• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب هواداران آ.ث. میلان

sadeghbb

Registered User
لایک‌ها
6,160
مشکلش اینجاس خودش میخواد بره! هری........:happy:

دیگه ناز کردن برا میلان خیلی زشته
FettGrins.gif

کلا الان قصد خرید ستاره ای چیزی دارن ؟

navid69

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,633
دیگه ناز کردن برا میلان خیلی زشته
FettGrins.gif

کلا الان قصد خرید ستاره ای چیزی دارن ؟

ما که از بس متنظر موندیم یه جنگل سبز شد:دی
من که چشم اب نمی خوره

..............

صفحه اول روزنامه Corriere dello Sport

29 می 2003

برلوسکونی مرد اول نقل و انتقالات بود و مقصد ستارگان سن سیرو

67127022662356421971.jpg

sadeghbb

Registered User
لایک‌ها
6,160
دقیقا طی این چند سال هوادارن میلان کم شدن و همشون بین بارسا و رئال و... پخش شدن...

همش هم بخاطر اینکه میلان مثه سالیان قبل چهره های خاص و شخصیت قبل رو نداره !

navid69

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,633
دقیقا طی این چند سال هوادارن میلان کم شدن و همشون بین بارسا و رئال و... پخش شدن...

باهات موافق نیستم هوادارای میلان با بعضی تیما فرق دارن به وضوح میشه دید:دی

sadeghbb

Registered User
لایک‌ها
6,160
زمانی که من طرفدار میلان بودم تیمی بنام رئال و بارسا نمیشناختم...
ولی الان از یه جوون بپرسی طرفدار چه تیمی هستی 10% احتمال داره بگه میلان !

کلا سیاست مدیران میلان باید عوض بشه ! البته اینبارم عوض شده ولی در جهتی که همون 10% هم ازش کاسته بشه !

Benchmarker

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
31,853

کلا سیاست مدیران میلان باید عوض بشه ! البته اینبارم عوض شده ولی در جهتی که همون 10% هم ازش کاسته بشه !

البته اینایی که میگی طرفدار نیستن خیلیها جو گیرن این چند سال بخاطر اینکه بارسلون فوق العاده بوده همه جذبش شدن ولی اینا خیلیاشون چیزی از فوتبال نمیفهمن حتی ازشون بپرسی نمیتونن ترکیب بارسلون رو بهت بگن فقط یه مسی رو دیدن که مترسکهای اسپانیایی رو دریبل میزنه
الان دوریه ایه که هر کی ذهن فوتبالیش بخواد شکل بگیره بارسایی میشه پس بی دلیل نیست که خیلی از جوونها اگه ازشون بپرسی طرفدار چه تیمی هستی میگن بارسلون

اما اگه فوتبال رو حرفه ایی دنبال کنی و عشق بورزی بهش 100% طرفدار یه تیم میمونی البته من بیشتر منظورم تیم ملیه و نظرم راجع به باشگاه کمی متفاوته البته نه اونقدر متفاوت که منی رو که طرفدار میلانم به طرف بارسلونا سوق بده

ARMF

مدیر بازنشسته ورزش
لایک‌ها
18,108

پول عزيز جان... پول... شاه بيت سقوط ميلان به جايي كه الان هست. اون زمان كه نويد عكسش رو گذاشت، بريوسكوني يه ميلياردر رسانه اي بود كه امپراطوريش در اوج بود و رقبا فاصله زيادي باهاش داشتن... از 1986 به اينور... حالا ديگه از اين خبرا نيست. شيوخ عرب و دو سه تا باشگاه غول، همه چيزو تصاحب كردن. فوتبال ايتاليا هم هنوز داره چوب كالچوپولي رو ميخوره. بعد از اون ديگه كمر راست نكرد. ميلان هم همينطور...

Amenocy

کاربر فعال برنامه نویسی
کاربر فعال
لایک‌ها
602
پاززینی خوبه . کاسسانو از نظر بدنی مشکل داشت و هر آن امکان داشت چند ماهه مصدوم بشه ضمنا" 2-3 سال هم از پاززینی بزرگتر بود .

