• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب هواداران اینتر

Radiohead

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
184
اگه یک درصد احنمال میرفت موراتی رو با این مسائل میشه کشید پایین باور کن تا حالا فوتبال ایتالیا و گول دات کام و کلی مدیای دیگه دنیا رو گرفته بودن رو سرشون اما من هرچی سرچ کردم خصوصا توی گاتزتا و چندتا سایت معتبر دیگه چیز خاصی ندیدم فقط در حد یه تاپیک کوچیک یا همچین چیزی.. به هرحال تا 13 صبر کنیم ببینیم چی میشه

ادیت: این همه سایت که میگی رو چرا من نمیتونم پیدا کنم؟!
وقت کردی تیکه بنداز :دی

این خبر های مربوط تو Mediaset
http://www.sportmediaset.mediaset.it/calcio/articoli/articolo31130.shtml
http://www.sportmediaset.mediaset.it/calcio/articoli/articolo31107.shtml

این خبر توی La Stampa که یکی از معروفترین روزنامه های ایتالیاست
http://www.lastampa.it/sport/cmsSezioni/calcio/201003articoli/26062girata.asp
http://www.lastampa.it/sport/cmsSezioni/calcio/201004articoli/26101girata.asp

این تو Gazzetta
http://www.gazzetta.it/Calcio/SerieA/02-04-2010/processo-calciopoli-603515176872.shtml

و همونطور که گفتم اکثر (یا همه) مطبوعات و رسانه های معتبر ایتالیا و خارج هست این خبر، اگه باز هم میخوای لینک بدم؟ :rolleyes:

به هر حال باورت بشه یا نه این مکالمه ها حقیقت دارن. اینکه دادگاه تشخیص بده اینتر باید مثل اون تیم هایی که به خاطر همین نوع مکالمه ها با داور ها سال 2006 جریمه شدن (از جمله میلان و فیورنتینا) محاکمه بشه یا نه یه مسئله دیگه ست.

این لینکی هم که دادی مربوط به betfair (بلاگ رسمی یک سایت شرطبندیه) اصلا در زمینه ی اخبار فوتبال قابل اعتماد نیست اما یه نکته ی جالب توش بود که توی پست 79 نوشتم.
از این سایت شرط بندیه مطلب رو کپی کردم چون واضح و ساده جریان رو توضیح داده بود! همین.

پ.ن
لطفا به انتقاد از موتا ادامه بده! بازیش وحشتناک عوض شده تو این مدت . لول

موتا = average :دی

درخشیدن جلوی بولونیا که نشد معیار. همون بازی با چلسی درسته باعث اخراج دروگبا شد و یکی دو تا حرکت خوب هم کرد ولی در کل خیلی average بود و یه جاهایی مثل یه بازیکن آماتور حرکت میکرد. و ضمنا واقعا لبه ی تیغ حرکت میکنه. هزار دفعه من دیدم تا مرز اخراج رفته. خیلی خشنه.

Hamid_311

Registered User
لایک‌ها
25
فرض همینجوری الکی:
حالا قهرمانی های اینترو میگیرن میدن به رم، سال بعد دست رم هم رو میشه .. همینجوری پیش بره لچه میشه قهرمان چند فصل اخیر!

H-C

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
414
من از الان بگم هر اتفاقی بیفته، ما این اسکودتوی سال 2006 رو قبول نمیکنیم خدایی :دی

دست کلی تیم چرخیده این جام ! :lol:

Hamid_311

Registered User
لایک‌ها
25
من از الان بگم هر اتفاقی بیفته، ما این اسکودتوی سال 2006 رو قبول نمیکنیم خدایی :دی

دست کلی تیم چرخیده این جام ! :lol:

بدینش لاتزیو، گناه داره. همشهریتونم هست!

ciamac

Registered User
لایک‌ها
10
تورو خدا دست بردارید من ترس برم داشته
@ریدیوهد:
خب اگه این مدارک قابل ارائه توی دادگاه باشه که تمومه کارمون چرا فکر میکنی هیچ اتفاقی نمیفته؟!

