• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب هواداران آ.ث. میلان

ALL

Registered User
لایک‌ها
18
عجب بازی بود خصوصا نیمه دوم چند نکته تلگرافی بگم برم تا بعد.
1. عجب بازی بود.
2. بونرا و سیدورف امیدوارم.......یعنی این دوتا بازی نکنن سنگین ترن. ما 10 حمله کردیم 4 تا زدیم اونا 2تا حمله کردن 4تا زدن 2تای دیگش خداییش خودتون هایلاتهای گلها رو ببینید میفهمید، بونرا تو زاویه بسته میگذاره طرف سر بزنه بعد هم رو گل بعدی سیدورف وسط زمین توپو لو داد یه قدم هم نرفت طرفش توپو پس بگیره این یارو دیناتاله هم واقعا محاجم تاپیه یه دریبل ساده به بونرا زد (اصلا نگم بونرا چی کار کرد بهتره)
3. اما گلهای ما اولی رو زلاتان تو عرض انداخت برا پاتو اونم سر ضرب زد گل دوم هم سیلوا سانتر کرد مدافع اونها با سر اشتباهی به خودشون گل زد ولی سومی رو کاسانو پاس داد به پاتو اونم عالی استپ کرد چرید زدش تو گل 4رمین گل زلاتان و کاسانو یک دو کردن و زلاتان هم با یه دریبل ریز دفاع و لوله کرد و گل رو زد.
4. با وجود اینکه تو این بازی تقریبا هیچکدوم از هافبک های به درد خورمون رو نداشتیم این نتیجه چندان هم بد نبود.
5. نستا بیا نستا بیا.:rolleyes:
6. کاسانو حدود 40 دقیقه بازی کرده 3 پاس گل (سیدورف، تو روحت)
7. با اینکه 3-1 عقب افتادیم ولی تیم تسلیم نشد و تا لحظه آخر جنگید اگر به وضع دفاعی تیم هم رسیدگی بشه میتونیم یاد تیم دهه نود رو زنده کنیم.

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
این سیدورف داره پا جای پای علی دایی میذاره

ARMF

مدیر بازنشسته ورزش
لایک‌ها
18,108
به نظرم برمیگرده به همون خساستی که قبلا گفتم میلان تو این چند ساله گرفتارش بوده... هنوز آثارش باقیه یکیش همین سیدورف که سالهاست داره بازی میکنه و جایگزین براش نمیارن...
اساسا میلان باید حداقل 3 تا هافبک جوون و تاپ بخره. از جنس اوزیل و آفلای ...

Radiohead

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
184
واقعا به اون کسی که به ذهنش رسید دینهو رو بندازه بیرون و کاسانو رو بیاره تبریک میگم. همین.

Amenocy

کاربر فعال برنامه نویسی
کاربر فعال
لایک‌ها
602
آملیا هم مثل مترسک عمل کرد کلا" .Yepes و اون بازیکن یونانی , خیلی بدتر از بونرا هستن مگه ؟!

ALL

Registered User
لایک‌ها
18
رونی رسما به فلامینگو پیوست.
The official Flamengo website has confirmed they have signed Ronaldinho from Milan.

مثل اینکه قراره میلان مقدار کمی پول ازشون بگیره و ضمنا برای خرید 2 بازیکن از اونها دست بالا رو داشته باشه.

navid69

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,633
میلان به دنبال زلاتان جدید

3ce9ed0b-8899-4f81-a1c2-1260516bbe88.jpg

سایت گل – رابین سودر، مهاجم جوان سوئدی شاید از تیم یوته‌بوری جدا شده و به سری آ برود. میلانی‌ها به دنبال خرید این مهاجم 19 ساله هستند.

این بازیکن آینده‌دار که لقب «زلاتان ایبراهیموویچ جدید» را در کشورش روی او گذاشته‌اند، بازیکنی کلیدی یوته‌بوری است. او در جولای 2008 اولین بازی خود در لیگ را انجام داد.

عملکرد خوب سودر بی‌توجه نمانده و این ستاره تیم جوانان سوئد مورد توجه وردربرمن، بایرن مونیخ، گالاتاسرای، پالرمو و رم هم بوده.

در هر حال میلان بیشترین بخت را برای خرید این بازیکن دارد.

سودر گفته است: «اگر میلان تصمیم گرفته من را بخرد بسیار عالی است. رد پیشنهاد میلان کار بسیار دشواری است. پیوستن به آنها رویایی است که برای من به حقیقت می‌پیوندد. من هرگز زلاتان ایبراهیموویچ را ندیده‌ام، ولی عاشق آن هستم که با او ملاقات کنم.»

navid69

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,633
Oguchi Onyewu به صورت قرضی به توئنته هلند پیوست (منبع milannews.it)

فکرکنم خبر خوبی باشه .حیف فقط قرضی رفت:rolleyes:

Amenocy

کاربر فعال برنامه نویسی
کاربر فعال
لایک‌ها
602
Oguchi Onyewu به صورت قرضی به توئنته هلند پیوست (منبع milannews.it)

