• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب هواداران آ.ث. میلان

ALL

Registered User
لایک‌ها
18
فقط شایعه

از شایعات فروش پاتو و پیرلو که احتمالآ اتفاق نمیوفته!
تا خرید فابرگاس! که اون هم بسیار بعید هست

این وسط فقط شایعه خرید Edin Džeko (ادین دژیکو باید باشه تلفظ اسمش اگه اشتباه نکنم) ممکن تبدیل به واقعیت بشه که با توجه به آمارش و فیزیکش و سنش میتونه خرید خوبی باشه! البته به شرطی که یهو بابتش 30 میلیون ندن ...

امروز قراره سرش مذاکره کنند. باید دید چی میشه ولی فکر کنم قیمتشهم همون دور وبر25-30 دربیاد پامون.

Ronan

Registered User
لایک‌ها
876
البته به شرطی که یهو بابتش 30 میلیون ندن ...

دوست عزيز حرفي ميزني كه آدم شاخ در مياره ... اينا براي كريس رونالدو و ريبري و لمپارد و دني آلوز

رو هم 10 تا بيشتر نميدن ... كي ديدي اين برلوسكوني پول خرج كنه كه بار دومش باشه ... شوا رو فروختن

خداد تومن با 100 هزار دلار برش گردوندن :lol:

nedi

کاربر فعال فرهنگ و هنر
کاربر فعال
لایک‌ها
5
امروز قراره سرش مذاکره کنند. باید دید چی میشه ولی فکر کنم قیمتشهم همون دور وبر25-30 دربیاد پامون.

نميشناسمش ميشه يكم اطلاعات بدين؟؟؟

ALL

Registered User
لایک‌ها
18
دوست عزيز حرفي ميزني كه آدم شاخ در مياره ... اينا براي كريس رونالدو و ريبري و لمپارد و دني آلوز

رو هم 10 تا بيشتر نميدن ... كي ديدي اين برلوسكوني پول خرج كنه كه بار دومش باشه ... شوا رو فروختن

خداد تومن با 100 هزار دلار برش گردوندن :lol:

در خساست اینها شکی نیست ولی همون اولش هم توی اخبار صحبت از پیشنهاد 20 میلیونی میلان بهش بود و تمش هم فعلا زیر30 تا زیر بار نرفته ضمنا بازیکنهایی هم که به عنوان پلان بی معرفی کردن آدبایور و فابیانو هستن که قیمت اونها هم همین حدود هست.
ضمنا با حماقت امثال رئال منچستر سیتی و پیشنهادهای نجومی به بازیکنها یکجورهایی بازار رو خراب کردن و قیمت همه بازیکنها چند میلیونی ترقی کرده.

ALL

Registered User
لایک‌ها
18
_42964383_milan3300.jpg

ALL

Registered User
لایک‌ها
18
در ادامه روند جوان سازی تیم دیوید دی جنارو دوباره به میلان برگشت. برای اونها که نمی شناسنش باید بگم یکی از بهترین بازیکنهای تیم جوانان خودمون بود و شماره 10 تیم بود. به عقیده من ذخیره خیلی مناسبی به عنوان هافبک هجومی یا حتی مهاجمه.

Davide Di Gennaro has returned to Milan after the club outbid Genoa to purchase the rest of his rights.

The 21-year-old joined the Grifoni on a co-ownership deal which saw Marco Borriello move to the San Siro
last year. Di Gennaro spent the season on loan with Reggina and returned to Genoa after they were relegated. He has now been bought back by Milan who resolved the co-ownership deal they had with the Liguri via a blind auction.

A statement on the Rossoneri's official website reads:

"Owned by Genoa and Milan, even though he spent last term on loan at Reggina, Davide Di Gennaro returns to Milan.

"The Rossoneri take back the player after negotiations went to the envelope. Adriano Galliani announced the move and he also confirmed that Gianmarco Zigoni joined the club permanently."

The envelope, or blind auction is a method used by Italian clubs to decided the outcome of a player's future when he is co-owned by two clubs. Both clubs make a blind offer, put it in an envelope and it is submitted to the Lega Calcio who then open the envelope and whoever has bid highest retains the player. In this case, Milan were the highest bidders.

