• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب هواداران اینتر

j_2006_n

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,543
سلام دوستان

واقعا اینتر یک فوق ستاره رو از دست داد
ohno-smiley02.gif

----------------------------------------------

اتوئو: از آمدن به اينتر خوشحالم

ساموئل اتوئو مهاجم سابق بارسلونا با قراردادي پنج ساله به اينتر پيوست.

به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، اين مهاجم پس از 13 سال بازي در اسپانيا با قراردادي پنج ساله به جاي زلاتان ابراهيموويچ به جوزپه مه‌آتسا رفت.

او درمورد حضورش در اينتر گفت: «از اين انتقال بسيار خوشحالم. تمام تلاش خود را براي پيروزي در ليگ قهرمانان همراه با اينتر انجام خواهم داد.»

ساموئل افزود: «از امروز زندگي جديدي دارم. از ماسيمو موراتي به خاطر تمام تلاش‌هايش تشكر مي‌كنم و يكي از دلايل اصلي حضورش در اينتر است. تمام سعي خود را براي انجام بازي‌هاي بهتر خواهم كرد. »

اين مهاجم قرار است تا سال 2014 در اين تيم توپ بزند. او در ازاي رفتن زلاتان ابراهيموويچ به بارسلونا، به علاوه‌ي 48 ميليون يورو كه بارسا براي زلاتان پرداخت به اينتر پيوست.

Last edited:

ciamac

Registered User
لایک‌ها
10
حالا که زلاتان رفت اعتراف میکنی؟ :دی

اتوئو تموم کننده ی بهتریه از زلاتان ولی زلاتان فراتر از صرفا یک گلزن هست. به قول تو برای خودش میساخت و میزد. من کم دیدم اتوئو از بیرون از محوطه جریمه گل فردی بزنه، ولی زلاتان...

مصاحبه مورینیو جالب بود. اگه از یک خصوصیتش خوشم بیاد اینه که اصلا تعارف نداره. خیلی بی پرده حرف میزنه.

:p نه خب اين حقيقتي بود كه هميشه طرفداراي تيمهاي ديگه يا منتقدينش ميگن. فكر كنم حدود 4 يا 5 ساله كه توي مرحله ي حذفي جام باشگاهها گل نزده اما از اونطرف اتو'و ...
-----------
خيلي جالبه ... هلب با اومدنش به اينتر مخالفت كرد و مي خواد به اشتوتگارت برگرده!!‌ ديروز هم medical اش رو رد كرده ظاهرا! البته به صورت قرضي رفته.
http://www.kicker.de/news/fussball/...063/artikel_VfB-buhlt-um-Aliaksandr-Hleb.html

http://translate.google.com/transla...idnotizia=15129&sl=auto&tl=en&history_state0=

ciamac

Registered User
لایک‌ها
10
خب بالاخره بعد از فراز و نشيب هاي زياد, اشنايدر با اينتر قرارداد امضا كرد! مبلغ پرداختي به رئال كه فوق العاده بود: 15 ميليون دستمزدش هم 4 ميليون در سال.
ترجمه ي گوگلي اولين مصاحبه اش با گاتزتا اينجا.

خودش كه گفته براي دربي آماده اس بايد ببينيم مورينيو چي ميخواد.
---------
دو بازيكن ديگه هم هستن كه همه منتظرن به اينتر بيان اما مشخص نيست عليرقم علاقه ي خودشون چي مانع اومدنشون به اينتر شده!
كاسانو , Hamsik!
هر دو بازيكن پتانسيل فوق العاده اي دارن خصوصا Hamsik .
Hamsik:
If I left Napoli then I would like to go and play for Inter
احتمالا از خريد هاي فصل آينده ي اينتر خواهد بود.

و كاسانو كه طرفداراي اينتر دوستش دارن , موراتي هم همينطور ولي مورينيو نه!

كاسانو بعد اون بحثهاي مورينيو و ليپي كه كش دار شده بود گفت:

Mourinho and Lippi have something in common, they both don't want me
مورينيو هم گفت:
I wouldn't take Cassano because he scored against Inter just like Acquafresca did, while Milito didn't
كه شوخي بود البته.

Last edited:

Radiohead

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
184
اینتر الان حالتی پیدا کرده که اکثر بازیکن های خوب داخلی دوست دارن عضوش شن. همسیک رو اگه بگیرید واقعا عالی میشه براتون! کاسانو رو ولی نه... در استعدادش شکی نیست ولی جای چنین بازیکنی در اینتر و هیچ تیم بزرگ دیگه ای نیست! همه چیز رو میریزه بهم!

