• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب هواداران اینتر

zfarhad2003

Registered User
لایک‌ها
3
بله همونجور که پیش بینی کرده بودم بازی با اودینزه مثل همیشه یکی از سخترین بازیها توی سری A برای اینتر بود. داور هم با این اخراجش توی دقیقه 21 بازی رو برای اینتر سختتر هم کرد. به هرحال معلوم نیست چرا سزار یک کارت زرد دقیقه 20 میگیره و دقیقه 21 کارت زرد دوم رو بهش نشون میده و اخراجش می‌کنه.

اودینزه 0 اینتر 0

ciamac

Registered User
لایک‌ها
10
سلام
فرهاد کجایی اینتر بازی برگشت رو 3-2 برد!! این فولتره پی تی ظاهرا درست بشو نیست منم دوسه روزی *** نداشتم...
متاسفانه فقط خلاصه بازی رو تونستم ببینم اما عجب بازیی بود! بالوتلی و ریواس فوق العاده بودن! سوپر ماریو واقعا با اعتماد به نفس بالایی بازی میکرد فراموش نشه که که فقط هفده سال داره! ریواس هم یه اعجوبه است! توی این دو سه تا بازی آخر که بازی بهش رسید نشون داد که شعور و درک فوتبالی برای تبدیل شدن به یه مدافع درجه یک رو داره,از لحاظ آمادگی بدنی هم که ماشاا.. واقعا بیخودی نیست که بهش میگن تایسون!
در مرحله نیمه نهایی به لاتزیو خوردیم که بد جوری فیورنتینا رو زده.. راستی اگه اتفاق خاصی نیفته فکر کم بازم شاهد فینال اینتر-رم خواهیم بود!

103385-480.jpg

302.gif

ciamac

Registered User
لایک‌ها
10
خیلی ناجور پرید طرف مانچینی :blink:
اگه خدایی نکرده چیزییش میشد من این ایبرا رو خودم خفش می‌کردم
بیچاره مانچینی هنوز داشت بغلشو باز می‌کرد که ایبرا بپره تو بغلش نمی‌دونم اصلا فکر نکرد هیکل به اون گندگی رو چجوری می‌خواد نگه داره :lol:

این حرکتش خیلی سر و صدا کرد تو ایتالیا!:lol: مانچو توی یکی از مصاحبه هاش گفت که تا اخرین لحظه فکر نمیکرده که زلاتان داره میاد طرف اون! بعد که به یک متریش رسیده تازه فهمیده چه بلایی داره سرش میاد اما دیگه خیلی دیر بوده:D

==============
راستی الان یک هفته ای میشه که مسئولان اینتر (موراتی,مانچینی,برانکا و ...) با مطبوعات و رسانه ها (به جز Inter channel ) صحبت نمیکنن و به اصطلاع press silence اعلام کردن...
علتش هم همون مسائلی بود که بعد از برد پارما پیش اومد و تهمت های بی پایه اساسی که به اینتر زدن!

Radiohead

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
184
این حرکتش خیلی سر و صدا کرد تو ایتالیا!:lol: مانچو توی یکی از مصاحبه هاش گفت که تا اخرین لحظه فکر نمیکرده که زلاتان داره میاد طرف اون! بعد که به یک متریش رسیده تازه فهمیده چه بلایی داره سرش میاد اما دیگه خیلی دیر بوده:D

وای... این حرکت زلاتان بی نظیر بود!! من دفعه اول که دیدم دهنم از تعجب باز مونده بود! بنده خدا مانچو انگار قطار زده باشه بهش از صحفه تلویزیون محو شد :happy:

mrmmnb

Registered User
لایک‌ها
19
همه رقبا امشب بازیهاشون رو بردن ایشالا ما هم میبریم

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
اینتر هم کاتانیا رو 2 بر صفر شکست داد

zfarhad2003

Registered User
لایک‌ها
3
بالاخره این امتحانات تموم شدن و منم تونستم یه نفس راحتی بکشم و برگردم به کلوب عشق خودم اینتر.

اینتر هم توی این مدت واقعا خوب بوده دیروز هم که کاتانیا رو با گلهای کامبیاسو و سوازو برد. فکر کنم دیگه برای قهرمانی سری A نگرانی خاصی وجود نداشته باشه. مهم جام باشگاههای اروپاست که هفته بعد لیورپول رو داریم خودش هم توی زمین لیورپول و یه مساوی برای اینتر میتونه خیلی امیدوار کننده باشه.

