• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب هواداران اینتر

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
درسته مهرداد جان ، حق با شماست خودمم معمولا میگم ژوزه مثل اینجا :

ولی فکر میکنم تو ایران خوزه بیشتر عنوان میشه

اصلا از این به بعد میگم مورینیو یه خالی ! :happy:

من شوخی کردما

درسته خوزه در ایران بیشتر جا افتاده تا ژوزه
هر طور راحتی بگو

هواتو دارم. اصلا بگو بوزه:lol:

zfarhad2003

Registered User
لایک‌ها
3
خوب مثل اینکه چلسی حاضر به فروش لمپارد به اینتر نشده و مورینیو هم گفته که درسته این فصل لمپارد تحت نظرش بازی نخواهد کرد ولی مطمئن باشید که در فصل 2009-2010 بعد از اینکه قراردادش با چلسی تموم شد به عنوان بازیکن آزاد به اینتر ملحق خواهد شد. پس با این اوصاف دیگه نباید منتظر لمپارد در اینتر توی این فصل باشیم مگر اینکه اتفاقهای ناگهانی دیگه‌ای بیافته که البته بعید هم نیست.

موراتی امروز اعلام کرده که دیگه برای لمپارد و مانچینی تلاشی نخواهند کرد و گزینه‌های دیگه برای اینتر مطرح هست. یکی از این گزینه‌ها رو هم شووان اشنایگر معرفی کرده. به شخصه از سبک بازی این آلمانی برخلاف سایر آلمانیها خیلی خوشم می‌یاد و بازیکن خیلی آینده داری هست. البته باید دید بایرمونیخ حاضر میشه اون رو در اختیار اینتر قرار بده یا نه.

zfarhad2003

Registered User
لایک‌ها
3
برنامه اینتر برای تابستان:

قهرمان ایتالیا از 17 جولای تمرینات قبل از شروع فصل رو تحت نظر مورینیو شروع خواهد کرد. بعد از دو روز تمرین در آپیانو گنتیله تیم اینتر یک کمپ ده روزه خواهد داشت.

بازی دوستانه اول روز 24 جولای برابر الحلال عربستان خواهد بود و بازی دوستانه دوم در کمپ ده روزه برابر تیم دسته پایینی bari در تاریخ 27 جولای خواهد بود.

بعد از بازگشت از کمپ تابستانی اینتر در جام Tim مقابل یوونتوس و آث.میلان بازی خواهد کرد. این بازیها در 29 جولای برگزار خواهد شد که مثل همیشه هر بازی 45 دقیقه‌ای خواهد بود با قوانین خاص جام Tim.

بعد از پنج روز تمرین دوباره در آپیانو گنتیله از 31 جولای تا 4 آگوست، اینتر عازم شهر مونیخ خواهد شد تا در 5 آگوست بازی دوستانه‌ای مقابل قهرمان آلمان - بایرمونیخ داشته باشد.

بعد از بایرمونیخ اینتر دو بازی دوستانه دیگر برای آمادگی بیشتر خواهد داشت که بازی اول مقابل سوویل در 8 آگوست و بازی بعدی مقابل آژاکس در 9 آگوست خواهد بود که هر دو این بازیها در آمستردام خواهد بود که جزئی از تورنمنت LG در آمستردام هست.

آخرین بازی دوستانه قبل از شروع فصل اینتر هم مقابل بنفیکا در شهر لیسبون پرتغال خواهد بود که تاریخ اون هم 15 آگوست هست.

البته همه تمرینات اینتر توی آپیانو گنتیله به صورت بسته برای عموم برگزار خواهد ولی بازی مقابل بایرمونیخ و سوویل می‌تونه شروع خوبی باشه تا اندیشه‌های جدید مورینیو رو در اینتر ببینیم.

منبع: سایت inter.it

Last edited:

zfarhad2003

Registered User
لایک‌ها
3
احتمالا تا هفته آینده مانچینی به طور رسمی از تیم رم به اینتر ملحق میشه.

zfarhad2003

Registered User
لایک‌ها
3
امروز در کنفرانس خبری آمانتینو مانچینی رسما به عنوان بازیکن اینتر معرفی خواهد شد و امیدوارم فصل بعد بتونه کمکی برای ضعفهای خط میانی اینتر که فصل قبل هم به یک بازیساز نیاز داشت باشه.

