• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب هواداران اینتر

zfarhad2003

Registered User
لایک‌ها
3
اوهم .... اون لینک رو می‌گی. آره دیدم دارم برای کلوب ها نماینده انتخاب می‌کنن. به نظرم کلوب ما زیاد جنجالی نیست که نیاز به نماینده داشته باشه ولی به هرحال چون گفته مدیر بخش هست باید حتما یه نماینده معرفی بشه. شاید هم بعد از قهرمانی اینتر توی لیگ قهرمانان اینجا اتفاقاتی افتاد و ریختن روی سرمون از الان باید جلوی اغتشاشات آینده رو گرفت :D

چون ما اینجا فقط دو نفر کاربر فعال داریم که طرفدار اینتر و همیشه هم به کلوب سر می‌زنن (فرهاد و سیامک) به نظر باید یکی از ما این مسئولیت رو به عهده بگیره.

ciamac

Registered User
لایک‌ها
10
واقعا که خسته نباشی این همه تحلیل کردی
21.gif

اقا برو اونور خودتو معرفی کن دیگه
23.gif

zfarhad2003

Registered User
لایک‌ها
3
باشه حالا که اینقدر برای نماینده شدن من اصرار می‌کنید کاندید می‌شم :D

اگه به مجلس راه پیدا کنم طرحی دارم که کل PT رو طرفدار اینتر خواهم کرد و سالانه مالیاتی از کاربران خواهم گرفت که دو دستی تقدیم موراتی میشه ;-)

zfarhad2003

Registered User
لایک‌ها
3
دوتا خبر خوب و شاید خیلی خوب:

اول اینکه ابراهیموویچ به عنوان فرد اول ورزش کشور سوئد توی سال 2007 انتخاب شد. ظاهرا این اولین باری هست که یک فوتبالیست این جایزه و لقب رو میگیره. واقعا هم که حقشه. اگه همین طور پیش بره توی 2008 بهترین بازیکن جهان هم میشه بدون شک.

دوم اینکه بالاخره بعد از تست‌های مختلف و پشت سر گذاشتن کاغذ بازیها مانیش تا آخر فصل به طور قرضی رسما برای اینتر بازی خواهد کرد و آخر سر هم اگه اینتر بخواد می‌تونه مانیش رو به طور دائمی به خدمت بگیره. درسته زیاد جوون نیست ولی بازیکن خوبیه. من که به این خرید خیلی امیدوارم. فقط نمی‌دونم توی لیگ باشگاههای اروپا میتونه برای اینتر بازی کنه یا نه. چون به نظر می‌یاد با اتلتیکو مادرید توی جام یوفا بازی کرده ؟؟؟؟؟؟

102809-480.jpg

102810-480.jpg

102815.jpg

براش شماره 28 رو هم در نظر گرفتن.

Radiohead

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
184
آقا تبریک میگم! هر چند قرار داد قرضی ئه ولی فکر میکنم به طور دائم بازیکن اینتر بشه.

البته ما که نشانی از ضعف در اینتر نمیدیدیم ولی به هر حال ...

ciamac

Registered User
لایک‌ها
10
اقا در مورد اون خبر زلاتان بگم که اون اولین فوتبالیسته که تو سوئد این عنوان رو میگره و این خیلی مهم کرده این انتخاب رو...
در مورد مانیش هم تبریک میگم,مطمئنم برای اینتر مفید خواهد بود! خصوصا اینکه خود مانچو خیلی به این خرید اصرار داشت..تا حالا هر خریدی که با نظر مانچو انجام شده عالی از آب در اومده امیدوارم این استثنا نباشه...

=====================
ادیت: فرهاد مانیش میتونه توی لیگ قهرمانان بازی کنه,مشکلی نداره.
ادیت2:فرهاد جان تبریک میگ 1000پسته شدنت رو///
ادیت3:یووه همین الان امپولی برد و به مرحله بعدی اومد,اگه اینتر هم فردا بازیشو ببره این دوتیم باید بیست و سوم و سی ام january با هم بازی کنن...

ciamac

Registered User
لایک‌ها
10
در تمرین دیروز...