2تا خبر دیگه :

پاتو بازم مصدوم شده !

ادواردو هم قرضی به میلان اومده
Zé Eduardo (footballer born 1987) - Wikipedia, the free encyclopedia

ARMF

مدیر بازنشسته ورزش
لایک‌ها
18,108
ما چرا اين پاتو رو رد نميكنيم؟؟؟ هميشه پاي يك زن در ميان است؟ :hmm:

navid69

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,633
دقیقا !!! خیلی هم شاخ نیست این پاتو ! چند فصل هم هست که مدام مصدومه !

اگر مصدومیتاش انقد زیاد نشه بازیکن خوبیه
................
تف به شرفت کاسانو حیف میلان انقدر صبر کرد دوباره به تیم برگردی حیف!

کاسانو : یک اینتری هستم و هیچ چیز بهتر از اینتر نیست!
لیاقت تو همین اینتره بازم دم زلاتان گرم که وقتی رفت گفت میلان کاری کرد دوباره لبخند بزنم

ARMF

مدیر بازنشسته ورزش
لایک‌ها
18,108
تف به شرفت کاسانو حیف میلان انقدر صبر کرد دوباره به تیم برگردی حیف!

کاسانو : یک اینتری هستم و هیچ چیز بهتر از اینتر نیست!
لیاقت تو همین اینتره بازم دم زلاتان گرم که وقتی رفت گفت میلان کاری کرد دوباره لبخند بزنم

گفتم که طرف مودیه... الان تو مود اینتره، واسه اونا خودشیرینی میکنه... ولش کنید...

navid69

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,633
رسمی : زی ادواردو به میلان پیوست

13456523421.jpg

اینتر تو مراحل اخر قرارداد با نایجل دی یانگ بود یه میلان وارد رقابت شد بازیکن خوبیه ولی یکم قاطیه:دی

ARMF

مدیر بازنشسته ورزش
لایک‌ها
18,108

13456523421.jpg

اینتر تو مراحل اخر قرارداد با نایجل دی یانگ بود یه میلان وارد رقابت شد بازیکن خوبیه ولی یکم قاطیه:دی

یه قاطی رفت، یکی اومد ... بی حساب شدیم :دی

navid69

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,633

13456523421.jpg
خب خداروشکر قبولش نکردن:دی
مث اینکه میخوان نیانگ رو بخرن 17 سالشه ولی فوق العادس مث اینکه هانری به ارسنال پیشنهادش داده ولی خودش میلان رو دوست داره

Benchmarker

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
31,853
مشاهده پیوست 192334

جنارو گتوزو در تازه‌ترین مصاحبه خود از دلتنگی برای میلان می‌گوید، وی همچنین امیدوار است که کاکا هر چه زودتر به میلان بازگردد.

میلان کماکان به تغییرات عمده خود در تابستان 2012 ادامه میدهد، بعد از خداحافظی الساندرو نستا، جنارو گتوزو، کلرنس سیدرف، فیلیپو اینزاگی، و بسیاری دیگر از بازیکنان که میلان آنها را به فروش رساند، اکنون شاهد میلان جدید و دگرگون‌شده‌ای هستیم.

فصل 13-2012 برای آلگری به هیچ عنوان آسان نخواهد بود، و بنابر گفته وی، با این وضعیت میلان باید برای کسب رده دوم و یا سوم در سری‌آ تلاش کند. اما جنارو گتوزو که پیش از این از وضعیت حاکم بر رختکن میلان ابراز نارضایتی کرده بود، اکنون از سیاست‌های مدیریتی میلان پشتیبانی می‌کند، و از دلتنگی‌های خود برای میلان میگوید.