از فردا هم تمرینات قبل فصل اینتر با مورینیو رسما شروع میشه و فردا برای اولین روز تمرین مثل اینکه تمرین بدنی نخواهند داشت.

Radiohead

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
184
این زانتی خیلی آقاست. خوشم میاد ازش.

107622-480.jpg

Radiohead

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
184
راستی این اینتر آرژانتینی چرا طی چند فصل اخیر تعداد برزیلی هاش داره هی بیشتر میشه پس؟!

الان فصل آینده اصولا باید دست کم 3 تا و در حالت عادی 4 تا starter برزیلی داشته باشید (مانسینی / مایکون / سزار / آدریانو (تازه مکسول هم هست)).

الان فقط 1 برزیلی در تیم تون کمتر از میلان دارید (کاکا / پاتو / رونالدینیو / دیدا / امرسون / دیگائو) ولی با احتساب اینکه امرسون و خصوصا دیگائو نقشی در میلان ندارن جر نیمکت نشینی (و دیدا هم بعید نیست دیگه دروازه بان اول نباشه)، و همچنین با احتساب اینکه برای اینتر حداقل 3 برزیلی بازیکن اصلی هستن، میشه گفت اینتر به اندازه ی میلان برزیلی داره! این برای تیمی که همیشه به آرژانتینی بودنش افتخار میکرده افت به حساب نمیاد به نظرت(تون)؟!

zfarhad2003

Registered User
لایک‌ها
3
راستی این اینتر آرژانتینی چرا طی چند فصل اخیر تعداد برزیلی هاش داره هی بیشتر میشه پس؟!

الان فصل آینده اصولا باید دست کم 3 تا و در حالت عادی 4 تا starter برزیلی داشته باشید (مانسینی / مایکون / سزار / آدریانو (تازه مکسول هم هست)).

الان فقط 1 برزیلی در تیم تون کمتر از میلان دارید (کاکا / پاتو / رونالدینیو / دیدا / امرسون / دیگائو) ولی با احتساب اینکه امرسون و خصوصا دیگائو نقشی در میلان ندارن جر نیمکت نشینی (و دیدا هم بعید نیست دیگه دروازه بان اول نباشه)، و همچنین با احتساب اینکه برای اینتر حداقل 3 برزیلی بازیکن اصلی هستن، میشه گفت اینتر به اندازه ی میلان برزیلی داره! این برای تیمی که همیشه به آرژانتینی بودنش افتخار میکرده افت به حساب نمیاد به نظرت(تون)؟!

واقعیتش اینکه دو روز پیش شب من هم داشت به همین مسئله فکر می‌کردم که چطور شده برزیلیها دارن کم کم توی اینتر بیشتر می‌شن و دو سالی هست که اینتر بازیکن آرژانتینی جدید به تیم نیاورده. البته هنوز هم که تعداد آرژانتینی‌ها بیشتر هست و برزیل رو توی رتبه دوم هستش. اگه همین جوری پیش بریم شاید دو سال دیگه تعداد برزیلی‌ها بیشتر هم بشه :blink:

البته شاید به این نتیجه رسیده باشند که یک تیم آرژانتینی فقط زیاد نمي تونه موفق باشه و شاید یک تیم آرژانتینی - برزیلی بهتر نتیجه بگیره من که به عنوان یک طرفدار هیچ مشکلی نمی‌بینم البته به شرطی که اینتر همین طور قهرمان بشه :happy:

آرژانتینی ها: بوردیسو - ساموئل - کاپیتان زانتی - کامبیاسو - کرسپو - کروز (6)

برزیلی‌ها: جولیو سزار - مایکون - مانچینی - ماکسول - آدریانو (5)

ایتالیایی‌ها: اورلاندینی - تولدو - ماتراتزی - بولزونی - ماریو بلوتللی (5)

فرانسوی‌ها: داکورت - ویرا (2)

پرتغالی‌ها: فیگو - پله (2)

کلمبیایی‌ها: کوردوبا - ریواس (2)

zfarhad2003

Registered User
لایک‌ها
3
یه مسئله دیگه اینکه توی این چند سال اخیر تعداد ایتالیایی‌ها اینتر هم بیشتر شده و این خودش شاید یکم مربوط به اون صحبت‌های بلاتر باشه. اصلا کل فلسفه وجود اینتر یک تیم چند ملیتی هست که بازیکناش از نقاط مختلف دنیا باشن و فقط ایتالیایی نباشن و الان تیم اینتر همچین تیمی هست و اون صحبتهای رئیس فیفا زیاد هم برای ما طرفدارهای اینتر جالب نیست. البته خیلی کم احتمال داره که یوفا با همچین صحبت‌های موافقت کنه.

