• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب هواداران آ.ث. میلان

navid69

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,633
میلان داره زنده میشه شک نکن درسته مث بعضی تیما دیگه نمیتونه بازیکنا گرون بخره ولی میساره
و امیدوارم اون پلاتینی فاسد حداقل سر حرفش باشه و قانون فیرپلی مالی رو اجاره کنه

wonnin

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
7,614
میلان داره زنده میشه شک نکن درسته مث بعضی تیما دیگه نمیتونه بازیکنا گرون بخره ولی میساره
و امیدوارم اون پلاتینی فاسد حداقل سر حرفش باشه و قانون فیرپلی مالی رو اجاره کنه

البته امیدوارم این ساخت و ساز های میلان دل ما طرفدارهای دیوونه اش رو به آتیش نکشه :lol:

navid69

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,633
امروز با پالرمو تو سن سیرو بازی داریم امیدوارم با یه برد پر گل از زمین بیرون بیایم

اینم بازیکنان دعوت شده:

دروازه‌بانان: آبیاتی، آملیا، گابریل

مدافعان: آباته، آنتونینی، بونه‌را، دی‌شیلیو، مکسس، یپس، زاپاتا، زاکاردو

هافبک‌ها: آمبروزینی، بواتنگ، فلامینی، مونتولیوو، مونتاری، نوچرینو، ترائوره

مهاجمان: کرکیچ، ال‌شراووی، نیانگ، روبینیو، بالوتلی

کوچکا در میلان

d4237499332a8274e1ec6acd1b081154_XL.jpg

میلان پیش از این نیز بسیار علاقه داشت که این هافبک تدافعی اسلواک تیم جنوا را به خدمت بگیرد، و به نظر می‌رسد میلان سرانجام موفق خواهد شد وی را برای فصل 14-2013 در اختیار داشته باشد.

توتواسپورت مدعی است که میلان و کوچکا بر سر قراردادی 5ساله به توافق رسیده است. این نشریه تورینی همچنین عنوان کرده که میلان دستمزدی 1.2 میلیون یورویی در سال برای این هافبک 26ساله تعیین کرده است. ظاهراً میلان و جنوا برای انتقال کوچکا با مبلغی در حدود 5 میلیون یورو به توافق خواهند رسید.

این برای اولین بار نیست که بازیکنی از جنوا راهی میلان می‌شود، پیش از این بازیکنانی چون کوین‌پرینس بواتنگ، استفان ال‌شراووی، و کوین کنستانت نیز در سال‌های اخیر از جنوا راهی میلان شده بودند

فورتزا میلان

wonnin

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
7,614
تبریک میگم
اگه ماریو از اول فصل میلان بود ....

مهم نیست بازیکنانش کیا هستند ...
مهم نیست کجای جدول سری آ ایستاده ...
مهم نیست لیگ قهرمانان صعود میکنه یا خذف میشه.....
مهم نیست مالدینی...شوچنکو...روی کاستا ...پیرلو..نستا..کافو...جیلاردینو..کاکا...رونالدینهو...آلبرتینی...کاستاکورتا...سرجینهو...بیرهوف محبوب..و....رو دیگه نداریم
یه چیزی فقط و فقط مهمه :همیشه و همه جا میلان محبوبمون هستش

Sent from my Galaxy Nexus using Tapatalk 2

navid69

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,633
شایعات نقل و انتقالات

دژان لوورن:

از فرانسه زمزمه‌هایی‌ از علاقه میلان به این مدافع جوان وجود دارد. وی عضو تیم لیون و تیم ملی‌ کرواسی می‌‌باشد. لوکوموتیو مسکو، لیورپول، سویا و روبین کازان به دنبال این بازیکن هستند. قرارداد وی تا ۲۰۱۴ اعتبار دارد. وی با وجود سن کم بیش از ۲۰۰ بازی باشگاهی انجام داده است. در همه تیم‌های ملی‌ کرواسی از رده سنی‌ زیر ۱۵ سال تا بزرگسالان حضور داشته است.

قد ۱۸۸، متولد ۵ ژولای ۱۹۸۹

جورجینیو:

از ایتالیا اخبار حاکی‌ از آن است که میلان گوی سبقت را برای به خدمت گرفتن این هافبک بازیساز از دیگران ربوده است. میلان رقیبانی چون منچستر سیتی، آرسنال، اینتر و یوونتوس را پشت سر نهاده است. این بازیکن توانسته ورونا را به حضور دوباره در سری آ امیدوار کند. البته رد پای پاریسن ژرمن در اطراف این بازیکن دیده می‌‌شود اما میلان از همه تیمها به این بازیکن نزدیکتر است. طبق اخبار منتشر شده در ژانویه میلان به توافقی شفاهی‌ با باشگاه ورونا دست یافته بود.

قد ۱۸۰، متولد ۲۰ دسامبر ۱۹۹۱

مارتینز ایندی:

این بازیکن فاینورد روتردام در پست دفاع مرکزی بازی می‌‌کند و به تازگی در تیم ملی‌ هلند نیز به خوبی درخشیده است. مدیر ورزشی فاینورد اعلام کرده است تنها تیمی که خواستار وی می‌‌باشد میلان است و چند هفته قبل تماسی از سوی آنان با باشگاه وجود داشته است. وی تا ۲۰۱۶ با باشگاه هلندی قرارداد دارد.

