میلان یه سری هوادار اولترا/افراطی داره. جایگاه شون همیشه پشت دروازه جنوبی سن سیرو (curva sud یا South Curve). اینا کلا یه مشت خلافکار زور گو بی عقلن! و با هر کسی که باهاشون راه نیاد و بهشون باج نده و به قول خودمون ... مالی نکنه، لج میفتن! یه بار یه داستانی پیش اومد مرتبط با فینال و باخت استانبول، که دقیقا یادم نمیاد چی بود، و بین اینا و مالدینی کدورت پیش اومد. صد البته حق با مالدینی بود. دیگه از اونجا این کدورت موند و این بی شرفا هم درست گذاشتن موقع بازی خداحافظی اش انتقام خودشون رو گرفتن.جریان هو کردن مالدینی رو هم میشه یکی بگه
یعنی موقع خداحافظی طرفدارا از اینکه اینهمه مدت مونده تو تیم هو کردنش یا جریان دیگه ای داره؟
خب الگری ثابت کرده برخلاف کارلو، یکدنده نیست و حاضره از اشتباهاتش درس بگیره. همینش امیدوار کننده ست. واضحا به نسبت شروع فصل و حتی آبروریزی برنابئو، بهتر شده. حتی تعویض هاش جلوی اینتر قابل قبول بود برعکس همیشه.کلا آلگری به نظر من بدترین تعویض هارو داره! ولی تو سری آ فعلا عالی نتیجه گرفته و همین مهمه :دی
خدا رو شکر که برعکس شده. قعلا در سطح قهرمانی CL که نیستیم، حداقل اسکودتو رو ببریم بعد از n سال!فکر کنم آخرین باری که صدر نشین شدیم بعد برد 1-0 اینتر بود آره؟ به هر حال بعد مدتها خوشحال شدم! البته امیدوارم این دفعه پایدار بمونه... میلان هر چی تو لیگ خوب بازی میکنه تو چمپیونز اصلا خوب نیست امسال! برعکس شده گویا...
به مخلص عمو پوریا
داداش مشتاق دیدار
آقا خدا بخواد امسال با آلگری یه جام بگیریم
نه کم پیدا که نیستم حس پست دادن نیست. میام پست های تو و بقیه رو میخونم و لذت میبرمفیورنتینا رو هم با گل زلاتان بردیم.بازی سختی بود.
آبیاتی چندتا سیو خوب داشت. نستا و تیاگو هم خوب بودن حتی نستا متونست با ضره سر هم دروازه رو باز کنه که موفق نشد.
خط هافبکمون هم خوب بودن ولی در خط حمله این زلاتان بود که با یه برگردون تونست گل پیروزی میلان رو بزنه. روبینیوهم خوب بود ولی هنوز نتونسته جایگزین 100 درصدی برا پاتو و رونی بشه.مثل اینکه رونی دوباره رفته کلاب و اینها و خبرش هم به آلگری رسیده برا همین امشبم رو نیمکت بود و تعویضی اومد داخل امیدوارم رونی دوباره رو فرم بیاد و جاشو تو تیم پس بگیره.
راستی رادیو هد کم پیدا شدی مدتیه. قبلا سر یه صحبتی گفته بودی که تو هم مثل خودم به بازی مت فلامینی علاقمندی که خوشحالم از وقتی برگشته تو ترکیب خوب بازی میکنه و امیدوارم بتونه خودشو به همه طرفداران میلان اثبات کنه.
اتوئو به یکی از بازیکن های کیه وو کله ی زیدان-ماتراتزی ای زده که قظعا محرومیت سنگینی براش در پی داره. اوضاع داره رویایی میشه!!
خب همونطور که میشد پیش بینی کرد اینتر باز هم باخت و اختلاف مون شد 9 امتیاز! YAY
چیزی که دست کم در 5 فصل گذشته بی سابقه بوده.
در این لحظه فقط امیدوارم رافا بنیتز از کار برکنار نشه :دی کسی که بدون تردید یکی از overrated ترین مربی های دنیاست و در حد اینتر نیست...
البته همش هم تقصیر بنیتز نیست. اینتر با اونهمه قهرمانی تو فصل های گذشته خصوصا treble پارسال، دیگه انگیزه ای نداره. بازیکن جدید خاصی هم نیاوردن. بعد هم پا جای پای مورینیو گذاشتن مگه شوخیه!
اگه میلان بتونه این فرم رو حفظ کنه و به بردن هاش ادامه بده، فکر میکنم برای قهرمانی، بیشتر از اینتر، باید نگران یووه و خصوصا رم باشیم.
ادیت: ضمنا در خبر ها اومده که اتوئو به یکی از بازیکن های کیه وو کله ی زیدان-ماتراتزی ای زده که قظعا محرومیت سنگینی براش در پی داره. اوضاع داره رویایی میشه!!
لوووول! ویدئوش رو دیدی؟! خدا بود حرکتش!!اینجا ویدئوش هست. قشنگ دورخیز کرد و طرف رو ترکوند!!
با اینکه در حالت دویدن رفت تو سینه ی طرف ولی باز به خشنی حرکت زیدان نبود! ولی خب کرم از طرف همون بازیکن کیه وو بود.لوووول! ویدئوش رو دیدی؟! خدا بود حرکتش!!اینجا ویدئوش هست. قشنگ دورخیز کرد و طرف رو ترکوند!!
شرمنده بابت آف تاپیک :دی
آره ظاهرا محرومیت این جور حرکت 3 جلسه ست |: انتظار لااقل 5-6 تا رو داشتم :دیصحنه قبلش اون بازیکن یه ضربه به اتوو زد که اونهم خواست اینجوری انتقام بگیره کامل نگاه کرد داور حواسش نباشه خابوند تو سینه طرف.(اینا دیدن بازیکن حریفرو بزنن طرف مقابل اخراج میشه یاد گرفتن) پارسال توتی سر اون صحنه که بالوتلی رو زد 3-4 جلسه محروم شد فکر کنم اینم همینجوری بشه.
آره یکی دو هفته ای هست که زمزمه هایی به گوش میرسه. وای که اگه بتونیم بگیریمش... مشکل سمت چپ حل میشه. بلاخره وقتشه روی یه حرکتی برامون بکنه!داره یه خبرهایی سر کنترائو میشه امیدوارم کاستا بتونه بفرستتش میلان الان تیم به دوتا بازیکن کناری و یه دفاع مرکزی که بتونه جایگزین نستا و سیلوا بشه احتیاج داره. یه سری اسمها هم مطرح شده که فکر کنم جدی ترینش همین کنترائو باشه.
یه سوال ؟؟؟ چرا یه مدته به رونالدینیو کم بازی میده . الان که هروقت اومده تو بازی موثر بوده . حداقل یه نیمه چرا بازیش نمیده ؟ مگه مصدومیت داره .؟؟؟؟؟؟