابق را داشته باشد بار دیگر مصدوم شد. کاکا همچنین در آخرین مصاحبه هایش از نارضایتی از برخوردهای مورینیو گفته است.
چندی پیش نیز پدر کاکا که مدیر برنامه هایش نیز هست در میلان دیده شد. برلوسکونی درباره کاکا در جشن 25 سالگی اش در باشگاه گفت" درباره مسائل مالی هنوز صحبت نکرده ایم. ابتدا باید با گالیانی صحبت کنم در واقع هنوز چیز خاصی در این باره نمیدانم"
سپس ادامه میده" اما با این حال با آغوش باز منتظریم"

نوید جان ممنون بابت خبرایی که میزاری اما یه لطفی کن یه خبرو چندین بار نزار ... این داستان کاکا رو چند باره که

گذاشتی ... حالا یا میاد یا نمیاد دیگه ... مرسی ;)

navid69

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,633
نوید جان ممنون بابت خبرایی که میزاری اما یه لطفی کن یه خبرو چندین بار نزار ... این داستان کاکا رو چند باره که

گذاشتی ... حالا یا میاد یا نمیاد دیگه ... مرسی ;)

درسته چند خبر درباره کاکایه ولی محتوی مطالب فرق میکنه بازم چشم.ببخشید:D:D

ALL

Registered User
لایک‌ها
18
زلاتان 3 جلسه از همراهی تیم میلان محروم شد.

بالا