• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب هواداران اینتر

ciamac

Registered User
لایک‌ها
10
شخصا با مدیست مشکلی ندارم اما این سایت گل و فوتبال ایتالیا آشغالن!
آره موافقم مدیاست اخبار رو خیلی زودتر از بقیه میزنه, خصوصا اینسایدری هاش رو!
--
حالا ببینیم اگه این بازی رو ببرین , بازی با فیوره رو هم ببرین بازم میگی سرنوشت اسکودتو به این بازی نبوده...

Radiohead

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
184
فوتبال ایتالیا چشه؟ o_O حالا به جز بلاگ هاش که یکی در میون خوب و احمقانه در میاد! خبر هاش معمولا ترجمه های تقریبا صحیح و غلو نشده (بر عکس گل) از خبر های همون سایت هایی مثل مدیاست و گازتا ست...

ciamac

Registered User
لایک‌ها
10
سزار چقدر اماده است و این داور چقدر عوضی!!

referee_gianluca_rocchi__l__gives_a_red_card_to_inter_milan_s_sulley_ali_muntari_show.jpg

250_rocchi.jpg

340x.jpg

همه ی صحنه های مشکوک یک طرف اون خطای هند لوسیو یک طرف! از فاصله ی به اون نزدیکی توپ رو شلیک کردن طرفش باید خودش رو کنترل میکرد و عکس العمل نشون نمیداد تا توپ صورتش رو مورد عنایت قرار بده!!
--
پاندف روز به روز داره بهتر میشه, امیدوارم بازی با چلسی هم همینقدر مفید باشه. میلیتو هم که سنگ تموم گذاشت.. همینطور زانتی لوسیو و ...
خیلی وقت بود اینقدر از برد اینتر خوشحال نشده بودم.

فوتبال ایتالیا چشه؟ o_O حالا به جز بلاگ هاش که یکی در میون خوب و احمقانه در میاد! خبر هاش معمولا ترجمه های تقریبا صحیح و غلو نشده (بر عکس گل) از خبر های همون سایت هایی مثل مدیاست و گازتا ست...

بیشتر به خاطر آنتی اینتر بودنشون گفتم! یا اون تیترهای همیشه آزار دهنده اشون. مثلا اینتر 1-0 سیه نا رو میزنه (فرض) ...
inter couldn't get a better resault یا یه همچین چیزی...
اونوقت میلان یا یووه یکی رو میزنن تیتر میزنه که thrashed فلانی... این پیش پا افتاده ترین کاریه که میکنن.. 

ciamac

Registered User
لایک‌ها
10
نمره هایی که گاتزتا به تیم اینتر داده:
Julio Cesar: 8
One great touch on Seedorf early after the break to prevent a goal. Prodigious on Huntelaar and Ronaldinho. His friend Ronaldo, a Milan supporter, won't like it.

Maicon: 7
He shows the muscles on Ronaldinho in the most anticipating duel. He wins hands down. He drops anchors in the defense, sets sail to the end and almost score the third.

Lucio: 6.5
In the focus of the unfortunate named Rocchi. First with the false simulation, then the penalty. He fought well in the game. Conceded something to Borrielo, in the air.

Samuel: 7
Was robust in the challenge with Borriello, he was the one that can intercept him in the air.

Santon: 6.5
Relaunched by Mou, take the courage in front of Beckham. With moral convalescent he does well but not doing too much. Maybe now Lippi will think again.

ZanettI: 7.5
Inter were not inferior in terms of heart, lungs and the art of the two Argentine midfielders. Age doesn't matter.

Cambiasso: 7.5
He exalts himself in difficulties. Draw the inferiority of coverage by doubling the usual work. The Governor of the two phases.

Muntari: 6.5
The weakest link in the midfield had did many things wrong. But the victory is also because of his strength and sacrifice.

Corodba: N/A

Sneijder: 6.5
Was the best player in the 30 minutes he's on the pitch because of his touch almost give Inter two goals, and especially hurt when he limited Pirlo. Applause.

