• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب هواداران اینتر

zfarhad2003

Registered User
لایک‌ها
3
امروز و فردا اینتر در قالب تورنمنت آمستردام دو بازی خواهد داشت:
امروز - اینتر - سوویل
فردا - اینتر - آژاکس

مورینیو هم گفته که توی این تورنمنت ابراهیموویچ بازی خواهد کرد و به نظر می‌یاد که بحث مصدومیتش تموم شده

Radiohead

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
184
^^

من هم بازی مانسینی رو دیدم. خیلی خوب تو ترکیب تون جا افتاده. خرید موفقی کردید! به همچنین مونتاری. مسئول نقل و انتقالات اینتر عوض که نشده، شده؟ آخه خرید هاتون بر عکس قدیم ها، هوشمندانه و عاقلانه شده...

zfarhad2003

Registered User
لایک‌ها
3
نه مسئول نقل و انتقالات همون Oriali هست که فصل پیش هم اینتر بود و فکر کنم دو فصل پیش هم همین Oriali بود. البته فصل پیش هم اینتر خیلی خوب توی نقل و انتقالات عمل کرد.

من خودم از بازی مانچینی خیلی خوشم می‌اومد اون زمانی که توی رم بازی می‌کرد واقعا دوست داشت یک روز توی اینتر ببینمش که این فصل به آرزوم رسیدم

zfarhad2003

Registered User
لایک‌ها
3
اینتر با گل دقیقه 5 آدریانو آژاکس رو هم برد (مثل اینکه مورینیو تاثیر خوبی روی آدریانو داشته و شاید این فصل بتونه به روزهای اوج خودش برگرده)

امروز هم تولد کاپیتان زانتی بود که شد 35 ساله. واقعا بازیکن بزرگی هست که توی این سن داره به این خوبی و با این انگیزه بالا بازی می‌کنه فکر کنم اگه همینطور ادامه بده 5 سال دیگه هم می‌تونه برای اینتر بازی کنه. البته همین الانش هم محبوبترین بازیکن دوران اینتر هست ولی کم کم داره به یک اسطوره بزرگ در اینتر تبدیل میشه. علاوه بر فوتبال خوبی که داره فکر کنم کسی تا حالا ندیده که زانتی توی زمین بداخلاقی کنه. از نظر اخلاق به نظر من که یکی از برترین بازیکنهای دنیای فوتبال هست.

Radiohead

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
184
زانتی بی برو برگرد یه اسطوره ست. واقعا بازیکن با اخلاق و صد البته با کیفیتی ئه. مالدینی ئه اینتره!

zfarhad2003

Registered User
لایک‌ها
3
ظاهرا آدریانو توی تمرینات از ناحیه پا دچار کشیدگی عضله شده به همین خاطر نمی‌تونه توی بازی دوستانه مقابل بنفیکا که فردا هست اینتر رو همراهی کنه، خدا کنه مشکل زیاد حادی براش ایجاد نشده باشه تازه داشت برای گلزنی راه می‌افتاد.

Radiohead

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
184
ظاهرا آدریانو توی تمرینات از ناحیه پا دچار کشیدگی عضله شده به همین خاطر نمی‌تونه توی بازی دوستانه مقابل بنفیکا که فردا هست اینتر رو همراهی کنه، خدا کنه مشکل زیاد حادی براش ایجاد نشده باشه تازه داشت برای گلزنی راه می‌افتاد.

رسانه ها که میگن یک ماه نمیتونه بازی کنه... قبول کن این آدریانو طلسم شده. :rolleyes:

zfarhad2003

Registered User
لایک‌ها
3
رسانه ها که میگن یک ماه نمیتونه بازی کنه... قبول کن این آدریانو طلسم شده. :rolleyes:

