• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب هواداران اینتر

ciamac

Registered User
لایک‌ها
10
عجب عکسی پیدا کردم!
زلاتان - چیوو - مکسول!!

8g3of2t.jpg

zfarhad2003

Registered User
لایک‌ها
3
یعنی این سه تا باهم یه زمانی توی آژاکس هم تیمی بودن!!!!!!!!

zfarhad2003

Registered User
لایک‌ها
3
سخت ترین قرعه‌ای که میشد به اینتر بخوره لیورپول یا آرسنال بود که خوشبختانه یا بدبختانه لیورپول باید با اینتر بازی کنه. نمی‌دونم اینتر چرا اینقدر خوش شانس دفعه پیش که همون اول به والنسیا خوردیم و الان هم این قرعه کشی. البته این دفعه خیلی میشه امیدوار بود چون اینتر همون اینتر سال قبل نیست و از طرفی بازی برگشت هم توی جوزپه مئاتزا هستش که شانسی اینتر چند برابر میشه.

zfarhad2003

Registered User
لایک‌ها
3
قبل قرعه کشی یه بحثی توی خونه ما بود که من گفتم اگه اینتر با لیورپول بیوفته خیلی بهتر از اینه که با آرسنال مجبور باشه بازی کنه. اصلا نمی‌دونستم که دعای من به این زودی قبول میشه و گرنه عمرا همچین دعایی می‌کردم :(

ciamac

Registered User
لایک‌ها
10
البته بین آرسنال و لیورپول 100% لیورپول رو انتخاب میکردم چون آرسنال خیلی آماده است!

ciamac

Registered User
لایک‌ها
10
دوست دارم اگه قراره توی لیگ قهرمانان کاری بکنیم با شکست دادن تیمهای قوی بکنیم نه اینکه مثلا سلتیک یا شالکه رو بزنیم بریم بالا! اگه لیورپول رو ببریم برای وجهه اینتر توی اروپا هم خیلی خوبه! چند سال اخیر توی اروپا خوب کار نکردیم...

ciamac

Registered User
لایک‌ها
10
قبل قرعه کشی یه بحثی توی خونه ما بود که من گفتم اگه اینتر با لیورپول بیوفته خیلی بهتر از اینه که با آرسنال مجبور باشه بازی کنه. اصلا نمی‌دونستم که دعای من به این زودی قبول میشه و گرنه عمرا همچین دعایی می‌کردم :(

اخر کار خودتو کردی
302.gif

اما همون طور که در پست قبل گفتم به نظرم خیلی هم بد نشد;)

zfarhad2003

Registered User
لایک‌ها
3
دوست دارم اگه قراره توی لیگ قهرمانان کاری بکنیم با شکست دادن تیمهای قوی بکنیم نه اینکه مثلا سلتیک یا شالکه رو بزنیم بریم بالا! اگه لیورپول رو ببریم برای وجهه اینتر توی اروپا هم خیلی خوبه! چند سال اخیر توی اروپا خوب کار نکردیم...

منم الان شدیدا همچین حسی دارم :rolleyes:

لیورپول رو هم زیاد تیم خیلی خیلی سختی نمی‌بینم. همین چند روز پیش به چلسی دو صفر باخت و توی جام باشگاههای اروپا هم این فصل زیاد جالب بازی نکرده. مثلا از بشیکتاش ترکیه باخته یا از پورتو.
اگه مصدومهای اینتر تا دو ماه دیگه به حداقل برسن باید لیورپول خیلی بترسه.

از یه طرف هم خوشحالم چون دیگه این شبکه سه مسخره ایران نمی‌تونه بازی بارسلون رو نشون بده و هرجور باشه مجبور هست که بازی اینتر رو پخش کنه :happy:

Radiohead

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
184
آقا مثل اینکه بدشانسی به سرنوشت اینتر گره خورده!!

خیلی قرعه سختی خورده بهتون. واقعا فکر میکنم شانس هر دو تیم به یک اندازه ست و فقط چون بازی برگشت تو سن سیرو ست حس میکنم مکنه شانس تون از لیورپول کمی بیشتر باشه. ولی باید مواظب طوفان های مرسی ساید بود! نگاه به شروع ضعیف لیورپول نکنید. تیم هایی مثل میلان و لیورپول آهسته و پیوسته شروع میکنن و وقتی افتادن رو دور هر تیمی جلودارشون نیست.

EASPORTS

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
یه ندایی بهم میگه ، لیورپول قراره توی این مرحله حذف شه!!!
از اینکه لیورپول به میلان نخورد ، بسیار خوشحالم ، امیدوارم اینتر برای کمک به میلان هم که شده برای از پیش رو برداشتن ، مدعیان ، لیورپول رو ببره! دی!

zfarhad2003

Registered User
لایک‌ها
3
اینم از دربی .......... فکر نکنم دیگه تیمی بتونه جلوی اینتر رو بگیره.

