• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب هواداران آ.ث. میلان

Bhrzk

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2,968
کی هست اصلا ...
اگه شانس بیارین با بازی بارسلونا و رئال تداخل نداشته باشه :D :D

live for what?

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
374
بهتر! میتونیم بازی رو بعد از ظهر ببینیم نه 11 شب. البته یه احساسی غریبی به آدم دست میده. دو سال پیش هم یادتون باشه اون بازی سرنوشت ساز میلان-یوونتوس تو روز برگزار شد و میلان 1-0 باخت...

به شرطی که ۷ بیفته خوبه چون قبلش من نمیتونم ببینم!!!
البته امیدوارم اون موقعه بازی انرگی کتبوس با نورمبرگ را نذارن!!!!!!! :wacko:

Radiohead

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
184
کی هست اصلا ...
اگه شانس بیارین با بازی بارسلونا و رئال تداخل نداشته باشه :D :D

نه دیگه. داریم میگیم بازی افتاده به روز! چون میدونن هوادارای اینتر کمی خطری تشریف دارن...
میلان-اینتر شنبه ست. بارسا-رئال فکر کنم یکشنبه ست دیگه، نه؟

live for what?

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
374
این کاپلو و کارلتو که کله فصل گند زدن خدا کنه از این بازی ها سربلند بیان بیرون که یکمی مرحم شه رو زخم هوادارا!

Radiohead

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
184
هر چند که آمار و ارقام تضمین کننده ی صعود تیمی هیچ نیستن، ولی:

+ میلان فصل گذشته در همین مرحله بایرن رو حذف کرد. بازی رفت در آلیانز آرنا 1-1 مساوی شد. ولی در بازی برگشت، میلان موفق شد با نتیجه 1-4 بایرن رو در سن سیرو شکست بده. پس سلتیک بهتره حواس اش جمع باشه!

+ سلتیک در هر سه بازی خارج از خانه اش در مرحله گروهی شکست خورد. و در هر سه بازی هم 3 گل دریافت کرد: منچستر 3 - 2 سلتیک / بنفیکا 3 - 0 سلتیک / کپنهاون 3 - 1 سلتیک.

+ آخرین باری که میلان و سلتیک با هم بازی کردن، برمیگرده به همین دو فصل پیش، که میلان با نتیجه 1-3 سلتیک رو در سن سیرو شکست داد. گل های اون بازی رو شوچنکو، اینزاگی و پیرلو به ثمر رسوندن.

+ میلان تا به حال 5 بار در خانه با تیم های اسکاتلندی بازی کرده و هرگز شکست نخورده: 4 برد، 1 تساوی.

+ سلتیک هم تا به حال 6 بار مهمان تیم های ایتالیایی بوده: 4 باخت، 2 تساوی.

فراموش نکنیم تساوی همراه با گل، میلان رو از دور رقابت ها حذف میکنه...

EASPORTS

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
1-2 میبریم
8.gif

راستی مدافعان میلان ، همشون تو این بازی هستند؟

Radiohead

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
184
مالدینی و کالادزه کمی مصدومیت دارن ولی ظاهرا مالدینی میخواد هر طور شده به این بازی برسه! کالادزه رو نمیدونم ولی. باید منتظر مصاحبه مطبوعاتی شد تا وضعیت مشخص بشه... نستا هم که نیست. فکر نمیکنم کاستاکورتا هم بازی کنه، چون هم کمی (!) سن اش زیاده و ممکنه جلوی بازیکن های سریع سلتیک کم بیاره و هم اینکه مصدومیت هم داره. احتمالا فکر میکنم حضور اوددو و بونرا و شیمیچ در خط دفاعی قطعی باشه.

Radiohead

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
184
دیروز هم باشگاه اعلام کرد قرارداد زلیکو کالاچ که قرار بود امسال به اتمام برسه، دو سال دیگه و تا فصل 2008/2009 تمدید شده... این غول عظیم الجثه موندنی شد!

5103_news.jpg

همچان خبری از تمدید قرارداد دیدا نیست... فکر نمیکنم رفتنش هم زیاد ناراحت کننده باشه. من دیدا ی در اوج رو به عنوان یکی از پنج درواه بان برتر دنیا قبول دارم، ولی دیدا پارسال و امسال شدیدا افت و خیز داشته و به قول خارجی ها احتیاج به یک new challenge داره تا بتونه دوباره به روز های خوبش برگرده... .

