• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب هواداران اینتر

Radiohead

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
184
درسته که مورینیو شده ؟
از من میشنوی مورینیو ست. منبع موثق بهم گفته! (حالا چه خوبه مورینیو نشه
4bhn7et.gif
)

f@rzad

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
18,797
از من میشنوی مورینیو ست. منبع موثق بهم گفته! (حالا چه خوبه مورینیو نشه
4bhn7et.gif
)

اخه دیروز تو اخبار خوندم آبراموویچ با مورینیو آشتی کرده و قبول کرده که عجولانه مورینیو رو کنار گذاشته
واسه سال بعد هم خواهش کرده خوزه دوباره بیاد چلسی ، یک ماشین دو میلیون دلاری ( فکر کنم لامبورگینی بود) هم بعنوان هدیه ! :blink: واسش فرستاده ...... ؟!!

zfarhad2003

Registered User
لایک‌ها
3
البته هنوز هیچ چیز به طور کامل معلوم نیست ولی اونطور که توی خبرها اومده موراتی با مورینیو توی پاریس یه جلسه داشته که در مورد مربیگیری اینتر رسما باهاش صحبت کنه و چندتا عکس هم ازشون توی پاریس گرفتن. بعد مثل اینکه قرار شده هفته بعد مورینیو یه سر بیاد میلان تا از نزدیک باشگاه رو ببینه و فکر کنم دیگه اون موقع است که نتیجه معلوم میشه.

احتمال این هم که مورینیو به چلسی برگرده به نظر من زیر یک درصد هست. حتی صحبتهایی هست که می‌گن چلسی داره با مانچینی به توافق میرسه.

Hamid2day

مدیر ارشد بازنشسته
لایک‌ها
20,173
مورينيو خواستار فروش ابراهيموويچ شد

131577_5e9bf6fe.jpg

خوزه مورينيو> سرمربي آتي باشگاه اينترميلان ايتاليا از -ماسيمو موراتي> رييس باشگاه خواسته است كه -زلاتان ابراهيموويچ> را در فهرست فروش قرار دهد چون در برنامه‌هاي او جايي ندارد.

سرمربي سابق چلسي ظرف روزهاي آينده به عنوان جانشين -روبرتو مانچيني> معرفي خواهد شد ولي از هم اكنون خود را براي بازار نقل و انتقالات تابستاني آماده كرده است.

به گزارش ايرنا به نقل از روزنامه توتو اسپورت، در روزهاي گذشته بحث‌هاي بسياري در مورد وضعيت ابراهيموويچ مطرح شده كه شايد به بارسلونا منتقل شود و البته حرف و حديث‌ها از مصاحبه -مينو رايولا> مديربرنامه‌هاي وي آغاز شد كه اعلام كرده مبادله زلاتان با -ساموئل اتوئو> در دستور كار است.

توتواسپورت امروز مدعي شد مورينيو به موراتي اعلام كرده كه ابراهيموويچ در برنامه‌هاي او جايي ندارد و مايل است بلافاصله فروخته شود.

مرد -منحصر به فرد> طبق تعبيري كه مورينيو از خود دارد، مثل برخي ديگر از منتقدان باور كرده كه ابراهيموويچ در مسابقات بزرگ و حساس افت مي‌كند بويژه در جام قهرمانان باشگاههاي اروپا كه هدف از استخدام مورينيو هم افزودن اين جام به ويترين اينتر است.

وي بايد از سايه اين شائبه نيز خارج شود كه اينترميلان فقط به خاطر رسوايي -كالچيوپولي> در رقابتهاي سري آ صدرنشين است و به همين دليل هر نوع رابطه با اين موضوع را بايد قطع كند.

منبه : ایرنا

Radiohead

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
184
موراتی و مورینیو...

