• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب هواداران اینتر

Radiohead

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
184
استرس تون بی دلیل نبود ظاهرا! تیم تون افتضاح بود آقا، افتضاح... یکی از یکطرفه ترین بازی هایی که تو عمرم از یک تیمی در این سطح دیده بودم. اینتر کوچک ترین حرفی برای گفتن نداشت... دریغ از یک شوت در چارچوب یا یک موقعیت خطرناک... حتما خودتون بازی رو دیدید دیگه...

به هر حال فکر میکردم امسال دیگه لیورپول حذف میشه ولی ظاهرا در اشتباه بودم. اینتر اگه فقط یک اشتباه در بازی برگشت انجام بده و یک گل بخوره کارش تمومه.

xauhrd.gif

zfarhad2003

Registered User
لایک‌ها
3
درسته بازی یک طرفه بود ولی دلیلش چی بود. اگه بازی رو کامل دیده باشی حتما دلیلش رو می‌دونی
اینتر تا دقیقه 30 که ماتراتزی اخراج نشده بود خوب بازی می‌کرد و لیورپول موقعیت چندانی نداشت و همین طور بازی داشت پیش می‌رفت که با ناداوری کامل ماتراتزی اخراج شد. (دو کارت زرد داور به ماتراتزی داد که هیچکدوم از کارتهای زردش صحیح نبود) بعد از اخراج ماتراتزی بود که لیورپول پررو شد و با این وجود که اینتر 10 نفره بود فوق العاده داشت دفاع می‌کرد تا اینکه کوردوبا هم مصدوم شد و مجبور به تعویض شدن. که از این به بعد لیورپول بیشتر و بیشتر شروع به حمله کرد و البته فراموش نکنید که لیورپول داشت با سه حمله بازی می‌کرد یعنی بعد از اخراجی که خودشون هم انتظارش رو نداشتن بازی کاملا به نفع لیورپول پیش می‌رفت.

با این وجود اینتر تا دقیقه 85 هیچ گلی نخورد و خوب دفاع کرد ولی دیگه از این به بعدش رو نتونست تموم کنه و دو گل خورد. ولی هیچ بعید نیست که بازی برگشت اینتر 3 تا یا چهارتا به لیورپول بزنه. چون این لیورپولی که من دیدم توی جوزپه مئاتزا هیچ قدرتی نخواهد داشت و شروع به دفاع می‌کنه و اون موقع است که اینتر وقتی شروع به حمله کنه با این دفاع ضعیف لیورپول مي‌تونه خیلی راحت بازی رو ببره.

اینتر سال 1965 وقتی که قهرمان اروپا شد درست مثل همین فصل توی بازی رفت به لیورپول 3 بر 1 باخته بوده ولی بازی برگشت توی ایتالیا 3 بر 0 لیورپول رو برده و صعود کرده که در نهایت هم قهرمان شده. من هم با تمام وجود به اینتر اعتقاد دارم که صعود می‌کنه.

Radiohead

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
184
درسته بازی یک طرفه بود ولی دلیلش چی بود. اگه بازی رو کامل دیده باشی حتما دلیلش رو می‌دونی
اینتر تا دقیقه 30 که ماتراتزی اخراج نشده بود خوب بازی می‌کرد و لیورپول موقعیت چندانی نداشت و همین طور بازی داشت پیش می‌رفت که با ناداوری کامل ماتراتزی اخراج شد. (دو کارت زرد داور به ماتراتزی داد که هیچکدوم از کارتهای زردش صحیح نبود) بعد از اخراج ماتراتزی بود که لیورپول پررو شد و با این وجود که اینتر 10 نفره بود فوق العاده داشت دفاع می‌کرد تا اینکه کوردوبا هم مصدوم شد و مجبور به تعویض شدن. که از این به بعد لیورپول بیشتر و بیشتر شروع به حمله کرد و البته فراموش نکنید که لیورپول داشت با سه حمله بازی می‌کرد یعنی بعد از اخراجی که خودشون هم انتظارش رو نداشتن بازی کاملا به نفع لیورپول پیش می‌رفت.

با این وجود اینتر تا دقیقه 85 هیچ گلی نخورد و خوب دفاع کرد ولی دیگه از این به بعدش رو نتونست تموم کنه و دو گل خورد. ولی هیچ بعید نیست که بازی برگشت اینتر 3 تا یا چهارتا به لیورپول بزنه. چون این لیورپولی که من دیدم توی جوزپه مئاتزا هیچ قدرتی نخواهد داشت و شروع به دفاع می‌کنه و اون موقع است که اینتر وقتی شروع به حمله کنه با این دفاع ضعیف لیورپول مي‌تونه خیلی راحت بازی رو ببره.