اگه دیدا بره، هدف میلان برای فصل بعدی: بوفون - آملیا - آکینفیف (Akinfeev - دروازه بان 20 ساله ی روس - با اسطوره ی دروازه بانی روس ها، یاشین مقایسه شده) - یا اینکه یک گام بزرگ رو به عقب برداره و آبیاتی رو برگردونه سن سیرو!

live for what?

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
374
اگه دیدا بره، هدف میلان برای فصل بعدی: بوفون - آملیا - آکینفیف (Akinfeev - دروازه بان 20 ساله ی روس - با اسطوره ی دروازه بانی روس ها، یاشین مقایسه شده) - یا اینکه یک گام بزرگ رو به عقب برداره و آبیاتی رو برگردونه سن سیرو!

آکینفیف گزینه محتملی هست!
دروازبان خوبی هم هست و از اون مهمتر بسیار جوان!
آبیاتی در روزهای اوجش هم دروازبان متوسطی بود! تنها دلیلی که گاهی دروازبان سوم ایتالیا میشد!
جوان گرایی بود که نمیخواستند به پایلوکا
241.gif
و پروتزی بازی بدن

EASPORTS

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
من به بوفون اعتقاد بیشتری ، دارم ، به نظر من که بهترین دروازه بان حال حاضر دنیاست.
احتمال پیوستنشم به میلان ، زیاده. چون من ازش خوشم میاد .
6.gif

Radiohead

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
184
اگه میشد یکی رو انتخاب کرد من هم بوفون رو انتخاب میکردم. چون هم جوونه. هم اینکه مهارت هاش ثابت شده است و آوردن اش برخلاف آکینفیف ریسک نیست. (ولی دوست دارم آکینفیف رو هم بخریم!)
ولی از اونجاییکه بوفون در حال حاضر گرون قیمت ترین دروازه بان دنیاست، آوردن اش نیاز به مبلغ هنگفتی داره. یوونتوس 6 سال پیش برای بوفون 32 میلیون پوند پول خرج کرد. حالا حساب کنید چقدر میارزه؟!... همونقدر؟ یا بیشتر؟!

Bhrzk

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2,968
اگه یووه برگرده سری A فکر می کنید بازیکنی از این تیم بره ؟

من فکر نمی کنم
تازه شاید ویرا و کاناوارو هم برگردند

live for what?

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
374
بوفون از اون دسته بازیکنانی هست که جون باشگاه به جونش بستس!
مگر اتفاق خیلی خاصی بیفته از یک تیمی برن!
اگر قرار بود یووه بوفون رو بفروشه همین فصل اینکار رو میکرد!
کندن بوفون از یووه کاره سختیه اونقدر که به نظر من ارزش نداره!

Radiohead

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
184
اگه یووه برگرده سری A فکر می کنید بازیکنی از این تیم بره ؟

من فکر نمی کنم
تازه شاید ویرا و کاناوارو هم برگردند

بستگی داره که اون بازیکن بخواد تو لیگ قهرمانان بازی کنه یا نه!

یووه اگه بیاد سری آ باید حداقل یکسال دیگه بجنگه تا بتونه بره لیگ قهرمانان! برای همین ترزه گه خیلی دلش میخواست از یووه بره به تیمی که تو لیگ قهرمانان هم باشه. و شاید بوفون هم همین فکر رو میکنه.
من حس میکنم اگه رده سوم یا چهارم میلان و لیگ قهرمانان آینده قطعی بشه، خرید های خوبی در انتظارمونه!

