• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب هواداران اینتر

Radiohead

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
184
نمیدونم باید تبریک بگم یا تسلیت. بردید ولی خفیف. همچنان شانس صعود تون 50% هست. بازی بعد که انجام شد میام تبریک یا تسلیتم رو به خدمت میرسونم!

فقط چند تا چیز:

- چرا تیمی که توان حمله کردن و گل زدن رو داره، بعد از گلی که میزنه، میشینه عقب و اجازه میده حریف اینجوری بازی رو در دست بگیره؟

- ساموئل باید اخراج میشد و پنالتی هم به ضرر اینتر اعلام میشد تا مورینیو و موراتی ببینن مشکل واقعی از کجاست. حیف که داور اشتباه کرد.

- این موتا در سطح اینتر نیست! دیشب اگه مورینیو زودتر بیرون نمیکشیدش بعید نبود اخراج هم بشه.

- به نظرم اتوئو flop از آب در اومده. این اتوئو کجا اون اتوئو ی بارسا کجا... میلیتو خیـــــــــــــــــــــــــلی بهتره.

آخه بعید میدونم این سرطان دیگه تیمتون رو ول کنه!
آخه مسئله اینجاست الان سرنوشت میلانش دست خودش نیست!

واقعا چه فاجعه ای رخ داده تو سری آ , این مسخره بازیهاشون یعنی چی آخه/
اما انگار با این کارا میخوان بقیه ی تیمها رو خوشحال کنن! چون اینتر که لطمه ی زیادی نمیخوره ازین قضیه اما احتمالا بقیه ی 19 تیم سری آ یه چند روزی اینتر رو راحت میذارن!! پس به نظرم همچین بدم نیست این جریمه ها!
از اونطرف هم زمین و زمان دست به دست هم میدن اینتر نتیجه نگیره , بعید نیست یه اتحاد بزرگ بین بقیه ی تیم ها به ***** برلو تشکیل بشه واسه پایین کشیدن اینتر!! لول البته اگه تا حالا تشکیل نشده باشه. چه خبره آخه این همه جو منفی بر علیه یک تیم اونم چه تیمی؟ La Beneamata!!! :D
باز شروع کردی ها... با هر تقی به توقی خوردن این انگشت اتهام رو به سمت برلوسکونی نشونه رفتن داره تبدیل به یه stereotype میشه ها. حالا ما گفتیم!

کدوم جو منفی؟ خودتون دارید جو رو منفی میکنید. داور دو کارت کارت قرمز صد در صد درست داده و مربی و تیم تون همه جو رو با این کارهاشون ریختن به هم. جو منفی رو شما درست کردید یا بقیه؟ نکنه قوانین فوتبال نباید در مورد اینتر اعمال بشه؟ ;) اگه نه بگو ما تکلیفمون رو بدونیم!

اگه هم قبول دارید اینتر هم یه تیم هست مثل 19 تیم دیگه، پس به این بازیکن ها تون بگید کمی ملایم تر بازی کنن. خدایی دفاع کردن از آرنجی که ساموئل زد اون هم وقتی سابقه ی درخشانش رو تو اینکار ها میدونی یعنی چی؟ همین دیشب ندیدی چطور عین این احمق ها (ببخشید البته :دی) روی کالو خطا کرد؟

دست بردار سیامک جان! تعصب داشتن به تیم خودی یه چیزه، اینجوری دفاع کردن یه چیز دیگه.

راستی این رفیقت توی میلان فن هم دیگه خیلی جو گیر شده یک جلسه غیب های کارت قرمزی ها رو هم توی اون لیست نوشته . لولز
همه ی این ها ترجمه شده از اون فایل pdf مربوط به جلسه هفتگی کمیته انضباطی لگا کالچو هست - از سایت رسمی شون. جو گیر چیه! هر هفته لیست محروم ها یا کساییکه یک کارت زرد با محرومیت فاصله دارن رو اعلام میکنن خب.

ادیت:
اون محرومیت کامبیاسو هم صحت داره؟! ندیدم جایی
آره. از همون فایل:

SQUALIFICA PER DUE GIORNATE EFFETTIVE DI GARA
CAMBIASSO Esteban Matias (Internazionale): per avere, nell'intervallo, nel sottopassaggio
che adduce agli spogliatoi, tentato di colpire con un pugno un calciatore della squadra avversaria;
infrazione rilevata dai collaboratori della Procura federale

بزنی تو Google Translate این در میاد!