Milito: 7.5
He sees Milan and he scores. It began in the summer and it hasn't end. Inter built from his goal. Also very valuable in the defense.

Motta: 6
Rescues the midfield in the final minutes. A good help.

Balotelli: N/A
Pandev steals the scene. Enters in the final minutes, couldn't sneak up on the team of his childhood.

Pandev: 8
Was the preference instead of Balotelli, and he paid such generosity by assisting Milito, even coverage. In the second half, he sends the ball his the post but his free-kick was a good one. Inter are the strongest and with their market strategy they are even stronger with reinforcement. So...

Mourinho: 8
The personality and anger with he sets foot in the field of Inter. Even with the choice to take the field with 2 strikers in 10 men was the message of strength. The San Siro is at his feet. Tonight, it was totally deserved. Now it's Europe.

Overall: 8
Dominated Milan in eleven, ten, nine: personality and power.​

مدتها بود ندیده بودم یه تیم اینقدر 8 داشته باشه! به راحتی

ciamac

Registered User
لایک‌ها
10
نميدونم اين رفتارهاي زننده با اينتر تا كي قراره ادامه داشته باشه چون اصلا قابل تحمل نيست!

coppaitalia2010juveb.jpg

"اشنايدر براي داور دست زد اخراج شد, بوريه لو فحش داد داور نوازشش كرد!"

--
امشب با يووه (جام حذفي) بازي داريم, مورينيو حضور چند بازيكن رو تاييد كرده:
سانتون, لوسيو , اشنايدر, زانتي و بالوتلي.
خط حمله هم احتمالا اتوو - بالوتلي هستن.
به نظرم بايد بهترين تركيب ممكنه رو به زمين بفرسته چون بازيكنان يووه هرچقدر هم توي شرايط بدي باشن مقابل اينتر از جون مايه ميذارن! يكي از دو باخت اين فصلمون هم به يووه بوده!

ciamac

Registered User
لایک‌ها
10
چه هفته ي تاريخي شد! ميلان و يووه رو زديم! تقريبا از ليگ خيالمون راحت شد و توي كوپا هم از حالا يه پاي فيناليم!

ciamac

Registered User
لایک‌ها
10
خلاصه ي بازي با ميلان , با صداي scarpini يه چيز ديگست:
[ame="http://www.youtube.com/watch?v=Z5QUDq5JSfI"]YouTube- Inter - Milan 2 - 0 - Ampia Sintesi - Scarpini Impazzito - Inter Channel[/ame]
يكم تلخه البته با اون صحنه هاي داوري, اون صحنه ي خطاي پشت هيجده فاوالي كه به راحتي بايد كارت دوم رو ميگرفت يا اون پنالتي كه از فاصله ي نيم متري توپ به دست لوسيو خورد! اسكارپيني هم داد ميزنه scandoloso scandoloso!! كارت زرد اول لوسيو و ووو...

اينجا هم خلاصه ي بازي با يووه.

Radiohead

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
184
داوری زیادی به ضرر اینتر هست. شنیدم دیشب هم باز به ضرر تون بوده. من مشکوکم. فکر کنم کار خودتونه :دی رفتید داور ها رو خریدید که به ضرر تون سوت بزنه و بعد بیاد تو شیپور کنید که آقا تبانی شده و ...! دو سه تیم بیشتر قدرت نفوذ رو داوری رو ندارن و اون ها هم جوری تنبیه شدن سال 2006 که فکر نمیکنم دوباره تو فکر اینکار ها باشن. تنها تیمی که میمونه این وسط خود اینتر هست! :دی

دقیقا عین سران خودمون که همه کار میکنن بعد میگن دست پنهان استکبار جهانی دخیله تو توطئه ها! شما که لیگ رو به قول خودتون پاک سازی کردید. دیگه چه کسی و چه چیزی داره به ضرر تون کار میکنه!؟ انقدر هم قوی هستید که با وجود اشتباهات مصلحتی داور ها بازم ببرید!