فایل های ضمیمه

• primapaginalargeow7.jpg
    primapaginalargeow7.jpg
    194.9 KB · نمایش ها: 9

zfarhad2003

Registered User
لایک‌ها
3
درسته که مورینیو می‌تونه سبک بازی اینتر رو متحول کنه ولی اینکه با فروش ابراهیموویچ چیزی حل میشه یا نه فکر نکنم. فروش ابراهیموویچ اگه واقعا درست باشه پاک کردن صورت مسئله هست و دردی رو در بازیهای بزرگ برای اینتر دوا نمی‌کنه. در وضعیتی که الان بهترین بازیکن اینتر که وقتی پا به توپ میشه آدم احساس امنیت می‌کنه همین ابراهیموویچ هست و اگه اینتر بخواد بفروشتش باید یک مهاجم خوب و یک بازیساز خوب پیدا کنه. اصلا عاقلانه به نظر نمی رسه.

f@rzad

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
18,797
سلام

یه مسابقه پیش بینی جام ملتهای اروپا راه انداختیم دوستان بیاین اینجا

خوشحال میشیم :)

با سلام خدمت دوستان عزيز
از 18 خردادماه مسابقات جام ملتهاي اروپا در كشورهاي اتريش و سوييس به صورت مشترك آغاز مي شود.
به همين دليل و با درخواست فرزاد عزيز من اين تاپيك رو استارت مي كنم كه شامل دو بخش هست:
1- پيش بيني مسابقات
2- شركت در مسابقه سايت UEFA.COM
در پستهاي بعدي توضيحاتي در خصوص اين دو مسابقه و قوانين آن خواهم داد.

نحوه امتياز دهي:
براي هر نتيجه كاملا صحيح : 4 امتياز
براي هر نتيجه با تفاضل گل صحيح : 2 امتياز
براي هر نتيجه صحيح از لحاظ برد و باخت : 1 امتياز

پ.ن: براي مسابقات دور حذفي بعدا قوانين تعريف خواهد شد .

مثال: فرض مي كنيم بازي اول يعني سوييس - جمهوري چك با نتيجه 1-2 به نفع چك تمام بشود . در اين صورت :
پيش بيني دقيق نتيجه 1-2به نفع چك : 4 امتياز
پيش بيني نتيجه با تفاضل درست مثلا 0-1 به نفع چك : 2 امتياز
پيش بيني درست فقط از لحاظ بردچك مثلا 0-2 به نفع چك : 1 امتياز

قوانين شركت در مسابقه پيش بيني
1- كليه پيش بيني هاي يك روز ( تمامي گروهها) بايد در يك پست انجام شود.
2- اگر كسي بازي يك روز يك گروه را از دست داد مي تواند ساير بازيهاي آن روز گروههاي ديگر را پيش بيني كند.
3- هرگونه اديت و ويرايش پس از انجام مسابقات باعث خواهد شد امتياز براي شخص پيش بيني كننده صفر محسوب شود.

برنامه روز اول مسابقات

شنبه 18 خرداد
گروه A : سوييس - جمهورى چك
پرتغال - تركيه

يكشنبه 19 خرداد
گروه B : اتريش - كرواسى
آلمان - لهستان

دوشنبه 20 خرداد
گروه C : رومانى - فرانسه
هلند - ايتاليا

سه شنبه 21 خرداد
گروه D :اسپانيا - روسيه
يونان - سوئد

كليه بازيهاي اول راس ساعت 20:30 و بازيهاي دوم 23:15 برگزار مي شود.

ورژن پيش بيني :

سوييس - جمهورى چك
پرتغال - تركيه
اتريش - كرواسى
آلمان - لهستان
رومانى - فرانسه
هلند - ايتاليا
اسپانيا - روسيه
يونان - سوئد

Scotopia

کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
12
154bl6w.jpg

خوزه مورینیو امروز رسما سرمربی اینتر شد.

