• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب هواداران اینتر

Radiohead

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
184
از تاپیک هواداران آرژانتین این رو quote میکنم که اونجا آف تاپیک نشه

خوب باید بگم که حرفتو قبول دارم اینتر دو سال هست که یک تیم آرژانتینی - برزیلی شده :eek: البته منم اشکالی توش نمی‌بینم ولی نباید فراموش کرد که اینتر سالهای قبل یک تیم کاملا آرژانتینی بود زمانی بود که حتی 9 - 10 بازیکن آرژانتینی توی اینتر توپ می‌زدند. :) الان هم که کاپیتان اینتر آرژانتینی هست و فکر نکنم تا دو سه سال دیگه هم کاپیتان اینتر عوض بشه.

زانتی واقعا یکی از بهترین بازیکنای اروپا و جهان هست. حالا نمی‌دونم این آمار چقدر صحت داره ولی گزارشگر تلویزیون می‌گفت که زانتی از نظر توانایی زمان نگه داشتن توپ سال پیش توی اروپا بهترین بازیکن بوده (زانتی تا حالا توی 14 سال حضورش توی اینتر 592 بار برای اینتر بازی کرده و 19 گل زده و البته یکی از بازیکنای موثر توی سالهای اخیر قهرمانی اینتر بوده)

امروز داشتم بازی تورینو - اینتر رو میدیدم. برزیلی هاتون فرمانروایی کردن! گل اول مانسینی. گل دوم مایکون (یه ضربه ی فوق العاده!). آدریانو بسیار خوب و تاثیر گذار و سزار طبق روال معمول یکی دو فصل گذشته عالی. چند تا عکس العمل خیره کننده داشت و مطمئنا یکی دو گل مسلم رو خرید. باورش سخته دروازه بانی که هیچ پیشینه ای قبل از اومدنش به اینتر نداشت الان جزو پنج دروازه بان برتر دنیاست. در اینکه برزیلی ها تون نقش پر رنگی در موفقیت تون دارن شکی نیست.

زانتی که خیلی بازیکن محترم و با اخلاقیه! از نظر فوتبالی هم که احتیاج به تعریف نداره. خصوصا این تسلطی که رو توپ داره، جوری که میتونه از محوطه جریمه خودی تا محوطه جریمه حریف راحت بره جلو، برام جالب بوده همیشه.

zfarhad2003

Registered User
لایک‌ها
3
امروز داشتم بازی تورینو - اینتر رو میدیدم. برزیلی هاتون فرمانروایی کردن! گل اول مانسینی. گل دوم مایکون (یه ضربه ی فوق العاده!). آدریانو بسیار خوب و تاثیر گذار و سزار طبق روال معمول یکی دو فصل گذشته عالی. چند تا عکس العمل خیره کننده داشت و مطمئنا یکی دو گل مسلم رو خرید. باورش سخته دروازه بانی که هیچ پیشینه ای قبل از اومدنش به اینتر نداشت الان جزو پنج دروازه بان برتر دنیاست. در اینکه برزیلی ها تون نقش پر رنگی در موفقیت تون دارن شکی نیست.

زانتی که خیلی بازیکن محترم و با اخلاقیه! از نظر فوتبالی هم که احتیاج به تعریف نداره. خصوصا این تسلطی که رو توپ داره، جوری که میتونه از محوطه جریمه خودی تا محوطه جریمه حریف راحت بره جلو، برام جالب بوده همیشه.

آره مثل اینکه این بازی یه جورایی در تائید حرفهای تو بود :rolleyes:

این مانچینی (یا همون مانسینی) خیلی خوب توی ترکیب مورینیو جا افتاده نمی‌دونم این مسئله اتفاقی هست یا اینکه مورینیو این مورد رو کاملا می‌دونسته و خواسته که مانچینی رو بخرن. مایکون هم البته بازیکن بزرگیه... هرچند من هنوز به خاطر اون اشتباهش مقابل لیورپول نتونستم ببخشمش :(