این تئوری من! فحشم ندی یه وقت :دی

ciamac

Registered User
لایک‌ها
10
داوری زیادی به ضرر اینتر هست. شنیدم دیشب هم باز به ضرر تون بوده. من مشکوکم. فکر کنم کار خودتونه :دی رفتید داور ها رو خریدید که به ضرر تون سوت بزنه و بعد بیاد تو شیپور کنید که آقا تبانی شده و ...! دو سه تیم بیشتر قدرت نفوذ رو داوری رو ندارن و اون ها هم جوری تنبیه شدن سال 2006 که فکر نمیکنم دوباره تو فکر اینکار ها باشن. تنها تیمی که میمونه این وسط خود اینتر هست! :دی
اتفاقا دست روي نكته ي جالبي گذاشتي!!
تنها تيمي كه به اندازه ي كافي تنبيه نشد ميلانه! فكر كنم وقتشه يه تاپيك مثل اون تاپيك معروف (يه بار جستي ملخك...) واسه ميلان بزنم:D

دقیقا عین سران خودمون که همه کار میکنن بعد میگن دست پنهان استکبار جهانی دخیله تو توطئه ها! شما که لیگ رو به قول خودتون پاک سازی کردید. دیگه چه کسی و چه چیزی داره به ضرر تون کار میکنه!؟ انقدر هم قوی هستید که با وجود اشتباهات مصلحتی داور ها بازم ببرید!
اِ خودت هم كه قبول داري سهوي نبوده اون اشتباهات! بيا اين احتمال رو در نظر بگيريم كه مسئولين اينتر آجر نخورده باشه تو سرشون و داورهارو نخريده باشن كه به ضررشون سوت بزنه :دي پس ميمونه يه احتمال!!!
راستي اين صحبتهاي موگي رو خوندي:

Mourinho does exactly what I used to do at Juventus,” Moggi explained to Italia 1 show ‘Chiambretti Night’.

“What’s that? He mucks up the waters… I like him and he is a great communicator”

Moggi was banned from football for five years in 2006 for his involvement in the Calciopoli scandal and host Piero Chiambretti wondered if ‘Mou’ will ever fall into disgrace like him.

“No, he won’t end up like me,” he smiled. “He is a tactician who gets results”

Inter President Massimo Moratti and Mourinho have hinted at a conspiracy against the Italian champions after Sunday’s win over Milan in the Derby della Madonnina

Perhaps whoever was arranging these things is still there…” snapped Moggi

“Perhaps Moggi had to be overthrown, but someone else was left behind. It’s strange that even Moratti is now saying that Milan have more power and talks about conspiracies​
..."

اقا بترسين از آخر عاقبت اين كارا!!

--
اديت:
دقیقا عین سران خودمون که همه کار میکنن بعد میگن دست پنهان استکبار جهانی دخیله تو توطئه ها!
لولز , نديدم اينو.

Last edited:

Radiohead

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
184
میلان به خاطر یک مکالمه ی تلفنی یکی از مدیران فرعی اش، نه گالیانی، 8 امتیاز ازش کم شد. کجاش به اندازه ی کافی تنبیه نشدیم؟ :دی بد بخت شدیم تا سهمیه اروپا رو گرفتیم. کلی بازیکن بودن که میتونستیم بگیریم و این مسئله مانعش شد.

موجی کیلو چند! شما طی دو سه سال گذشته هر بار که قهرمان شدید هی گفتید "لیگ پاک شده" و "حالا حق داره به حق دار میرسه" و ... . تا دو تا بازی داور ها مشکوک کار میکنن میگید نه هنوز دست هایی پشت پرده ست؟!

یادمون نره همین اینتر طی چند سال بعد از کالچوپولی مدام از طرف خیلی تیم ها، و نه فقط میلان و یووه، متهم میشد به مورد لطف داوری قرار گرفتن! یادمون نره همین اینتر شما طی یک سال تمام حتی یک دونه پنالتی هم به ضررش اعلام نشده بود!! تا همین چند ماه پیش که بلاخره طلسم (!) شکست. چه توضیحی میشه برای این داد آخه؟

اگر هم فرضیه ام اشتباه باشه و اصلا دستی در کار نباشه، اینها عادی شدن قضاوت هاست که در چشم شما نا داوری به نظر میاد. بس که سه فصل تمام داور ها از ترس شون جرات نداشتن کوچکترین موردی رو ریسک کنن و به نفع اینتر سوت نزنن/به ضرر اینتر سوت بزنن.