اینتر سال 1965 وقتی که قهرمان اروپا شد درست مثل همین فصل توی بازی رفت به لیورپول 3 بر 1 باخته بوده ولی بازی برگشت توی ایتالیا 3 بر 0 لیورپول رو برده و صعود کرده که در نهایت هم قهرمان شده. من هم با تمام وجود به اینتر اعتقاد دارم که صعود می‌کنه.

اینتر خوب بازی میکرد؟:blink: من بازی رو دیدم و هر کسی هم که بازی رو دیده باشه تصدیق میکنه اینتر دقیقه 1 الی 30 (یعنی تا اخراج ماتریکس) با اینتر دقیقه 30 تا 90 تفاوتی نداشت. باور کنید دارم صادقانه نظرم رو میگم! تمام مدت اینتر داشت دفاع میکرد و در مواقع به اصطلاح حمله اصلا نمیتونست به دروازه لیورپول نزدیک بشه، هر چند نمیشه گفت لیورپول موقعیت های خیلی خوبی داشت، ولی به هر حال از اینتر خیلی بهتر بود.

خطای اول ماتراتزی که کارت گرفت رو درست یادم نمیاد ولی خطای دوم و کارت زرد دوم اش به نظر من که کاملا درست بود. خودتون که ماتراتزی رو بهتر از هر کسی میشناسید. این بشر سرنوشت اش این بود که دیر یا زود اخراج بشه. شما که صحبت از ناداوری میکنید چرا صحبتی از هند واضح ویرا (که میتونست بی هیچ جنجالی پنالتی به نفع لیورپول اعلام بشه) نمیکنید؟

به هر حال من دوست دارم (داشتم) لیورپول حذف بشه. [با اینکه تنها تیم انگلیسی مورد علاقه ی من هستن.] چون هر چی میرن مراحل بالا خطری تر میشن! اگه واقعا انقدر به اینتر اعتقاد دارید و مطمئنید لیورپول حذف میشه، چه بهتر. من که مخالف نیستم. ;) ولی باعث نمیشه نگم بازی دیشب یکی از ضعیف ترین بازی هایی بود که از اینتر به یاد دارم. بازی ای که اصلا و ابدا در حد صدر نشین سری آ و تیمی که تا حالا تو لیگ شکست نخورده نبود. هیچ موقعیت خطرناک و هیچ شوت در چارچوبی نداشتید... دیگه از این بدتر؟ آمار بازی خیلی واضح تفاوت دو تیم رو نشون میده.

فکر میکنم اینتر حتی اگه 10% از بازی بد دیشب اش رو تکرار کنه حذف میشه. یعنی در بازی برگشت احتیاج به یک بازی super perfect دارید. چون یک گل از لیورپول برای تموم کردن کار تیم تون کافیه. اونوقت باید چهار گل بزنید که غیر ممکنه.

zfarhad2003

Registered User
لایک‌ها
3
تو هیچ وقت نباید انتظار این رو داشته باشی که اینتر با وجود اینکه میزبان نیست و توی اون جو وحشتناک ورزشگاه از همون دقیقه 1 شروع به حمله کنه و لیورپول تیمی باشه که دفاع می‌کنه. این مسئله که اینتر باید از دروازه خودش دفاع می‌کرد کاملا طبیعی هست. ولی وقتی می‌گم اینتر تا دقیقه 30 خوب بازی کرد یعنی اینکه بازی رو توی وسط میدون می‌گردوند و اجازه نمی داد که لیورپولی ها به دروازه نزدیک بشن تو باز یکبار دیگه بازی رو نگاه کن و ببین تا دقیقه 30 چندتا موقعیت درست و حسابی برای لیورپول جفت و جور شده. این رو بعد از اخراج ماتراتزی و اینکه اینتر کاملا توی لاک دفاعی فرو رفت مقایسه کن. یک تیم ده نفر هیچوقت نمی‌تونه بهتر از یک تیم یازده نفر باشه هرچند نتیجه هم بگیره ولی نمی‌تونه بهتر باشه و حملات پشت سرهم کنه.