البته بیشتر از هر چیزی من به خاطر بازگشت آدریانو خوشحالم. اصلا این آدریانو واسه اینتری‌ها یه جورایی مهم شده. اینتر مشکل گلزنی نداره ولی تقریبا همه هوادارای اینتر می‌خوان که آدریانو مهاجم اول تیم بشه شاید به خاطر اینکه از همون اولش توی اینتر بوده و بهش عادت کردیم. امروز هم که بهترین بازیکن زمین انتخاب شد و خودش هم خیلی از این موضوع خوشحال بود و همه چیز رو مدیون مورینیو می‌دونست. خودش گفته که با مانچینی زیاد میونه خوبی نداشته ولی من فکر می‌کنم مانچینی هم برای برگشتن آدریانو خیلی تلاش کرد هرچند موفق نشد و این موفقیت نصیب مورینیو شد.

تورینو 1 - اینتر 3
گلها: مانچینی - مایکون - ابراهیموویچ

zfarhad2003

Registered User
لایک‌ها
3
بعد از 4 هفته اینتر صدرنشینی سری A رو به طور کامل به دست آورد.
بازی دیروز رو با گل دقیقه 79 کروز مقابل لچه پیروز شدیم تا با ده امتیازی صدر جدول رو بگیریم. این کروز هم واقعا نجات دهنده اینتر شده هروقت نیمه دوم به بازی اومده خودشم بازیهایی که اینتر به مشکل برخورده برای اینتر گلزنی کرده.

فکر کنم همه چیز آماده هست که دربی فوق العاده‌ای بین اینتر و میلان برگزار بشه.

Radiohead

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
184
بعد از 4 هفته اینتر صدرنشینی سری A رو به طور کامل به دست آورد.
بازی دیروز رو با گل دقیقه 79 کروز مقابل لچه پیروز شدیم تا با ده امتیازی صدر جدول رو بگیریم. این کروز هم واقعا نجات دهنده اینتر شده هروقت نیمه دوم به بازی اومده خودشم بازیهایی که اینتر به مشکل برخورده برای اینتر گلزنی کرده.

فکر کنم همه چیز آماده هست که دربی فوق العاده‌ای بین اینتر و میلان برگزار بشه.

انتظار نتیجه ی بهتری از اینتر داشتم. 0-1 مقابل لچه در سن سیرو اون هم در دقایق آخر...

به هر حال میلان یه امتیاز مثبت داره و اینکه از چند ماه دیگه تا آخر فصل نگران بازی های اروپایی نیست. مطمئنم مقاطع حساس CL برسیم اینتر و یووه شروع میکنن به امتیاز از دست دادن در لیگ. منظورم اینه که این صدر نشینی به نظر من دووم نمیاره. ;) انشاالله همین یکشنبه صدر جدول رو از دست میدید!

Radiohead

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
184
میگن بعضی بازیکن ها underrated هستن... خولیو کروز یکی از اون هاست!

0b5d0f8b7034da3f3cc0195259fa2d23-getty-fbl-ita-inter-lecce.jpg

zfarhad2003

Registered User
لایک‌ها
3
انتظار نتیجه ی بهتری از اینتر داشتم. 0-1 مقابل لچه در سن سیرو اون هم در دقایق آخر...

به هر حال میلان یه امتیاز مثبت داره و اینکه از چند ماه دیگه تا آخر فصل نگران بازی های اروپایی نیست. مطمئنم مقاطع حساس CL برسیم اینتر و یووه شروع میکنن به امتیاز از دست دادن در لیگ. منظورم اینه که این صدر نشینی به نظر من دووم نمیاره. ;) انشاالله همین یکشنبه صدر جدول رو از دست میدید!

خوب قبول دارم که بازی کردن همزمان در دو لیگ حساس کار خیلی سختیه و هر تیمی نمی‌تونه هم توی CL و هم لیگ داخلی بهترین نتیجه‌ها رو بگیره و مانچینی هم همین مسئله رو دو فصل هست که با اینتر به همه طرفدارها ثابت کرده. حرفت رو زمانی قبول دارم که مانچینی مربی اینتر بود الان مورینیو مربی اینتر شده و توی چلسی هم نشون داده که می‌تونه همزمان توی لیگ و CL تیمش خوب بازی کنه.