Radiohead

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
184
گل کامبیاسو آفساید بود... البته انصافا اینتر قوی هست. ولی اشتباهات داوری هم خوب به تیم تون کمک میکنن... هر هفته یکی از گل های اینتر که که با اشتباه داور ها همراه بوده میشه تیتر اخبار.

منتظر عملکرد اینتر تو لیگ قهرمانان هستم، شدید!

mrmmnb

Registered User
لایک‌ها
19
ما از 4 تا بازی پشت سر هم 3 بارش رو 10 نفره شدیم به این مگیی خوش شانسی؟ یا اشتباهات داوری به نفع تیم اینتر؟

zfarhad2003

Registered User
لایک‌ها
3
ما از 4 تا بازی پشت سر هم 3 بارش رو 10 نفره شدیم به این مگیی خوش شانسی؟ یا اشتباهات داوری به نفع تیم اینتر؟
صدرصد تائید میشه

خودشم اخراجهایی که اکثر بازیکنای اینتر معتقد هستن داور می‌تونسته بازیکن رو اخراج نکنه و تخفیف بده. مخصوصا بوردیسو که فکر کنم رکورد زده و دقیقه 11 بازی اینتر - یوونتوس اخراج شد.

zfarhad2003

Registered User
لایک‌ها
3
امروز اینتر با لیورنو بازی می‌کنه و سه روز بعد یعنی سه‌شنبه قرار هست که مقابل لیورپول بازی کنه. یعنی کلا این 7 روز اخیر برای اینتر بازیهای سختی خواهد بود.
مانچینی لیست بازیکنای امروز مقابل لیورنو رو هم اعلام کرده جالب این که فیگو هم بعد از چند ماه مصدومیت دوباره به تیم برگشته و درست با برگشتن فیگو جیمینز مصدوم شد. عجب داستانی داریم ما با این مصدومها.
اگه من جای مانچینی بودم امروز به بازیکنای کلیدی مثل ابراهیموویچ استراحت می‌دادم تا برای بازی لیورپول آماده‌تر باشن. انصافا بازی لیورپول خیلی خیلی بیشتر از لیورنو برای اینتر حیاتی هست. فکر نکنم رم به این زودی ها به اینتر برسه ولی با یک اشتباه کوچیک مثل فصل قبل اینتر توی این مرحله بمونه و بالا نیاد.
اصلا دوست ندارم این لیورپول بالا بیاد این چند سال اخیر همش اون بالا بالا بوده و تا فینال رفته و اینتر .....

فکر کنم تا سه شنبه من نتونم یک خواب درست و حسابی داشته باشم از الان استرس بهم غلبه کرده :D

ciamac

Registered User
لایک‌ها
10
سلام به همه! چه دردسری شده اومدن به پی تی!
ساعت 6:30 به وقت تهران با لیوورنو بازی داریم که فرصت مناسبیه بازم یکم فاصله رو با رم زیاد کنیم چون امروز با یووه بازی داره و احتمال مساوی شدن اون بازی خیلی زیاده!
بالاخره زمان بازی لیورپول - اینتر هم رسید! عجب بازیی بشه! اینتر بعد از چندین ماه تمام بازیکنانش رو در اختیار داره و مصدومین به حداقل رسیدن (فیگو , ویرا ,استانکوویچ ,چیوو و...),از اونور تورس چند روزه که بعد از مصدومیتش داره با لیورپول تمرین میکنه و شاید تو بازی امروز با بارنزلی بهش بازی بدن اگر هم ندادن که چه بهتر!! هوپیا ,اربلوا و اورلیو هم دوران مصدومیتشون به پایان رسیده...
امیدوارم بعد از مدتها دوباره شاهد بازی تیم SWAT معروف خودمون باشیم که اگه همه شون اماده باشن شکست دادنمون خیلی سخته!!