فکرکنم خبر خوبی باشه .حیف فقط قرضی رفت:rolleyes:

هه ! میلان هرچی قرضی میده تو بازی رودر رو به میلان گل میزنن و ستاره تیمشو هستن . شما خوشحالی که بازیکن جوان رد کردیم رفته ؟!! :blink:

navid69

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,633
هه ! میلان هرچی قرضی میده تو بازی رودر رو به میلان گل میزنن و ستاره تیمشو هستن . شما خوشحالی که بازیکن جوان رد کردیم رفته ؟!! :blink:

اوگچی جوان نیست 28 سالشه تا حالا یک بازی واسه میلان انجام داده اونم برمی گرده به بازی تدارکاتی پیش فصل سال پیش که مربیمون لئوناردو خائن بود
فکر کنم به جای فوتبال باید میرفت قهرمان بدنسازی میشد فقط هیگل داره

navid69

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,633
میلان شدیدا در پی خرید لاتزاری ، اگر نشد فن بومل !!!

740fb57d-1f61-4b57-875d-12506d69a8d8.jpg
سران میلان تمایل خود را برای خرید لاتزاری آشکار ساخته اند اما خبر جدید این است که مارک فن بومل ...

به گزارش میلان نیوز :

آدریانو گالیانی نائب رئیس باشگاه میلان و ماسیمو آلگری سرمربی میلان قبلا اعلام کردند که خواهان یک هافبک برای تیم هستند.

کاملا مشخص است گزینه ی اول آن ها لاتزاری بازیکن حال حاضر کالیاری و شاگرد سابق آلگری است و شایعه شده است که میلان نیز برای به خدمت گرفتن این بازیکن به باشگاه کالیاری و مدیر آن چلینو پیشنهاد هم داده و احتمال کی رود با عملکرد ضعیف سیدورف ، لاتزاری که تقریبا هم پست وی محسوب می شود به میلان بیاید.

اما گزینه ی دوم میلان در خط هافبک مارک فن بومل هافبک هلندی بایرن مونیخ است .
هرچند فن بومل از علاقه میلان به وی اظهار بی اطلاعی کرده اما به نظر می رسد اگر سران میلان از خرید لاتزاری نا امید شوند حتما فن بومل را خواهند خرید.
زیرا آنها گفته اند در ژانویه حتما یک هافبک می خریم.

Ronan

Registered User
لایک‌ها
876
دینهو دیگه تموم شده بود.واقعا کاسانو خوب بازی می کنه تازه هنوز روی فرم نیست

نه از دید من تموم نشده بود ... اما حاشیه داشت ... با این حال نباید به این راحتی بازیکنی که این همه برامون زحمت

کشیده رو نادیده بگیریم

navid69

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,633
چلسی بوسینگوا را به میلان پیشنهاد کرده است

بر اساس گزارش توتومرکاتو وب چلسی خوزه بوسینگوا را به میلان پیشنهاد کرده و ظاهرا اگر میلان قصد خرید او را داشته باشد ،باید 2 میلیون یورو به چلسی بدهد.

میلان برای تقویت نیمکت در پست دفاع های کنار نیاز به بازیکنان جدیدی دارد.با مصدومیت زامبروتا میلان گذینه های محدودی برای این پست دارد و بوسینگوا میتواند نیاز میلان را در این زمینه برطرف کند.

بوسینگوا مدافع راست است و در حال حاضر آباته گزینه اصلی به حساب می آید.گفته میشود اگر میلان مدافع کناری خریداری کند،آن بازیکن مدافع چپ خواهد بود.

این بازیکن پرتغالی از سال 2008 به آبی های لندن پیوست.در 54 مسابقه به میدان رفت و 2 گل نیز به ثمر رساند.اما ظاهرا کارلو آنجلوتی دیگر به او اعتقادی ندارد و در این فصل نیمکت نشین شده است.

میلان به دنبال دفاع چپ
f8ee55cd-5536-4936-aa97-24cc30d6287a.jpg

ظاهرا میلان از خرید هافبک منصرف شده و به دنبال یک دفاع چپ مطمئن است...

بر خلاف تمام شایعات موجود در ایتالیا که حاکی از علاقه میلان برای خرید یک هافبک مطرح است،ژورنالیست مشهور ایتالیایی،کارلوس پلگاتی معتقد است میلان به دنبال خرید یک دفاع چپ است.

پلگاتی اظهار کرده:"استراتژی تغییر کرده است.میلان به دنبال خرید لاتزاری یا فن بومل بود. اما حالا آنها به دنبال یک مدافع چپ هستند."

پلگاتی فاش کرد که میلان نگاهش روی خوان کاپدویا بازیکن 32 ساله ویارئال و فدریکو بالزارتی 29 ساله تیم پالرمو است.

البته مدیر برنامه های بالزارتی صحبت با میلان را تکذیب کرده است.به نظر می رسد خریدن کوئنترائو یا سیسوخو در ژانویه دشوار باشد.بنا بر این میلان به دنبال گذینه های ارزان تر است.