البته با این 4 بازی نمیشه گفت که مورینیو برای اینتر مربی فوق‌العاده‌ای هست (هرچند قبول دارم که مربی بزرگی هست و این رو قبلا با پورتو و چلسی ثابت کرده) و حتی بازی دربی یکشنبه هم ثابت کننده هیچ چیز نیست باید یک فصل شاید دو فصل به مورینیو فرصت داد تا نتیجه گرفت.

من که تشنه یک دربی حساس و نفس گیر هستم. امیدوارم یکشنبه یکی از اون دربی‌های زیبا رو ببینیم.
هنوز اون بازی دربی توی جام حذفی که اینتر 4 - 3 برد یادم نرفته که یکی میلان میزد یکی اینتر. از اول تا آخر بازی هیچکدوم دفاع نکردم حمله بود فقط. چی میشه یکی دیگه از این بازیها رو ببینیم. :happy:

zfarhad2003

Registered User
لایک‌ها
3
لیست بازیکنان اینتر برای بازی فردا:

دروازه بانها: تولدو - جولیو سزار - اورلاندینی

مدافعین: کاپیتان زانتی - کوردوبا - مایکون - بوردیسو - ماتراتزی - ریواس - چیوو (خوب به نظر می‌یاد که مشکل خط دفاعی حل شده)

هافبکها: استانکوویچ - ویرا - کامبیاسو - مانچینی - بولزونی - کواریشما (کاش مونتاری هم بود)

مهاجمین: ابراهیموویچ - کروز - آدریانو - کرسپو - ماریو بلوتللی

و اما ترکیب رویایی من برای بازی فردا:

---------------------------------------جولیو سزار

--چیوو ------------------ماتراتزی-------------------بوردیسو-------------------- مایکون

---------------------------کامبیاسو ------------------ زانتی
----------- مانچینی----------------------------------------------- کواریشما

-------------------------- آدریانو--------------------ابراهیموویچ

zfarhad2003

Registered User
لایک‌ها
3
خوب باید قبول کنیم که دربی میلان رو باختیم ولی البته این آخر دنیا نیست چرا که هنوز توی جدول جلوتر از میلان هستیم و 33 هفته دیگه تا پایان لیگ مونده. ولی چطوری بازی رو باختیم:

با یک فاجعه داوری:
1- گلی که میلان زد و تک گل بازی بود کاملا آفساید بود. هیچ شکی هم توش نیست. یک گل مردود = باخت تیم
2- اخراج بوردیسو با دو کارت زرد که تیم اینتر رو ده نفره کرد که مورینیو گفته هیچ یک از این کارتهای زرد حق بوردیسو نبوده
3- اخراج ماتراتزی از روی نیمکت توسط داور (نمی‌دونم تازگیها اعتراض کلامی از روی نیمکت هم اخراج داره؟؟؟؟)
4- کارت زرد بدون هیچ دلیلی به کاپیتان زانتی (همه می‌دونن که زانتی چقدر با اخلاق هست خودش گفت که می‌خواسته با داور فقط صحبت کنه نه چیز دیگه‌ای و داور با کارت زرد جلو دهنش رو گرفته !!!!!)
5- چندین و چند مورد هم اشتباه داوری وجود داشت. مثلا توی محوطه جریمه یکی از مدافعین میلان با دست کوبید توی صورت آدریانو و هیچ عکس‌العملی داور نشون نداد!!!!

خوب این فاجعه داوری مشخص هست که تیم می‌بازه. تیم بد بازی نکرد
به خصوص از تصمیم‌های مورینیو خیلی خوشم اومد کاملا شجاعانه بود. توی شروع کار ترکیب تیم یا یک حمله (ابراهیموویچ) بود که مانچینی و کواریسما پشت سر ایبرا به عنوان هافبک تهاجمی کامل کار می‌کردند بعد توی نیمه دوم آدریانو و کروز به بازی اومدن که تیم تقریبا داشت با سه مهاجم کامل بازی می‌کرد. البته کروز یکم عقبتر بازی می‌کرد.
بعد از اخراج بوردیسو هم در حالیکه ماتراتزی هم تعویض شده بود مورینیو محافظه کاری نکرد هر مربی باشه توی این لحظه یک مدافع وسط میاره توی زمین ولی مورینیو به کامبیاسو گفت که بیاد به عنوان دفاع وسط بازی کنه و از طرفی استانکوویچ رو به جای ویرا به بازی آورد که تیم بازی تهاجمی تر شد.

