راست میگی!
پارسال فکر میکردم میلان تو نقل و انتقالات تیم اش رو احیا میکنه. ولی می بینی که قهرمانی اروپا همیشه اثرات مثبت نداره، یکی اش بیخیالی مسئولین میلان تو نقل و انتقالات و تکرار جمله های خسته کننده ی "ما تیم کاملی داریم" و "این بازیکن ها قهرمان اروپا شدن پس بازیکن جدید نمیخریم" و...
ولی عمق فاجعه ی سطح بازی میلان امسال به حدی بوده که واقعا میتونم بگم 100% تغییر و تحولاتی رخ میده تابستون. احتمال زیاد یکی اش رفتن آنچلوتی.
بعید نیست مورینیو رو بیارن! مطمئنم میلان رو در سری آ متحول میکنه!
اما نکنه بازم بگن قهرمان جهان شدیم پس تیممون مشکل نداره؟!
میلان دروازه بان میخواد, دو سه تا هافبک جوون میخواد مهاجم هم که 100% !! راستی نمیدونم نظرت نسبت به خرید رونالدینیو چیه اما به نظر من دیگه هیچوقت به اون سطح اولش برنمیگرده و خریدش بزرگترین اشتباه خواهد بود!!mark my words!! آخرین باری که یه بازیکن برزیلی افت کرده (حالا به هر دلیلی از جمله افت روحی یا مصدومیت و ...) و دوباره به شرایط آمادگی برگشته فکر کنم "
ببتو " بوده!!
اما جدی من خیلی اعصابم سر این قضیه داغونه! اینتر آدریانو رو فرستاد برزیل که توی یه کلینیک حرفه ای دوره ی به اصطلاح
rehab شو شروع کنه که نتیجه اش بدهم نبود 4 کیلو کم کرد خیلی هم از لحاظ ظاهری به اون امپراتور دو سال پیش نزدیک شده بود اما چند روز از بستن قرارداد با سائو پائولو نگذشته بود که دو باره الکل و پارتی های شبانه شروع شد!
اینجا رو ببین! اینبار میلان هم بی نصیب نمونده!! رونالدو رو واسه چی فرستادن برزیل؟!