اگه دستی هم در کار باشه دست یوونتوسی هاست! :دی برای انتقام! برای این که بخوان ثابت کنن داور ها رو نمیخریدن و بی گناه بودن و کالچوپولی همش توطئه بود. مثل همین حرفی که از موجی نقل کردی!
دیشب تو میلان فن یک طرفدار میلان که بازی شما با یووه رو میدید اینو نوشته:

And there's pre-calciopoli refereeing by Signor Damato for this one, much as i hate to admit it. Not only was a clear penalty (handball by melo in the area) not called, but the halftime whistle was blown just as the blue and black team was in the middle of a play on goal.
i

Last edited:

ciamac

Registered User
لایک‌ها
10
ببين اول بايد يه قضيه روشن شه و اون اينكه تباني و خريد داورا (كلا Match fixing) فقط دست يكسري جريانات و افراد نيست كه!
ممكنه روكي داور بازي اينتر-ميلان رو برلوسكني خريده باشه و داور بازي ديشب رو اون دسيسه چين هايي كه ميگي :دي (پنج , شش سال پيش هيچ وقت فكرشو هم نميكردم يه روز همچين جمله اي بگم :D)
به هر حال مسئله ي مهم اينه كه داوري بازيها داره به ضرر ما نجام ميشه!

اگه دستی هم در کار باشه دست یوونتوسی هاست! :دی برای انتقام! برای این که بخوان ثابت کنن داور ها رو نمیخریدن و بی گناه بودن و کالچوپولی همش توطئه بود. مثل همین حرفی که از موجی نقل کردی!
دیشب تو میلان فن یک طرفدار میلان که بازی شما با یووه رو میدید اینو نوشته:

And there's pre-calciopoli refereeing by Signor Damato for this one, much as i hate to admit it. Not only was a clear penalty (handball by melo in the area) not called, but the halftime whistle was blown just as the blue and black team was in the middle of a play on goal

خب اين حرفت خود به خود خودشو نقض ميكنه كه! يوونتوسي ها اينجوري ميخوان انتقام بگيرن و ثابت كنن كه داور ها رو نميخريدن؟!
نكنه منظورت بازي اينتر-ميلان هست كه داورش رو يوونتوسي ها خريدن؟! كه براي شما بد شه؟!؟؟؟ داور بازي ديشب رو هم حتما خودمون خريديم كه به ضررمون سوت بزنه براي يووه بد شه :D
من موندم در دوره ي به قول اين "فيلو ميلانيستات:p" pre-calciopoli , بازيهاي رودر روتون با يووه تكليف داور چي بوده؟ :دي

ciamac

Registered User
لایک‌ها
10

Radiohead

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
184
نگرفتی چی شد! :دی

حرف های من رو با اون پستی که کوت کردم قاطی نکن. چون پشت سر هم نوشتم منظورم این نبود که حرف من مساوی هست با اون جمله ی نقل شده! اون جمله اصلا برای من نیست. من فرضیه ی خودم رو دادم. شاید درست باشه شاید نباشه. فقط خواستم نشونت بدم که یک هوادار میلان در مورد بازی دیشب چی گفت. که طرف یاد داوری های روز های قبل کالچوپولی افتاد که همش به نفع یووه بود.

نكنه منظورت بازي اينتر-ميلان هست كه داورش رو يوونتوسي ها خريدن؟!
داور دربی رو خودتون خریدید که بعد بگید "ببینید، داوری هایی که سه فصل به نظر میومد بیشتر به نفع ما هستن، خیلی هم به ضرر ما هستن!"

