• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب هواداران آ.ث. میلان

raxtastar

"کاربرفعال ورزش""کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
672
دوربین رو داشتید؟؟؟

کابلی بود

تو یک صحنه حطای پشت 18 اومد وسط زمین:دی

Radiohead

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
184
بازی دیشب بازی خوبی بود ولی بیرون بردن اینزاگی اشتباه بود. بیرون بردن بکام هم همینطور.

نکته دیگه ای که خیلی باعث ناراحتی من شد نیمکن نشینی و افت رونالدینیو بود. اون رونالدینیو کجا و این رونالدینیو کجا!

رونالدينيو هم اگه تو ميلان بمونه به سرنوشته ريوالدو دچار ميشه
رونالدینیو قبل از اینکه بیاد میلان به ریوالدو تبدیل شده بود! خوبه حداقل این یکی مورد رو نمیتونن بارسایی ها بندازن گردن ما. رونالدینیو اگه به نسبت روز های آخرش در بارسا بهتر نشده باشه، بدتر هم نشده. این رو از روی عملکرد کلی اش در طول فصل میگم. شاید حضور دوباره در CL انگیزه ی فوتبال رو در رونالدینیو زنده کنه... بد بختی جزو "پیر پاتال ها" هم نیست. به زحمت 29 سال داره. چرا باید اینجوری بشه؟ نه، مطمئنم زرق و برق CL کمی حالش رو جا میاره!

حلاصه اینکه، وای به روزی که برزیلی ها بی انگیزه بشن... اعجوبه هایی مثل آدریانو و رونالدینیو ببینید به چه وضعی در اومدن!

خدایش سران میلان هم یه جورایی سنشون بالاست و فکر کنم دیگه حال و حوصله تیم داری ندارند .
اخراج گالیانی هم میتونه یک گزینه خوب باشه
نکته ی جالبی بود! :D
پ.ن= امرسون خودش عقلش رسید رفت وگر نه کارلتو احتمالا قراردادش رو تمدید هم میکرد!
این یکی هم به همچنین :lol:

Ronan

Registered User
لایک‌ها
876
خ
اخراج گالیانی هم میتونه یک گزینه خوب باشه

جوک جالبی بود ... ممکنه برلوسکونی رو اخراج کنه این گالیانی اما بر عکسش غیر ممکنه

بی انگیزی در حال حاضر توی میلان بیداد میکنه. ما باید بازیکنهایی داشته باشیم که حاضر باشند برای قهرمانی همه کار بکنند نه امثال سیدورف و فاوالی
پ.ن= امرسون خودش عقلش رسید رفت وگر نه کارلتو احتمالا قراردادش رو تمدید هم میکرد!

آره بازیکنا بی انگیزن ... امرسون نمیدونم چی داشت که هم کاپلو عاشقش بود هم ماریو زاگالو هم آنجلوتی

ALL

Registered User
لایک‌ها
18
" سیلویو برلوسکونی " مالک باشگاه میلان، " کارلو آنجلوتی " را عامل اصلی ناکامی تیمش در این فصل می‏داند.

در حالی که 3 هفته به پایان رقابت‏های سری A ایتالیا باقیمانده، اینتر در آستانه قهرمانی قرار گرفته است و " برلوسکونی " تاکتیک‏های نادرست " آنجلوتی " را عامل ناکامی میلان می‏داند.

این اظهارات " برلوسکونی " شایعه جدایی سرمربی میلان را قوت می‏بخشد و " آنجلوتی " می‏تواند فصل آینده روی نیمکت چلسی بنشیند.

" برلوسکونی " گفت: « ما قهرمانی را بخاطر آنجلوتی از دست دادیم. »

مالک باشگاه میلان افزود: « گاهی اوقات از تاکتیک‏های درستی استفاده نکردیم. ما بازیکنان دریبل‏زنی خوبی در اختیار داریم و باید روی این مسئله بیشتر کار می‏کردیم اما برعکس عمل کردیم. »

منبع:ستانتا اسپورت

F A R A M A R Z

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,642
حلاصه اینکه، وای به روزی که برزیلی ها بی انگیزه بشن... اعجوبه هایی مثل آدریانو و رونالدینیو ببینید به چه وضعی در اومدن!