فایل های ضمیمه

• 102851-480.jpg
    102851-480.jpg
    52.7 KB · نمایش ها: 0
  • 102852-480.jpg
    102852-480.jpg
    51.1 KB · نمایش ها: 0
  • 102853-480.jpg
    102853-480.jpg
    53.7 KB · نمایش ها: 0

zfarhad2003

Registered User
لایک‌ها
3
آقا تبریک میگم! هر چند قرار داد قرضی ئه ولی فکر میکنم به طور دائم بازیکن اینتر بشه.

البته ما که نشانی از ضعف در اینتر نمیدیدیم ولی به هر حال ...
خوب اگه اینتر توی این هفته‌ها آخر 2007 این همه مصدوم نمی‌داد من هم می‌گفتم که این خرید زیاد جالب نیست و اینتر نیازی بهش نداره ولی الان وضع فرق می‌کنه چندتا مصدوم اینتر داره که همش هم بازیکنهای کلیدی بود البته چند نفرش رو خوب شدن و می‌تونن بازی کنن ولی آینده رو چه دیدی شاید مصدومیتهای دیگه‌ای هم در راه باشه و با توجه به اینکه داکورت شاید نتونه تا آخر فصل بازی کنه و مانیش هم با داکورت هم پست هست به نظر جایگزین خیلی خوبی می‌تونه باشه حتی برای ویرای همیشه مصدوم.

ادیت: فرهاد مانیش میتونه توی لیگ قهرمانان بازی کنه,مشکلی نداره.
ادیت2:فرهاد جان تبریک میگ 1000پسته شدنت رو///
ادیت3:یووه همین الان امپولی برد و به مرحله بعدی اومد,اگه اینتر هم فردا بازیشو ببره این دوتیم باید بیست و سوم و سی ام january با هم بازی کنن...

خیلی ممنون سیامک جان.
امروز که برد اینتر اگه اتفاق خاصی نیوفته قطعی هست (البته لیستی که مانچینی برای بازی امروز داره یکم عجیبه و تقریبا اثری از تیم اصلی اینتر توش نیست) پس منتظر بازی اینتر - یوونتوس باشیم.

Radiohead

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
184

زلاتانه؟!...
300.gif

خوب اگه اینتر توی این هفته‌ها آخر 2007 این همه مصدوم نمی‌داد من هم می‌گفتم که این خرید زیاد جالب نیست و اینتر نیازی بهش نداره ولی الان وضع فرق می‌کنه چندتا مصدوم اینتر داره که همش هم بازیکنهای کلیدی بود البته چند نفرش رو خوب شدن و می‌تونن بازی کنن ولی آینده رو چه دیدی شاید مصدومیتهای دیگه‌ای هم در راه باشه و با توجه به اینکه داکورت شاید نتونه تا آخر فصل بازی کنه و مانیش هم با داکورت هم پست هست به نظر جایگزین خیلی خوبی می‌تونه باشه حتی برای ویرای همیشه مصدوم.

آره میدونم وضعیت خط میانی تون چجوریا بوده. ولی باز هم فکر میکنم نیازی نداشتید!
302.gif

راستی این ویرا چشه؟ اصلا پنج تا بازی هم کرده این فصل؟

ciamac

Registered User
لایک‌ها
10
امروز که برد اینتر اگه اتفاق خاصی نیوفته قطعی هست (البته لیستی که مانچینی برای بازی امروز داره یکم عجیبه و تقریبا اثری از تیم اصلی اینتر توش نیست)

با اون برد 4-1 توی بازی رفت شاید اگه بازیکنهای بهتری میذاشت زیادی مغرور میشدن اوضاع خراب میشد!
راستی توی اون لیست عجیب غریب که گفتی پسر مانچو هم هست!! 17 سالشه فکر کنم... Filippo Mancini
277.gif

زلاتانه؟!...
300.gif

آره میدونم وضعیت خط میانی تون چجوریا بوده. ولی باز هم فکر میکنم نیازی نداشتید!
302.gif

راستی این ویرا چشه؟ اصلا پنج تا بازی هم کرده این فصل؟

اِ پس اون عکسها مشکل نداشت//فکر کردم مشکل داره attach شون کردم.. آره زلاتانه
17.gif

