• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب هواداران اینتر

Radiohead

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
184
دقیقا!! مگه شکی هم داری؟! قبل بازی رم هم همه انتظار داشتن اینتر امتیاز از دست بده اما نداد, این اینتر ما دیگه توی سری آ با ثبات شده , باید با این مساله کنار بیاین;)

خوشم میاد احتیاط رو رعایت میکنی
39.gif

البته در همون سری آ راه زیادی باقی مونده و فاصله تون با تیم دوم سه امتیاز بیشتر نیست. میبینید که به نسبت پارسال، کار اونقدر ها هم ساده نیست!

Radiohead

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
184
خیلی دوست دارم بدونم هدف اینتر از نگه داشتن آدریانو چیه! و خیلی دوست دارم بدونم چرا آدریانو با اینکه گزینه ی پنجم خط حمله ی اینتر به حساب، ولی باز هم اصرار داره که میتونه در این تیم موفق بشه!
این مقاله خیلی خوب سیر نزولی آدریانو رو در اینتر توصیف کرده...!

Will Adriano Ever Rediscover His Form?

Adriano was once one of the world’s most feared strikers, however now he can’t even make it onto the Inter substitute’s bench. Carlo Garganese asks if the Emperor will ever be the same player again…

Adriano Leite Ribeiro first moved to Serie A in 2001 at the age of just 19, when Inter signed him from Brazilian club Flamengo.

His phenomenal talent became evident just nine minutes into his debut, when he scored with a ferocious free-kick in a prestigious pre-season friendly at the Santiago Bernabeu against Real Madrid.

In January of that season Adriano was loaned out to struggling Fiorentina and the teenager came close to keeping the Viola in Serie A after a series of stunning performances that yielded six goals in 15 appearances.

This caught the eye of Parma, who bought half of his contract in the summer of 2002. With the Gialloblu Adriano was unstoppable and he banged in 22 goals in just 36 games and formed the league’s most fearsome partnership alongside Adrian Mutu.

In 2004, Inter finally decided to buy back the other half of his ownership and handed the prolific marksman a four-a-half year contract.

By now Adriano was undoubtedly one of the best strikers in world football and during the 2004/05 season he scored an incredible 40 goals in all competitions for club and country.

However things then started to go wrong. In 2005/06 Adriano still managed a highly respectable 13 goals in 30 appearances but something didn’t seem right.

The explosiveness and fire from Adriano’s game seemed to have gone and this was confirmed during the 2006 World Cup in Germany when, despite scoring twice, he was hugely disappointing and had just five attempts on goal in Brazil’s five matches.

News started to hit the press of Adriano’s off-the-field activities – his partying, drinking and womanising.

His form on the field suffered as a result and he scored a meagre five goals last season, contributing very little as the Nerazzurri won their first Scudetto on the field since 1989.

Adriano descended into depression and alcoholism and was affected particularly badly by the death of his father.

The 25-year-old now appears to be overcoming his personal distress and only last month he gave an interview where he declared that “my problems are over…I have found happiness again.”

However things on the field are certainly not improving for the Rio de Janeiro native. He has made just four appearances in Serie A this campaign, scoring once, and was not included in the Nerazzurri’s squad list for the Champions League group stages.

Adriano is now Inter’s fifth choice striker behind Zlatan Ibrahimovic, Hernan Crespo, David Suazo and Julio Cruz, and he has been unable to even make the bench for the recent league matches against Palermo and Genoa.

It is a sad demise for a player that seemingly had all the tools to go on and become one of the greatest strikers the world has ever seen. Adriano had everything – he had the power, the pace, the finishing, superb aerial ability and an absolutely lethal left-foot.

Today he is overweight, slow and lumbersome, and unless he is given more time on the field things are never going to improve.

Adriano certainly has time on his side, and at the age of 25 he has at least seven or eight years ahead of him at the very top.