DISQUALIFICATION FOR TWO DAYS OF ACTUAL RACE
Cambiasso Esteban Matias (International): for having, in the interval, in the underpass
argues that the changing rooms, tried to punch him a player of the opposing team;
infringements detected by staff of federal prosecutors

یا ترجمه ی بهترش که همون اول پست کردم:

two game suspension for Cambiasso for trying to punch a Samp player on the way to the dressing rooms during halftime

البته شاید با فرجام خواهی اینتر این محرومیت ها کمتر بشن. نمیدونم...

ciamac

Registered User
لایک‌ها
10
نمیدونم باید تبریک بگم یا تسلیت. بردید ولی خفیف. همچنان شانس صعود تون 50% هست. بازی بعد که انجام شد میام تبریک یا تسلیتم رو به خدمت میرسونم!

چند فصل بود توی حذفیها گل نزده بودیم چه برسه به اینکه ببریم!! من که خوشحالم البته نه خیلی, امیدوارم این حداقل باعث شه تیم توی بازیهای اروپایی اعتماد به نفس بیشتری پیدا کنه.

فقط چند تا چیز:

- چرا تیمی که توان حمله کردن و گل زدن رو داره، بعد از گلی که میزنه، میشینه عقب و اجازه میده حریف اینجوری بازی رو در دست بگیره؟

- ساموئل باید اخراج میشد و پنالتی هم به ضرر اینتر اعلام میشد تا مورینیو و موراتی ببینن مشکل واقعی از کجاست. حیف که داور اشتباه کرد.

- این موتا در سطح اینتر نیست! دیشب اگه مورینیو زودتر بیرون نمیکشیدش بعید نبود اخراج هم بشه.

- به نظرم اتوئو flop از آب در اومده. این اتوئو کجا اون اتوئو ی بارسا کجا... میلیتو خیـــــــــــــــــــــــــلی بهتره.

با 75% این حرفهات موافقم. فقط در مورد موتا بگم که کلا اینتر هافبک های زیادی نداره که بتونن چهارتا پاس درست بدن فقط اشنایدر هست, تا حدودی هم استانکوویچ.. بقیه تعطیل. به شدت به یکی دوتا CM درجه یک احتیاج داریم. موتا خیلی کنده خطای احمقانه هم زیاد میکنه اما vision فوق العاده ای داره بلیو می! فعلا با این اوضاع هافبک هامجبوریم دیگه.
عجب بازیکنیه این میلیتو!! کاش دوسه سال جوون تر بود. این اتوو هم که افتضاحه تنها وظیفش رو نتونست انجام بده اون گل خالی رو نزد. توی بارسا اگه منم جلوی اینیستا , ژاوی و مسی بازی میکردم هر فصل +15 تا میزدم. واقعا ناامیدمون کرد. از همین الان پیشبینی میکنم اتوو تابستون میره بنزما رو میاریم!!

در مورد جمله ی اولت.. دست رو دلم نذار!! باید همون نیمه ی اول تمومشون میکردیم. البته ازینطرف هم کلی شانس اوردیم.

باز شروع کردی ها... با هر تقی به توقی خوردن این انگشت اتهام رو به سمت برلوسکونی نشونه رفتن داره تبدیل به یه stereotype میشه ها. حالا ما گفتیم!

کدوم جو منفی؟ خودتون دارید جو رو منفی میکنید. داور دو کارت کارت قرمز صد در صد درست داده و مربی و تیم تون همه جو رو با این کارهاشون ریختن به هم. جو منفی رو شما درست کردید یا بقیه؟ نکنه قوانین فوتبال نباید در مورد اینتر اعمال بشه؟ ;) اگه نه بگو ما تکلیفمون رو بدونیم!

اگه هم قبول دارید اینتر هم یه تیم هست مثل 19 تیم دیگه، پس به این بازیکن ها تون بگید کمی ملایم تر بازی کنن. خدایی دفاع کردن از آرنجی که ساموئل زد اون هم وقتی سابقه ی درخشانش رو تو اینکار ها میدونی یعنی چی؟ همین دیشب ندیدی چطور عین این احمق ها (ببخشید البته :دی) روی کالو خطا کرد؟
دست بردار سیامک جان! تعصب داشتن به تیم خودی یه چیزه، اینجوری دفاع کردن یه چیز دیگه.

