• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب هواداران اینتر

ciamac

Registered User
لایک‌ها
10
فرهاد جشن بعد از بازی رو دیدی؟! دیشب Rai2 یکم از جشن رو داد..
حدود 200 نفر هم از بازیکنهای قدیمی اینتر اومده بودن:

img_601800.jpg

joytears.gif

img_601806.jpg

img_601808.jpg

vh9l6a.jpg

80171126.jpg

80171150.jpg

80171160.jpg

zfarhad2003

Registered User
لایک‌ها
3
فرهاد جشن بعد از بازی رو دیدی؟! دیشب Rai2 یکم از جشن رو داد..
حدود 200 نفر هم از بازیکنهای قدیمی اینتر اومده بودن:

نه کامل ندیدم یعنی میشه گفت اصلا ندیدم :(

فقط یه 7 - 8 دقیقه‌ای رو از youtube پیدا کردم

لینک کاملی اگه ازش داری بزار ما هم ببینیم

Radiohead

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
184
بی صبرانه منتظر دیدن نمایش اینتر و خصوصا زلاتان در بازی امشب هستم! نتیجه هم برام فرقی نداره. چه اینتر بره بالا و چه لیورپول خوشحال میشم! فقط امیدوارم گل زودهنگامی از لیورپول نبینیم چون در اونصورت ادامه بازی بی معنی میشه. گل خوردن اینتر در این بازی یعنی حذف.

ehsan999

Registered User
لایک‌ها
0
صد سالگی باشگاه تان مبارک
امیدوارم سال دیگه با حضور یووه قوی بتوانیم رقابای خوبی برای هم باشیم

zfarhad2003

Registered User
لایک‌ها
3
بی صبرانه منتظر دیدن نمایش اینتر و خصوصا زلاتان در بازی امشب هستم! نتیجه هم برام فرقی نداره. چه اینتر بره بالا و چه لیورپول خوشحال میشم! فقط امیدوارم گل زودهنگامی از لیورپول نبینیم چون در اونصورت ادامه بازی بی معنی میشه. گل خوردن اینتر در این بازی یعنی حذف.
الان دقیقا دو ساعت به بازی مونده و من درسته استرس بازی رفت رو ندارم ولی بازم نمی‌تونم بدون دلهره باشم. البته فکر نکنم لیورپول بتونه دقایق اول گلی بزنه چون لیورپول همیشه دقیقه 80 به بعد گل میزنه یعنی خاصیت تیمهای انگلیسی این هستش ولی بازم نمیشه هیچ چیز رو پیش بینی کرد. مانچینی با اطمینان گفته که با سه گل توی 90 دقیقه صعود می‌کنیم ولی ......
امیدوارم که امروز ابراهیموویچ توی بهترین روزش باشه و همه اینتریها رو شاد کنه.

صد سالگی باشگاه تان مبارک
امیدوارم سال دیگه با حضور یووه قوی بتوانیم رقابای خوبی برای هم باشیم
خیلی خیلی ممنون
من هم خیلی خوشحال میشم که فصل بعد اینتر - میلان - یوونتوس و رم رقابت سختی رو برای قهرمانی ایتالیا داشته باشن و باز لیگ ایتالیا برترین لیگ دنیا بشه. از این اوضاع که لیگهای انگلیس و اسپانیا الان تقریبا جلوتر هستن زیاد خوشم نمی‌یاد.

zfarhad2003

Registered User
لایک‌ها
3
مانچینی لیست بازیکنای امشب رو اعلام کرده ظاهرا چیوو که مصدومیت جزئی داشته به بازی رسیده.

لیست بازکنای آماده برای بازی مقابل لیورپول:
دروازه‌بانها: تولدو - جولیو سزار
مدافعین: کاپیتان زانتی - مایکون - چیوو - بوردیسو - ریواس - دنیس اسپوسیتو
هافبکها: استانکوویچ - فیگو - جمینز - ویرا - کامبیاسو - مانیش - پله
مهاجمین: ابراهیموویچ - کروز - کرسپو - سوازو

امروز من به چهارتا بازیکن بیشتر از بقیه اعتقاد دارم که می‌تونن نتیجه بازی رو تعیین کنن: ابراهیموویچ - جولیو سزار - کاپیتان زانتی و کامبیاسو
یه نکته خیلی جالب هم اینکه توی دفاع وسط دوتا بازیکن (بوردیسو و ریواس) به علاوه چیوو می‌تونن بازی کنن که این دوتای اولی معمولا بازیکنای نیمکت نشین اینتر هستن و در نبود ماتراتزی، ساموئل و کرودوبا باید امروز دفاع وسط اینتر رو داشته باشن. امیدوارم که روز درخشانی برای هر دوتاشون باشه. هرچند چیوو هم توی این پست می‌تونه بازی کنه و احتمال اینکه طرف چپ بازی کنه خیلی بیشتر هستش.