جنارو گتوزو در مصاحبه با اسکای ایتالیا عنوان کرد:

ترک میلان برای من بسیار دردناک بود. اما وضعیت در میلان به گونه‌ای نبود که دلخواه من باشد، و من بدون بر زبان آوردن سخنی، این باشگاه را ترک کردم. من فکر می‌کنم هر کاری که می‌توانستم برای میلان به انجام رساندم، اما زمان آن فرا رسیده بود که تغییراتی در فوتبال حرفه‌ای خود ایجاد کنم. دلم برای میلان تنگ شده است، و این مساله کاملاً طبیعی است، چراکه من به مدت 13 سال در این باشگاه در رویا به سر بردم.

باور کنید، من حتی توان این را ندارم که دیدارهای میلان را تماشا کنم. چرا که وقتی دیدار میلان را مشاهده می‌کنم سردرد می‌گیرم، و محبورم که بلافاصله کانال تلویزیون را عوض کنم. من سیون را انتخاب کردم، چرا که می‌خواستم هنوز فوتبال بازی کنم. من خانه را در ساعت 8 صبح ترک می‌کنم، و ساعت 8 شب نیز به خانه بازمی‌گردم. در اینجا بازیکنان جوان زیادی حضور دراند، و من می‌توانم برای پیشرفت آنها موثر باشم.

من در اینجا توانستم بار دیگر با حضور در زمین فوتبال لبخند بزنم. در اینجا احساسی دارم که گویی 18 ساله هستم. قبل از شروع دیدارهای تیم بسیار هیجان‌زده هستم، اکنون منتظر دیدار بعدی تیم در روز یک‌شنبه هستم، و از هم اکنون هیجان من را فراگرفته است، و این نشان می‌دهد هنوز انگیزه بسیاری برای حضور در زمین فوتبال دارم.

من فکر می‌کنم کاسانو مدتها پیش تصمیم به ترک میلان گرفته بود، زمانی که او در اردوی ایتالیا حضور داشت، از سخنانی که بر زبان آورد به راحتی قابل درک بود که تصمیم به ترک میلان دارد. حتی اگر من هم در میلان می‌ماندم فرقی نمی‌کرد، او تصمیم خود را گرفته بود.

کاکا؟ امیدوارم او به میلان بازگردد. این برای هر دو طرف بهتر است، هم میلان و هم کاکا. کاکا نیاز دارد تا در تمرینات به‌خصوصی حضور داشته باشد، من فکر می‌کنم برای اینکه کاکا در فرم ایده‌آلی قرار بگیرد، باید در تمرینات ویژه‌ای شرکت کند، تمریناتی که در اسپانیا به راحتی از آن‌ها چشم‌پوشی می‌شود.

تغیرات در میلان؟ من فکر می‌کنم تنها تصمیم فروش زلاتان ابراهیموویچ و تیاگو سیلوا صحیح بود، چرا که بهتر است تا دو بازیکن به فروش رسانده شوند، تا هزاران فرد در مدیاست بیکار شوند.

گتوزو بسیار امیدوار است تا روزی به عنوان یک مربی یا با حضور در یک پست مدیریتی به میلان بازگردد، او در 13 سال حضور مداوم خود در میلان نقشی کلیدی در موفقیت‌های روسونری ایفا کرده بود.

navid69

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,633
موافقت کان با پیشنهاد میلان برای نیانگ

f7637760-e350-4530-9dc6-5188b2f8a858.jpg

سران میلان پیشنهاد رسمی خود را برای به خدمت گرفتن جوانی که همه او را تیری هانری جدید می نامند به سران باشگاه کان ارائه کرد، که براساس گزارش روزنامه های ایتالیایی و فرانسوی پیشنهاد روسونری امروز با موافقت این باشگاه روبه رو شده است.

گاتزتا دلو اسپورت و اسکای اسپورت ایتالیا نیز این انتقال را تایید کردند و اعلام کردند که میلان جواب مثبت را امروز بعد از نهار دریافت کرده است و این در حالی است که رادیو آر‌ام‌سی گزارش داد در روز های آتی والدین نیانگ برای بررسی نهایی این پیشنهاد با باشگاه کان مذاکره خواهند داشت تا بهترین تصمیم را برای فرزند خود بگیرند.

