• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب هواداران اینتر

ciamac

Registered User
لایک‌ها
10
من مانچینی رو این وسط مقصر نمی دونم شاید بی تقصیر کامل هم نباشه ولی مسلما مقصر اصلی نیست. وقتی که ماتراتزی اخراج شد کل نقشه ها و ترکیب مانچینی بهم ریخت. اگه کامل دقت کرده باشی اکثر حملات آرسنال از جناح راست انجام می شد و حتی هر دو گل هم از جناح راست پایه ریزی شد. جناح چپ رو که مایکون بازی می کرد کاملا بسته بود و به جز چندتا حمله کوچیک از اون طرف کاری نتونستن بکنن ولی از طرف راست قبل از اینکه ماتراتزی اخراج بشه چون چیوو داشت بازی می کرد فشار حملات از این طرف خیلی کمتر بود ولی بعد دقیقه 30 و اخراج چیوو مجبور شد بیاد وسط و جای ماتراتزی رو خالی نزاره از اون طرف ماکسول عقبتر اومد و نتونست جلوی بازیکنان لیورپول رو توی اون سمت بگیره. بازم لیورپول قادر نبود که گل بزنه که با اومدن پننت کل سمت راست در اختیار لیورپول قرار گرفت و همین کافی بود که بازی رو ببرن. مانچینی گزینه دیگه ای به جای ماکسول نداشت که توی اون نقطه از دفاع بازی بده چیوو هم که مجبور بود وسط بازی کنه چون ماکسول عمرا بتونه اون وسط رو جمع کنه.

من مقصر اصلی رو داور می دونم و بس.

به نظر من مانچو مقصر اصلی بود اونم فقط بخاطر اون ترکیب کاملا تدافعی که اول بازی چیده بود! البته مطمئنم اگه داور اون دوتا کارت مضحک رو نمیداد و ماتریکس اخراج نمیشد قضیه جور دیگه ایی پیش میرفت!
راستی توی بازی با سمپدوریا ریواس خیلی خوب بازی کرد امیدوارم اگه توی بازی برگشت فرصت پیدا کرد باز هم خودی نشون بده! زلاتان و کروز هم که مصدوم شدن,کوردوبا هم ظاهرا تا آخر فصل برنمیگرده !! خبر خوشحال کننده بازگشت خوب فیگو و نکته امیدوار کننده آمادگی فوق العاده ی جولیوس سزار و مایکون هست, همچنین کرسپو که بالاخره پاش به گلزنی باز شد!

Believing costs nothing

حالا امیدت رو از دست نده... شاید صعود کردید.

Hey
اتفاقا خیلی امیدوارم به بازی برگشت! اون لیورپولی که من دیدم راحت میشه دو سه تا بهش زد فقط اگه دوباره تو 10 دقیقه اول داور حوس نکنه یکی رو اخراج کنه!

راستی تبریک میگم با اون نتیجه ی خوب بازی رفت, میلان رو باید جز هشت تیم بدونیم!

zfarhad2003

Registered User
لایک‌ها
3
زلاتان و کروز هم که مصدوم شدن,کوردوبا هم ظاهرا تا آخر فصل برنمیگرده !! خبر خوشحال کننده بازگشت خوب فیگو و نکته امیدوار کننده آمادگی فوق العاده ی جولیوس سزار و مایکون هست, همچنین کرسپو که بالاخره پاش به گلزنی باز شد!

فکر کنم مصدومیت زالاتان زیاد جدی نیست و به بازی برگشت میرسه. توی لیگ هم با وجود سوازو و کرسپو فعلا نباید مشکلی داشته باشیم.

