• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب هواداران اینتر

zfarhad2003

Registered User
لایک‌ها
3
عجب وضعیه. همه چیز به بازی آخر مقابل پارما کشید. این خیلی دلهره‌آوره چون اینتر خاطره‌های خوشی از روزهای آخر نداره و خودشم حالا که پارما داره به سری B سقوط میکنه بازی خیلی می‌تونه هیجان انگیز باشه. آخ که چی میشد اگه این ماتراتزی بگم چی چی شده اون پنالتی لعنتی رو گل می‌کرد. نمی‌دونم تا کی باید به این بازیکن اعتماد کرد کلا این فصل این ماتراتزی هرکاری از دستش می‌اومده برای اینتر کرده !!!!!!!!!!

الان فکر کنم دیگه همه هواداران اینتر ارزش ساموئل رو واقعا بدونن که این بازیکن چقدر برای اینتر با ارزش هست و کلا مصدومیت این فصل ساموئل کل دفاع اینتر رو نابود کرد. اگه ساموئل توی اون دربی مقابل میلان مصدوم نمی‌شد هیچوقت کار اینتر به اینجا نمی‌کشید :-(

Radiohead

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
184
عجب وضعیه. همه چیز به بازی آخر مقابل پارما کشید. این خیلی دلهره‌آوره چون اینتر خاطره‌های خوشی از روزهای آخر نداره و خودشم حالا که پارما داره به سری B سقوط میکنه بازی خیلی می‌تونه هیجان انگیز باشه. آخ که چی میشد اگه این ماتراتزی بگم چی چی شده اون پنالتی لعنتی رو گل می‌کرد. نمی‌دونم تا کی باید به این بازیکن اعتماد کرد کلا این فصل این ماتراتزی هرکاری از دستش می‌اومده برای اینتر کرده !!!!!!!!!!

تا یک ماه پیش هیچکس فکرش رو هم نمیکرد کار اینتر به رو آخر کشیده بشه. با اینکه تیم رقیب هستید ولی واقعا دوست ندارم روز آخر (دوباره) اسکودتو رو از دست بدید. واقعا فاجعه انگیزناک میشه! البته همین تساوی ای که به سیه نا دادید هم دست کمی از فاجعه نداشت. خصوصا اینکه این همه تدارکات برای جشن و ... دیده بودید.

onehundredandsixtyeight1.jpg

zfarhad2003

Registered User
لایک‌ها
3
تا یک ماه پیش هیچکس فکرش رو هم نمیکرد کار اینتر به رو آخر کشیده بشه. با اینکه تیم رقیب هستید ولی واقعا دوست ندارم روز آخر (دوباره) اسکودتو رو از دست بدید. واقعا فاجعه انگیزناک میشه! البته همین تساوی ای که به سیه نا دادید هم دست کمی از فاجعه نداشت. خصوصا اینکه این همه تدارکات برای جشن و ... دیده بودید.

onehundredandsixtyeight1.jpg

همه چیز فردا مشخص میشه و من خیلی امیدوارم که اینتر تیم ته جدولی پارما حداقل مقتدارنه ببره.

بازیکنای مانچینی هم برای بازی فردا مشخص شده و ایبراهیموویچ هم بعد از چندین هفته توی لیست هستش فکر کنم فردا به عنوان بازیکن ثابت بازی کنه و امیدوارم روز پرگلی براش باشه.

zfarhad2003

Registered User
لایک‌ها
3
بی‌صبرانه منتظر بازی امروز اینتر - پارما هستم که بالاخره 16 اسکودتو رو اینتر بتونه تصاحب کنه. امیدوارم امروز روز خوبی برای اینتر و ما باشه که آخر شب با جشن قهرمانی تموم بشه. اینتر اگه نتونه این جام رو که اینجوری کف دستش هست به دست بیاره واقعا دیگه باید برای مانچینی متاسف بود چونکه هیچ بهونه‌ای دیگه قابل قبول از طرف ما نیستش فقط اسکودتو رو می‌خوایم و هر چیز دیگه‌ای بهونه هست.

بازیکنایی که مانچینی برای بازی امروز صدا کرده:

دروازه بانها: تولدو - جولیو سزار - اورلاندینی

مدافعین: زانتی - ماتراتزی - ماکسول - مایکون - ریواس - بوردیسو

هافبکها: استانکوویچ - جمینز - ویرا - سولاری - مانیش - پله - سزار

مهاجمین: ابراهیموویچ - کروز - کرسپو - سوازو - بلوتللی

سه تا از این بازیکنها امروز می‌تونه برای اینتر سرونوشت ساز باشن کل تیم می‌تونه وابسته به خوب یا بد بودن این سه باشه. اگه ماتراتزی بد بازی نکنه، اگه ویرا مثل چند بازی اخیر فوق‌العاده باشه و اگه ابراهیموویچ بعد از این دوره مصدومیت بتونه فوق‌العاده بازی کنه.

H-C

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
414
قهرمانی سری آ رو به هوادارهای اینتر تبریک عرض میکنم :happy: .

شما این زلاتان رو نداشتید چی میشد. البته در جام حذفی رم اینتر رو میبره ها .;) .​

zfarhad2003

Registered User
لایک‌ها
3
16 قهرمانی ایتالیا

فقط اینتر و تمامی فوتبال یعنی اینتر

zfarhad2003

Registered User
لایک‌ها
3
قهرمانی سری آ رو به هوادارهای اینتر تبریک عرض میکنم :happy: .

