• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب هواداران اینتر

ciamac

Registered User
لایک‌ها
10
اینتر در تعطیلات کریسمس به دوبی میاد باری شرکت در تورنمنت چهار جانبه ی محمد بن رشید!!

template_20.jpg

template_21.jpg

با حضور تیمهای اینتر - آژاکس - اشتوتگارت - اینترناسیونال

اینجا

Radiohead

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
184
بعید نیست مورینیو رو بیارن! مطمئنم میلان رو در سری آ متحول میکنه!
اما نکنه بازم بگن قهرمان جهان شدیم پس تیممون مشکل نداره؟! :D میلان دروازه بان میخواد, دو سه تا هافبک جوون میخواد مهاجم هم که 100% !! راستی نمیدونم نظرت نسبت به خرید رونالدینیو چیه اما به نظر من دیگه هیچوقت به اون سطح اولش برنمیگرده و خریدش بزرگترین اشتباه خواهد بود!!mark my words!! آخرین باری که یه بازیکن برزیلی افت کرده (حالا به هر دلیلی از جمله افت روحی یا مصدومیت و ...) و دوباره به شرایط آمادگی برگشته فکر کنم "ببتو " بوده!!:D

امیدورام مورینیو بیاد! کارلتو اصلا تو سری آ آمار خوبی نداره: 7 فصل - 1 قهرمانی! دیگه وقتشه میلان فکری به حال سری آ بکنه و گرنه اینتر میرسه بهمون! اگه اینتر این فصل قهرمان شه (که احتمال اش بالای 95% ئه) اختلاف اسکودتو هامون میشه فقط یکی!

در مورد رونالدینیو، من فکر میکنم میتونه برگرده به اوج. نمیدونم چرا... همه میگن دیگه تموم شده ست. من میگم نه! قهرمان ها همیشه زمین میخورن و همیشه هم از جاشون بلند میشن و دوباره میرن به اوج!دلیلی نمیبینم رونالدینیو نتونه. منتها اون هم مثل آدریانو احتیاج داره بره یه تیم دیگه. ولی نه تیمی در لیگ انگلیس. اسپانیا و ایتالیا فقط.

اینتر آدریانو رو فرستاد برزیل که توی یه کلینیک حرفه ای دوره ی به اصطلاح rehab شو شروع کنه که نتیجه اش بدهم نبود 4 کیلو کم کرد خیلی هم از لحاظ ظاهری به اون امپراتور دو سال پیش نزدیک شده بود اما چند روز از بستن قرارداد با سائو پائولو نگذشته بود که دو باره الکل و پارتی های شبانه شروع شد! اینجا رو ببین! اینبار میلان هم بی نصیب نمونده!! رونالدو رو واسه چی فرستادن برزیل؟! :D

زپلشک!! :D

من همیشه این حرف رو گفتم، یکبار دیگه میگم. آدریانو تا وقتی باشگاه عوض نکنه نمیتونه بشه بازیکن سابق. حس میکنم تیم تون داره بیخودی تلاش میکنه و آخرش مجبور میشید بفروشیدش. هر چند اینجور که بوش میاد اگه باشگاه هم عوض کنه فرق چندانی نمیکنه!

اینتر در تعطیلات کریسمس به دوبی میاد باری شرکت در تورنمنت چهار جانبه ی محمد بن رشید!!

با حضور تیمهای اینتر - آژاکس - اشتوتگارت - اینترناسیونال

میلان هم میخواست بره دوبی که!! ببینید دوبی چه پیشرفت ها که نکرده! دو تا از بزرگترین تیم های اروپا میرن اونجا تمرینات و ... .

zfarhad2003

Registered User
لایک‌ها
3
روزنامه گازتا دلا سپورت بر اساس بازیهای سال 2007 در سری A و B بهترین تیم رو معرفی کرده که شش نفر از اینتر توی این تیم هستن و بهترین مربی هم مانچینی انتخاب شده:

