1- اگه یوونتوس خیلی حرف برای گفتن داشت اینتر رو توی جام حذفی میبرد خودشم نه اینتر کامل رو بلکه اینتری رو که مهاجم 20 ساله رو توی خط حملهاش بازی میداد. حتما توی بازی اینتر - یوونتوس جام حذفی هم گلهای ماریو همشون آفساید بودن یا اینکه دو تا پنالتی برای اینتر گرفته بودن. واقعا که یوونتوس این فصل رقیبی برای اینتر نیست رقابت اصلی با رم هست.
2- ضمنا اون مسئله یوونتوس که پارسال اتفاق افتاد خیلی قبلتر از مرگ فاچتی بود. حتی قبل از جام جهانی هم این مورد ناداوریهای توی لیگ موضوع بحث بود که برای جلوگیری از تضعیف روحیه بازیکنان حکم دادن رو به بعد از جام جهانی گذاشتن و من نميدونم چرا توی این بازه به این بلندی که نزدیک به 4 ماه میشد هیچ مدرک محکمی علیه اینتر پیدا نشد و درست وقتی فاچتی رو از دست دادیم این مسئله به اون ربط پیدا کرد.
3- ناداوری برای یوونتوس فقط دو فصل نبود خیلی مسئله بزرگتر از این تصورات کوچیکی هست که شما دارید. و صددرصد مدارک خوب و محکمی بوده که این حکم صادر شده وگرنه با دوتا اشتباه داوری و چندتا گل آفساید هیچوقت نمیشه تیمی رو محکوم کرد.
4- من هیچ ارزشی برای فرگوسن قائل نیستم تا بیام هنوز در مورد حرفش بحث کنم ... فرگوسن بیخود کرده همچین حرفی زده
5- اگه اون گل کامبیاسو رو هم نمیگرفتن باز هیچ فرقی برای اینتر نمیکرد مسلما با یک گل تا حالا هیچ تیمی قهرمان لیگ نشده. ضمنا ساموئل خیلی وقت هست که مصدومه و اخراجهایی هم که شده هیچ ربطی به ماتراتزی و کوردوبا نداشته کاملا معلوم هست که هیچ اطلاعات کاملی ندارین و دارید کورکورانه حالا به نفع هرتیمی که شده بحث راه میندازید.
6- شما که پیام آور حق هستید دو سال پیش که اون اوضاع بود هم حتما حق رو میگفتید!! درسته ؟؟؟
تمام این بحثها به خاطر این هست که الان هیچ تیمی توی ایتالیا قدرت رقابت با اینتر رو نداره و این مسئله برای تیمهای دیگه قابل هضم نیست. اگه جام باشگاههای اروپا رو هم به جای این روش حذفی و گروهی به صورت لیگ برگزار میکردن اون وقت بهتون میگفتم که کدام تیم میتونه قهرمان بشه. بحثهای زیادی در مورد جام باشگاههای اروپا وجود داره که فقط بازی تیم در نتیجه دخیل نیست و هزارتا حاشیه دیگه وجود داره که بازیها رو از نزدیک تحت تاثیر قرار میده.