:lol:

اما رونالدو واقعا فرق می کرد
با این همه مصدومیت هنوز هم داره بازی می کنه
فکر کنم رونالدینهو و آدریانو هر کدوم یکی از این مصدومیت های رونالدو رو داشتند فوتبال رو ول می کردند

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
راستی رونالدو الان کجاست ؟؟؟؟؟؟؟

nedi

کاربر فعال فرهنگ و هنر
کاربر فعال
لایک‌ها
5
فکر کنم رونالدو توی کورینتیانس برزیل باشه ؟؟؟!!!؟؟

Radiohead

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
184
اما رونالدو واقعا فرق می کرد
با این همه مصدومیت هنوز هم داره بازی می کنه
فکر کنم رونالدینهو و آدریانو هر کدوم یکی از این مصدومیت های رونالدو رو داشتند فوتبال رو ول می کردند
صد در صد با هر سه خط موافقم! رونالدو یه واقعا چیز دیگه بود/هست. اگه هی احتمال پاره شدن رباط های زانوش نبود من که کاملا به رونالدینیو ترجیح اش میدادم. با وجود اضافه وزن و سن بالا، ظاهرا غریزه ی گلزنی اش رو هیچوقت از دست نمیده. چند تا گل 100% ناب رونالدویی هم تا حالا برای کورینتیانس زده!

Radiohead

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
184
شنبه شب ساعت 11 در اودینه مهمان اودینزه هستیم. مهم ترین نکات در مورد این بازی یکی اش 900 مین بازی پائولو مالدینی کبیر هست، که اتفاقا اولین بازی اش رو هم در مقابل اودینزه و در استادیوم فریولی انجام داد (سال 1985...!)، و اینکه با یک برد ورود مستقیم مون به CL تضمین میشه (یعنی نهایتا سوم میشیم).

http://************/files/n8xzj677nzycy2qk89bg.jpg

Bhrzk

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2,968
ایشالا 900 مین سال بازیش رو جشن بگیره :D:D هنوز اول چلچلیش هست

ALL

Registered User
لایک‌ها
18
ميلان لوکا توني را از بايرن مونيخ مي خواهد .
به نوشته پايگاه اينترنتي فرانسوي زبان گل، باشگاه آ ث ميلان ايتاليا در نظر دارد لوکا توني مهاجم تيم بايرن مونيخ آلمان را به خدمت بگيرد.
مسئولان ميلان اعلام کرده اند حاضرند براي جذب توني ، يوهان گورکوف فرانسوي را به بايرن مونيخ انتقال دهند .
در حال حاضر بايرن مونيخ عملکرد گورکوف را که به صورت قرضي به بوردو انتقال داده شده زير نظر گرفته است .
ارزش گورچوف سيزده ميليون يورو تخمين زده شده است.
سران ميلان که به دنبال دستيابي به توافقي با بايرن مونيخ هستند در نظر دارند به زودي گورکوف را از بوردو پس بگيرند تا مقدمات انتقال وي را به مونيخ فراهم کنند.

Radiohead

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
184
تعویض گورکوف با تونی حماقت محض هست! بعید میدونم این شایعه اصلا پایه و اساسی داشته باشه. یا بوردو اون 15 میلیون یورو رو طبق قرارداد تا آخر همین ماه (فکر کنم) تامین میکنه و گورکوف رو میخره، یا گورکوف برمیگرده میلان. این چیزی بود که مسئولین تیم همیشه گفتن و با وجود اینکه کمی درغگو هستن، این مورد رو باور میکنم!

بگذریم، چند روزه به طرز عجیبی شایعاتی در مورد رفتن کارلتو مطرح میشه. شایعات با حرف برلوسکونی اوج گرفت شد که ظاهرا گفته میلان به اندازه ی کافی بازیکن خوب برای قهرمان شدن داشته و اینکه 7 امتیاز از اینتر عقب تریم همش تقصیر کارلو ست. بعد دو روز طول کشید که برلوسکونی حرف هاش رو تکذیب کنه، که خیلی عجیبه و احتمالا عمدی در کار بوده.

الان روی سایت مدیاست که نسبتا قابل اعتماده اومده که نشریات انگلیس حسابی کلید کردن که آنچلوتی راهی چلسی میشه. یعنی بعد از بازی یکشنبه شب و قطعی کردن ورود میلان به لیگ قهرمانان، از تیم خداحافظی میکنه! یکی از دلایل اش هم انتقاد برلوسکونی هست. نوشته شده ساعت ها یا نهایتا چند روز تا خداحافظی کارلو باقی مونده و غیره. :lol:

C_27_articolo_23389_GroupArticolo_immagineprincipale.jpg

خب، البته ما که باور نمیکنیم! 95% خالی بندی های خالی بندی های روزنامه ی The Sun هست که نمیشه اصلا بهش اعتماد کرد. خصوصا اینکه اگه قرار باشه کارلو بره، رئال هم یک کاندید جدی هست و بعیده اون ها به این راحتی کوتاه بیان جلوی چلسی.