:( :( :(

الان اینتر توی خط حمله هیچ مشکلی نداره ابراهیموویچ، سوازو، کرسپو و بلوتللی (که همین دو روز پیش 18 ساله شد و رسما شهروند ایتالیا هم شد و می‌تونه برای تیم ملی ایتالیا بازی کنه) آماده هستند و بازی می‌کنن ولی همیشه آدریانو پیش هوادارها اینتر یک جای مخصوص داشته و الان دو سال هست که هی داریم صبر می‌کنیم که آدریانو سابق برگرده و با اومدن مورینیو، چون این مربی همیشه با بازیکنهای خودش رابطه خوبی داشته همه امیدوار بودن که آدریانو برمی‌گرده که الان این مصدومین پیش اومد :(

ما دو سال صبر کردیم یک ماه هم روش (عمرا اگه از رو بریم)

zfarhad2003

Registered User
لایک‌ها
3
امشب اینتر - رم با هم برای سوپرکاپ ایتالیا بازی می‌کنند. امیدوارم که اینتر بتونه این جام رو بگیره که هم برای شروع فصل روحیه مضاعف داشته باشه و هم اینکه انتقام جام حذفی و سوپرکاپ فصل پیش رو از رم گرفته باشیم.

zfarhad2003

Registered User
لایک‌ها
3
اینتر برای چهارمین بار صاحب سوپرکاپ ایتالیا شد

بازی توی 120 دقیقه 2 - 2 تموم شد که البته گل دوم رم در دقیقه 90 در حالی که اینتر 2 بر 1 جلو بود و چند دقیقه بیشتر نمونده بود که بازی زده بشه برروی اشتباه ابراهیموویچ + استانکوویچ زده شد. گلهای اینتر رو هم مونتاری (بازیکن تازه وارد اینتر) و بلوتللی (بازیکن 18 ساله اینتر) زدن.
در ضربات پنالتی هم خیلی نزدیک بود که اینتر جام رو از دست بده ولی در نهایت 6 - 5 ضربات پنالتی رو به نفع خودش تموم کرد و صاحب سوپرکاپ ایتالیا شد.

نکته ای خیلی خوب این بازی هم، تهاجمی بازی کردن اینتر بود که فکر کنم مورینیو کار خودش رو کرده دیگه خبری از اون بازی دفاعی نیست و اینتر فوق‌العاده بازی کرد. حتی می‌تونم بگم رم شانس آورد که با یک نتیجه خیره کننده بازی رو واگذار نکرد. این می‌تونه شروع خوبی برای این فصل موفق باشه.

zfarhad2003

Registered User
لایک‌ها
3
مورینیو 20 بازیکن بازی امشب اینتر رو اعلام کرد:

دروازه بانان: تولدو - جولیو سزار - اورلاندینی

مدافعین: کوردوبا - کاپیتان زانتی - ماکسول - مایکون - ماتراتزی*

هافبکها: استانکوویچ - فیگو - جمینز - داکورت - کامبیاسو - مونتاری - مانچینی - بولزونی

مهاجمین: ابراهیموویچ - کروز - کرسپو - بلوتللی

خط دفاع اینتر هم که همچنان درگیر مصدومیت هستش و با این وضع که زیاد نباید به ماتراتزی امیدوار بود شاید بازم کامبیاسو به عنوان دفاع وسط بازی کنه!

zfarhad2003

Registered User
لایک‌ها
3
اولین قدم در راه چهارمین اسکودتو برداشته شد!!!

اینتر 1 - سامپدوریا 1
گل اینتر رو ابراهیموویچ در نیمه اول زد و گل سامپدوریا رو هم دلوچیو (همیشه که یادم می‌یاد این دلوچیو مقابل اینتر خوب بازی کرده) زد
نیمه دوم که هیچکدوم از تیمها صاحب توپ و میدون نبودن و بازی متعادل بود ولی نیمه اول اینتر خوب بازی کرد و شاید اگه دو گله میشد دیگه سامپدوریا نمیه دوم رو نمی‌تونست به بازی برگرده. البته زیاد هم نمیشه به خط دفاعی اینتر خورده گرفت چون ماتراتزی که یک فصل فاجعه و یورو 2008 فاجعه‌تر رو سپری کرده و اصلا قابل اطمینان نیست و کامبیاسو هم که دفاع آخر بازی می‌کرد اصلا جای بازیش دفاع نیست ولی اینتر انقدر مصدوم توی وسط دفاع داره که مجبورا از ترکیب کامبیاسو - ماتراتزی باید اون خط آخر دفاع استفاده بشه.
مانچینی هم دیروز بد بازی نکرد پاس گل ابراهیموویچ رو مانچینی داد که البته یک و دویی بود که خود ابراهیموویچ شروع کرده بود، انصافا اگه ایبرا بتونه توی این فصل به نقطه اوج بازیش برگرده هیچکس دیگه نمی‌تونه جلوی خط حمله اینتر رو بگیره. ولی فیگو که از اول بازی 90 دقیقه توی زمین بود زیاد موثر بازی نکرد.