Salvatore Landolina, Goal.com

Radiohead

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
184
آره صحت داره. بازی دوستانه داریم تو برنابئو! این همه وقت من انتظار همچین بازی ای رو کشیدم و حالا هم که قراره برگزار شه کاکا بازیکن رئاله نه میلان. مسخره ست!!
(ادین دژیکو باید باشه تلفظ اسمش اگه اشتباه نکنم)

فکر کنم "د" اش تلفظ نمیشه -> ژکو

Bhrzk

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2,968
آره صحت داره. بازی دوستانه داریم تو برنابئو! این همه وقت من انتظار همچین بازی ای رو کشیدم و حالا هم که قراره برگزار شه کاکا بازیکن رئاله نه میلان. مسخره ست!!
loudlaff.gif

اخی نازی ....

live for what?

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
374
نميشناسمش ميشه يكم اطلاعات بدين؟؟؟

فصل پیش فوروارد وولفسبورگ بوده و خوب گل زده! قدش بیشتر از 1 و 90 هست و سنش هم کمه! اهل بوسنی هست و امممم دیگه چیز خاصی به ذهنم نمیرسه

nedi

کاربر فعال فرهنگ و هنر
کاربر فعال
لایک‌ها
5
حالا هم که قراره برگزار شه کاکا بازیکن رئاله نه میلان. مسخره ست!!

واقعا واقعا واقعا .......................................

اين رئالي كه من ميشناسم توانايي از هستي ساقط كردن هر بازيكني رو داره متاسفانه. اميدوارم براي كاكا اين اتفاق نيفته و امسال CL رو ببريم

مرسي علي بخاطر اطلاعاتي كه دادي. اميدوارم گل كنه

پ.ن: من هم طرفدار رئالم هم ميلان البته اول ميلان. الانم دچار دوگانگي شخصيتي شدم

ALL

Registered User
لایک‌ها
18
مثل اینکه جریان اومدن ژکو هم به هم خورد

Milan had made Wolfsburg striker Edin Dzeko their main transfer target ahead of next season, but they have met with reluctance, on the part of the Bundesliga champions, to part with their most prized asset and are now likely to turn to different objectives.

The 23-year-old Bosnian international had a meeting with Wolfsburg's new boss, Armin Veh, yesterday and reports suggest that the striker has been persuaded to stay, with the promise of an improved contract, until 2013.

“I am staying at Wolfsburg,” Dzeko told Sky Sport 24 this morning.

“But I am not happy. I would like to join Milan, but I am tied to a contract and the club have decided not to release me.”

Dzeko hit 26 goals in 32 appearances last season to lead Wolfsburg to their first ever German league title.

Milan's general manager, Adriano Galliani, has revealed that the club see Arsenal ace Emmanuel Adebayor as their fall-back option and he claims that he has already made contact with Gunners boss Arsene Wenger regarding the transfer of the striker.

Vince Masiello, Goal.com

Last edited:

ALL

Registered User
لایک‌ها
18
»
Milan are continuing their rejuvenation program, as general manager Adriano Galliani announced at a workshop held in Sardinia that the club had all but signed a "very good young player".

Galliani hailed the new recruit as one of the best young players available in the market, one who was sought after by various clubs.

"Milan have signed a very good young player, who will join the first team," declared the Rossoneri's general manager to Sportmediaset.it.

"I won't mention the name because there are still some details that need to be ironed out."

However, from the latest reports, it seems that the player's name is Giacomo Beretta.

The 17-year-old player will join Milan from Albinoleffe, as the San Siro giants have reportedly seen off challenges from Fiorentina, Juventus and Genoa.

As ever, speculation claims that the Rossoneri should be able to completely seal the deal in the coming days.

Glenn Debattista

باز شروع کرد. الانم فردا میاد میگه ما بهترین بازیکنهای جون دنیا رو داریم
قرارداد فاوالی رو هم تمدید کرد که خدای نکرده اورج سنی یهو نیاد پایین. کلا من دو بار در سال می خوام اینو بکشمش که یکیش هم سر همین مصاحبه هاش توی مهلت نقل و انتقالاته!