بازی فردا با رم فکر کنم برای سرنوشت لیگ بازی حساسی هست چون اگه اینتر ببره اختلاف رو به 12 می رسونه و این یعنی اینکه دیگه دست یافتنی نیست ولی اگه رم نتیجه بگیره به 6 امتیازی اینتر میرسه و این اوضاع رو خطرناک می‌کنه. هرچند بازی توی جوزپه مئاتزا هست ولی فکر کنم سال پیش هم توی همین زمین اینتر تنها باخت خودش رو داشت. :(

zfarhad2003

Registered User
لایک‌ها
3
104250-480.jpg

104261-480.jpg

104254-480.jpg

دیروز خود مانچینی هم ظاهرا داشت با تیم تمرین می‌کرد.
شاید می‌خواد بازی برگشت خودش هم بازی کنه :D

omath

Registered User
لایک‌ها
1
ببينيد من ديگه از سنم گذشته بيام اينجا با شما كل‌كل كنم ولي خواهشا بريد بازي رم-اينتر اين هفته را ببينيد چه جوري به هدف خودشون رسيدن... دقيقه 84 به مسخره‌ترين شكل ممكن مكسس را اخراج كردند و 4 دقيقه بعد اينتر گل را زد... من اگه يوونتوسي بودم بايد اين بازي طرفدار اينتر ميبودم تا يووه بتونه رم را لااقل بگيره ولي هميشه حق مهمترين چيزه... در كلش بگم كه بريد خوش باشيد و من هم ديگه توي فروم شما نميام چون اينجا كلوپ هوادارانه و اگه باعث رنجش هواداري با حرفهاي درستم شدم عذرخواهي ميكنم...

zfarhad2003

Registered User
لایک‌ها
3
عجب بازی بود. با گلی که کاپیتان زانتی دقیقه 88 زد بازی یک یک تموم شد. البته بیشتر تقصیر ماکسس دفاع رم بود که دستی دستی تیم رم رو بدبخت کرد و دقیقه 84 بازی اخراج شد.

این نتیجه زیاد هم بد نیست چون اینتری که اکثر بازیکناش تازه از مصدومیت دراومدن و ابراهیموویچ رو هم نداره خوب بازی کرد و نتیجه‌ای گرفت که فاصله 9 امتیازیش با تیم دوم جدول حفظ بشه.

ماریو هم واقعا خوب بازی کرد بین اون همه ستاره اینتر که داشتن راست راست توی زمین راه میرفتن خودش رو به آب و آتیش می‌زد و با جون و دل بازی می‌کرد خدا کنه مانچینی به این ماریو بیشتر بازی بده چون واقعا برای اینتر بازی می‌کنه نه هدف دیگه‌ای.

zfarhad2003

Registered User
لایک‌ها
3
ببينيد من ديگه از سنم گذشته بيام اينجا با شما كل‌كل كنم ولي خواهشا بريد بازي رم-اينتر اين هفته را ببينيد چه جوري به هدف خودشون رسيدن... دقيقه 84 به مسخره‌ترين شكل ممكن مكسس را اخراج كردند و 4 دقيقه بعد اينتر گل را زد... من اگه يوونتوسي بودم بايد اين بازي طرفدار اينتر ميبودم تا يووه بتونه رم را لااقل بگيره ولي هميشه حق مهمترين چيزه... در كلش بگم كه بريد خوش باشيد و من هم ديگه توي فروم شما نميام چون اينجا كلوپ هوادارانه و اگه باعث رنجش هواداري با حرفهاي درستم شدم عذرخواهي ميكنم...

شما مثله اینکه بازی رو ندیدی و فقط نتیجه بازی رو می‌دونی. من همین الان داشتم بازی رو زنده نگاه می‌کردم و واقعا اون کارت زرد دوم که ماکسس گرفت حقش بود و توی کار داور هیچ اشکالی من ندیدم. کارت زرد اول رو هم دقیق ندیدم برای همین نمی‌تونم نظری بدم. در مورد کارت زرد دوم خطای از پشت اگه جریمش کارت قرمز مستقیم نباشه کارت زرد حداقل هستش. مثل اینکه شما دلت می‌خواد اصلا داور هیچ خطایی رو نگیره.