ویرا؟! اگه یادت باشه یه بار تو تاپیک میلان گفتم بعضی بازیکنها هستن که هروقت دلشون بخواد بازی میکنن!
21.gif
اینم یکی ازوناست همچنین رونالدو..

zfarhad2003

Registered User
لایک‌ها
3
به سلامتی بازی برگشت رو هم اینتر 3 بر 0 برد تا در مجموع با هفت بر یک صعود کنه.
گلهای بازی رو هم کرسپو و سزار زدن. گل دوم بازی هم تیم رجینا گل به خودی زد. واقعا اینتر با بازیکنهای جوون خودش هم فوق‌العاده داره بازی می‌کنه و به نظر من همه اینها رو مدیون مانچینی هستیم.

راستی توی اون لیست عجیب غریب که گفتی پسر مانچو هم هست!! 17 سالشه فکر کنم... Filippo Mancini
ظاهرا پسر مانچینی هم به عنوان بازیکن تعویضی دقایقی رو برای اینتر بازی کرده و بعد از بازی هم خیلی هیجان زده شده بوده و از همه طرفدارای اینتر تشکر کرده.

Radiohead

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
184
شما چرا هر دو آواتارتون کوین کاستنر ئه؟ قضیه چیه؟!...

میخواستم ببینم نظرتون راجع به قسمت هایلایت شده ی این عکس چیه!

ممنون

فایل های ضمیمه

• inter.png
    inter.png
    265.8 KB · نمایش ها: 7

zfarhad2003

Registered User
لایک‌ها
3

:rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:

ممنون
اگر منظورت اینه که نظرمون در مورد اومدن رونالدینهو به اینتر چیه؟
من که از نیومدنش بیشتر خوشحال میشم تا اومدنش. فکر نمی‌کنم اومدن رونالدینهو فایده‌ای برای اینتر داشته باشه، خرید رونالدینهو بیشتر یک خرید احساسی می‌تونه باشه تا خرید واقعا فنی. با وجود بازکنایی مثل ابراهیموویچ من جایی برای رونالدینهو توی تیم نمی‌بینم.
ولی شاید رونالدینهو به درد میلان بخوره خودش هم که میلان تبحر خاصی در بازگرداندن بازیکنای افت کرده به اوج داره ;)

ciamac

Registered User
لایک‌ها
10
سلام
تبریک میگم..این بازی رو هم 3-2 بردیم اما جون به لب شدم تا بازی تموم شد! آخرین باری که این حس رو داشتم پارسال بود توی اون باخت وحشتناک به رم بود توی جام حذفی!
21.gif

واقعا جای خالیه ساموئل احساس میشه! نباید از پارما دو تا گل میخوردیم اونم توی جوزپه مئاتزا!
راستی اگه اشتباه نکنم این فصل زلاتان برای ششمین بار توی بازی دو گله شد! همون Brace ئه فرنگیا!
مانیش هم بد نبود یه شوت خیلی خوب به سبک استانکوویچ زد!
راستی مانچینی واقعا حق داشت که توی مصاحبه مطبوعاتی قبل بازی گفت توی چند تا بازی آینده بازی با پارما سخت ترینه!
از همه اینا که بگذریم مهم سه متیازه که به دست اومد! فاصله با یووه زیاد شده رم هم توی بازی رو در رو شکستش میدیم و تمام!!

ciamac

Registered User
لایک‌ها
10

ممنون

wow ! شوکه شدم! دو روز بود به اینترنت دسترسی نداشتم اینو که خوندم شوکه شدم!! باید بگم متاسفانه این صحبتها رو باید جدی گرفت! به اون خبر این رو هم اضافه کنید!!
و همچنین اینکه "چند روز پیش یه قرارداد بلند مدت و سنگین با نایکی بسته که میگن اینتر پول خوبی ازین راه بدست آوورده و در تامین اعتبار برای این خرید مشکلی نخواهد داشت..علاوه بر این خود نایکی هم پیشنهاد داده به اینتر که
Dinho رو به شهر میلان بیارن!"
اینجا رو ببینین..
شاید اون هدیه ای که موراتی قولش رو داده بود که به مناسبت صد ساله شدن اینتر به طرفدارا بده همین رونالدینیو باشه,خدا میدونه..
و اما نظر خودم! 60% مخالفم!
302.gif