If I was Adriano’s advisor I would be telling him to leave Inter and find a club that can give him regular playing time and allow him to find his rhythm. It really would be a dreadful waste of talent if he were to never recapture the form that once made him such a phenomenon.

link

ciamac

Registered User
لایک‌ها
10
If I was Adriano’s advisor I would be telling him to leave Inter and find a club (named milan ac
21.gif
) that can give him regular playing time and allow him to find his rhythm. It really would be a dreadful waste of talent if he were to never recapture the form that once made him such a phenomenon

همونطور که خودت هم گفتی خود آدریانو هم اصرار داره بمونه, پس دلیلی وجود نداره به فکر خروج آدریانو باشیم.
الان دیگه آدریانو اون دوره کابوس مانند رو پشت سر گذاشته, مانچو هم بارها توی مصاحبه هاش وقتی از آدریانو میپرسن میگه اونو از بقیه مهاجمهام جدا نکنید چون دیگه شرایط آدریانو عادی شده. این رو هم بگم که من توی این چند سال هیچ وقت آدریانو رو از لحاظ جسمانی اینقدر آماده ندیده بودم...
حالا همه چیز بستگی به خودش داره که از فرصتهای که بهش میدن خوب استفاده کنه, مانچینی هم هیچوقت اینو ازش دریغ نکرده, مثلا بازی هفته پیش مقابل رجینا با وجود مهاجم های آماده ای مثل کروز و کرسپو , آدریانو رو توی ترکیب اصلی گذاشت که اتفاقا تک گله پیروزی اینتر رو هم زد منتها وقتی نیمه دوم تعویض شد , مانچینی از روی نیمکت بلند شد و رفت جلو که بهش دست بده اما این بچه ی آماتور(!) دستشو کشید عقب و اصلا اعتنا نکرد! (بعدا بخاطر این حرکتش عذر خواهی کرد) اینطوری شد که بازی بعد دوباره رفت روی سکو ها , اینبار به دلیلی غیر از نا آمادگی! خوشبختانه مانچینی زود بخشیدش و بازی دو روز پیش روی نیمکت بود...
دیر یا زود باید با کرسپو و کروز خداحافظی کنیم اما آدریانو و زلاتان آینده اینتر هستن!! هردو 25-26 ساله و سرشار از استعداد! آدریانو مشکل Mentality داره که امیدوارم هرچه زودتر حل بشه...
کلا همه دست اندر کاران اینتر و همچنین طرفدارا از جمله خود من این فصل خیلی به آدریانو امیدواریم!
حالا تو این شرایطه که Goal.com میاد این تحلیل رو میذاره روی سایتش!

Radiohead

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
184
همونطور که خودت هم گفتی خود آدریانو هم اصرار داره بمونه, پس دلیلی وجود نداره به فکر خروج آدریانو باشیم.
الان دیگه آدریانو اون دوره کابوس مانند رو پشت سر گذاشته, مانچو هم بارها توی مصاحبه هاش وقتی از آدریانو میپرسن میگه اونو از بقیه مهاجمهام جدا نکنید چون دیگه شرایط آدریانو عادی شده. این رو هم بگم که من توی این چند سال هیچ وقت آدریانو رو از لحاظ جسمانی اینقدر آماده ندیده بودم...
حالا همه چیز بستگی به خودش داره که از فرصتهای که بهش میدن خوب استفاده کنه, مانچینی هم هیچوقت اینو ازش دریغ نکرده, مثلا بازی هفته پیش مقابل رجینا با وجود مهاجم های آماده ای مثل کروز و کرسپو , آدریانو رو توی ترکیب اصلی گذاشت که اتفاقا تک گله پیروزی اینتر رو هم زد منتها وقتی نیمه دوم تعویض شد , مانچینی از روی نیمکت بلند شد و رفت جلو که بهش دست بده اما این بچه ی آماتور(!) دستشو کشید عقب و اصلا اعتنا نکرد! (بعدا بخاطر این حرکتش عذر خواهی کرد) اینطوری شد که بازی بعد دوباره رفت روی سکو ها , اینبار به دلیلی غیر از نا آمادگی! خوشبختانه مانچینی زود بخشیدش و بازی دو روز پیش روی نیمکت بود...
دیر یا زود باید با کرسپو و کروز خداحافظی کنیم اما آدریانو و زلاتان آینده اینتر هستن!! هردو 25-26 ساله و سرشار از استعداد! آدریانو مشکل Mentality داره که امیدوارم هرچه زودتر حل بشه...
کلا همه دست اندر کاران اینتر و همچنین طرفدارا از جمله خود من این فصل خیلی به آدریانو امیدواریم!
حالا تو این شرایطه که Goal.com میاد این تحلیل رو میذاره روی سایتش!