امیدوارم اسنایدر تو دربی بازی کنه چون احتمال اینکه خوب کار نکنه زیاد هست!

ciamac

Registered User
لایک‌ها
10
بعيد نيست اشنايدر يه نيمه بازي كنه, مسئله ي مهمتر براي ما عدم حضور كامبياسو هست و حضور اين ويراي لعنتي كه دست از سر اين تيم برنميداره!!
اين بازي رو ببريم ميريم واسه كورس قهرماني اما اگه ببازيم بد ميشه اوضاع البته توي سه چهار سال گذشته اينتر معمولا شروع خوبي نداشته! اما فكرش رو بكنيد اسكودتوي 18 ام و بعدش رسيدن به ستاره دوم قبل از اينكه ميلان دو ستاره شه يا يووه سه ستاره!!!!

پ.ن ريديو هد تبريك ميگم بابت سمت جديد.

Radiohead

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
184
اما فكرش رو بكنيد اسكودتوي 18 ام و بعدش رسيدن به ستاره دوم قبل از اينكه ميلان دو ستاره شه يا يووه سه ستاره!!!!
زهی خیال باطل! بین رسیدن به ستاره ی 18 ام (که اونهم قطعی نیست با قوی شدن یووه) و 20 ام خیلی فاصله ست! میلان هم قرار نیست تا ابد بلنگه!

پ.ن ريديو هد تبريك ميگم بابت سمت جديد.
:blink::eek: نمنه؟

ciamac

Registered User
لایک‌ها
10
زهی خیال باطل! بین رسیدن به ستاره ی 18 ام (که اونهم قطعی نیست با قوی شدن یووه) و 20 ام خیلی فاصله ست! میلان هم قرار نیست تا ابد بلنگه!

دوسال پيش هم همينو گفتم گفتي عمرا و it's a matter of time!! يعني اينتر توي پنج شش سال آينده نميتونه 3 تا اسكودتو بگيره؟! خيلي پرت نگفتم بابا. فصل پيش هم ميگفتن يووه خيلي قوي شده! اين افت شديد ميلان رو هم كه سه سال پيش خودم پيشبيني كرده بودم :D

مديريت بخش هنرهاي نميشي!

Radiohead

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
184
دوسال پيش هم همينو گفتم گفتي عمرا و it's a matter of time!! يعني اينتر توي پنج شش سال آينده نميتونه 3 تا اسكودتو بگيره؟! خيلي پرت نگفتم بابا. فصل پيش هم ميگفتن يووه خيلي قوي شده! اين افت شديد ميلان رو هم كه سه سال پيش خودم پيشبيني كرده بودم :D
قبول کنی یا نه، بخشی از موفقیت اینتر برمیگرده به ضعف/تضعیف میلان و یووه. وقتی این دو تیم دوباره قوت بگیرن (که در مورد یووه میشه گفت دارن میرسن به اون مرحله) دیگه اینتر نمیتونه به راحتی اون سه فصل اسکودتو درو کنه. پیش بینی ها هم از زمان کالچوپلی همین بود: اینتر 3 تا 4 سال یکه تازی میکنه و از اونور میلان و یووه نمیتونن رقابت کنن. ولی فکر میکنم متوجه شده باشی که از 2006 هر سال رقابت در صدر سری آ داره برابر تر و balanced تر میشه. چهار عنوان پشت سر هم گرفتید ولی من در مورد پنجمی و خصوصا ششمی شک دارم. بلاخره تعادل برمیگرده به سری آ. شک ندارم!

مديريت بخش هنرهاي نميشي!
لولز! فکر کنم یکسالی شده باشه :D

ciamac

Registered User
لایک‌ها
10
قبول کنی یا نه، بخشی از موفقیت اینتر برمیگرده به ضعف/تضعیف میلان و یووه. وقتی این دو تیم دوباره قوت بگیرن (که در مورد یووه میشه گفت دارن میرسن به اون مرحله) دیگه اینتر نمیتونه به راحتی اون سه فصل اسکودتو درو کنه. پیش بینی ها هم از زمان کالچوپلی همین بود: اینتر 3 تا 4 سال یکه تازی میکنه و از اونور میلان و یووه نمیتونن رقابت کنن. ولی فکر میکنم متوجه شده باشی که از 2006 هر سال رقابت در صدر سری آ داره برابر تر و balanced تر میشه. چهار عنوان پشت سر هم گرفتید ولی من در مورد پنجمی و خصوصا ششمی شک دارم. بلاخره تعادل برمیگرده به سری آ. شک ندارم!