البته اینتر همیشه بازی اول رو زیاد خوب شروع نمی‌کنه مثل فصل پیش که بازی اول با اودینزه مساوی شد ولی بعد اینتر رو هیچکس نتونست بگیره و قهرمان سری A شد فکر کنم الان هم به مرور با گذشت زمان اینتر کامل و بدون نقص رو این دفعه با مربیگری مورینیو خواهیم دید.

Radiohead

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
184
^^
البته نیمه دوم یه جورایی بازی دست سمپدوریا بود و اگه کاسانو کمی سر اون تک به تکی که نصیب اش شد دقت میکرد و سمپدوریا 2-1 جلو میافتاد شاید اوضاع الان کمی متفاوت بود.
زلاتان هم بنظرم قبل از گل توپ رو با دست کنترل کرد... ولی اینتر قوی ئه. اصلا میشد دید. پاسکاری ها واقعا خوب بود و معلوم بود سبک مورینیو داره کم کم رو میشه. منتها بازی اول معمولا مطابق خواسته ها پیش نمیره...

به هر حال خرید کوارشما (یا خوارسما؟ یا خوارشما؟ یا کوارسما؟ :wacko:) رو تبریک میگم. هر چند من زیاد بازی هاش رو ندیدم ولی تو همون هایی که دیدم کمی بگیر و نگیر دار نشون داده ولی شاید زیر نظر مورینیو اوضاع فرق کنه.

به هر حال تیمی مثل رئال هم دنبال اش بود و اینکه راهی اینتر شد برای سری آ خیلی خوبه.

109001.jpg

zfarhad2003

Registered User
لایک‌ها
3
منم همین الان توی سایت اینتر خبر انتقال کوارشما رو دیدم. اومدم که اینجا خبرش بزارم دیدم که قبلا رادیوهد زحمتش رو کشیده
البته قبلا هم صحبت در مورد انتقال کوارشما از پورتو به اینتر بود که با اومدن مورینیو این بحث اوج گرفت و آخرش هم که با خواست صددرصد مورینیو کوارشما اینتری شد. البته بازیکن سطح بالایی هست و تاکتیک فوق العاده ای داره. اینتر به همچین بازیسازی توی وسط میدوون واقعا نیاز داشت.

برای خریدش هم اینتر 24.6 میلیون یورو بابتش پرداخته که البته 18.6 میلیون یوروش به صورت نقد بوده و به جای بقیه پول هم پله 20 ساله رو که فصل پیش با خواست مانچینی به اینتر اومده بود راهی پورتو کرده البته توی پستی که پله بازی می کرد اینتر بازیکنها خیلی خوبی داشت مثل ویرا - کامبیاسو و الان هم مونتاری
به نظر من که خرید خیلی مثبتی بوده

zfarhad2003

Registered User
لایک‌ها
3
بازیکنای اینتر برای Champions League هم اعلام شد البته من زیاد از این لیستی که مورینیو داده راضی نیستم ولی مورینیو همون اول هم گفته بود که در نهایت با 24 بازیکن کار خواهد کرد:

دروازه بانها: تولدو - جولیو سزار - اورلاندینی

مدافعین: کوردوبا - کاپیتان زانتی - بوردیسو - ماتراتزی - ماکسول - مایکون - چیوو - می - سانتون

هافبکها: استانکوویچ - فیگو - جمینز - ویرا - کامبیاسو - مونتاری - مانچینی - بولزونی - کوارشما

