• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب هواداران آ.ث. میلان

navid69

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,633
منظور ایشون رو فهمیدم

اما اینکه ایشون با اینکه خودش میلانیه در جواب یه یووه ای میاد به به میلانی تیکه میندازه واقعا نمیشه در موردش صحبتی کرد.

خواستم خودش بیاد بگه که مطمئن بشم منظورش به کی و چی بوده که هی تفره رفت.

تا شما اومدی گفتی

ایشون چند جا دیدم که اینجوری تیکه بندازه. به نظر میرسه فرقی هم براش نمیکنه که طرف مقابلش کیه ! و هوادار چه تیمیه...

رفتارش توجیهی نداره.

این تاپیک هم مال خودش.

پستا نشون گر خیلی چیزا هستن دوست عزیز
یعنی شما داری اعتراف میکنی میلان مدرسه پیرمردها شده !!!
نستا رو شما ببین. جوونیش چطور بود وقتی پا به سن گذاشت چطور شد.
من تفره نرفتم کاملا هم حرفم واضح بود
چند جا دیده شده؟نشونم میدی
تاپیک هم چیزی نیست مال من باشه:D
در ضمن حرف بدی نزدم گفتم مدرسه پیرمردا شرف داره به اف سی پلاتینی
بعضی تیما ارزو داشتن همین پیرمردا رو داشتنه باشن تا میتونستن به تاریخچشون بنازن دوست عزیز

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
پستا نشون گر خیلی چیزا هستن دوست عزیز

من تفره نرفتم کاملا هم حرفم واضح بود
چند جا دیده شده؟نشونم میدی
تاپیک هم چیزی نیست مال من باشه:D
در ضمن حرف بدی نزدم گفتم مدرسه پیرمردا شرف داره به اف سی پلاتینی
بعضی تیما ارزو داشتن همین پیرمردا رو داشتنه باشن تا میتونستن به تاریخچشون بنازن دوست عزیز

نوید جان

من لفظ مدرسه پیرمردها رو نه بخاطر تحقیر میلان ، بلکه در جواب اون دوست یووه ای که گفته بود کاکا بدرد رئال و بارسا نمیخوره رو باید بیان میلان گفتم.
اگه دیده باشی بعد از کلمه پیرمردها علامت !!!! گذاشتم . منظورم این بوده که کاکا که سنی ازش رد شده مثل شوا بلند بشه بیاد میلان که حالا میلان بشه مدرسه پیرمرد ها !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

علاقه ای ندارم یک یووه ای (با احترامی که برای اون دوست قائل هستم بیاد برای میلان تصمیم بگیره و اینطوری تیم رو تحقیر کنه )

کاکا بازیکن کوچیکی نیست. اما میلان هم کمتر از رئال و بارسا نیست !!!

هنوز هم عقیده دارم بازگشت کاکا به میلان اشتباهه. اما امیدوارم اگه برگرده بهترین بازیها رو انجام بده.

ولی اشتباهاتی که اون برلوی احمق و ه و س باز کرد از جمله از دست دادن کاکا و فروشش به رئال ، از دست دادن ایبرا ، از دست دادن سیلوا ، اینها قابل جبران نیست.

نمیدونم کاکا به میل خودش رفت رئال یا میلان فرستادش اونجا. اما از همون اولش هم اگه برید و ببینید عقیده داشتم رفتن کاکا به رئال اشتباهه و خوب خودش رو هم تقریبا نابود کرد. البته با کمک مورینیو

حالا این بازیکن چند سال فیکس نبوده ، ذخیره بوده. تیم ملی برزیل رو که تقریبا از دست داده. چند سال از عمرش هم گذشته !! حالا بلند شه بیاد میلان ؟!

که فردا بگن میلان باز دوباره رفته سراغ جمع کردن مسن ها !؟!!؟!

چقدر باید ضربه بخوریم ؟ چرا میلان نباید مثل بارسا ، منچستر یونایتد یا حتی دورتموند بازیکن سازی کنه ؟ داره میشه مثل پرسپولیس و استقلال !!!

چرا باید طوری پیش بره که هر سال ستاره های تیم فروخته بشن ؟!؟!! و هوادارها ناامید تر !!!

الان به نظر خودت بدون این ستاره هایی که از دست دادیم حرفی برای گفتن خواهیم داشت ؟!!؟!!