EASPORTS

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
آنچلوتي و روزهاي آرام در ميلان
هنوز به آخر خط نرسيده‌ام

ANCELOTTI.JPG

IPNA- ميلان اين روزها آماده‌تر از هر زماني به نظر مي‌رسد و ظاهرا قدرت واقعي اين تيم از نيمه دوم رقابت‌هاي امسال به ظهور رسيده است. پس از مشكلات ابتداي فصل كه عمدتا ناشي از جريمه امتيازي اين تيم بود همان‌طور كه آنچلوتي به هواداران روسونري قول داده بود ميلان توانست بار ديگر به شرايط ايده‌آل گذشته باز‌گردد و اكنون اگرچه قهرماني سريA به همشهري اين تيم؛ اينتر خواهد رسيد اما ميلان به احتمال فراوان جزو چهار تيم ابتداي جدول خواهد بود ضمن اينكه در رقابت‌هاي ليگ قهرمانان اروپا هم جزو بخت‌هاي قهرماني محسوب مي‌شود. پس از پيروزي جالب توجه اين تيم برابر كيه‌وو آن هم در حالي كه ميلان يك بر صفر از حريف خود عقب افتاده بود آنچلوتي در‌ آستانه بازي برگشت برابر سلتيك در يك گفت و گوي اختصاصي با وب سايت ميلان شركت كرد.

آيا مي‌توانيم اين تصور را داشته باشيم كه ميلان اكنون از بحران خارج شده است ؟
از ابتدا با واژه بحران موافق نبودم چون اوضاع از كنترل خارج نشده بود. بيشتر مشكلات به مسائل روحي–رواني باز مي‌گشت؛ وقتي با آن تعداد امتياز منفي در ابتداي فصل مواجه شديم خود به خود شانس قهرماني سريA از دست رفت و اين ضربه براي بازيكنان تيمي كه هميشه خود را مدعي اين رقابت‌ها مي‌داند بسيار سخت بود. بي‌انگيزگي در بين نفرات تيم كاملا مشخص بود و اين مشكل در چندين بازي پياپي تكرار شد، وقتي نتايج به صورت دلخواه پيش نمي‌رود فشار انتقادات و انتظار تماشاچيان بيشتر مي‌شود و همين موضوع كار را دشوار مي‌كند اما اكنون بهتر است بگوييم آرامش به تيم بازگشته است نه اينكه بحران از بين رفته است.

اما در برخی از مواقع شرایط حالت عادی نداشت. مثلا اشتباهات پیاپی در خط دفاع یا عدم گلزنی مدافعان و...
درست است؛ اما باز هم اکثر آنها را ناشي از عدم اعتماد به نفس و بی‌انگیزگی می‌دانم. جیلاردینيو هر هفته با انتقاد شدید مطبوعات روبرو بود چون در گلزنی توفیق نداشت و بیش از اندازه بدشانس بود. او مثل همیشه نهایت تلاشش را به کار می‌بست اما اکثر توپ‌ها وارد دروازه نمی‌شدند و همین موضوع کار او را سخت کرد. ایراد قدیمی مدافعان من هم مثل همیشه وجود داشت و در حقیقت حالت غیرعادی بیشتر از مسائل بیرونی نشات می‌گرفت.

در آن زمان هیچ وقت به استعفا فکر می‌کردید یا اخراج شدن توسط سران تیم؟
اگر بیش از حد به این موضوعات فکر می‌کردم تمرکزم را از دست می‌دادم. برلوسکونی و گالیانی از من حمایت می‌کردند و من وظیفه داشتم تیم را از بحران خارج کنم. شایعات مطبوعات همیشه وجود داشت و در آینده هم این طور خواهد بود. من نمی‌توانستم به این جریان فکر کنم. همیشه موفقیت میلان را در نظر داشته‌ام. ترسی از آینده ندارم، ضمن اینکه می‌دانم مربیگری دقیقا به شکلی است که هیچ وقت نمی‌توان روی آینده به صورت کامل حساب کرد. وقتی نتایج به خوبی پیش نمی‌رود قبل از همه مربی مقصر شناخته می‌شود، بنابراین همیشه از خطر این وضعیت آگاهی داشتم.

اما در تعطیلات زمستانی میلان کاملا متحول شد.
بله و دلیل اصلی آن دو نکته بود؛ اول اینکه فرصت کافی برای بهبودی مصدومان تیم به وجود آمد، چند بازیکن کلیدی تیم هفته‌ها آسیب دیده بودند و از این ناحیه ضربات زیادی خوردیم و دوم اینکه توانستیم با تمرینات ویژه تیم را بازسازی کنیم به آن وقفه احتیاج مبرمی داشتیم که خوشبختانه همان‌طور که انتظار می‌رفت بعد از شروع نیم فصل نتایج بهتری گرفتیم.