ciamac

Registered User
لایک‌ها
10
وقت کردی تیکه بنداز :دی

این خبر های مربوط تو Mediaset
http://www.sportmediaset.mediaset.it/calcio/articoli/articolo31130.shtml
http://www.sportmediaset.mediaset.it/calcio/articoli/articolo31107.shtml

این خبر توی La Stampa که یکی از معروفترین روزنامه های ایتالیاست
http://www.lastampa.it/sport/cmsSezioni/calcio/201003articoli/26062girata.asp
http://www.lastampa.it/sport/cmsSezioni/calcio/201004articoli/26101girata.asp

این تو Gazzetta
http://www.gazzetta.it/Calcio/SerieA/02-04-2010/processo-calciopoli-603515176872.shtml

و همونطور که گفتم اکثر (یا همه) مطبوعات و رسانه های معتبر ایتالیا و خارج هست این خبر، اگه باز هم میخوای لینک بدم؟ :rolleyes:

تسلیم!!
این طور که پیداست باید از اول میرفتم روزنامه های سیاسی اجتماعی رو میگشتم! خیلی وحشتناکه. امیدوارم هر هر بلایی میخوان سر اینتر بیارن بیارن مثلا فصل بعد -15 شروع کنیم اما اسکودتوی این فصل رو ازمون نگیرن :دی

Hamid_311

Registered User
لایک‌ها
25
اینتر 1 - زسکا 0
پیش به سوی قهرمانی!

GFX

Registered User
لایک‌ها
747
به سبک آقای خاص به هدفتون رسیدین!
تبریک میگم...

niki11

Registered User
لایک‌ها
2
خب به سلامتی اینتر رفت نیمه نهایی
تبریک به همه
با آرزوی شکست بارسا
با آرزوی شکست گواردیولا توسط special one،خوزه مورینیو

niki11

Registered User
لایک‌ها
2
Inter Will Win The Champions League Soon - Jose Mourinho

اینتر به زودی فاتح چمپیونز لیگ خواهد شد.مورینیو معتقد است که جامی که مدتهاست منتظرش هستند به زودی بدست خواهد آمد.

Radiohead

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
184
تورو خدا دست بردارید من ترس برم داشته
@ریدیوهد:
خب اگه این مدارک قابل ارائه توی دادگاه باشه که تمومه کارمون چرا فکر میکنی هیچ اتفاقی نمیفته؟!

تسلیم!!
این طور که پیداست باید از اول میرفتم روزنامه های سیاسی اجتماعی رو میگشتم! خیلی وحشتناکه. امیدوارم هر هر بلایی میخوان سر اینتر بیارن بیارن مثلا فصل بعد -15 شروع کنیم اما اسکودتوی این فصل رو ازمون نگیرن :دی
الان اینا رو داری واقعا جدی میگی؟ واقعا مضطرب شدی؟ :دی

والا چی بگم، مدارک که رو شده (البته گفتن بازم هست (برای این منبع ندارم!))، ولی خوشبین نیستم! حس میکنم همه چیز ماست مالی بشه! سیستم قضایی و پلیس ایتالیا هم زیر سئوال میره در غیر اینصورت. اینکه چطور نتونستن اینا رو همون 4-5 سال پیش پیدا کنن...

به هر حال یه جوری مثل ایتالیای جام جهانی 2006، ظاهرا این قضایا داره به تیم تون حتی انگیزه ی بیشتری میده. deja vu... :D

FIGC will discuss Calciopoli claims

Wednesday 7 April, 2010

The President of the FIGC, Giancarlo Abete, will discuss the latest revelations from the Calciopoli trial in Naples.

Luciano Moggi's defence lawyer has uncovered new wiretaps that allegedly implicate Inter in the scandal that first emerged in 2006 and ultimately saw Juventus relegated to Serie B.