قد ۱۸۱ سانتیمتر، متولد ۸ فوریه

یوراج کوچکا:

بنا به گزارش توتو اسپورت میلان برای به خدمت گرفتن این هافبک با تیم جنوا به توافق رسیده است و طبق قرارداد این بازیکن ۱.۲ میلیون یورو حقوق خواهد گرفت. قیمت وی حدود ۵-۶ میلیون یورو می‌‌باشد اما با توجه به روابط بسیار خوب میلان و جنوا می‌‌توان این معامله را تمام شده دانست. پست وی هافبک مرکزی و دفاعی می‌‌باشد.

قد ۱۸۶ سانتیمتر، متولد ۲۶ فوریه ۱۹۸۷

ویلفرید بونی:

به گفته رسانه‌های هلندی این مهاجم فصل آینده در میلان خواهد بود. وی به عنوان دروگبای جدید شناخته می‌‌شود. به عنوان یک تمام کننده نقشی‌ اساسی‌ در نتیجه گیری تیم ویتس آرنهم هلند دارد که توانسته در این فصل ۳۳ بازی که برای این باشگاه انجام دهد ۳۳ بار موفق به گلزنی شده است که ۲۴ بازی لیگ توانسته ۲۶ گل به ثمر برساند. با توجه به گلزنی خوب وی در این فصل قیمت او به صورتی زیاد بالا رفته است اما این نمی‌‌تواند میلان را بترساند. یوونتوس نیز به دنبال این مهاجم می‌‌باشد. قیمت وی در حدود ۱۵ میلیون یورو می‌‌توان تصور کرد که با خروج احتمالی‌ روبینیو می‌‌تواند جانشین موفقی‌ باشد.

قد ۱۸۲، متولد ۱۰ دسامبر ۱۹۸۸

یوردی کلاسیه:

این هافبک که از او به عنوان ژاوی هلند شناخته می‌‌شود توانایی بسیار خوبی در بازیسازی از خود نشان داده است. کریستین گروپ شناخته شده‌ترین ایجنت فیفا در لیگ هلند اظهار کرد که این بازیکن بیشتر از استروتمن احتمال حضور در میلان را دارد. زیرا قیمتی به مراتب پایینتر و کارایی بیشتری برای میلان دارد. وی در پست هافبک دفاعی تخصص دارد.

قد ۱۶۹، متولد ۲۷ ژوئن ۱۹۹۱

آنجلو اوگبونا :

لاتزیو نیز به رقابت برای به خدمت گرفتن این مدافع آینده دار پا به میدان گذشته است. بخت میلان به گزارش توتو اسپورت بیش از لاتزیو به نظر می‌‌رسد. میلان پیش از همه شایعات به خدمت گرفتن این مدافع را وارد بازار کرده است. این بازیکن تا سال ۲۰۱۶ با باشگاه تورینو قرارداد دارد.

قد ۱۸۹، متولد ۲۳ مه‌ ۱۹۸۸

navid69

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,633
امروز تولد شماره 13 تمام نشدنی میلانه مردی که تعصبش به معنای واقعی بود مردی که اگر مصدومیت هاش نبود مطمئنن توپ طلا رو میگرفت

تولدت مبارک نستا رستا:heart:

269197_599437466750855_793017665_n.jpg

navid69

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,633
برای من فقط میلان

05860719023843696553.jpg

مهاجم جوان میلان اعلام می‌کند که علی‌رغم شایعاتی که در مورد باشگاه پاری‌سن‌ژرمن وجود دارد برای وی تنها نام میلان مطرح است.

برای من فقط میلان مطرح است، بلی من در پاریس متولد شده‌ام و علاقه زیادی به پاری‌سن‌ژرمن دارم، اما می‌خواهم همه‌چیز را اینجا و با میلان برنده شوم، می‌خواهم از لیگ قهرمانان اروپا شروع کنم.

در ابتدا بسیار سختی کشیدم، چرا که فوتبال ایتالیا بسیار فیزیکی و تاکتیکی است، اما اکنون همه‌چیز عالی‌ست. میلان باشگاه بزرگی است، و من بسیاری چیزها در مورد آن را دوست دارم. اینجا همه به شما کمک می‌کنند، و من می‌خواهم چیزهای بیشتری اینجا بیاموزم.

زمانی که در کائن حضور داشتم هدفم این بود که به باشگاه بزرگی منتقل شوم. امروز من در میلان هستم و امیدوارم تا زمانی که ممکن است در این باشگاه حضور داشته باشم.

از نیانگ در این مورد سئوال شد که آیا از مقایسه وی با تیری آنری خوشحال می‌شود: خیر، من راه زیادی در پیش دارم. او بسیاری چیزها بدست آورد، من باید به سختی کار کنم، اما هدف من این است که حتی از آنری هم بهتر باشم.

