• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب هواداران اینتر

ciamac

Registered User
لایک‌ها
10
تا قبل از اینکه یووه گل تساوی رو بزنه داشتم با خودم فکر میکردم "نه... دیگه اینتر [جدا از تیم قوی اش] حرفه ای هم شده و میتونه نتیجه ی یک بازی رو خودش تعیین کنه"...

دیگه وقتی ریدیوهد عزیز (کلا خیلی به اینتر لطف داره) بگه اینتر قویه, رسما همینجا اینتر رو قویترین باشگاه اروپا اعلام میکنم! 6-11-2007
302.gif

ciamac

Registered User
لایک‌ها
10
یه چیز جالب پیدا کردم,ترکیب اینتر در سال 1910 که اولین اسکودتوی خودشو برد:

schemadejoc2as.gif

با ترکیب 2-3-5!!

یه چیزی شبیه به این:
--------------------Cesar---

----------------Samuel--Matrix---

--------J.Zanetti---Stankovic---Cambiasso

--Figo---Ibra------Crespo-------Adri------Cesar

ciamac

Registered User
لایک‌ها
10
2004/05 = 72 امتیاز
2005/06 = 76 امتیاز
2006/07 = 97 امتیاز

2007-08-----2006-07-------2005-06---2004-05-------------------

AFTER DAY 1-------1 pts---------3 pts---------- 3 pts--------1 pts

AFTER DAY 2-------2 pts---------3 pts---------- 4 pts--------4 pts

AFTER DAY 3-------5 pts---------6 pts---------- 7 pts--------7 pts

AFTER DAY 4-------6 pts---------9 pts---------- 10 pts-------8 pts

AFTER DAY 5-------7 pts---------12 pts-------- 11 pts-------11 pts

AFTER DAY 6-------10 pts--------12 pts-------- 14 pts-------14 pts

AFTER DAY 7-------11 pts--------15 pts-------- 15 pts-------17 pts

AFTER DAY 8-------12 pts--------18 pts-------- 18 pts-------20 pts

AFTER DAY 9-------13 pts--------18 pts-------- 21 pts-------21 pts

AFTER DAY 10------14 pts-------19 pts-------- 24 pts-------24 pts

AFTER DAY 11------15 pts-------20 pts-------- 27 pts-------25 pts

AFTER DAY 12------16 pts-------23 pts-------- 30 pts

AFTER DAY 13------17 pts-------26 pts-------- 33 pts

AFTER DAY 14------20 pts-------29 pts-------- 36 pts

AFTER DAY 15------21 pts-------32 pts-------- 39 pts

AFTER DAY 16------24 pts-------35 pts-------- 42 pts

AFTER DAY 17------27 pts-------38 pts-------- 45 pts

AFTER DAY 18------30 pts-------39 pts-------- 48pts

AFTER DAY 19------31 pts-------42 pts-------- 51 pts

AFTER DAY 20------32 pts-------45 pts-------- 54 pts

AFTER DAY 21------35 pts-------48 pts-------- 57 pts

AFTER DAY 22------38 pts-------51 pts-------- 60 pts

AFTER DAY 23------39 pts-------54 pts-------- 63 pts

AFTER DAY 24------42 pts-------54 pts-------- 66 pts

AFTER DAY 25------43 pts-------54 pts-------- 67 pts

AFTER DAY 26------43 pts-------55 pts-------- 70 pts

AFTER DAY 27------46 pts-------58 pts-------- 73 pts

AFTER DAY 28------47 pts-------59 pts-------- 76 pts

AFTER DAY 29------50 pts-------62 pts-------- 79 pts

AFTER DAY 30------53 pts-------65 pts-------- 80 pts

AFTER DAY 31------56 pts-------65 pts-------- 81 pts

AFTER DAY 32------59 pts-------68 pts-------- 81 pts

AFTER DAY 33------59 pts-------71 pts-------- 84 pts

AFTER DAY 34------62 pts-------71 pts-------- 87 pts

AFTER DAY 35------65 pts-------74 pts-------- 90 pts

AFTER DAY 36------68 pts-------74 pts-------- 93 pts

AFTER DAY 37------71 pts-------75 pts-------- 94 pts

AFTER DAY 38------72 pts-------76 pts-------- 97 pts​

Radiohead

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
184
فقط اعتقاد ندارم مهره هاي يووه اكثرا كم كيفيت باشند . نمونه اش هم همين كيليني كه مطمئن باشيد آينده فوتبال ايتاليا توي پست خودش متعلق به او خواهد بود. شاد و پيروز باشيد
به نسبت دو سال پیش، 100% مهره های کم کیفیت تری دارید. منظورم این بود. ;)