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
تسلیت میگم

لیورپول اینتر رو حذف کرد.

zfarhad2003

Registered User
لایک‌ها
3
درسته اینتر حذف شد، درسته ابراهیموویچ و استانکوویچ در حد فاجعه بودن، درسته مانچینی با این تعویضهاش روی اعصاب همه راه رفت، درسته بوردیسو کاری رو که نباید می‌کرد کرد و بازی رو دو دستی تقدیم کرد، درسته این گزارشگر با این گزارش احمقانه‌اش هیچ حوصله ‌ای برامون نذاشت ولی همه این موارد هیچ دلیلی نیست که حتی یک ذره از عشق من به اینتر کم بشه.

live for what?

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
374
آقا صد سالگی اینتر مبارک!

چه عکسهایی بود از بازیکنان قدیمی اینتر!
کلی خاطره زنده شد!
اگر باز هم بازیکنی بود تو اون جمع عکسش رو بذار!
یاده دورانی بیفتیم که با فوتبال ایتالیا و ستاره هایی که توش بازی میکردن زندگی میکردیم!

zfarhad2003

Registered User
لایک‌ها
3
آقا صد سالگی اینتر مبارک!

چه عکسهایی بود از بازیکنان قدیمی اینتر!
کلی خاطره زنده شد!
اگر باز هم بازیکنی بود تو اون جمع عکسش رو بذار!
یاده دورانی بیفتیم که با فوتبال ایتالیا و ستاره هایی که توش بازی میکردن زندگی میکردیم!
خیلی ممنون

توی سایت اینتر عسکهای بیشتری هست، لینکهای زیر رو نگاه کن:

http://inter.it/aas/news/reader?N=28851&L=en&IDINI=28864

http://inter.it/aas/news/reader?N=28850&L=en&IDINI=28864

http://inter.it/aas/news/reader?N=28845&L=en&IDINI=28864

http://inter.it/aas/news/reader?N=28855&L=en&IDINI=28864

zfarhad2003

Registered User
لایک‌ها
3
بعد از حذف از جام باشگاههای اروپا اوعضای باشگاهی یکم بهم ریخته. بعد از بازی لیورپول مانچینی پش خبرنگاران گفت که فصل بعد از فوتبال ایتالیا و همچنین اینتر جدا خواهد شد و فقط دو ماه و نیم دیگه توی اینتر می‌مونه تا برای سومین بار توی سه سال اخیر اینتر اسکودتو رو بگیره و بعد از اینتر جدا میشه. روی سایت اینتر توضیح زیادی در مورد اینکه چرا مانچینی چنین تصمیمی گرفته داده نشده و خود مانچینی هم ظاهرا اشاره‌ای نکرده. ولی یه جایی خوندم که نوشته بود مانچینی خیلی از عملکرد بازیکنان مقابل لیورپول ناراضی بوده و گفته که هیچیک از دستورات اون رو توی زمین اجرا نکردن!!!!!!

بعد از این همه سر و صدا با موراتی مصاحبه کردن و موراتی گفت که از این تصمیم مانچینی هیچ خبری نداشته و خیلی شوکه شده که مانچینی می‌خواد از اینتر جدا بشه. موراتی گفته که اون اصلا قصدی برای کنار گذاشتن مانچینی نداره و فکر می‌کنه این باخت چیزی از ارزشهای مانچینی برای اینتر کم نمی‌کنه و گفته شاید این تصمیم مانچینی از روی احساسات بعد از باخت باشه و روز پنجشنبه با مانچینی جلسه‌ای داره که کاملا در مورد این مسائل باهاش حرف خواهد زد و در مورد اینکه چرا همچین تصمیمی گرفته.

بعد از روز پنجشنبه روی سایت اینتر مانچینی توی اطلاعیه‌ای اعلام کرد که تا آخر فصل بعد به صورت کامل در اختیار اینتر هستش و حتی شاید تا آخر قراردادش که چهار سال دیگه تموم میشه در اینتر بمونه و فکر کنم تائید کرده که اون صحبتها یکم احساسی بوده و دوست داره که فصل بعد با اینتر قهرمان اروپا بشه.!!!!!

zfarhad2003

Registered User
لایک‌ها
3
اینتر دیروز موفق شد پالرمو رو دو بر یک ببره و گلهای اینتر رو هم ویرا و جیمینز زدن که به نظر من خیلی خوب شد که این دو گلزنی کردن ویرا خیلی وقت بود که گل نزده بود و این مسئله می‌تونه برای بازگشت بهتر ویرا موثر باشه و جیمینز هم که آینده اینتر هستش با این گل زندشهاش داره نشون میده که می‌تونه مهره ثابت اینتر باشه. اون ور هم ماتراتزی زحمت یک گل به خودی رو کشید تا کاری رو که مقابل ناپولی نتونسته بود انجام بده و جولیو سزار نذاشته بود که دروازه خودی گل بزنه توی این بازی تکمیل کنه به نظر من اگه مانچینی این ماتراتزی نا آماده رو بازی نده خیلی بهتر هستش و با وجود اختلافی که ویرا و ماتراتزی دارن این مسئله میتونه به تیم کمک کنه که اختلاف کمتری توی تیم موقع بازی به وجود بیاد.