یه روزی ممکنه بخوریم به همین پاریس سن ژرمن !!!! همون دخل تیم رو میاره.

navid69

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,633
نوید جان

من لفظ مدرسه پیرمردها رو نه بخاطر تحقیر میلان ، بلکه در جواب اون دوست یووه ای که گفته بود کاکا بدرد رئال و بارسا نمیخوره رو باید بیان میلان گفتم.
اگه دیده باشی بعد از کلمه پیرمردها علامت !!!! گذاشتم . منظورم این بوده که کاکا که سنی ازش رد شده مثل شوا بلند بشه بیاد میلان که حالا میلان بشه مدرسه پیرمرد ها !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

علاقه ای ندارم یک یووه ای (با احترامی که برای اون دوست قائل هستم بیاد برای میلان تصمیم بگیره و اینطوری تیم رو تحقیر کنه )

کاکا بازیکن کوچیکی نیست. اما میلان هم کمتر از رئال و بارسا نیست !!!

هنوز هم عقیده دارم بازگشت کاکا به میلان اشتباهه. اما امیدوارم اگه برگرده بهترین بازیها رو انجام بده.

ولی اشتباهاتی که اون برلوی احمق و ه و س باز کرد از جمله از دست دادن کاکا و فروشش به رئال ، از دست دادن ایبرا ، از دست دادن سیلوا ، اینها قابل جبران نیست.

نمیدونم کاکا به میل خودش رفت رئال یا میلان فرستادش اونجا. اما از همون اولش هم اگه برید و ببینید عقیده داشتم رفتن کاکا به رئال اشتباهه و خوب خودش رو هم تقریبا نابود کرد. البته با کمک مورینیو

حالا این بازیکن چند سال فیکس نبوده ، ذخیره بوده. تیم ملی برزیل رو که تقریبا از دست داده. چند سال از عمرش هم گذشته !! حالا بلند شه بیاد میلان ؟!

که فردا بگن میلان باز دوباره رفته سراغ جمع کردن مسن ها !؟!!؟!

چقدر باید ضربه بخوریم ؟ چرا میلان نباید مثل بارسا ، منچستر یونایتد یا حتی دورتموند بازیکن سازی کنه ؟ داره میشه مثل پرسپولیس و استقلال !!!

چرا باید طوری پیش بره که هر سال ستاره های تیم فروخته بشن ؟!؟!! و هوادارها ناامید تر !!!

الان به نظر خودت بدون این ستاره هایی که از دست دادیم حرفی برای گفتن خواهیم داشت ؟!!؟!!

یه روزی ممکنه بخوریم به همین پاریس سن ژرمن !!!! همون دخل تیم رو میاره.

من اسم بازیکن 30 ساله رو مسن نمیزارم بعدشم به نظر من سن مهم نیست مهم ایه که بازیکن خوب بازی کنه

اگر سیلوا و ایبرا فروخته نمیشدن منم با این انتقال مخالف بودم ولی الان از همه لحاظ ما به کاکا احتیاج داریم

من با فروش ایبرا کاملا موافقم چون زیادی بهش وابسته شده بودیم زمانی که اون بد بود کل تیم بد بود ولی سیلوا خیلی حیف شد ولی اگر یکم غیرت داشت و پای اون حرفاش که میگفت میخوام مالدینی دیگه ای واسه میلان بشم حقوق بیشتر حداقل فعلا نمیخواست

نمیدونم کسی بازی با شالکه رو دید یا نه چند سال بود میلان رو اینطوری دونده ندیده بودم در کل با خرید دفاع مونتپلیه و کاکا و یه مهاجم خوب شانسمون تو لیگ زیاده

میلان نیاز داره چند سال قید سی ال رو بزنه تا دوباره به اوج برگرده هیچکدوم از ما نمیدونم پشت باشگاه چیه.باشگاهی که بدهی داشته باشه فقط ضرر میده باید یکم صبر کرد بدهی ها تموم بشه روزهای خوب میلان هم شروع میشه
پاریس از من سیتی بیشتر نیست که .به هیچ جایم نمیرسه مگر فقط لیگ فرانسه

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
من اسم بازیکن 30 ساله رو مسن نمیزارم بعدشم به نظر من سن مهم نیست مهم ایه که بازیکن خوب بازی کنه

اگر سیلوا و ایبرا فروخته نمیشدن منم با این انتقال مخالف بودم ولی الان از همه لحاظ ما به کاکا احتیاج داریم