" مورينيو" سرمربي تيم فوتبال اينترميلان شد

تهران-خبرگزاری جمهوری اسلامی (ایرنا): "خوزه مورينيو" پرتغالي عصر دوشنبه به طور رسمي به عنوان سرمربي جديد تيم فوتبال اينترميلان ايتاليا معرفي شد.
به گزارش ايرنا به نقل از خبرگزاري فرانسه ، مورينيو 45 ساله که سابقه مربيگري تيم هاي چلسي انگليس و پورتو پرتغال را دارد، جانشين "روبرتو مانچيني " شد.
مورينيو فصل گذشته ليگ برتر فوتبال انگليس به طور توافقي از تيم چلسي جدا شد.
اين مربي دو بار تيم چلسي را به مقام قهرماني ليگ برتر و يک بار به مقام قهرماني جام حذفي باشگاه هاي انگليس رساند.

لینک خبر
تبریک به تمامی هواداران اینتر.
ویوا اینتر

Last edited:

zfarhad2003

Registered User
لایک‌ها
3
خوب بالاخره قطعی شد. مورینیو با اینتر یک قرارداد سه سال امضا کرده و فکر کنم از تاریخ امروز تحولات زیادی هم در سبک بازی اینتر و هم در بازیکنان اتفاق خواهد افتاد. امیدوارم همه این تغییرات به نفع اینتر باشه. من که به این تغییر و تحول خیلی امیدوارم.

zfarhad2003

Registered User
لایک‌ها
3
اون طور که از خبرها برمی‌یاد اینتر با اومدن مورینیو در فکر خرید دروگبا، لمپارد و کاروالهو از چلسی و دکو و اتوئو از بارسلونا هستش. فکر کنم از این لیست بیشتر از همه دروگبا و دکو به اینتر نزدیک باشن چون قبل از اومدن مورینیو صحبت از دکو بود و دروگبا هم که با مورینیو رابطه خیلی خوبی داره و احتمالش زیاد هست که به اینتر بیاد.

خودم از شخصیت و بازی دروگبا خیلی خوشم می‌یاد و یکی از بازیکنای محبوب من هستش و دروگبا رو 100٪ به اتوئو ترجیح میدم. دروگبا بازیکنی هست که اگه آماده باشه تا دقیقه آخر برای تیم بازی می‌کنه نه برای خودش.

البته من که نیازی به کاروالهو توی اینتر نمی‌بینم با وجود اینکه ساموئل هم قراردادش رو تمدید کرده و فکر نکنم خبری از رفتن ماتراتزی هم باشه ولی از طرفی کاروالهو هم از بازیکنای مورد علاقه مورینیو هست!!!

Scotopia

کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
12
خوب بالاخره قطعی شد. مورینیو با اینتر یک قرارداد سه سال امضا کرده و فکر کنم از تاریخ امروز تحولات زیادی هم در سبک بازی اینتر و هم در بازیکنان اتفاق خواهد افتاد. امیدوارم همه این تغییرات به نفع اینتر باشه. من که به این تغییر و تحول خیلی امیدوارم.

از رفتن مانچو خیلی ناراحت شدم ولی خوب مورینیو هم مربی فوق العاده ای هست و حضورش باعث پیشرفت بیشتر اینتر میشه.

منم امیدوارم این تغییرات به نفع تیم باشه .

اون طور که از خبرها برمی‌یاد اینتر با اومدن مورینیو در فکر خرید دروگبا، لمپارد و کاروالهو از چلسی و دکو و اتوئو از بارسلونا هستش. فکر کنم از این لیست بیشتر از همه دروگبا و دکو به اینتر نزدیک باشن چون قبل از اومدن مورینیو صحبت از دکو بود و دروگبا هم که با مورینیو رابطه خیلی خوبی داره و احتمالش زیاد هست که به اینتر بیاد.

خودم از شخصیت و بازی دروگبا خیلی خوشم می‌یاد و یکی از بازیکنای محبوب من هستش و دروگبا رو 100٪ به اتوئو ترجیح میدم. دروگبا بازیکنی هست که اگه آماده باشه تا دقیقه آخر برای تیم بازی می‌کنه نه برای خودش.