اینطور فکر میکنی؟ :rolleyes: اتفاقا من فکر میکنم این آخرین فصل حضور آدریانو تو اینتر باشه (اگه نگیم "آخرین نیم فصل" چون فکر میکنم دلیل اینکه آدریانو الان جزو لیست لیگ قهرمانان اینتر نیست اینه که cup-tie نشه و ژانویه با قیمت بهتری فروخته بشه!) شاید در اشتباه باشم ولی استدلال منطقی ای به نظر میاد!

فعلا هم که از لیست بازی با یوونتوس خط خورده! چطور به آینده ی آدریانو تو اینتر امیدواری وقتی حتی اسمش رو روی نیمکت ذخیره ها هم نمیبینی؟! :rolleyes:

خوشبختانه مانچینی زود بخشیدش و بازی دو روز پیش روی نیمکت بود...
تو goal.com با تاکید نوشته در دو بازی قبلی حتی روی نیمکت ذخیره ها هم نبوده. از بازی با یووه هم محروم شده و اسمش تو لیست نیست... چی میگ تو!! :D

ciamac

Registered User
لایک‌ها
10
اینطور فکر میکنی؟ :rolleyes: اتفاقا من فکر میکنم این آخرین فصل حضور آدریانو تو اینتر باشه (اگه نگیم "آخرین نیم فصل" چون فکر میکنم دلیل اینکه آدریانو الان جزو لیست لیگ قهرمانان اینتر نیست اینه که cup-tie نشه و ژانویه با قیمت بهتری فروخته بشه!) شاید در اشتباه باشم ولی استدلال منطقی ای به نظر میاد!...

الان یکم زوده که در این مورد بحث کنیم چون با شروع کوپا ایتالیا فرصت بیشتری برای بازی پیدا میکنه و شرایط تغییر میکنه!

فعلا هم که از لیست بازی با یوونتوس خط خورده! چطور به آینده ی آدریانو تو اینتر امیدواری وقتی حتی اسمش رو روی نیمکت ذخیره ها هم نمیبینی؟! :rolleyes:

تو goal.com با تاکید نوشته در دو بازی قبلی حتی روی نیمکت ذخیره ها هم نبوده. از بازی با یووه هم محروم شده و اسمش تو لیست نیست... چی میگی تو!! :D

:D نمیدونم چرا فکر کردم اسمشو توی لیست 21 نفره بازی با رجینا دیدم!:p
اما بازم میگم الان زمان مناسبی برای این بحث نیستش, اینکه ادریانو توی لیست بازی با یووه نبود مربوط میشه به اون حرکت زشتش مگرنه این دو سه روزه توی تمرینات فوق العاده بوده...این نشون میده که نگران چیزی نیست و داره روند رو به سقوط خودشو ادامه میده
302.gif

zfarhad2003

Registered User
لایک‌ها
3
خوب به سلامتی که رم مساوی کرد. حالا باید منتظر باشیم تا اینتر اوج بگیره.

ciamac

Registered User
لایک‌ها
10
بازی 1-1 تموم شد, حق اینتر حداقل برد 2-1 بود!
ضد فوتبال!

