عجب اوضایی شده. کشتار راه افتاده تو فوتبال ایتالیا... خدا به خیر کنه
ضمنا حالا که دارین گلها رو مرور میکنیم این یکی هم باحاله
پسر عجب گلی بود
من اینو فراموش کرده بودم
عجب اوضایی شده. کشتار راه افتاده تو فوتبال ایتالیا... خدا به خیر کنه
سلامچند نفر از طرفدارای لاتزیو در یک ایستگاه در tuscany به طرفدارای یووه بر میخورن که داشتن میرفتن بازی تیمشون با پارما رو ببینن...درگیری پیش میاد
منبع: ندارم
به نظرم این قشنگترین گلی بود که شوا بهتون زد! یادش به خیر... همیشه چند تا گل برای اینتر و لاتزیو میذاشت کنار! براتون قاتلی بود به خدا!جدی واسه یه لحظه خیلی حالم بد شد! عجب شب بدی بود اون شب
پ.ن
بیخیال شو دیگه
ها... خیلی باحال بود... ولی این باحال تره!
متشکرم
نامردا چند نفر به یک نفر
...
نه چرا بیخیال شیم؟ کار مفیدیه! مثلا این گل استانکوویچ رو که zfarhad گذاشته بود رو ندیده بودم حالا دیدم و بسیار حال کردم! و اما...
به نظرم این قشنگترین گلی بود که شوا بهتون زد! یادش به خیر... همیشه چند تا گل برای اینتر و لاتزیو میذاشت کنار! براتون قاتلی بود به خدا!
اونی که گذاشتی باحال بود... ولی این باحال تره!
خواهش میکنم
آره واسه خودمم خیلی جالب بود
مربوط به سال 1964 میشه که اینتر دوبار پشت سر هم قهرمان اروپا شد!
اون سال اینتر با مربی صاحب سبک خودش Helenio Herrera بنیانگذار سبک Catenaccio یا همون سیستم بازی دفاعی به سبک ایتالیایی, در اروپا نتیجه گرفت!
پس کاتناچیو رو شما اختراع کردید؟! اِی $%$@@#$%$# ها...
تبریک
فیورنتینا هم نتونست تویه زمین خودش مقابل اینتر بیایسته و دو بر صفر باخت.
گلها رو هم کروز و جمینز زدن. به نظر مییاد که این جمینز یواش یواش داره یه چیزایی میشه.
تبریک میگم
اما...نمیدونم چرا اینطوریه!؟ نکنه حریف ها توی سری آ ضعیفن؟! آخه این فیورنتینا رو همه از جمله خودم فکر میکردن که حتما از اینتر امتیاز میگیره و ازین حرفها... میترسم به یه حریف اروپاییه قوی بخوریم و همه چیز یه جور دیگه بشه! یا اینکه واقعا اینتر خیلی قوی شده! باید بازم صبر کنیم...
واقعا دست مانچینی درد نکنه, چهره اینتر رو به کل عوض کرده خیلی با ثبات شده.
یه چیز دیگه در مورد اینتر به نظر مییاد که ذهنیت بقیه تیمها از اینتر یک تیم شکست ناپذیر ساخته واسه همین هرتیمی تویه سری A که با اینتر بازی میکنه یه جورایی از نظر روانی شکست خورده هستش و نمیتونه جلوی تیم قوی اینتر دووم بیاره. امیدوارم همین روند تویه اروپا هم ادامه داشته باشه