سیدورف رسما عذر خواهی کرد.
clarenceseedorf_198522.jpg
کلارنس سیدورف که این اواخر بازی های خوبی از خود به نمایش نگذاشته ...

به گزارش میلان نیوز :

کلارنس سیدورف که این اواخر بازی های خوبی از خود به نمایش نگذاشته در بازی با اودینزه ناکامی های خود را تکمیل کرد و با لو دادن توپ موجب خوردن گل سوم میلان شد.

او که از سوی هواداران داخل استادیوم هم هو شد به شدت از اینکه هواداران را رنجانده ناراحت است و او در صحبت هایی رسما از هواداران میلان به خاطر عملکرد ضعیف خود عذر خواهی کرد .

Last edited by a moderator:

navid69

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,633
میلان : تلاش برای جذب مکسس یا ویکتور رویز!!

سایت گل-میلان این روزها به صورت جدی در فکر انتقال مدافع ناراضی رم است هر چند گفته می شود اگر آن ها در جذب او موفق نشوند...

میلان به طور جدی برای تقویت خط دفاعی خود به به دنبال راهی است تا مدافع فرانسوی ناراضی رم فیلیپ مکسس را به خدمت بگیرد.
بعد از بازی روز یکشنبه که با تساوی 4-4 برابر اودینزه به پایان انجامید اکنون آلگری را نگران کرده است که در خط دفاعی خود مشکلات و رخنه های فراوانی وجود دارد.به خصوص زمانی که تیم تیاگو سیلوا و الساندرو نستا را در اختیار ندارد.

قرار داد این مدافع فرانسوی در تابستان امسال به پایان می رسد و اخیرا هم پیشنهاد تمدید قرارداد را رد کرده است هر چند که روسلا سنسی گفته است که باشگاه دوست دارد تا قرارداد او را تمدید کند.از طرفی این مدافع ملی پوس فرانسوی گفته است هیچ عجله ای برای تمدید قرارداد ندارد.

روسلا سنسی مالک باشگاه رم دیروز با این بازیکن صحبت کرد و مدیر برنامه های مکسس را در کمپ تمرینی رم دعوت کرد تا در اسرع وقت او را ملاقات کند و با او صحبت کند.

به گزارش از لا گازتا دلا اسپوت -میلانی ها شدیدا فیلیپ مکس را زیر نظر دارند و به دنبال راهی هستند تا ا و را زودتر در ژانویه یا حداکثر در ماه ژوئن به رختکن روسونری بیاورنند زیرا به هیچ وجه بونرا انتظارات را برآورده نکرده است و عدم اطمینان به او در بازی وجود دارد و از او راضی نیستند.

به هرحال نائب رئیس باشگاه میلان آدریانو گالیانی رابطه بسیار نزدیکی با روسلا سنسی دارد و این می تواند کار ها را برای انتقال این مدافع ناراضی آسان سازد.

گفته می شود اگر رم اعلام کند که به هیچ وجه قصد فروش فیلیپ مکسس را ندارد ,بنابراین به نظر می رسد میلان تلاش خود را برای انتقال مدافع میانی باشگاه اسپانیول ویکتور رویز انجام خواهد داد.

مصاحبه سیدورف با کانال میلان:

درباره ی حمایت هواداران

«با توجه به روند بازی، تساوی مهمی بود. شخصا از هواداران تشکر می کنم زیرا آنها حتی پس از آن اشتباه مهلکی که انجام دادم، مرا حمایت کردند. میلان برای من یعنی پر از معنا و همیشه تلاش کرده ام که برای این باشگاه و هوادارانش بهترین بازی را انجام دهم. من اشتباه بزرگی مرتکب شدم اما خوشبختانه تیم واکنشی عالی نشان داد و توانستیم یک امتیاز بگیریم. باز هم تشکر می کنم از کسانی که با وجود آنچه در بازی اتفاق افتاد، تشویق کردن مرا متوقف نکردند.»

درباره ی آن اشتباه در مقابل اودینزه

«واکنش مثبت هواداران به من نیرو داد تا بتوانم به بازی همیشگی خود ادامه دهم و حمایت آنها باعث شد تا با تلاش بیشتری بازی کنم زیرا می خواهیم امسال به یک عنوان مهم دست پیدا کنیم. آن اشتباه مرا عمیقا به فکر فرو برد زیرا زمانی که 2-1 عقب بودیم به نظر می رسید می توانیم بازی را به تساوی بکشانیم اما گل سوم را خوردیم و همه چیز تمام شده به نظر می آمد. به هر حال من عذرخواهی کردم و اکنون دوباره آماده ی بازی هستم.»

درباره ی شخصیت تیم

«ما باید از بازی با اودینزه پند بگیریم. آنها نشان دادند تا چه حد تیمی خطرناک هستند. ما در بازگشت به بازی فوق العاده عمل کردیم. ما چندین بار عقب افتادیم ولی هر بار به تساوی کشاندیم. این شخصیت در مقابل کالیاری بخوبی نشان داده شد: وقتی استراسر گل پیروزی ما را در دقایق پایانی به ثمر رساند، همگی خوشحال بودیم و این نشان داد که چقدر خواستار موفقیت هستیم. ما نیازی نداریم که عملکرد رقبا را زیر نظر بگیریم ما فقط باید مانند این بازی ها با اعتماد به نفس کار کنیم.»