من که به شخصه راضی بودن اون پنالتی رو (هر چند فکر می کنم پنالتی نبود و ویرا فقط از صورت خودش با دستاش دفاع کرده) برای لیورپول می‌گرفت و در عوض ماتراتزی رو اخراج نمی‌کرد اینطوری اینتر راحتتر بازی می‌کرد. اون کارت قرمز کاری کرد که 5 تا پنالتی هم نمی‌تونست اون کار رو بکنه. مگه بنیتز مرض داره که به سه حمله بازی کنه در شرایطی که می‌بینه اینتر فقط داره دفاع می‌کنه خیلی شجاع شده و یک دفاع خودش رو بیرون می‌کشه و حمله به تیمش اضافه می کنه. این یعنی چی؟ یعنی اینکه داور همون دقیقه 30 سرنوشت اینتر رو نوشت. از همون اول این داور نگاههای بعدی به ماتراتزی می‌کرد یه جورایی مثل اینکه انتظار داشت ماتراتزی خطا کنه تا تنبه‌اش کنه و آخرش هم کار خودش رو کرد. صحنه اول کارت زرد نباید می‌داد و اگه داد باید در صحنه دوم با اون خطای خیلی خفیف تخفیف می‌داد نه اینکه بازیکن رو اخراج کنه.

البته این رو که اینتر در حد خودش بازی نکرد قبول دارم ولی انتظار این رو هم ندارم که اینتر همونطوری که مقابل رم یا یوونتوس بازی می‌کنه جلوی لیورپول اون هم توی خونه حریف بازی کنه. نتیجه عادلانه رو هم یک بر صفر به نفع لیورپول می‌دونم. بازی برگشت رو برای لیورپول جهنم می‌کنیم.

ciamac

Registered User
لایک‌ها
10
سلام
:(
واقعا مانچینی جایی برای حرف زدن باقی نذاشته حالا تا بازی برگشت صبر میکنم :(

zfarhad2003

Registered User
لایک‌ها
3
سلام
:(
واقعا مانچینی جایی برای حرف زدن باقی نذاشته حالا تا بازی برگشت صبر میکنم :(

من مانچینی رو این وسط مقصر نمی دونم شاید بی تقصیر کامل هم نباشه ولی مسلما مقصر اصلی نیست. وقتی که ماتراتزی اخراج شد کل نقشه ها و ترکیب مانچینی بهم ریخت. اگه کامل دقت کرده باشی اکثر حملات آرسنال از جناح راست انجام می شد و حتی هر دو گل هم از جناح راست پایه ریزی شد. جناح چپ رو که مایکون بازی می کرد کاملا بسته بود و به جز چندتا حمله کوچیک از اون طرف کاری نتونستن بکنن ولی از طرف راست قبل از اینکه ماتراتزی اخراج بشه چون چیوو داشت بازی می کرد فشار حملات از این طرف خیلی کمتر بود ولی بعد دقیقه 30 و اخراج چیوو مجبور شد بیاد وسط و جای ماتراتزی رو خالی نزاره از اون طرف ماکسول عقبتر اومد و نتونست جلوی بازیکنان لیورپول رو توی اون سمت بگیره. بازم لیورپول قادر نبود که گل بزنه که با اومدن پننت کل سمت راست در اختیار لیورپول قرار گرفت و همین کافی بود که بازی رو ببرن. مانچینی گزینه دیگه ای به جای ماکسول نداشت که توی اون نقطه از دفاع بازی بده چیوو هم که مجبور بود وسط بازی کنه چون ماکسول عمرا بتونه اون وسط رو جمع کنه.

من مقصر اصلی رو داور می دونم و بس.

zfarhad2003

Registered User
لایک‌ها
3
فردا اینتر یک بازی سخت توی لیگ مقابل سامپدوریا داره امیدوارم که به دور از نتیجه بازی لیورپول اینتر بتونه حداقل با اقتدار توی لیگ پیش بره

omath

Registered User
لایک‌ها
1
فردا اینتر یک بازی سخت توی لیگ مقابل سامپدوریا داره امیدوارم که به دور از نتیجه بازی لیورپول اینتر بتونه حداقل با اقتدار توی لیگ پیش بره

عزيزم شما ناراحت نباش براي ليگ به اندازه‌ي كافي داورها بهتون حال ميدن نميذارن قهرمان نشين... بازي يووه-رجينا را ديدين؟ ديگه داوري از اين بدتر... يورواسپورت گفته بود ضعيفترين داوري چندسال اخير اروپا...
توي raisport جالب بود كه ناداوريها را حساب كرده بودن و نشون داده شده بود 13 امتياز از يووه كم شده با كار داورها و به اينتر 7 امتياز اضافه شده بعد جدولو درست كرده بود يووه اول بود رم دوم و اينتر سوم... واقعا ماشاالله به داورهاي ليگ ايتاليا...

De Monarch

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
17
عزيزم شما ناراحت نباش براي ليگ به اندازه‌ي كافي داورها بهتون حال ميدن نميذارن قهرمان نشين... بازي يووه-رجينا را ديدين؟ ديگه داوري از اين بدتر... يورواسپورت گفته بود ضعيفترين داوري چندسال اخير اروپا...
توي raisport جالب بود كه ناداوريها را حساب كرده بودن و نشون داده شده بود 13 امتياز از يووه كم شده با كار داورها و به اينتر 7 امتياز اضافه شده بعد جدولو درست كرده بود يووه اول بود رم دوم و اينتر سوم... واقعا ماشاالله به داورهاي ليگ ايتاليا...

