• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب هواداران اینتر

ciamac

Registered User
لایک‌ها
10
عجب اوضایی شده. کشتار راه افتاده تو فوتبال ایتالیا... خدا به خیر کنه

ضمنا حالا که دارین گلها رو مرور می‌کنیم این یکی هم باحاله

پسر عجب گلی بود
84.gif

من اینو فراموش کرده بودم

ehsan999

Registered User
لایک‌ها
0
چند نفر از طرفدارای لاتزیو در یک ایستگاه در tuscany به طرفدارای یووه بر میخورن که داشتن میرفتن بازی تیمشون با پارما رو ببینن...درگیری پیش میاد

منبع: ندارم
302.gif
سلام
آقا میگم شما مطمئن هستی
آخه هیچ کدام از سایت ها چیزی ننوشته بود؟:wacko:

ciamac

Registered User
لایک‌ها
10
سلام
آقا میگم شما مطمئن هستی
آخه هیچ کدام از سایت ها چیزی ننوشته بود؟:wacko:

سلام
چی رو مطمئن باشم؟!
اون خبر رو من دیروز چند ساعت قبل از شروع بازیها گذاشتم که هنوز رسما اعلام نشده بود
الان که دیگه همه جا اعلام شده
مثلا این خبر از سایت یورو اسپورت
یا این خبر از رویترز
که مال همون دیروز هستن

ehsan999

Registered User
لایک‌ها
0
سلام
چی رو مطمئن باشم؟!
اون خبر رو من دیروز چند ساعت قبل از شروع بازیها گذاشتم که هنوز رسما اعلام نشده بود
الان که دیگه همه جا اعلام شده
مثلا این خبر از سایت یورو اسپورت
یا این خبر از رویترز
که مال همون دیروز هستن
متشکرم

Radiohead

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
184
نامردا چند نفر به یک نفر
258.gif

جدی واسه یه لحظه خیلی حالم بد شد! عجب شب بدی بود اون شب
258.gif
به نظرم این قشنگترین گلی بود که شوا بهتون زد! یادش به خیر... همیشه چند تا گل برای اینتر و لاتزیو میذاشت کنار! براتون قاتلی بود به خدا! :D

پ.ن
بیخیال شو دیگه:D

نه چرا بیخیال شیم؟ کار مفیدیه! مثلا این گل استانکوویچ رو که zfarhad گذاشته بود رو ندیده بودم حالا دیدم و بسیار حال کردم! و اما...
ها... خیلی باحال بود... ولی این باحال تره!
302.gif

اونی که گذاشتی باحال بود... ولی این باحال تره!
242.gif

ضمنا حالا که دارین گلها رو مرور می‌کنیم این یکی هم باحاله

عالی بود. ولی این عالی تره! :D

ciamac

Registered User
لایک‌ها
10

خواهش میکنم

نامردا چند نفر به یک نفر
258.gif

...
نه چرا بیخیال شیم؟ کار مفیدیه! مثلا این گل استانکوویچ رو که zfarhad گذاشته بود رو ندیده بودم حالا دیدم و بسیار حال کردم! و اما...

باشه اما خودت خواستیا!!

به نظرم این قشنگترین گلی بود که شوا بهتون زد! یادش به خیر... همیشه چند تا گل برای اینتر و لاتزیو میذاشت کنار! براتون قاتلی بود به خدا! :D

واقعا عجیبه که میلان حاضر شد بفروشه شوا رو
البته برای ما که بد نشد!

اونی که گذاشتی باحال بود... ولی این باحال تره!
242.gif

بریم سر اصل مطلب!
حالا که صحبت از curve شد اینو میذارم! (با اشاره به هر دو گلی که گذاشتی)
اون که گذاشتی باحال بود...ولی این باحال تره!!
302.gif

zfarhad2003

Registered User
لایک‌ها
3
موراتی گفته که نیازی به هیچ بازیکن جدید در نقل و انتقالات زمستانی نداریم. به نظر من هم که تصمیم خوبی گرفته شده و همین تیم اگه هماهنگ تر بشه خیلی بهتر از اینه که با اومدن یک بازیکن جدید کل نظم تیم بهم بخوره.

البته باید ببینیم که بازیکنی هم فروخته میشه یا نه!!!

zfarhad2003

Registered User
لایک‌ها
3
بازم اینتر بازی رو برد و این بار آتلانتا نتونست که جلوی اینتر دووم بیاره.

اینتر 2 - آتلانتا 1
گلها رو هم سوازو و کروز برای اینتر زدن.
و به نظر می‌اومد که مانچینی سعی کرده بود تیم رو با تمام قوا به زمین نفرسته چون سه شنبه یه بازی حساس تویه لیگ قهرمانان داریم و بردن تویه اون بازی ارزشش خیلی بیشتر از برد آتلانتا هستش ولی به هرحال اینتر این بازی رو هم برد.