من شخصا فکر میکنم کارلو یک فصل دیگه بمونه حداقل. اگر هم واقعا قراره بره، تا وقتی رسما نبینم که اعلام کرده میخواد بره و روی سایت میلان هم تایید نشه، باور نمیکنم. نمیخوام خودم رو الکی امیدوارم کنم!!

Last edited:

Ronan

Registered User
لایک‌ها
876
پرس با كاكا به توافق نهايي رسيده است

خبرگزاري فارس: روزنامه‌هاي ايتاليايي مدعي شده‌اند كه رئيس اسبق رئال مادريد با وكيل كاكا به توافق نهايي

رسيده است.

ه گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از روزنامه گازتا دلو اسپورت ايتاليا، وكيل كاكا در جلسه اي خصوصي با پرس

در مورد قرارداد 5 ساله به ارزش سالانه 12 ميليون يورو (60 ميليون يورو براي 5 سال) به توافق رسيده است.

اگر كاكا با اين مبلغ به رئال مادريد بيايد، اتومبيل سفارشي، منزل مسكوني در شمال مادريد، انتخاب ساحل اختصاصي

در تعطيلات زمستاني، امتياز داشتن حامي مالي مستقل و بدون نياز به هماهنگي با باشگاه، دو بار سفر به برزيل با

هواپيماي اختصاصي و اعطاي 12 درصد از سهام باشگاه در بازار بورس بر عهده فلورنتينو پرس خواهد بود.

ترکونده این پرس ... 12 % کل سهام باشگاه چقدر میشه اون وقتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتت ؟:blink:

DIXIE CHICKS

Registered User
لایک‌ها
661
% 12 سهام باشگاه ؟؟:blink: مگه می شه به این راحتی سهام رو بذل و بخشش کرد

live for what?

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
374
پرس با كاكا به توافق نهايي رسيده است

خبرگزاري فارس: روزنامه‌هاي ايتاليايي مدعي شده‌اند كه رئيس اسبق رئال مادريد با وكيل كاكا به توافق نهايي

رسيده است.

ه گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از روزنامه گازتا دلو اسپورت ايتاليا، وكيل كاكا در جلسه اي خصوصي با پرس

در مورد قرارداد 5 ساله به ارزش سالانه 12 ميليون يورو (60 ميليون يورو براي 5 سال) به توافق رسيده است.

اگر كاكا با اين مبلغ به رئال مادريد بيايد، اتومبيل سفارشي، منزل مسكوني در شمال مادريد، انتخاب ساحل اختصاصي

در تعطيلات زمستاني، امتياز داشتن حامي مالي مستقل و بدون نياز به هماهنگي با باشگاه، دو بار سفر به برزيل با

هواپيماي اختصاصي و اعطاي 12 درصد از سهام باشگاه در بازار بورس بر عهده فلورنتينو پرس خواهد بود.

ترکونده این پرس ... 12 % کل سهام باشگاه چقدر میشه اون وقتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتت ؟:blink:

12 درصد؟! امکان نداره! مگه سهام باشگاه مالی پرز هست که داره میبخشه! من نمیدونم خودش چقدر سهم داره! اما اگر بده داره از جیب میده!

پارسال و دو سال پیش هم توافق نهایی کرده بودن اما باز کاکا برای میلان بازی کرد! توافق با کاکا هم شرط نیست باید با باشگاه میلان توافق کنند! کاکا قرارداد داره با میلان

زلاتان هم گفته میشه میره بارسا! اگر زلاتان بره بارسا و سال بعد بارسا همینقدر آماده باشه شاید 200 تا گل زدن :دی

Ronan

Registered User
لایک‌ها
876
بله میشه بذل و بخشش کرد ... همونجور که مدیر عامل قبلی ( اسمش یادم نیست ) 4 % از سهام باشگاه رو به نام

رائول و 4 % هم به نام کاسیاس کرد ... کاکا هم به همین راحتی نمیشه آورد پس باید پیشنهادی در خور توجه داد

live for what?