خداییش میدونم قبول نمیکنی ولی در سه فصل بعد از کالچوپولی واقعا داوری ها زیادی برای اینتر خوب بود. امسال داوری ها تازه داره به ضرر تون میشه (اینکه اشتباه داوری هست، ما خریدیم، شما خریدید یا یووه خریدن رو کاری ندارم).

نمیگم در اون سه فصل شما داور خریده بودید! ولی بلایی که سر داور ها اومد باعث شده خیلی داور ها از ترس شون جرات نداشته باشن کوچکترین قضاوتی که باعث بشه به نظر بیاد دارن ضد اینتر کار میکنن رو انجام بدن. که این باعث میشه قضاوت شون معمولا به سود اینتر باشه و به ضرر خیلی تیم های دیگه.

مثال "یک سال بدون حتی یک پنالتی" هم در راستای این حرفم هست. خیلی از صحنه های واضحی که داور ها راحت میتونستن به ضررتون پنالتی بگیرن ولی ترجیح میدادن نگیرن رو یادمه. هر چند نمیتونم به اسم نام ببرم ولی کاملا یادمه که میدیدم این چیز ها رو ... .

به هر حال سئوالی دارن. از کی این داوری های به ضرر اینتر شروع شد؟ در چند بازی؟ من از دربی و بازی دیشب تون با یووه خبر دارم. باز هم داوری ای واضح بر ضد اینتر بوده این فصل!؟ کدوم بازی؟

اگر هم نبوده، واقعا درسته آدم این دو تا بازی رو منبا قرار بده و نتیجه گیری کنه که یکی این وسط داور ها رو تحت نفوذ قرار میده؟ شاید واقعا اشتباه داوری بودن؟

Last edited:

ciamac

Registered User
لایک‌ها
10
به هر حال سئوالی دارن. از کی این داوری های به ضرر اینتر شروع شد؟ در چند بازی؟ من از دربی و بازی دیشب تون با یووه خبر دارم. باز هم داوری ای واضح بر ضد اینتر بوده این فصل!؟ کدوم بازی؟
اگر هم نبوده، واقعا درسته آدم این دو تا بازی رو منبا قرار بده و نتیجه گیری کنه که یکی این وسط داور ها رو تحت نفوذ قرار میده؟ شاید واقعا اشتباه داوری بودن؟
بازي با رم هم يادمه كه بحث برانگيز بود!‌ اما اين فصل كمتر ازين ناداوريها ديده بوديم تا اين هفته!! خدا ميدونه چه قضيه اي پشت پرده در جريان بوده يا هست, به هر حال دير يا زود گندش درمياد! داوري بازي با يووه به نسبت خيلي كمتر بحث برانگيز بود شايد بشه به حساب اشتباه غير عمدي داور گذاشت اما دربي ميلان , ابدا!!

داور دربی رو خودتون خریدید که بعد بگید "ببینید، داوری هایی که سه فصل به نظر میومد بیشتر به نفع ما هستن، خیلی هم به ضرر ما هستن!"
جدي نميگي كه!؟ اينتر اصلا از اون بابت فشاري حس نميكرد كه بخواد چنين جرياني رو سَمبل كنه! اگه قرار به تئوري پردازي باشه كه خيلي راحت ميشه گفت ميلان داور دربي رو خريده بود , براي گمراه كردن اذهان عمومي داوري بازي با يووه رو هم خريد كه به نفع يووه سوت بزنه و ...as simple as that!!

نمیگم در اون سه فصل شما داور خریده بودید! ولی بلایی که سر داور ها اومد باعث شده خیلی داور ها از ترس شون جرات نداشته باشن کوچکترین قضاوتی که باعث بشه به نظر بیاد دارن ضد اینتر کار میکنن رو انجام بدن. که این باعث میشه قضاوت شون معمولا به سود اینتر باشه و به ضرر خیلی تیم های دیگه.