فکر کنم تعداد بازیکنهای ایتالیایی میلان هم خیلی بیشتر از برزیلی‌ها باشن و بیشتر میلان یک تیم ایتالیایی هست تا برزیلی به نظر من. ولی خبری از آرژانتینی تو میلان نیست بهتر نیست یکی دو تا آرژانتینی هم بیاد به جمع بازیکناش؟ به نظر من که خیلی میتونه برای موفقیت میلان موثر باشه.

Radiohead

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
184
فکر کنم تعداد بازیکنهای ایتالیایی میلان هم خیلی بیشتر از برزیلی‌ها باشن و بیشتر میلان یک تیم ایتالیایی هست تا برزیلی به نظر من.
میلان حتی از یووه هم بیشتر ایتالیایی داره در حال حاضر. :f34r:

آرژانتینی؟ من فقط دو تا آرژانتینی هست که واقعا دوست دارم در میلان ببینم. یکی شون در حد یک رویا ست و مسی نام داره! یکی دیگه شون هم که واقع بینانه تره و گاگو نام داره. از آرژانتینی هاییکه اصلیت ایتالیایی دارن و تعداد شون هم زیاده خوشم میاد کلا (مثل گاگو، لاوتزی، مسی، باتیستوتا و ...) و از اون بومی هاشون (مثل ریکلمه و توز) کمی بدم میاد!

ولی خبری از آرژانتینی تو میلان نیست بهتر نیست یکی دو تا آرژانتینی هم بیاد به جمع بازیکناش؟ به نظر من که خیلی میتونه برای موفقیت میلان موثر باشه.
واقعا مسئولین میلان یه مشکلی با آرژانتینی ها دارن. طی چند سال اخیر آخرین بازیکن آرژانتینی ای که برای میلان به طور دائم بازی کرد کرسپو بود، فصل 05-2004 :rolleyes: بازیکنی که همیشه به خاطر شانس بدی که با ما داشت دلم میسوزه براش (استانبول).

البته شاید به این نتیجه رسیده باشند که یک تیم آرژانتینی فقط زیاد نمي تونه موفق باشه و شاید یک تیم آرژانتینی - برزیلی بهتر نتیجه بگیره
دقیقا میخواستم همین جمله رو بگم. از وقتی برزیلی هاتون بیشتر شدن قهرمانی ها هم بلاخره سر رسیدن. میشه گفت بخت و اقبال خوب آوردن براتون ;)
عجیبه اینهمه آرژانتینی و برزیلی برای اینتر مشکل ایجاد نمیکنه؟ ما فکر میکردم فوتبالیست های این دو ملت دشمن تر از این حرف ها باشن. آدم وقتی عکس مایکون و زانتی رو میبینه که انقدر دوستانه با هم خوش و بش میکنن با هم تعجب میکنه کمی!

Last edited:

|*|.FaRiBa.|*|

Registered User
لایک‌ها
50
به جای لمپارد , مونتاری از پورتس موث با 13 میلیون اومد اینتر :D

zfarhad2003

Registered User
لایک‌ها
3
به جای لمپارد , مونتاری از پورتس موث با 13 میلیون اومد اینتر :D

خوب بازیکن زیاد بدی هم نیست فصل پیش که pompy توی کاپ انگلیس قهرمان شد یکی از بازیکنای کلیدی این تیم بود و البته چون چندین فصل توی سری A بازی کرده خیلی خوب محیط رو می‌شناسه. البته خود مورینیو این بازیکن رو خواسته یعنی بعد از اینکه چلسی نذاشت که لمپارد بیاد اینتر. حالا خود مورینیو حتما یه چیزهایی در مورد این مونتاری می‌دونه. توی چلسی هم چندتا بازیکن داشت مورینیو که به ستاره تبدیلشون کرده بود در حالیکه وقتی به چلسی می‌اومدن کسی اسمی ازشون نشنیده بود.