من با فروش ایبرا کاملا موافقم چون زیادی بهش وابسته شده بودیم زمانی که اون بد بود کل تیم بد بود ولی سیلوا خیلی حیف شد ولی اگر یکم غیرت داشت و پای اون حرفاش که میگفت میخوام مالدینی دیگه ای واسه میلان بشم حقوق بیشتر حداقل فعلا نمیخواست

نمیدونم کسی بازی با شالکه رو دید یا نه چند سال بود میلان رو اینطوری دونده ندیده بودم در کل با خرید دفاع مونتپلیه و کاکا و یه مهاجم خوب شانسمون تو لیگ زیاده

میلان نیاز داره چند سال قید سی ال رو بزنه تا دوباره به اوج برگرده هیچکدوم از ما نمیدونم پشت باشگاه چیه.باشگاهی که بدهی داشته باشه فقط ضرر میده باید یکم صبر کرد بدهی ها تموم بشه روزهای خوب میلان هم شروع میشه
پاریس از من سیتی بیشتر نیست که .به هیچ جایم نمیرسه مگر فقط لیگ فرانسه

خیلی دوست دارم خوشبین باشم اما خیلی سخته ....

من از دست دادن ایبرا رو میتونم قبول کنم. بخصوص با نکته هایی که شما اشاره کردی

اما از دست دادن سیلوا رو نه. اونم در حالیکه اون برلوسکونی 2 3 روز قبلش با قاطعیت گفته بود سیلوا فروشی نیست و همه هوادارا خوشحال شده بودند.

اگه سیلوا به رئال یا بارسا میرفت اینقدر تاراحت نمیشدم که رفت به تیم پاریس سن ژرمن و پیش لئوی خائن

R E Z @

Registered User
لایک‌ها
453
بابا شما ها چتونه؟ :)))) با یه کلمه ی من چرا پاچه همو میگرید؟ :)))
دومندش من گفتم کاکا به درد میلان میخوره چون امثال مادرید کارشون گند زدن تو بازیکناس.same as kaka (هنوز تیمای ایتالیایی انقد ارزش دارن که با یه سری گاو باز مقایسشون نکنم)
سومندش نوید جون اگه دوس داری حرفای من رو به کنایه بگیری یه جوابی بده که خنده دار نباشه.همون بازیکنی که میگی نجاله ی شما یه فصل بازیش ندادید حواست باشه یهو توپ طلا رو نگیره ;)

navid69

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,633
بابا شما ها چتونه؟ :)))) با یه کلمه ی من چرا پاچه همو میگرید؟ :)))
دومندش من گفتم کاکا به درد میلان میخوره چون امثال مادرید کارشون گند زدن تو بازیکناس.same as kaka (هنوز تیمای ایتالیایی انقد ارزش دارن که با یه سری گاو باز مقایسشون نکنم)
سومندش نوید جون اگه دوس داری حرفای من رو به کنایه بگیری یه جوابی بده که خنده دار نباشه.همون بازیکنی که میگی نجاله ی شما یه فصل بازیش ندادید حواست باشه یهو توپ طلا رو نگیره ;)

مگه ما دارو دسته موجی هستیم پاچه همو بگیریم؟:))))
ببینیم این فصل چه میکنه نخاله!
راستی مربیتون هم که تو زرد در اومد:))) اونم از بونوچی:))
نمیخواستم کل کل بشه خودت شروع کردی;)

R E Z @

Registered User
لایک‌ها
453

بشین تا حسابت کنم جوابتو بدم :))))

Amenocy

کاربر فعال برنامه نویسی
کاربر فعال
لایک‌ها
602
تو زرد نیست نبیت . برای اینا عادته یه جور عادت فصلی:)) حالا 2 سال دیگه مشخص میشه این فصل چه اتفاقایی افتاده . بونوچی :))) این دیگه آخرشه

navid69

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,633
میلان با این ترکیب چلسی رو برد! و باز هم با گل اوربی

Marco Amelia, Luca Antonini, Mario Yepes, Daniele Bonera, Djamel Mesbah; Massimo Ambrosini, Bakaye Traore, Mathieu Flamini; Kevin Prince-Boateng, Urby Emanuelson, Stephen El Shaarawy
بعدشم کنستانت ،اچربی، مونتی،گانز،نوچو اومدن تو زمین

واقعا میلان سرعتش فضایی شده خیلی سرعتشون بالا رفته
و اما الشراووی واقعا معرکس این پسر حالا میفهمم چرا گالی واسه این 20 میلیون داد
شاید یه بازی دوستانه فقط بوده ولی اینو در نظر داشته باشین این بازی ها خیلی مهمه قبل از لیگ و چلسی با تمام بازیکنانش بود حتی جدیدترین خریداش