Radiohead

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
184
ببین فرهاد جان. الان شما فقط صحنه هایی که فکر میکنی به ضرر اینتر بوده رو میبینی. دِ نیمه پر لیوان رو هم ببین!!

این پست رو حتما مطالعه بفرما. از پارس فوتبال هست. با اجازه ی صاحب پست، که مدت کوتاهی اینجا هم فعالیت داشت. تمام صحنه های مشکوک بازی هست. اگه میگی فلامینی با دست به صورت آدریانو کوبید، این رو هم بگو که عینا همینکار رو ماتراتزی اول بازی با کاکا کرد!! اگه از کارت زردی که کاپیتان زانتی گرفته گله میکنی، از صحنه ای که استانکوویچ لگد زد به کاکا و با دلرحمی داور فقط کارت زرد گرفت، چون اون صحنه بی برو برگرد اخراج داشت، بی تفاوت نگذر!! و ...

حتما این پست رو ببین و بعد نظرت رو همینجا بگو.

zfarhad2003

Registered User
لایک‌ها
3
ببین فرهاد جان. الان شما فقط صحنه هایی که فکر میکنی به ضرر اینتر بوده رو میبینی. دِ نیمه پر لیوان رو هم ببین!!

این پست رو حتما مطالعه بفرما. از پارس فوتبال هست. با اجازه ی صاحب پست، که مدت کوتاهی اینجا هم فعالیت داشت. تمام صحنه های مشکوک بازی هست. اگه میگی فلامینی با دست به صورت آدریانو کوبید، این رو هم بگو که عینا همینکار رو ماتراتزی اول بازی با کاکا کرد!! اگه از کارت زردی که کاپیتان زانتی گرفته گله میکنی، از صحنه ای که استانکوویچ لگد زد به کاکا و با دلرحمی داور فقط کارت زرد گرفت، چون اون صحنه بی برو برگرد اخراج داشت، بی تفاوت نگذر!! و ...

حتما این پست رو ببین و بعد نظرت رو همینجا بگو.

ممنون از لینک
قبول دارم اشتباهات داوری برای میلان هم بود ولی اگه یک نسبتی رو در نظر بگیریم این نسبت 2 به 1 برای اینتر هست. یعنی از هر سه اشتباه سهم اینتر 2 تا و سهم میلان 1 هست.
من نگفتم اینتر حقش بردن بود گفتم عادلانه‌ترین نتیجه مساوی بود که با این فاجعه داوری این نتیجه حاصل شد.

نمی دونم بازی به این مهمی رو باید می‌دادن این کور ترسو قضاوت کنه. :(

zfarhad2003

Registered User
لایک‌ها
3
اینتر - وردربرمن تا 20 دقیقه دیگه شروع میشه
ترکیب اصلی اینتر:

جولیو سزار
مایکون - کوردوبا - ماتراتزی - کاپیتان زانتی
استانکوویچ - کامبیاسو - مونتاری
ماریو بلوتللی - ابراهیموویچ - آدریانو

ترکیب که کاملا هجومی است، اگه اینتر بتونه وردربرمن رو ببره تقریبا صعود قطعی هست البته قبلا هم قطعی بود :D

Radiohead

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
184
ممنون از لینک
قبول دارم اشتباهات داوری برای میلان هم بود ولی اگه یک نسبتی رو در نظر بگیریم این نسبت 2 به 1 برای اینتر هست. یعنی از هر سه اشتباه سهم اینتر 2 تا و سهم میلان 1 هست.
من نگفتم اینتر حقش بردن بود گفتم عادلانه‌ترین نتیجه مساوی بود که با این فاجعه داوری این نتیجه حاصل شد.

نمی دونم بازی به این مهمی رو باید می‌دادن این کور ترسو قضاوت کنه. :(
2 به 1 به ضرر اینتر؟ قبول ندارم :D نهایت اش یک به یک بود.