zfarhad2003

Registered User
لایک‌ها
3
اینتر اولین بازی قبل از شروع فصل خودش رو مقابل الحلال عربستان یک بر صفر برد. گل اینتر رو هم بوردیسو در دقیقه 45 زده و تقریبا همه بازیکنهای اینتر توی نیمه اول و دوم به جز 5 بازیکن مصدوم که هستن (از جمله ابراهیموویچ) بازی کردن.

zfarhad2003

Registered User
لایک‌ها
3
اینتر دومین بازی دوستانه قبل از شروع فصل مقابل باری رو با نتیجه دو بر صفر با گلهای کروز و آدریانو برد. این اولین گل آدریانو بعد از بازگشتش به اینتر هست البته گل رو از روی نقطه پنالتی به ثمر رسونده ولی می‌تونه شروع جدیدی برای امپراتور باشه.

و خبر دیگه اینکه مونتاری بازیکن 24 ساله (فکر کنم اهل غنا) از تیم Portsmouth امروز رسما با یک قرارداد 4 ساله به اینتر پیوست و فکر کنم دیگه با اضافه شدن مونتاری حداقل در این فصل خبری از لمپارد نباشه و شاید فصل بعد که قرارداد لمپارد با چلسی تموم میشه راهی اینتر بشه.

sasan s

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,123
بازی هاي سه جانبه جام Trofeo TIM Triangular بین تیم های اینترمیلان آث میلان یوونتوس .
پخش از ماهواره هاتبرد . شبكه تلويزيوني canal 5 - فركانس 11919- عمودي - 27500 ساعت 23 به وقت تهران

zfarhad2003

Registered User
لایک‌ها
3
مثل همیشه فکر نکنم بتونم این جام رو ببینم. یک بار تو عمرم قسمت نشد که بتونم این جام رو زنده ببینم :-(

zfarhad2003

Registered User
لایک‌ها
3
سه شنبه قرار هست اینتر بازی دوستانه‌ای مقابل بایرمونیخ داشته باشه که فکر کنم بهترین محک قبل از شروع فصل برای اینتر هستش و میشه نقاط ضعف و قدرت تیم رو تشخیص داد. فقط یک مشکل بزرگ هست و اون هم اینکه با مصدومیت ماتراتزی دیگه عملا دفاع وسطهای اینتر از کار افتادن (مصدومین: ساموئل، ماتزاتزی، چیوو) کوردوبا هم که تازه از مصدومیت برگشته و شاید به بازی بایرمونیخ نرسه.

موراتی هم توی مصاحبه اخیرش گفته که اگه نیاز باشه دست به خرید جدید برای وسط دفاع خواهند زد.

zfarhad2003

Registered User
لایک‌ها
3
خوب فردا در مهمترین بازی دوستانه قبل شروع فصل اینتر با بایرمونیخ در آلمان بازی خواهد کرد که امروز هم تیم راهی آلمان شده و تمرینات رو توی ورزشگاه بایرن مونیخ داره ادامه میده.

به نظر می‌یاد فردا کامبیاسو به جای مدافعین مصدوم در قلب خط دفاعی کنار بوردیسو بازی خواهد کرد و همینطور فکر کنم ابراهیموویچ هم به بازی فردا رسیده.

zfarhad2003

Registered User
لایک‌ها
3
اینتر بازی مقابل بایرمونیخ رو 1 - 0 برد تا مثل فصل پیش با یک باخت بد توی بازیهای دوستانه به استقبال فصل جدید نره. فکر کنم این برد از نظر روحیه خیلی روی بازیکنها تاثیر داشته باشه چون بایرمونیخ تیم بزرگی هست و اینتر موفق شده در نبود کلی بازیکن کلیدی یک برد خوب به دست بیاره. به خصوص اینکه کامبیاسو به عنوان مدافع وسط داشت بازی می‌کرد و خوب هم ظاهر شده.

گل اینتر رو هم بازیکن تازه وارد مانچینی زده که فکر کنم اگه بهش بها داده بشه ارزشهای خیلی زیاده داره و به نظر من هیچ چیزی از رونالدینهو کم نداره و موثرتر از اون هم بازی می‌کنه.

بالا