----------------استانکوویچ---------------------
---زانتی-----------ویرا--------کامبیاسو-------

ادیت:
سلام فرهاد,همزمان پست دادیم انگار

ciamac

Registered User
لایک‌ها
10
امروز اینتر با لیورنو بازی می‌کنه و سه روز بعد یعنی سه‌شنبه قرار هست که مقابل لیورپول بازی کنه. یعنی کلا این 7 روز اخیر برای اینتر بازیهای سختی خواهد بود.
مانچینی لیست بازیکنای امروز مقابل لیورنو رو هم اعلام کرده جالب این که فیگو هم بعد از چند ماه مصدومیت دوباره به تیم برگشته و درست با برگشتن فیگو جیمینز مصدوم شد. عجب داستانی داریم ما با این مصدومها.
اگه من جای مانچینی بودم امروز به بازیکنای کلیدی مثل ابراهیموویچ استراحت می‌دادم تا برای بازی لیورپول آماده‌تر باشن. انصافا بازی لیورپول خیلی خیلی بیشتر از لیورنو برای اینتر حیاتی هست. فکر نکنم رم به این زودی ها به اینتر برسه ولی با یک اشتباه کوچیک مثل فصل قبل اینتر توی این مرحله بمونه و بالا نیاد.
اصلا دوست ندارم این لیورپول بالا بیاد این چند سال اخیر همش اون بالا بالا بوده و تا فینال رفته و اینتر .....

فکر کنم تا سه شنبه من نتونم یک خواب درست و حسابی داشته باشم از الان استرس بهم غلبه کرده :D

-توی مصاحبه ی مانچو با کانال اینتر خوندم که میخواد به بعضی از بازیکن های کلیدی استراحت بده اما برای احتیاط میذارتشون روی نیمکت چون از بازی امروز هم فقط برد میخواد!
-از استرس نگو که دارم میمیرم! خدا به خیر کنه!

Radiohead

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
184

میبینم که ترس از لیورپول برتون داشته :D

حالا حساب کنید حال ما رو قبل از فینال آتن! اونهم با اون اتفاقاتی که تو فینال استانبول افتاده بود. واقعا جون به لب شدیم تا انتقام مون رو گرفتیم!

از اونجاییکه بازی برگشت تو سن سیرو ست نباید اونقدر ها هم استرس داشته باشید. در واقع امسال بر خلاف پارسال قدم اول رو درست برداشتید و به عنوان سرگروه اومدید بالا. فکر میکنم صعود میکنید و البته امیدوارم لیورپول رو حذف کنید. واقعا در مراحل بالا خطرناک میشن و خوش ندارم برای میلان یا رئال دردسر درست کنن!

zfarhad2003

Registered User
لایک‌ها
3
خوب این هم از بازی لیورنو با وجود اینکه ابراهیموویچ رو نیمکت بود و بهش استراحت داده بودن اینتر بازی رو برد و دو گل اینتر رو هم سوازو زد. واقعا بازیکنی که اگه براش فرصت گلزنی مهیا بشه خیلی کم احتمال داره که موقعیت رو خراب کنه. 99.99 درصد گل :D

با این اوصاف فاصله با رم حالا شد 9 امتیازی که دیگه خیلی بعید به نظر میرسه اینتر سه بازی ببازه و رم سه بازی ببره تا به صدر بیاد.

2eo8h2b.png

zfarhad2003

Registered User
لایک‌ها
3
میبینم که ترس از لیورپول برتون داشته :D

حالا حساب کنید حال ما رو قبل از فینال آتن! اونهم با اون اتفاقاتی که تو فینال استانبول افتاده بود. واقعا جون به لب شدیم تا انتقام مون رو گرفتیم!

از اونجاییکه بازی برگشت تو سن سیرو ست نباید اونقدر ها هم استرس داشته باشید. در واقع امسال بر خلاف پارسال قدم اول رو درست برداشتید و به عنوان سرگروه اومدید بالا. فکر میکنم صعود میکنید و البته امیدوارم لیورپول رو حذف کنید. واقعا در مراحل بالا خطرناک میشن و خوش ندارم برای میلان یا رئال دردسر درست کنن!

نه خوب مسئله ترس از لیورپول نیست هر تیم دیگه‌ای هم بود باز من همین حس و حال رو داشتم چون خاطره تلخ فصل قبل که اینتر حذف شد اون هم فقط یا بدشانسی هنوز از یادم نرفته و برای همین این همه استرس وجود داره از اون طرف لیورپول هم تیم بدی نیست و خوب بلده به خصوص توی لیگ قهرمانان نتیجه بگیره. همه این استرس به خاطر همین هاست.