اقا این پست رو قبل از بازی میلان-ویولا زدی یا بعدش؟!:p

همه ی این ها ترجمه شده از اون فایل pdf مربوط به جلسه هفتگی کمیته انضباطی لگا کالچو هست - از سایت رسمی شون. جو گیر چیه! هر هفته لیست محروم ها یا کساییکه یک کارت زرد با محرومیت فاصله دارن رو اعلام میکنن خب.

آره. از همون فایل:

SQUALIFICA PER DUE GIORNATE EFFETTIVE DI GARA
CAMBIASSO Esteban Matias (Internazionale): per avere, nell'intervallo, nel sottopassaggio
che adduce agli spogliatoi, tentato di colpire con un pugno un calciatore della squadra avversaria;
infrazione rilevata dai collaboratori della Procura federale

بزنی تو Google Translate این در میاد!

DISQUALIFICATION FOR TWO DAYS OF ACTUAL RACE
Cambiasso Esteban Matias (International): for having, in the interval, in the underpass
argues that the changing rooms, tried to punch him a player of the opposing team;
infringements detected by staff of federal prosecutors

یا ترجمه ی بهترش که همون اول پست کردم:

two game suspension for Cambiasso for trying to punch a Samp player on the way to the dressing rooms during halftime

البته شاید با فرجام خواهی اینتر این محرومیت ها کمتر بشن. نمیدونم...

اینو که شوخی کردم, اما عجب اوضاعی شده کامبیاسو, کوردوبا, ساموئل و سانتون نیستن ماتراتزی معلوم نیست برسه احتمالا یا از primavera دفاع آخر میارن یا زانتی بازی میکنه.

Radiohead

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
184
^^ جواب این پست رو بعدا میدم :دی یا شاید اصلا ندم :دی

اومدم تبریک بگم. بلاخره طلسم حذف شدن هاتون رو شکستید. قبلا هم گفتم، فقط یه مربی میتونه رئال رو هم از این طلسم نجات بده و اون مورینیو ست. حالا اگه پرز فکر میکنه تیم های مورینیو به اندازه ی کافی "زیبا" بازی نمیکنه که آب از دهن تماشاگر ها راه بندازه دیگه من نمیدونم.

برعکس دو فصل قبل که جلوی لیورپول و منچستر حتی نمیتونستید به دروازه نزدیک بشید این دو بازی کاملا مثل اینتر سری آ بودید و به نظرم باز فقط یه دلیل داره: افکت مورینیو!

امیدوارم زیاد از این برد روحیه نگیرید و به امتیاز از دست دادن هاتون تو لیگ ادامه بدید :دی

ادیت: هر بازی ای که از اینتر میبینم بیشتر متقاعد میشم این موتا شدیدا اورج هست. اصلا در حد اینتر نیست!

Last edited:

ciamac

Registered User
لایک‌ها
10
ممنون بابت تبریک, تسلیت نیمه نهایی رو هم میگفتی یه باره :دی

Radiohead

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
184
خب اون موقع هنوز قرعه کشي نشده بود! نميدونستم انقدر خرشانس هستيد :دي البته مغرور نشيد همين زسکا هم ميتونه حذف تون کنه. بازي برگشت تو "مسکو" ست... همين امسال اينتر نشون داد تو شهر هاي يخبندون اروپاي شرقي چطور بازي ميکنه!

ciamac

Registered User
لایک‌ها
10
زیاد هم بد نبوده که, دینامو رو زدیم اونجا!
اما خدایی عجب شانسی اورد اینتر! بدترین حریف ها بارسا و لیون بودن به نظرم.
راستی چقدر احتمال میدی آرسنال بارسا رو بزنه؟! من کلا قبل قرعه کشی که به معضل شکست بارسا فکر میکردم گفتم یه تیم از جنس خودشون میتونه شکستشون بده! آرسنال!

Radiohead

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
184
دينامو رو زديد ولي چجوري؟ :دي يادمه دقايق آخر به زحمت برديد.
در مورد شانس هم موافقم. ته خر شانسي بود خدايي! البته تو چند سال اخير قرعه هاي آسوني بهتون نخورده بود. بلاخره وقتش بود يه بار هم شانس در خونه ي شما رو بزنه!

در مورد آرسنال-بارسا، به نظرم بارسا صعود ميکنه، احتمالا به راحتي!

ciamac

Registered User
لایک‌ها
10
ادیت: هر بازی ای که از اینتر میبینم بیشتر متقاعد میشم این موتا شدیدا اورج هست. اصلا در حد اینتر نیست!