درباره ی رونالدینهو

«رونالدینهو برای من یک دوست است وهیچ وقت خوشایند نیست وقتی دوستتان شما را ترک می کند. خیلی متاسفم که را او از ما جدا شد اما برای او خوشحالم که می تواند دوباره خرسندی را بازیابد زیرا می دانم که چقدر او از بازی نکردن به نحوی که می خواست، رنج می برد. برای او بهترین ها را آرزو دارم زیرا او یک انسان فوق العاده است؛ یک دوست برای من که همواره رابطه ی خوبی با من داشت. امیدوارم در بازگشتش به برزیل، به آرامشی که مد نظرش بود برسد. به هر حال از او تشکر می کنم بخاطر آنچه که برای تیم و برای فوتبال انجام داد.»

درباره ی رقبای میلان برای فتح لیگ

اینتر مدافع عنوان قهرمانی است ولی در حال حاضر ما در حال افزایش فاصله با این تیم هستیم که باید تا انتها ادامه یابد. در حال حاضر 11 امتیاز بیشتر از آنها داریم ولی آنهاهمچنان اصرار دارند که در حال عبور از بحران خودشان هستند هر چند در این سالها یاد گرفته ایم که این به معنی تعقیب کردن ما برای قهرمانی است. به هر حال باید به قدرت اینتر اعتراف کرد و همینطور ناپولی که فصل فوق العاده ای را سپری می کند.

گالیانی: میلان فان‌بومل را نمی‌خواهد

سایت گل – آدریانو گالیانی، نایب‌رییس میلان گفته تیمش علاقه‌ای به جذب مارک فان‌بومل از بایرن مونیخ در پنجره نقل و انتقالات زمستانی ندارد.

گالیانی گفته این بازیکن 33 ساله پیر است و او را نمی‌خواهد.

او گفته: «فان‌بومل بازیکن مهمی است، اما ما به او علاقه نداریم، چرا که سن او بالاست.

ما نیازی به تقویت دفاع خود نداریم، و تنها زمانی به بازار می‌رویم که فرصت مناسبی داشته باشیم.

برای حمله، اوضاع خوب است و اینتزاگی هم در مارس از مصدومیت رهایی می‌یابد.

بازار نقل و انتقالات در 31 ژانویه به پایان می‌رسد و بعید می‌دانم بتوانیم بازیکنانی مانند ایبراهیموویچ و روبینیو را در بازار فعلی بخریم.»

navid69

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,633
پرزیوسی : بوآتنگ در میلان خواهد ماند

e93d6d67007f72d30392ebbfe3f173d2-1294590363.jpeg
صحبت های مالک باشگاه جنوا پیرامون بوآتنگ/ بازگشت کوین پرینس بوآتنگ برابر چزنا

مالک باشگاه جنوا ایتالیا معتقد است که کوین پرینس بوآتنگ در میلان می ماند.

این ملی پوش غنایی به صورت قرضی از جنوا به میلان آمد. و پس از آن در قرارداد او بندی گنجانده شد که میلان حق خرید او را در انتهای فصل با مبلغ توافق شده دارد,گفتنی است که این بازیکن ابتدا توسط جنوا و میلان با حق مالکیت مشترک از پورت موس انگلیس خریداری شد .

مالک باشگاه جنوا انریکو پرزیوسی به اسکای اسپورت 24 گفت که مطمئن است که این هافبک ملی پوش 23 ساله با روسونری ها در تابستان خواهد ماند.

" من فکر می کنم که بوآتنگ این تابستان با میلانی ها خواهد ماند" پرزیوسی درادامه اضافه کرد
"ما ارزیابی خاصی را از لحاظ فنی انجام داده ایم ,البته این نکته را هم در نظر بگیرید که او هنوز هم کم بازی کرده است"

این هافبک ملی پوش غنایی در حال حاظر با مصدومیت دست و پنجه نرم می کند,اما زمانی که بهبود یاید او اغلب چه به عنوان هافبک مرکزی و چه به عنوان یک هافبک مهاجم از ابتدا در ترکیب بوده است.

در هر صورت انتظار می رود که او در بازی مقابل چزنا تیمش را همراهی کند

بوآتنگ یا "Train Without Breaks" لقبی که تیاگو سیلوا به آن داده است,بیش از این بارها گفته است که می خواهد واقعا در میلان برای سالهای طولانی بازی کند.

منبع:ac-milan.ir

خط دفاع ، حقیر و کوچک !!

گزیده ای از مطالب روزنامه های دیروز ایتالیا در باره ی خط دفاعی میلان ...

گاتزتا دلو اسپروت :

دفاع میلان بدون نستا مثل کودکی بدون پدر است . نستا با حضورش در خط دفاعی میلان مثل یک پدر همه را دور هم مصمم و هدفمند می سازد و اجازه نمی دهد اعضای خانواده اش ( مدافعین) بیهوده به هر سو روند .