به نظر من:

+ 1 پنالتی برای میلان گرفته نشد. هر چند تنه ی ماتراتزی به کاکا هم میتونست پنالتی باشه چون اصلا تضمینی نیست که کاکا به توپ نمیرسید. پس شاید 2 پنالتی...
+ 1 پنالتی برای اینتر.
+ یک کارت قرمز مستقیم به استانکوویچ باید نشون میداد داور به خاطر لگدی که از پشت به ساق پای کاکا وارد کرد و در عین حال یک موقعیت خوب رو از میلان گرفت.
+ یک گل آفساید به ضرر تون. (هر چند از نظر تکنیکی از 2-3 سانتی متر جلوتر بودن کاکا ضربه نخوردید. بلکه از عملکرد ضعیف مدافع هاتون، که نه موقع سانتر به کاکا فشار آوردن و نه موقع هد زدن به رونالدینیو، ضربه خوردید ;))

در مورد کارت های زرد بوردیسو به نظر من در مورد کارت دومی که باعث اخراج اش شد هیچ حرف و حدیثی نباید باشه چرا که کاملا کاکا رو سرنگون کرد (اینبار هم روی ضد حمله میلان). مسئله اینجاست وقتی بازیکنی کارت زرد اول رو میگیره اصولا حواس اش رو سر توپ گیری های بعدی جمع میکنه ولی بوردیسو انگار نه انگار... اگه کارت زرد دوم رو گرفت تقصیر خودش بود نه داور. بابا یه ذره به عملکرد بازیکن خودتون هم نگاه کنید :rolleyes:

کلام آخر اینکه فکر نمیکنم تیمی به تیم دیگه از نظر موقعیت های گلزنی برتری داشت. به هر حال نه میلان با این 3 امتیاز قهرمانی اش تضمین میشه نه اینتر با از دست دادن این سه امتیاز شانس اش برای قهرمانی از بین میره! به نظر من کمی اینتری ها کمی این مسئله رو بزرگ کردن! مطمئنا اشتباهات داوری در ادامه ی فصل هم به میلان و اینتر کمک میکنه و هم ضرر میزنه!

راستی دیشب در سن سیرو تساوی دادید به برمن. داور کارش چطور بود؟ :p

zfarhad2003

Registered User
لایک‌ها
3
2 به 1 به ضرر اینتر؟ قبول ندارم :D نهایت اش یک به یک بود.

به نظر من:

+ 1 پنالتی برای میلان گرفته نشد. هر چند تنه ی ماتراتزی به کاکا هم میتونست پنالتی باشه چون اصلا تضمینی نیست که کاکا به توپ نمیرسید. پس شاید 2 پنالتی...
+ 1 پنالتی برای اینتر.
+ یک کارت قرمز مستقیم به استانکوویچ باید نشون میداد داور به خاطر لگدی که از پشت به ساق پای کاکا وارد کرد و در عین حال یک موقعیت خوب رو از میلان گرفت.
+ یک گل آفساید به ضرر تون. (هر چند از نظر تکنیکی از 2-3 سانتی متر جلوتر بودن کاکا ضربه نخوردید. بلکه از عملکرد ضعیف مدافع هاتون، که نه موقع سانتر به کاکا فشار آوردن و نه موقع هد زدن به رونالدینیو، ضربه خوردید ;))

در مورد کارت های زرد بوردیسو به نظر من در مورد کارت دومی که باعث اخراج اش شد هیچ حرف و حدیثی نباید باشه چرا که کاملا کاکا رو سرنگون کرد (اینبار هم روی ضد حمله میلان). مسئله اینجاست وقتی بازیکنی کارت زرد اول رو میگیره اصولا حواس اش رو سر توپ گیری های بعدی جمع میکنه ولی بوردیسو انگار نه انگار... اگه کارت زرد دوم رو گرفت تقصیر خودش بود نه داور. بابا یه ذره به عملکرد بازیکن خودتون هم نگاه کنید :rolleyes:

کلام آخر اینکه فکر نمیکنم تیمی به تیم دیگه از نظر موقعیت های گلزنی برتری داشت. به هر حال نه میلان با این 3 امتیاز قهرمانی اش تضمین میشه نه اینتر با از دست دادن این سه امتیاز شانس اش برای قهرمانی از بین میره! به نظر من کمی اینتری ها کمی این مسئله رو بزرگ کردن! مطمئنا اشتباهات داوری در ادامه ی فصل هم به میلان و اینتر کمک میکنه و هم ضرر میزنه!