از این کیلینی گفتین دوباره اعصابم خورد شد! دو سه صحنه فقط به قصد زدن حریف اومد! تا حالا ندیده بودم کسی اینطوری زلاتان رو نقش بر زمین کنه! ای کاش فیلم اون صحنه رو تو اینترنت پیدا کنم, با هم پریدن سر بزنن که زلاتان با صورت رفت تو مشت کیلینی:D فیگو و مایکون دوتا از بهترین بازکنهامون هم مصدوم شدن!

در مورد کیه لینی و زلاتان باید بگم دفعه اول بود که میدیدم زلاتان از بازیکنی تو قدرت بدنی کم میاره!! همه میدونیم زلاتان اگه شده مثل تانک از روی بازیکن های حریف رد میشه ولی توپ لو نمیده! ولی بازی با یوونتوس نشون داد از زلاتان گردن کلفت تر هم وجود داره! :D
کیه لینی همون دو سه فصل پیش هم اولین بازی اش رو دیدم پیش خودم گفتم این بازیکن خوبی میشه. و واقعا هم امروزه بازیکن بسیار خوبیه. ورژن باهوش فیلیپ سندروس ئه به نظرم!

یه چیز جالب پیدا کردم,ترکیب اینتر در سال 1910 که اولین اسکودتوی خودشو برد:

schemadejoc2as.gif

با ترکیب 2-3-5!!

یه چیزی شبیه به این:
--------------------Cesar---

----------------Samuel--Matrix---

--------J.Zanetti---Stankovic---Cambiasso

--Figo---Ibra------Crespo-------Adri------Cesar

WHAT THE FUCK IS THAT!! :lol:
نشون میده قدرت تهاجمی تیم های اون زمان در چه حد بوده که تیم های قوی تر میتونستن با دو مدافع و پنج مهاجم بازی کنن.
دیگه وقتی ریدیوهد عزیز (کلا خیلی به اینتر لطف داره) بگه اینتر قویه, رسما همینجا اینتر رو قویترین باشگاه اروپا اعلام میکنم! 6-11-2007
302.gif

اینتر قطعا جزو قوی ترین هاست. تو بازی با یووه قدرت شون رو خیلی خوب نشون دادن. خیلی منجسم و خصوصا با اعتماد به نفس شدن. تو جریان بازی هم در عرض چند ثانیه از حالت یه تیم دفاعی به حالت یه تیم تهاجمی تغییر شکل میدادن که خیلی برام جالب بود. در واقع ضد حمله تاکتیکی ئه که اینتر خیلی توش پیشرفت کرده به نظرم.

به هر حال من که فکر نمیکنم تیمی بتونه سر راه اینتر بیاد تو قهرمانی ایتالیا. اروپا رو ولی نمیدونم، چون اینتر تا جایی که من یادم میاد تو اروپا غیر قابل پیش بینی و عجیب بوده! :D

ciamac

Registered User
لایک‌ها
10
جالبه...
http://archivio.inter.it/cgi-bin/allenatore-scheda?idall=52&L=en
روبرتو مانچینی سه فصل گذشته در 172 بازی مربی اینتر بوده که حاصلش 106 برد 48 تساوی و فقط 18 باخت بوده! البته در سری آ فقط 11 باخت داشته!!
این فصل هم که تا حالا باخت نداشتیم و این آمار به مراتب بهتر میشه...
109.gif

zfarhad2003

Registered User
لایک‌ها
3
یه چند روز نبودم اینجا چرا اینقدر سوت و کور!!!