Abete met with the FIGC's chief magistrate Stefano Palazzi yesterday and he intends to discuss whether to re-open the investigation in a further meeting after the latest hearing of the trial next Tuesday.

Moggi's defence lawyer has promised to demonstrate that Calciopoli never even existed on that date.

The revelations could lead to sanctions against Inter from the FIGC, but not against Milan who were already punished for their alleged part in the 2006 scandal.

Football-Italia

قبل از اینکه سیامک گیر بده به سایت منبع، این به ترجمه ی درست و بی طرفانه ست از خبری که تو همه ی مطبوعات بوده.

Last edited:

Radiohead

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
184
خب، همونطور که وعده داده بودن، مکالماتی بیشتری بین مسئولین اینتر و ref designator ها رو شد. این مکالمه ی فاکتی هست که قبل از بازی اینتر با فرونتینا که بهش اطلاع داده میشه کمک داور ها کیا هستن. از کانال خبری TG24 (معتبر) پخش شده و من دارم از پست خبر پخش کن میلان-فن کپی پیستش میکنم:

The audiotape from this transcript was aired on Sky TG24 (sky italia's 24 hour news channel) this morning. My translation. The conversation is between referee designator Mazzei and bad team president Facchetti in November 2004, just before the bad team-Viola game that ended 2-2.

Mazzei: "Sono in macchina che vado a Coverciano.."
Facchetti: "Sceglili bene per domenica sera eh.."
Mazzei: "Il n.1 e il n.2, da quello che penso, Ivaldi e Pisacreta"
Facchetti: "Ivaldi e Pisacreta?"
Mazzei: "Eh sono il n.1 e il n.2"
Facchetti: "Si certo, e il n.1 degli arbitri.."
Mazzei: "Eh si, speriamo che ci caschi con questo sorteggio del cavolo, che ci caschi il n.1.."
Facchetti: "Non li non devono fare sorteggi, ci devono.. "
Mazzei: "Come si fa Giacinto, purtroppo ci vuole fortuna"
Facchetti: "Ma dai.."
Mazzei: "Ti dico la verità, qui un sorteggio lo fa un giornalista, devono studiare una griglia e le possibilità? sono più alte..."

[M: I'm in a car on my way to Coverciano...
F: Make good picks for Sunday night, eh..
M: The #1 and #2, from what I think, Ivaldi and Pisacreta
F: Ivaldi and Pisacreta?
M: Eh, they're the #1 and #2 (fishdoll note: those two are linesmen)
F: Yeah, sure, and the #1 referee
M: Ah yes, let's hope that it dosn't fail with this effing draw, who gets the #1...
F: They shouldn't make the draws, we should
M: That's how it's done, Giacinto, alas you need luck
F: Oh come on...
M: I'm telling the truth, here a journalist does the draw, they need to study the grid and the possibilities? are very high...]​

واقعا برای خودم که حتی برای لحظاتی حرف های موراتی و ... رو در مورد پاک و بیگناه و قربانی بودن اینتر تو جریانات 2006 باور کردم تاسف میخورم.

و بیشتر دارم به حرف موجی میرسم که گفته "یا همه گناهکار هستن یا همه بیگناه"، چون این کاری بوده که همه ی مدیر ها انجام میدادن (یعنی صحبت با ref designator ها).

ولی ضربه ای که خصوصا یووه خورد چطور میتونه جبران شه؟ "باید" اینتر جریمه بشه (پس گرفتن اسکودتویی که تو دادگاه بهشون رسید + کسر امتیاز برای فصل بعد). واقعا شرم آوره که ماست مالی شه قضیه.

ciamac

Registered User
لایک‌ها
10
الان اینا رو داری واقعا جدی میگی؟ واقعا مضطرب شدی؟ :دی

خب شوخی نیست این چیزا, صحبت با ref des اونم از طرف کی فاکتی کبیر!! واقعا ناراحت شدم منتظرم ببینم موراتی چی میگه.