خب در مورد میلان ضعف رو قبول دارم ولی تضعیف نه! این دوره ای بود که میلان باید طی میکرد و پوست مینداخت و به نظرم ربطی به اون جریمه ها نداشت. اما قضیه در مورد یووه یکم فرق میکنه! در کل 100% قبول دارم که اون قضایا به قدرت گرفتن اینتر در ایتالیا کمک کرده اما دیر یا زود با اون خرج هایی که موراتی میکرد و انگیزه ای که اینترییها برای کسب عنوان داشتن این اتفاق باید میافتاد و کالچیو پولی کمک کرد که سریعتر این اتفاق بیافته!! ازینطرف دو سه ساله که موراتی یا کلا Inter Board خیلی خوب دارن باشگاه داری میکنن نقاط ضعف هر سال برطرف میشه هر سال یکی دوتا جوون به تیم تزریق میشن اوضاع مالی هم بد نیست خصوصا بعد از فروش زلاتان. اینا همش کمک میکنه که اینتر دیرتر به پایان اون چرخه ایی که حتما هم اتفاق میافته برسه! با این اوصاف یه دو سه سال دیگه باید مارو این بالا تحمل کنین ;)

لولز! فکر کنم یکسالی شده باشه :D

oops

ciamac

Registered User
لایک‌ها
10
اينم از دربي دلا مادونيا! اينتر 4- 0 ميلان!!
بهترين جوابي بود كه اينتر ميتونست به حرفهاي ميلاني ها خصوصا پيرلو بده بود.
دليل اين برد امشب هم فقط يك چيزه:

109311.jpg

sina86

Registered User
لایک‌ها
35
جشنواره گل اينتر در خانه جنووا

خبرگزاري فارس: شاگردان مورينيو با 5 گل در خانه جنووا به برتري دست يافتند.
A0365787.jpg

به گزارش خبرگزاري فارس، در اولين شب از هفته هشتم رقابت‌هاي فوتبال سري A ايتاليا يوونتوس و فيورنتينا به تساوي يك بر يك رسيدند. وارگاس (5) براي فيورنتينا موفق به گلزني شد و تك گل تساوي بخش يوونتوس را آمائوري(19) به ثمر رساند.
در ديگر بازي مهم شب گذشته اينترميلان با نتيجه 5 بر صفر برابر جنووا به برتري دست پيدا كرد.
گل‌هاي اينترميلان را كامبياسو (6)، بالوتلي (31)، ويه‌را (66)، استانكوويچ (45) و مايكون (71) به ثمر رساندند.
تساوي يوونتوس برابر فيورنتينا در المپيكوگرانده تورينو باعث شد ميهمان آبي پوش بانوي پير به جمع اروپايي هاي جدول ملحق شود و مانند يووه با 15 امتياز در رتبه چهارم قرار بگيرد.
جنووا نيز با پذيرش شكست تلخ 5 بر صفر برابر اينتر با 13 امتياز به رتبه پنجم سقوط كرد.

==========================================
واكنش آقاي خاص پس از پيروزي پرگل
مورينيو: اين فقط يك 3 امتياز ديگر بود

خبرگزاري فارس: سرمربي پرتغالي اينترميلان ايتاليا پيروزي تيمش را برابر جنووا معمولي و كم‌اهميت توصيف كرد.

A0741796.jpg

به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از توتواسپورت، خوزه مورينيو گفت: اين فقط يك 3 امتياز ديگر بود و بابت آن از مردانم متشكرم.
وي افزود: اينترميلان با اقتدار پيش مي رود و هدف اصلي ما در بازي هاي امسال قهرماني در ليگ قهرمانان اروپا است و از قهرماني در كالچو اطمينان كامل دارم.
وي ادامه داد: بالوتلي بازيكن خوبي است اما هرگز در حدي بازي نمي كند كه من از او انتظار دارم اما بايد به يكي از بهترين هاي جهان تبديل شود و اگر اينطور نشود تقصير خودش است.
اينترميلان در خارج از خانه با نتيجه 5 بر صفر برابر جنووا به برتري دست پيدا كرد.

ciamac

Registered User
لایک‌ها
10
رفيق ممنون بابت اين خبررساني اما چقدر خوب ميشد از يه خبرگزاري ديگه ميذاشتي نه اين.

ciamac

Registered User
لایک‌ها
10
به بازی حساس با میلان رسیدیم. به نظرم این بازی تا حدود زیادی تکلیف اسکودتو رو مشخص میکنه!