عجیبه برام, چرا بین بازیکن های اینتر به موتا گیر دادی؟ کلا هافبک های داغونی داریم اما به شخصه معتقدم بعد از اشنایدر , موتا بهترین دید رو داره توی تیم! چند بازی بهش فرصت بده متوجه میشی! امروز هم دوتا پاس گل داده.
راستی you blew your chances لول
----
اینتر امروز 3-0 لیوورنو رو زد تا از باخت میلان به پارما نهایت استفاده رو بکنه!
اتوو یه گل فوق العاده زد!
اینتر 63
میلان 59
رم 59
البته تا اواسط لیگ هیچوقت فکر نمیکردیم کارمون به اینجا بکشه اما به هرحال نزدیک شدن میلان به اینتر و امیدواریشون , قهرمانی رو در آخر برای اینتر دلچسب تر میکنه برای میلان هم دردناکتر! باعث جذابیت لیگ هم میشه احتمالا! :دی

هفته ی آینده با رم بازی داریم.

sіπa

Registered User
لایک‌ها
8
مورینیو در اینتر ماندنی است

مهر: خوزه مورینیو قصد جدایی از تیم فوتبال اینتر میلان را ندارد و می خواهد به حضور خود در این تیم ایتالیایی ادامه دهد.

تیم های لیگ برتری لیورپول و منچسترسیتی تمایل دارند مربی پیشین تیم فوتبال چلسی را به خدمت بگیرند و این در حالی است که نام این مربی پرتغالی برای جایگزینی سرآلکس فرگوسن در تیم منچستریونایتد هم در میان است.

خورخه مندس، مدیر برنامه مورینیو، در گفتگو با "پیپل" اظهار داشت: خوزه فعلا قصد ندارد جایی برود. فکر می کنم او در اینتر بماند چراکه سه سال دیگر با این تیم قرارداد دارد. خوزه در ایتالیا وضعیت مساعدی دارد و می خواهد کار خود را به نحو احسن برای آنها انجام دهد.

Hamid_311

Registered User
لایک‌ها
25
بچه ها بازی امشبو (اینتر - زسکا) رو از کدوم کانال فری میشه دید؟ اگه کد هم بخواد و کدش در دسترس باشه ممنون میشم.
دیدن این بازیو به بارسا - آرسنال ترجیح میدم.

Hamid_311

Registered User
لایک‌ها
25
اینتر 1-0 برد ولی خیلی جای تبریک نداره. چون نزدیک 6-7 موقعیت 100% از دست رفت. قوای هجومی تیم خیلی رفته بالا. اگه اتفاق خاصی تو بازی برگشت نیفته، با این بازی بردن بارسا هم امکانپذیره.

Radiohead

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
184
فکر کنم دیگه همه کساییکه فوتبال ایتالیا رو دنبال میکنن اخبار اخیر رو در مورد یه سری از مدارک جامونده (!) از کالچوپولی رو خونده باشن که در حال حاضر تو ناپل در حال بررسی هست. این رو من فقط دارم کپی پیست میکنم. خبر های مربوط روی تمام سایت های معتبر ایتالیایی و غیر ایتالیایی هست و نتیجه ی کار باید ببینیم چی میشه... من فکر نمیکنم اتفاق خاصی بیفته در نهایت ولی اگه رای بر ضد اینتر داده بشه، مسلما اون رای همونقدر پشتش حقیقت خواهد بود که پشت رای هایی که بر ضد میلان داده شد.

Okay, stuff's finally filtering out about what may be calciopoli II.

Here's a bit from Football Italia:

Wiretaps of Inter President Massimo Moratti talking to refereeing designators form an integral part of Luciano Moggi’s trial.

Moggi, the former director general of Juventus and by many considered the great power behind Calciopoli, is at the centre of a civil trial into the same incidents.

“Quite simply either everyone is innocent or everyone is guilty. In my view, everyone is innocent,” declared Moggi after today’s dramatic court session.

“Maybe not everybody expected these developments. I invite everyone to think carefully and reflect on the matter.”

Moggi will try to prove that he was not pulling the strings of Italian football by communicating with the refereeing designators in order to favour Juventus.

He has always maintained he was only one of many who regularly spoke to the officials and acted only to ‘protect’ Juve.

This is why it was such a coup to release the transcripts of a wiretapped conversation between Inter President Moratti and designator Paolo Bergamo.

“Moggi was accused of violating Article 1, which represents fair play,” explained lawyer Prioreschi.