مثال "یک سال بدون حتی یک پنالتی" هم در راستای این حرفم هست. خیلی از صحنه های واضحی که داور ها راحت میتونستن به ضررتون پنالتی بگیرن ولی ترجیح میدادن نگیرن رو یادمه. هر چند نمیتونم به اسم نام ببرم ولی کاملا یادمه که میدیدم این چیز ها رو ... .
خب به صرف اينكه فصل يا فصل هاي پيش قضاوت به نفع اينتر بوده , نميشه اين فصل كه به ضرر اينتر سوت زده بشه به راحتي از كنارش بگذريم! مثلا همين يووه, چندين فصل داوريها به نفعش بوده اما دليل نميشه كه اجازه بديم حتي يك بازي عمدا به ضررشون قضاوت شه! از عدالت به دوره!!
خلاصه داري زور ميگي! "چند فصل داوري به نفعتون بوده الان كه به ضررتونه نبايد چيزي بگين" يا "فقط همون يه بازي بوده" و ازين حرفها ... اگه پولي جز حقوق و مزايا به داورا داده شده بايد پس گرفته شه:D

--
چه به سر فوتبال ايتاليا اومده!؟؟

Radiohead

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
184
آخه من نمیدونم چقدر راحت از خریدن داور توسط میلان (و یووه) حرف میزنی انگار میرن سر کوچه یه داور میخرن میان! انگار نه انگار کالچوپولی ای رخ داده و حساسیت/کنترل شدیدی روی این مسئله هست - خصوصا در مورد میلان و یووه نه اینتری که طرف مقابل داستان بوده!!

البته الان ممکنه بگی حرف خودم رو نقض کردم که گفتم شاید کار یووه ست. درسته، ولی کلا بلایی که سر یووه اومد قابل مقایسه با میلان نیست. رفتن به سری ب - از دست دادن 2 فصل لیگ قهرمانان - از دست دادن بیشتر ستاره ها و میلیون ها یورو ضرر مالی و ... . برای همین من انگیزه ی انتقام گیری (یا لااقل نشون دادن اینکه "ببینید، ما تنبیه شدیم ولی هنوز داور ها دارن از جایی تحت تاثیر قرار میگیرن. پس کالچوپولی افسانه ست!") رو در یووه خیلی بیشتر میبینم تا میلان. میلان نه از نظر اتهام و نه از نظر مجازات اصلا نمیتونه با یووه مقایسه شه. اصلا دلیل منطقی ای نمیبینم که بخوام بگم میلان داره داور ها رو میخره! تا قبل از دربی (این که میگی میلان داور رو خریده قبل از بازی دربی انجام شده دیگه) میلان به اندازه ی کافی به اینتر نزدیک بود که نخواد به خاطر سه امتیاز همچین کار پر خطری کنه. نه با برد قهرمان میشدیم و نه با باخت از کورس خارج میشدیم.
خدایی بشین به حرفی که میزنی کمی فکر کن! میلان؟! no way :دی

نمیگم کار یووه ست. حرف اصلی من این بود که اگه واقعا دستی تو کار باشه (که احتمالا نیست)، دست خودتونه! بهونه ای برای تو بوق و کرنا کردن داستان و متمایل کردن قضاوت ها دوباره به سمت خودتون.

جدي نميگي كه!؟ اينتر اصلا از اون بابت فشاري حس نميكرد كه بخواد چنين جرياني رو سَمبل كنه!
جدی میگی؟ دارم میگم نه فقط میلان و یووه که خیلی از تیم های سری آ حتی اون ته جدولی ها در مواقعی از قضاوت ها شاکی بودن. چطور میشه روی تیمی که مدعی پاکسازی کردن لیگ بود ولی تو زمین بازی هر از گاهی صحنه های مشکوک - نه فقط پنالتی بلکه قضاوت های کلی و سوت زدن ها در صحنه های خطا و ... - به نفعش رخ میداد و صدای حریف رو در میاورد، فشار نباشه؟

"چند فصل داوري به نفعتون بوده الان كه به ضررتونه نبايد چيزي بگين"
من اینو گفتم:

اینها عادی شدن قضاوت هاست که در چشم شما نا داوری به نظر میاد.