ضمنا اگه یوونتوس بازی دیروزش رو می‌برد خوب هم به اینتر و هم به رم نزدیکتر می‌شد این نتیجه بیشتر از هرکسی به نفع یوونتوس بود چون که هر دو تا تیم بالاتر از یوونتوس امتیاز از دست دادن ؟؟؟؟

omath

Registered User
لایک‌ها
1
شما مثله اینکه بازی رو ندیدی و فقط نتیجه بازی رو می‌دونی. من همین الان داشتم بازی رو زنده نگاه می‌کردم و واقعا اون کارت زرد دوم که ماکسس گرفت حقش بود و توی کار داور هیچ اشکالی من ندیدم. کارت زرد اول رو هم دقیق ندیدم برای همین نمی‌تونم نظری بدم. در مورد کارت زرد دوم خطای از پشت اگه جریمش کارت قرمز مستقیم نباشه کارت زرد حداقل هستش. مثل اینکه شما دلت می‌خواد اصلا داور هیچ خطایی رو نگیره.

ضمنا اگه یوونتوس بازی دیروزش رو می‌برد خوب هم به اینتر و هم به رم نزدیکتر می‌شد این نتیجه بیشتر از هرکسی به نفع یوونتوس بود چون که هر دو تا تیم بالاتر از یوونتوس امتیاز از دست دادن ؟؟؟؟

بازي را كامل ديدم و زنده هم ديدم خواهشا چيزي كه نميدونيد نگيد... واقعا اخراج درست نبود... خوشحالم ديگه طرفدار تيمي نيستم كه بخواد طرفداري چشمم را كور كنه...
بله يووه داره بد كار ميكنه و من هم هزار بار گفتم كه من يوونتوسي نيستم... ولي مسلما raisport از من بيشتر ميدونه در اين باره...

Radiohead

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
184
در اینکه اخراج مکسس به طور کلی مسخره بود که شکی نیست. نه اینکه تصمیم داور اشتباه بوده باشه. ولی واقعا سختگیرانه عمل کرد. تو یکی از صحنه ها یکی از بازیکن های اینتر (که واضحا از اینکه تیم اش در حال باخته عصبی شده بود) با یک تکل جفت پا فرود اومد روی پای تادی ولی حتی کارت زرد هم نگرفت (اگه اشتباه نکنم). اونوقت تنه ی از پشت مکسس (که با حرکات نمایشی و زمین خوردن غلو شده ی کرسپو همراه شد!) کارت زردی که منجر به اخراج میشد داشت؟!! قبول کنید این تصمیم ناعادلانه یا بهتر بگم سختگیرانه بود.

این رو بگم که اینتر استحقاق تساوی رو داشت با در نظر گرفتن وضعیت مصدوم ها و نداشتن دفاع و ... ولی اگه اینتر بخواد اینطور جلوی لیورپول ظاهر بشه من که بعید میدونم صعود کنه.

به نقل از ciamac :
راستی تبریک میگم با اون نتیجه ی خوب بازی رفت, میلان رو باید جز هشت تیم بدونیم!

والا... من که واقعا به صعود میلان امیدوارم ولی منطقی اش اینه که بگم میلان 51% شانس داره و آرسنال 49%. اون یک درصد امتیاز بازی خانگی.

zfarhad2003

Registered User
لایک‌ها
3
خوب قبول می‌کنم کارت زرد دوم سختگیرانه بود ولی این نامردی هست که بگیم بازی رو اینتر با کمک داور برد.
کارت زرد اول ماکسس به خاطر این بود که مصدوم شده بود (ظاهرا شاید هم وقت تلف می‌کرد) و به بیرون زمین برده شد ولی بدون اجازه داور سریع پاشد و اومد توی زمین که داور همین این موضوع رو دید و بهش کارت زرد داد. کارت اول کاملا درست بود ولی کارت دوم رو می‌تونست داور نده که یکم سختگیرانه کارت داد ولی اینکه ماکسس توی صحنه دوم بی‌گناه بود درست نیست و داور هم این وسط هیچ تقصیری نداره به نظر من.