“I ask the FIGC and the Naples Tribunal why this same action was not taken against Moratti when the designator asks him if he likes the referee assigned to his match, after having asked the same of Giacinto Facchetti?

“On Tuesday we will ask for transcripts of all the wiretapped calls that were inexplicably ignored during the preliminary investigation. Essentially Calciopoli took different approaches to different people for the same incidents.

“In the phone calls there is talk of meetings and dinners between Moratti, Facchetti and Bergamo. So why was that not even transcribed when the police had a stakeout to film the dinner between Diego Della Valle and Bergamo?”

The incriminating phrase in the wiretap is from designator Bergamo ahead of a Coppa Italia tie with Bologna, which ended 3-1 to Inter on January 13 2005.

“Seeing as there is no draw for the referees, but a direct designation, I have sent you Gabriele. I made sure he will be accompanied by two very good assistants.”

Bergamo has hit back at the accusations of wrongdoing, at the same time suggesting Moggi is right to claim everyone is innocent in the Calciopoli scandal.

“I’m not remotely surprised at these conversations, I always said that I spoke to everyone,” said the former refereeing designator.

“I’ve been told there is another conversation in which we both compliment Bertini after his performance in a game between Inter and Sampdoria.

“Didn’t the Calciopoli trial insist Bertini was part of the pro-Juve ‘cupola’? It seems this so-called pro-Juve organisation wasn’t very solid.”
And here's a transcription/translation of a conversation between referee designator Bergamo and then-bad team club president Giacinto Facchetti that appeared in today's La Stampa (a mainstream regular newspaper):

January 9th, 2005 12:53 just before the Inter-Sampdoria 3-2

Facchetti: Hello Paolo, Facchetti.

Bergamo: Hello Giacinto.

Facchetti: I'm going to the stadium and I told my boys to have a certain tact, some availability with Bertini(ref). I told the players, Mancini and others.

Bergamo: You'll see it will be a nice match.

Facchetti: Okay.

Bergamo He's predisposed (Bertini) to make a great game.

Facchetti: Yes, okay.

Bergamo It's a challenge that you will see, we will win together.

Facchetti: I just wanted to tell you that I did (referring to the fact that he spoke to the team not to take the wrong attitude towards Bertini ed).

Bergamo: You'll see things will go the right way, then the team will start to have confidence in making the results, boost it's moral. ...

ادیت: ولی واقعا این مکالمه جالبه.. :دی
فکر کنم باورش برای هر هوادار اینتر سخت باشه.

Last edited:

Hamid_311

Registered User
لایک‌ها
25
وااااااااای وااااااااااااای خیلی جالبه. اگه اینا واقعیت داره چرا تا حالا رو نشده؟ یعنی اینترم تو کالچوپولی نقش داشته؟ این برگامو کیه دیگه؟

Radiohead

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
184
وااااااااای وااااااااااااای خیلی جالبه. اگه اینا واقعیت داره چرا تا حالا رو نشده؟ یعنی اینترم تو کالچوپولی نقش داشته؟ این برگامو کیه دیگه؟
به هر حال تازه رو شده و کلی تو ایتالیا سر و صدا راه انداخته (که طبیعیه).

برگامو referee designator یا کسی ئه که داور ها تعیین میکرده. همون پستی که پی‎یر لوئیجی کولینا داره الان.

ciamac

Registered User
لایک‌ها
10
بیشتر شبیه به دروغ (یا شوخی) آپریله!
مدارک جا مونده؟! کوتاه بیا بابا

Radiohead

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
184
بیشتر شبیه به دروغ (یا شوخی) آپریله!
مدارک جا مونده؟! کوتاه بیا بابا
دروغ آپریل چیه برادر من... خودت سرچ کن، سایت های معتبر رو ببین دیگه.

ببین الان تو ناپل دادگاهی داره موجی رو به خاطر شکایت بقیه ی باشگاه ها و درخواست غرامت (به خاطر همون قضایای 2006) محاکمه میکنه. وکلای موجی هم این مدارک مربوط به مکالمه تلفنی (که میگن از لابلای هزاران مکالمه کشیدن بیرون) بین برگامو و موراتی (و برگامو و فاکتی) رو دادن به دادگاه. 13 آپریل هم هم قراره مکالمات تو دادگاه شنیده بشن.