اینکه مدافعین اینتر بد کار کردن که بحثش از داوری مسابقه جداست.
این بوردیسو اصلا بازیکن درست و حسابی برای بازیهای حساس نیست همون بهتر که فقط مقابل جنوا، کاتانیا بازی کنه و بس. این چندین بار هست که این کارت قرمز می‌گیره و تیم رو 10 نفره می‌کنه. من اگه جای مورینیو بودم بعد از برگشتن ساموئل دیگه به این بی عقل بازی نمی‌دادم تا آدم بشه :rolleyes:
هرچند اصلا قبول ندارم که کارت اول بوردیسو درست بوده باشه ولی کارت دومش درست بود و بوردیسو باید بعد از کارت اول یکم با دقت بازی می‌کرد همین اشتباه رو توی بازی مقابل لیورپول فصل پیش هم انجام داد و معلومه که تو این همه مدت هنوز آدم نشده و بازم هم ممکنه کار دست تیم بده

خوب اگه پنالتی‌ها رو سر به سر بدونیم بازم داور یک گل آفساید تقدیم میلان کرده. درسته اگه کاکا ده سانتیمتر عقبتر بود فرقی نمی‌کرد ولی خوب اگه بخوایم اینجوری بحث کنیم که کلا باید یه جور دیگه به فوتبال نگاه کنیم مثلا بگیم اگه جولیو سزار اون طوری نمی‌پرید این طوری نمیشد یا اگه آدریانو بهتر بازی می‌کرد اینطوری نمیشد. همین اتفاقات هست که بازی فوتبال رو هیجان انگیز میکنه و نمیشه پیش‌بینی کرد که کدوم تیم برنده است ولی اینکه داور بیاد اشتباه کنه و بگیم اگه کاکا توی آفساید هم نبود فرقی نمی‌کرد که نمیشه :eek: داور اشتباه کرد و اینتر گل آفساید خورد حالا اگه جوری دیگه‌ای شده بود اونوقت اونطور بحث می‌کردیم

البته هنوز اول فصل و راه دراز و البته اینتر هنوز از میلان یک امتیاز جلو هست. من بحثم سر اینکه میلان برد نیست سر این هست که این چه داور مزخرفی بود که برای دربی میلانو انتخاب کردن :(

zfarhad2003

Registered User
لایک‌ها
3

نمی‌دونم بازی رو دید یا نه ولی انصافا دیروز اینتر خوب بازی کرد و 3 - 4 تا موقعیت خوب گلزنی برای اینتر بود که یا دروازه‌بانشون گرفت یا اینکه اینتری‌ها نتونستن استفاده کنن:

1- تو دقایق پایانی نیمه اول آدریانو یه توپ خوب زمینی داخل محوطه جریمه از سمت چپ فرستاد. بلوتللی که بهترین شکل ممکن توپ رو با نوک پا به زمین کوبین و توپ بلند که وارد دروازه بشه و دروازه بان وردربرمن یک حرکت فوق‌العاده انجام داد که توپ رو راهی کرنر کرد :blink:

2- بازم آدریانو یک توپ خوب بلند از وسط زمین به پشت مدافعان حریف فرستاد جوری که استانکوویچ با دروازه بان وردربرمن تک به تک شد ولی این استان که نمی‌دونم چش شده بود نتونست توپ به اون راحتی رو استپ کنه و بزنه :(

3- دقیقه های 80 بازی مایکون یک شوت از فاصله تقریبا 28-30 متری زد که توپش کات گرفت و خورد به تیر دروازه :eek:

4- چندتا موقعیت خوب رو هم که ایبرا از دست داد کلا خیلی افت کرده این دو سه هفته اخیر. نمی‌دونم چرا؟!!