مهاجمین: ابراهیموویچ - کروز - آدریانو - ماریو بلوتللی

نمی دونم چرا خبری از ساموئل و کرسپو و ریواس نیست. درسته که ساموئل و ریواس مصدومن ولی تا آخر فصل که همین طوری مصدوم نمی مونن. به خصوص که ماتراتزی اون وسط دفاع اصلا خوب بازی نمی کنه و ساموئل می تونست خط دفاعی اینتر رو ***** کنه. :-(

Radiohead

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
184
منم همین الان توی سایت اینتر خبر انتقال کوارشما رو دیدم. اومدم که اینجا خبرش بزارم دیدم که قبلا رادیوهد زحمتش رو کشیده
البته قبلا هم صحبت در مورد انتقال کوارشما از پورتو به اینتر بود که با اومدن مورینیو این بحث اوج گرفت و آخرش هم که با خواست صددرصد مورینیو کوارشما اینتری شد. البته بازیکن سطح بالایی هست و تاکتیک فوق العاده ای داره. اینتر به همچین بازیسازی توی وسط میدوون واقعا نیاز داشت.

برای خریدش هم اینتر 24.6 میلیون یورو بابتش پرداخته که البته 18.6 میلیون یوروش به صورت نقد بوده و به جای بقیه پول هم پله 20 ساله رو که فصل پیش با خواست مانچینی به اینتر اومده بود راهی پورتو کرده البته توی پستی که پله بازی می کرد اینتر بازیکنها خیلی خوبی داشت مثل ویرا - کامبیاسو و الان هم مونتاری
به نظر من که خرید خیلی مثبتی بوده
لعنت به این مورینیو :D عجب بازیکنی رو آورد تو اینتر (مونتاری رو میگم). واقعا خوبه. از همون بازی اولی که ازش دیدم این رو فهمیدم. مثل اینکه گفته بود میخواد ازش یه اِسی یــِن دیگه بسازه. زیاد هم پرت نگفته...

خط حمله تون هم حالا حالت ترسناکی گرفته:

زلاتان
مانسینی -------------------------------------- کوارشما

سیستم 3-3-4، دو تا وینگر و تک مهاجم. خط میانی تون هم با وجود بازیکن هایی مثل کامبیاسو و مونتاری و ... خیلی قوی شده. فقط دفاع تون هست که تا اومدن بازیکن های مصدوم تون ممکنه چند امتیازی کار دستتون بده.

zfarhad2003

Registered User
لایک‌ها
3
لعنت به این مورینیو :D عجب بازیکنی رو آورد تو اینتر (مونتاری رو میگم). واقعا خوبه. از همون بازی اولی که ازش دیدم این رو فهمیدم. مثل اینکه گفته بود میخواد ازش یه اِسی یــِن دیگه بسازه. زیاد هم پرت نگفته...

خط حمله تون هم حالا حالت ترسناکی گرفته:

زلاتان
مانسینی -------------------------------------- کوارشما

سیستم 3-3-4، دو تا وینگر و تک مهاجم. خط میانی تون هم با وجود بازیکن هایی مثل کامبیاسو و مونتاری و ... خیلی قوی شده. فقط دفاع تون هست که تا اومدن بازیکن های مصدوم تون ممکنه چند امتیازی کار دستتون بده.

دقیقا در مورد دفاع باهات موافقم. ماتراتزی که اصلا بحثش نیست خیلی افت کرده. بقیه مدافعین وسط هم که مصدومن و مورینیو چاره‌ای نداره جز اینکه از کامبیاسو اون وسط دفاع استفاده کنه که البته بد بازی نمی‌کنه ولی خود هرچقدر هم خوب بازی کنه با پای ساموئل فصل پیش نمی‌رسه.