سلام به همه! چه دردسری شده اومدن به پی تی!
ساعت 6:30 به وقت تهران با لیوورنو بازی داریم که فرصت مناسبیه بازم یکم فاصله رو با رم زیاد کنیم چون امروز با یووه بازی داره و احتمال مساوی شدن اون بازی خیلی زیاده!
بالاخره زمان بازی لیورپول - اینتر هم رسید! عجب بازیی بشه! اینتر بعد از چندین ماه تمام بازیکنانش رو در اختیار داره و مصدومین به حداقل رسیدن (فیگو , ویرا ,استانکوویچ ,چیوو و...),از اونور تورس چند روزه که بعد از مصدومیتش داره با لیورپول تمرین میکنه و شاید تو بازی امروز با بارنزلی بهش بازی بدن اگر هم ندادن که چه بهتر!! هوپیا ,اربلوا و اورلیو هم دوران مصدومیتشون به پایان رسیده...
امیدوارم بعد از مدتها دوباره شاهد بازی تیم SWAT معروف خودمون باشیم که اگه همه شون اماده باشن شکست دادنمون خیلی سخته!!

----------------استانکوویچ---------------------
---زانتی-----------ویرا--------کامبیاسو-------

ادیت:
سلام فرهاد,همزمان پست دادیم انگار

تعداد مصدومها به حداقل رسیده فقط جمینز، ساموئل، داکورت و سزار مصدوم هستن که خدا رو شکر توی پستی که این بازیکنها بازی می‌کنن اینتر مشکل خاصی نداره. به نظر من سه شنبه مانچینی توی حمله از ابراهیموویچ و کروز استفاده کنه چون کروز وقتی بهش میدون می‌دن خوب گل میزنه و ایبرا هم که 100٪ هستش. فیگو هم احتمالا بازی بهش برسه. فقط حیف که ساموئل رو نداریم وگرنه گل زدن به اینتر محال میشد.

ضمنا مثل اینکه این تلویزیون ایران دست بردار نیست بازی به این حساسی که نتیجه‌اش کاملا نامعلومه رو ول کرده و قراره بازی رئال و رم رو نشون بده که رم خودش رو هم بکشه نمی‌تونه رئال رو حذف کنه یعنی نتیجه از همین الان معلومه. نمی‌دونم چرا اینقدر اینها به رئال رو بارسلون این فصل علاقه‌مند شدن :blink:

از شبکه start روی turksat بازی اینتر و لیورپول مستقیم پخش میشه. برای دهنکجی به اینها هم که باشه به طور مستقیم بازی رو خواهیم دید :happy:

Radiohead

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
184
ضمنا مثل اینکه این تلویزیون ایران دست بردار نیست بازی به این حساسی که نتیجه‌اش کاملا نامعلومه رو ول کرده و قراره بازی رئال و رم رو نشون بده که رم خودش رو هم بکشه نمی‌تونه رئال رو حذف کنه یعنی نتیجه از همین الان معلومه. نمی‌دونم چرا اینقدر اینها به رئال رو بارسلون این فصل علاقه‌مند شدن :blink:

از شبکه start روی turksat بازی اینتر و لیورپول مستقیم پخش میشه. برای دهنکجی به اینها هم که باشه به طور مستقیم بازی رو خواهیم دید :happy:

آره واقعا شورش رو در آوردن! به نظر من (که بعد از میلان طرفدار رئال هستم) بازی لیورپول-اینتر جذابیت بیشتری داشت تا رم-رئال. ولی خب سوگلی و نورچشمی صدا و سیما هستن این دو تیم اسپانیایی. چکار میشه کرد؟ ;)

هر سال هم با بازی های میلان چنین رفتاری میکردن و تا وقتی میلان تا نیمه نهایی/فینال بالا نمیرفت اصولا بازی ای از میلان پخش نمیکردن. ولی خب آرسنال-میلان حساس تر و جذاب تر از اونیه که بتونن برن سراغ اون یکی نورچشمی شون، بارسا...

البته من که از ماهواره میبینم ولی دلم به حال کساییکه شرایط دیدن فوتبال از ماهواره رو ندارن میسوزه.

zfarhad2003

Registered User
لایک‌ها
3
به زمان بازی اینتر - لیورپول کمتر از 12 ساعت مونده و به نظر می‌یاد که تیم اینتر هم مشکل خاصی نداره و به جز همون چند نفر مصدوم همه الان دارن توی انگلیس تمرین می‌کنن. واقعا که دیگه نمي‌تونم تحمل کنم شاید تا شب دووم نیارن و بازی رو نبینم :D

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
بازیتون با لیورپول چند چند شد ؟!!!!!!!!!

بالا