نیانگ در حال حاضر از کمپ میلانلو بازدید کرده است و تمایل زیادی برای پیوستن به میلان نشان داده، کان هم این پیشنهاد را پذیرفت اما هنوز چیزی رسمی نشده و می توان گفت انجام این انتقال نزدیک است.

این مشخص نیست که دقیقا پیشنهاد میلان چه بوده، اما به نظر می رسد این انتقال به صورت قرضی با آپشن خرید در پایان فصل است، و این در صورتی است که نیانگ توانایی بازی در تیم اول میلان را از خود نشان دهد.
................

گالی فردا واسه خرید کاکا میره مادرید:cool:

Benchmarker

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
31,853
میلان یکشنبه بعد از ظهر راس ساعت 18 به وقت محلی باید در سن سیرو به مصاف سمپدرویا برود، به همین منظور آلگری لیست بازیکنان مورد نظر خود را برای این بازی اعلام کرد.

فیلیپ مکسس، ایگنازیو آباته، دیاک ویلا، سولی مونتاری، رودنی استاسر، ماسیمو آمبروسینی و الکساندرو پاتو به خاطر مصدومیت در این لیست حضور ندارند، جمال مصباح هم به خاطر حضور نداشتن در برنامه های آلگری از لیست خارج شده است ، همچنین پاتزینی نیز آماده است تا اولین بازی خود را برای میلان انجام دهد.

لیست بازیکنان دعوت شده:

دروازبان ها: کریستین آبیاتی، مارکو آملیا، گابریل

مدافعین: فرانچسکو آچربی، لوکا آنتونینی، دانیله بونرا، ماتیا دی شیلیو، ماریو یپس، کریستسن زاپاتا

هافبک ها:کوین پرینس بواتنگ، آدریا کارمونا، کوین کنستانت، اوربی امانوئلسون، متیو فلامینی، ریکاردو مونتولیو، آنتونیو نوچرینو، باکایه ترائوره، ماتیا والوتی

مهاجمین: استفان الشراوی، جیامپائولو پاتزینی، روبینیو

Amenocy

کاربر فعال برنامه نویسی
کاربر فعال
لایک‌ها
602
موافقت کان با پیشنهاد میلان برای نیانگ

f7637760-e350-4530-9dc6-5188b2f8a858.jpg

سران میلان پیشنهاد رسمی خود را برای به خدمت گرفتن جوانی که همه او را تیری هانری جدید می نامند به سران باشگاه کان ارائه کرد، که براساس گزارش روزنامه های ایتالیایی و فرانسوی پیشنهاد روسونری امروز با موافقت این باشگاه روبه رو شده است.

گاتزتا دلو اسپورت و اسکای اسپورت ایتالیا نیز این انتقال را تایید کردند و اعلام کردند که میلان جواب مثبت را امروز بعد از نهار دریافت کرده است و این در حالی است که رادیو آر‌ام‌سی گزارش داد در روز های آتی والدین نیانگ برای بررسی نهایی این پیشنهاد با باشگاه کان مذاکره خواهند داشت تا بهترین تصمیم را برای فرزند خود بگیرند.

نیانگ در حال حاضر از کمپ میلانلو بازدید کرده است و تمایل زیادی برای پیوستن به میلان نشان داده، کان هم این پیشنهاد را پذیرفت اما هنوز چیزی رسمی نشده و می توان گفت انجام این انتقال نزدیک است.

این مشخص نیست که دقیقا پیشنهاد میلان چه بوده، اما به نظر می رسد این انتقال به صورت قرضی با آپشن خرید در پایان فصل است، و این در صورتی است که نیانگ توانایی بازی در تیم اول میلان را از خود نشان دهد.
................

گالی فردا واسه خرید کاکا میره مادرید:cool:

Niang-Milan: the Caen says no to loan :|

بالا