از گلزنی سوازو هم خیلی خوشحالم. کم کم داره تویه تیم جا می‌افته.

zfarhad2003

Registered User
لایک‌ها
3
صحنه‌های حساس بازی رو ببینید:
http://www.youtube.com/watch?v=0xjZdF0Ldh0

دارم به سوازو امیدوار میشم این بازی رو خیلی خوب بازی کرده و گل هم که زده.

یه خطای خیلی ناجور هم مانفریدینی رویه سوازو کرد که به نظر می‌یاد بعد از خطا با ابراهیموویچ تعویض شده خدا کنه که مصدومیت جدی در کار نباشه:
http://www.youtube.com/watch?v=zlCtTaWMFzk

ciamac

Registered User
لایک‌ها
10
سلام
میبینم که تیممون ترکوند!!
عجب بازیی بود, البته بیشتر نیمه دومش چون نیمه اول یکم خسته کننده بود.
-مهمترین مسئله ای که باعث خوشحالی من شد نمایش جالب مدافعان اینتر بود! الان دیگه به اوج پختگی و تجربه رسیدن, واقعا با صلابت بازی میکن...هر چی بگم کمه...
راستی مانچو توی یکی از مصاحبه هاش به موضوع ساموئل و ماتریکس اشاره کرد و گفت که میخواد از دفاع سه نفره استفاده کنه که ساموئل و ماتریکس با هم بازی کنن. هر دو در اوج دوران آمادگی هستن و کنار گذاشتن هرکدومشون واقعا ظلمه.
-با وجود تجربه بالا و دوندگی زیاد زانتی و کامبیاسو توی خط میانی دیگه عملا کمتر روزنه ای برای نفوذ باقی نمیمونه! استانکوویچ هم با توجه به اون وقفه طولانی مدت بد بازی نکرد...راستی خیمنز هم بالاخره فرصت بازی پیدا کرد و خودی نشون داد!
-توی خط حمله, کروز ستاره بی چون چرای اینتر بود, فضا ایجاد کرد,به موقع شوت زد و ... روی گل دوم هم خیلی تاثیر داشت...
اینم گل قشنگ زلاتان که با خونسردی خاصی زد ,فراموش نشه که اون بازیکن فنرباقچه روبرتو کارلوس باتجربه است...
FORZZA INTER

zfarhad2003

Registered User
لایک‌ها
3
درسته یکم دیر شده ولی تبریک مي‌گم واقعا برد فوق‌العاده‌ای بود. با این برد دیگه تیم اول گروه شدن صددرصد شد و باید منتظر باشیم تا ببینیم دور بعد با کدوم تیم باید بازی کنیم خدا کنه حداقل مثل قرعه سال قبل تویه همین مرحله قرعه سختی به اسم اینتر نخوره.

ضمنا بازی بعدی اینتر و پی اس وی درسته که تشریفاتیه ولی خوب ابراهیموویچ و ساموئل رو به خاطر دو اخطاره شدن نداریم ولی فکر نمی‌کنم جلوی پی‌اس‌وی که اینقدر ضعیف شده بازم مشکلی داشته باشیم.

ciamac

Registered User
لایک‌ها
10
خواهش میکنم
آره واسه خودمم خیلی جالب بود
مربوط به سال 1964 میشه که اینتر دوبار پشت سر هم قهرمان اروپا شد!
اون سال اینتر با مربی صاحب سبک خودش Helenio Herrera بنیانگذار سبک Catenaccio یا همون سیستم بازی دفاعی به سبک ایتالیایی, در اروپا نتیجه گرفت!

Radiohead

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
184
خواهش میکنم
آره واسه خودمم خیلی جالب بود
مربوط به سال 1964 میشه که اینتر دوبار پشت سر هم قهرمان اروپا شد!
اون سال اینتر با مربی صاحب سبک خودش Helenio Herrera بنیانگذار سبک Catenaccio یا همون سیستم بازی دفاعی به سبک ایتالیایی, در اروپا نتیجه گرفت!

پس کاتناچیو رو شما اختراع کردید؟! اِی $%$@@#$%$# ها... :D

zfarhad2003

Registered User
لایک‌ها
3
تبریک
فیورنتینا هم نتونست تویه زمین خودش مقابل اینتر بیایسته و دو بر صفر باخت.