نیانگ می‌توانست تاثیر بزرگی در دیدار میلان و بارسلونا در کمپ‌نو داشته باشد، زمانی که نتیجه بازی در دو دیدار رفت و برگشت 2-1 به سود میلان بود: در بارسلونا بدشانس بودم. اما من هنوز جوان هستم، و می‌توانم در یک بازی بزرگ دیگر جبران کنم. دیدار مقابل بارسلونا مربوط به گذشته است، و من دیگر در مورد آن فکر نمی‌کنم. در سری‌آ، هرگز دوست ندارم در مقابل اینتر بازنده باشم.

نیانگ، ال‌شراووی، و بالولتی به خاطر سبک آرایش موهایشان به سه‌گانه موهاک معروف شده‌اند: من اکنون در کنار سرم خط‌هایی را قرار داده‌ام، و از آن ستاره راحت شده‌ام. همیشه حرکات بالوتلی را دنبال می‌کنم، چرا که او هرگز پنالتی‌ای را از دست نمی‌دهد.

زمانی که در زمین خوب نیستم، دوباره حرکاتم را مرور می‌کنم. هیچ‌وقت بازی‌های خوبم را دوباره مرور نمی‌کنم. اکنون جوانان بسیاری در میلان حضور دارند، و ما نیاز داشتیم که تا ژانویه بتوانمی در مسیر درستی قرار بگیریم.

مث اینکه این پاریس ول کن بازیکنای ما نیس:hmm:
..............................

برای میلان همیشه چمدان‌هایم آماده است

73095207294959158742.jpeg

مدافع کناری نیوکسل عنوان می‌کند که در صورتی که میلان برای وی پیشنهادی ارائه کند بی‌درنگ آن را قبول و لیگ برتر را به مقصد سری‌آ ترک خواهد کرد.

پیش از این عنوان شده بود که روسونری علاقه زیادی به مدافع کناری نیوکسل، داویده سانتون، دارد. و اکنون این بازیکن سابق اینتر عنوان می‌کند که علاقه دیاولوو او را مجذوب خواهد کرد.

سانتون در مصاحبه با گاتزتا دلو اسپورت گفت: من واقعاً در نیوکسل خوشحال هستم. من این شهر، این باشگاه، این مردم، و این جو را دوست دارم.

این سخنان سانتون در حالی عنوان شد که وی پیش از این خبر از آمادگی برای رد پیشنهاد میلان داده بود: بازگشت به ایتالیا؟ من چندین بار شنیده‌ام که میلان به من ابراز علاقه کرده است. این برای من بسیار خوشحال‌کننده است. نمی‌دانم اگر تیمی دیگر از ایتالیا به جذب من ابراز علاقه کند چه واکنشی داشته باشم، اما برای میلان مطمئناً چمدان‌هایم را خواهم بست.

سانتون 22ساله در سال 2011 و از اینتر به نیوکسل پیوست. قیمت این انتقال در حدود 5 میلیون پاوند ارزیابی شده بود: من به اینتر بسیار مدیونم. من همیشه از بودن در آنجا خوشحال بوده‌ام، اما این تقصیر من نیست که یک هوادار میلان به دنیا آمده‌ام.

ظاهراً میلان برای جذب داویده سانتون در ژانویه 2013 با نیوکسل وارد مذاکره شده بود، و حتی ممکن است برای اقدام مجدد در این زمینه در تابستان 2013 باز هم دست به کار شود.

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
سال نو رو به همه دوستان عزیز میلانی تبریک میگم.

امیدوارم سال جدید میلان از شر برلوسکونی و دارو دسته اش خلاص بشه.

navid69

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,633
نوار پیرزوری هامون تو سال جدید هنوز ادامه داره
1-0 بردیم با تک گل مونتی:happy:

navid69

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,633
قهرمانی جوانان میلان در تورنومنت اسکوپینی 2013 به سرمربی گری فیلیپو اینزاگی

582463_583650744986622_1539767997_n.jpg
526574_583650788319951_897493235_n.jpg
521811_583650758319954_1965053275_n.jpg

navid69

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,633
بازی مساوی شد
میلان اگه میخواد سال دیگه قهرمان بشه باید داور بخره این تنها راه قهرمانیه!!!!

brainsore

Registered User
لایک‌ها
3,189
بعد از سال ها به صورت کاملا اتفاقی یه بازی از سری آ دیدم. واقعا داور داغونی بود. همدردی میکنیم :دی

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
بازی مساوی شد
میلان اگه میخواد سال دیگه قهرمان بشه باید داور بخره این تنها راه قهرمانیه!!!!

پنالتی هاش و اون اخراج کلی حرف و حدیث داشت

نیمه دوم هم کاملا به ضرر میلان گرفت

rms

Registered User
لایک‌ها
7,919
مشخصا تحت تاثیر جو ورزشگاه و تماشاگر ها بعد از اخراج نادرست قرار گرفت، یادم نمیاد قبلنا داوران فوتبال توی سطح اول فوتبال اروپا تا این حدی که امروز شاهدش هستیم تحت تاثیر قرار بگیرن

بالا