به به omath عزیز ... آقا از این ورا ... تو طرفدار یووه هستی ؟ بابا یه حالی به کلوب یونتوسیا بده ... امسال که بز آوردن ...

mrmmnb

Registered User
لایک‌ها
19
دیشب یووه باخته بنده ناراحت هست چیزی نیست بزرگ شی یادت میره

mrmmnb

Registered User
لایک‌ها
19
از پیامد های اون باخت امروز هم با سمپدریا مساوی کردیم بازی 1-1 تموم شد امیدورام این روند اینجوری ادامه پیدا نکنه

zfarhad2003

Registered User
لایک‌ها
3

اصلا مشکلی نیست 20 سال این داورها به تیمهای دیگه حال دادن الان هم فرض کنید که یکسال دارن به اینتر حال می‌دن.
هرچند فکر می‌کنم داورها درست برخلاف تصور شما با اینتر زیاد هم خوب رفتار نمی‌کنن اگه نگاه کنی توی لیگ و کاپ ایتالیا توی همین چند بازی اخیر اینتر دو سه اخراجی داشته که نمی‌دونم چطور داورها طرف اینتر رو دارن و بازیکناش رو هم اخراج می‌کنن.

از پیامد های اون باخت امروز هم با سمپدریا مساوی کردیم بازی 1-1 تموم شد امیدورام این روند اینجوری ادامه پیدا نکنه
بعد از اون بازی سه شنبه و اون افت روحی شدید خیلی طبیعی بود که اینتر توی زمین سامپدوریا که الان تیم قوی شده و کاسانو رو هم داره نتونه خوب نتیجه بگیره به نظر من نتیجه بدی نبود بهتر از باخت برای اینتر بود. انشاالله روز چهارشنبه مقابل رم عوض این بازی رو درمیان و روحیه تیم چند برابر میشه.

ehsan999

Registered User
لایک‌ها
0
اصلا مشکلی نیست 20 سال این داورها به تیمهای دیگه حال دادن الان هم فرض کنید که یکسال دارن به اینتر حال می‌دن.
هرچند فکر می‌کنم داورها درست برخلاف تصور شما با اینتر زیاد هم خوب رفتار نمی‌کنن اگه نگاه کنی توی لیگ و کاپ ایتالیا توی همین چند بازی اخیر اینتر دو سه اخراجی داشته که نمی‌دونم چطور داورها طرف اینتر رو دارن و بازیکناش رو هم اخراج می‌کنن.
یوونتوس نتیجه اش را دید انشالله اینتر هم می بیند

omath

Registered User
لایک‌ها
1
داستان دو فصل پیش یوونتوس خیلی بیشتر از دو یا سه بازی با اشتباه داوری فاصله داشت :f34r:

دوست عزيز من يوونتوسي نيستم... يعني ديگه زياد طرفدار تيمي نيستم ولي واقعا يه چيز جالبي را بايد يادآوري كنم... اولا كه يوونتوس 8 تا بازي را فيكس كرده بود كه 5 تاش را برده بود و 3 تاش مساوي شده بود... تازه اگه يه كم اخبار دنبال مي‌كردي ميفهميدي كه پارسال هم اينتر داشت لو ميرفت كه يه دفعه فاچتي مرد و همه چيز خوابيد يه دفعه سوما يه داور توي ليگ انگليس بود كه مي‌گفت اين سيستم يه ليگه كه به داورهاش بگه هواي تيمهاي بزرگ را داشته باشن... اون مي‌گفت كه بهشون ميگفتن هواي منچستر و آرسنال را داشته باشند و اين يه چيز عاديه... و به اين معني نيست كه ناداوري بشه بلكه به اين معني كه خطاهاي كوچولو و اينجور چيزها را صرف نظر كنند... يوونتوس هم بايد يادآوري بشه كه فقط 2 فصل بود كه براش اين چيز لو رفت و همه ميدونند كه توي اون دو فصل اگه هم ناداوري بود اينقدر تابلو نبود مثل الآن ... شما اينتري ها كه اعتقاد دارين يووه و ميلان داورها هميشه به نفهشون بودن خب يه كم تلاش كنيد توي جام باشگاه‌ها مثل اونها بازي كنيد تا وضعتون اينجوري نباشه... البته بايد يادآوري بشه يوونتوس قهرماني‌هاي جام باشگاه‌هاش اندازه‌ي اينتره ولي تعداد دفعه‌هايي كه فينال اومده اندازه‌ي ميلانه و قهرماني و نايب قهرماني توي يه جام باشگاه‌ها زياد فرقي با هم نداره اگه اختلاف دو تيم توي بازي فينال كم باشه(مثل بازيهاي يووه-رئال 97 و يووه- دورتمند 96 و همين يووه-ميلان اخير) اينتري كه كوپر مربي‌ش بود خيلي محبوب بود و دوست‌داشتني ولي اين تيم اينتر طبق گفته‌ي الكس فرگوسن نفرت‌انگيزترين تيم اروپاست... بعد از جريان كالچيوپولي جالبه كه اينتر منفور شد تا محبوب... يه جا ديگه گفتين كه با اينتر زياد خوب رفتار نمي‌كنند كه ارجاعتون ميدم به همون raisport تا ببيني درست و اين هم گل كامبياسو بازي اينتر سينا ... به اخراجي‌هاي زيادتون اعتراض كردي و بايد بگم هر تيمي مدافع‌هاش كوردوبا و ماتراتزي و ساموئل باشند معلومه كه بايد اينقدر اخراجي بده هرچند كه خيلي هم اخراجي ندادين... اين هم عكس كه براتون آپلودش كردم و بريد دانلود كنيد و يه كم خوشحال بشيد... باز هم ميگم من يوونتوسي نيستم ولي بايد حق را هميشه گفت...
http://www.speedyshare.com/972403907.html

