برای من فقط میلان
مهاجم جوان میلان اعلام میکند که علیرغم شایعاتی که در مورد باشگاه
پاریسنژرمن وجود دارد برای وی تنها نام میلان مطرح است.
برای من فقط میلان مطرح است، بلی من در پاریس متولد شدهام و علاقه زیادی به پاریسنژرمن دارم، اما میخواهم همهچیز را اینجا و با میلان برنده شوم، میخواهم از لیگ قهرمانان اروپا شروع کنم.
در ابتدا بسیار سختی کشیدم، چرا که فوتبال ایتالیا بسیار فیزیکی و تاکتیکی است، اما اکنون همهچیز عالیست. میلان باشگاه بزرگی است، و من بسیاری چیزها در مورد آن را دوست دارم. اینجا همه به شما کمک میکنند، و من میخواهم چیزهای بیشتری اینجا بیاموزم.
زمانی که در کائن حضور داشتم هدفم این بود که به باشگاه بزرگی منتقل شوم. امروز من در میلان هستم و امیدوارم تا زمانی که ممکن است در این باشگاه حضور داشته باشم.
از نیانگ در این مورد سئوال شد که آیا از مقایسه وی با تیری آنری خوشحال میشود: خیر، من راه زیادی در پیش دارم. او بسیاری چیزها بدست آورد، من باید به سختی کار کنم، اما هدف من این است که حتی از آنری هم بهتر باشم.
نیانگ میتوانست تاثیر بزرگی در دیدار میلان و بارسلونا در کمپنو داشته باشد، زمانی که نتیجه بازی در دو دیدار رفت و برگشت 2-1 به سود میلان بود: در بارسلونا بدشانس بودم. اما من هنوز جوان هستم، و میتوانم در یک بازی بزرگ دیگر جبران کنم. دیدار مقابل بارسلونا مربوط به گذشته است، و من دیگر در مورد آن فکر نمیکنم. در سریآ، هرگز دوست ندارم در مقابل اینتر بازنده باشم.
نیانگ، الشراووی، و بالولتی به خاطر سبک آرایش موهایشان به سهگانه موهاک معروف شدهاند: من اکنون در کنار سرم خطهایی را قرار دادهام، و از آن ستاره راحت شدهام. همیشه حرکات بالوتلی را دنبال میکنم، چرا که او هرگز پنالتیای را از دست نمیدهد.
زمانی که در زمین خوب نیستم، دوباره حرکاتم را مرور میکنم. هیچوقت بازیهای خوبم را دوباره مرور نمیکنم. اکنون جوانان بسیاری در میلان حضور دارند، و ما نیاز داشتیم که تا ژانویه بتوانمی در مسیر درستی قرار بگیریم.
مث اینکه این پاریس ول کن بازیکنای ما نیس:hmm:
..............................
برای میلان همیشه چمدانهایم آماده است
مدافع کناری نیوکسل عنوان میکند که در صورتی که میلان برای وی پیشنهادی ارائه کند بیدرنگ آن را قبول و لیگ برتر را به مقصد سریآ ترک خواهد کرد.
پیش از این عنوان شده بود که روسونری علاقه زیادی به مدافع کناری نیوکسل، داویده سانتون، دارد. و اکنون این بازیکن سابق اینتر عنوان میکند که علاقه دیاولوو او را مجذوب خواهد کرد.
سانتون در مصاحبه با گاتزتا دلو اسپورت گفت: من واقعاً در نیوکسل خوشحال هستم. من این شهر، این باشگاه، این مردم، و این جو را دوست دارم.
این سخنان سانتون در حالی عنوان شد که وی پیش از این خبر از آمادگی برای رد پیشنهاد میلان داده بود:
بازگشت به ایتالیا؟ من چندین بار شنیدهام که میلان به من ابراز علاقه کرده است. این برای من بسیار خوشحالکننده است. نمیدانم اگر تیمی دیگر از ایتالیا به جذب من ابراز علاقه کند چه واکنشی داشته باشم، اما برای میلان مطمئناً چمدانهایم را خواهم بست.
سانتون 22ساله در سال 2011 و از اینتر به نیوکسل پیوست. قیمت این انتقال در حدود 5 میلیون پاوند ارزیابی شده بود: من به اینتر بسیار مدیونم. من همیشه از بودن در آنجا خوشحال بودهام، اما این تقصیر من نیست که یک هوادار میلان به دنیا آمدهام.
ظاهراً میلان برای جذب داویده سانتون در ژانویه 2013 با نیوکسل وارد مذاکره شده بود، و حتی ممکن است برای اقدام مجدد در این زمینه در تابستان 2013 باز هم دست به کار شود.