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
374
بله میشه بذل و بخشش کرد ... همونجور که مدیر عامل قبلی ( اسمش یادم نیست ) 4 % از سهام باشگاه رو به نام

رائول و 4 % هم به نام کاسیاس کرد ... کاکا هم به همین راحتی نمیشه آورد پس باید پیشنهادی در خور توجه داد

هرچند من این خبر رو هم نشنیدم! اما حتی اگر واقعیت داشته باشه دادن 4 درصد سهام باشگاهی به بزرگی رئال به رائول که سمبل باشگاه هست که رکورد دار در خیلی از زمینه ها هست! هرچند بسیار عجیب و بعید هست! اما غیر ممکن نیست. اما دادن 12 درصد سهام باشگاه به کاکا ، یک بازیکن جدید نزدیک به غیر ممکن هست. با حساب شما 4 تا رائول ، 4 تا کاسیاس ، 12 تا کاکا شد 20% سهام باشگاه! بعد اگر بخوان مثلآ رونالدو رو هم بیارند 12 درصد به اون میدن! مثلآ پاتو رو هم بخوان یه 10 درصدی به اون میدن همینجوری تمام سهام باشگاه به اسم بازیکنان میشه!
کاکا بازیکن بزرگی هست! اما مسلمآ وقتی رئال زیدان و فیگو و رونالدو رو هم خرید همه بازیکنان خیلی بزرگی بودن! به همه اونها هم سهام داده!؟

nedi

کاربر فعال فرهنگ و هنر
کاربر فعال
لایک‌ها
5
نميدونم درسته يا نه چون دقيق يادم نيست اما رئال توي سود آوري از منچستر هم توي فصل06-07 بالاتر بود ( حدود 360 ميليون يورو) . علاوه بر كل سهام باشگاه كه نميدونم چقدره.حالا فكر كنين 12 درصد ميشه چقدر؟ به نظر خيلي عجيبه

Radiohead

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
184
والا من چند تا سایت روزنامه های ایتالیایی رو چک کردم، چیزی راجع به سهام و .. ندیدم. فقط خبر این هست که کاکا با رئال قرارداد امضا کرده تموم شده رفته! که البته، منشا اصلی خبر روزنامه قابل اعتماد Marca ست
30upn9j.gif

این لینک خبر Marca. میگه قرارداد ارزش اش 63 میلیون (یورو فکر کنم) ست. 8 میلیون هم حقوق سالیانه کاکا.
30upn9j.gif

البته این ها به این معنی نیست که دارم میگم امکان نداره کاکا جایی بره. نه. بعد از اتفاقاتی که ژانویه افتاد هیچ چیز بعید نیست. مسئولین تیم نشون دادن جلوی پول مقاومتی در کار نیست.

فقط.. این خبر های Marca/AS حسابی کلیشه ای شدن. حتی اگه درست هم باشه ایندفعه، باز کسی باور نمیکنه.

=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=

خب هنوز یک روز هم از پیوستن کاکا به مادرید (به زعم Marca البته) نگذشته که خبر روی سایت میلان توسط پدر کاکا تکذیب شد.

BOSCO LEITE: "No agreement with Real Madrid, Kaká is very tied to Milan"

5/16/2009

MILAN - Contrary to what was said on some information sources today, Bosco Leite, father and representing lawyer of the footballer Kaká, communicates that: "There is no agreement with Real Madrid, and there's no truth to the claim that the player has already signed a contract with the Spanish club. Kaká remains concentrated on the last matches of the season and remains very tied to Milan. Any piece of information on the player's career is only to be considered official and credible if it comes through his representative or through Milan. Any other source of information is to be considered inaccurate."

acmilan.com
=-=-=-=-=-=-=-=

ضمنا امروز از قول لورن بلان مربی بوردو نقل شد که گورکوف میخواد برگرده میلان. برای من یکی از بهترین خبر های فوتبالی فصل بود!

Last edited:

Radiohead

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
184
خب باختیم 1-2. بازی رو ندیدم ولی گفته میشه بسیار مفتضحانه بوده! :D

900مین بازی مالدینی به بد ترین شکل تموم شد (خودش مرتکب پنالتی/گل اول اودینزه شد).

بگذریم. رده ی دوم و حتی سوم حالا در هاله ی ابهام ئه! دو بازی مشکل داریم و بعید نیست حتی چهارم بشیم.

آخ که چی میشد اگه همین روز ها خبر رفتن کارلو رو میشنیدیم... :(

بالا