گلها رو هم کروز و جمینز زدن. به نظر می‌یاد که این جمینز یواش یواش داره یه چیزایی میشه.

ciamac

Registered User
لایک‌ها
10
پس کاتناچیو رو شما اختراع کردید؟! اِی $%$@@#$%$# ها... :D

دبیا :D حداقل واسه شما که بد نبوده, میلان ظاهرا خیلی با کاتناچیو جواب گرفته, فکر کنم توی همون لینک ویکیپدیا هم نوشته درینباره...

تبریک
فیورنتینا هم نتونست تویه زمین خودش مقابل اینتر بیایسته و دو بر صفر باخت.

گلها رو هم کروز و جمینز زدن. به نظر می‌یاد که این جمینز یواش یواش داره یه چیزایی میشه.

تبریک میگم
اما...نمیدونم چرا اینطوریه!؟ نکنه حریف ها توی سری آ ضعیفن؟! آخه این فیورنتینا رو همه از جمله خودم فکر میکردن که حتما از اینتر امتیاز میگیره و ازین حرفها... میترسم به یه حریف اروپاییه قوی بخوریم و همه چیز یه جور دیگه بشه! یا اینکه واقعا اینتر خیلی قوی شده! باید بازم صبر کنیم...
واقعا دست مانچینی درد نکنه, چهره اینتر رو به کل عوض کرده خیلی با ثبات شده.

zfarhad2003

Registered User
لایک‌ها
3
تبریک میگم
اما...نمیدونم چرا اینطوریه!؟ نکنه حریف ها توی سری آ ضعیفن؟! آخه این فیورنتینا رو همه از جمله خودم فکر میکردن که حتما از اینتر امتیاز میگیره و ازین حرفها... میترسم به یه حریف اروپاییه قوی بخوریم و همه چیز یه جور دیگه بشه! یا اینکه واقعا اینتر خیلی قوی شده! باید بازم صبر کنیم...
واقعا دست مانچینی درد نکنه, چهره اینتر رو به کل عوض کرده خیلی با ثبات شده.

خلاصه بازی

به نظر می‌یاد که اینتر خیلی خوب بازی کرده، ایبرا هم که فوق‌العاده بود درسته گل نزد ولی دوتا پاس گل خیلی زیبا انداخت که تکمیلش کردن. اصولا بازیکنی که کلا در خدمت تیمه اگه جایی ببینه که پاس انداختن بهتر از ضربه زدن بدون شک پاس میندازه ولی تویه یه صحنه در حالی که جمینز می‌تونست به ایبرا پاس بندازه که گل صددرصد رو بزنه خودش ضربه زد که دروازه‌بان دفعش کرد.

یه چیز دیگه در مورد اینتر به نظر می‌یاد که ذهنیت بقیه تیمها از اینتر یک تیم شکست ناپذیر ساخته واسه همین هرتیمی تویه سری A که با اینتر بازی می‌کنه یه جورایی از نظر روانی شکست خورده هستش و نمی‌تونه جلوی تیم قوی اینتر دووم بیاره. امیدوارم همین روند تویه اروپا هم ادامه داشته باشه.

ciamac

Registered User
لایک‌ها
10
آره فرهاد, اینتر خیلی خوب بازی کرده, من بازی رو با تاخیر از Sport+ دیدم, البته بازیکنهای فیورنتینا یه موقعیت صد درصد داشتن که سزار خیلی خوب عمل کرد, زلاتان هم فوق العاده بود خصوصا روی همون صحنه که سه بار پشت سر هم توپ رو شوت کرد, کلا همه آماده اند ویرا و فیگو هم که آماده بشن که دیگه واویلا!
یه چیز دیگه در مورد اینتر به نظر می‌یاد که ذهنیت بقیه تیمها از اینتر یک تیم شکست ناپذیر ساخته واسه همین هرتیمی تویه سری A که با اینتر بازی می‌کنه یه جورایی از نظر روانی شکست خورده هستش و نمی‌تونه جلوی تیم قوی اینتر دووم بیاره. امیدوارم همین روند تویه اروپا هم ادامه داشته باشه

درست میگی! من به این موضوع فکر نکرده بودم, اصلا به همین دلیله که شخصیت اینتر توی جام باشگاهها فرق میکنه,حالا دیگه اینتر باید خودش رو توی اروپا ثابت کنه...

ciamac

Registered User
لایک‌ها
10
اینتر 3 - 0 لاتزیو
باز هم اینتر با اقتدار کامل برد تا فاصله خودش رو با رم حفظ کنه و به قهرمانی نزدیکتر شه...
گلها رو زلاتان , مایکون و سوازو زدن.

اینم از جدول:

6xb7uy1.jpg

اینتر بهترین خط دفاع رو داره! تقریبا هر دوبازی یک گل!!

بالا