ولی انصافا وردربرمن هم بد بازی نکرد هرچند به اندازه اینتر خوب بازی نکرد ولی اونها هم 1 - 2 تا موقعیت گلزنی خوب داشتن. گلی رو هم که زدن از روی اشتباه مایکون بود.

zfarhad2003

Registered User
لایک‌ها
3
واقعا اینتر بازیش نسبت به دوران مانچینی داره متحول میشه. دیگه از اون بازی دفاعی داریم رها میشیم. البته اگه این بتونن این همه موقعیتی رو که براش پیش می‌یاد رو گل کنن خیلی بهتر هم میشه. دیروز حداقل 5 - 6 موقعیت خوب گلزنی رو نابود کردن. اصلا هیچکس فکرش نمی‌کرد که ابراهیموویچ اون تک به تک رو بزنه بیرون .....

گل ایبرا هم که حرف نداشت. فکر کنم زیباترین گل هفته باشه و شاید یکی از زیباترین گلهای این فصل. این ایبرا مثل آدم نمی‌تونه گل بزنه همیشه باید غیرممکن ترین توپها رو گل کنه

اینتر 2 - بولونا 1
برای اینتر ابراهیموویچ و آدریانو گل زدن. و گل بولونا رو هم که زانتی دو دستی تقدیمشون کرد اگه خودش می‌زد تو گل حداقل گل به اسم خودش ثبت میشد نه بازیکن حریف. البته مشکلی نیست کاپیتان زانتی سالی یک اشتباه رو بکنه چی میشه. و مورینیو هم باید به این نتیجه برسه که زانتی بازیکن گوش راست نیست که اونجا بازیش بدی

zfarhad2003

Registered User
لایک‌ها
3
مثل اینکه یواش یواش موتور اینتر مورینیو داره روشن میشه
واقعا بازی که دیروز اینتر ارائه کرد بازی هست که توی 5-6 ماه اخیر خیلی کم از اینتر دیده بودم. خیلی راحت توپ رو توی زمین می‌چرخوندن کل میانه زمین دست اینتر بود و حتی برخی از حملات رم هم که انجام میشه پایه و اساس زیاد درستی نداشت.
مشکل گلزنی خط حمله هم که خدا رو شکر داره کم کم حل میشه

رم 0 - اینتر 4
گلها: 2 تا ابراهیموویچ - استانکوویچ - اوبینا

ضمنا من وقتی دیدم که اوبینا توی 11 نفر اول وارد زمین شد گفتم این مورینیو حتما یه طوریش شده ولی وقتی دیدم که موثرتر از بقیه داره بازی می‌کنه فهمیدم که بازم مثل همیشه مورینیو کار روحی خودش رو انجام داده کاری که استادش هست. تقویت روحی بازیکنان در حد 100٪ روحیه.

zfarhad2003

Registered User
لایک‌ها
3
160ejwx.jpg

اینتر 1 - آنورتوسیس 0
گل: آدریانو

بعد از صدرنشینی سری A الان هم توی گروه لیگ قهرمانان صدرنشین بدون رقیب شدیم. اگه بازی بعدی توی زمین همین انورتوسیس رو ببریم مرحله حذفی رو صددرصد خواهیم داشت البته صعود از این مرحله و این گروه زیاد هم خوشحالی نداره چون الان چند ساله که همینطوری از گروه صعود می‌کنیم ولی قرعه بدی توی مرحله حذفی بهمون می‌خوره و حذفش می‌شیم البته این دفعه فرق می‌کنه چون مورینیو استاد مربی هست و میریم که انتقام خودمون رو از لیورپول بگیریم. لیورپول آماده باش که این دفعه بدجوری حالت رو خواهیم گرفت (البته امیدوارم)

یه نکته هم از بازی دیروز اینکه تولدو بعد از یکسال بازم توی لیگ قهرمانان بازی کرد. یک سال تمرین بدون بازی توی لیگ قهرمانان، واقعا خیلی سخته. ممنونیم تولدو که عشقت رو ثابت کردی.

2akmmr.png

Radiohead

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
184
این تاپیک تو صفحه دوم چیکار میکنه!

فکر میکردم بعد از برد مقتدرانه (منهای گل مضحک!) اینتر بیشتر تحویل گرفته بشه این تاپیک.