zfarhad2003

Registered User
لایک‌ها
3
دوست عزيز من يوونتوسي نيستم... يعني ديگه زياد طرفدار تيمي نيستم ولي واقعا يه چيز جالبي را بايد يادآوري كنم... اولا كه يوونتوس 8 تا بازي را فيكس كرده بود كه 5 تاش را برده بود و 3 تاش مساوي شده بود... تازه اگه يه كم اخبار دنبال مي‌كردي ميفهميدي كه پارسال هم اينتر داشت لو ميرفت كه يه دفعه فاچتي مرد و همه چيز خوابيد يه دفعه سوما يه داور توي ليگ انگليس بود كه مي‌گفت اين سيستم يه ليگه كه به داورهاش بگه هواي تيمهاي بزرگ را داشته باشن... اون مي‌گفت كه بهشون ميگفتن هواي منچستر و آرسنال را داشته باشند و اين يه چيز عاديه... و به اين معني نيست كه ناداوري بشه بلكه به اين معني كه خطاهاي كوچولو و اينجور چيزها را صرف نظر كنند... يوونتوس هم بايد يادآوري بشه كه فقط 2 فصل بود كه براش اين چيز لو رفت و همه ميدونند كه توي اون دو فصل اگه هم ناداوري بود اينقدر تابلو نبود مثل الآن ... شما اينتري ها كه اعتقاد دارين يووه و ميلان داورها هميشه به نفهشون بودن خب يه كم تلاش كنيد توي جام باشگاه‌ها مثل اونها بازي كنيد تا وضعتون اينجوري نباشه... البته بايد يادآوري بشه يوونتوس قهرماني‌هاي جام باشگاه‌هاش اندازه‌ي اينتره ولي تعداد دفعه‌هايي كه فينال اومده اندازه‌ي ميلانه و قهرماني و نايب قهرماني توي يه جام باشگاه‌ها زياد فرقي با هم نداره اگه اختلاف دو تيم توي بازي فينال كم باشه(مثل بازيهاي يووه-رئال 97 و يووه- دورتمند 96 و همين يووه-ميلان اخير) اينتري كه كوپر مربي‌ش بود خيلي محبوب بود و دوست‌داشتني ولي اين تيم اينتر طبق گفته‌ي الكس فرگوسن نفرت‌انگيزترين تيم اروپاست... بعد از جريان كالچيوپولي جالبه كه اينتر منفور شد تا محبوب... يه جا ديگه گفتين كه با اينتر زياد خوب رفتار نمي‌كنند كه ارجاعتون ميدم به همون raisport تا ببيني درست و اين هم گل كامبياسو بازي اينتر سينا ... به اخراجي‌هاي زيادتون اعتراض كردي و بايد بگم هر تيمي مدافع‌هاش كوردوبا و ماتراتزي و ساموئل باشند معلومه كه بايد اينقدر اخراجي بده هرچند كه خيلي هم اخراجي ندادين... اين هم عكس كه براتون آپلودش كردم و بريد دانلود كنيد و يه كم خوشحال بشيد... باز هم ميگم من يوونتوسي نيستم ولي بايد حق را هميشه گفت...