شما این زلاتان رو نداشتید چی میشد. البته در جام حذفی رم اینتر رو میبره ها .;) .​

خیلی خیلی ممنون ولی فکر نمی‌کنم رم به همین راحتی بتونه فینال جام حذفی رو ببره و اینتر یه جشن دیگه باید این فصل بگیره. ;)

zfarhad2003

Registered User
لایک‌ها
3
1909–10
1919–20
1929–30
1937–38
1939–40
1952–53
1953–54
1962–63
1964–65
1965–66
1970–71
1979–80
1988–89
2005–06
2006–07

و ............

2007 - 08

Hadi_Reloaded

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
تبریک به خاطر قهرمانی تیم اینتر .

اینتر روز شنبه هفته آینده تو جام حذفی هم رم رو میبره و قهرمان میشه .

amingalavi

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0

zfarhad2003

Registered User
لایک‌ها
3
زهي خيال باطل
رم روي همتون رو كم كرد.:lol::lol::lol:

خوبه حالا توی جام حذفی فقط رم قهرمان شده وگرنه نمیشد جلوی حرفهای اینها رو گرفت. فکر می‌کنم ارزش اسکودتو خیلی خیلی بیشتر از جام حذفی باشه. درسته رم تیم خوبی هست ولی نه اونقدر خوب که بتونه جلوی اینتر رو بگیره. این اینتری که دیروز هم بازی کرد با اون همه مصدوم و غایب تقریبا نصف قدرت واقعی اینتر بود.

giba-iran30

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
209
ولی اینتر عجب گلی زد دیشب

zfarhad2003

Registered User
لایک‌ها
3
2afn245.jpg

اسکودتو 2008 در دستان کاپیتان زانتی

2uzow79.jpg

و شاید میشه گفت بهترین بازیکن این فصل اینتر

amingalavi

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
خوبه حالا توی جام حذفی فقط رم قهرمان شده وگرنه نمیشد جلوی حرفهای اینها رو گرفت. فکر می‌کنم ارزش اسکودتو خیلی خیلی بیشتر از جام حذفی باشه. درسته رم تیم خوبی هست ولی نه اونقدر خوب که بتونه جلوی اینتر رو بگیره. این اینتری که دیروز هم بازی کرد با اون همه مصدوم و غایب تقریبا نصف قدرت واقعی اینتر بود.

رم با بودجه اي كه نسبت به تيمهاي ديگه مثل اينتر، ميلان و يوونتوس داره دوم شدن در سري آ و قهرماني در جام حذفي يك ايده‌آل براي اين تيم هست.
به عنوان مثال رم در فصل نقل و انتقالات براي تأمين هزينه‌ي خريد بازيكنان جديد مجبور به فروش چيوو بود و روي پول فروش او حساب ويژه‌اي باز كرده بود در حالي كه اينتر خيلي راحت چيوو رو با بخش كوچكي از سرمايه‌ي خود خريد.
اگه ما هم رئيس باشگاهمون يك غول نفتي مثل موراتي بود خيلي راحت پول خرج مي‌كرد اون وقت به همتون نشون مي‌داديم و نه تنها جلوي اينتر رو مي‌گرفتيم بلكه كاملاً لهش مي‌كرديم.:D:D:D

zfarhad2003

Registered User
لایک‌ها
3
رم با بودجه اي كه نسبت به تيمهاي ديگه مثل اينتر، ميلان و يوونتوس داره دوم شدن در سري آ و قهرماني در جام حذفي يك ايده‌آل براي اين تيم هست.
به عنوان مثال رم در فصل نقل و انتقالات براي تأمين هزينه‌ي خريد بازيكنان جديد مجبور به فروش چيوو بود و روي پول فروش او حساب ويژه‌اي باز كرده بود در حالي كه اينتر خيلي راحت چيوو رو با بخش كوچكي از سرمايه‌ي خود خريد.
اگه ما هم رئيس باشگاهمون يك غول نفتي مثل موراتي بود خيلي راحت پول خرج مي‌كرد اون وقت به همتون نشون مي‌داديم و نه تنها جلوي اينتر رو مي‌گرفتيم بلكه كاملاً لهش مي‌كرديم.:D:D:D

خوب حالا که بودجه ندارید هروقت داشتید بیاید و جلوی اینتر رو بگیرید :D

ولی به هرحال من منکر این قضیه نیستم که رم تیم خوبی هست و مربی بزرگی داره.

zfarhad2003

Registered User
لایک‌ها
3
خبر جدید اینکه:

ساموئل تا 2012 با اینتر تمدید کرد. خبر خیلی خوبی بود به خصوص حالا که دیگه امیدمون از ماتراتزی بریده شده بودن ساموئل در قلب دفاع خیلی می‌تونه برای اینتر مفید باشه.

اورلاندینی دروازه بان سوم اینتر هم تا 2009 تمدید کرد.

amingalavi

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
خوب حالا که بودجه ندارید هروقت داشتید بیاید و جلوی اینتر رو بگیرید :D

ولی به هرحال من منکر این قضیه نیستم که رم تیم خوبی هست و مربی بزرگی داره.

ما از قهرمان شدن در جام حذفي و گرفتن سهميه ليگ قهرمانان فصل آينده راضي هستيم.

Hamid2day

مدیر ارشد بازنشسته
لایک‌ها
20,173
بالا