نپیچون حرفو. خوب نیست :دی
-
مگه همین خود تو الان به پنالتی ای که داور تو دربی برای ما گرفت اعتراض نکردی؟ 1 پنالتی! پس چطور از کنار این همه صحنه های مشکوک به پنالتی به ضرر تون ای که داور ها در این سه فصل عموما از کنار شون میگذشتن و صدای تیم ها خصوصا پایین جدولی ها رو در میاورد بی تفاوت میگذری انگار که اتفاقی نیفتاده اصلا؟ چرا راه دور، همون گلی که آقای آدریانو با دست زد بهمون و کمک داور هم به روی مبارک نیاورد! یادم نمیاد اون موقع از شما و مسئولین تون حرفی از داوری ها شنیده باشم!

باز هم تکرار میکنم نمیگم اون سه فصل داور ها رو خریدید! ولی اتفاقی که رخ داد (کالچوپولی) خود به خود داور ها رو مجبور کرد تو بازی ها به سمت شما متمایل بشن.

Last edited:

ciamac

Registered User
لایک‌ها
10
باز هم تکرار میکنم نمیگم اون سه فصل داور ها رو خریدید! ولی اتفاقی که رخ داد (کالچوپولی) خود به خود داور ها رو مجبور کرد تو بازی ها به سمت شما متمایل بشن.

خب اين بهتره , لااقل accusation نيست!

--
نميدونم اينو قبول داري يا نه..كه يووه و احتمالا ميلان اصلا معلوم نيست از چند سال قبل از 2002-2001 مشغول اين فعاليتهاي خارج زمين بودن!
من ميگم از 89 به اينور هيچ چيز معلوم نيست! ايكس دي
اون بازي كذايي 97-98 با يووه رو هنوز فراموش نكردم. ميخوام بگم اين احتمال رو در نظر بگيريم كه شايد توي اين قضايا اينقدر سود كردن و كاپ و مقام كسب كردن كه اين تنبيه سنگين هم باعث نميشه طعم دلچسبش رو فراموش كنن و احتمالا بيخيال كلا match fixing بشن. يه دانشجو رو در نظر بگير كه چند ترم واسه نمره پول بده اونوقت با يه سيلي يا تنبيه سنگينتر چه ميدونم يه ترم تعليق انتظار داشته باشيم از حالا به بعد فقط با درس خوندن نمره بياره! (در مثل مناقشه نيست)
تازه ما داريم در مورد باشگاه صحبت ميكنيم , يه سيستم كه كنترل روش به مراتب سخت تره.
پس من اين تئوري رو كه ميگي بخاطر اين تنبيه ها يووه و ميلان ديگه سراغ اين قضايا نميرن رو رد ميكنم!

ازين طرف هم كه ميگي كنترل شديد روي فوتبال و داورا هست كه خب هست اما بالاخره اين داورا هم انسانن, فايروال هم كه نميشه دورشون گذاشت! به هر حال هر كسي يه قيمتي داره! اونم تو ايتاليا. البته كه منم قبول دارم خريد يه داور با خريد از بقالي سر كوچه فرق داره اما به هر حال با اينكه احتمالا بخش اعظم مافياي خريد داور ها بعد از كالچوپولي متلاشي شده خدا ميدونه كلي از رابط ها باقي موندن و ممكنه يه سيستم جديد دوباره شكل گرفته باشه!
با اين حساب اين تئوري كه داور ها رو هم ديگه نميشه خريد رو هم رد ميكنم!! :دي

ciamac

Registered User
لایک‌ها
10
خب بعد از شايعه هاي فراوان خريد اينتر كسي نيست جز McDonald Mariga كنيايي, بيست و دو سال داره قدش حدودا 190 .
من فقط يك بازيش رو ديدم اما با تعريف هايي كه ازش شنيدم به نظر بازيكن خوبي ميرسه.
مانسيني هم به ميلان رفت.لول

Radiohead

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
184
^^

لول'ش دیگه چی بود؟ :دی هی باید بهت یادآوری کنم قرارداد قرضی هست و اگه خوب کار نکنه پس داده میشه؟ :دی