ولی ضربه ای که خصوصا یووه خورد چطور میتونه جبران شه؟ "باید" اینتر جریمه بشه (پس گرفتن اسکودتویی که تو دادگاه بهشون رسید + کسر امتیاز برای فصل بعد). واقعا شرم آوره که ماست مالی شه قضیه

خب نهایتا اینتر باید در حد همون میلان و فیوره جریمه شه , به جرمها و جریمه های سنگین یووه
ربطی نداره این قضیه که حالا باید جبران شه!؟
البته بازم میگم, اونقدری که بین میلانیها و مدیای وابسته به میلان هیاهو هست بین طرفدارای یووه و سایر تیمها نیست!
فرومهای اینتر هم که اصلا خبری دراین باره نیست :دی
اینتر سوژه فوتبالی به اندازه کافی داشته این مدت اما طرفدارای میلان انگار یکم حوصلشون سر رفته این اواخر , بهترین منابع اخبار درگیریهای داخلی اینتر (بالوتلی و ...) هم سایتهای میلانی بودن :دی
اما بازم میگم واقعا اعصابم خورد شد ازین قضیه.

Last edited:

Hamid_311

Registered User
لایک‌ها
25
ولی ضربه ای که خصوصا یووه خورد چطور میتونه جبران شه؟

:(
همینو بگو والا. ما (طرفدارای یووه) حاضریم به هر قیمت به روزهای خوبمون برگردیم. این جام های 4-5 سال اخیر هم مال خودتون.

پ ن : سیامک خان تو این یه مورد با هم اختلاف سلیقه داریم. تیم اول من : یوونتوس!

Radiohead

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
184
خب شوخی نیست این چیزا, صحبت با ref des اونم از طرف کی فاکتی کبیر!! واقعا ناراحت شدم منتظرم ببینم موراتی چی میگه.
آره من هم کمی متاسف شدم که فاکتی هم دخیل بوده. ترجیح میدادم همه'ش مربوط به موراتی میشد :دی

خب نهایتا اینتر باید در حد همون میلان و فیوره جریمه شه , به جرمها و جریمه های سنگین یووه
ربطی نداره این قضیه که حالا باید جبران شه!؟
"اگه" قرار باشه محرومیت یا جریمه ای در کار باشه، بدون شک اول از همه اسکودتوی اهدایی پس گرفته میشه.

البته بازم میگم, اونقدری که بین میلانیها و مدیای وابسته به میلان هیاهو هست بین طرفدارای یووه و سایر تیمها نیست!
اینتر سوژه فوتبالی به اندازه کافی داشته این مدت اما طرفدارای میلان انگار یکم حوصلشون سر رفته این اواخر , بهترین منابع اخبار درگیریهای داخلی اینتر (بالوتلی و ...) هم سایتهای میلانی بودن :دی
اما بازم میگم واقعا اعصابم خورد شد ازین قضیه.
اعلامیه سایت رسمی یوونتوس رو نخوندی؟ :rolleyes:

Juventus is following with attention the proceedings in Naples and confides in equal treatment

کی میگه هیاهو رو فقط منابع مربوط به میلان راه انداختن. اتفاقا تورینی ها جمیعا بیشتر از همه سر این قضیه سر و صدا راه انداختن (به دلایل واضح).

جمیعا خودشون رو زدن به کوچه علی چپ ;)

Hamid_311

Registered User
لایک‌ها
25
به نظر میرسه مدارکی که پیدا شده دال بر پررنگ تر بودن نقش میلان در جریان کلچوپولی هم داره.
مکالماتی شبیه صحبتهای فاکتی و برگامو، در مورد گالیانی و برگامو پیدا شده. (سوای مدارک سال 2005).

ciamac

Registered User
لایک‌ها
10
اعلامیه سایت رسمی یوونتوس رو نخوندی؟ :rolleyes:

Juventus is following with attention the proceedings in Naples and confides in equal treatment

کی میگه هیاهو رو فقط منابع مربوط به میلان راه انداختن. اتفاقا تورینی ها جمیعا بیشتر از همه سر این قضیه سر و صدا راه انداختن (به دلایل واضح).