On the pitch, Inter are going great guns but behind the scenes a string of controversies has cast a long shadow over the club. With Roma in hot pursuit for the Serie A title and a crucial match coming up in the Champions League this is no time for distractions, says Ben Lyttleton.

Given that Inter Milan are top of Serie A and second favourites to win the Champions League 5.2 for the first time in 45 years, it's hardly surprising Esteban Cambiasso has reacted to talk of his side's reported unravelling by saying, "I wish we always had a crisis like this." Nonetheless, there is good reason to suspect that all is not well in the blue half of Milan.

First, there's Vieri-gate. Ex-Inter striker Christian Vieri's lawyers have called for Inter President Massimo Moratti to stand down and for the club's 2005/06 title to be handed to Roma for espionage. The 36-year-old has accused his former club of spying on him during his spell at San Siro and if the Nerazzurri are found guilty of breaching article 18 of the Code of Sporting Justice, they could lose the Scudetto which, ironically, was only handed to them by default when Juventus were stripped of it for their own part in the Calciopoli scandal.

As if that wasn't bad enough Moratti could find himself in hotter water still as a result of telephone conversations with Serie A's referee designator Paolo Bergamo during Calciopoli. The case has re-emerged because Luciano Moggi, the disgraced former Juventus director at the heart of the crisis, is now involved in a civil trial brought about by Serie A clubs demanding compensation. D-Day for Moratti will be 13 April when transcripts of his conversations with Bergamo will be revealed in court.

http://betting.betfair.com/internat...betting-will-controversy-undermin-050410.html

حالا اون مورد کریستین ویری که خیلی جدی به نظر نمیاد. ولی این یکی با اون حساسیت بزرگی که تو ایتالیا روش هست، شوخی بردار نیست. "هر چند اعتراف میکنم من شخصا امیدی ندارم اتفاق خاصی بیفته"، ولی وای اگه پای اینتر گیر بیفته این وسط... چه آبرو ریزی ای بشه.

البته ناگفته نمونه از گالیانی هم پیدا شده یه سری :D ولی خب اگه آبرو ریزی ای بود، آبروی ما همون 2006 رفت! ولی اینتر... موراتی... این مظلوم نمایی ها و اظهاراتی که در مورد "پاک" بودن اینتر میشد. منتظر خبر های بیشتر تو 13 آپریل هستم ولی باز تاکید میکنم، فکر نمیکنم اتفاق خاصی در نهایت بیفته.

ciamac

Registered User
لایک‌ها
10
اگه یک درصد احنمال میرفت موراتی رو با این مسائل میشه کشید پایین باور کن تا حالا فوتبال ایتالیا و گول دات کام و کلی مدیای دیگه دنیا رو گرفته بودن رو سرشون اما من هرچی سرچ کردم خصوصا توی گاتزتا و چندتا سایت معتبر دیگه چیز خاصی ندیدم فقط در حد یه تاپیک کوچیک یا همچین چیزی.. به هرحال تا 13 صبر کنیم ببینیم چی میشه

پ.ن
لطفا به انتقاد از موتا ادامه بده! بازیش وحشتناک عوض شده تو این مدت . لول

ادیت: این همه سایت که میگی رو چرا من نمیتونم پیدا کنم؟!
این لینکی هم که دادی مربوط به betfair (بلاگ رسمی یک سایت شرطبندیه) اصلا در زمینه ی اخبار فوتبال قابل اعتماد نیست اما یه نکته ی جالب توش بود که توی پست 79 نوشتم.

Last edited:

ciamac

Registered User
لایک‌ها
10

اقا زیاد جدی نگیر , این کار انگلیسهاس میخوان سری آ رو خراب کنن!

ciamac

Registered User
لایک‌ها
10
باورم نمیشه! الان توی این لینکی که ریدیو هد داد خوندم که احتمالی که اکثر بنگاههای شرطبندی (Bet365,Bwin,Betfair..) به قهرمانی اینتر دادن حدود 5 هست که اینتر رو دومین شانس قهرمانی چ.ل میدونن!

ALL

Registered User
لایک‌ها
18
اون جوری که من این ور اون ور خودم این مدارک از قبل وجودداشته ولی وقتی وکلای موجی خواستن تو دادگاه بهشون استناد کنن اعلام شد که یک سری از مدارک منجمله اینا گم شده منتها مثل اینکه دوباره کشفشون کردن:rolleyes: کلا جریان به شدت بوداره ولی منم با رادیو هد موافقم هیچ اتفاقی قرار نیست بیفته.

بالا