اینتر واقعا خیلی با برنامه بازی کردن برعکس میلان که برنامه خاصی من توی حرکاتشون نمی‌دیدم و اون یه دونه گل رو هم از ضربه آزاد زدن که اگه خطایی توی اون ناحیه اتفاق نمی‌افتاد و بازیکنی مثل پیرلو نداشتن عمرا می‌تونستن به دفاع اینتر گل بزنن. درسته گل دوم اینتر روی اشتباه مسلم بازیکنای میلان زده شد ولی قبل از اون هم اینتر خوب داشت بازی می‌کرد. البته این اینتری که امروز بازی کرد با اون همه مصدوم در نظر بگیرید. حالا اگه اینتر تیم اصلی خودش رو بدون مصدوم داشته باشه ببینین چی میشه

ciamac

Registered User
لایک‌ها
10
سلام
چه عجب این پی تی درست شد
تبریک میگم بابت برد! عجب بازیی بود... تا سوت پایان بازی من استرس داشتم که میلان گل رو بزنه. همه بازیکنها خوب بازی کردن اما کامبیاسو , کروز و مایکون فوق العاده بودن همچنین مانچینی که واقعا میدونه داره چیکار میکنه!
حالا دیگه فقط موفقیت در جام باشگاهها میخوایم!

Radiohead

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
184
آقا من میخواستم دیروز تبریکات عرض کنم پی تی خراب بود.

تبریک میگم. قاطعانه بردید! من که میدونستم اینطور میشه. حتی وقتی پیرلو گل زدم یه حسی بهم گفت 'خوشحال نباش، میلان میبازه'! و همینطور هم شد. اینتر واقعا قوی شده و نیازی نیست که کسی این نکته رو حتی به زبون بیاره، در زمین بازی دارید نشون میدید. البته نباید این بازی رو معیار سنجش قدرت اینتر قرار داد. چون خودتون میدونید جلوی چه میلانی بازی کردید! از دروازه بان گرفته تا خط حمله تیم سراسر مشکل بود. دیگه وقتی چنین شوتی از کامبیاسو وارد دروازه شد حساب کار بیاد دست تون ;).
ولی در بازی های دیگه قدرت نمایی کردید و شکی نیست که قهرمان امسال ایتالیا، باز هم، خودتون هستید!

فقط دو نکته: 1) تو اروپا می بینمتون! 2) فصل آینده ی سری آ می بینمتون!

پس قدر این لحظات زیبا رو بیشتر بدونید :D

ciamac

Registered User
لایک‌ها
10
سلام ریدیو جان
ممنون بابت تبریک
بازیه نفس گیری بود!
راستی دست دیدا هم درد نکنه با اون حرکت عجیب غریبش
24.gif

فقط دو نکته: 1) تو اروپا می بینمتون! 2) فصل آینده ی سری آ می بینمتون!

1. مسلماً میلان توی جام باشگاهها متفاوت خواهد بود اما مطمئنم اینتر هم امسال متفاوته!
2. پارسال هم همینو گفتی که
302.gif

به نظر خودم که اوایل تابستون پیشبینی خوبی کردم در مورد افت این فصل میلان, فصل آینده تغییرات اساسی نیاز داره...
23.gif

Radiohead

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
184
1. مسلماً میلان توی جام باشگاهها متفاوت خواهد بود اما مطمئنم اینتر هم امسال متفاوته!

امیدوارم اینتر متفاوت باشه. از همین لیورپول شروع کنیم! باور نمیکنی چقدر دوست دارم همین مرحله از گردونه رقابت ها حذف بشه! چون وقتی میاد بالا خطرناک میشه واقعا. به علاوه 100% بالا رفتن تیم های ایتالیایی رو به تیم های کشور های دیگه خصوصا انگلیس ترجیح میدم. انشاالله آرسنال و لیورپول رو خودمون حذف میکنیم ;) ولی کار آسونی نیست.

2. پارسال هم همینو گفتی که
302.gif
راست میگی! :(
پارسال فکر میکردم میلان تو نقل و انتقالات تیم اش رو احیا میکنه. ولی می بینی که قهرمانی اروپا همیشه اثرات مثبت نداره، یکی اش بیخیالی مسئولین میلان تو نقل و انتقالات و تکرار جمله های خسته کننده ی "ما تیم کاملی داریم" و "این بازیکن ها قهرمان اروپا شدن پس بازیکن جدید نمیخریم" و...

ولی عمق فاجعه ی سطح بازی میلان امسال به حدی بوده که واقعا میتونم بگم 100% تغییر و تحولاتی رخ میده تابستون. احتمال زیاد یکی اش رفتن آنچلوتی.

ciamac

Registered User
لایک‌ها
10
راست میگی! :(
پارسال فکر میکردم میلان تو نقل و انتقالات تیم اش رو احیا میکنه. ولی می بینی که قهرمانی اروپا همیشه اثرات مثبت نداره، یکی اش بیخیالی مسئولین میلان تو نقل و انتقالات و تکرار جمله های خسته کننده ی "ما تیم کاملی داریم" و "این بازیکن ها قهرمان اروپا شدن پس بازیکن جدید نمیخریم" و...