تیم منتخب:
دروازه بان: فری
مدافعین: مایکون - ماکسس - کوردوبا - زانتی
هافبکها: فیگو - کامبیاسو - دونی - ندود
مهاجمین: ابراهیموویچ - توتی
مربی: روبرتو مانچینی

Radiohead

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
184
روزنامه گازتا دلا سپورت بر اساس بازیهای سال 2007 در سری A و B بهترین تیم رو معرفی کرده که شش نفر از اینتر توی این تیم هستن و بهترین مربی هم مانچینی انتخاب شده:

تیم منتخب:
دروازه بان: فری

از سری ب هم بوده ولی فری جلوتر از بوفون انتخاب شده. جالبه...

zfarhad2003

Registered User
لایک‌ها
3

خوب از یوونتوس ندود رو انتخاب کردن ولی حالا دلیل اینکه فری چطور جلوتر از بوفون بودن واقعا نمی‌دونم !

ciamac

Registered User
لایک‌ها
10
سلام
ظاهرا بعد از اون همه شایعه اینتر قراره نونو منیش رو از اتلتیکو مادرید بصورت قرضی بیاره!
البته خیلی از خبرگزاریها و همچنین سایت های معتبر این قرارداد رو انجام شده میدونن! کافیه Maniche رو گوگل کنین...
مطمئنم خرید خوبی خواهد بود..دیگه از خریدهای کلان و احساسی خبری نیست و بیشتر شاهد خرید های حساب شده هستیم...

خوب از یوونتوس ندود رو انتخاب کردن ولی حالا دلیل اینکه فری چطور جلوتر از بوفون بودن واقعا نمی‌دونم !

من کلا خیلی از فری خوشم میاد با توجه به اینکه فرانسویه خیلی از کانالهای ورزشی معتبر اروپا هم فرانسوی هستن فرصتش زیاد پیش میاد که بازیهاشو ببینم, باید بگم که بقول معروف خیلی underrated ئه! و حقش بیشتر از اینهاست اما از حق نگذریم بوفون هم کلاس خودش رو داره..قططعا بین ایندو انتخاب سختی داشتن...

Radiohead

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
184
سلام
ظاهرا بعد از اون همه شایعه اینتر قراره نونو منیش رو از اتلتیکو مادرید بصورت قرضی بیاره!
البته خیلی از خبرگزاریها و همچنین سایت های معتبر این قرارداد رو انجام شده میدونن! کافیه Maniche رو گوگل کنین...
مطمئنم خرید خوبی خواهد بود..دیگه از خریدهای کلان و احساسی خبری نیست و بیشتر شاهد خرید های حساب شده هستیم...

مانیش رو نوشتن "قرضی" میاد اینتر که...؟

من کلا خیلی از فری خوشم میاد با توجه به اینکه فرانسویه خیلی از کانالهای ورزشی معتبر اروپا هم فرانسوی هستن فرصتش زیاد پیش میاد که بازیهاشو ببینم, باید بگم که بقول معروف خیلی underrated ئه! و حقش بیشتر از اینهاست اما از حق نگذریم بوفون هم کلاس خودش رو داره..قططعا بین ایندو انتخاب سختی داشتن...
مطبوعات خیلی شایعه راه انداختن که میلان Frey رو میخواد... اگه اینجوری که تو میگی باشه، چرا که نه؟ باور کن دیگه از دست دیدا ذله شدیم! حساب بازی هایی که ما رو با اشتباهاتش بازونده از دستم در رفته!

ciamac

Registered User
لایک‌ها
10
مانیش رو نوشتن "قرضی" میاد اینتر که...؟
آره قرضیه..با یه Option to Buy ئه عجیب! که در صورت قهرمانی اینتر در سری آ مانیش رو به قیمت 6 میلیون بخرن!
البته تا inter.it تایید نکنه هیچی معلوم نیست! آخه ظاهرا فیگو, استانکوویچ و ویرا زودتر از انتظار آماده میشن..