Radiohead

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
184
بازی 1-1 تموم شد, حق اینتر حداقل برد 2-1 بود!
ضد فوتبال!

تا قبل از اینکه یووه گل تساوی رو بزنه داشتم با خودم فکر میکردم "نه... دیگه اینتر [جدا از تیم قوی اش] حرفه ای هم شده و میتونه نتیجه ی یک بازی رو خودش تعیین کنه"...

ولی وقتی یووه اون گل رو زد [که انگار مدافعان تون در خواب به سر میبردن] با خودم گفتم "هنوز هم حرفه ای گر تر از یووه در نتیجه گیری در سری آ پیدا نمیشه"! ;)

به هر حال انصاف هم خوب چیزی ئه، تیم شما دو سه سر و گردن از یووه تو داشتن تیم و نیمکت قوی بالاتره. باید قبل از اینکه بازی به دقیقه 75 برسه دو سه تا گل میزد اینتر ولی همیشه گفتن تیمی که گل نزنه گل میخوره. فکر نمیکنم بتونم به نمایش دیشب یووه بگم ضد فوتبال چون از یووه فقط نامی باقی مونده و دیگه اون تیم پر مهره و سر سخت دو فصل پیش نیستن. با این مهره های اکثرا کم کیفیت، واقعا کار بزرگ و قابل تحسینی کردن!

میگم این جورجو کیلینی خوب زلاتان رو از بازی محو کرده بودا !! :D

sasan s

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,123
تا قبل از اینکه یووه گل تساوی رو بزنه داشتم با خودم فکر میکردم "نه... دیگه اینتر [جدا از تیم قوی اش] حرفه ای هم شده و میتونه نتیجه ی یک بازی رو خودش تعیین کنه"...

ولی وقتی یووه اون گل رو زد [که انگار مدافعان تون در خواب به سر میبردن] با خودم گفتم "هنوز هم حرفه ای گر تر از یووه در نتیجه گیری در سری آ پیدا نمیشه"! ;)

به هر حال انصاف هم خوب چیزی ئه، تیم شما دو سه سر و گردن از یووه تو داشتن تیم و نیمکت قوی بالاتره. باید قبل از اینکه بازی به دقیقه 75 برسه دو سه تا گل میزد اینتر ولی همیشه گفتن تیمی که گل نزنه گل میخوره. فکر نمیکنم بتونم به نمایش دیشب یووه بگم ضد فوتبال چون از یووه فقط نامی باقی مونده و دیگه اون تیم پر مهره و سر سخت دو فصل پیش نیستن. با این مهره های اکثرا کم کیفیت، واقعا کار بزرگ و قابل تحسینی کردن!

میگم این جورجو کیلینی خوب زلاتان رو از بازی محو کرده بودا !! :D

سلام به دوستان هوادار اينتر
به هر حال رفتن به سري B هر تيمي رو با مخ به زمين ميكوبونه و به عنوان يك هوادار يووه اعتقاد دارم همانطور كه شما گفتيد يووه مثل تيمهاي قبلش نيست كه البته طبيعي هست . اما مطمئنم يووه سال ديگه دوباره به اوج بر ميگرده اگر روال كنوني خودش رو ادامه بده . شخصا قرار گرفتن يووه بين چهار تيم اول اين فصل منو راضي ميكنه .
درباره حرفه اي بودن اين ذات فوتبال يووه هست كه دقيقا من به همين خاطر دوستدار اين تيم هستم .
فقط اعتقاد ندارم مهره هاي يووه اكثرا كم كيفيت باشند . نمونه اش هم همين كيليني كه مطمئن باشيد آينده فوتبال ايتاليا توي پست خودش متعلق به او خواهد بود. شاد و پيروز باشيد