1- اگه یوونتوس خیلی حرف برای گفتن داشت اینتر رو توی جام حذفی می‌برد خودشم نه اینتر کامل رو بلکه اینتری رو که مهاجم 20 ساله رو توی خط حمله‌اش بازی می‌داد. حتما توی بازی اینتر - یوونتوس جام حذفی هم گلهای ماریو همشون آفساید بودن یا اینکه دو تا پنالتی برای اینتر گرفته بودن. واقعا که یوونتوس این فصل رقیبی برای اینتر نیست رقابت اصلی با رم هست.

2- ضمنا اون مسئله یوونتوس که پارسال اتفاق افتاد خیلی قبلتر از مرگ فاچتی بود. حتی قبل از جام جهانی هم این مورد ناداوریهای توی لیگ موضوع بحث بود که برای جلوگیری از تضعیف روحیه بازیکنان حکم دادن رو به بعد از جام جهانی گذاشتن و من نمي‌دونم چرا توی این بازه به این بلندی که نزدیک به 4 ماه می‌شد هیچ مدرک محکمی علیه اینتر پیدا نشد و درست وقتی فاچتی رو از دست دادیم این مسئله به اون ربط پیدا کرد. :eek:

3- ناداوری برای یوونتوس فقط دو فصل نبود خیلی مسئله بزرگتر از این تصورات کوچیکی هست که شما دارید. و صددرصد مدارک خوب و محکمی بوده که این حکم صادر شده وگرنه با دوتا اشتباه داوری و چندتا گل آفساید هیچوقت نمیشه تیمی رو محکوم کرد.

4- من هیچ ارزشی برای فرگوسن قائل نیستم تا بیام هنوز در مورد حرفش بحث کنم ... فرگوسن بیخود کرده همچین حرفی زده

5- اگه اون گل کامبیاسو رو هم نمی‌گرفتن باز هیچ فرقی برای اینتر نمی‌کرد مسلما با یک گل تا حالا هیچ تیمی قهرمان لیگ نشده. ضمنا ساموئل خیلی وقت هست که مصدومه و اخراجهایی هم که شده هیچ ربطی به ماتراتزی و کوردوبا نداشته کاملا معلوم هست که هیچ اطلاعات کاملی ندارین و دارید کورکورانه حالا به نفع هرتیمی که شده بحث راه میندازید.

6- شما که پیام آور حق هستید دو سال پیش که اون اوضاع بود هم حتما حق رو می‌گفتید!! درسته ؟؟؟

تمام این بحثها به خاطر این هست که الان هیچ تیمی توی ایتالیا قدرت رقابت با اینتر رو نداره و این مسئله برای تیمهای دیگه قابل هضم نیست. اگه جام باشگاههای اروپا رو هم به جای این روش حذفی و گروهی به صورت لیگ برگزار می‌کردن اون وقت بهتون می‌گفتم که کدام تیم می‌تونه قهرمان بشه. بحثهای زیادی در مورد جام باشگاههای اروپا وجود داره که فقط بازی تیم در نتیجه دخیل نیست و هزارتا حاشیه دیگه وجود داره که بازیها رو از نزدیک تحت تاثیر قرار میده.

omath

Registered User
لایک‌ها
1
1- اگه یوونتوس خیلی حرف برای گفتن داشت اینتر رو توی جام حذفی می‌برد خودشم نه اینتر کامل رو بلکه اینتری رو که مهاجم 20 ساله رو توی خط حمله‌اش بازی می‌داد. حتما توی بازی اینتر - یوونتوس جام حذفی هم گلهای ماریو همشون آفساید بودن یا اینکه دو تا پنالتی برای اینتر گرفته بودن. واقعا که یوونتوس این فصل رقیبی برای اینتر نیست رقابت اصلی با رم هست.

2- ضمنا اون مسئله یوونتوس که پارسال اتفاق افتاد خیلی قبلتر از مرگ فاچتی بود. حتی قبل از جام جهانی هم این مورد ناداوریهای توی لیگ موضوع بحث بود که برای جلوگیری از تضعیف روحیه بازیکنان حکم دادن رو به بعد از جام جهانی گذاشتن و من نمي‌دونم چرا توی این بازه به این بلندی که نزدیک به 4 ماه می‌شد هیچ مدرک محکمی علیه اینتر پیدا نشد و درست وقتی فاچتی رو از دست دادیم این مسئله به اون ربط پیدا کرد. :eek:

3- ناداوری برای یوونتوس فقط دو فصل نبود خیلی مسئله بزرگتر از این تصورات کوچیکی هست که شما دارید. و صددرصد مدارک خوب و محکمی بوده که این حکم صادر شده وگرنه با دوتا اشتباه داوری و چندتا گل آفساید هیچوقت نمیشه تیمی رو محکوم کرد.