ضمنا اینتر بعد از مصدوم شدن ماکسول داشت ده نفره بازی می‌کرد یعنی تقریبا از دقیقه 70 به بعد جلوی رم 11 نفره داشت 10 نفره بازی می‌کرد و بعد از اخراج ماکسس هم 10 به 10 شدن که از نظر نفر اینتر برتری بر رم نداشت و کل بازی رو هم که خوب بازی کرده بود و حتی توی یک صحنه کرسپو با یک ضربه قیچی توپ رو به تیر دروازه رم کوبید. نتیجه بازی کاملا عادلانه بود.

این رو بگم که اینتر استحقاق تساوی رو داشت با در نظر گرفتن وضعیت مصدوم ها و نداشتن دفاع و ... ولی اگه اینتر بخواد اینطور جلوی لیورپول ظاهر بشه من که بعید میدونم صعود کنه.
اطمینان داشته باش که جلوی لیورپول اینتر اینجوری بازی نمی‌کنه اصلا کلا اینتر با رم توی زمین خودش همیشه مشکل داره. ضمنا اون انگیزه‌ای که جلوی بازی لیورپول وجود خواهد داشت اینجا وجود نداره. حمایت تماشاگرها هم همینطور. همه چیز فرق می‌کنه و البته آماده بودن ابراهیموویچ برای بازی.

ciamac

Registered User
لایک‌ها
10
نمیدونم چرا دوتا بازی که اینتر با اینکه بد بازی میکنه نتیجه میگیره همه حرف از ناداوری و کمک داور ها و... میزنن؟!
تا حالا من یادم نمیاد کرسپو حرکت ناجوانمردانه ای کرده باشه! اون صحنه هم بین دو بازیکن برخورد بود ..به نظرم کارت زرد حق اش بود. چرا ماتراتزی رو که بی دلیل اخراجش میکننن شما چیزی نمیگی آقای Omath (که ظاهرا طرفدار هیچ تیمی نیستید بلکه فقط از اینتر بدتون میاد) ؟! راستی کی گفته Raisport بیطرفه؟! همیشه از یووه طرفداری میکنه... خب به نظر منم تنها رسانه ای که بیطرفه روزنامه یGazzetta ست که از اینتر طرفداری میکنه!!!! اینا که نشد دلیل..
=========
راستی Il Capitano هی گل نزد نزد , گذاشت توی این بازی گل زد که اینتر رو قهرمان کنه..

==============
ضمنا اینتر بعد از مصدوم شدن ماکسول داشت ده نفره بازی می‌کرد یعنی تقریبا از دقیقه 70 به بعد جلوی رم 11 نفره داشت 10 نفره بازی می‌کرد
واقعا چرا هیچ کس به این موضوع اشاره نکرد؟!!

zfarhad2003

Registered User
لایک‌ها
3
واقعا چرا هیچ کس به این موضوع اشاره نکرد؟!!

خوب دلیلش مشخص هست که چرا هیچکس به این موضوع اشاره نکرد چون الان جو ایتالیا طوری شده که طرفدارای یوونتوس که کم هم نیستن دارن سعی می‌کنن جوری اتفاق دو سال پیش رو جبران کنن و می‌خوان اینتر رو متهم نشون بدن. غافل از اینکه اون موقع اوضاع ایتالیا خیلی با الان فرق می‌کرد فقط بحث دو سه تا بازی با اشتباه داوری نبود. خودشون می‌دونن که اینتر سالهای سال بود که به این موضوع شکایت می‌کرد. حالا نمی‌دونم از این ناراحت هستن که چرا دستشون رو شده یا از این ناراحتن که چرا اینتر این همه با قدرت داره بازی می‌کنه؟؟؟؟!!!!