مطبوعات خیلی شایعه راه انداختن که میلان Frey رو میخواد... اگه اینجوری که تو میگی باشه، چرا که نه؟ باور کن دیگه از دست دیدا ذله شدیم! حساب بازی هایی که ما رو با اشتباهاتش بازونده از دستم در رفته!
اگه همچین اتفاقی بیفته واقعا باید خوشحال باشید چون دروازه بان فوق العاده ایه! اما خیلی دور از انتظاره که ویولا, فری رو راحت از دست بده مگر با یه پیشنهاد درست حسابی!

zfarhad2003

Registered User
لایک‌ها
3

واقعا این میلان الان به یه دروازه‌بان خوب نیاز داره، دیگه این دیدا دروازه بان بشو نیست

آره قرضیه..با یه Option to Buy ئه عجیب! که در صورت قهرمانی اینتر در سری آ مانیش رو به قیمت 6 میلیون بخرن!
البته تا inter.it تایید نکنه هیچی معلوم نیست! آخه ظاهرا فیگو, استانکوویچ و ویرا زودتر از انتظار آماده میشن..

اونجوری که توی سایت اینتر نوشته استانکوویچ تقریبا از سه روز پیش تمرین با بقیه بازیکنها رو شروع کرده حتی توی تمرین شوت پریروز هم عکسهایی ازش گذاشته بود.

ویرا هم ظاهرا تمرین با توپ رو شروع کرده که خیلی خوبه و گفته که تصمیم داره این مدتی رو که نبوده جبران کنه و بشه همون ویرای قبلی

ولی هنوز خبری از فیگو نیست.
ضمنا سوازو هم توی دبی مصدوم شد و الان فکر کنم یکی دو ماه حداقلش نتونه بازی کنه. :(

zfarhad2003

Registered User
لایک‌ها
3
مانچینی نفرات خودش رو برای بازی امشب با سینا اعلام کرد:

دروازه بانها: جولیو سزار - اورلاندینی - آلفونسو

مدافعین: کوردوبا - خاویر زانتی - ماکسول - مایکون - بوردیسو - ماتراتزی - ریواس - کریستین چیوو

هافبکها: دژان استانکوویچ - جمینز - کامبیاسو - سولاری - پله - سزار

مهاجمین: زالاتان ابراهیموویچ - کروز - کرسپو - ماریو بلوتلی

خوب بالاخره استانکوویچ به بازی رسیده و امیدوارم که فردا بتونه خوب بازی کنه.
این ماریو خط حمله هم بازیکن خیلی جوون و خوبیه امیدوارم در نبود سوازو فردا حداقل بتونه چند دقیقه بازی کنه.

ciamac

Registered User
لایک‌ها
10
اونجوری که توی سایت اینتر نوشته استانکوویچ تقریبا از سه روز پیش تمرین با بقیه بازیکنها رو شروع کرده حتی توی تمرین شوت پریروز هم عکسهایی ازش گذاشته بود.

ویرا هم ظاهرا تمرین با توپ رو شروع کرده که خیلی خوبه و گفته که تصمیم داره این مدتی رو که نبوده جبران کنه و بشه همون ویرای قبلی

ولی هنوز خبری از فیگو نیست.

آره خب منم منظورم آمادگی برای مسابقه بود! امیدوارم استانکوویچ خیلی زود به شرایط عای خودش برگرده..
نباید بازی فردا خیلی سخت باشه فقط امیدوارم امتیاز از دست ندیم! راستی یه خبر جالب اینکه بازی کاتانیا- یوونتوس مساوی تموم شداگه رم هم امتیاز از دست بده میریم برای فاصله ده امتیازی....
در ضمن امروز مصاحبه ی مانچو رو توی سایت اینتر گذاشته بودن یه جوری حرف میزدن انگار معامله Maniche تموم شده است!! اینجا