اما نه سیلوا و نه بونرا توان ***** خط دفاعی میلان را ندارند گویی شانه هایشان زیر این بار سنگین خم می شود.

کوریره دلو اسپورت :

دفاع میلان تا می توانست بد کار کرد تا نشان دهد همان گونه که می تواند از اینتر قهرمان اروپا با 10 نفر هیچ گلی نخورد ، در عین حال می تواند از یک تیم هشتم جدولی در ایتالیا 4 گل بخورد.

توتو اسپورت :

بونرا تا می توانست برای اودینزه سنگ تمام گذاشت . کلا او در برابر تیم هایی که لباسشان سیاه و سفید است خوب بازی نمی کند ( توتو اسپورت حامی یوونتوس نیز محسوب می شود . )

نوتیتزیه دی لومباردیا ( Lombardia News )

بازهم یکی از پرگل ترین بازی های سری آ در ورزشگاه سن سیرو ی شهر میلانو ی ایالت لومباردیا ی ایتالیا با حضور آث میلان و اودینزه انجام شد و البته باید از مدافعین میلان به خاطر این بازی پرگل تشکر کرد.

مارکو آملیا در مصاحبه با کانال میلان.

445c1fbe6d2db068d2ac76014cf20aef-84833-1277136031.jpeg
مارکو آملیا دروازه بان 28 ساله میلان و ملی پوش سابق تیم ملی ایتالیا عصر امروز مصاحبه ای با شبکه ی میلان نیوز داشت و به طرزی جالب در مقام دفاع از خود برآمد.

او در باره ی بازی میلان - اودینزه صحبت کرد وی گفت :

" در همه ی نشریات در مورد عملکرد من به صورت منفی نوشته اند و مرا مقصر میدانند . من می دانم که زیاد خوب کار نکردم اما به این بدی هم نبودم . "

سپس مجری شبکه ی میلان در حالی که صحنه هایی که آملیا در آن حضور داشت را نشان می داد از او توضیح می خواست و آملیا در مورد صحنه های گل این چنین گفت :

" روی گل اول من دید کافی نداشتم و وقتی توپ را دیدم که از مدافع ما گذشته بود و من به سمت توپ شیرجه رفتم که توپ به دیرک خورد و من اول فکر کردم که توپ اوت شده اما وقتی بلند شدم دیدم دی ناتاله توپ را گل کرده . در مورد گل دوم قبول دارم من مقصر بودم و اگر خروج می کردم آن توپ گل نمی شد. "

وی ادامه داد :

" روی گل های سوم و چهارم من به هیچ وجه مقصر نبودم روی گل سوم سیدورف توپ را لو داد و بعد از اینکه ضد حمله خوردیم بونرا فقط ایستاده بود و رقیب را نگاه می کرد و بعد از گل من به او گفتم :« چرا توپش رو نزدی ؟ چرا ماتت برده . » اما او جوابی به من نداد.

روی گل چهارم هم همه دیدند که سیلوا هم روی دفع توپ و هم روی قطع توپ ارسالی اشتباه کرد و دانیله ( بونرا ) هم اصلا حواسش به دینیز نبود و دینیز توپ را گرفت و با من تک به تک شد و بعد هم گل زد. "

" من فکر می کنم 50% از گل اول و 100% گل دوم تقصیر من بود اما من اشتباه دیگری که منجر به امتیاز از دست دادنمان شده باشد نکردم.

navid69

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,633
ایجنت آندره آیف : او دوست دارد به میلان برود
6992aec4-94cc-4302-bc6b-d543405e4b2b.jpg

آندره آیف دوست دارد تا در فرصت باقیمانده نقل و انتقالات در ژانویه به میلان برود...

Etienne Mendy, مدیر برنامه این هافبک المپیک مارسی اعلام کرد که آندره آیف دوست دارد تا به میلان برود و این تیم را تجربه کند او او در حال حاضر نمی تواند نقشی در ژانویه برای انتقال این بازیکن به خارج از فرانسه ایفا کند.

مندی در این رابطه گفت : "در مقایسه با تابستان گذشته در حال حاظر همه چیز تغییر کرده است.این بازیکن می خواهد تیم را ترک کند و در تیمی بزرگ در اروپا بازی کند و برای مثال او دوست دارد در میلان تجربیات خود را تکمیل کند و به این تیم بپیوندد.

این بازیکن جوان و آینده دار 21ساله به عنوان بهترین فوتبالیست غنایی در جام جهانی انتخاب شد.
او در المپیک مارسی در جناحین به عنوان یک وینگر بازی می کند اما او می تواند هم به عنوان هافبک و هم به عنوان مهاجم بازی کند و این تطبیق پذیری او یکی از مزیت های این بازیکن غنایی است.
این بازیکن گذرنامه اورپایی دارد و در فرانسه متولد شده است و حتی برای تیم زیر 18 ساله های غنا هم بازی کرده است و با این تیم در سال 2009 قهرمان آفریقا شده است.شاید
جالب باشد بدانید که این بازیکن غنایی پسر عجوبه آفریقا عابدی پله است .