این صفحه از گاتزتا در مورد دربی رو میذارم, جالبه:

lafavoritoea.jpg

INTER-MILAN: THE SUPER CHALLENGE

...The favorite is
1 Bettors chose Inter
Experts are divided x
2 Gazzetta.it votes for Milan

:From Appiano
.Cambiasso and Stankovic retrieved
.Diamond for Mou

The Serb has been training and there is optimism. Pandev is the favorite instead of Balotelli. The assumption is Muntari as left-back ,Santon also an candidate

:From Milanello
Pato in Brazil for treatment
Leo anxious for Nesta

Radiohead

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
184
من قبول ندارم تکلیف اسکودتو مشخص میشه :دی

اینتر نشون داده جلوی تیم های کوچک بیشتر امتیاز از دست میده تا تیم های بزرگ. گیریم ما رو هم ببرید، یک نیم فصل مونده تا فصل تموم شه و فاصله در حد 6 امتیازی اگه بخواد جبران شه، میتونه. خصوصا اینکه مراحل حساس لیگ قهرمانان در پیشه و اینتر بیشتر از اسکودتو CL رو میخواد و به هر حال ممکنه تمرکزش روی لیگ کم بشه.

خب از شانس گند ما مثل اینکه دژان و کامبیاسو هم دو میرسن؟

و ما هم پاتو و احتمالا نستا رو نداریم... خدا به خیر کنه!

ciamac

Registered User
لایک‌ها
10
نه خب ما فرض رو بر این گذاشتیم که اینتر و میلان همه ی رقیب هاشون رو ببرن پس میمونه بازی رودررو!
خیلی دوست دارم میلان رو دابل کنیم اما اصلا به برد این دفعه امیدوار نیستم!
---
جالبه الان فهمیدم که پسر کاستاکورتا طرفدار اینتره!! خیلی جربزه (؟!) میخواد!!

A view from a first woman - Martina Colombari, actress: "Sunday I will watch the game on TV next to my husband (Billy Costacurta). My son, Anchille, will continue to profess his faith as an Interista, but he is now taken from the American basketball and he will go to sleep. Milan at the moment are going strong but I'm biased because of too many friends. People who gave me a big hand with the foundation Rava for Haiti."​

Radiohead

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
184
آره این پسر بیلی رو شنیده بودم. عجیبه... بابات اسطوره ی میلان باشه بعد خودت بری طرفدار اینتر شی!

به جاش بالوتلی و سانتون هم طرفدار میلان بودن!

ciamac

Registered User
لایک‌ها
10
اقا من هنوز با نقل قول مستقیم ازین دوتا همچین چیزی ندیدم ! گول گول دات کام رو نخور :دی با اون تیتر هاش.
----
استرس عجیبی دارم! چند سالی بود اسکودتومون اینطوری در معرض خطر نبود :D

Radiohead

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
184
اقا من هنوز با نقل قول مستقیم ازین دوتا همچین چیزی ندیدم ! گول گول دات کام رو نخور :دی با اون تیتر هاش.
----
استرس عجیبی دارم! چند سالی بود اسکودتومون اینطوری در معرض خطر نبود :D
گل دات کام چیه، از مدیاست برات لینک میارم! گل دات کام فکر کردی اکثر مطلب هاش رو از کجا میاره؟ :D مطالب اول میاد روی مدیاست/گزتا/... . بعد به انگلیسی میاد رو فوتبال-ایتالیا بعد هم گل ورمیداره کپی پیست میکنه! همیشه خبر های مربوط به ایتالیا 15-20 دقیقه قبل از گل دات کام روی فوتبال-ایتالیا هست. و نیم ساعت قبلش هم روی مدیاست. حالا حددی میگم این زمان ها رو شاید کم یا بیشتر باشن!

-
من هنوز هم میگم سرنوشت اسکودتو به این بازی نیست! فارغ از هر نتیجه ای که بدست بیاد!
هنوز یه نیم فصل (تقریبا) مونده.

بالا