ولی عمق فاجعه ی سطح بازی میلان امسال به حدی بوده که واقعا میتونم بگم 100% تغییر و تحولاتی رخ میده تابستون. احتمال زیاد یکی اش رفتن آنچلوتی.

بعید نیست مورینیو رو بیارن! مطمئنم میلان رو در سری آ متحول میکنه!
اما نکنه بازم بگن قهرمان جهان شدیم پس تیممون مشکل نداره؟! :D میلان دروازه بان میخواد, دو سه تا هافبک جوون میخواد مهاجم هم که 100% !! راستی نمیدونم نظرت نسبت به خرید رونالدینیو چیه اما به نظر من دیگه هیچوقت به اون سطح اولش برنمیگرده و خریدش بزرگترین اشتباه خواهد بود!!mark my words!! آخرین باری که یه بازیکن برزیلی افت کرده (حالا به هر دلیلی از جمله افت روحی یا مصدومیت و ...) و دوباره به شرایط آمادگی برگشته فکر کنم "ببتو " بوده!!:D اما جدی من خیلی اعصابم سر این قضیه داغونه! اینتر آدریانو رو فرستاد برزیل که توی یه کلینیک حرفه ای دوره ی به اصطلاح rehab شو شروع کنه که نتیجه اش بدهم نبود 4 کیلو کم کرد خیلی هم از لحاظ ظاهری به اون امپراتور دو سال پیش نزدیک شده بود اما چند روز از بستن قرارداد با سائو پائولو نگذشته بود که دو باره الکل و پارتی های شبانه شروع شد! اینجا رو ببین! اینبار میلان هم بی نصیب نمونده!! رونالدو رو واسه چی فرستادن برزیل؟! :D

ciamac

Registered User
لایک‌ها
10
موراتی رسما اعلام کرد که اینتر بعد از مصدومیت ساموئل نیاز به خرید یک هافبک داره! اما نگفت که کی!
اینجا هم خبرش هست.
شایعه شده که menez رو از موناکو میخوان بخرن حدود 10 میلیون یورو...

ciamac

Registered User
لایک‌ها
10
اینم یه فیلم کوتاه درباره Menez
و این یکی
به نظر بازیکن خوب و اینده داری میاد! در ضمن 20 سالشه و در موناکو بازی میکنه...

zfarhad2003

Registered User
لایک‌ها
3
اول فصل اصلا فکرش رو نمی‌کردم که برای زمستون هم اینتر خریدی داشته باشه ولی اینقدر مصدوم شدن این بازیکنا که الان بازم صحبت از خرید جدید هستش. بعدش هم می‌یان می‌گن اینتر این همه بازیکن سطح اول فوتبال رو چیکار می‌خواد آخه این ویرا که تویه کل نیم فصل شاید 90 دقیقه هم کامل بازی نکرده به چه درد اینتر می‌خوره باشه یا نباشه تاثیری نداره.

Menez هم بازیکن خوبی به نظر می‌یاد البته به نظر من jeminez هم یه بازیکن با همین خصوصیات هستش که زیاد بد هم بازی نکرده حالا اینکه یه بازیکن مشابه رو می‌خوان بخرن دلیلش چی هست نمی‌دونم ولی اینتر الان بیشتر به نظر من به بازیکنی نیاز داره که بتونه کنار کامبیاسو بازی کنه و جای خالی ویرا و داکورت رو بگیره. قرار بود پله این کار رو بکنه که زیاد نمیشه بهش امیدوار بود حالا شاید فصل بعد.

ciamac

Registered User
لایک‌ها
10
آره به نظر من Jimenez امتحانشو پس داد! توی سه چهار تا بازی سخت خوب بازی کرد با اینکه از شرایط مسابقه خیلی دور بود! البته برانکا هم اعلام کرده که آخر فصل به طور کامل میخرنش مبلغش هم حدود 12 میلیون یورو اعلام شد اما یادم نیست کجا خوندم...
شایعه که زیاد هست دور و بر تیم اما این یکی در مورد menez یکم جدی تر بود که گفتم! حتی در مورد خرید دیارا هم یه چیزایی توی Goal.com نوشته بود!
داکور که تا آخر فصل نمیتونه بازی کنه, ویرا مرتب مصدوم میشه به قول تو 90 دقیقه هم بازی نکرده! استانکوویچ مشکل کمرش جدی شده مانچینی هم گفت اگه نیاز به عمل داشته باشه تا آخر فصل نمیتونه بازی کنه! ساموئل هم حداقل 6 ماه بیرونه!!

بالا