4- من هیچ ارزشی برای فرگوسن قائل نیستم تا بیام هنوز در مورد حرفش بحث کنم ... فرگوسن بیخود کرده همچین حرفی زده

5- اگه اون گل کامبیاسو رو هم نمی‌گرفتن باز هیچ فرقی برای اینتر نمی‌کرد مسلما با یک گل تا حالا هیچ تیمی قهرمان لیگ نشده. ضمنا ساموئل خیلی وقت هست که مصدومه و اخراجهایی هم که شده هیچ ربطی به ماتراتزی و کوردوبا نداشته کاملا معلوم هست که هیچ اطلاعات کاملی ندارین و دارید کورکورانه حالا به نفع هرتیمی که شده بحث راه میندازید.

6- شما که پیام آور حق هستید دو سال پیش که اون اوضاع بود هم حتما حق رو می‌گفتید!! درسته ؟؟؟

تمام این بحثها به خاطر این هست که الان هیچ تیمی توی ایتالیا قدرت رقابت با اینتر رو نداره و این مسئله برای تیمهای دیگه قابل هضم نیست. اگه جام باشگاههای اروپا رو هم به جای این روش حذفی و گروهی به صورت لیگ برگزار می‌کردن اون وقت بهتون می‌گفتم که کدام تیم می‌تونه قهرمان بشه. بحثهای زیادی در مورد جام باشگاههای اروپا وجود داره که فقط بازی تیم در نتیجه دخیل نیست و هزارتا حاشیه دیگه وجود داره که بازیها رو از نزدیک تحت تاثیر قرار میده.

بله همه قبول دارن اينتر خيلي قويتر از يوونتوسه البته بايد اشاره بشه يووه تيمش ناقص‌تر بود عزيز... من بازي را كامل ديدم اگه ميخواي برو توي espn اطلاعات بگير
پارسال اينتر داشت لو ميرفت عزيز و درسته ربطي به زماني نداشت كه يووه رسوا شد.
اون مدارك خوب و محكم شما هم كاري نكرد كه با ناعدالتي قهرماني‌هاي فصول گذشته‌ي يووه را بگيرند... من اينم بايد اشاره كنم كه طبق اظهارات رييس فدراسيون اختلاف بازيهاي فيكس شده‌ي يووه 3 تا بيش از ميلان بود ولي ميلان را حتي گذاشتن جام باشگاه‌ها بره... اگه ميخواي ميتوني بري و توي نتايج ليگ فصول گذشته ببيني كه اگه از يووه همه‌ي امتيازهاشو كم ميكردند باز هم شما با هزارتا مساوي به يووه و ميلان نميرسيديد...
در مورد اخراجيهاتون ميخواستم يه توضيحي داده باشم...
من اينتر كوپر را اندازه‌ي يووه‌ي اون موقع دوست داشتم و قبول داشتم تا حدود خيلي كمي ناداوري ميشد همونطوري كه اون سالها خودتون هم هيچ حرفي نميزديد و بازيتون را عادلانه مي‌كرديد و حتي توي اون فصل حساس ايتاليا به نظر من حق شما قهرماني بود ولي يووه با ناداوري قهرماني را بدست نياورد...
بله به نظر من هم الآن اينتر قويترين تيم ايتاليا است ولي دليلش نابود كردن يوونتوسي بود كه اگه سري ب نرفته بود الآن جرارد و اينيستا توش بازي ميكردند...
گفتي جام باشگاه‌ها قهرمان مي‌شديد اگه ليگي بود كه بايد بگم ديگه داورهاي اروپا را نميتونستيد بخريد تازه قهرماني جام باشگاه‌هاي اروپا شخصيت مي‌خواد كه متاسفانه در اينتر اندكي شخصيت وجود نداره... و مثلا ميلان و رئال و ليورپول شخصيت دارند كه تو اروپا يه چيزي بشن
نمونه‌ي گل كامبياسو فقط يه نمونه از ناداوري‌ها بود
اميدوارم چشمانتون را باز كنيد و ببينيد كه جايگاه واقعي‌تون كجاست