-

این از سایت میلان-فن هست. bad team=Inter :دی

Well. The Sporting Justice guys came down hard on the bad team for Saturday. link

* 25K fine for their fans throwing a bottle at the 4th assistant, anti-ref chants and banners, setting of flares and fireworks
* 5K fine for delaying the start of the second half by 5 minutes
* 1 game suspension + yellow/w warning (ie, one more yellow and it's another suspension) for Samuel for his red
* 1 game suspension for Cordoba for his red
* 2 game suspension for Cambiasso for trying to punch a Samp player on the way to the dressing rooms during halftime
* 2 game suspension for Muntari for saying naughty things to the 4th official when he was subbed off
* Yellow and warning (one more yellow and he's suspended) plus 1500 euro fine to Eto'o for his dive
* 3 game suspension and 40K fine for Mourinho for his antics
* 10K fine and prohibition of doing anything connected with football until March 8 for bad team director Gigi Oriali for mouthing off

کمیته انضباطی خلاصه یه حال اساسی بهتون داد! :D

-

ادیت: آقا من این پست اول این صفحه رو الان دیدم! شرمنده جواب ندادم. فکر کنم تو تاپیک میلان به توافق رسیدیم یه جورایی. خلاصه بگم مخالفم! دیگه تیم ها رو به چیزی که ثابت نشده محکوم نکن! همون اتهام کالچوپولی بسه!

Last edited:

ciamac

Registered User
لایک‌ها
10
لول'ش دیگه چی بود؟ :دی هی باید بهت یادآوری کنم قرارداد قرضی هست و اگه خوب کار نکنه پس داده میشه؟ :دی

آخه بعید میدونم این سرطان دیگه تیمتون رو ول کنه!

این از سایت میلان-فن هست. bad team=Inter :دی

Well. The Sporting Justice guys came down hard on the bad team for Saturday. link

* 25K fine for their fans throwing a bottle at the 4th assistant, anti-ref chants and banners, setting of flares and fireworks
* 5K fine for delaying the start of the second half by 5 minutes
* 1 game suspension + yellow/w warning (ie, one more yellow and it's another suspension) for Samuel for his red
* 1 game suspension for Cordoba for his red
* 2 game suspension for Cambiasso for trying to punch a Samp player on the way to the dressing rooms during halftime
* 2 game suspension for Muntari for saying naughty things to the 4th official when he was subbed off
* Yellow and warning (one more yellow and he's suspended) plus 1500 euro fine to Eto'o for his dive
* 3 game suspension and 40K fine for Mourinho for his antics
* 10K fine and prohibition of doing anything connected with football until March 8 for bad team director Gigi Oriali for mouthing off

کمیته انضباطی خلاصه یه حال اساسی بهتون داد!
واقعا چه فاجعه ای رخ داده تو سری آ , این مسخره بازیهاشون یعنی چی آخه/
اما انگار با این کارا میخوان بقیه ی تیمها رو خوشحال کنن! چون اینتر که لطمه ی زیادی نمیخوره ازین قضیه اما احتمالا بقیه ی 19 تیم سری آ یه چند روزی اینتر رو راحت میذارن!! پس به نظرم همچین بدم نیست این جریمه ها!
از اونطرف هم زمین و زمان دست به دست هم میدن اینتر نتیجه نگیره , بعید نیست یه اتحاد بزرگ بین بقیه ی تیم ها به ***** برلو تشکیل بشه واسه پایین کشیدن اینتر!! لول البته اگه تا حالا تشکیل نشده باشه. چه خبره آخه این همه جو منفی بر علیه یک تیم اونم چه تیمی؟ La Beneamata!!! :D
راستی این رفیقت توی میلان فن هم دیگه خیلی جو گیر شده یک جلسه غیب های کارت قرمزی ها رو هم توی اون لیست نوشته . لولز

ادیت:
اون محرومیت کامبیاسو هم صحت داره؟! ندیدم جایی

Last edited:
بالا