این اینتر از نظر قدرت تیمی و بازیکن های خوب حرف نداره جدا. فقط از نظر روحیه ای و خود باوری قبلا مشکل داشت که فکر میکنم حالا با اومدن مورینیو اون مشکل هم برطرف بشه...
هر چی بیشتر میگذره بیشتر حس میکنم باید روی اینتر به عنوان یکی از مدعی های اصلی CL حساب باز کنم!

26d09de669e563cca15d2a54e1d10bf9-getty-fbl-ita-inter-juventus.jpg

live for what?

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
374
این تاپیک تو صفحه دوم چیکار میکنه!

فکر میکردم بعد از برد مقتدرانه (منهای گل مضحک!) اینتر بیشتر تحویل گرفته بشه این تاپیک.

این اینتر از نظر قدرت تیمی و بازیکن های خوب حرف نداره جدا. فقط از نظر روحیه ای و خود باوری قبلا مشکل داشت که فکر میکنم حالا با اومدن مورینیو اون مشکل هم برطرف بشه...
هر چی بیشتر میگذره بیشتر حس میکنم باید روی اینتر به عنوان یکی از مدعی های اصلی CL حساب باز کنم!

اینتر مورینیو به تراوت چلسی مورینیو بازی نمیکنه
با این وجود که تو اینتر هم بازیکن فانتزی و خوب زیاد هست.
خودش هم به اون شکلی که تو چلسی بود نیست.
اینتر میتونست با این مربی و بازیکن ها مدعی جدی لیگ قهرمانان و سری آ باشه
اما تو هیچکدوم اونقدر مقدرانه نیست
اگر تو سری آ هم اول هست بیشتر به خاطر ضعف روی نیمکت میلان و یووه هست به نظرم

پ.ن: مربی اشتوتکارت مارکوس بابل شد. تفاوت بوندس لیگا و سری آ فکر کنم دو ، سه فصل دیگه به شدت نمود پیدا کنه اگر هر دو همین روند رو برن. از یک طرف فوتبال ریسکی و زیبای مربیان جوان آلمانی رو میبینیم از این طرف فوتبال خشک و بی روح سالمندان ایتالیایی

Radiohead

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
184
البته چلسی مورینیو معروف بود به فوتبال boring اش! خیلی هم مخالف داشت. نمیگم اینتر با طراوت بازی میکنه خیلی. ولی چغره! دنده ی پهنی داره! ;) بعضا فوتبال خوبی به نمایش میذاره. ولی وقتی مجبور باشه، میبره، حتی اگه زشت بازی کنه!! عین اون چلسی...
قبل از اومدن مورینیو هم تیم خوبی بود اینتر، ولی اون روحیه ی بازنده بودن هنوز باهاشون بود. همه دیدن آخر فصل نزدیک بود اسکودتو رو هم ببازن به رم. ولی حالا حس میکنم سطح غرور و اعتماد به نفس شون حسابی بالاست. تیم شون هم از لحاظ نفرات کامل ئه.

آدم فکر میکنه دلیل اینکه یوونتوسی که هفت بازی پشت سر هم رو با برد های خوب (مثل برد جنوا - دوبار جلوی رئال - جلوی رم - ...) پشت سر گذاشته بود میاد اینجوری جلوی اینتر دست و پا بسته ظاهر میشه چیه؟ بازیکن هاش تو روز خوبشون نبودن؟ بعید میدونم، یووه در بهترین شرایط آمادگی جسمی و روحی اومد به این بازی. اینتر قوی ظاهر شد، نه یووه ضعیف! از نظر تیمی که هیچ، از نظر فردی هم یووه حرفی برای گفتن نداشت. دل پیرو کجا بود در طول بازی؟ آمائوری چکار کرد؟.. اصلا اینتری ها فلج کرده بودن یووه رو. خصوصا بازی های کلدیدی رو. اگه دقت کرده باشی بازیکن های کوچکتر بازی بهتری به نسبت ستاره های یووه انجام دادن!

به هر حال هنوز هم فکر میکنم این اینتر با این سطح بازی ای که جلوی یووه ارائه داد میتونه در CL حرف هایی برای گفتن داشته باشه. کم کم اش اینه که اگه حذف بشه، مثل سال های قبل با آبروریزی نخواهد بود! ولی فکر کنم نیمه نهایی رو شاخ شونه!

بالا