من مانچینی رو این وسط مقصر نمی دونم شاید بی تقصیر کامل هم نباشه ولی مسلما مقصر اصلی نیست. وقتی که ماتراتزی اخراج شد کل نقشه ها و ترکیب مانچینی بهم ریخت. اگه کامل دقت کرده باشی اکثر حملات آرسنال از جناح راست انجام می شد و حتی هر دو گل هم از جناح راست پایه ریزی شد. جناح چپ رو که مایکون بازی می کرد کاملا بسته بود و به جز چندتا حمله کوچیک از اون طرف کاری نتونستن بکنن ولی از طرف راست قبل از اینکه ماتراتزی اخراج بشه چون چیوو داشت بازی می کرد فشار حملات از این طرف خیلی کمتر بود ولی بعد دقیقه 30 و اخراج چیوو مجبور شد بیاد وسط و جای ماتراتزی رو خالی نزاره از اون طرف ماکسول عقبتر اومد و نتونست جلوی بازیکنان لیورپول رو توی اون سمت بگیره. بازم لیورپول قادر نبود که گل بزنه که با اومدن پننت کل سمت راست در اختیار لیورپول قرار گرفت و همین کافی بود که بازی رو ببرن. مانچینی گزینه دیگه ای به جای ماکسول نداشت که توی اون نقطه از دفاع بازی بده چیوو هم که مجبور بود وسط بازی کنه چون ماکسول عمرا بتونه اون وسط رو جمع کنه.
من مقصر اصلی رو داور می دونم و بس.
به نظر من مانچو مقصر اصلی بود اونم فقط بخاطر اون ترکیب کاملا تدافعی که اول بازی چیده بود! البته مطمئنم اگه داور اون دوتا کارت مضحک رو نمیداد و ماتریکس اخراج نمیشد قضیه جور دیگه ایی پیش میرفت!
راستی توی بازی با سمپدوریا ریواس خیلی خوب بازی کرد امیدوارم اگه توی بازی برگشت فرصت پیدا کرد باز هم خودی نشون بده! زلاتان و کروز هم که مصدوم شدن,کوردوبا هم ظاهرا تا آخر فصل برنمیگرده !! خبر خوشحال کننده بازگشت خوب فیگو و نکته امیدوار کننده آمادگی فوق العاده ی جولیوس سزار و مایکون هست, همچنین کرسپو که بالاخره پاش به گلزنی باز شد!
Believing costs nothing
حالا امیدت رو از دست نده... شاید صعود کردید.
Hey
اتفاقا خیلی امیدوارم به بازی برگشت! اون لیورپولی که من دیدم راحت میشه دو سه تا بهش زد فقط اگه دوباره تو 10 دقیقه اول داور حوس نکنه یکی رو اخراج کنه!
راستی تبریک میگم با اون نتیجه ی خوب بازی رفت, میلان رو باید جز هشت تیم بدونیم!