بسیاری بر این باورند که دلیل یکه‌تازی اینتر، غیبت یوونتوس و جریمه میلان بوده است؛ با این نظر موفق هستید؟
نه چندان، چون بازی‌های اینتر این موضوع را اثبات می‌کند که این تیم در این فصل کاملا متحول شده است. اگر یوونتوس در رقابت‌ها حضور داشت و ما نیز با شرایط عادی رقابت‌ها را شروع می‌کردیم باز هم اینتر یک رقیب خطرناک و مدعی قهرمانی محسوب می‌شد. این تیم در این فصل بسیار خوب ظاهر شده است و از این بابت به منچینی تبریک می‌گویم.

بازی هفته آینده با اینتر مثل همیشه هیجان‌انگیز است؟
قطعا این‌طور است. فارغ از شرایط جدول و امتیازات این بازی برای هواداران هر دو تیم یک دربی سنتی و حیثیتی است که باید به هر شکل در آن پیروز شویم.

نمایش رونالدو تاکنون رضایتبخش بوده است؟
او همیشه مهاجم بزرگی بوده است و وقتی بحث انتقال او به میان آمد کوچکترین مخالفتی نداشتم چون در خط حمله با کمبود مهاجم روبرو بودیم. رونالدو هنوز کیفیت گذشته را حفظ کرده است و به‌رغم انتقاد برخی اعتقاد دارم هیچ نیازی به ****‌های غذایی ندارد. مهم‌ترین نکته مثبت این است که انگیزه‌اش بالا است و همین کار را راحت‌تر می‌کند. هر چند رونالدو نمی‌تواند در لیگ قهرمانان تیم را همراهی کند اما مطمئن هستم در سریA و تا پایان فصل آمار مناسبی به جا خواهد گذاشت.

امید به حذف سلتیک تا چه اندازه است؟
خیلی زیاد. در بازی رفت برابر این تیم فقط در گلزنی ناکام بودیم. البته اکنون و برای بازی برگشت باید توازن بیشتری داشته باشیم چون دریافت حتی یک گل شرایط را بسیار سخت می‌کند اما به مهره‌های تیمم اطمینان کامل دارم و یقین دارم از این مرحله صعود می‌کنیم. سلتیک حریف کوچکی نیست اما نمی‌تواند در این مرحله میلان را کنار بزند.

شایعات پیوستن کاکا به رئال تا چه اندازه درست است؟
کاکا بارها از علاقه‌اش برای ماندن در میلان صحبت کرده است و فکر نمی‌کنم اصرار مسؤولان رئال چندان منطقی باشد. کاکا یک بازیکن کلیدی در میلان است و تا چهار سال آینده هم با اين تیم قرارداد بسته است. خیال هواداران باید از بابت ماندن او راحت باشد.

همین شایعات نیز در خصوص شما وجود دارد.
دوست دارم تا چند فصل دیگر هدایت میلان را برعهده داشته باشم. هر مربی دوست دارد چند تجربه مختلف و متفاوت را کسب کند و من هم چنین احساسی دارم، اما احساس می‌کنم هنوز با میلان به آخر خط نرسیده‌ام. اگر سران تیم بخواهند قراردادم را تمدید خواهم کرد.

Radiohead

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
184
عجب عکسی! چقدر جوون بوده!

EASPORTS

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
ANCELOTTI.jpg

بنده ی خدا جوون تر از اینم بوده .
3.gif

live for what?

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
374
6203_big.jpg

KEEPERS: Dida, Kalac, Storari.
DEFENDERS: Cafu, Maldini, Costacurta, Simic, Jankulovski, Favalli, Bonera, Oddo.
MIDFIELDERS: Gattuso, Seedorf, Gourcuff, Pirlo, Kakà, Ambrosini, Brocchi.
STRIKERS: Ricardo Oliveira, Inzaghi, Gilardino

6199_big.jpg

Bhrzk

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2,968
حالا دیگه رو قهرمانی زیاد حساب نکید :D

اما به نظرم لیورپول تیم خطرناکیه ها ..
تازه رئال هم هست . از اینا گذشته منچستر فراموش نکیند :D

بالا