راستی Il Capitano هی گل نزد نزد , گذاشت توی این بازی گل زد که اینتر رو قهرمان کنه..
انشاالله یه گل هم مقابل لیورپول میزنه تا خاطره دوران فاچتی زنده بشه.
سال 1965 اینتر وقتی لیورپول رو توی جوزپه مئاتزا 3 بر 0 برد یکی از گلها رو کاپیتان اینتر فاچتی زد. از خود زانتی پرسیدن که نظرت در مورد اینکه می‌گن شاید اون بازی تکرار بشه و تو هم گل بزنی چیه؟ فکر کنم گفته بود که امیدوار هست که گل بزنه ولی خوب مهمتر از گل زدنش این هست که بازی رو با یک نتجه خوب ببرن. گفته بود که دوست داره تاریخ رو تکرار کنه و اگه این اتفاق بیافته واقعا یک هدیه بزرگ برای هواداران اینتر خواهد بود.

zfarhad2003

Registered User
لایک‌ها
3
آخرین بازی این هفته امشب اینتر مقابل ناپولی بازی می‌کنه. ناپولی تیم خوبی داره و همیشه خطرناک بوده و اینتر هم که نصف تیم رو به علت مصدومیت و محرومیت نداره. فکر کنم بازی حساسی بشه :D

افراد مانچینی امشب برابر ناپولی:
دروازه بان: تولدو - جولیو سزار - اورلاندینی
مدافعین: زانتی (البته کاپیتان زانتی) - ماتزاتزی - مایکون - ریواس - چیوو - فاتیک
هافبکها: استانکوویچ - فیگو - جیمینز - ویرا - کامبیاسو - سولاری - مانیش - پله
مهاجمین:‌ سوازو - کرسپو - ماریو بلوتللی

فکر کنم مصدومیت بازیکنای اینتر دوره‌ای باشه چند هفته پیش کل خط میانی اینتر از کار افتاده بود و همشون مصدوم بودن و مانچینی مجبور بود از سه تا حمله استفاده کنه و الان هم کل دفاع نابود شده. حمله هم که وضع خوبی نداره. فکر کنم چند ماه دیگه باز تکرار میشه و خط میانی رو از دست میدیم.

ظاهرا اینطور به نظر می‌یاد که تلویزیون ایران قرار هست امروز بازی حساس اینتر و ناپولی رو نشون بده!!!!!!!!

zfarhad2003

Registered User
لایک‌ها
3
اولین باخت اینتر توی این فصل سری A برابر ناپولی. واقعا معلوم نیست به این تیم چی شده توی چهار بازی اخیری که انجام داده 2 باخت و 2 مساوی حاصل کارش بوده. یا اشکال از مصدومهایی هست که اینتر داره یا اینکه بعد از بازی لیورپول هنوز بازیکنا نتونستن خودشون رو پیدا کنن!!!!!!!!!

حالا اگه دیروز جولیو سزار اینتر رو نجات نمی‌داد اینتر بیشتر از یک گل می‌خورد این ماتراتزی هم که کاملا از دور خارج شده و هیچ اثری از ماتراتزی دو سال پیش من نمی‌بینم. واقعا اگه الان ساموئل مصدوم نبود اینتر بیشتر از هر زمان دیگه‌ای بهش نیاز داشت. اوایل فصل که ساموئل قلب دفاع رو در اختیار داشت دفاع اینتر خیلی منظم‌تر و بهتر از الان بازی می‌کرد.

من که زیاد از این باخت ناراحت نشدن هرچند اختلاف با رم به 6 امتیاز رسید ولی امیدوارم این باخت سبب بشه بازیکنا به خودشون بیان.

zfarhad2003

Registered User
لایک‌ها
3
تقریبا 6 روز به جشن صد سالگی اینتر مونده. اینتر 1908 - 2008

برای صد سالگی اینتر موراتی واقعا داره تلاش می‌کنه یک کتاب فوق‌العاده برای صد سال با اینتر چاپ شده که الان چند روز هم هست که توی سایت اینتر عکسهایی از بازیکنها با این کتاب می‌زارن واقعا که داشتن همچین کتابی برای هر طرفدار اینتری خیلی خوشحال کننده است نمی‌دونم میشه از ایران هم به این کتاب دسترسی داشت یا نه!!!!