zfarhad2003

Registered User
لایک‌ها
3
بله همه قبول دارن اينتر خيلي قويتر از يوونتوسه البته بايد اشاره بشه يووه تيمش ناقص‌تر بود عزيز... من بازي را كامل ديدم اگه ميخواي برو توي espn اطلاعات بگير
پارسال اينتر داشت لو ميرفت عزيز و درسته ربطي به زماني نداشت كه يووه رسوا شد.
اون مدارك خوب و محكم شما هم كاري نكرد كه با ناعدالتي قهرماني‌هاي فصول گذشته‌ي يووه را بگيرند... من اينم بايد اشاره كنم كه طبق اظهارات رييس فدراسيون اختلاف بازيهاي فيكس شده‌ي يووه 3 تا بيش از ميلان بود ولي ميلان را حتي گذاشتن جام باشگاه‌ها بره... اگه ميخواي ميتوني بري و توي نتايج ليگ فصول گذشته ببيني كه اگه از يووه همه‌ي امتيازهاشو كم ميكردند باز هم شما با هزارتا مساوي به يووه و ميلان نميرسيديد...
در مورد اخراجيهاتون ميخواستم يه توضيحي داده باشم...
من اينتر كوپر را اندازه‌ي يووه‌ي اون موقع دوست داشتم و قبول داشتم تا حدود خيلي كمي ناداوري ميشد همونطوري كه اون سالها خودتون هم هيچ حرفي نميزديد و بازيتون را عادلانه مي‌كرديد و حتي توي اون فصل حساس ايتاليا به نظر من حق شما قهرماني بود ولي يووه با ناداوري قهرماني را بدست نياورد...
بله به نظر من هم الآن اينتر قويترين تيم ايتاليا است ولي دليلش نابود كردن يوونتوسي بود كه اگه سري ب نرفته بود الآن جرارد و اينيستا توش بازي ميكردند...
گفتي جام باشگاه‌ها قهرمان مي‌شديد اگه ليگي بود كه بايد بگم ديگه داورهاي اروپا را نميتونستيد بخريد تازه قهرماني جام باشگاه‌هاي اروپا شخصيت مي‌خواد كه متاسفانه در اينتر اندكي شخصيت وجود نداره... و مثلا ميلان و رئال و ليورپول شخصيت دارند كه تو اروپا يه چيزي بشن
نمونه‌ي گل كامبياسو فقط يه نمونه از ناداوري‌ها بود
اميدوارم چشمانتون را باز كنيد و ببينيد كه جايگاه واقعي‌تون كجاست

اینکه چه حکمی در مورد یوونتوس و میلان صادر شده هیچ ربطی به اینتر نداره. مهم این هست که مدارکی برای اثبات این مسائل بوده و حکم رو هم اینتر یا موراتی صادر نکرده که بگید اینتر یوونتوس رو نابود کرد. من نمی‌دونم مرگ فاچتی که درست اواخر تابستون بود چه ربطی به این مسائلی که میگی داره. اگه منطورت اون بار دوم بود که می‌خواستن برعلیه اینتر پرونده سازی کنن. اون هم برمی گرده به 8 - 9 ماه بعد از فاچتی که این باز نمی‌تونه به همدیگه ربطی داشته باشه :blink:

اینتر اون موقع نه تنها می‌گفت ناداوری وجود داره بلکه چهار و پنج سال قبل از محکوم شدن یوونتوس هم بحث این مسائل بود و حتی گفته میشه یه دوره‌ای تقریبا 4 - 5 سال پیش موراتی کاراگاهی رو گرفته بوده که سر و ته این قضیه رو دربیاره ( که البته به نظر می‌یاد موراتی همچین چیزی رو قبول نکرده ). یعنی اینتر از همون اول به این مسئله اعتراض داشت و یادم نمیره اون فصلی رو که اینتر داشت آخرین بازی رو می‌کرد و صدر نشین بود و به تیم لاتزیو ناجوانمردانه باخت و یوونتوس اون طرف تیم دیگه‌ای رو برد و قهرمان شد :(

به نظر شما اینتر یوونتوس رو نابود کرد یا خود یوونتوس دلیل نابودی خودش بود؟؟؟ هرچند می‌بینیم که یوونتوس نابود نشده و به احتمال قوی از فصل بعد رقیب جدی خواهد بود.
شما نمی‌تونی در مورد اینتر نظری بدی چون که الان با صحبتهات کاملا مشخص هست که طرفدار چه تیمی هستی و اینکه اینتر شخصیت قهرمانی داره و به نظر من الان اینتر توی اروپا بهترین ترکیب بازیکنان رو داره و فقط یک بازی باخت ملاک این نیست که اینتر نمی‌تونه سایر تیمهای بزرگ اروپا رو شکست بده. اگه این طور هست پس باید بگیم چون رئال از ختافه می‌بازه یا میلان از کاتانیا می‌بازه پس اینها شخصیت قهرمانی ندارن. شما تعریف خودت از شخصیت رو بگو...

شما بهتر با این موضوع کنار بیای که اون دوران حکمرانی یوونتوس دیگه تموم شده.

بالا