این ماریو خط حمله هم بازیکن خیلی جوون و خوبیه امیدوارم در نبود سوازو فردا حداقل بتونه چند دقیقه بازی کنه.
ماریو , پله, بولتزونی ,آلفونسو و خیمنز آینده های اینتر هستن به نظرم.. راستی لقب بالوتلی رو گذاشتن سوپر ماریو
21.gif

ciamac

Registered User
لایک‌ها
10
سلام
تبریک میگم
دیگه داریم به قهرمانی نزدیک میشم!!
اینتر 3-2 سیه نا
گلها رو زلاتان (دو گل) و کامبیاسو زدن,متاسفانه هیچکدم از کانالها ندادن بازی رو...

zfarhad2003

Registered User
لایک‌ها
3
به نظر بازی سختی نمی‌اومد ولی مثل اینکه نتیجه یکم عجیبتر از اونی بود که پیش بینی میشد.
اینتریها چهارتا گل زدن سه تا به حریف یکی به خودی. که این گل به خودی رو هم زحمتش رو مثل همیشه کوردوبا کشید :D
منم تبریک می‌گم.

ciamac

Registered User
لایک‌ها
10
که این گل به خودی رو هم زحمتش رو مثل همیشه کوردوبا کشید

جدی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ گفتم امروز یکم نتیجه عجیب بود زیادی گل خوردیم! نگو کوردوبا زحمت کشیده گل زده به خودمون!
چیوو-ماتراتزی رو بذاره دفاع آخر بهتره به نظرم.. اینهمه ما گل نخوردیم یهو تو یه بازی دوتا!
راستی فکر کنم این هفتمین بردپشت سر هم اینتر بود! شاید رکورد فصل قبل رو بزنیم//

zfarhad2003

Registered User
لایک‌ها
3
f@rzad جان فکر کنم این پستتون برای تاپیک تیم همشهری میلان باشه نه ما. چون برلوسکنی از دور یا نزدیک نسبتی با اینتر نداره :D

zfarhad2003

Registered User
لایک‌ها
3
خلاصه بازی اینتر - سینا:
http://www.youtube.com/watch?v=PXnf4GvSi4Y

چه گلی زد این ابراهیموویچ. واقعا که شوتهاش دیگه مهارشدنی نیست. تعطیلات سال جدید هم مثل اینکه بهش خوش گذشته خوش تیپ‌تر شده

کوردوبا بیچاره هم روی گل به خودی زیاد مقصر نبود. پرید که توپ رو در بیاده ولی کنترل خودش رو از دست داد با توپ رفت توی دروازه.

f@rzad

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
18,797
f@rzad جان فکر کنم این پستتون برای تاپیک تیم همشهری میلان باشه نه ما. چون برلوسکنی از دور یا نزدیک نسبتی با اینتر نداره :D

فرهاد جون شرمنده :blush::blush:
حق با شماست آدرس واسه 2 کوچه اونور تر بوده !
آخه صبحها تا من کامل بیدار بشم 2،3 ساعتی طول میکشه ! :D
بازم شرمنده دوستان ...

ciamac

Registered User
لایک‌ها
10
سلام
فرهاد جون کجایی؟! اینجا کارت دارن!
lookheref.gif

راستی اواتور نو مبارک! البته به باندراس عادت کرده بودیم

zfarhad2003

Registered User
لایک‌ها
3
سلام
فرهاد جون کجایی؟! اینجا کارت دارن!
lookheref.gif

راستی اواتور نو مبارک! البته به باندراس عادت کرده بودیم

والا سیامک جان اونجایی که داری می‌گی کارم دارن ظاهرا یکی از خطاهای activex اینترنت اکسپلورر هستش :blink:

اواتور هم فعلا چون تحت تاثیر فیلمی هستم که تازگیها دیدم و خیلی بهم چسبیده عوض شده. خواستم اواتور با اون فیلم همخوانی داشته باشه که مزه فیلم از یادم نره :D

ciamac

Registered User
لایک‌ها
10
عجیبه چرا لینکه اینطوری شد؟!
24.gif
درستش کردم...
-چه بهتر! من خیلی خوشم میاد از costner!

بالا