الکساندر پاتو: ما می خواهیم برای آلگری ببریم.

ronaldo_pato_milanello.jpg

الکساندر پاتو، آلگری را ستایش و با رونالدینیو خداحافظی کرد.
روسونری ها در صدر جدول سری آ هستند و بخت اول بردن اسکودتو در این فصل هستند تا به 6 سال نبردن این جام خاتمه دهند.

مهاجم آث میلان، الکساندر پاتو که با شبکه اسکای اسپرت 24 از فصل کنونی سخن می گفت ، بیان کرد که میلان می خواهد برای مربی خود ماکسیمیلیانو آلگری جام بگیرد.
این بازیکن 21 ساله برزیلی گفت: آلگری سزاوار میلان است. او با ما صحبت می کند و به همه ما انگیزه می دهد. حتی بازیکنانی که همه چیز را به دست آورده اند. ما همه با هم متحدیم و می خواهیم برای او پیروز شویم.
پاتو در مورد مربی سابق میلان ، لئوناردو که در حال حاضر مربی اینتر است گفت: "من در اینتر؟ هرگز. لئوناردو انتخاب کرد که در آنجا کار کند. من می خواهم در میلان بمانم و در اینجا باقی خواهد ماند تا زمانی که باشگاه من را به فروش برساند.
او در مورد دوست صمیمی اش رونالدینیو گفت: "من دلم برای لبخند و شخصیت او تنگ می شود، البته این را هم فراموش نمی کنم که او یکی از بهترین ها در جهان است. او برای بازگشت به تیم ملی، به برزیل برگشت و من امیدوارم که با او را در سلکااو بازی کنم.
"اردک" در مورد اهداف خود نیز سخن گفت :ما می توانیم قهرمان لیگ، کوپا ایتالیا و لیگ قهرمانان اروپا شویم و من می خواهم در جام باشگاه های جهان بازی کنم، هر چند همیشه باید در هر زمان به فکر یک بازی بود.

با زلاتان ابراهیموویچ ، آنتونیو کاسانو و روبینیو ، پاتو برای حضور در ترکیب باید رقابت کند، اما به نظر نمی رسد که او بیش از حد نگران این قضیه باشد: من خوشحالم که دوستانی مثل ایبرا ، کاسانو و روبینیو دارم من فقط باید پیشرفت کنم.

منبع: ac-milan.ir

میلان - دروازه بانی برای آینده...

41113f19662fbfbd317005fbb6204beb-31586-1294906923.jpeg
گویا با بالارفتن سن آبیاتی و خوب کار نکردن آملیا سران میلان به فکر خرید یک دروازه بان جوان برای فصل بعد افتاده اند ...

به گزارش گاتزتا دلو اسپورت و به نقل از میلان نیوز :

سران میلان که چند وقتی است نگاهی آینده نگرانه و متفاوت با 2-3 سال پیششان نسبت به تیم پیدا کرده اند هم چنان در صدد تقویت تیم در خطوط مختلف هستند و پیشبینی می شود اگر میلان با همین روند تیم خود را تقویت کند در سال های آینده قهرمانی های متعددی به دست آورد.

با بالا رفتن سن کریستیان آبیاتی ( 34 سال ) و برآورده نشدن انتظارات توسط مارکو آملیا ( 3 بازی 8 گل خورده ) و همچنین بالا بودن سن فلاویو روما ( 37 سال ) سران میلان به فکر خرید یک دروازه بان مطمئن و جوان برای فصل بعد هستند و فعلا بهترین گزینه برای میلان سالواتوره سیریگو محسوب می شود.

این دروازه بان 22 ساله ی اهل سیسیل ایتالیا هم اکنون در تیم پالرمو نمایش خوبی داشته و با توجه به استعدادی که دارد و آینده درخشانی که برای او پیشبینی می شود سران میلان به فکر خرید او افتاده اند.

البته یکی از مهم ترین نکات نیز این است که قرارداد سالواتوره سیریگو در ژوئن 2012 با پالرمو به اتمام می رسد و احتمال اینکه سران میلان به جای 1 سال صبر، 2 سال صبر کنند وجود دارد تا قرارداد این دروازه بان جوان با تیم سیسیلی پایان یابد سپس برای خرید او اقدام کنند.

البته این کار مشکلاتی نیز دارد و آن این است که اگر میلان بخواهد تا زمان اتمام قرارداد سیریگو صبر کند آبیاتی 36 ساله خواهد شد و فلاویو روما یی هم در کار نخواهد بود . صددرصد آملیایی که تا اینجا کارش کادر فنی میلان را راضی نکرده هم حتی فصل بعد در میلان نخواهد بود پس در نتیجه میلان باید کمی سر کیسه را شل کرده و اگر واقعا قصد خرید این ملی پوش زیر 23 سال را دارد حتما بایستی در آغاز فصل بعدی او را در تیم عضو کند.

navid69

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,633
این بار به دنبال کریشیتو!
de1934ac032cf9ad518dfd629192d498-53671-1294907754.jpeg

شب گذشته گالیانی در صحبت هایی با اسکای ایتالیا خبر از خرید دو بازیکن را داد...