کجایی سیامک جان که اینتر بازی دو بر صفر عقب رو 4 - 2 برد تا صعودش صددرصد بشه.
گل آخر ایبرا هم واقعا حرف نداشت اگه بهترین گل کل این دوره جام باشگاهها تا الان نباشه بدون شک بهترین گل این دو روز بازیها هستش. عوض اون گلهای زیبایی رو هم که تیم مسکو میزد به نوعی دراومد.

ciamac

Registered User
لایک‌ها
10
آره فرهاد جان , کولاک کردن
طبق معمول فقط تونستم خلاصه بازی رو ببینم, کامبیاسو خیلی خوب بازی کرد, کلا با اون همه مصدومی که توی خط میانی داشتیم برخلاف انتظار خیلی خوب بازی کردن و خوب هم نتیجه گرفتن...اما راستش با یه برد 1-0 از لاتزیو توی سری آ بیشتر خوشحال میشم تا با برد های اینچنینی توی eufa Ch L !!
آخه توی لیگ خیالم راحته آخرش اول میشیم
302.gif
اما توی Ch L شرایط فرق داره! امسالم تا اینتر نره جزء هشت تیم , من بازیهارو جدی نمیگیرم (تهدید میکنم که حساب کار دستشون بیاد!!
167.gif
)

sasan s

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,123
به نسبت دو سال پیش، 100% مهره های کم کیفیت تری دارید. منظورم این بود. ;)

در مورد کیه لینی و زلاتان باید بگم دفعه اول بود که میدیدم زلاتان از بازیکنی تو قدرت بدنی کم میاره!! همه میدونیم زلاتان اگه شده مثل تانک از روی بازیکن های حریف رد میشه ولی توپ لو نمیده! ولی بازی با یوونتوس نشون داد از زلاتان گردن کلفت تر هم وجود داره! :D
کیه لینی همون دو سه فصل پیش هم اولین بازی اش رو دیدم پیش خودم گفتم این بازیکن خوبی میشه. و واقعا هم امروزه بازیکن بسیار خوبیه. ورژن باهوش فیلیپ سندروس ئه به نظرم!

راديو هد جان با نظر شما موافقم . واقعا همينقدر كه تونستن بازيكنايي مثل ترزگه يا بوفون رو توي تيم نگهدارن هنر كردن .

اين ورژن باهوش سندروس هم خيلي تيكه باحالي بود:lol:

mehban

Registered User
لایک‌ها
6
یه چند روز نبودم اینجا چرا اینقدر سوت و کور!!!

کجایی سیامک جان که اینتر بازی دو بر صفر عقب رو 4 - 2 برد تا صعودش صددرصد بشه.
گل آخر ایبرا هم واقعا حرف نداشت اگه بهترین گل کل این دوره جام باشگاهها تا الان نباشه بدون شک بهترین گل این دو روز بازیها هستش. عوض اون گلهای زیبایی رو هم که تیم مسکو میزد به نوعی دراومد.
لینک گلها رو میشه بدین ؟ :)

Radiohead

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
184
ایـــول دستت درد نکنه سیامک. خیلی دوست داشتم گل ایبرا رو ببینم. برم دانلود کنم ببینم چه جوریاست...

Radiohead

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
184
میدونید... قبلا هم چند بار گفته بودم به نظرم آدریانو به زودی از اینتر میره. تا اون موقع بیشتر نظر شخصی و حدس و گمان بود. ولی تو چند روز گذشته به چند تا موضوع برخوردم که بهم ثابت شد مسئولین اینتر دیگه از دست آدریانو خسته شدن! بی اعتمادی شون رو از همون اول با ثبت نکردن اسم آدریانو تو لیست بازیکن های اروپایی نشون دادن. و البته اگه قصد فروش آدریانو رو تا ژانویه داشته باشن، حالا دیگه از اون بابت هم مشکلی نیست. این یکی از دلایل بود. دلیل دیگه، صحبت های میهایلوویچ و سزار روی سایت اینتر در مورد آدریانو ست. دیگه خوش بین ترین هوادار اینتر هم اگه این ها رو بخونه میتونه منظورشون رو درک کنه. کامل در حالا آماده کردن اذهان هواداران اینتر برای اینتر بدون آدریانو هستن. مطمئنم خودتون این صحبت ها رو خوندید ولی میذارمشون اینجا به عنوان پانوشت پست ام!

به هر حال اینتر حالا امپراطور جدیدی پیدا کرده. امپراطوری که به اندازه ی امپراطور قبلی شما رو به ذوق و شوق انداخته (درست میگم؟). و همیشه گفتن دو امپراطور در یک قلمرو نگنجد! جدی میگم! تا زلاتان اینجوری داره میدرخشه آدریانو اون بازیکن دو سه سال پیش نمیشه. یه جورایی مثل درخشش مسی که رونالدینیو رو برای دوباره no.1 شدن در بارسا به دردسر انداخته! البته شاید هم آدریانو به طور قرضی بره جای دیگه... ولی امیدوارم به طور کامل فروخته بشه و مقصدش هم جای دوری نباشه!! :D

Sinisa Mihajlovic on Adriano
Thursday, 08 November 2007 22:14:46

MILAN - Sinisa Mihajlovic spoke about Inter striker Adriano in an interview with Sky Italia ahead of Sunday's home match against Lazio.