الان وقتی داشتم سایت اینتر رو چک می‌کردم یک بخش جدید از سایت رو پیدا کردم که نمی‌دونم چرا تا حالا به چشم نخورده بود. این هم آدرس: http://cento.inter.it

این بخش از سایت اینتر مخصوص صد سالگی اون هستش و توش میشه بهترین گلهای صد سال اینتر، بهترین بازیکن، حساسترین بازیها و غیره او انتخاب کرد. خیلی جالبه ......

ciamac

Registered User
لایک‌ها
10
تقریبا 6 روز به جشن صد سالگی اینتر مونده. اینتر 1908 - 2008

برای صد سالگی اینتر موراتی واقعا داره تلاش می‌کنه یک کتاب فوق‌العاده برای صد سال با اینتر چاپ شده که الان چند روز هم هست که توی سایت اینتر عکسهایی از بازیکنها با این کتاب می‌زارن واقعا که داشتن همچین کتابی برای هر طرفدار اینتری خیلی خوشحال کننده است نمی‌دونم میشه از ایران هم به این کتاب دسترسی داشت یا نه!!!!

الان وقتی داشتم سایت اینتر رو چک می‌کردم یک بخش جدید از سایت رو پیدا کردم که نمی‌دونم چرا تا حالا به چشم نخورده بود. این هم آدرس: http://cento.inter.itاین بخش از سایت اینتر مخصوص صد سالگی اون هستش و توش میشه بهترین گلهای صد سال اینتر، بهترین بازیکن، حساسترین بازیها و غیره او انتخاب کرد. خیلی جالبه ......

ممنون فرهاد جان خیلی جالب بود.
-----------
راستی توی سایت اینتر دیدم که داکور توی تمرینها شرکت کرده البته جداگانه, ببین به کجا رسیدیم که باید منتظر بازگشت داکور باشیم! البته توی خط میانی مشکل زیادی نداریم اما خصوصیات دفاعیه داکور میتونه خیلی برای کمک به خط دفاع موثر باشه...
امروز از ساموئل هم توی سایت عکس گذاشتن, انگار اوضاعش بهتر شده دیگه با چوبدستی راه نمیره ! خداکنه هرچه زودتر برگرده :(
بازیکن های آرژانتینی اینتر امروز همه ی اعضای باشگاه از جمله موراتی رو به باربکیو ی آرژانتینی دعوت کردن!! جالبه بقیه ی تیمها توی سر مغز هم میزنن تو جام باشگاهها ما مراسم باربکیوی آرژانتینی میگیریم :D

104573-480.jpg

104571-480.jpg

104578-480.jpg

ciamac

Registered User
لایک‌ها
10
اولین باخت اینتر توی این فصل سری A برابر ناپولی. واقعا معلوم نیست به این تیم چی شده توی چهار بازی اخیری که انجام داده 2 باخت و 2 مساوی حاصل کارش بوده. یا اشکال از مصدومهایی هست که اینتر داره یا اینکه بعد از بازی لیورپول هنوز بازیکنا نتونستن خودشون رو پیدا کنن!!!!!!!!!

کی فکرش رو میکرد اولین باخت فصلمون به ناپولی باشه؟! البته یه جورایی از این قضیه خوشحال شدم چون اگه این باخت رو به رم, میلان یا یووه میدادیم خیلی بدتر بود..

حالا اگه دیروز جولیو سزار اینتر رو نجات نمی‌داد اینتر بیشتر از یک گل می‌خورد این ماتراتزی هم که کاملا از دور خارج شده و هیچ اثری از ماتراتزی دو سال پیش من نمی‌بینم. واقعا اگه الان ساموئل مصدوم نبود اینتر بیشتر از هر زمان دیگه‌ای بهش نیاز داشت. اوایل فصل که ساموئل قلب دفاع رو در اختیار داشت دفاع اینتر خیلی منظم‌تر و بهتر از الان بازی می‌کرد.