به گزارش از گازتا دلا اسپورت-میلان در تلاش است تا مدافع تیم ملی ایتالیا دومنیک کریشیتو را در پنجره نقل و انتقالات زمستانی به رختکن سن سیرو بیاورد.

این موضوع بر هیچ کس پوشیده نیست که صدر نشین سری آ ایتالیا به دنبال تقویت خط دفاعی خود در نیم فصل دوم است.

آدریانو گالیانی نائب ریئس میلان شب گذشته در صحبت هایی به شبکه اسکای ایتالیا گفت دو دو بازیکن جدید قبل از پایان مهلت نقل و انتقالات به رختکن تیم اضافه خواهند شد.

به نظر می رسد که یکی از کاندیدای احتمالی خط هافبک آندرا لازاری و مارک فن بومل می باشد.

لا گازتا دلا اسپورت فاش کرد که ماکسی آلگری می خواهد کریشیتو را به تیم اضافه کند.
چیزی که مشهود است این است که بعد از آن بازی عجیب لیگ برابر اودینزه که با تساوی 4-4 به پایان رسید آلگری بسیار نگران خط دفاعی خود شد و به فکر خرید ی دیگر این بار برای تقویت خط دفاعی و هافبک خود است.

در اوایل این هفته مالک باشگاه جنوا اعلام کرد که کریشیتو 99 درصد در جنوا می ماند
یه این دلیل که آن ها در حال حاظر بازیکن کلیدی خود از خط دفاعی خود Andrea Ranocchia فروختند و دیگر قصد ندارند تا در ژانویه خط دفاعی خود را بازسازی و تقویت کنند.

به هر حال میلان رابطه بسیار خوبی با باشگاه جنوا دارد و اخیرا هم شاهد همکاری این دو تیم در عرصه نقل و انتقالات شاهد بودیم که آخرین آن انتقال کوین پرینس بوآتنگ از پورت موس و سپس جنوا و در نهایت به میلان بود.

نستا به بازی برای لچه می رسد اما آبیاتی همچنان مصدوم است!

خبر های خوبی از تمرینات امروز میلان به گوش می رسد
تمرینات میلان امروز در حالی پیگیری شد که متیو فلامینی به ترکیب بازگشته و با تیم تمرین می کند همچنین الساندرو نستا کاملا بهبود یافته و انتظار می رود که از ابتدا در بازی یکشنبه
شب به میدان بروند.

نستا فقدانش در برابر اودینزه به شدت حس می شد. و در نبود او بونرا بسیار نا امید ظاهر شد و یکی از عواملی بود که میلان 4 گل را به سادگی هر چه تمام تر دریافت کرد.

ترکیب خط دفاعی میلان به این صورت می باشد که نستا و سیلوا در قلب خط دفاعی و آباته و لوکا آنتونیی در جناحین به بازی گرفته می شوند و زامبروتا گفته می شود همچنان مصدوم است و تا چند هفته دیگر بهبودی خود را می یابد.

و به نظر می رسد که مارکو آملیا این بازی بار دیگر به جای کریستین آبیاتی که همچنان خبر می رسد مصدوم است در ترکیب قرار گیرد و مارکو آملیایی که در برابر اودینزه قانع کننده
ظاهر نشد بار دیگر باید سنگربانی میلان را در این بازی بر عهده بگیرد.

نقل و انتقالات با حضور مدیر ورزشی میلان

Milan Channel :
آریدو برایدا در مورد نقل و انتقالات زمستانی میلان اینگونه سخن گفت :

در مورد بوسینگوا :
فعلا به دنبال او نیستیم و این خبر و احتمال پیوستن او به میلان کمتر از 1% است اما شاید بعدا به بوسینگوا هم فکر کردیم.

در مورد فن بومل :
از نظر من این انتقال صورت نخواهد گرفت .
زیرا ما در زمستان که مطمئنا نمی توانیم او را به خدمت بگیریم و در تابستان هم می توان به گزینه های بهتری فکر کرد

در مورد خط دفاع :

خب مسلما به من گفته شده که خط دفاع نیاز به بازیکن دارد و به احتمال قریب به بقین ما در این پست بازیکن خواهیم گرفت و من فعلا از بین گزینه های شایع شده فقط مکسس را تایید می کنم.

در مورد خط حمله :

مسلما ما در این پست خریدی نخواهیم داشت.

در مورد لاتزاری :
در مورد این خبر من هنوز نمی توانم هیچ چیز را تایید یا تکذیب کنم ولی اگر میلان بخواهد این بازیکن را بر عهده بگیرد مسلما اکثر بار این انتقال بر روی دوش جناب گالیانی خواهد بود.

در مورد دروازه بان :
ما در فصل جاری 3 دروازه بان داریم و مسلما تا آخر فصل نیز همین 3 با ما خواهند بود ولی در پایان این فصل قرارداد آملیا و روما با میلان تمام می شود ولی آبیاتی تا 2013 با ما قرارداد دارد.
در صورت تمدید نشدن قرارداد آملیا ، گزینه ی اول ما سیریگو است.