پ.ن: انصافا حال می کنم با این عکس های سایت گل.
50607_news.jpg

Ronan

Registered User
لایک‌ها
876
خوب پاتو خريد احتمالي چلسي خواهد بود :(

60 ميليون يورو در انتظار پاتو است

خبرگزاري فارس: باشگاه چلسي انگليس مي‌كوشد به مبلغ 60 ميليون يورو مهاجم برزيلي آ.ث ميلان ايتاليا را

به خدمت بگيرد.

به گزارش خبرگزاري فارس، پاتو بازيكن برزيلي ميلان ايتاليا با رفتن كاكا از اين تيم مي تواند به يكي از كليدي

ترين بازيكنان روسونري(قرمز و سياه) تبديل شود.

اين بازيكن جوان درخشش قابل توجهي در فصل گذشته داشته و با توجه به اولين سال حضورش در فوتبال

حرفه اي اروپا مي تواند از ميلان به عنوان سكوي پرواز خود استفاده كند.

گفته مي شود پيشنهاد 60 ميليون يورويي چلسي براي مالكان ميلان چندان وسوسه انگيز نيست و پس از فروش

65 ميليون يورويي كاكا نيازي براي فروش يك برزيلي ديگر احساس نمي شود.

وكيل باشگاه چلسي اين هفته ميهمان گالياني نايب رئيس ميلان ايتاليا است.

http://www1.farsnews.com/newstext.php?nn=8804080034

Radiohead

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
184
خواهشا از این خبرگزاری کثیف و سراسر دروغ اخبار نذارید! ملتمسانه میگم!! اصلا هرجا اسم فارس نیوز رو میبینم کهیر میزنم!

پاتو (حداقل امسال) هیچ جا نمیره. شک نکنید.

ALL

Registered User
لایک‌ها
18
ALBINOLEFFE: GIACOMO BERETTA SOLD TO MILAN
6/29/2009
MILAN - U.C. Albinoleffe have communicated on their official website that the player Giacomo Beretta has been sold completely to Milan with an agreement for partecipation.

فکر کنم این همون جونیه که گالیانی گفت برای تیم اصلی میاد. بهش ویری جدید می گن.

پ.ن: تهدید به قتل گالیانی در پست قبلی تا بستن قرارداد با چند بازیکن درست حسابی کماکان برقرار می باشد:medieval:

Bhrzk

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2,968
بابا پول کاکا رو چیکار کردید ؟
خوب برید 4 تا بازیکن خوب بخرید . ( خدایش بازیکن هایی رو هم خراب کرد این انجلوتی - مثل فلامینی )

مثلا این الکس هلب یه گزینه خوبه برای میلان . باهوش , سریع و خلاق ... از همه مهمتر جوون و ارزون . تو بارسونا که طفلی خورد شد

live for what?

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
374
بابا پول کاکا رو چیکار کردید ؟
خوب برید 4 تا بازیکن خوب بخرید . ( خدایش بازیکن هایی رو هم خراب کرد این انجلوتی - مثل فلامینی )

مثلا این الکس هلب یه گزینه خوبه برای میلان . باهوش , سریع و خلاق ... از همه مهمتر جوون و ارزون . تو بارسونا که طفلی خورد شد

بهروز جان نکته مهمش اینجاست که میلان داغون و بی ستاره! میخواد رئال رو با کاکا و رونالدو ببره!

ای چه حالی بده :دی

Radiohead

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
184
بهروز جان نکته مهمش اینجاست که میلان داغون و بی ستاره! میخواد رئال رو با کاکا و رونالدو ببره!

ای چه حالی بده :دی
والا رئال تو سال های اخیر کم بازیکن خوب و ستاره نداشته. با این حال خیلی تیم ها از راه رسیدن و بردنش!

من از حالا پرچم سفید رو علم نمیکنم! هنوز کورسویی از امید میبینم!

بالا