به قول فرهاد با وجود زلاتان نباید به فکر خرید رونالدینیو باشیم اما یه چیز دیگه هم هست..درسته که توی بارسا اکثرا نقش یکی از سه مهاجم رو داشت یا همون مهاجم کاذب که یه جورایی زلاتان هم همینطوره اما شاید قراره توی پست trequartista (همون بازیکن خلاق پشت دو مهاجم 4 3 1 2 ازش استفاده شه که فکر کنم با رفتن فیگو فقط خیمنز رو برای اون پست داریم.. اما بازم این خریدش رو توجیه نمیکنه چون بازیکنی مثل دیگو به نظرم خیلی بیشتر جواب میده .. رونی هم که افت کرده و خریدش ریسک بزرگیه!

تصادفیه شاید! اما من که قصد عوض کردنش رو ندارم
21.gif

zfarhad2003

Registered User
لایک‌ها
3
وای چه بردی. اون هم توی 5 دقیقه آخر بازی. این ابراهیموویچ بازم اینتر رو نجات داد. تبریک می‌گم صدرنشینی قاطع اینتر رو.

من هم احساس کردم که بعد از مصدومیت ساموئل یه مقداری دفاع اینتر ضعیف داره عمل می‌کنه. نمی‌دونم شاید ماتراتزی هنوز به حد آمادگی نهایی خودش نرسیده.

یه موضوع دیگه ما آخر نفهمیدیم زالاتان چندتا گل توی لیگ این فصل زده؟ توی سایت اینتر می‌نویسه با 13 گل اول هستش ولی توی سایت eurosport نوشته 11 گل‌؟؟؟؟

چهارشنبه هم به نظر با یوونتوس باید بازی کنیم.

ciamac

Registered User
لایک‌ها
10
اون سایتهارو ولشون کن خودم شمردم 13 تا شد!
21.gif

تبریک می‌گم صدرنشینی قاطی اینتر رو
302.gif

وای چه بردی. اون هم توی 5 دقیقه آخر بازی. این ابراهیموویچ بازم اینتر رو نجات داد

تمام مدت بازی عصبانی بودم از دستش,خیلی پاس اشتباه داد اما اون 5 دقیقه اخر بازی همه چی یادم رفت! اره بازم نجاتمون داد..

================
ادیت:
آدریانو در اولین بازی خودش برای سائو پائولو دوگل زده! تیمش 1-0 عقب بوده و با دو گل آدریانو 2-1 برده!
اینجا

zfarhad2003

Registered User
لایک‌ها
3
نیمکت ذخیره های اینتر بعد از گل پیروزی.. حتما ببینید!!
http://www.d1g.com/video/show/1707339
.
..
...
فقط امیدوارم مانچو مصدوم نشده باشه!
302.gif

خیلی ناجور پرید طرف مانچینی :blink:
اگه خدایی نکرده چیزییش میشد من این ایبرا رو خودم خفش می‌کردم
بیچاره مانچینی هنوز داشت بغلشو باز می‌کرد که ایبرا بپره تو بغلش نمی‌دونم اصلا فکر نکرد هیکل به اون گندگی رو چجوری می‌خواد نگه داره :lol:

zfarhad2003

Registered User
لایک‌ها
3
امروز بازی حساس اینتر و اودینزه هستش. این اودینزه همیشه برای اینتر مشکل ساز بوده دور رفت هم که بازی یک بر یک مساوی شد و درست همون دوران بود که می‌گفتن اینتر مشکل درونی داره و نمي تونه خوب بازی کنه :D اون منتقدانی که اون زمان بودن نمی‌دونم چرا الان نیستم و تیم منسجم مانچینی با این همه مصدوم رو نمی‌بینن. به هرحال امروز بی صبرانه منتظریم که اینتر اودینزه رو یکبار هم که شده درست و حسابی ببره.

ضمنا دیروز رم بازی خودش رو یک بر صفر برد و اگه امروز اینتر امتیاز از دست بده فاصله کمتر میشه.

بالا