در مورد تیم های پایه :
ما چند خرید در پایه های مختلف و تیم های مختلف سطح پایه مان داشتیم و از این تیم ها نیز کاملا راضی هستیم همچنین احتمال برگشت زود تر از هنگام دومنیک آدیا و آلبرتاتزی وجود دارد و در مورد زیگونی هم احتمالا قرارداد قرضی او با جنوا برای یک فصل دیگر تمدید خواهد شد.

در مورد افرادی که می روند :
انیوو از بین ما رفت و تا پایان قراردادش با میلان در توئنته انشنت هلند باقی خواهد ماند و ماندن او در میلان بستگی به رضایت کادر فنی دارد تا در پایان فصل قرارداد را با او تمدید کنیم یا نه.

مارک یانکلوفسکی هم در اولین فرصت مناسب از ما جدا خواهد شد اما بقیه بازیکنان تا آخر فصل همراه ما هستند.

navid69

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,633
روبینیو : من هدف و معنای گل زدن نیستم!

روبینیو در آخرین صحبت هایش اعلام کرد که به هدر رفتن فرصت های گل زنی در میلان یک مشکل نیست " کار و وظیفه من در تیم گلزنی نیست"
این ستاره روسونری هر چند به سرعت در تیم نسباتا شایسنگی های خود را اثبات کرد اما میانگین در هر بازی یک موقعیت گل زنی عالی را از دست می دهد
بازیکن سابق منچستر سیتی انگلیس گفت :
"مردم می گویند من موقعیت های زیادی از دست می دهم اما من در پاسخ باید بگویم که کار و وظیفه ی من در تیم گل زدن نیست هدف و وظیفه من در بازی کمک در به زلاتان ایبراهیموویچ و الکساندر پاتو می باشد.اگر در طول بازی این وظیفه با گل همراه باشد مرا خیلی خوشحال می کند"

" اکثرا می گویند که شخصیت من یک مشکل است اما کافی است که به دوران بازیگری من در گذشته را به صورت کلی یک نگاهی بندازید شما مشکل من با یک مربی و یا هم تیمی ها یم را تنها از جانب من پیدا نمی کنید"
" من در زمان مناسبی به میلان آمدم و در حال حاضر من می خواهم تا قهرمان شوم و برای میلان تاثیر گذار باشم و این همان دلیلی است که ما در هر بازی تا آخرین نفس برای تیم بازی می کنیم"
روبینیو معروف در زمان حضورش در منچستر سیتی بسیار احساس غربت و دوری می کرد.
او در این رابطه می گوید
"من می دانستم که در میلان عشق و اتحاد وجود دارد,ریوالدو و کاکا و رونالدینیهو در باره جو عالی و شگفت انگیزی که در میلان وجود دارد به من گفته بودند و پاسخ آنها برای من در نهایت دلیل است که من در اینجا هستم و افتخار می کنم"
روبینیو در پایان گفت :
"حیف شد که رونالیدینهو میلان را ترک کرد اما او یکی از برزیلی هایی بود که باعث شد من احساس کنم در برزیل و در خانه بازی می کنم.حتی بدون رونالدینیهو هر کدام از ما به نوبه خود در سن سیرو مدیریت خواهیم کرد تا در سن سیرو همانند سالن سامبا جشن بگیریم و افتخار آفرینی کنیم"

گالیانی : میلان در حال مذاکره با کریشیتو می باشد!
ad8a1441-bf9f-48ed-8732-e5cd7016c6ef.jpg
گالیانی مذاکره برای انتقال این مدافع ملی پوش و ستاره جوان جنوا را تایید کرد...
نائب رئیس باشگاه میلان آدریانو گالیانی تایید کرد که در رابطه با انتقال دومینیک کریشیتو با باشگاه جنوا صحبت کرده اند
میلان در سال های اخیر همواره در پست دفاع ها ی کناری مشکل داشته است اما باشگاه به جای ترمیم و تقویت خط دفاعی خود همیشه توجه ویژه ای به خط حمله روسونری داشته است.
طی آخرین صحبت هایی که با آدریانو گالیانی امروز صورت گرفت او گفت ما در حال مذاکره با مالک باشگاه جنوا انریکو پرزیوسی برای انتقال این مدافع ملی پوش هستیم

انتقال کریشیتو یکی از موضوعاتی بود که در زمان صرف ناهار با انریکو پرزیوسی در برزیل انجام شد

آدریانو گالیانی در آمریکای جنوبی زمانی که برای پیدا کردن باشگاهی مناسب برای رونالدینیهو رفته بود با انریکو پرزیوسی ملاقاتی هم داشته است

این دو (گالیانی و انریکو)رابطه بسیار خوب و نزدیکی با هم دارند و آخرین همکاری آن ها به تابستان و انتقال کوین پرینس بوآتنگ و مارکو آملیا بازمی گردد.

بالا