واقعا این ماتراتزی کجا اون ماتراتزی فصل پیش که والی ساموئل رو نیمکت نشین کرده بود کجا! اومد با پای راستش توپ رو دور کنه که زدش به سمت دروازه که شانس اووردیم جولیو سزار دفعش کرد!واقعا جای ساموئل خالیه!
راستی جولیوس سزار و مایکون واقعا این روزا آماده اند خصوصا سزار که دو سه تا توپ سخت و یه پنالتی رو گرفت...

zfarhad2003

Registered User
لایک‌ها
3
ایبرا برای دومین بار پدر شد و به همین خاطر به سوئد رفته و امروز هم توی تمرینات اینتر شرکت نمی‌کنه و به احتمال قوی هم برای بازی فردا مقابل رجینا نمي تونه برسه.

ایبرا و هلنا (زنش) دو تا پسر دارن که یکیش 17 ماهه هست و اسمش ماکسیمیلیان.
zlatan_ibrahimovic_mr_fp_183074cbbj.jpg

اینم خوده ماکسیملیان

بچه دومش هم که ظاهرا دیروز متولد شده اسمش رو Vincent گذاشتن. فلان هم هیچ عکسی ازش در دسترس نیست :D

اینها هم برای ایبراهیموویچ تا برگرده و لیورپول رو نابود کنه.
ویدئوی اول (Ibrahimovic is Magic)
ویدئوی دوم (زوپرمن)
ویدئوی سوم (بهترین 10 گل ایبراهیموویچ برای اینتر)

ciamac

Registered User
لایک‌ها
10
ایبرا برای دومین بار پدر شد و به همین خاطر به سوئد رفته و امروز هم توی تمرینات اینتر شرکت نمی‌کنه و به احتمال قوی هم برای بازی فردا مقابل رجینا نمي تونه برسه.

ایبرا و هلنا (زنش) دو تا پسر دارن که یکیش 17 ماهه هست و اسمش ماکسیمیلیان.
اینم خوده ماکسیملیان

بچه دومش هم که ظاهرا دیروز متولد شده اسمش رو Vincent گذاشتن. فلان هم هیچ عکسی ازش در دسترس نیست :D

اینها هم برای ایبراهیموویچ تا برگرده و لیورپول رو نابود کنه.
ویدئوی اول (Ibrahimovic is Magic)
ویدئوی دوم (زوپرمن)
ویدئوی سوم (بهترین 10 گل ایبراهیموویچ برای اینتر)

ای بابا من فکر میکردم مصدومیتش جدی شده نگو رفته بچه اش رو ببینه! خیالم راحت شد...
راستی ازون کلیپها سومیش رو بیشتر دوست داشتم! به قول تو امیدوارم صحیح و سالم به بازی برسه و لیورپول رو نابود کنه...

zfarhad2003

Registered User
لایک‌ها
3
ای بابا من فکر میکردم مصدومیتش جدی شده نگو رفته بچه اش رو ببینه! خیالم راحت شد...
راستی ازون کلیپها سومیش رو بیشتر دوست داشتم! به قول تو امیدوارم صحیح و سالم به بازی برسه و لیورپول رو نابود کنه...

ظاهرا به ایتالیا برگشته و اسمش توی لیست بازی فردا مقابل رجینا هم هست.
خط حمله کامل اینتر: ایبراهیموویچ - کروز - کرسپو - سوازو همشون برای بازی فردا می‌تونن بازی کنن. البته شاید مانچینی با توجه به بازی سه شنبه مقابل لیورپول به ایبراهیموویچ استراحت که به نظر من زیاد کار درستی نیست چون دفعه قبل که بهش استراحت داد نتیجه خوبی نداشت بهتره حداقل 45 دقیقه بازی کنه. خودشم چند بازی توی ترکیب اینتر نبوده و بودنش توی ترکیب به هماهنگی بیشتر کمک می‌کنه. ببینیم تصمیم مانچینی فردا چیه :rolleyes:

Radiohead

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
184
صد سالگی تون تبریک!

بالا