نه دیگه گفتم طرفدارای یووه و سایر تیمها! اونقدر که میلانیها توی فرومهاشون به این موضوع پرداختن توی فرومهای یووه و کلا کالچیوئیها(!!) اینطور نبوده!

:(
همینو بگو والا. ما (طرفدارای یووه) حاضریم به هر قیمت به روزهای خوبمون برگردیم. این جام های 4-5 سال اخیر هم مال خودتون.

پ ن : سیامک خان تو این یه مورد با هم اختلاف سلیقه داریم. تیم اول من : یوونتوس!

اشتباه نشه, من خودم از این موضوع که احتمالا اینتر هم آلوده ی این مسائل بوده خیلی ناراحتم و در صورت اثبات شدن این قضیه حقمونه که جریمه بشیم اما اینکه بگیم چون با یووه شدید برخورد شده باید سر قضیه ی اینتر جبران شه رو قبول ندارم! چطور در مورد میلان همچین صحبت هایی نشد!؟
[invisible to RH]من یکی که هنوزم فکر میکنم اون موقع برلوسکونی از نفوذش استفاده کرد و جرایم میلان رو سبکتر کرد[/invisible to RH]

----
راستی خیلی جالبه همین الان که با ریدیوهد عزیز بحث سر "پرداختن طرفدارای تیم های مختلف به آلودگی احتمالی اینتر هست" حمید جان به عنوان یک طرفدار یووه میاد میگه "ما (طرفدارای یووه) حاضریم به هر قیمت به روزهای خوبمون برگردیم. این جام های 4-5 سال اخیر هم مال خودتون." :p
من هم به نوبه ی خودم خواستار اعمال قانون و برپایی عدالت در سری آ و البته بازگشت به روز های اوج همه ی تیمها خصوصا هفت خواهر معروف میباشم!

Hamid_311

Registered User
لایک‌ها
25
نه دیگه گفتم طرفدارای یووه و سایر تیمها! اونقدر که میلانیها توی فرومهاشون به این موضوع پرداختن توی فرومهای یووه و کلا کالچیوئیها(!!) اینطور نبوده!

اشتباه نشه, من خودم از این موضوع که احتمالا اینتر هم آلوده ی این مسائل بوده خیلی ناراحتم و در صورت اثبات شدن این قضیه حقمونه که جریمه بشیم اما اینکه بگیم چون با یووه شدید برخورد شده باید سر قضیه ی اینتر جبران شه رو قبول ندارم! چطور در مورد میلان همچین صحبت هایی نشد!؟
[invisible to RH]من یکی که هنوزم فکر میکنم اون موقع برلوسکونی از نفوذش استفاده کرد و جرایم میلان رو سبکتر کرد[/invisible to RH]

----
راستی خیلی جالبه همین الان که با ریدیوهد عزیز بحث سر "پرداختن طرفدارای تیم های مختلف به آلودگی احتمالی اینتر هست" حمید جان به عنوان یک طرفدار یووه میاد میگه "ما (طرفدارای یووه) حاضریم به هر قیمت به روزهای خوبمون برگردیم. این جام های 4-5 سال اخیر هم مال خودتون." :p
من هم به نوبه ی خودم خواستار اعمال قانون و برپایی عدالت در سری آ و البته بازگشت به روز های اوج همه ی تیمها خصوصا هفت خواهر معروف میباشم!

آخه اینا همش به ضرر فوتبال ایتالیا میشه. منظور من این بود که جرایم اینتر سودی واسه یووه نداره. چرا، اگه بیان مثلا معادلِ پولیِ ضرری که یوونتوس دیده رو حساب کنن بدن بهش بد نیست (که قدرت بگیره)، که این کارم هرگز نمیکنن. در کل کسی این وسط سود نمیکنه، اگه هم میلانی ها یا یووه ای ها چه کم چه زیاد به دنبال مقصر نشون دادن اینتر هستند شاید واسه خنک شدن دلشونه.