اینم لیست بازیکنان چلسی:

Petr Cech; Branislav Ivanovic, David Luiz, John Terry (c), Ashley Cole; John Mikel Obi, Frank Lampard; Ramires, Eden Hazard, Raul Meireles; Romelu Lukaku.
در ادامه:
کاهیل،مالودا،مارین،تورس،اسین،فریرا ،Hutchinson وارد زمین شدن

Amenocy

کاربر فعال برنامه نویسی
کاربر فعال
لایک‌ها
602
میلان با این ترکیب چلسی رو برد! و باز هم با گل اوربی

Marco Amelia, Luca Antonini, Mario Yepes, Daniele Bonera, Djamel Mesbah; Massimo Ambrosini, Bakaye Traore, Mathieu Flamini; Kevin Prince-Boateng, Urby Emanuelson, Stephen El Shaarawy
بعدشم کنستانت ،اچربی، مونتی،گانز،نوچو اومدن تو زمین

واقعا میلان سرعتش فضایی شده خیلی سرعتشون بالا رفته
و اما الشراووی واقعا معرکس این پسر حالا میفهمم چرا گالی واسه این 20 میلیون داد
شاید یه بازی دوستانه فقط بوده ولی اینو در نظر داشته باشین این بازی ها خیلی مهمه قبل از لیگ و چلسی با تمام بازیکنانش بود حتی جدیدترین خریداش

اینم لیست بازیکنان چلسی:

Petr Cech; Branislav Ivanovic, David Luiz, John Terry (c), Ashley Cole; John Mikel Obi, Frank Lampard; Ramires, Eden Hazard, Raul Meireles; Romelu Lukaku.
در ادامه:
کاهیل،مالودا،مارین،تورس،اسین،فریرا ،Hutchinson وارد زمین شدن
ماشالا چلسی اصلا" بازیکن نداره ! اباته کجاست ؟

Benchmarker

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
31,853
با اینکه کاکا رو خیلی دوست دارم ولی برزیلیا یه خصیصه بد دارن اونم اینکه وقتی افت کردن دیگه به روزهای خوبشون بر نمیگردن . بنظرم برگردوندن کاکا البته با قیمت مناسب برای میلانی که امید اول گلزنی و بهترین دفاعشو فروخت میتونه نکته مثبتی باشه

navid69

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,633
ماشالا چلسی اصلا" بازیکن نداره ! اباته کجاست ؟

شرمنده اباته رو جا انداختم اونم وارد زمین شد :دی

یکی از مدیران میلان تا چند روز دیگه میرن امریکا قرارداد کاکا رو اونجا ببندن

navid69

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,633
میلان و رم در غم فرو رفتند

24946124111654140269.jpg

آلدو مالدرا، ملی‌پوش سابق ایتالیایی، در سال‌های 1973 تا 1982 در 228 دیدار رسمی با پیراهن میلان به میدان رفته بود. وی که متولد شهر میلان بود، بیشترین سال‌های حرفه‌ای خود را در میلان سپری کرد، و سپس به مدت 3 سال در رم حضور داشت، و در نهایت دوران حرفه‌ای خود را در سال 1987 در فلورانس و باشگاه فیورنتینا به پایان رساند.

مالدرا در سال 1979 به همراه میلان و در سال 1983 به همراه رم قهرمان کالچو شد. وی همچنین دو بار قهرمان کوپا ایتالیا نیز شد.

وی در سن 58 سالگی، امروز 1 آگست 2012، دار فانی را وداع گفت. روحش شاد و یادش گرامی.
:(

navid69

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,633
امشب قضیه ام‌بیوا مشخص میشه میلان اولتیماتوم داده به مون پلیه
ام بیوا هم گفته موافقت کنین من برم میلان

Benchmarker

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
31,853
مشاهده پیوست 182788

نشریه کوریره دلو اسپورت در راستای اهداف جوان‌گرایانه میلان، اقدام به انتشار لیستی 11 نفره از بازیکنان مستعد و جوان میلان کرده است.

سیلویو برلوسکنی و آدریانو گالیانی هر دو در آخرین مصاحبه‌های خود اعلام کرده‌اند که خرید بازیکنان بزرگ دیگر استراتژی اصلی میلان محسوب نمی‌شود، و این باشگاه باید به دنبال پرورش آکادمی جوانان خود باشد، تا بتواند از این طریق تیم اصلی میلان را پشتیبانی کند.