ciamac

Registered User
لایک‌ها
10
از این کیلینی گفتین دوباره اعصابم خورد شد! دو سه صحنه فقط به قصد زدن حریف اومد! تا حالا ندیده بودم کسی اینطوری زلاتان رو نقش بر زمین کنه! ای کاش فیلم اون صحنه رو تو اینترنت پیدا کنم, با هم پریدن سر بزنن که زلاتان با صورت رفت تو مشت کیلینی:D فیگو و مایکون دوتا از بهترین بازکنهامون هم مصدوم شدن!
در مورد نتیجه زیاد ناراحت نیستم چون به نظرم فقط قهرمانیمون رو یکم عقب انداخت! حالا اینتر از 3تا بازی سخت فصلش(بازی توی زمین مدعیها رم و یووه) 4 امتیاز داره ...
جدن که خیلی از دفاع اینتر راضیم, اگه اشتباه نکنم تنها سوتی که دفاع اینتر داد همون یه صحنه گل بود متاسفانه :$
اونم چیوو تعادلش رو از دست داد و نتونست مزاحم یاکویینتا بشه...

sasan s

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,123
از این کیلینی گفتین دوباره اعصابم خورد شد! دو سه صحنه فقط به قصد زدن حریف اومد! تا حالا ندیده بودم کسی اینطوری زلاتان رو نقش بر زمین کنه! ای کاش فیلم اون صحنه رو تو اینترنت پیدا کنم, با هم پریدن سر بزنن که زلاتان با صورت رفت تو مشت کیلینی:D

سيامك جان
من انقدر ديشب داغون و خسته بودم نتونستم بازيو نگاه كنم . اون هم مهمترين مسابقه فصلو:(
براي همين دقيق نميتونم نظري درباره خشونت بازي بگم ولي به هر حال ذات بازي بعضي از مدافعان خشنه و اين از نظر من به شرطي كه باعث مصدوميت حريف مقابل نشه قابل قبوله . به هر حال از خصوصيات يك مدافع بدن محكم و بازي محكم و تا حدودي خشن هست . ولي اينكه مثلا مشت به صورت بزنه يا اينجور حركات اصلا برام قابل قبول نيست.

ciamac

Registered User
لایک‌ها
10
سيامك جان
من انقدر ديشب داغون و خسته بودم نتونستم بازيو نگاه كنم . اون هم مهمترين مسابقه فصلو:(
براي همين دقيق نميتونم نظري درباره خشونت بازي بگم ولي به هر حال ذات بازي بعضي از مدافعان خشنه و اين از نظر من به شرطي كه باعث مصدوميت حريف مقابل نشه قابل قبوله . به هر حال از خصوصيات يك مدافع بدن محكم و بازي محكم و تا حدودي خشن هست . ولي اينكه مثلا مشت به صورت بزنه يا اينجور حركات اصلا برام قابل قبول نيست.

sasan جان حیف که بازیو ندیدی! اوایلش خسته کننده بود, دفاع یووه مرتب آفساید گیری میکرد اونم بدون اشتباه! خیلی اصرار به آفساید گیری داشتن, فکر کنم تو این بازی رکورد آفساید هم زده شد
23.gif
البته نهایتا اینتر روی فرار کروز روی یکی از همین صحنه ها به گل رسید...
دیگه از اواخر نیمه اول بازی جذاب شد تا آخرای بازی که دیگه بازی نسبتا خشن شده بود!
در مورد مدافعان خشن هم باید بگم که خودم 100% موافق خشونت تا حد معقول مدافعان هستم (خودمون ماتراتزی رو داریم) اما دیشب اینتر سه تا مصدومی داشت!

sasan s

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,123
جان حیف که بازیو ندیدی! اوایلش خسته کننده بود, دفاع یووه مرتب آفساید گیری میکرد اونم بدون اشتباه! خیلی اصرار به آفساید گیری داشتن, فکر کنم تو این بازی رکورد آفساید هم زده شد البته نهایتا اینتر روی فرار کروز روی یکی از همین صحنه ها به گل رسید...
دیگه از اواخر نیمه اول بازی جذاب شد تا آخرای بازی که دیگه بازی نسبتا خشن شده بود!
در مورد مدافعان خشن هم باید بگم که خودم 100% موافق خشونت تا حد معقول مدافعان هستم (خودمون ماتراتزی رو داریم) اما دیشب اینتر سه تا مصدومی داشت!