"We have all been helping Adriano for several years, but it's him who has to help himself," said the Serbian. "He has to be the first person to give signs of a recovery. If he does, everything will be easier because for him.

"If he continues like this, doing well for one or two days and less well for two days, everything will become much more difficult. It has to be him who starts doing things well like he did in the past.

"He surely has a few problems but I can't know what's not going right, so he has to face up to them and resolve them.

"Silvio Berlusconi wants him? If I were Berlusconi I would want him too because if he recovers he's one of the strongest players in his role.

"We have to see if we want to sell him. I don't know because I don't take care of transfers. Another club might want him, and we want to get Adriano back to his best. We will see what happens."

link

-----------------------------------------------

Cesar: "How to overcome a crisis"
Friday, 09 November 2007 00:12:01

MILAN - Inter's Brazilian left-winger Cesar Aparecido Rodrigues spoke about his team-mate and compatriot Adriano in an interview with Sky Italia.

"He's in a difficult situation", admitted Cesar. "Only he can change it, no one else can. He alone has to do more and he knows it. He has to find the strength and concentrate harder. I succeeded, but I'm not putting myself on the same level with him because he was the Emperor.

"You can only resolve these things by focusing and working hard. I did, and I played my last card in these past months. It was either do well, or do well. There were no alternatives.

"My career was questioned and it wasn't right for me to be in that condition. I gave my all and took advantage of the slightest chance. This is what Adriano has to do. It's hard and no one likes being in these situations.

"Should he change team? This is a personal matter. I did it a year ago and it helped me because I improved and regained the strengh that I might not have refound if I had stayed at Inter. And I succeeded. I honestly hope Adriano does this.

"He know what's best for him, and he has to do it."

link

ها... خیلی با حال بود... ولی این باحال تره!
302.gif

Radiohead

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
184
همین الان هم تو goal.com خوندم آدریانو برای بازی با لاتزیو نام اش حتی بین ذخیره ها هم نیست. این چهارمین بازی پیاپی ئه که آدریانو دعوت نمیشه...

zfarhad2003

Registered User
لایک‌ها
3
با اینکه اصلا دلم نمی‌خواد حرفهای رادیوهد جان واقعیت داشته باشه ولی به نظرم داری منطقی حرف می‌زنه و احتمال اینکه نیم فصل دوم بدون آدریانو اینتر ادامه بده خیلی زیاد هستش. الان هم که کلا در لیگ هم out شده و اگر یکم هم سوازو بهتر گل بزنه دیگه اون وقت هست که ....

ciamac

Registered User
لایک‌ها
10
ها... خیلی با حال بود... ولی این باحال تره!
302.gif

ها... خیلی باحال بود... ولی این باحال تره!
302.gif

-------------------

البته گریه داره!
چون ظاهرا ریدیو هد بالاخره کار خودشو کرد! آدریانو به احتمال زیاد از اینتر میره...امیدوارم حداقل قرضی بره, اونم 6ماهه!! از january تا july ...
اصلا تصورش رو هم نمیتونم بکنم که آدریانو مقابل ما بازی کنه! میشه بلای جونمون... توی هر تیمی که فرصت بازی بهش بدن مطمئنن با این انگیزه ای که داره زود به شرایط آمادگی برمیگرده.

ciamac

Registered User
لایک‌ها
10
ایـــول دستت درد نکنه سیامک. خیلی دوست داشتم گل ایبرا رو ببینم. برم دانلود کنم ببینم چه جوریاست...

عجیبه , من این پست رو ندیدم!
-خواهش میکنم / امیدوارم هر هفته ازینا داشته باشیم که بذارم
170.gif

با اینکه اصلا دلم نمی‌خواد حرفهای رادیوهد جان واقعیت داشته باشه ولی به نظرم داری منطقی حرف می‌زنه و احتمال اینکه نیم فصل دوم بدون آدریانو اینتر ادامه بده خیلی زیاد هستش. الان هم که کلا در لیگ هم out شده و اگر یکم هم سوازو بهتر گل بزنه دیگه اون وقت هست که ....