در همین راستا نشریه کوریره دلو اسپورت در شماره امروز خود اقدام به انتشار لیست و ترکیبی 11 نفره از بازیکنان مستعد پریماورا در میلان کرده است. در این لیست حتی نام بازیکنانی نیز دیده میشود که در تیم اصلی میلان حضور دارند:

آنتونیو دوناروما - دروازه‌بان - متولد 1991

رودریگو الای - مدافع میانی - متولد 1993

سیمونه رومانیولی - مدافع میانی - متولد 1990

متیا دی‌شیلیو - مدافع راست - متولد 1993

آندره‌آ ده‌ویتو - مدافع چپ - متولد 1991

رودنی استراسر - هافبک میانی - متولد 1990

آلیسیو اینوسنتی - هافبک میانی متولد 1993

سیمونه کالوانو - هافبک میانی - متولد 1993

آدریا کارمونا - هافبک هجومی - متولد 1993

کینگزلی بواتنگ - مهاجم - متولد 1994

سیمونه وردی - مهاجم - متولد 1993

سیمونه آندره‌آ گانتز - مهاجم - متولد 1993

navid69

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,633
امشب قضیه ام‌بیوا مشخص میشه میلان اولتیماتوم داده به مون پلیه
ام بیوا هم گفته موافقت کنین من برم میلان

خب رئیس باشگاه احمق مون پلیه اجازه خروجش رو نداد عب نداره وقتی سال بعد بدون یک یورو اوردیمش حالیت میشه گاگول خان:دی
گالیانی ام بیوا تمام شد میریم سر گزینه های دیگه

live for what?

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
374
تلاش های گالیانی و برلوسکونی و آلگری به ثمر نشست و میلان مقتدرانه در نیویورک 5-1 از رئال باخت

من از همه دوستان بالا تشکر میکنم خیلی لطف کردن به هواداران ، امسال سال خیلی خوبی داریم

Benchmarker

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
31,853
مشاهده پیوست 184899

آدریانو گالیانی نظرش را در مورد پیوستن کاکا به میلان اعلام کرد . وی گفت :" نمی توانیم برای کاکا حتی 12 میلیون یورو هم بپردازیم . مسائل اقتصادی ما چنین اجازه ای را نمی دهند . "

به گزارش گل در حالیکه میلانی ها به شدت نگران فصل آتی هستند ، این ایتالیایی کهنه کار همچنان مشغول چانه زنی است . او می گوید :" ما دوست داریم این بازیکن را داشته باشیم اما نمی توانیم دست به کار دیوانه واری بزنم . کاکا اسطوره میلان است اما باید با مغزمان عمل کنیم و نه قلبمان . "
در عین حال ماسیمیلیانو آلگری ، مربی میلان در مورد انتقال احتمالی کاکا به میلان پیش از بازی با رئال مادرید صحبت کرد . وی گفت :" این تصمیم هیئت مدیره است . باید دید که در آینده چه می شود . تا 31 آگوست هر اتفاقی محتمل است و هر چیزی می تواند رخ دهد . "

اما مورینیو. او بعد از درخشش کاکا در مسابقه شب گذشته پیغام مستقیمی را به گالیانی فرستاد و گفت :" اگر کاکا بخواهد بماند خوشحال می شوم و اگر بخواهد بروم هم خوشحال می شوم . در زمین های فوتبال ، بازیکنان هر جا که بخواهند بازی می کنند . او بازیکن بسیار خوبی است . آماده است تا در بهترین سطحش باشد . اگر تصمیم بگیرد که بماند عالی است . اگر بماند هم عالی است اما ما بیرونش نمی کنیم . اگر او را می خواهند ، پولش را باید بپردازند . "

معلوم نیست وقتی سه سال پیش ، 65 میلیون یورو دریافت می کردند با مغزشان این پول را گرفتند یا با قلبشان که حالا حاضر نیستند حتی یک پنجم آن را پس بدهند !

Amenocy

کاربر فعال برنامه نویسی
کاربر فعال
لایک‌ها
602
تلاش های گالیانی و برلوسکونی و آلگری به ثمر نشست و میلان مقتدرانه در نیویورک 5-1 از رئال باخت

من از همه دوستان بالا تشکر میکنم خیلی لطف کردن به هواداران ، امسال سال خیلی خوبی داریم

برلو داره پول برای تبلیغات انتخاباتی جمع میکنه . فعلا" همینه که هست !!

بالا