این آمار آفساید و بقیه اتفاقات:

سيامك جان
پس نظرمون شبيه به همه درباره بازيكناي دفاع ;)
بابت آمارها هم ازت ممنونم . شاد باشي رفيق :rolleyes:

ciamac

Registered User
لایک‌ها
10
خواهش میکنم, ممنون
20.gif

فکر کردم اون عکس مشکل داره پاکش کردم, اما مثل اینکه مشکلی نداشته پس دوباره میذارمش:

2i8gciu.jpg

zfarhad2003

Registered User
لایک‌ها
3
به نظر من بزرگترین اشتباه مانچینی تویه این بازی بازم بازی دادن به کوردوبا بود. رویه صحنه گل که دقیق ندیدم داشت چیکار می‌کرد ولی به احتمال قوی صحنه گل رو هم رویه اشتباه ایشون خوردیم. قبل از گل خوردن هم که داشت زحمت گلزنی یوونتوس رو کم می‌کرد و می خواست به خودمون گل بزنه که سزار نذاشت. در کل این فصل و فصل قبل پر اشتباهترین بازیکن خط دفاع می‌تونم بگم تنها نقطه ضعف خط دفاعی اینتر کوردوبا بوده. اصلا امکان نداره یه بازی تویه زمین باشه ولی اشتباه نکنه.

از طرفی اون سزار خط میانی که همه قبل از شروع فصل می‌گفتن مانچینی چرا اینو تو تیم نگه داشت واقعا فوق‌العاده داره بازی میکنه.

یه نقطه ضعف دیگه اینتر تویه بازی دیشب با وجود اینکه خیلی خوب داشت بازی می‌کرد. تکروی بعضی بازیکنان بود مثلا سوازو مثل اینکه با ابراهیموویچ قهر باشه یه پاس درست و حسابی بهش نداد. یا مایکون که با وجود اینکه دوروبرش پر اینتری بود سعی می‌کرد دریبل بزنه و جلو بره که آخرش هم زدن ناکارش کردن.

اون صحنه‌های درگیری ابراهیموویچ و کیلینی هم که مزه بازی دیروز بود. این ایبرا وقتی عصبانی میشه خنده‌های مرموزی داره که به قیافه طرف مقابل کلید می‌کنه و می‌خنده. دیروز هم وسط بازی داشت کیلینی رو نگاه می‌کرد و مرموزانه می‌خندید. من خودم پای این صحنه یه چند دقیقه غش کرده بودم از خنده اگه یادتون بیاد فصل پیش مقابل میلان هم ایبرا همین خنده ها رو تحویل رونالدو می‌داد که الان نمی‌دم با کیلینی از قبل خصومت داشت یا اینکه تویه بازی ازش عصبانی شده بود. اخر بازی هم که اومد گردن کیلیمی رو بگیره فشار بده کیلینی جا خالی داد. :D

در کل من از بازی اینتر راضی بودم. با فکر بازی کردن و علاوه بر اینکه خیلی خوب دفاع داشتن می‌کردن بازی بی روح نبود و همش به فکر گل زدن بودن. خوب بعضی‌ بازیها شانس می‌یاریم مثل بازی با تیم مسکو که بردیم و بعضی بازیها اصلا شانس نمی‌یاریم مثل همین بازی. این خاصیت فوتباله.

ciamac

Registered User
لایک‌ها
10
به نظر من بزرگترین اشتباه مانچینی تویه این بازی بازم بازی دادن به کوردوبا بود. رویه صحنه گل که دقیق ندیدم داشت چیکار می‌کرد ولی به احتمال قوی صحنه گل رو هم رویه اشتباه ایشون خوردیم. قبل از گل خوردن هم که داشت زحمت گلزنی یوونتوس رو کم می‌کرد و می خواست به خودمون گل بزنه که سزار نذاشت. در کل این فصل و فصل قبل پر اشتباهترین بازیکن خط دفاع می‌تونم بگم تنها نقطه ضعف خط دفاعی اینتر کوردوبا بوده. اصلا امکان نداره یه بازی تویه زمین باشه ولی اشتباه نکنه.