امروز با اینکه کرسپو بخاطر مصدومیت دعوت نشده, بازم آدریانو تو لیست نیست!

پ . ن
فقط این وسط مصدومیت کرسپو رو کم داشتیم!!
البته ظاهرا جزئیه!

ciamac

Registered User
لایک‌ها
10
چند نفر از طرفدارای لاتزیو در یک ایستگاه در tuscany به طرفدارای یووه بر میخورن که داشتن میرفتن بازی تیمشون با پارما رو ببینن...درگیری پیش میاد...پلیس دخالت میکنه...یکی از طرفدارای لاتزیو بدست پلیس کشته میشه!
همه بازیهای امروز 15min تاخیر دارن و بازی اینتر-لاتزیو هم برگذار نمیشه!!!!!!!!
un-f*ckin-belivable
اون طرفدار لاتزیو یه Dj ئه طرفدار لاتزیو بوده, واقعا ناراحت کننده است...
251.gif

منبع: ندارم
302.gif

Radiohead

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
184

البته واقعا این اینتری که من میبینم نیاز خاصی به آدریانو نداره و فقط بحث، بحث پیوند و علاقه ی شماست به آدریانو...

302.gif

-------------------

البته گریه داره!
چون ظاهرا ریدیو هد بالاخره کار خودشو کرد! آدریانو به احتمال زیاد از اینتر میره...امیدوارم حداقل قرضی بره, اونم 6ماهه!! از january تا july ...
اصلا تصورش رو هم نمیتونم بکنم که آدریانو مقابل ما بازی کنه! میشه بلای جونمون... توی هر تیمی که فرصت بازی بهش بدن مطمئنن با این انگیزه ای که داره زود به شرایط آمادگی برمیگرده.

اینتر احتمالا کاری میکنه که آدریانو مقابل تون بازی نکنه. اگه بحث فروش کامل آدریانوست، فکر میکنم رئال جلوتر از همه دست به کار بشه.

نمیدونم این چیزی که تو goal.com نوشته تا چه حد واقعیت داره ولی منچستر سیتی هم آخه شد تیم! آدریانو تو لیگ انگلیس فکر نمیکنم برگرده به اوج. فقط ایتالیا و اسپانیا...

-----------------

302.gif
(تا آخر تماشا کن تا بلکه یادت بیاد دنیا دست کی بود :D)

چند نفر از طرفدارای لاتزیو در یک ایستگاه در tuscany به طرفدارای یووه بر میخورن که داشتن میرفتن بازی تیمشون با پارما رو ببینن...درگیری پیش میاد...پلیس دخالت میکنه...یکی از طرفدارای لاتزیو بدست پلیس کشته میشه!
همه بازیهای امروز 15min تاخیر دارن و بازی اینتر-لاتزیو هم برگذار نمیشه!!!!!!!!
un-f*ckin-belivable
اون طرفدار لاتزیو یه Dj ئه طرفدار لاتزیو بوده, واقعا ناراحت کننده است...
251.gif

منبع: ندارم
302.gif

زرشک! :lol:

پلیس ها انتقام گرفتن (دفعه قبل هوادار ها زدن پلیس ئه رو کشتن، حالا برعکس شد... ایتالیا از این جهت گند ترین لیگ دنیاست در حال حاضر!)

پ.ن.: همین الان هم بازی آتالانتا-میلان به خاطر دیوونه بازی های هوادارهاشون داره کنسل میشه... عجب وضع مضحکی... :rolleyes:

ciamac

Registered User
لایک‌ها
10
پ.ن.: همین الان هم بازی آتالانتا-میلان به خاطر دیوونه بازی های هوادارهاشون داره کنسل میشه... عجب وضع مضحکی... :rolleyes:

دیگه واقعا زرشک!! طرفدارای آتالانتا چی میگن این وسط:blink:
حتما محروم میشن!

302.gif

جدی واسه یه لحظه خیلی حالم بد شد! عجب شب بدی بود اون شب
258.gif

و اما...

302.gif

پ.ن
بیخیال شو دیگه:D

zfarhad2003

Registered User
لایک‌ها
3
عجب اوضایی شده. کشتار راه افتاده تو فوتبال ایتالیا... خدا به خیر کنه

ضمنا حالا که دارین گلها رو مرور می‌کنیم این یکی هم باحاله

بالا