Radiohead

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
184
به نظر میرسه مدارکی که پیدا شده دال بر پررنگ تر بودن نقش میلان در جریان کلچوپولی هم داره.
مکالماتی شبیه صحبتهای فاکتی و برگامو، در مورد گالیانی و برگامو پیدا شده. (سوای مدارک سال 2005).
از میلان و گالیانی هم همونطور که قبلا گفته بودم باز هم پیدا شده ولی از اونجاییکه میلان یه بار تو همون کالچوپولی اصلی جریمه شد دیگه برای بار دوم پرونده اش بررسی نمیشه. از خودم نمیگم اینو، تو فوتبال-ایتالیا خوندم.

مثل اینکه تو میری تو فروم های دیگه سر و گوش به آب میدی؟ :D

نه اصلا قصد مقایسه نداشتم! یوونتوس واقعا نقشش از بقیه ی تیم ها پر رنگ تر بود و موجی هم غلط میکنه که میخواد سعی کنه همه به یه اندازه گناهکار (یا بی گناه) بودن!

ولی به وجود آوردن جریانی که تیمی (=اینتر) ظاهرا خودش هم توش دخیل بوده و استفاده کردن از اون برای نابود کردن حریف ها واقعا ته ناجوانمردی بود!

ادیت: جمله ی آخرت رو هم متوجه نشدم...

[invisible to cia]
من هم فکر میکنم از اونجاییکه اون شرکتی که مکالمه ها رو تو سری اول رو کرد دوست باشگاه شما محسوب میشه، خیلی از مکالمات شما رو همون موقع نابود کرد! (جدی: همون موقع هم یادمه این تئوری خیلی مطرح میشد!) ولی ظاهرا یه سری شون از دست شون در رفته!
[/invisible to cia]

آخه اینا همش به ضرر فوتبال ایتالیا میشه.
شاید. حتی زامپارینی با وجود عقل ناقص اش هم گفت باید forgive & forget بشه.

ولی مسئله اینجا ست اصلا نمیشه چشم پوشی کرد، حتی اگه forgive & forget کردن در نهایت به نفع همه تموم شه. الان بحث انتقام و اینا ست!

کارهایی که موراتی اون سال انجام داد تا بقیه ی تیم ها رو به اون وضع بندازه اصلا قابل بخشش نیست وقتی که مشخص میشه خودش و تیمش هم دستی تو ماجرا داشتن.

حالا من نمیدونم چه جور هوادار یووه ای هستی که حاضری جام های 5 سال گذشته رو ببخشی اینتر و موافق بررسی شدن پرونده ی اینتر هم نیستی :D ولی خیلی از هوادار هایی که من منشناسم چنین روز هایی رو حتی به خواب هم نمیدیدن و الان 100% از این این چیزی که ممکنه کالچوپولی II بشه حمایت میکنن.

Last edited:

Hamid_311

Registered User
لایک‌ها
25
حالا من نمیدونم چه جور هوادار یووه ای هستی که حاضری جام های 5 سال گذشته رو ببخشی اینتر و موافق بررسی شدن پرونده ی اینتر هم نیستی :D ولی خیلی از هوادار هایی که من منشناسم چنین روز هایی رو حتی به خواب هم نمیدیدن و الان 100% از این این چیزی که ممکنه کالچوپولی II بشه حمایت میکنن.

فکر کنم درست متوجه منظور من نشدی ردیوهد جان. من گفتم حاضرم قهرمانی ها رو پس ندند ولی مثلا اون بازیکنای از دست رفته برگردند به یووه. اگه تموم پست منو کوت میکردی بهتر بود. این وسط چیزی به عنوان غرامت (جدا از قهرمانی ها) به یووه بدن خیلی هم عالیه. بقیه هوادارا هم همینو میخوان. ولی وقتی چیزی عاید یووه نشه چه فایده؟

بالا