از طرفی اون سزار خط میانی که همه قبل از شروع فصل می‌گفتن مانچینی چرا اینو تو تیم نگه داشت واقعا فوق‌العاده داره بازی میکنه.

یه نقطه ضعف دیگه اینتر تویه بازی دیشب با وجود اینکه خیلی خوب داشت بازی می‌کرد. تکروی بعضی بازیکنان بود مثلا سوازو مثل اینکه با ابراهیموویچ قهر باشه یه پاس درست و حسابی بهش نداد. یا مایکون که با وجود اینکه دوروبرش پر اینتری بود سعی می‌کرد دریبل بزنه و جلو بره که آخرش هم زدن ناکارش کردن.

اون صحنه‌های درگیری ابراهیموویچ و کیلینی هم که مزه بازی دیروز بود. این ایبرا وقتی عصبانی میشه خنده‌های مرموزی داره که به قیافه طرف مقابل کلید می‌کنه و می‌خنده. دیروز هم وسط بازی داشت کیلینی رو نگاه می‌کرد و مرموزانه می‌خندید. من خودم پای این صحنه یه چند دقیقه غش کرده بودم از خنده اگه یادتون بیاد فصل پیش مقابل میلان هم ایبرا همین خنده ها رو تحویل رونالدو می‌داد که الان نمی‌دم با کیلینی از قبل خصومت داشت یا اینکه تویه بازی ازش عصبانی شده بود. اخر بازی هم که اومد گردن کیلیمی رو بگیره فشار بده کیلینی جا خالی داد. :D

در کل من از بازی اینتر راضی بودم. با فکر بازی کردن و علاوه بر اینکه خیلی خوب دفاع داشتن می‌کردن بازی بی روح نبود و همش به فکر گل زدن بودن. خوب بعضی‌ بازیها شانس می‌یاریم مثل بازی با تیم مسکو که بردیم و بعضی بازیها اصلا شانس نمی‌یاریم مثل همین بازی. این خاصیت فوتباله.

فرهاد جون کجایی بابا
نبودی گل مساوی رو زدن;)
اقا با حرفت در مورد کوردوبا موافقم (البته فکر کنم روی صحنه گل چیوو و ساموئل مقصر بودن) منتها کاریش نمیشه کرد! یعنی مانچو کاری نمیتونه بکنه! در کنار یه دفاع قدرتی و سرزن و البته کند مثل ساموئل و ماتریکس , باید حتما یه مدافع سرعتی باشه که توپهای سریع رو جمع کنه, بجز کوردوبا الان با اون خصوصیات فقط ریواس رو داریم که اونم بی تجربه است! البته چیوو هم میتونه اما خب جای دیگه بیشتر لازمش داریم و فکر کنم دلیل اینکه مانچینی هیچوقت از ساموئل و ماتریکس در کنار هم استفاده نمیکنه همین باشه... راستی زوج ساموئل- چیوو چند سال پیش وقتی که در رم کنار هم بازی میکردن یه فصل بهترین خط دفاعی شده...

zfarhad2003

Registered User
لایک‌ها
3

این فصل فکر کنم اوضاع مصدومین داره از فصل پیش هم بدتر میشه.
اول ماتراتزی و ویرا رفتن
حالا هم که نوبت فیگو و استانکوویچ هستش. اگه با این اوضاع پیش بریم باید منتظر بازی دادن به بازیکنای جوون باشیم که قبل از فصل همشون بازی می‌کردن. شاید هم شانس در خونه اینا رو زده که خودی نشون بدن.

بالا