البته من که نیازی به کاروالهو توی اینتر نمی‌بینم با وجود اینکه ساموئل هم قراردادش رو تمدید کرده و فکر نکنم خبری از رفتن ماتراتزی هم باشه ولی از طرفی کاروالهو هم از بازیکنای مورد علاقه مورینیو هست!!!

در مورد دروگبا باشما موافقم. یک فوتبالیست بسیار خوب و در خدمت تیم هست والبته با قدرت گلزنی بالا.
ولی از دکو زیاد خوشم نمیاد و لمپارد رو به دکو ترجیح میدم.

Radiohead

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
184
آقا تبریک. من که زیاد خوشحال نیستم از این اتفاق! امیدوارم نتیجه عکس بده :p

Scotopia

کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
12
آقا تبریک. من که زیاد خوشحال نیستم از این اتفاق! امیدوارم نتیجه عکس بده

من هم امیدوارم تیم میلان بدترین نتایجش رو تو این فصل بگیره (نتایج بد در کل تاریخ فوتبال این باشگاه):D
ویوا اینتر

f@rzad

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
18,797
خوب ! به سلامتی من هم بعد از یکسال آوارگی تیم دار شدم ! :happy:

به امید موفقیت اینتر و خوزه :)

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
خوزه نه

ژوزه

f@rzad

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
18,797

درسته مهرداد جان ، حق با شماست خودمم معمولا میگم ژوزه مثل اینجا :

ژوزه مورینیو روز شنبه در یک برنامه تلوزیونی به نام : setanta sport که یکی از برنامه های پر بیننده تلوزیون انگلیس محسوب میشه به مناسبت شب کریسمس شرکت کردو به سوالات مجری و هواداران برنامه که بصورت تلفنی بود جواب داد
البته این برنامه بیشتر جنبه تفریحی داشت و مورینیو کمتر به سوالاتی که راجب فوتبال و آینده کاریش میشد جواب داد
اما نکته جالب این برنامه نظرسنجی sms اون بود که طی اون از بینندگان درباره مخالفت یا موافقت با حضور کاپلو در تیم ملی انگلیس و انتخاب مورینیو برای این شغل نظر سنجی شد
جالب اینکه تنها 7% از بینندگان این برنامه پر طرفدار با کاپلو موافق بودند ؟!
40% مخالف کاپلو
53% خواهان مورینیو
همچنین در این برنامه فرانک لمپارد-کلود ماکله له و دیدیه دروگبا به صورت زنده روی خط اومدند و با مربی سابق گفتگو کردند
نقل از ایران ورزشی

ولی فکر میکنم تو ایران خوزه بیشتر عنوان میشه

اصلا از این به بعد میگم مورینیو یه خالی ! :happy:

sasan s

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,123
با سلام
يك خبر جالب و به نظر من عجيب : فرانك لمپارد ستاره تيم چلسي با قرار دادي 4 ساله به تيم اينتر پيوست .

به نقل از خبر ورزشي ساعت 15:30 شبكه خبر

reza_badkonaki

کاربر فعال سریال های تلویزیونی
کاربر فعال
لایک‌ها
325
با سلام
يك خبر جالب و به نظر من عجيب : فرانك لمپارد ستاره تيم چلسي با قرار دادي 4 ساله به تيم اينتر پيوست .

به نقل از خبر ورزشي ساعت 15:30 شبكه خبر
مبلغ قرارداد رو هم اخبار 9 میلیون یورو اعلام کرد

zfarhad2003

Registered User
لایک‌ها
3
البته فکر نکنم خبر انتقال لمپارد قطعی شده باشه. از قرار معلوم خود لمپارد می‌خواد که تحت نظر مورینیو توی اینتر بازی کنه ولی چون با چلسی قرارداد داره چلسی بهش اجازه رفتن رو نداده.

بالا