ظاهرا هفته بعد از اینتر باید مقابل یوونتوس بازی کنه البته قبل از اون اینتر یه بازی چهارشنبه هم داره.

zfarhad2003

Registered User
لایک‌ها
3
اینتر یواش یواش داره به شرایط اولیه خودش برمی‌گرده. دیروز با دو گل ماریو و کامبیاسو فیورنتینا رو بردیم که تقریبا یکی از سخت‌ترین بازیهای باقیمونده برای اینتر بود و الان از بین 6 بازی که تا پایان فصل مونده فقط بازی با میلان حساسیت داره و تقریبا اگه اتفاق خاصی نیافته توی بقیه بازیهای اینتر نباید امتیاز از دست بده.

چهارشنبه هم مقابل لاتزیو توی جام حذفی بازی داریم که ماریو به دلیل دو اخطاره بودن نمی‌تونه بازی کنه ولی امیدوارم که ایبراهیموویچ به اون بازی برسه و حداقل این فصل همین دو جام رو داشته باشیم.

اومدن به PT هم با این وضع خیلی سخت شده نمی‌دونم مشکل از کجاست که سایت خیلی کند بالا می‌یاد.

zfarhad2003

Registered User
لایک‌ها
3
یک قدم دیگه به طرف قهرمانی سری A. بعد از اینکه شنبه رم مقابل لیورنو امتیاز از دست داد. اینتر توی یک بازی سخت مقابل تورینو با گلی که کروز زد الان فاصله‌اش رو با رم به 6 امتیاز رسونده. چهاربازی تا آخر فصل باقی مونده که تقریبا بازیهای اینتر خیلی سخت نیستن به جز یک بازی که مقابل میلان هستش و حساسیت خاصی به جز قهرمانی داره بقیه بازیها اینتر نباید امتیاز از دست بده تا انشاالله برای بازی شانزدهم قهرمان ایتالیا لقب بگیره.

اگه اون افت شدید میان فصلی که یکهو اینتر دچارش شد نبود الان دیگه باید جشن قهرمانی رو می‌گرفتیم. من بگم این ماتراتزی چیکارش نشه که هرچی می‌کشیم از دست این بدبخته. :D

zfarhad2003

Registered User
لایک‌ها
3
خوب این هم از کالیاری.

گلها کروز و ماتراتزی (!!!!). این ماتراتزی هم کاملا غیرقابل پیش‌بینی هستش. یک بازی کاری می‌کنه که همه از دستش شاکی می‌شن و یک بازی (خودشم بازی به این حساسی) تعویض میشه و گل میزنه.

حالا باید منتظر دربی بزرگ میلان باشیم که احتمالا شاید قهرمان این فصل سری A رو هم معلوم کنه.

Radiohead

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
184
خیلی ضایع میشه اگه میلان دربی رو واگذار کنه. حساب کنید هم اینتر قهرمان میشه (اون هم جلوی هواداران میلان) و هم میلان همون یه ذره شانس رو برای لیگ قهرمانان فصل آینده از دست میده...

zfarhad2003

Registered User
لایک‌ها
3
خوب مثل اینکه قهرمانی یه هفته‌ای باید عقب بیافته. بازی دیروز نتونستم ببینم ولی ظاهرا اینتر زیاد خوب بازی نکرده و فکر کنم این دفعه دیگه نمیشه از مانچینی دفاع کرد، هرجوری شده باید تحولاتی رو در تیم ایجاد کنه که تیم بتونه بهتر و راحتتر مثل اواسط فصل که فوق‌العاده بود نتیجه بگیره. با این همه بازیکنی که در اختیار داره این وضع نتیجه گرفتن اصلا قابل تحمل نیست هرچقدر هم بگیم که مصدومیتهای و اتفاقاتی که افتاده سبب این نتایج میشه ولی خوب این وظیفه مانچینی هست که فکری به حال تیم بکنه تا به روزهای اوجش برگرده.

vahidm1360

Registered User
لایک‌ها
0
خوب مثل اینکه قهرمانی یه هفته‌ای باید عقب بیافته. بازی دیروز نتونستم ببینم ولی ظاهرا اینتر زیاد خوب بازی نکرده و فکر کنم این دفعه دیگه نمیشه از مانچینی دفاع کرد، هرجوری شده باید تحولاتی رو در تیم ایجاد کنه که تیم بتونه بهتر و راحتتر مثل اواسط فصل که فوق‌العاده بود نتیجه بگیره. با این همه بازیکنی که در اختیار داره این وضع نتیجه گرفتن اصلا قابل تحمل نیست هرچقدر هم بگیم که مصدومیتهای و اتفاقاتی که افتاده سبب این نتایج میشه ولی خوب این وظیفه مانچینی هست که فکری به حال تیم بکنه تا به روزهای اوجش برگرده.

توی جنوا که آخر تبانی بود. رم بازی رو با تبانی برد ولی اینتر قهرمانه. شک نکنید

بالا