در مونتاری هم یه چیزی بگم اینکه اولش مورینیو که اومد اینتر اصلا بحثی از مونتاری نبوده و گزینه اول مورینیو برای انتقال به اینتر هم محسوب نمی‌شده. مورینیو به موراتی گفته که به سه تا بازیکن نیاز داره تا اینتر رو به جایی که باید برسونه: لمپارد، مانچینی و کوارشما. در مورد مانچینی و کوارشما که مسئله حل شد و انتقال پیدا کردن به اینتر ولی بحث لمپارد با وجود مخالفت چلسی فرق می‌کرد و آخرش هم که راضی نشدن به هیچ قیمتی لمپارد رو به اینتر بدن و مورینیو هم که این وضع رو دیده گفته که مونتاری رو به جای لمپارد می‌خواد و حتما پتانسیل خوبی توی مونتاری دیده که فکر کرده میتونه جای لمپارد رو بگیره.

دیروز هم توی کنفرانس خبری کوارشما، مورینیو رسما از موراتی و بقیه مسئولین نقد و انتقالات اینتر تشکر کرده که به خاطر خواسته‌ها مورینیو همه کار کردن و همه گزینه‌های مورد نظرش رو براش به اینتر آوردن.

zfarhad2003

Registered User
لایک‌ها
3
واقعا بازی با کاتانیا فکر نمی‌کردم اینقدر سخت تموم بشه
نتیجه 2 - 1 به نفع اینتر

ولی باید اعتراف کرد که اینتر خوش شانس بود وگرنه امکان داشت بازی با همون نتیجه 1 - 1 تموم بشه هرچند توی 10 دقیقه آخر بازی اینتری‌ها و به خصوص مانچینی فوق العاده بازی کردن ولی باز توی هر دو گل اینتر نمی‌شه نقش شانس رو منکر شد.

ولی واقعا اون حرکت مونتاری که سبب اخراجش شد عجیب بود!!!
توی وسط میدون در حالی که نیاز نیست همچین کار کنه با دست زد توی صورت بازیکن حریف تا کارت قرمز رو بگیره. از کارهایی که معمولا ماتراتزی می‌کنه ولی خیلی زیرکانه... این مونتاری درست جلوی چشمهای داور زد توی صورت طرف ... فکر کنم درسش رو خوب از ماتراتزی و ویرا یاد نگرفته وگرنه اینقدر مبتدیانه کارت قرمز نمی‌گرفت

zfarhad2003

Registered User
لایک‌ها
3
امشب اولین بازی اینتر در جام باشگاههای اروپا با مربیگری مورینیو
مقابل پانایتیناکوس در آتن

احتمالا مورینیو به آدریانو فرصت خواهد داد که بازی کنه به خصوص که الان از نظر روحی خیلی بالا رفته و مورینیو بهش قول داده که به عنوان مهاجم اول ازش استفاده کنه. من که خیلی امیدوارم آدریانو به دوران امپراتوری خودش برگرده

zfarhad2003

Registered User
لایک‌ها
3
بالاخره اینتر تونست بعد از دوسال توی اولین بازی مرحله گروهی جام باشگاههای اروپا پیروز میدان باشه و این برای این فصل اروپایی اینتر خیلی امیدوارکننده است هرچند تیمی که باهاش اینتر بازی می‌کرد یعنی پانایتیناکوس خیلی قدر نبود ولی تیم زیادی دست و پا بسته‌ای هم نبود و دیروز بازی واقعا خوبی بازی کرد به خصوص که توی زمین خودش بود و 90 دقیقه از حمایت تماشاگرهاش استفاده کرد. خلاصه بازی رو حتما توی لینک زیر ببینید:

http://www.goalcentre.com/panathinaikos-vs-inter-milan-live-highlights-uefa-champions-league-live/

این بازی دو تا نتیجه مثبت دیگه هم داشت:
1- مانچینی اولین گل رسمیش برای اینتر زد
2- آدریانو فقط 8 دقیقه بازی کرد (به خاطر مصدومیت) و توی این 8 دقیقه یک گل هم زد که من دیگه دارم یواش یواش اعتقاد پیدا می‌کنم که این فصل امپراتور برمی‌گرده به جوزپه مئاتزا.

بازی ابراهیموویچ هم که دیگه تعریف نداره تقریبا هر دو گل اینتر با حرکتهای فوق‌العاده ایبرا به ثمر رسید.

بالا